کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظر شما راجع به برگزاری مجدد رفراندوم تعیین نظام سیاسی چیست؟
۱۸:۴۷, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام!
امروز داشتم با یکی از دوستان(!)ضدانقلاب صحبت میکردم،تا این که بحث رسید به اینجا که آیا نظام جمهوری اسلامی امروزه از پشتیبانی مردمی برخوردار هست یا نه؟
من گفتم که بله و این هر ساله توی تظاهرات ها و انتخابات ها نشون داده میشه،سال 57 هم یک رفراندم سراسری برگزار شده.

این دوست گرامی،سوالی پرسید که حقیقتا در جوابش موندم.
گفت که :
خب با این حساب،چرا دوباره یک رفراندم برگزار نمیشه تا هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه؟
با حضور ناظران بین المللی،تا هم به ما و هم به دنیا ثابت بشه که مردم ایران جمهوری اسلامی رو میخوان.

من صحبت های امام رو در مورد رفراندم مجدد خوندم،اما باید قبول کرد تا حدودی هم این صحبت ها مربوط به اوایل انقلابه که امکان اغتشاش یا هر مسئله دیگری هم بود... .
ضمن این که یه جمله معروفی امام خمینی در بهشت زهرا (اول انقلاب) دارند که گفتند :

«حتی اگر پدران ما در گذشته به چیزی رأی دادند به ما ربطی ندارد، الآن اکثریت ملت هستند که باید بگویند چه می‌خواهیم»

نظر شما چیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Muhammad-Ali ، A L I ، sagheb ، مجتبی110 ، رضوانه ، پارمیس ، ehsanagiyan

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۵, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #61
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۱۶)Mitsonary نوشته است:  خیر ، ما انواع اقسام حکومت در جهان داریم مثلا توتالیتار یا تمامیت خواه. دمارشی ، سوسیال دموکراتی و اولیگارشی و ...
سوسیال دموکراتی و دمارشی در دسته دموکراسی و تمامیت خواهی و اولیگارشی در دسته استبدادی جا میگیرند دیگه Huh

(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۱۶)Mitsonary نوشته است:  در روز ۶ مرداد ۱۳۶۸ نسخه جدید قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به همه‌پرسی گذاشته شد و به تصویب ملت رسید. به نوشته روزنامه جمهوری اسلامی، در این همه‌پرسی حدود ۱۷ میلیون نفر شرکت کردند که در این میان حدود ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار رای مثبت بود. بدین ترتیب بیش از ۹۷ درصد مردم به اصلاحات اعمال شده در قانون اساسی جدید جمهوری اسلامی ایران پس از بازنگری، رای موافق دادند. [تصویر: happy.png]

ربطش رو دقیق نفهمیدم!
فکر میکنم اینطور برداشت کردید که میخوام نتیجه بگیرم در ایران دیکتاتوری وجود داره!؟ Blush
قصدم چنین چیزی نبود
موضوع اینه که الان هم میشه رفراندم عمومی،مانند آن چه در اول انقلاب اتفاق افتاد انجام بدیم.
تا ببینیم آیا مردم با قانون اساسی فعلی موافق هستند یا خیر.
۰:۴۸, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #62
آواتار
سلام
الآن سرخپوستهای آمریکا توسط انگلیسی ها کشته شدند و سرزمین هاشون به غارت رفت ، نسل کشی شد و نسلشون ناچیز شد ، رفراندومی بکنند مردم امریکا که اکثرا سرخپوست نیستند رای به نفع حکومت فعلی می دند ، اما آیا این درسته؟ خوب سرخ پوست ها مسلما حق دارند ، اما اکثریت ندارند.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، رکن الهدی
۰:۵۳, ۲۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۵۸ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #63
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۳۳)مجتبی110 نوشته است:  آهان پس...

استاپ...

جمهوری از اول کشک بود...

قربون دهنتون منتظر بودم همینو ببینم. چرا رودربایستی دارید؟
مرحوم درست پسند هم همینو می گفت قبلنا. می گفت امام می خواست روی شاه رو کم کنه. و باقی موارد که چون الان نیست نمی گم.

حالا اینکه خدا با ماست یا با اوناست هم سوال جالبه! که اگه حل بشه اون وقت می شه گفت حرف حسن آقا درسته.
همه می گن با ماست....

تکفیری
مفتی
کشیش های قبل از رنسانس
یهودی ها از اول تا الان
و
و
و

من که از اول این تاپیک گفتم از سر خر بلند شید بیاید پایین دندوناشو بشمارید ولی الان فهمیدم بابا تعداد دندون خر اصلا مهم نیست Big Grin

البته که جمهوری به اندازه اسلامی مهم است اما با در نظر گرفتن خدا؛ چون او از همه مهم تر است. اسلام می گوید که جمهوری چگونه باید باشد و جمهوری هم می پذیرد که اینگونه بهترین است. آن وقت با هم به خوبی و خوشی تا آخر عمر زندگی می کنند! چرا؟ چون خداوند فرموده است که کنار هم باشند تا رشد کنند و الا یک دست صدا ندارد. مثل عقل و نفس است. عقل می گوید این بهتر است و نفس هم می گوید باشد! و الا نفس اگر بگوید عقل غلط کرده و آن یکی هم بگوید تو هم غلط کردی همین می شود که هزاران سال است ادامه دارد. عقل معیار تعیین می کند و نفس هم کمک می کند با رعایت این معیارها کل حقیقت یک انسان رشد کند. همین طور که اسلام مسیر می دهد و جمهوری می پذیرد در آن مسیر به حرکت در می آید و موفق می شود و الا اگر اسلام بود و جمهوری نبود اسلام بستری برای رشد نداشت و اگر جمهوری بود و اسلام نبود این ره که تو می روی به بی راه است می شد. یکی مسیر می دهد و دیگری نیرو می دهد. مثل علم و قدرت و .........
جدال آدم و شیطان بعد هم هابیل و قابیل و الان هم شیعه و تکفیری و صهیونیست و غیره جزء لاینفک عالم ماده ی فعلی است. اگر قرار باشد که یک عده ی حق را پیدا کنند و همه هم قبول کنند که دیگر اسم اینجا عالم ماده نمی شود می شود برزخ و قیامت و ....ذات این عالم این است که دو چیر در یک مکان نمی گنجد و دشمنی ایجاد می شود. این دلیل نمی شود چون تکفیری هم خودش را حق می داند و صهیونیست هم خودش را حق می داند و شیعه هم همینطور پس حق را با دموکراسی روشن کنیم. می شود؟ ساکنان عالم ماده باید تن دهند به این جنگ ها تا ان شاء الله با مجاهدت عده ای در پناه رحمت الهی این فاصله بین عوالم با ظهور بقیه الله(عجل الله تعالی فرجه الشریف) اندک شود و عالم بعد ظهور محقق شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصباح ، رکن الهدی ، بیداری اندیشه
۰:۵۷, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #64
آواتار
سلام
من تا یه جاهایی دنبال میکردم بعد دیگه از دستم در رفت،لذا نمیدونم شاید الان بحث عوض شده.

من فقط چند جمله میگم انصافا به جای جواب دادن فکر کنید.

به نظرتون زمان امام علی علیه السلام اگه رفراندوم میزاشتن امام علی رای می اورد؟ اگر به عنوان خلیفه چهارمم انتخاب شد چون کس دیگه ای نبود.
(نگید جامعه ما با امام فرق داشت.همون حسی که ادمای الان ب نظام دارن،بدترش رو به امام داشتن)
و سوال اصلیم
تصور کنید امام قرار بوده حکومت داشته باشه،یه عده ادم لا.... اومدن و به یکی دیگی رای دادن.گناه نسل های اینده چیه که بخاطر دل و جهل یه عده باید بسوزن.
ببینید وقتی میگید جوونای الان ،انگار حالا الوالباب بودن و عاقله مرد،حتی مطالعه نمیکنن،حتی تحقیق نمیکنن،از رو وهمشون یه چیزی رو میخوان و یه چیزی رو نه.....

گناه نسل های بعدی چیه که باید عدد کالیبره شون رو از منفی به صفر بیارن.

2- حالا جمهوری اسلامی نباشه چی باشه؟
مثلا رای گیری این باشه که جمهوری اسلامی اری یا خیر؟این که کلا غلطه،چون در خیر هزارتا مدل میشه پیدا کرد.
زمان همه پرسی،انقلاب شد،اونوقت گفتن اری یا خیر.
الان همه پرسی کنن یا باید انقلاب شه،بعد واسه اش اسم پیدا کنن و ملت رای بدن
یا
بگن اسلامی یا گزینه ایکس
حالا میشه اون جوونا بگن گزینه ایکس چیه؟
یه عده طرفدار سکولارن،یه عده هنوز مارکسیست اصلاح شده،لیبرال،اسلام امریکایی....
اوووو تا دلتون بخواد مدل دارن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، Mitsonary ، رکن الهدی ، بیداری اندیشه
۰:۵۹, ۲۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱:۰۳ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #65
آواتار
سلام جناب حسن.س.
متاسفانه اول احساس کردم که دارید مزاح میفرمائید Blush
حقیقتا چنین احساسی داشتم...
بگذریم.
یک نگاهی به صحیفه نور،ج 8،ص247 بندازیم.
سخنی از امام خمینی در اینجا خطاب به نمایندگان مجلس اومده که جالب توجهه :
دموکراسی این است که آرای اکثریت معتبر است !
اکثریت هر آنچه گفتند آرایشان معتبر است ولو به ضرر خودشان باشد ، شما ولی آنها نیستید که بگوئید این به ضرر شماست و ما نمیخواهیم بکنیم،شما وکیل آنها هستید.
مثال هایی که از پیامبران زدید،تفاوتش در اینه که اونها ولی مردم بودند نه وکیل مردم... .

(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۵۷)یاســین نوشته است:  به نظرتون زمان امام علی علیه السلام اگه رفراندوم میزاشتن امام علی رای می اورد؟ اگر به عنوان خلیفه چهارمم انتخاب شد چون کس دیگه ای نبود.
صحبت امام خمینی دقیقا در همین مورده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس ، A L I
۱:۲۱, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار
البته نگفتین،جمهوری اسلامی نباشه یعنی چی باشه؟
فرق دولت های دیگه با ما فقط در ولایت فقیه
ادمایی که این حرفا رو میزنن درواقع با اون مشکل دارن که اتفاقا امام خمینی در مورد ولایت فقیه هم حرفای درخوری داره
خلاصه اگه ایدئولوژی یه ادم داره بررسی میشه باید همه جوانبش رو گفت

ایا میدانستید برای قضاوت اجازه ندارید به حاکم طاغوت مراجعه کنید اگر مسلمانید
یعنی اگه من زمان شاه،ماشینم رو بدزدن اجازه نداره برم دادگاه طاغوت شکایت کنم
(یه ایا میدانستید دیگه نوشتم اما پاک کردم،حالا فکر کنید تالار مذهبیش ظرفیت نداره بقیه اش چیه اند)

اخه اصلا مردم نمیدونن حکومت دینی چه مسائل پشت پرده ای داره،همه اش عقل معاش داریم فکر میکنیم خیلی حالیمونه
در اینکه کشورمون مشکل داره شکی نیست،اما بهتره مشکلاتش رو حل کنیم

اقا اجازه نمیشه یه همه پرسی هم بزارن بشه مردم ایرانو عوض کرد چیز دیگه اورد؟اخه ادمای اطراف من همه اش میگن ایرانیا فلانن،کاش واسه اینم همه پرسی بزارن
۱:۲۷, ۲۳/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱:۲۷ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #67
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۳ ۱:۲۱)یاســین نوشته است:  البته نگفتین،جمهوری اسلامی نباشه یعنی چی باشه؟
فرق دولت های دیگه با ما فقط در ولایت فقیه
ادمایی که این حرفا رو میزنن درواقع با اون مشکل دارن که اتفاقا امام خمینی در مورد ولایت فقیه هم حرفای درخوری داره
خلاصه اگه ایدئولوژی یه ادم داره بررسی میشه باید همه جوانبش رو گفت

ایا میدانستید برای قضاوت اجازه ندارید به حاکم طاغوت مراجعه کنید اگر مسلمانید
یعنی اگه من زمان شاه،ماشینم رو بدزدن اجازه نداره برم دادگاه طاغوت شکایت کنم
(یه ایا میدانستید دیگه نوشتم اما پاک کردم،حالا فکر کنید تالار مذهبیش ظرفیت نداره بقیه اش چیه اند)

اخه اصلا مردم نمیدونن حکومت دینی چه مسائل پشت پرده ای داره،همه اش عقل معاش داریم فکر میکنیم خیلی حالیمونه
در اینکه کشورمون مشکل داره شکی نیست،اما بهتره مشکلاتش رو حل کنیم

اقا اجازه نمیشه یه همه پرسی هم بزارن بشه مردم ایرانو عوض کرد چیز دیگه اورد؟اخه ادمای اطراف من همه اش میگن ایرانیا فلانن،کاش واسه اینم همه پرسی بزارن
خودتون گفتید جواب ندید،بنده هم اطاعت کردم Smile
اولا یک نظرسنجی برای تعیین میزان مقبولیت نظام باید انجام بشه و بعد نظرسنجی دیگه ای در مورد نظام های مناسب سیاسی.
فرض کنید این موضوع برای رای گیری عمومی مطرح بشه:
جمهوری اسلامی ایران
یا
جمهوری ایران ( خالی خالی Smile )

طبق قاعده ای هم که امام خمینی گفتند،مردم اگه مورد دوم رو انتخاب کنند ولو به ضررشون باشه کسی حق اعتراض بهشون رو نداره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۱:۲۸, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #68
آواتار
لابد قبلشم باید کلی کلاس بزارن به عوام انواع ایسم رو اموزش بدن که رای گیری خوبی انجام بشهSmile
فانتزیه قشنگیه
۱:۳۳, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #69
آواتار
اول باید مقبولیت مشخص بشه
همون آری یا خیر.

از نظام فعلی راضی هستید؟
۱:۳۹, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #70

نقل قول:اولا یک نظرسنجی برای تعیین میزان مقبولیت نظام باید انجام بشه و بعد نظرسنجی دیگه ای در مورد نظام های مناسب سیاسی
5 صفحه گذشته هنوز نتونستین به سؤال بنده جواب بدین دوست عزیز. شما یک جواب منطقی به من بدید (نه مثل اون دوست نابغه که جواب "منطقی" ـش اینه که "ترس نداره که! پس انجام بدیم.") که بر مبنای کدام قانون و برهان عقلی جمهوری اسلامی ایران باید این رفراندوم را انجام دهد؟ چرا؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]