|
نظر شما راجع به برگزاری مجدد رفراندوم تعیین نظام سیاسی چیست؟
|
|
۱۸:۴۷, ۲۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام! امروز داشتم با یکی از دوستان(!)ضدانقلاب صحبت میکردم،تا این که بحث رسید به اینجا که آیا نظام جمهوری اسلامی امروزه از پشتیبانی مردمی برخوردار هست یا نه؟ من گفتم که بله و این هر ساله توی تظاهرات ها و انتخابات ها نشون داده میشه،سال 57 هم یک رفراندم سراسری برگزار شده. این دوست گرامی،سوالی پرسید که حقیقتا در جوابش موندم. گفت که : خب با این حساب،چرا دوباره یک رفراندم برگزار نمیشه تا هیچ حرف و حدیثی باقی نمونه؟ با حضور ناظران بین المللی،تا هم به ما و هم به دنیا ثابت بشه که مردم ایران جمهوری اسلامی رو میخوان. من صحبت های امام رو در مورد رفراندم مجدد خوندم،اما باید قبول کرد تا حدودی هم این صحبت ها مربوط به اوایل انقلابه که امکان اغتشاش یا هر مسئله دیگری هم بود... . ضمن این که یه جمله معروفی امام خمینی در بهشت زهرا (اول انقلاب) دارند که گفتند : «حتی اگر پدران ما در گذشته به چیزی رأی دادند به ما ربطی ندارد، الآن اکثریت ملت هستند که باید بگویند چه میخواهیم» نظر شما چیه؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۵۳, ۲۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۳ ۱۶:۳۸ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۵۹)Ali#59 نوشته است: یک نگاهی به صحیفه نور،ج 8،ص247 بندازیم. خیر! صحبت امام (رحمة الله علیه) دقیقا در این رابطه نیست (احترام به آرا مردم ولو در هر حکومتی ) !!! کاملا برعکس : صحبت امام برای نظام و حکومت اسلامیه نه رفراندوم برای بودن حکومت اسلامی یا نبود آن امام اگه اون حرف رو فرمودند این رو هم گفتند که تو خود اسلام دموکراسیه و ما چیزی بهش اضافه نکردیم (البته دموکراسی الهی). یعنی منظورشون از اون دموکراسی برای حکومت اسلامی بوده : قید دموکراسی چیزی نیست که ما بخواهیم به حکومت اسلامی اضافه کنیم بلکه حکومت اسلامی ذاتاً بر مبنای دموکراسی واقعی استوار است. پس این حرف امام مربوط به حکومت اسلامی و خود اسلامه . این صحبت هم برای تعیین قواعد و چارچوب های انتخابات در نظام اسلامیه. در غیر این صورت، این دموکراسی، دموکراسی مدنظر اسلام نیست و همون دموکراسی غربیه. امام می فرمایند : دموکراسی، غربی اش فاسد است و شرقی اش هم فاسد است. دموکراسی اسلامی صحیح است و ما بعدها اگر توفیق پیدا کنیم به شرق و غرب اثبات می کنیم که دموکراسی که ما داریم، این دموکراسی است نه آن که شما دارید. پ.ن : قضيه ي خوار تو قرآن ( گوساله پرستي بني اسرائيل) ردي بر دموكراسي هاي بشري و غربيه : قومم مرا مهجور كردند يعني اكثريت حضرت هارون رو كنار ردند و در حاشيه قرار دادند . و چون اين قوم سراغ آرا ء مردمي بدون پشتوانه الهي و با هدف كنار گذاشتن خدا رفتن, خدا هم به شدت از اونها انتقام گرفت ( و قتّلوا تقتيلا) اين تمثيلاي قرآن براي همه ي دوره هاست و فقط ذكر تاريخ نيست. |
|||
|
|
۹:۴۱, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۳ ۱:۳۳)Ali#59 نوشته است: اول باید مقبولیت مشخص بشهدوست من شما افتادی روی یک دوری باطلی که خودت ایجاد کردی... اگر دنبال جواب هستی که قطعا به جواب نمیرسی گفتیم که نه معمول است نه مقبول است که یک نظام در شرایط عادی و رو به جلو بیاید در مورد اصولش رفراندوم برگزار کند!!! دغدغه مردم الان چیزهای دیگریست. بله ضد انقلاب و افراد غربزده در جمهوری اسلامی قطعا آینده ای برای خود نمی بینند. زمانی امیدشان رفراندوم است و زمانی تغییر قانون اساسی و زمانی اغتشاش! هیچکدام هم به نتیجه نخواهند رسید. 36 سال ترور و تهدید و تحریم .... ما که عادت کردیم
|
|||
|
|
۹:۵۹, ۲۳/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
معمولا نوجوونا و جوونا چهارتا ادم مثل خودشون میبینن و فکر میکنن خیلی زیادن.اما نظام جواب همه پرسی رو در ایام محرم به بهترین نحو و بصورت عملی داره از مردم میبینه.انصافا ایام محرم کافیه برای تایید همراهی با اسلام.
البته من اینو میزارم به حساب صغر سنی ایشون. حالا با این اوصاف من هنوز جواب قانع کننده ای ندیدم که یه نظام در حالتیکه قدرت دستشه و کشورش امنیت داره اینکارو بکنه. شما یه جایی گفتی بعضی کشورا این کارو کردن،اما اسمی نبردید. کل جریانی که گفتید مثل اینه که یه پادشاهی هزارتا بچه داره بعد بگه همه پرسی بزاریم که من خودکشی کنم یا نه. استدلال شما: باید همه پرسی بزاره که اگه مردم گفتن خودکشی کن بعد مردم بیان از بین هزار گزینه سر یکیش به اجماع برسن.جز هرج و مرج و بی امنی هیچ حاصلی نداره. |
|||
|
|
۹:۵۹, ۲۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱۰:۰۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۵۳)حسن.س. نوشته است: اما چون تکفیری هم خودش را حق می داند و صهیونیست هم خودش را حق می داند و شیعه هم همینطور پس حق را با دموکراسی حاکم می کنیم. ! بله می شود!
(۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۵۷)یاســین نوشته است: من فقط چند جمله میگم انصافا به جای جواب دادن فکر کنید.انصافا شما هم قبل از ارسال ها فکر کنید! مدعیان رفراندوم مجدد طرفدار حکومت ایدئولوژیک نیستند! که 30 سال بعد مجددا ایدئولوژی مردم تغییر کنه که بگن مجدد رفراندوم کنیم! الان یک حکومت ایدئولوژیک اینجا حاکمه! فرق ایدئولوژیک بودن یا نبودن حکومت رو ابتدا برای خودتون تبیین کنید و بعد .... _____ امام علی حتی حکم خدا رو داشت و بیعت و آراء مردم اما وقتی دید مردم بی وفای بیعت کرده روی حرفشون نایستادند به زور متوسل نشد تا حکومت کنه! و اینکه مردم نمی فهمن نمی تونه دلیل این باشه که چیزی بهشون تحمیل بشه! جالبه که خودتون در سیره ائمه به تناقض در افکارتون بر نمی خورید! اگر قرار بود زوری وسط باشه خدا 1000 سال پیش حضرت مهدی رو با پرنده های ابابیل می فرستاد جهان رو بدست بگیره! بزرگترین رفراندوم هم تو طول تاریخ بشریت رفراندومیه که خدا از دل مردم جهان می گیره تا منجی رو بفرسته! حتی خدا هم به زور متوسل نشده! ![]() (۲۳/اسفند/۹۳ ۰:۵۷)یاســین نوشته است: 2- حالا جمهوری اسلامی نباشه چی باشه؟ (۲۳/اسفند/۹۳ ۹:۵۹)یاســین نوشته است: معمولا نوجوونا و جوونا چهارتا ادم مثل خودشون میبینن و فکر میکنن خیلی زیادن.اما نظام جواب همه پرسی رو در ایام محرم به بهترین نحو و بصورت عملی داره از مردم میبینه.انصافا ایام محرم کافیه برای تایید همراهی با اسلام. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اینم شد دلیل آخه؟ خدایی اینها حاصل تفکرات شماست؟ چون محرم مردم میان سینه زنی شد دلیل؟ |
|||
|
|
۱۰:۰۴, ۲۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱۰:۰۸ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
اگه طولانیه ببخشید ولی بخونید:
نقل قول:از اونجا که رفراندوم با هستی یک حکومت یعنی ثبات مغایر هست در حقوق اساسی همه ی کشور ها وجود خارجی نداشته و نخواهد داشت ، نمی شود حکومتی رشد کنه و بعد... ثبات قطعاً در راستاي نفع و صلاح جامعه امري واجبه قبلا گفته شد این صحبت و دوستان پاسخ هم دادن.... نقل قول:دانشجوی دانشگاه تهران جزو مردم حساب نمیشه؟چرا..... دانشجوی دانشگاه تهران جز مردم محسوب میشه ولی سوال اینجاست که این دانشجویی که شما میگید(که البته مشخص هم نیست واقعیت داره یا نه) آیا واقعا دانشجو بوده؟؟؟مثلا کسی که بخواد اسلحه به دست بگیره چرا رفته دانشجو شده ؟؟؟خب میرفت جز یکی از این گروهک ها میشد. مورد بعد توی این جور مواقع(تظاهرات و درگیری و...)گاهی اوقات سلاح افراد نظامی میفته دست مردم....ممکنه اینی که شما میگی جز این مورد باشه.مورد بعد یک نفر کل مردم محسوب نمیشه.... سوال منو جواب ندادین: نقل قول:اگر همون باتوم یا سلاح دست تندروهای موتور سوار باشه به نظر شما از لحاظ قانونی مشکلی نداره؟؟؟ نقل قول:گروههاي ضد انقلاب از همان ابتداي پيروزي انقلاب از هيچ تلاشي براي به صحنه آوردن مردم عليه نظام اسلامي دريغ نکرده و نخواهند کرد ، اما کمترين توفيقي در جلب اعتماد عمومي براي ارائه يک آلترناتيو براي نظام اسلامي نداشتند. دهها تلويزيون ضد انقلابي از مردم خواستند که در راهپيماييها شرکت نکنند، پاي صندوقهاي راي حاضر نشوند راي ندهند، در شورشهاي خياباني عليه نظام شرکت کنند. ولی چی شد نتیجه ی این ها؟تلاش های این کوردلان( ) همچین بی تاثیر هم نبوده.....به هر حال طرز فکر و شکل زندگی و منش مردم خیلی فرق کرده!نقل قول: ثبات رو بهم ریختن هیچ سود و منفعتی به حال هیچ کشور نداشته و نخواهد داشت.بله صحبتتون درسته ما هم اصراری نداریم که بگیم ثبات باید بهم بریزه ولی به نظرتون واقعا الان ثبات هم داریم؟؟ ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قول:واقعا به رگ غیرتتون بر نمی خوره به این راحتی از تغییر نظامی حرف می زنین که ۸سال بیش از۳۵۰هزار شهید به پاش خون دادن جون دادن جوونی دادن زن وزندگی دادنبله حرفتون درسته....شهدا خون دادن برای حفظ این مملکت ولی این درست نیست که با استفاده از اسم شهدا و خدا و پیغمبر ما بیایم مردم رو احساساتی کنیم که اونام جرات هیچ انتقادی نداشته باشن .... شهدا خون ندادن که پارتی بازی و آقازاده بازی در سطح وسیع به وجود بیاد.... پس برای حفظ حرمت همون شهدا هم که شده باید این مسائل رو گفت. در ضمن شهدا مال شما هم نیستن که اینطوری صحبت میکنید همه ی مایی که اینجا نشستیم حداقل یه شهید یا یه جانباز یا یه انقلابی داریم توی خانواده خودمون پس هیچ وقت چیزی نمیگیم که به شهدا توهین بشه چون شهدا متعلق به ما هستن نه هیچ کس دیگه ای!! نقل قول: این همه ادعای استقلال طلبی از وجب به وجب این خاک چند تکه کردن مردمبلا نسبت جمع کسی بیجا میکنه بخواد مستقل بشه ..... مگه کشور کیک خامه ای که یه تیکه اش رو بدن به این یه تیکه بدن به اون!! ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ نقل قول:در روز ۶ مرداد ۱۳۶۸ نسخه جدید قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به همهپرسی گذاشته شد و به تصویب ملت رسید. به نوشته روزنامه جمهوری اسلامی، در این همهپرسی حدود ۱۷ میلیون نفر شرکت کردند که در این میان حدود ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار رای مثبت بود. بدین ترتیب بیش از ۹۷ درصد مردم به اصلاحات اعمال شده در قانون اساسی جدید جمهوری اسلامی ایران پس از بازنگری، رای موافق دادندخب میبینید توی کشور خودمون هم این اتفاق افتاده پس عجیب نیست...یعنی سال 57 یک رای گیری کلی انجام شده و دوباره 10 سال بعد راجع به قانون همه پرسی برگزار شده ....هیچ اتفاقی هم نیفتاده و خیلی هم کار خوبی بوده.... چرا میگم کار خوبی بوده؟؟؟ بخاطر اینکه قانون داره در مورد مردم تصمیم میگیره پس خود مردم باید در تعیین قانونی که داره براشون تصمیم گیری میکنه شریک باشن.....همه پرسی در مورد قانون که بد نیست. نقل قول:مرحوم درست پسندشما خیلی با مزه و مفهومی مینویسید آقای مجتبی ......نویسنده فوق العاده ای هستید.نقل قول:به نظرتون زمان امام علی علیه السلام اگه رفراندوم میزاشتن امام علی رای می اورد؟امام علی (علیه السلام) وقتی دید جاهلان با ایشون مخالفت میکنن رفتن و 20 سال خانه نشینی کردن......درست این کار به ضرر همون مردم شد ولی این رفتار امام علی یعنی اوج دموکراسی یعنی همون صحبت امام خمینی..... نقل قول:اقا اجازه نمیشه یه همه پرسی هم بزارن بشه مردم ایرانو عوض کرد چیز دیگه اورد؟اخه ادمای اطراف من همه اش میگن ایرانیا فلانن،کاش واسه اینم همه پرسی بزارنبله حرف قشنگیه...... به نظر من مردم الان اول از هر چی باید یاد بگیرن با هم مهربون باشن....همدیگرو دوست داشته باشن حتی با وجود تفاوت عقیده....اگر این اتفاق بیفته مردم با هم متحد و صمیمی میشن و این اولین قدم برای پیروزی یک کشور هست.... نقل قول:سخنی از امام خمینی در اینجا خطاب به نمایندگان مجلس اومده که جالب توجهه :این صحبت امام رو باید آب طلا گرفت......واقعا قشنگ گفتن. دیگه تجزیه و تحلیل و توجیه هم نداره ... امام یه جا این صحبت رو فرمودن یه جای دیگه دموکراسی اسلامی رو گفتن به نظرتون منظورشون از دموکراسی اسلامی همین جمله بالا نیست؟؟؟ همه ی ما ایام محرم میریم عزاداری ..... محرم برای امام حسین و خداست نه برای من و شما... |
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۲۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱۰:۲۹ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
نقل قول: باورم نمیشه اینا براتون قابل تمیز نیست1-مردم به جمهوری اسلامی اری دادن 1- مردم به امام علی اوکی دادن حالا بعد از حکومت: جنگهای صفین و نهروان و جمل.....> ما علی رو نمیخوایم و حاظریم شمشیر بکشیم ......> امام علی حکومتو تحویل داد یا همه پرسی گذاشت؟ شما داری اغاز حکومت امام علی رو با ادامه حکومت ما مقایسه میکنی. اول با اول وسط با وسط پایان با پایان جل الخالق!!!!!!!!!! همینکه تعداد زیادی از مردم در ایام محرم شرکت میکنن یعنی موافق اسلامند. هنوز کسی جواب نداده،جمهوری اسلامی بره چی بیاد؟ جووونا فقط میگن بره الکی که نیست به جای جو دادن و متهم کردن بنده دوتا استدلال بیارید خیلی خنده داره که حکومتی واسه خودش همه پرسی بزاره بعد گزینه های پیشنهادیشم بزاره رو میز اقا این یه داستان علمی تخیلیه و اما در مورد اینکه چرا انتخابات اینترنتی نداریم. اولا دسترسی مردم به اینترنت برای نسل جدید بیشتره و جامعه های اماری مون همگن نیست و از اول این رای گیری مشکل داره.(اصولا شهریا ادمای روستا رو جزو جامعه شهروندی حساب نمیکنن.میدونم اونام نت دارن اما بیکار نیستن تو نت غلط بزنن) لذا نتیجه اش هر چی باشه چون با واقعیت متفاوته جز به خطا انداختن مردم حاصلی نداره. مثل اینه که یه نظر سنجی عربی بزارن واسه تغییر اسم خلیج فارس دو میلیون شیخ نشین بیان رای بدن و بعد بگن ارا با اکثریت تصویب شد این چه رای گیرییه |
|||
|
|
۱۰:۳۱, ۲۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۳ ۱۶:۴۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
تفاوت بین این دو قطعا آشکاره اما نمی دونم شما چطور به مغلطه افتادید!
حالا شما این دو رو شما تمیز کنید تا بریم سراغ جاهای دیگه: 1- نظر خواهی از مردم 2- نظرخواهی از معاند کسی نگفت یک عده اومدن شورش کردند و دست به اسلحه بردن حکومت با اونها مماشات کنه. شما وسط بحث رسیدید و دقیقا نمی دونید استدلال بنده چی هست: (۲۲/اسفند/۹۳ ۱۶:۳۷)مجتبی110 نوشته است: خب تا اینجا فکر کنم تمیز شده! من از ابتدا فقط می گم شما که اینقدر مطمئن هستید چرا رفراندوم که هیچی با نظر سنجی هم مخالفید!؟ |
|||
|
|
۱۰:۳۹, ۲۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۳ ۱۶:۴۲ توسط حسن عزتي.)
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۳ ۱۰:۳۱)مجتبی110 نوشته است: چرا اتفاقا خیلی هم تمیزه! با صابون گلنار شستمش! خیلی زرنگید.قضاوت با خوانندگان،هر وقت امام علی اومد بعد از سه تا جنگش گفت: عزیزان من،من متوجه شدم مردم پشیمون شدن و نسل جدید منو نمیخواد لذا همه پرسی گذاشتم،حرف شما صحت پیدا میکنه.لذا الکی جو ندید.هر کی بلندتر داد بزنه الزاما حرفش درست نیست. اگه من وسط بحث رسیدم و خبر ندارم چون روی صحبت بنده با علی اقا بود و نه با شما.پستهای بنده در جواب پست های ایشون بود. از کجا متوجه شدید که مردم تغییر رای دادن،چون مشت نمونه خرواره و بخاطر یه عده معاند ،حس کردید ممکنه مردم چیز دیگه ای بخوان. در مورد جمله اخرتون برای انجام این کار دلیل قانع کننده بیارید،حرفتون منطقی نیست،اخه چرا نظام باید هزینه کنه؟ثابت کنه که یه عده دوستش دارن؟ |
|||
|
|
۱۱:۱۵, ۲۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱۱:۱۵ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۲۳/اسفند/۹۳ ۱۰:۴۹)مجتبی110 نوشته است: در مورد رفراندوم مجدد هم بنده حرفی ندارم! می گم چرا انقدر از نظرخواهی ترس دارند؟و این داستان ادامه دارد ![]() شما هم مثل دوستمون. الان بحث شما سر چیه؟ به کجا می خواید برسید؟ الان رفتید در فاز قواعد من در آوردی.... چرا نظام دوباره رفراندوم نمی کند؟ چرا نظرسنجی نمی کند؟ اولا که ما میگیم انتخاباتها طبق قواعد دموکراسی نشانه مقبولیت سیستم نزد مردمه و مشارکت هر چه بیشتر آنها باعث تقویت نظامه! این رو دشمن هم قبول داره. البته دشمن منطقی و قاعده مند هستند افراد بی منطقی که ممکنه بگن این قبول نیست. همینها رفراندوم رو هم اگر به نفعشون نباشه قبول ندارن ثانیا کدوم نظامی میاد نظرسنجی عمومی و رسمی انجام میده و نتایجش رو به صورت رسمی منتشر میکنه؟ که میزان رضایتمندی مردم از نظام چقدره؟ رفراندوم اصل نظام هم به همین صورت. رسما دارید میگید چرا نظام نمیاد شرایط تشکیک در خودش رو فراهم کنه!!! فرضا این درخواست غیر منطقی هم انجام شد و 90% اومدن باز به جمهوری اسلامی رای دادن. کلی پشت همین برای نظام حرف و حدیث پیش میاد که نظام حتما به خودش شک داشته دیگه ... از کجا معلوم تقلب نشده؟ انقدر این مسائل غیر منطقیه و نمونه خارجی نداره که فقط به قول خواهرمون میشه اون رو توهم فنتزیک نام نهاد! |
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۳/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اسفند/۹۳ ۱۱:۲۳ توسط مصطفي مازح7610.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان من يه سوال از خدمتتون دارم دموكراسي خوبه يا بده؟ ميشه گفت هميشه دموكراسي خوبه؟ كي دموكراسي رو تايييد ميكنه؟ هر دوستي كه طرفدار سينه چاك دموكراسي هست به اين سوال من جواب بده لطفا: 1- شما در يك جزيره هستين كه 99 نفر ساكن آنجا هستند و اين 99 نفر راي به اين ميدن كه شما رو بخورن (جزيره آدمخواران) و رايگيري انجام ميشه و 99% موافق اين قضيه هستند. به نظر شما درسته؟؟؟ (هرچند برخي از طرفداران دموكراسي بر اين باورند كه راي اكثريت در هر شرايطي حتي اينقدر تابلو هم به نفع كل هست....) 2- زمان پيامبر اسلام وقتي ايشان مردم را به اسلام دعوت ميكردند در صورت برگزاري دموكراسي حداكثر مردم خواهان چي بودند؟؟؟ همين قضيه را تعميم بدهيد به موارد ديگر.... مثالهاي زيادي از اين دست ميتوان زد... دموكراسي خوبه به شرطي كه در چارچوب باشه و از خطوط قرمز رد نشه كه اسمش ميشه مردمسالاري ديني. (اين كلمه ديني همان چارچوبهاي مورد نظر هست) استفاده از مثالهاي تاريخي بصيرت زيادي ميطلبه و آگاهي از تمامي موارد و مسائلي كه در آن زمان وجود داشته است. مثل همين كه عده اي الان صلح با آمريكا و مذاكره با آمريكا را با صلح امام حسن (علیه السلام) با معاويه لعنت الله عليه مقايسه ميكنند... در ضمن كسي كه بخواد بهونه گيري كنه بعد از رفراندوم هم بهونه ميگيره. بچه بازي كه نيست. من از اين افراد مثلا دوست و آشنا زياد دور و برم داشتم. خيلي متمركز نشيد رو اين قضايا فقط انرژيتون رو ميگيرن. مثل همون قضيه 88 كه ميگفتند چرا انتخابات باطل نميشه و دوباره راي گيري بشه. مثل شطرنج برره اي نميشه مملكت رو اداره كرد.... 99% ما از شرايط موجود راضي نيستيم و خيلي جاها مشكلات عديده اي داره مملكت. اكثريت فشار روشون هست و از خيلي چيزا ناراضي هستيم. ولي اين چيزا دليل نميشه كه در خصوص اصل نظام و اسلام تشكيك داشته باشيم... درست كردن مملكت از درست كردن خود ماها درست ميشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تعیین وقت کذب است و حرام | s.mahdi | 16 | 8,182 |
۱۱/فروردین/۹۰ ۳:۳۹ آخرین ارسال: alizard |
|

) همچین بی تاثیر هم نبوده.....به هر حال طرز فکر و شکل زندگی و منش مردم خیلی فرق کرده!
......نویسنده فوق العاده ای هستید.