کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسناد هجوم به خانه حضرت زهرا(سلام الله علیها)(1)
۰:۲۳, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1

سلام

. ابن أبي شيبه (239هـ) :

وي كه از استاتيد محمد بن اسماعيل بخاري بوده ، در كتاب المصنف مي گويد :

أنه حين بويع لأبي بكر بعد رسول الله ( ص ) كان علي والزبير يدخلان علي فاطمة بنت رسول الله ( ص ) فيشاورونها ويرتجعون في أمرهم ، فلما بلغ ذلك عمر بن الخطاب خرج حتي دخل علي فاطمة فقال : يا بنت رسول الله ( ص ) ! والله ما من أحد أحب إلينا من أبيك ، وما من أحد أحب إلينا بعد أبيك منك ، وأيم الله ما ذاك بمانعي إن اجتمع هؤلاء النفر عندك ، إن أمرتهم أن يحرق عليهم البيت ، قال : فلما خرج عمر جاؤوها فقالت : تعلمون أن عمر قد جاءني وقد حلف بالله لئن عدتم ليحرقن عليكم البيت وأيم الله ليمضين لما حلف عليه ... .
المصنف ، ج8 ، ص 572 .
هنگامي كه مردم با ابي بكر بيعت كردند ، علي و زبير در خانه فاطمه به گفتگو و مشاوره مي پرداختند ، و اين مطلب به عمر بن خطاب رسيد . او به خانه فاطمه آمد ، و گفت : اي دختر رسول خدا ! محبوب ترين فرد براي ما پدر تو است و بعد از پدر تو خود تو !!! ولي سوگند به خدا اين محبت مانع از آن نيست كه اگر اين افراد در خانه تو جمع شوند من دستور دهم خانه را بر آنها بسوزانند .

اين جمله را گفت و بيرون رفت ، وقتي علي (عليه السلام) و زبير به خانه بازگشتند ، دخت گرامي پيامبربه علي (عليهم السلام) و زبير گفت: عمر نزد من آمد و سوگند ياد كرد كه اگر اجتماع شما تكرار شود ، خانه را بر شماها بسوزاند ، به خدا سوگند! آنچه را كه قسم خورده است انجام مي دهد !

شهادت مادرم که افسانه نیست

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۰:۳۰, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام با تشکر از شما اما ، جناب بحث تکراریه
لطف کنید به این بحثا مراجعه کنید.
شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها از نظر شیعیان و اهل سنت
بررسی ادله حمله به خانه حضرت فاطمه (سلام الله علیها)در کتب اهل سنت
یورش به خانه وحی ( اسناد حمله به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) در منابع اهل سنت)

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، سیمرغ
۰:۳۲, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #3

(۴/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۰)mahdy30na نوشته است:  سلام با تشکر از شما اما ، جناب بحث تکراریه
لطف کنید به این بحثا مراجعه کنید.
شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها از نظر شیعیان و اهل سنت
بررسی ادله حمله به خانه حضرت فاطمه (سلام الله علیها)در کتب اهل سنت
یورش به خانه وحی ( اسناد حمله به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) در منابع اهل سنت)

من چطور باید بفهمم که تکرایه با نیست ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ
۰:۵۱, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #4
آواتار
(۴/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۲)dehmojtaba نوشته است:  من چطور باید بفهمم که تکرایه با نیست ؟

در زمانی که دارین بحث رو ایجاد میکنین تو عنوان بحث متنی رو وارد میکنین همراهش یسری رو پیشنهاد میده و البته بجر این کار میتونین یه جستجو بزنین ببنین که ایا ایت مطالب هست یا نه.
التماس دعاBlush
۹:۵۸, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #5

(۴/اردیبهشت/۹۴ ۰:۵۱)mahdy30na نوشته است:  در زمانی که دارین بحث رو ایجاد میکنین تو عنوان بحث متنی رو وارد میکنین همراهش یسری رو پیشنهاد میده و البته بجر این کار میتونین یه جستجو بزنین ببنین که ایا ایت مطالب هست یا نه.
التماس دعاBlush

منمنون
اما من نگاه میکنم نیست
۱۳:۰۷, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
الان شما ببین همکار گرامی
شما برای اینکه دقیق بدونین متن شما قبلتر هم اومده و ثبت شده یا نه میتونی کلید واژه های خود رو یکی یکی امتحان کنی تو جستجو بعد خودش رو نمایش میده یا تو متور های جستجو متن رو یکم بنویسی بع ادرس تالار رو بزنی اگه باشه بهت نشون میده.
الان همین عنوان رو شما ببنین اون قسمت پایین پستی که همکار گرامی ابوتراب زده هم نشون میده

یورش به خانه وحی ( اسناد حمله به خانه حضرت زهرا (سلام الله ع aboutorab 2 434 ۱۴/فروردین/۹۳ ۱۰:۲۳ آخرین ارسال: aboutorab
موفق باشید و در پناه ثقلین.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]