|
اسناد هجوم به خانه حضرت زهرا(سلام الله علیها)(1)
|
|
۰:۲۳, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
. ابن أبي شيبه (239هـ) : وي كه از استاتيد محمد بن اسماعيل بخاري بوده ، در كتاب المصنف مي گويد : أنه حين بويع لأبي بكر بعد رسول الله ( ص ) كان علي والزبير يدخلان علي فاطمة بنت رسول الله ( ص ) فيشاورونها ويرتجعون في أمرهم ، فلما بلغ ذلك عمر بن الخطاب خرج حتي دخل علي فاطمة فقال : يا بنت رسول الله ( ص ) ! والله ما من أحد أحب إلينا من أبيك ، وما من أحد أحب إلينا بعد أبيك منك ، وأيم الله ما ذاك بمانعي إن اجتمع هؤلاء النفر عندك ، إن أمرتهم أن يحرق عليهم البيت ، قال : فلما خرج عمر جاؤوها فقالت : تعلمون أن عمر قد جاءني وقد حلف بالله لئن عدتم ليحرقن عليكم البيت وأيم الله ليمضين لما حلف عليه ... . المصنف ، ج8 ، ص 572 . هنگامي كه مردم با ابي بكر بيعت كردند ، علي و زبير در خانه فاطمه به گفتگو و مشاوره مي پرداختند ، و اين مطلب به عمر بن خطاب رسيد . او به خانه فاطمه آمد ، و گفت : اي دختر رسول خدا ! محبوب ترين فرد براي ما پدر تو است و بعد از پدر تو خود تو !!! ولي سوگند به خدا اين محبت مانع از آن نيست كه اگر اين افراد در خانه تو جمع شوند من دستور دهم خانه را بر آنها بسوزانند . اين جمله را گفت و بيرون رفت ، وقتي علي (عليه السلام) و زبير به خانه بازگشتند ، دخت گرامي پيامبربه علي (عليهم السلام) و زبير گفت: عمر نزد من آمد و سوگند ياد كرد كه اگر اجتماع شما تكرار شود ، خانه را بر شماها بسوزاند ، به خدا سوگند! آنچه را كه قسم خورده است انجام مي دهد ! شهادت مادرم که افسانه نیست |
|||
|
۰:۳۰, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام با تشکر از شما اما ، جناب بحث تکراریه
لطف کنید به این بحثا مراجعه کنید. شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها از نظر شیعیان و اهل سنت بررسی ادله حمله به خانه حضرت فاطمه (سلام الله علیها)در کتب اهل سنت یورش به خانه وحی ( اسناد حمله به خانه حضرت زهرا (سلام الله علیها) در منابع اهل سنت) |
|||
|
|
۰:۳۲, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۴/اردیبهشت/۹۴ ۰:۳۰)mahdy30na نوشته است: سلام با تشکر از شما اما ، جناب بحث تکراریه من چطور باید بفهمم که تکرایه با نیست ؟ |
|||
|
|
۰:۵۱, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
|
۹:۵۸, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
۱۳:۰۷, ۴/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام
الان شما ببین همکار گرامی شما برای اینکه دقیق بدونین متن شما قبلتر هم اومده و ثبت شده یا نه میتونی کلید واژه های خود رو یکی یکی امتحان کنی تو جستجو بعد خودش رو نمایش میده یا تو متور های جستجو متن رو یکم بنویسی بع ادرس تالار رو بزنی اگه باشه بهت نشون میده. الان همین عنوان رو شما ببنین اون قسمت پایین پستی که همکار گرامی ابوتراب زده هم نشون میده یورش به خانه وحی ( اسناد حمله به خانه حضرت زهرا (سلام الله ع aboutorab 2 434 ۱۴/فروردین/۹۳ ۱۰:۲۳ آخرین ارسال: aboutorab موفق باشید و در پناه ثقلین. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ایام فاطمیه! زیارت حضرت زهرا(سلام الله علیها)+ متن و صوت | AMINI | 1 | 1,278 |
۲۳/بهمن/۹۵ ۱:۲۸ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| حضرت زهرا (سلام الله علیها) از منظر قرآن + سند | ANTI satan | 0 | 1,009 |
۱۷/مرداد/۹۴ ۱:۱۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| زندگینامه حضرت علی علیه سلام 1 | جواد مخبریان | 1 | 1,391 |
۱۵/مرداد/۹۴ ۹:۴۰ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| آیا گریه های حضرت زهرا موجب آزار مردم می شده؟ | mahdy30na | 0 | 1,330 |
۱۴/اسفند/۹۳ ۱۴:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| خطبه حضرت زهرا در اهل سنت | mahdy30na | 0 | 1,151 |
۱۴/اسفند/۹۳ ۱۴:۴۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| زندگینامه حضرت علی علیه سلام 2 | جواد مخبریان | 0 | 1,281 |
۲۵/بهمن/۹۳ ۰:۲۷ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| لیلة القدر= امّ ابیها فاطمة سلام الله علیها (فوق ویژه) | حضرت عشق | 3 | 2,410 |
۲۸/تیر/۹۳ ۵:۰۵ آخرین ارسال: حضرت عشق |
|