|
آیا انتشار فحشا با هدف آگاهی سازی صحیح است؟!
|
|
۲:۴۸, ۱۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۴ ۲:۵۰ توسط آیات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
سلام در این تالار مدتی که بودم با تاپیک های عجیبی روبه رو شدم تاپیک هایی که صحنه ها وحرف های زشت را انتشار می داد تا ثابت کند این کار زشت صورت گرفته است !! آیا کار این افراد که با هدف ظاهرا آگاهی چنین رویدادهایی رو منتشر می کنند و آن هارو بزرگ می کنند با کننده اصلی اون کارفرقی هم دارد؟ آیا این راهش هست؟ چرا فیلم و صوت رو برای دانلود قرار می دهید وهمه و عمدا کنجکاو می کنید تا بیاییند وحتما ببینند؟ نمی دانید انسان ضعیف است وهر چه زشتی نبیند بهتر است ؟ کنجکاوی چه معنایی دارد؟ اگر اعتقاد دارید این صحنه ها زشت هستند ونباید انتشارش از تلویزیون یا دیگر رسانه ها صورت بگیرد شما چرا انتشار می دهید؟ افلا تعقلون؟ |
|||
|
|
۳:۳۷, ۱۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نظر میاد بیشتر برای اینه که ادم درجریان باشه، فکر نکنم کسی قصدی داشته باشه.
البته باید راهکار جایگزین هم ارائه بشه. مثلا تلویزیون هر از گاهی میگه رفتیم فلان ادرس، مرکز معتادین، در حال کشیدن مواد هم نشونشون میده. یه خوبی داره یه بدی واسه یه فرد عادی. خوبیش اینه که دیگه اون فرد حواسش رو میده که از اون منطقه عبور و مرور نداشته باشه بدیش اینه که ادم اگه مشکلی داشت، یه لحظه قاطی کرد، یهو و راحت میره سمت مواد و میتونه مواد بدست بیاره. دیدم که میگم این یکی از هزار نمونه بود. |
|||
|
|
۷:۰۸, ۱۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۴ ۱۱:۰۲ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام خواهر یا برادر گرامی
قبلا در این مورد بحث شده http://forum.bidari-andishe.ir/thread-8429.html اما نتیجه خاصی حاصل نشده. |
|||
|
۹:۰۷, ۱۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۴ ۹:۱۰ توسط مرتضی اقبالی.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
۱۲:۵۸, ۱۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۴ ۱۳:۰۳ توسط amirak.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
یک سری از مسائل باید گفته شود. تا جامعه آگاهی پیدا کنند. ما عقل داریم. وقتی حقیقت را دانستم می توانم راه درست را انتخاب کنینم.
به آقای رائفی پور گفتند شما ترویج فحشا می کنید، گفت ترویج فهم می کنم. (سخنرانی تحلیل فیلم تیرانداز آمریکایی). پس چرا در قرآن کریم، از قوم لوط سخن به میان آمده؟ از کم فروشی و ... ترویج فحشا نیست. فکر کنیم، بدانیم، و راه کج را انتخاب نکنیم (۱۰/خرداد/۹۴ ۲:۴۸)zahra21 نوشته است:در جای خود، اکثر سخنرانی آقای رائفی پور در دانشگاه ها است. جایی که بتوان گفت. و نه هر جا و مکانی |
|||
|
|
۱۹:۱۰, ۱۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۲:۲۶ توسط آیات.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرّحیم
(۱۰/خرداد/۹۴ ۹:۰۷)مرتضی اقبالی نوشته است: سلام سلام خیر منظورم شما نبودید اون مطلب که یک دروغ محض بود لعن رو به شما نفرستادم به اون کسی که با غرض اون داستان دروغ رو سرهم کرده فرستادم هر چند ذاتا ملعون است از این نمونه ها چند تا تاپیک دیده ام و لازم هم نیست لینکش رو قرار بدم به عنوان مثال یکی یک لینک ترانه با موسیقی حرام واشعار مستهجن قرار داده بود تا بگوید تلویزیون همچین چیزهایی پخش می کند یا قسمت هایی از سریال های خارجی که صحنه های ناجور داشت و.... بنده گفتم چرا فیلم وصوت رو برای دانلود قرار می دهید آیا شما چیزی برای دانلود گذاشته بودید که قرینه ای برای خطاب به خود پیدا کرده اید؟! (۱۰/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۸)amirak نوشته است: در جای خود، اکثر سخنرانی آقای رائفی پور در دانشگاه ها است. جایی که بتوان گفت. و نه هر جا و مکانی آیا شما با آیات قرآن مقایسه کنید؟!قرآن کتاب کاملی است که هیچ نقصی ندارد و کلام خداوند است اگر داستان قوم لوط آمده هلاکت قوم لوط بارها در قرآن تکرار شده هلاکت اقوام گذشته بارها در قرآن تکرار شده است وهمچنین نحوه ی هلاکت و حتی پشیمانی وفریادهای شان والتماس های بی نفعشان الان و قد عصیت قبل وکنت من المفسدین.... (۱۰/خرداد/۹۴ ۷:۰۸)سدرة المنتهی نوشته است: با سلام خواهر یا برادر گرامی علیکم السّلام برادر یا خواهر گرامی متاسفم این تاپیک باز نمیشه |
|||
|
۲۳:۰۴, ۱۰/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۴ ۲۳:۰۵ توسط amirak.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۴ ۱۹:۱۰)zahra21 نوشته است: بسم الله الرحمن الرّحیم حرف شما قبول. خیلی دوست دارم بدانم که چگونه ضربه خورده اید. البته اگر مایل باشید. در مورد آقای رائفی پور، چون خودم تا حدی برخی فیلمهای هالیوود را می بینم، دنبال تحلیل آنها هم هستم که تحلیل های ایشان به من کمک زیادی کردند. به وضوح درستی حرفهای او را دانستم. و نگرش من به سینمای هالیوود تغییر دادند ببنید شاید حرفهای آقای رائفی پور مناسب هر کسی نباشد ولی دانستن آنها می تواند کمک کند در زمانی روز به روز سینمای آمریکا جای بیشتر بین جوانهای ما پیدا می کند. همین صدا و سیما خیلی راحت فیلمهای آمریکایی را پخش می کند و بیشتر آنها بدون نقد هستند . (کارتون های بچه ها بماند که آنها مورد دارندولی کسی جلو گیری نمی کند) |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ببینید اکثر جوانان دیگه به حدی رسیدن که خوبو بدو تشخیص بدن و بچه نیستن که بگیم نباید به هیچ وجه جلوشون بعضی حرفارو زد.اقای رائفی دارن فیلمی رو نقد میکنن و مجبورن شاید بعضی حرفارو بزنن یا بعضی صحنه هارو نشون بدن اما یه بار گفتن این چیزا و اگاهی دادن بهتر از غرق شدن مردم در این چیزاست همونطور که الان روانشناسان میگن با فرزندانتون راحت باشینو مسائل جنسی رو براشون در حد سنشون شرح بدین تا نرن از بیرون یاد بگیرن و اشتباه بفهمنش و خدایی نکرده دچار فساد بشن.
حالا هم باید یه سری مسائل البته به طور صحیح گفته بشه تا از بعضی پیامدای بدترش جلوگیری بشه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فحشا !!! | mahdi14 | 28 | 13,224 |