کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث حول مذاکرات و انرژی هسته‌ای
۲۱:۳۶, ۳/خرداد/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۴ ۲۲:۱۷ توسط Hadith. علت ویرایش: تغییر عنوان موضوع)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
عراقچی در مجلس تمام نگرانی ها را تایید کرد: بازرسی از مراکز نظامی را پذیرفته ایم اما مدیریت شده/ درخصوص دسترسی به دانشمندان هسته‌ای پاسخی به آنها نداده ایم/ تحریم ها تعلیق میشود نه لغو

گروه سیاسی - رجانیوز: عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس گفت: در این جلسه سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در گزارش خود عنوان کرد: بازرسی از مراکز نظامی در پروتکل الحاقی پذیرفته شده، اما این بازرسی مدیریت شده است و مدیریت آن با جدیّت انجام می‌شود.

به گزارش رجانیوز به نقل از فارس، جواد کریمی قدوسی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به جلسه غیرعلنی مجلس گفت:‌ در این جلسه سیدعباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه در گزارش خود عنوان کرد: بازرسی از مراکز نظامی در پروتکل الحاقی پذیرفته شده، اما این بازرسی مدیریت شده است و مدیریت آن با جدیّت انجام می‌شود.
وی افزود: معاون وزیر خارجه ادامه داد که در یکی از جلسات لیست تعدادی از دانشمندان هسته‌ای کشورمان از طرف مقابل به ما داده شده و از ما خواسته‌اند تا با این دانشمندان مذاکره و مصاحبه داشته باشند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: بازرسی از مراکز نظامی و دسترسی به دانشمندان هسته‌ای در چارچوب (PMD) است و این همان برنامه نظامی ادعای طرف غربی است که ادعا دارد ایران این برنامه نظامی را داشته و معتقدند که برای راستی‌آزمایی از سوی ایران به مراکز و دانشمندان دسترسی پیدا کنند.

کریمی قدوسی خاطرنشان کرد: عراقچی افزود بازرسی از مراکز نظامی از سوی ما پذیرفته شده، اما درخصوص دسترسی به دانشمندان هسته‌ای اگرچه لیست اسامی دانشمندان از سوی طرف مقابل به ما داده شده، اما ما نپذیرفته‌ایم که آنها بتوانند به دانشمندان ما دسترسی داشته باشند.

عضو کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: همچنین در این جلسه علی‌اصغر زارعی نماینده مردم تهران با اشاره به بازرسی‌های فراپروتکلی گفت‌ که در مذاکرات لوزان تیم مذاکره‌کننده کشورمان بازرسی‌های فراپروتکلی را پذیرفته است و آمریکایی‌ها نیز هم به همین موضوع انگشت گذاشته و آن را تکرار می‌کنند.

وی افزود: درمورد لغو تحریم‌ها نیز عراقچی اظهار داشت که لغو تحریم‌ها در بخش اقتصادی درحال بحث است تا طرف مقابل با زیرساخت تحریم‌ها را با صدور یک سند بردارد و اعلام کند که اگر ایران به تعهدات خود عمل کند ما تحریم‌ها را برمی‌داریم و بعد از آنکه ما به تعهدات خود عمل کردیم، آنها تحریم‌ها را تعلیق می‌کنند.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، rezamohammadi ، Imam12 ، Ramin_Ghn ، amirak ، azade ، شیدا ، حضرت عشق ، رکن الهدی ، hessam ، MohammadSadra ، قلب ، عدالت ، ام ابیها ، علائم ظهور ، حسن.س. ، سرباز منتظر

آغاز صفحه 15 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۴, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #141
آواتار
به قول امام خمینی رحمت الله

امریکا دوست نمیخواد،نوکر میخواد

والسلام
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها ، amirak ، Mohammad Trust ، میم.حسین.الف ، saba ، رکن الهدی ، السا ، Islam ، فاطمه خانم ، ـــ
۱۸:۲۶, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #142
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۷)ام ابیها نوشته است:  به به!
هر دم از این باغ بری میرسد.
فتوای جناب نوبخت درباره شرعی نبودن تجمعات علیه مذاکرات.
باور ندارین؟
خودتون بخونین:
لینک خبر

با این تلاش ها مشخص میشه چقدر براشون تاثیر داره ومهم شده

اگر عاقل باشیم باید دوبرابر تجمع کنیم رهبری کاری نمی تونند بکنند و توصیه ای نمی تونند داشته باشته باشند چون رهبر هست که هدف قرار گرفته قصد این ها این بوده از اول که رهبری رو تحت فشار قرار بدن ما نباید اجازه بدیم

مردم باید بیدار بشن وتلاش کنند ...همین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها ، یاســین ، رکن الهدی ، السا ، ـــ
۱۸:۴۴, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #143

نماز جمعه و نمازهای یومیه، اماکنی برای تجمع هست که از لحاظ شرعی و قانونی نمیشه جلوش رو گرفت.
مساجد جامع شهرها و اماکن مذهبی بهترین جا برای تجمعه.
چون وزیر کشور گفته بود این تجمع ها واسه زندگی مردم مشکل ایجاد میکنه.
دیگه تجمع توی حرم های مطهر که زندگی ها رو مختل نمیکنه.
اینا از نتیجه تجمع که مجبورشون کرد بازرسی از مراکز نظامی رو منتفی کنن، به شدت ناراحتن.
بعدشم!
من یه سوالی از آقای عراقچی دارم:
نمیشه وقتی چشمشون بسته است، یه GPS کوچولو تو دندونشون جاساز بشه؟
یا ته کفششون؟
یا یه دونه از اون خودکارا که امیر قطر داد به سران حماس بذارن تو جیبشون؟
بعد آمریکا چلاقه که اون مکان رو ثبت نکنه؟؟؟!!!
به ولله مردم رو نادون فرض کردن.

آقای ظریف با چارلی رز مصاحبه میکرد و میگفت که آمریکایی ها در حق ایرانی ها بسیار ستم کردن و مردم ایران نمیتونن بهشون اعتماد کنن.
مجریه بلافاصله گفت مردم آمریکا هم گروگانگیری رو فراموش نکردن.
یعنی من که از سیاست هیچی نمیفهمم، اگه اونجا بودم، بلافاصله میگفتم چون داشت از کشورمون جاسوسی میشد.
با اسم کارکنان سفارت داشتن از ایرانی ها جاسوسی میکردن.
و آفتاب دلیل آفتاب که بازم مردم ایران از دست آمریکا باید ناراحت باشن.
اما ایشون در کمال تعجب من گفت، بله...
بلاخره این بی اعتمادی ها وجود داره و باید رفع بشه.
یعنی ایشون این باور رو داره که ما هم به مردم آمریکا هم ستم هایی کردیم و حالا وقتشه جبران کنیم.
این خیلی خیلی خیلی بده.
توی این مصاحبه من به عنوان یه تماشاچی احساس کردم ظریف خودش رو از مردم و رهبر جدا میدونه.
هی میگه "عامه مردم"...
انگار عامه مردم نفهمن و رهبر هم لجبازه و فقط ایشون و امثال ایشون شرایط آمریکا رو درک میکنن.
خودتون قضاوت کنین:

لینک دانلود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، Islam ، فاطمه خانم ، عقیق ، ـــ
۱۹:۳۵, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #144
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۸:۲۴)یاســین نوشته است:  به قول امام خمینی رحمت الله

امریکا دوست نمیخواد،نوکر میخواد

والسلام

با نوکر هم مذاکره نمیکنن...

ولی الان ما حاضر شدیم با دمشن مذاکره کنیم.
۱۹:۳۷, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #145

(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۹:۳۵)Mohammad Trust نوشته است:  با نوکر هم مذاکره نمیکنن...

ولی الان ما حاضر شدیم با دمشن مذاکره کنیم.

اشتباه میفرمایید.
کدخداها با رعایاشون گاهی سر دستمزد چک و چونه میزنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عقیق ، Islam ، ـــ
۱۹:۵۲, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #146
آواتار
(۱۱/خرداد/۹۴ ۱۹:۳۷)ام ابیها نوشته است:  اشتباه میفرمایید.
کدخداها با رعایاشون گاهی سر دستمزد چک و چونه میزنن.

Big Grin میگن خانم ها حاضر جوابن ، والا راست میگن.

بله اگر شما امریکارو کدخدا حساب میکنید ، سر درستمزد باشون چونه بزنید. چون یادم نمیاد کسی گفته باشه. شاید نیاز به یه سرچ دارید.

من اشتباه کردم دوباره وارد بحث شدم به خاطر پیام یکی از دوستان.
۲۰:۰۴, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #147

آقای روحانی اولین باری که از اسم کدخدا استفاده کردن، بقیه کاندیدا ها بهشون معترض شدن که وقتی شما آمریکا رو کدخدا میدونین، چه توقعی از بقیه دنیا.
ایشون هم برای فن ماست مالیزاسیون فرمودن که من منظورم این بود که اروپایی ها که ایشون رو کدخدای خودشون میدونن، من هم گفتم بریم و با کدخداشون صحبت کنیم.
کاری به هدف واقعی ایشون ندارم.
اما کاش با کدخدای هیچ دهی وارد مذاکره نمیشدیم.
اینجوری خودمون کدخدای خودمون و خودمون هم رعیت خودمون بودیم.
محمد آقا!
من توی سایت های متفاوتی دیدم که اخیرا از آقای روحانی و عملکردهاش نقد میشه و چون جایی برای دفاع نذاشته، هیچ کس نمیتونه دفاع درست و درمونی ازشون بکنه.
شما هم خواهش میکنم اگه موردی برای دفاع از عملکرد این آقایون با توجه به اسناد فوق دارین، حتماً علنی کنین.
اگرم نه که تغییر موضع بدین.
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، Islam ، یاســین ، السا ، فاطمه خانم ، عقیق
۲۰:۳۴, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #148

نقل قول:
من توی سایت های متفاوتی دیدم که اخیرا از آقای روحانی و عملکردهاش نقد میشه و چون جایی برای دفاع نذاشته، هیچ کس نمیتونه دفاع درست و درمونی ازشون بکنه.

پناه بر خدا سرکار خانم چه حرفا که نمی زنید شما .
اول از همه عرض کنم که همه چیز تقصیر دولت قبلی و یارنش است Smile
دوم تمام گرفتاری های ما از دولت قبلی استSmile
سوم اگر دولت قبلی با سیاست های اشتباهش در زمینه های مختلف ما را به این بلایا مبتلا نمی کرد الان وضع بهتری داشتیم Smile
چهارم دولت قبلی (همینطوری الکی)Smile
بازم بگم یا کافیه

تنها چیزی که ما از ریاست محترم جمهوری دیدیم همین بود خب اگه مملکت گل و بلبل بود که ملت به شما رای نمی دادن آقای روحانی که 100روزه وطنم پاره تنم را بهشت کنی می رفتیم به دکتر غرضی رای می دادیم که اینترنت نسل 6و8 برامون راه اندازی کنه والااااااا
شاید دولت قبلی اشتباهاتی داشت و برای بعضیا خیلی گرون تموم شد این اشتباهات ولی برای دکتر روحانی که خوب بوده

اصلا چند بار بگم بحث سیاسی خط قرمزای تالاره ، زبونمون مو دراورد انقد گفتیم وارد سیاست نشید آدم از قشر تحصیل کرده توقع دیگه ای داره منو الگوی خودتون قرار بدید و به سیاست ورود نکنید
باتشکر از مدیران و ناظران محترم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam ، یاســین ، السا
۲۰:۳۴, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #149
آواتار
به قول حاج حسین یکتا ، اقا برای بالا رفتن سطح فهم مردم اجازه مذاکره دادند. بعدا هم که فرمودند بنده مخالف مذاکره زیر شبح تحدید هستم.

خلاصه اینکه هم از نادونی ما مردم است که اقا برای فهم بیشتر ما اجازه ی مذاکره میدن ، و هم مشکل دولت است که میخواد تمام ضعف هاش رو با مذاکره از بین ببره. این حرف بنده نیست. به گفته ی خیلی از طرفداران قبلی دولت، اینها کار خیلی خاصی نکردند و این دولت جزء ضعیف ترین هاست. امریکا هم این موضوع رو فهمیده که اقای روحانی همه ی تخم مرغ هاش رو در سبد مذاکره گذاشته،به همین دلیل تا تونسته تیم مذاکره کننده ی ایران رو عقب رانده.

این دولت چون اهداف سیاسی و حزبی خودش بسیار مهمه(طبق گفته های اقای ظریف که ویدئوش موجوده و به اقای البرادعی میگن که ما باید توافق کنیم تا حزب ما در انتخابات پیروز بشه) هرگز حاضر نشد مذاکرات رو حتی موقتا متوقف کنه. به همین دلیل حتی حاضر شد پروتکل الحاقی و فراتر از اون رو قبول کنه. یعنی بدترین امتیاز ممکن رو داد به دشمن. از این عقب تر دیگه میشد دادن سرقفلی کشور به امریکا.

این تیم مذاکره کننده واقعا مذاکره کرده ؟!! دیگه از این بدتر چی میشد؟

وقتی اینها عقب کشیدن و امریکا این انفعال رو دید، قیمت نفت رو با متحدانش کاهش داد تا بیشتر به دولت فشار بیاره برای توافق. و وقتی هم دید که این جواب داد تحدید داعش رو جدیدا علیه ایران الم کرد. قبلا داعش با ایران زیاد دست به یقه نمیشدو اما اخیرا یک تحدید رسمی علیه ایران شده.

واقعا چرا متوجه نیست این دولت؟ هر بلایی داره سرش میاد به خاطر انفعال خودشه.

حالا هی بگید سکوت سکوت!!! منطق طرفداران دولت واقعا بر مبنای تعطیل کردن عقل هست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، یاســین ، ـــ ، السا
۲۱:۰۶, ۱۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #150

موضوع فقط مصاحبه (شما بخوانید بازجویی) با دانشمندان هسته ای نیست.
غرب یه لیست 23 نفره داده واسه این که دولت آماده شون کنه که برن با غرب صحبت کنن.
میدونین کی نفر اول این لیسته؟؟!
آقای شمخانی.
بله...
دبیر شورای امنیت ملی رو آمریکا میخواد ازش چی بپرسه؟
موافقان دولت جواب بدن لطفاً.

لینک خبر

خنده داره اگه بخوایم به این موضوع خوشبین باشیم.
همین چند وقت پیش هتل تارای مهاباد رو به آتش کشیدن.
میخواستن از یه موضوع اجتماعی بلوای سیاسی راه بندازن و بعدشم انفجار و ترور.
امروز عواملشون دستگیر شدن.

لینک خبر

با این شاباش هایی که ایران به غرب میده باید منتظر انفجار تو تهران باشیم.
بازم دم وزارت اطلاعات گرم که جلوشون رو گرفت.
اما کسی فکر کرده که اگه از 100 تا نقشه ای که اونا میکشن، فقط یکیشون لو نره و موفق بشه چه بلایی سر این مملکت میاد؟
واسه این که مشتری شین، اصلاً از هر 1000 تا نقشه ترور.
من امنیتم رو از شخص پرزیدنت روحانی میخوام.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Islam ، میم.حسین.الف ، ـــ ، السا
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]