|
در آزمون استخدامی، چادر رو در بیارین لطفا!
|
|
۱۳:۱۵, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱۳:۱۷ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش لرستان خبر، خبری به دستمان رسید که در هنگام آزمون استخدامی یکی از ادارات دولتی در لرستان خانمهای باحجاب چادر رو اجبار به درآوردن چادر کردند.
برای مشخص شدن این موضوع با یکی از خانمهایی که آنجا بود و اجبار به درآوردن چادر شده بود تماس گرفتیم که صحبتهای وی در زیر میآید. چند روز قبل برای انجام آزمون استخدامی یکی از نهادهای دولتی در استان لرستان وارد محل آزمون شدم، کمی دیر رسیدم و تذکرات معمول اول آزمون را نشنیدم. سریع به سمت صندلیام رفتم تا وقت را از دست ندهم، هنوز درست و حسابی سر جایم ننشسته بودم که یکی از ناظران جلسه به طرفم آمد و گفت: «خانم مگه نشنیدی، چادرت رو دارآر و بنداز روی دسته صندلی»! گیج شده بودم منظورش چه بود؟ در یک فضای عمومی که بازرسین و شرکتکنندگان آقا در محل حاضر بودند چادرم را درآورم؟ به چه بهانهای؟ به بهانه اینکه چادرم تقلبی را پنهان کرده باشد؟ چه بهانه زشت و چه تدبیر زشتتری، هیچ راه دیگری برای رسوا کردن متقلب نبود؟ حتما باید برای کشف ضد ارزشها، ارزش یک بانوی متعهد را از سرش برداشت؟ نمی شد یک اتاق تفتیش بدنی مهیا کرد و یکی از ناظران خانم را متصدی جستجوی تقلبها کرد؟ با خودم گفتم، استخدام به چه بهانهای؟ من مستخدمه با خودم گفتم حضرت زهراییم و «چادر» لباس خدمتم. تصمیم خودم را گرفتم و گفتم چادرم را در نمیآورم، حالا هر تصمیمی که میخواهید بگیرید؛ ناظر که جدیتم را دید کوتاه آمد، اما دلم را غصه گرفت، نگاهی به دور و برم انداختم، متاسفانه خیلی از دوستانم مقاومتی نکرده بودند و چادر را به صندلی حواله کرده بودند؛ دلم گرفت، در زمانی که حجاب شیرزنان لرستانی «گُلونی» نماد بدحجابی میشود، رنگ باختن و دست و پاگیر شدن مایه وقار زن ایرانی اسلامی هم چیز بعیدی نیست. http://www.lorestankhabar.com/بخش-فرهنگی...-در-لرستان واکنش شدید تشکلهای دانشجویی دانشگاه لرستان به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، بیانیه مشترک بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان که در اعتراض به وادار کردن داوطلبان زن آزمون استخدامی در یک از دستگاههای دولتی لرستان به حضور بدون چادر در سر جلسه آزمون صادر شده به شرح زیر است: به کجا چنین خرامان؟ سلام لرستانی ها... تا حالا از گلونی چیزی شنیده اید؟ توهین های مدیر کل ارشاد استان را چطور؟ ماجرای خوانندگی و نوازندگی زنان در میتینگ های سیاسی و جشن های دولتی و ماجرای آن دختر کوچولوی شش ساله را... آیا شنیده اید؟ این پیامی است به هر غیور مرد و شیر زن لر... متاسفانه چند ماهی است کارگزاران بی خرد دولت تدبیر؛ چاک دهان را گشوده اند و افسار سفاهت را رها ساخته اند و با تمام قوا به جنگ دین تاخته اند. چند ماهی، به رسم "موعظه ی حسنه" سکوت کردیم و بر طبق سیره بزرگان بشارت دادیم و انذار نمودیم. نو به نو دیدیم دسته گل های بی خردی را که به آب می دهند و در نهایت پشت میز مسئولیتی که مست شان کرده، خرامان می نشینند و لبخند "ژوکوند" تحویل مان می دهند. یک روز دهان می گشایند و به وزنه های تدین و معرفت کشور می تازند و روز دیگر به حجاب، عفت و حیای زنان لر. کوس بی آبرویی لرستان را به صدا در آورده اند و این صدا حتی به مجلس هم رسید و کار به تذکر کشید. در میتینگ های سیاسی فتنه گران، هر چه خواستند گفتند و زنان را برای خوانندگی و نوازندگی دعوت کردند؛ اما وقتی کار به مردانگی رسید و وقت رسیدگی به کودکی شد که به خاطر سهل انگاری مجبور است عمری را بنشیند و نظاره گر بازی کردن هم سن و سالانش باشد؛ شانه هایشان را بالا انداختند و از پذیرش آن خودداری کردند. و امروز حماقتی تازه و دسته گلی تازه؛ حجابی را که دیکتاتوری همچون رضاشاه نتوانست به آن تعرض کند را متعرضش شدند و چادر از سر زنان و دختران کشیدند به بهانه استخدام در یک نهاد دولتی... اکنون با سفیهانی که نه از محاربه با خدا می ترسند و نه هشدارها را می شنوند چه باید کرد و چه باید گفت؟ آهای... "به کجا چنین خرامان؟" "کبک" هم این چنین تظاهر به جهل و حماقت نمی کند. آهای نادان؛ بیدار شو... جایگاهت در آتش است بیدار شو... بیدار شو، که اگر بیدار نشوی با خروش بی آبرویی بیدارت می کنند. آری، کسی که خواب است را می توان بیدار کرد؛ اما سفیهی که خود را به خواب زده است، هرگز بیدار نمی شود... کمر بر بسته اید به زدودن غیرت؟ یا منتظر آشوب و اغتشاش هستید؟ سنگی را پرتاب کرده اید که بر سر خودتان خواهد خورد؛ مطمئن باشید. غیور مردان لر برخیزید... والسلام علی من اتبع الهدی http://snn.ir/detail/News/416348/164 |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
از کــــــــــاه کـــــــــــــــوه ساختــــــــــــــــــن!
|
|||
|
۱۳:۳۸, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ســــــر رو مثل کبــــــــــک زیر بـــــــرف کــــــــــــــردن !
|
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
روزگاری که حجاب رو نماد عقب افتادگی و حقارت فرض کنن ، لابد نبودنشو کاه هم فرضش میکنن!
این خود کوهه ، نه کاه l: |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اینکه سر امتحان چادر نداشته باشن منطقیه چون به راحتی میشه تقلب برد.
الان نکته تو اینه که چرا ناظر های امتحانات باید مرد باشن؟ یعنی چندتا خانم نمیتونن بدون نگاه مردها یه ازمون بدن؟ وگرنه اگه محیط زنونه باشه و کسی هم چادر نداشته باشه اشکالی نداره. |
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۹ توسط Islam.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستاننمیدونم چی بگم. اول تسلیت میگم به امام زمان. اقا جان شرمنده ام که روز تولدتون این خبر رو پست میکنم. تشکل های دانشجویی دانشگاه لرستان با صدور بیانیه ای شدید اللحن ضمن انتقاد از مجموعه اقدامات ضد فرهنگی روی داده در چند وقت اخیر در لرستان آورده اند: و امروز حماقتی تازه و دسته گلی تازه در لرستان روی داده و آن اینکه حجابی را که دیکتاتوری همچون رضاشاه نتوانست به آن تعرض کند را متعرضش شدند و چادر از سر زنان و دختران به بهانه استخدام در یک نهاد دولتی کشیدند [/b] به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از خرم آباد، بیانیه مشترک بسیج دانشجویی و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه لرستان که در اعتراض به وادار کردن داوطلبان زن آزمون استخدامی در یک از دستگاههای دولتی لرستان به حضور بدون چادر در سر جلسه آزمون صادر شده به شرح زیر است: به کجا چنین خرامان؟ سلام لرستانی ها... تا حالا از گلونی چیزی شنیده اید؟ توهین های مدیر کل ارشاد استان را چطور؟ ماجرای خوانندگی و نوازندگی زنان در میتینگ های سیاسی و جشن های دولتی و ماجرای آن دختر کوچولوی شش ساله را... آیا شنیده اید؟ این پیامی است به هر غیور مرد و شیر زن لر... متاسفانه چند ماهی است کارگزاران بی خرد دولت تدبیر؛ چاک دهان را گشوده اند و افسار سفاهت را رها ساخته اند و با تمام قوا به جنگ دین تاخته اند. چند ماهی، به رسم "موعظه ی حسنه" سکوت کردیم و بر طبق سیره بزرگان بشارت دادیم و انذار نمودیم. نو به نو دیدیم دسته گل های بی خردی را که به آب می دهند و در نهایت پشت میز مسئولیتی که مست شان کرده، خرامان می نشینند و لبخند "ژوکوند" تحویل مان می دهند. یک روز دهان می گشایند و به وزنه های تدین و معرفت کشور می تازند و روز دیگر به حجاب، عفت و حیای زنان لر. کوس بی آبرویی لرستان را به صدا در آورده اند و این صدا حتی به مجلس هم رسید و کار به تذکر کشید. در میتینگ های سیاسی فتنه گران، هر چه خواستند گفتند و زنان را برای خوانندگی و نوازندگی دعوت کردند؛ اما وقتی کار به مردانگی رسید و وقت رسیدگی به کودکی شد که به خاطر سهل انگاری مجبور است عمری را بنشیند و نظاره گر بازی کردن هم سن و سالانش باشد؛ شانه هایشان را بالا انداختند و از پذیرش آن خودداری کردند. و امروز حماقتی تازه و دسته گلی تازه؛ حجابی را که دیکتاتوری همچون رضاشاه نتوانست به آن تعرض کند را متعرضش شدند و چادر از سر زنان و دختران کشیدند به بهانه استخدام در یک نهاد دولتی... اکنون با سفیهانی که نه از محاربه با خدا می ترسند و نه هشدارها را می شنوند چه باید کرد و چه باید گفت؟ آهای... "به کجا چنین خرامان؟" "کبک" هم این چنین تظاهر به جهل و حماقت نمی کند. آهای نادان؛ بیدار شو... جایگاهت در آتش است بیدار شو... بیدار شو، که اگر بیدار نشوی با خروش بی آبرویی بیدارت می کنند. آری، کسی که خواب است را می توان بیدار کرد؛ اما سفیهی که خود را به خواب زده است، هرگز بیدار نمی شود... کمر بر بسته اید به زدودن غیرت؟ یا منتظر آشوب و اغتشاش هستید؟ سنگی را پرتاب کرده اید که بر سر خودتان خواهد خورد؛ مطمئن باشید. غیور مردان لر برخیزید... والسلام علی من اتبع الهدی ------------------------------------------------------------------ منتظر نظرات ارزشمند طرفداران دولت هستیم. یاد علی 110 های تالار بخیر. قبلا که موضوعی مشابه اتفاق افتاده بود، ایشون چنان جوشی شدند که گفتند: " کارشون به جایی رسیده که چادر حضرت زهرا رو ممنوع میکنند؟! " اما الان چی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! موضوع تکراری است! ناظر محترم لطفا تلفیق کنید. |
|||
|
۱۶:۴۸, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۴ ۱۵:۱۴)یاســین نوشته است: اینکه سر امتحان چادر نداشته باشن منطقیه چون به راحتی میشه تقلب برد. این حرف کاملا بی منطقه. اولا دانشگاه ما (ازاد کرج) همچین موضوعی نیست و بنده به جرات میگم تقلب خانم های غیر چادری به مراتب بیشتر از خانم های چادری است. تا انجایی که بنده به خاطر دارم هیچ جا و در هیچ دوره ای هم این موضوع مطرح نبود. نه خ ا ت م ی ، نه احمدی نژاد و... . چی شده در این دولت یهو این اظهار نظرهای شاذ رو میبینیم؟!! این یک توجیهه. قبلا هم همچین حرکتی رو از سوی دولت دیده بودیم. اگه تاپیکش یادتون باشه که یکسری دوستان قدیمی مثل علی 110 و... چنان جوشی شدند که گفتند: " کارشون به جایی رسیده چادر حضرت زهرا رو ممنوع میکنند؟! " حتی قرار بود با دوستان قرار تجمع بذاریم که دولت موضوع رو ماستمالی کرد . اما ظاهرا توبه نکرده.... |
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بحث چادری و غیر چادر نیست
چطور دوستان غیرتشون به جوش نمیاد که یه اقایی ناظر خانوما باشه و در بین اینا قدم بزنه و تماشاشون کنه که یه وقت تقلب نکنن؟ یه ادم غیر چادری میتونه برای تقلب چادر بپوشه که کارش رو پوشش بده پس الزاما متقلب ربطی ب پوشش نداره و حتی قابل بررسی هم نیست. احساساتمون باعث نشه اهم و مهم رو تشخیص ندیم. در ضمن من نگفتم که چادریا تقلبشون بیشتره چون چادر دارن که گفتید حرف منطقی نیست.واقعا بدیهیه کسی که بخواد تقلب کنه یکی از ترفندها میتونه این باشه.ربطی هم به چادر نداره. |
|||
|
|
۱۷:۰۵, ۱۳/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۴ ۱۷:۰۶ توسط Islam.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۳/خرداد/۹۴ ۱۶:۵۵)یاســین نوشته است: بحث چادری و غیر چادر نیست خواهرم شما زیادی میخواهید منطقی باشید. حضرت زینب وسط جنگ مواظب بود چادرش نیافته، اونوقت شما میگید به دلیل تقلب ایرادی نداره چادر رو بردارن؟ بهتر نیست از راه های دیگری برای کنترل تقلب استفاده بشه.یکیش رو هم که (مراقب ها) خودتون گفتید. به هر حال هیچ بهانه ای وجود ندارد که در کشور امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ،افراد رو مجبور کنند که چادر سر نکنند. حتی ارزش چادر انقدر بالا است که شده باشد امتحان تعطیل بشه، نباید چادر ممنوع بشه.اگر بلد نیستند امتحان رو کنترل کنند، بیخود میکنند که برگزارش میکنند تا چادر رو هم ممنوع کنند. ده ها راه دیگر وجود دارد. در زمان رضا شاه برخی میگفتند، چون عده ای تفنگ زیر چادر قایم میکردند به همین دلیل رضا شا چادر رو ممنوع کرد، الان هم برخی میگویند چون تقلب زیر چادر است،پس باید ممنوع شود در امتحانات. یک عده رضا خان صفت هنوز تو این مملکت جولان میدن..... |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۱۳/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
نمیگم کارشون درسته که چادر رو ممنوع کردن ، اما خودم دیدم آشنایی برای خودم تعریف میکرد که چادر میپوشبده و با همون تقلب میکرده!! پس امکانش هست ، و انجام هم میدن .
دوم اینکه لزوما اگه یه جا کار خطایی صورت گرفت زیر نطر مستقیم دولت که نیست ! چرا همه چیز رو بهانه ای میکنید برای بحث سیاسی؟؟؟ ممنوع نبود تو تالار؟ جدیدا عوض شده قوانین؟؟؟؟؟ سوم اینکه با خانم یاسین موافقم . واقعا زشته مراقب آقا میذارن سر امتحان خانم ها که ببینند تقلب نکنه . دقیقا همونطور که زشته حراست آقا سرتاپای خانم رو چک بکنه مبادا ایراد شرعی داشته باشه . مراقب خانم باشه دیگه بحث چادر پیش نمیاد . چهارم اینکه گفتن سر کار چادر نداشته باشید؟ گفتن تو خیابون چادر نداشته باشید؟؟؟ قطعا تنها بحث تقلب بوده . کارشون اشتباه بوده اما برداشتتون درست نیست . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |