| نظرسنجی: مهم ترین دلیلت برای ازدواج آقا پسر چیه ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| مسایل جنسی | ![]() ![]() |
8 | 29.63% |
| خدمات اشپز خونه و اتاق خواب | ![]() ![]() |
1 | 3.70% |
| فرار از تنهایی | ![]() ![]() |
4 | 14.81% |
| بقیه موارد | ![]() ![]() |
14 | 51.85% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
هدف از ازدواج - آقایون صادقانه جواب بدهند لطفا ...
|
|
۲۲:۴۷, ۱۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۴ ۱۹:۴۳ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من .........
سوال و دغدغه ی من و شاید خیلی از دخترا آقایون محترم پسرای گل تالار میخام رک بگم هرچند شرم آور باشه اما ترجیح می دم به جواب برسم هدفتون از ازدواج چیه ؟ چند در صد به خاطرمسایل جنسی ازدواج میکنید ؟ تفکر اینکه شوهر یه خانوم صرفا و یا مهم ترین دلیلش از ازدواج ...... باشه وحشتناک ترین چیز ها رو می تونه واسه اون خانوم رقم بزنه به طوری که فکرش یه دختر مجرد رو از ازدواج منصرف می کنه سوالی که پرسیدم توهم ذهنیم نیست تجربه است دیدن اطرافم شنیدن حرفاهست خواهش می کنم شعار ندید مثل کتابا حرف نزید می خام واقعیت رو از زبون پسرا مثبت تر این سرزمین بدونم همین توی نظر سنجی هم شرکت کنید اسمتون که نمیاد اما صادقانه (۱۷/خرداد/۹۴ ۲۱:۱۷)دیدگاه نوین نوشته است: سلام |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۱۰, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۴ ۱۰:۵۹)Hadith نوشته است: طبق جه آماری؟ چه تحقیقاتی؟ دوستان و اشنایان شما شبیه شما هستند!!! دخترها خیلی هاشون فکر می کنند که پسرا صرفا در ازدواج دنبال بووووپپق هستند عایا شاهد این بحث بودید تا حالا : توی خارج چون لذت جنسی ازاده کسی که ازدواج می کنه دنبال تشکیل خانواده است نه لذت جنسی!!! این نظر خیلی از دخترها شده متاسفانه, روی درستی و غلطیش بحث نمی کنم و کاری به این ندارم و دنبال حاشیه نیستم اما شما چه قدر این ها رو دیدید!!! پسره صاف وایساده داره میگه لذت جنسی خیلی مهمه من میخام با کسی که در اینده قراره باهاش ازدواج کنم در این مورد حرف بزنم, حالا کی پسر نماز خون جامعه!!! چه تفکری این پسر در ذهن دختر بهوجود میاره پسری که هنوز خیلی طرفشو نمیشناسه سریع بیاد بهش اینو بگه |
|||
|
|
۱۱:۲۰, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۴ ۱۱:۱۰)فانوس *7* نوشته است: دوستان و اشنایان شما شبیه شما هستند!!! شاید بعضی از دخترها چنین فکری کنند،همونطور که بعضی دیگه دقیقا برعکس فکر میکنند. میدونید می خوام چه نتیجهای بگیرم؟ اینکه با نظرسنجی و تحقیق میدانی (البته اگر اسم این تاپیک و تاپیکهای مشابه رو نوعی تحقیق میدانی بگذارم)،نمیشه تفکّر یک عده رو عوض کرد. چون اگر جامعهی آماری شما عوض بشه،ممکنه نتیجهای که از نظرسنجی گرفتید هم عوض بشه. فکر میکنم چیزی که الان در عرف جاافتاده،بیشتر نزدیک به اینه که پسرانی که وارد یک رابطهی دوستی با جنس مخالف میشن،بیشتر چنین هدفی دارند. . درمورد پاراگراف آخر نوشتهتون هم بحث زیاد ه،فقط همین رو میپرسم که طبق کدوم معیار شرع یا اخلاق،این کار قبیح و اشتباهه؟ |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با سلام
حالا که قراره رک حرف بزنیم منم رک مینویسم. انتظارم از خانومها و هوششون خیلی بیشتر از اینا بود .لاقل از کسانی که تو جاهایی مثل تالار هستن بیشتره. یه همچین سوالی اصلا پرسیدن داره ؟ نمیدونم شایدم اقایون جامعه پیچیده شدن و نمیشه فهمیدشون من خبر ندارم. کسی که تنها دلیلش واسه ازدواج مساله ی جنسی باشه که کلا مریضه. کسی هم که کلا بیخیال مسائل جنسی بشه صد در صد به مشکل میخوره . خود علامه حسن زاده تو یکی از کتابهاشون فکر کنم گفتن مساله ی مزاج جنسی تو ازدواج خیلی مهمه حتما بپرسین از هم . جدای از اون روانشناسای محترم هم میگن 70 در صد طلاقها ناشی از عدم رضایت جنسی طرفینه ( یعنی بیس مشکل اونه ولی از یه جای دیگه میزنه بیرون مثلا سر گمشدن جوراب دعواشون میشه) . حالا جالبیش اینه این عدم رضایت بیشتر از طرف خانومها هست. خلاصه اگه یه عده انقدر معیارا و آرمانهای زندگیشون پایینه که فقط انگیزه شون واسه ازدواج جنسی هست باعث نشه از اونور دیوار بیافتیم بگیم هرکی تو ازدواج مساله ی جنسی رو مطرح کرد ادم غیر نرمالی هست.اتفاقا جاذبه ی جنسی یکی از بخشهای جدا نشدنیه ازدواجه. زیاد طولش ندم. در مورد خودم ...... من قد و هیکل و قیافه شخصی که بخوام باهاش ازدواج کنم برام خیلی مهمه(جدای از علاقه ی شخصی شاید بخشیش هم از رشته ی تحصیلیم ژنتیک ناشی باشه).از طرفی هر روز تو جامعه دختر خانومهایی میبینم که از لحاظ ظاهر (قد و هیکل و قیافه و .....) دقیقا ایده ال من هستن ولی اگه تنها دختر روی کره زمین هم باشن باهاشون ازدواج نمیکنم.چون همه ی اینا بدون متانت بدون وقار بدون اعتقاد و مذهب مفت نمیارزه برام. از اون طرف هم اگه همه ی کمالات رو داشته باشه ولی واسم جاذبه ی جنسی نداشته باشه بازم باهاش ازدواج نمیکنم چون انسانم و اگه همسرم واسم جذابیت نداشته باشه تضمینی نیست بتونم جلوی خودمو بگیرم و چشم به ناموس مردم نیافته. ببخشید اگه زیادی رک حرف زدم. در پناه خدا یا علی |
|||
|
|
۱۳:۴۶, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام . وقت بخیر به همه گی عزیزان
ببخشین وقت نذاشتم همه متن های دوستان رو بخونم . نظر خودم اینه : همونطوری که پیامبر ( ص ) ازدواج رو با عنوان نصف دین یه مسلمان عنوان فرموده اند مشخصه که اهمیت زیادی داره و این اهمیت چیزی نیست که تنها با وجهه های مسایل جنسی ، خانه داری تنهایی خلاصه کرد . یه مثال خیلی ساده : تا حالا یه درخت میوه رو از تخم کاشته شده تو خاک بزرگ کردید ؟ این درخت تا زمانی که بهش از یه درخت همجنس ( تقریباً ) پیوند نزنی محاله محصول بده و همه ش بیهوده شاخ و برگ بدون خیر و برکت میده . انسان هم مثل همینه یه جورایی ( نه همه جانبه . مثلا محصول انسان تنها فرزند نیست و خیلی چیزای دیگه هست ) و اینم عنایت داشته باشید که خداوند متعال توی قرآن فرموده اند که از هر چیزی جفت آفریدیم . . . پس به شخصه اگه بخوام تو یه جمله بیان کنم میتونم بگم هدف از ازدواج رسیدن به تکامل در انسانیت هست . تکامل هم تنها یه کلمه یا عنوان و صفت نیست . تکامل یعنی اکمل بودن در رفتار ، گفتار ، معیشت ، شخصیت ، دینداری ، خلقیات و خیلی چیزای دیگه که توی این هدف هم تمامی گزینه های مد نظر جا دارند . کسی بگه فقط به خاطر یک گزینه هست ، اشتباهه و انسان باید همه جانبه بتونه تصمیم بگیره ، اونم زمانی که تو خودش این توانایی رو میبینه که متعهد بشه یکی رو هم غیر از خودش میتونه سرپرستی و تامین کنه . چه از لحاظ مالی ، عاطفی ، جنسی و سایر مسائل یه تذکر به دوستان دم بخت ( مث خودم !!! ) اگه هدف از ازدواجتون فقط یک گزینه هست ( تنهایی ، عاطفی ، جنسی ، مالی و موقعیت خود یا طرف مقابل ، زیبایی ظاهری و . . . ) به نظرم کمی قبل از اقدام تامل کنین چون با این طرز تفکر به مشکل برمیخورین و ارزش تاخیر در ازدواج رو با داشتن ذهنیت و دیدگاه صحیح داره . بدون شک تو انتخابتون تاثیر گذار خواهد بود چه بسا ازدواج هایی که با تصمیم های عجولانه منجر به جدایی های تلخی گردیده . و یه خواهش از همین قشر مورد خطابم : خواهشا و خواهشا توی مسائل ازدواجی مقید نباشین و خیلی مشورت کنین . از کسایی که تجربه دارند . تلخ یا شیرین . عاشقانه یا تحمیلی یا اجباری یا سایر گزینه ها مطالب خیلی مفیدی رو میشنوین که از هیچ جایی نمیشه اونا رو خوند یا دید . ارزش اینکه خودتون تجربه ش نکنین رو داره ببخشید کمی طولانی شد . بحث ازدواج چیزی نیست که تو چند سطر خلاصه بشه . یا علی |
|||
|
|
۱۵:۰۷, ۱۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۱۵:۴۱ توسط del@.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
متاسفانه نگاه ما ها ، صفر و یکی شده ، سیاه یا سفید ... اشتباهه ..
این نظر سنجی شما هم اشتباهه .. ببینید وقتی اولویت مسائل جنسی باشه ، یک ماه ، دو ماه ، آخرش یک سال ، بعدش چی !! آیا آرامشی توی این زندگی وجود خواهد داشت ؟! و حتی تمیزی خانه و غذا پختن ، نمیگم این گزینه مهم نیست ولی میتونم پیش مامانم بمونم یا کارگر میگیرن ! پس هدفم برای ازدواج هم این نمیتونه باشه ، که غذا برام بپزه ( غذا ، اگه املت هست ، که خودمون می پزیم ! ) ![]() و هنوزم معتقدم اون پسری که حرف و بحث رو به سمت اینکه " من تو را بخاطر مسائل جنسی میخوام " کشونده ، باید به عقل پسر شک کرد .. این قضیه رو با صادق بودن پسر ، قاطی نکنید .. چون اگه واقعیت داشته باشه ، یه مریضیه ! شما نمیتونید به پلیس راهنمایی رانندگی بگید ، ببخشید من میتونم یک کیلومتر دنده عقب تو بزرگراه برم که به کوچه ( مسیر دسترسی ) عقبی برسم !! پلیس فکر میکنه ، دوربین مخفیه !!! |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۴ ۷:۱۷)پارمیس نوشته است: سلام. سلام ، دقیقا منظورم همین بود. جدی ترین مساله ای که مطرح می کنم همینه. و سرش هم اوکی قطعی میخوام. (۱۶/خرداد/۹۴ ۱۵:۰۷)del@ نوشته است: و حتی تمیزی خانه و غذا پختن ، نمیگم این گزینه مهم نیست ولی میتونم پیش مامانم بمونم یا کارگر میگیرن ! اینم من اضافه کنم @del عزیز ، الان اون دوران نیست که بگیم مثلا عروس خانم بدوزه بشوره ... ! الان همه چیز ماشینی شده. ظرفشویی لباس شویی و هرچیزی. مهم تربیت بچه ها و اخلاق فی مابینه. خیلی ها بهم نمیخورن و همش دروغ و سیاست بازی. یعنی طرف با همدم خودشم مچ نیست. این مهمه! |
|||
|
|
۱۶:۱۶, ۱۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۱۶:۲۱ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
این پرسش شما رو باید آقایون متاهل یا حداقل آقایونی که در شرف ازدواج هستند پاسخ بدن وگرنه منه مجرد اگه به بخوام نظر بدم مثل کتاب دینی براتون صحبت می کنم :
نیاز جنسی اولین نیازه ولی مهمترین نیاز نیست بلکه انس و الفت و پرورش معنوی به طوری که از عشق خاکی طی طریق کنم به سمت عشق الهی و ... طرح مسائلی اینچنینی راجب اون قسمتی ام که گفتید برای خدماتی آشپزخونه و اتاق خواب البته خدمات اتاق خواب یکمی زشته به نظر من به طور کلی بگیم خدمات منزل یا خانه داری یه مسئله جالبی رو عنوان کنم که اصلا شرعا چنین وظایفی بر عهده زن نیست و اگر کاری هم در منزل انجام میده صرفا لطف و بزرگ منشی زن هست در صورتی که تامین معاش و نفقه وظیفه است بر گردن مرد نقل قول: یه جمله ای بود می گفت یا چیزی رو که دوست دار بدست بیار یا داشته هاتو دوست داشته باش پس ناچارا هدف ازدواجشون دوست داشتنه![]() از آقایون در شرف ازدواج هم بپرسید به خاطر اینکه به احتمال قریب به یقین انقد عشق کورشون کرده صرفا هدف رو وصال یار می دونن ![]() پس زیاد روی این موضوع حساس نشید در کل به همون خاطر که خانوما ازدواج می کنن آقایون هم ازدواج می کنن . مهم اینکه با چه کیفیتی این امر رو به سرانجام برسونن داخل پرانتز عرض کنم توی این تالار اینطوری بیان کردم چون میدونم همه آقایون با نیت الهی و تقلید و تبعیت از سیره رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) ازدواجی با مقصود و ادله ای متناسب با دین مد نظرشون هست
|
|||
|
|
۲۳:۱۴, ۱۶/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۷ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
دوستان گلم این پستی دارم می نویسم مهمه
و همون نتیجه ای هست که دوستان ازم می پرسند چرا نظر سنجی گذاشتم و قراره به کجا برسه به اینجا قراره برسه پس لطفا بخونیدش اول جواب پست های بالا : ارسال شماره 32 خانوم حدیث عزیز :نه عزیزم جامعه ی آماری من طیف خاصی نیستند , من از زبون پسر ها هم این اعتراف رو شنیدم ! اونم نه یه پس اونم نه فقط بی مذهبه !!! دختر جامعه ی ما خیلی هاشون نه همشون وقتی این هجمه س تقاضای جنسی رو از طرف پسرا می بینن وقتی میبنن که پسرا چه در دوستی چه در ازدواج دنبال دختر زیباتر هستند تا دختر خوش اخلاق تر به این نتیجه میرسند . خیلی از دختر ها این رو باور دارند حتی اگه غلط باشه ! کسی هم نمیگه این کار قبیحه , قبیح تبدیل شدن این موضوع به یه هدف نهایی به هر قیمت !ارسال شماره 33 آقای سام محترم : ما نمیگیم این مسایل مهم نباشه و بیخیالش شد یا در ازدواج مطرح نباشه یا ظاهر توجه نشه اما نشه اولین دغدغه هان !!! اینکه عدم رضایت ...... بیشتر از طرف خانوم هاست به خاطر عدم توجه اقایون هست که فقط توجهی به این نیاز همسرشون نمی کنند و فکر می کنند فقط باید به اونها رسید و عجیبه برای خانوم ها یا بهتر بگم اگر خانوم ها کاری کنند بی حیا هستند !!!! این رو من نمی گم متخصص که دوست من هس میگه ! یک دختر متاهل که دوست من هس می گه !ارسال 34 عاقای بامداد محترم :ما هم حرفمون همینه امیدوارم حرف های شما م شعار نباشه و به عنوان یک چنین پسری در دنیای واقعی باشید ارسال 35 عاقای عادل محترم :لطفا این حرف ها رو از زبون ما دخترا به پسرا بگید ممنون میشیم ارسال 36 عاقای صدر المنتهی محترم :مرسی وجود دارید ارسال 37 عاقای میم محترم : خوش به حالتون که دنیاتون ما با جداست اما هدف و نتیجه ی این تایپیک : چه به مزاج ما خوش بیاد چه نیاد خیلی از پسرا نهایت لذت رو در لذ جنسی می دونن و چه دیدندار چه بی دین بسیاری از اون ها نه همه ی اون ها لذت جنسی رو یکی از مهم ترین انگیزه هاشون برای ازدواج می دونن مهم ترین !!! نمی گم تنها دلیل لطفا با دقت بخونید !! اما هستند چنین پسرایی و تعدادشون کم نیست و داره رشد میکنه متاسفانه و اگر نمیرم به یه فاحشه پول بدن چون میخان یه رابطه ی سالم داشته باشن و مهم ترین دلیلشون و اولویتشون اینه ! حالا چه مشکلاتی ممکنه به وجود بیاد : یه دختر زیبا تر با اخلاق معمولی به دختر خوش اخلاق تر با چهره ی معمولی ترجیح داده میشه ! دختره می بینه ارزشش به چهرشه به اندامشه ! وقتی بچس هرکس بهش میگه عجب دختر خوشگلی چه پیرهن نازی نه !!! نوجون میشه مامانش دنبال دختر خوشگل واسه داداشش می گرده ! داداشش ازدواج می کنه همه بهش می گن زن داداشت خشگله !!! داداشش میگه من یه دختر چشم رنگی فلان میخام !!! بزرگ تر میشه میبینه آرایشگاه ها سفارش پیدا کردن دختر خوشگل رو می گیرند برای ازدواج نه دوستی ها !!!! میره دانشگاه همون روز اول پسره عاشق دوست خوشگل تر دختره میشه ازدواج میکنن !! حالا دختر جامعه ی ما به چه نتیجه ای میرسه : همهی پسرا دنبال ظاهر دخترند پس !!!! خواستگار بهتر وقتی میاد که منم خوشگل باشم یاااااااااا خوشگل کنم خودمو !!!! آمار بالای عمل زیبایی , استفاده از لوازم آرایش !!! تزریق ژل ...... مد ., فشن , مزون ها , سالن های نمایش , درامد بالای آرایشگر ها , بی حجابی هااااااا دختره به من میگه من ارایش می کنم که با پسره خوشگلی اشنا بشم ازدواج کنم !!!! فکر کردی همین یه دختره !! پسره دنبال روابط دوست دختری نیست به خانوادش گفته دوستم یه زن خوشگل گرفته من خوشگل تر از اون میخام!!!! پسره 19 ساله اونایی که میگن سن پاییین بینید اینه تفکر پسره زیر بیست ساله این جامعه اینه محصولش !!! پسره میگه من یه دختره قد بلنده , با موهای مشکی بلند و چشم کشیده و فلان که یادم نیست میخام واسه ازدواج !!!! مهم نیست دختره کیه میخام این ویژگی ها رو داشته باشه !!! هم چین کسی هم پیدا کرد اما پدر مادر پسره مخالفند چون دختره اون فرهنگ رو که باید داشته باشه نداره !!!! همه ی مثال ها حقیقته محض هستند هزار تا مثال دیگه دارم بگم که طرف می گه من دنبال دختره خوشگلم , مادر پسره میگه دختر فلان ویژگی ها واسه پسرم واسه ازدواج میخام , من نشنیدم حسرت شنیدنشم مونده به دلم مادره بیاد بگم یه دختر مودب و خوش اخلاق و خوش ظاهر !!! میگه یه دختر خوشگللللللللللللللللل وبا فلان ویژگی و کم توقع این میشه محصول تفکره شما خانوم حدیث قبیح بودنش اینه بی حجابی !!!!! خود نمایی دخترا واسه پسرا !!!!!! ارزش کم دخترا !!!!!! هی نیایید بگید خواهرم گوهرت و فلانو اینا برو ببین مشکل کجاست دختر 5 سالت داره میبینه به این جا میخاستم برسم : دختر ها بی حجاب به دنیا نمی ایند !!!!!!!!!!!!!!!!! تایپیک بعدی من این عنوان رو داره |
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۱۶/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
شما وقتی میرید گلخونه، اگه قشنگترین گل رو انتخاب کنید، کسی بهتون ایراد میگیره ؟
همه دنبال زیبایی هستند اگه غیر این باشه، غیر طبیعیه حالا در کنار این زیبایی ، صفات دیگه ای هم مثل اخلاق و رفتار و منش و برخورد و خانواده و ... هم مطرح میشه ک البته همه اینها، در کنار هم مهمه شما فکر کن میخوای برای برادرت از بین این سه تا، یکی رو انتخاب کنی کدوم رو انتخاب می کنی ؟ 1- دختر زیبا، اما بداخلاق 2- دختر خوش اخلاق، اما زیبایی ک مد نظر شماست، نداره 3- دختر خوش اخلاق و زیبا پ.ن : فانوس گلم، بین پست اولت و پست آخرت تفاوت زیادی هست واسه بحث کردن
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۷/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۴ ۲۳:۱۴)فانوس *7* نوشته است: دوستان گلم این پستی دارم می نویسم مهمه احسنت احسنت بیشتر جمله ها حرف دلم بود... مچکرم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اولین نگاه شما به جنس زن ... ( ویژه آقایون ) | soshiant | 59 | 21,972 |
۲۶/مهر/۹۳ ۱۴:۲۰ آخرین ارسال: mahpare |
|
| تعارضی برای برخی آقایون !! کی باید صندلی جلو بشینه ؟ | soshiant | 31 | 13,460 |
۶/آبان/۹۲ ۷:۵۴ آخرین ارسال: Patriot |
|