|
حضور دیپلمات های اروپایی با لباس غیر رسمی در تهران
|
|
۱۱:۵۳, ۱۷/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۴ ۲۳:۴۶ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حضور جمعی از اعضای پارلمان اروپا در ایران
![]() ![]() ![]() چقدر خوبه کشور به سمت تعامل با دنیا حرکت کرده ![]() سفر هیئت پارلمانی اروپایی به ایران در آذر ماه 1392 به ریاست خانم "تاریا کرونبرگ" و با حضور خانم "ماریچه اسخاکه" عضو پارلمان اتحادیه اروپا ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۹, ۱۹/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۴ ۱۷:۵۴ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: این عین فرمایش شماست: (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: 2- به خاطر اینکه عرف دیپلماتیک را رعایت کنند: که بنده هم عرض کردم مگه خارجی ها رعایت کردند.وااااااااای! ![]() من که توضیح دادم! شما دارید جملهی من رو اشتباه میخونید! منظورم از زیرپا گذاشته شدن عرف دیپلماتیک، توسط اروپاییها هست. چرا باید منظورم از زیرپا گذاشته شدن عرف دیپلماتیک، توسط ایرانیها باشه؟؟؟؟!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() اما آخه وقتی توضیح هم میدم نگاه نمیکنید از چه جنبهای میتونست وارد باشه؟ ![]() (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: در مورد عکاس:واااااااای. ![]() یعنی حتی احتمال هم نمیدین که چیزی وجود داشته باشه که شما متوجه نشده باشین، نه؟؟؟!!! ببینید چه کسی سوءظن بیدلیل داره و همهچیز رو یکسره نفی میکنه! شما در واقع دارید میگید من به دروغ توجیه میکنم و دارید حسننیت بنده رو رد میکنید! برای احترام به حسننیت شما، براتون بیشتر توضیح میدم، ولی بیدلیل ردش نکنید. اون عبارت به دو صورت بکار گرفته میشه: 1. در مواردی برای بیان اهمیت موضوع و هیجان موجود در موضوع بکار گرفته میشه و تنها سرزنش همراه خودش داره(که اتفاقاً صورت ِ رایجتر هست). الف) مثلاً در یک بازی فوتبال توپ در شرایط ِ تحت فشار میرسه به مدافعین آخر یا دروازهبان، و اونها بجای دور کردنش اقدام به دریبل ِ مهاجم حریف میکنن. بعد ما که داریم از دور تماشا میکنیم خطاب به بغلدستیمون اینطور واکنش بروز میدیم که بدون اینکه منظورمون شنیدن ِ اون بازیکنان باشه، با حالت هیجانزده میگیم: "این چرا عقل تو کلهاش نیست؟" چون مسئله خیلی برامون مهم هست و اون فرد با این تصمیم ِ بیمورد تیم رو در خطر انداخته. ب) یا مثلاً مثل توی فیلمها، بعد از اینکه یک پسر جوون راه اشتباهی رو برای زندگیاش انتخاب میکنه دوستانش بهش بگن: "پسر چرا عقل تو کلهات نیست؟" (یه جورایی صورت ِ امروزی ِ "تو را چه شده است" و "او را چه شده است" هست )2. در مواردی دیگر برای توهین بکار گرفته میشه، که اینجا موضوعیت نداشت. (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: اینگونه بحث ما به جایی نخواهد رسید. انصافا، شما را به مقدسات قسم اگر بنده در مورد شما میگفتم عقل در کلتون نیست، این تاپیک الان 400 صفحه نشده بود؟؟؟؟شما همین الآنش هم دارید چیزی مساوی یا حتی بدتر از معنایی که برای این عبارت متصور هستید(نه معنایی که در حقیقت داره) رو در مورد بنده اظهار میکنید! یعنی حسننیت و صداقت بنده رو زیرسؤال میبرید. (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: چقدر راحت هرجا که دلتان میخواهد نظرها را به بهترین نحو تفسیر میکنید....مصداقی صحبت کنید. اینطور کلیگویی و ادعای صرف، هیچ کاری نداره و به هیچ دردی هم نمیخوره. منتظرم چند جا از اون "هرجا" ها رو ارائه بدید. (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: این کارتان را عده ای در زمان پیش از سقراط هم میکردندا.....الآن به نقلقول بعدی خودتون نگاه کنید و ببینید که چه کسی از منطق به دور هست: (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: بت رسانه ای بنده مهران مدیری است؟؟؟؟ الله اکبر. بنده هوادار ایشانم؟؟؟مرد حسابی! این توضیح رو داشتم بطور کلی میدادم! این یک توضیح کلی بود! کجای این صحبتم به شما یا هیچکس دیگه اشاره کردم؟ (۱۹/خرداد/۹۴ ۴:۴۲)ـــ نوشته است: نمونهی قابل تصورترش در میان مردم متدین، افرادی هستن که عقیده دارند همهچیز باید به سمت اسلامی شدن حرکت کنه، اما خودشون هوادار بتهای رسانهای(اصطلاحاً celebrity مثل مهران مدیری) هستن با اینکه میدونن هیچ اعتقادی به دین ندارند و در بخش زیادی از محصولات رسانهایشون قوانین اسلام به مسخره گرفته میشه. چطور این رو تعمیم میدید به خودتون؟ بعد بعضی افراد میگن آدم بدیام که به مردم میگم "بیدقت". ببینید چه کسی سوءظن بیدلیل داره. (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: شما ماشالا استعداد زیادی دارید در زیر دین دیگران رفتن. هر ارسالتان والله خطری است برای خودتان. خواهش میکنم، استدعا میکنم مواظب باشید.هرکسی که با محصولاتش تلاش میکنه حیا و عفت رو کمرنگ کنه صدالبته که هیچ اعتقادی به دین نداره و اگر بینا باشید این رو خواهید دید. (در مورد مهران مدیری یک نمونهی خیلی خیلی قدیمیاش شوخی جنسی ِ مشاهده شده در یکی از قسمتهای سریال شبهای برره هست. در مجموعههای جدیدشون هم اگر محو شوخیهاشون نشید إنشاءالله میتونید تلاششون برای عادیسازی و قبحزدایی ِ خیلی مسائل رو ببینید.) (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: اینجا هم باز به یک نفر دیگر فرمودید: هیچ اعتقادی به دین ندارد.کجا؟ کلیگویی و ادعای صرف؟ مصداقی صحبت کنید. (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: این آوردن کلمه هیچ خیلی خطرناک است.در مورد این ادعای دومتون، منتظرم بگید کجا چنین چیزی گفته بودم تا ببینم آیا توضیحی وجود داره یا اشتباه گفته بودم. اولی رو هم بالا توضیح دادم. (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: چگونه اینقدر راحت در مورد دیگران به قضاوت مینشینید؟راحت؟؟؟!!! این شمایید که دارید من رو بسیار راحت قضاوت میکنید. من اینجا حیّ و حاضرم اما به خودتون حتی زحمت بحث با کسی که نزد شما حاضر هست رو نمیدین و خیلی خیلی خیلی راحت حکم صادر میکنید که من دارم مرتکب ِ قضاوت ِ ناعادلانه میشم. خب ممکنه شده باشم ولی حالیام نباشه، ولی اگر اشتباه میکنم پس یهنفر باید بتونه دلیلی که براساسش به این تفکر رسیدهام رو رد کنه. نباید بدون دلیل حرفی بزنید. چطور بدون دلیل بپذیرم؟ چطور چنین انتظاری دارید؟ (۱۹/خرداد/۹۴ ۸:۴۷)سید ابراهیم نوشته است: من برای احترام به دیگر مخاطبان عزیز این بحث را ادامه نمیدم.این هم مسلّما زیرسؤال بردن توان ِ من برای فهم ِ حرف شما هست. نشنیده میگیرم. |
|||
|
۱۷:۴۱, ۲۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۹/خرداد/۹۴ ۷:۳۵)پارمیس نوشته است: ببخشید آقای " _ " این همه گیر دادن به آقای سید ابراهیم واسه اون یه جمله ای هست که گفتن افراد اونجا محو جمال اون خانوم شدن؟؟؟؟واى. اون همه توضيح دادم که چقدر کار زشتيه که به مردم تهمت چشم چرونى بزنيد. اصلاً اگر نگفته بودم هم خودتون بايد مى فهميديد. من گير دادم؟ چِشم ميدونيد چيه؟ چيزيه که اگر صاحبش ازش استفاده کنه ميتونه ببينه که اينجا در ابتداى ارسال، سه بار تأکيد کردم که اگر منظورشون چشم چرونى نيست صحبتى نيست(هرچند به ايشون گفتم که اون کلمات رو به اشتباه بکار بردهاند، چون بکار بردن چنان کلماتى براى مردان در مورد زنان نامحرم صدالبته معنای چشمچرونی ميده). من چه دعوایی میکنم؟ ببینید باز دارید بیانصافی میکنیدها! ایشون و یک نفر دیگه حرفی زدن که معنای بدی داشت و در موردش تذکر دادم. بقیهاش هم سر سوءتفاهمات ایشون در مورد حرفهای من و یک کاربر دیگه بود. میخواید چیکار کنم؟ به نظر شما منطقیاش اینه که بگم سوءتفاهم شما غلط نیست و درسته؟؟؟؟ یا منطقیاش اینه که هیچی نگم؟؟؟؟ بلکه منطقیاش اینه که روی حسننیت و منطق دیگر انسانها حساب کنم و تلاش کنم بگم دچار فهم نادرست(سوءتفاهم) شدن. |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۰/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۴ ۱۷:۴۱)ـــ نوشته است: من گير دادم؟ چِشم ميدونيد چيه؟ چيزيه که اگر صاحبش ازش استفاده کنه ميتونه ببينه که اينجا در ابتداى ارسال، چشم؟؟؟؟ چشم دیگه چیه؟؟ من هر چی میگردم پیدا نمیکنم!!! ![]() حالا جدای از شوخی یه خواهشی ازتون دارم: کمتر بنویسید. باور کنید وقتی طولانی مینویسید هیچ کس نمیخونه! والا من با این همه تواناییم( )همزمان میتونم فقط با یه نفر بجنگم....ولی شما همزمان با 10 نفر تو این تالار میجنگید ...ماشالا ماشالا |
|||
|
|
۱:۵۱, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۱:۵۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۴ ۲۱:۵۶)پارمیس نوشته است: کمتر بنویسید.تشکر از نصیحتتون. میدونم. من خیلی تلاش میکنم که حرفم خلاصه باشه اما بحثهای جدی سرگرمی نیست. خیلی مواقع خودم هم حوصلهام نمیکشه مطالب دیگران رو بخونم، اما حوصلهام رو میکشونم. یه زمانی بود حدود دو سال پیش، که افراد بیشتر از حالا حوصلهشون میگرفت. قسمتی از این بیحوصلگیها بخاطر کار در شبکههای اجتماعیه. (۲۰/خرداد/۹۴ ۲۱:۵۶)پارمیس نوشته است: والا من با این همه تواناییم( ![]() از زاویهی دید شما اینطوره. ![]() مثل اون کسی که غرق شده بود و بقیه فکر میکردن زیر آب نفسش رو نگه داشته. از دید من، طرف مقابلم با اصرار ناحق و کش دادن سوءتفاهمات و ... من رو مجبور میکنه که با وجود زحمت بسیار بسیار زیادی که برام داره، از حرفم دفاع کنم. |
|||
|
|
۲:۴۴, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۳:۰۲ توسط آیات.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۴ ۱۴:۱۳)سید ابراهیم نوشته است: در مورد عکاس: نه فکر کنید ولی توهین نفرمایید. یعنی چی عکاس عقل تو سرش نبود؟ شما مگر تو ذهن اون عکاس بودید که بدونید تو سرش عقل داشت یا نه. اگر واقعا عقل داشت، چی جوری میخواید اون عکاسو پیدا کنید و ازش حلالیت بطلبید؟؟؟؟ سلام شما عکاس بودید؟!!! ببینید یک عکاس سالها یاد گرفته است که در هنگام عکسبرداری دقت فراوانی به خرج بدهد من با مبتدی هاشون هم سروکار داشتم به شدت وسواسی هستند از دست حرفه ای هاشون فقط باید در برید کافیست یک حالت مناسب پیدا کنند و صحنه را شکار کنند(البته نه همه ) عکاسی که برای خبرنگاری واخبار عکاسی می کند طبیعتا باید حرفه ای باشد و واقعا تعجب برانگیز وقابل سرزنش است همچین عکسی از یک عکاس حرفه ای ویژه خبرنگاری این یک نوع سرزنش هست که البته شاید نامناسب ضمن اینکه این فرد مجهول هست ولی فکر کنم پیدا شده؟ نکنه جدا شما بوده باشید؟ سرزنش با توهین تفاوت دارد والبته می پذیرم که این جمله نباید گفته می شد ....وقل لعبادی یقولوا الّتی هی احسن... طبیعتا چون طبق انتظار ما عقل داشت حرفه ای بود و علم داشت و...به همین خاطر قابل سرزنش است اگه نه باید از او حلالیت بطلبم چون معذور است ...الله اعلم |
|||
|
|
۳:۴۹, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() خیلی باحال هستن خدا خیرشون بده حدا اقل باعث شدن اینهمه دوستان حرف بزنن اونم 4 صفحه خدا قوت
|
|||
|
۱۱:۵۴, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۱۲:۲۵ توسط میکا.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
راهش اینه که ما هم دیپلماتهامونو با لباس غیر رسمی (پیژامه) بفرستیم خارج تا تلافیش در بیاد
![]() ولی جدای از شوخی ... لزوماً نمیشه گفت غیر دیپلماتیک. مثلاً دست دادن هم یک حرکت دیپلاتیکه ولی وقتی سیاستمداران ما با خانمها دست نمیدن کسی ازشون خرده نمیگره و این دست ندادن رو بی احترامی تلقی نمی کنه. چون این مربوط به فرهنگ اونهاست. همچنین کسی از آقای روحانی انتظار نداره که کت و شلوار بپوشه (که لباس رسمی اونها هست). کروات هم جزء لباس رسمی اونهاست ولی دیپلماتهای ما کروات نمی زنند. حالا اون طرفی نگاه کنید ... پوشیده بودن سر و گردن از نظر ما الزامیه. اما از نظر اونها نه. با اینحال ایشون با پوشاندن سرشون به این عرف ما احترام گاشته اند. |
|||
|
|
۱۴:۵۷, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۲۱:۰۹ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:3- حضرات چه محو تماشای جمال اروپایی هستد.به چه جرأتى تهمت چشم چرونى ميزنيد؟ خجالت نمى کشيد؟ توضيح بيشتر: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39...#pid341060 |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۲۱/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۴ ۱۶:۴۰ توسط میکا.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
یه کار دیگه هم میشه کرد:
دیپلماتهای ما زیر شلوار رسمیشون پیژامه بپوشن. هر وقت دیدن یکی با تیپ غیر رسمی اومد اونها هم لباسشونو عوض کنن و با تیپ غیر رسمی بیان استقبال. ![]() امروز خیلی بامزه شدم من. |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۲۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
![]() نوجوان سیزده ساله ای که در عملیات الی بیت المقدس در 19 اردیبهشت 1361 به اسارت بعثی ها درآمد . مهدی همان نوجوانی است که یک سال پس از اسارت ، در برابر درخواست خانم خبرنگاری بی حجاب برای مصاحبه ، شرط مصاحبه را محجبه شدن آن خبرنگار قرار داد و او مجبور شد تا حجاب خود را رعایت کند . غیرت را باید از این نوجوان یاد گرفت ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 13940316152235464_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1394/03/16/13940316152235464_PhotoL.jpg)
![[تصویر: 139403161558036035440444.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/03/16/139403161558036035440444.jpg)
![[تصویر: 139403161550492955440254.jpg]](http://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim//Uploaded/Image/1394/03/16/139403161550492955440254.jpg)

![[تصویر: 83376_597.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1394/3/17/83376_597.jpg)
![[تصویر: 83375_316.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1394/3/17/83375_316.jpg)
![[تصویر: 83374_945.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1394/3/17/83374_945.jpg)
![[تصویر: 83373_136.jpg]](http://www.598.ir/files/fa/news/1394/3/17/83373_136.jpg)

)همزمان میتونم فقط با یه نفر بجنگم....

![[تصویر: Untitled.png]](http://s3.picofile.com/file/8193169168/Untitled.png)