|
خندوانه فرصت یا تهدید؟؟؟!!!!
|
|
۱۴:۳۶, ۴/خرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/خرداد/۹۴ ۱۴:۳۸ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خداوند شادی آفرین فاصله حال خوب تا بد می تواند یک اخم باشد اما برای حال خوب باید راه طولانی تری بروی و اینجاست که خنداندن هنر می شود و شاد کردن دل دیگران از جمله والاترین عبادت ها از نظر رامبد جوان کارگردان این برنامه خنداندن هنری بی مرز است وهر نخندیدنی ظلم است به خودمان البته در مورد خندوانه حرفهای ضد و نقیض و مخالف و موافق زیاد می شنویم. عده ای آن را امری جاهلانه و لوس می دانند که در نهایت تنها یک شو است و لاغیر. برخی اعتقاد دارند این جور خنده با شریعت ما منافات دارد. و اساسا منکر اینگونه خندیدن هستند. در مقابل هم طرفداران پروپا قرصی را برای خود دست و پا کرده است. حالا کمی از خود کارگردان این برنامه بشنوید: «در مورد كار «خندوانه» از دو هزار مقالهاي كه درباره خنديدن و خنده در جهان تاليف و نوشته شده بود تقريبا 900مورد استخراج و بن مايه علمي برنامه شد. بارزترين بخش اين مقالات توجه به اثرات حيرت انگيز خنده در انسانها بوده است . موضوع خنديدن هميشه دغدغهام بوده است و من درگير آن بودم كه داشتن روحيه شاد يا دغدغه شادي به چه معناست؟ به اين ترتيب برنامهاي با محور خنده با دعوت از كمدينهاي محبوب و مهمانان ويژه ساخته شد تا راههاي چگونه خنديدن را به مخاطبان يادآوري كند. موفقيت «خندوانه» تا جايي بود كه رئيس رسانه ملي وقت هم اين برنامه را يكي از پديده هاي رسانهاي ناميد كه توانسته گستره وسيعي از مخاطبان با طيفهاي مختلف را به زير يك چتر جمع كند. در کل باید عرض کنم بهرحال این برنامه با داشتن مخاطبین فراوان هر شب برنامه خودش را دنبال میکند، در این ایام هم با آوردن میهمانان ارزشی وجهه بهتری به خود بخشیده است. میخواستم نظرات کلی شما را در مورد این برنامه بدونم؟ به نظرتون خندوانه میتونه ایجاد کننده یک فضای امیدوارکننده در سطح رسانه ملی باشه، ویا خندوانه را باید یکی از تهدیدهایی در نظر گرفت که بنیان خانواده و دیگر ارزشها را نشانه رفته است؟ به نظرتون در این میان میتوان دیدی معتدل تر هم داشت؟ منتظر نظرات ارزشمند دوستان هستم. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۳, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۱۹:۳۹ توسط A.E.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
اگر هدف شاد کردن و تزریق شادی به جامعه است این شیوه درست نیست
اگر هدف القای شادیست باز هم این شیوه اش نیست فقط و فقط برای گروهی از مخاطبان مفیده که اسمشون رو نمیبرم جدیداً برنامش با حضور گروه های خاص بهتر شده که جای امیدواری داره حضور زنان چادری در برنامه از نظر شخص خودم مثبت نیست جو برنامه با اون مدل دست زدن و ... برای این لباس مقدس به صلاح نیست شما برادر محترم اگر موافق برنامه هستی راضی هستی همسر یا مادر یا خواهر خودت اون جلو برای سی میلیون جمعیت چنین حرکاتی داشته باشه ؟؟ (مثل تیتراژ ابتدایی ماه عسل که از قسمت های ضعف برنامشه >> لب خوانی محجبه ها) در مورد خنده زوری در برنامه خنده زوری به نظر من ضرر هم داره اگر خواستید فرق بین خنده تصنعی و واقعی رو تشخیص بدید ببینید چند دقیقه لبخند شخص دام داره افراد افسرده لبخندهای لحظه ای دارن و دوباره وارد فاز غم یا عادی میشن ولی افرادی که دلشون شاده چندین ثانیه یا دقیقه واقعا شادند سبک رامبد سبک کمدی غربیه که درست نیست و عیب بزرگ برنامه شه [/quote] سلام شما که از روش اقای جوان وخندوانه ایراد میگیرین شما بگین چه جور خندیدنی درسته با چه روشی؟! برادرمن مگه چه ایرادی داره خانم های چادری هم تو برنامه حضور داشته باشن حضورچادریا در همچین برنامه ای هیچ اشکالی نداره ومن تا الان نشنیدم کسی همچین حرفی بزنه خانم های چادری تا وقتی شان چادر رویه سرشون حفظ بشه میتونن تو برنامه هایی مثه این برنامه هم شرکت کنن ایرادش چیه ببخشید اینو میگم اما نظر شما در مورد خنده الکی مهم تره یا نظر پزشکان خب اونا که افراد رو مجبور به این کار نکردن هر کس خودش خواست میخنده اون گروه خاص مخاطبان که گفتین نمیدونم چرا انقدر رویه اعصابه منه اخه منظورتون چیه نه به این که میگین نمیخوام نام ببرم نه به اینکه اینجوری حس کنجکاوی ادمو بر می انگیزین خب از اولم نمیگفتین |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۲۲:۰۵ توسط میکا.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۹:۳۳)A.E نوشته است: سلامسلام A.E. گرامی متن کامل نقد منتشر شده رو که بخونید، می بینید که نویسنده اش کلاً مخالف حضور زن در اجتماع هست. حدیث زیر هم در این نقد ذکر شده است: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-39921.html نقل قول:روزی به اميرالمومنين علي عليه اسلام اطلاع دادند ، زنان کوفه در مراکز تجاری و بازار رفت و آمد دارند، و شخصاً به خرید و فروش می پردازند، ايشان در یک سخنرانی خطاب به مردم کوفه فرمود: |
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲۳/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۲۲:۰۳)میکا نوشته است: سلام A.E. گرامیلطفا سند این حدیثم بیارین امام علی ع بی جهت حدیثی نمیگن احادیثشون همیشه یه تفسیر جالب داره در رابطه با حضور زنان محجبه در برنامه هم فقط میتونم بگم خانمای محجبه نباید از حضور دربرنامه های سالمی که براشون فراهم کردن محروم بشن |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۲۳/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مرداد/۹۴ ۲۳:۵۱ توسط میکا.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام
حدیث رو از نقدی که منتشر شده نقل قول کردم. سندش رو نمی دونم، اما در قسمت آخر نامه 31 نهج البلاغه مطلب مشابهی اومده: نقل قول:بپرهیز از آنکه در سخنت چیزی خنده دار آری، هر چند آن را از جز خود به گفتاردرآری. بپرهیز از رای زدن با زنان که زنان سست رایند، و در تصمیم گرفتن ناتوان، و در پرده شان نگاه دار تا دیده شان به نامحرمان نگریستن نیارد که سخت در پرده بودن آنان را از هرگزند بهتر نگاه دارد، و برون رفتنشان از خانه بدتر نیست از بیگانه که بدو اطمینان نداری و او را نزد آنان درآری. و اگر توانی چنان کنی که جز تو را نشناسند، روا دار، و کاری که برون از توانایی زن است به دستش مسپار، که زن گل بهاری است لطیف و آسیب پذیر، نه پهلوانی است کارفرما و در هر کار دلیر، و مبادا گرامی داشت او را از حد بگذرانی و یا او را به طمع ات کنی و به میانجی دیگری وادار گردانی |
|||
|
۰:۴۰, ۲۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۴۴ توسط Silence.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
فک می کنم بیشتر درباره زنان همون دوره صدق می کرده..نمی دونم بازم!!!!
دوستان نظرشونو درباره حدیث زیر و حدیث مشابه در نهج ابلاغه بگن، این حدیث صحیحه؟؟ أما تَستَحیُونَ وَ لا تُغارُونَ وَ نِسائُکُم یِخرُجنَ إلی الأسواقِ وَ یُزاحِمنَ العُلُوجَ «آیا حیاء ندارید؟ و غیرت نمی ورزید که زن های شما به بازارها می روند و با جوانان قوی و خوش هیکل روبرو می شوند.؟» محجّه البیضاء، ج ۳ ص ۱۰۴. |
|||
|
۰:۴۳, ۲۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۴ ۰:۴۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
همیشه عادت دارید مه ی مسال رو با هم قاتی کنید
وجود ادمایی مثل ..گند زده به جامه توی جامعه داره هر جور فسق و فجوری اتفاق م افته شما نشستید در مورد لب خونی لباس مقدس صحبت می کنید اره در مورد رنگ دکور برنمه هم صحبت کنید و هاران تایپیک بزنید که ای وای رنگش شیانیه و فرماسونی اگر هدفتون کم ب جامه است تایپیک بزنید چه طور میشه به جامعه کمک کرد چگونه شاد باشیم الان هم نیاید لینک بدید که قبلا تایپیکش رو زدیم که با خواندن قران دل به اندازه ی کافی شاد میشه برید جمع کنید وقیح و بی شرمانه حرف می زنم چون چیزی برای از دست دادن ندارم یادتون باشه ما انسان هستم ا دنیای از حس ها که باید بروزپیدا کنه و ارضا بشه حتی حس تنفر نفر به ظلم حتی حس طمع طمع به علم به ادب به احترام به خوبی کردن ترس از گناه و هر حس دیگه باید ارضا بشه به روش خودش شادی من با قران و انفاق ارضا نمیشه الانم یه ور حرف نزنید که انگار من ادم بده قصه ام که فقط با گناه متونم شاد بشم من یه ادم مثل 7 میلیارد ادم دنیام که میخام بینم دین تو چیه ؟ |
|||
|
|
۰:۴۷, ۲۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۳/مرداد/۹۴ ۱۷:۳۲)فانوس *7* نوشته است: اتفاقا من دقیقا منظورم دست زدن به عنوان گونه ا از شادی بود که شما اونو درمورد پرمردها حال به هم زن گفتید کاری که اصلا حرام نیست خب خواهر جان اینکه دست زدن جزئی از شادی است بله اما ربطش به پیرمرد ها فقط مربوط نمیشه حرف من این بود شادی به دست زدن و... نیست این بحث با داستان شادی یک پیر مرد متفاوت هست کودک تا زمانی که فقط عروسک را میشناسد شادی اش همان عروسک هست اما وقتی بزرگ می شود و عقل او بیشتر هرگز با عروسک بازی شاد نمی شود والسّلام |
|||
|
۰:۵۰, ۲۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
شما گفتید از دست زدن پیرمرد ها توی برنامه حالتون بهم میخوره
من با این مشکل دارم چرا ؟ |
|||
|
|
۰:۵۴, ۲۴/مرداد/۹۴
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
|
۷:۲۸, ۲۴/مرداد/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۴ ۷:۳۱ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
کاش همه فساد های کشور ما مثل خندوانه بود.
کاش حضور زن های محجبه در جلوی تلویزیون و دست زدن بزرگ ترین بی حیایی و بی عفتی مملکت ما بود. آیا شما تو خیابان هایی که من قدم برمیدارم راه نمیرید؟ آیا شما نمیبینید مانتوهای توری و کوتاه و تنگ و بدون دکمه رو؟ آیا اینا تو خیابان دلبری و لوندی نمی کنند؟ گناه ها را باید پله پله حذف کرد. اگر حضور خانم های چادری در برنامه رامبد جوان مضره و گناه داره، اول باید مانتوهای توری جمع بشه. بعد مانتوهای کوتاه و تنگ. بعد مانتو های بی دکمه. بعد اونقدر فرهنگ سازی بشه که خانم ها حجاب هاشون رو رعایت کنند، بعد بگیم حالا محجبه ها اینطور رفتار کنند. برنامه آقای جوان یه کپی از برنامه هایی مثل Ellen Show یا Late Night with David Letterman یا برنامه Oprah Winfrey هست که به تماشاچی هاش به اصطلاح Audience گفته میشن. وقتی آدم یه جوکی میگه که 4 نفر میخندن، اون جوک خنده دار تر میشه تا زمانی که فقط تو مسئول خندیدن هستی. خودشون هم بارها اعلام کردن که قبل از حضور در برنامه از شما تست گرفته میشه که ببینیم میتونین بخندید یا نه! یه کلیپی هست که نشون میده یه آقایی بی خود و بی جهت تو ایستگاه اتوبوس میخنده و کم کم تمام منتظرای اتوبوس شروع میکنن به خنده. این یه اصله. آدم تو محیطی که چند نفر دارن میخندن، راحت تر به خنده می افته. تماشاچی ها به این دلیل انتخاب میشن که همراهی کنن با مجری برای خنده دار شدن برنامه. البته اگر برنامه هایی مثل شو های آمریکایی رو ببینید خواهید فهمید که چقدر تماشاچی های ما آماتور هستن. گاهی که حرفها خیلی خنده دار میشه دست میزنن. این حرفها میتونه سیاسی و یا نقدهای اجتماعی باشه. رامبد جوان اونقدر مرد هست که وقتی مهران غفوریان بی برنامه میاد و شروع میکنه به لودگی در گوشش میگه برنامه ات خوب نبود. اما هنوز اونقدر امکانات نداره که این تیکه رو از برنامه اش حذف کنه و به جاش یکی دیگه رو بیاره و اون رو به جای این تیکه از برنامه بذاره. در واقع برنامه اش رو داره با خوب و بدش به آنتن میفرسته. این برنامه قطعاً بی مزگی های خاص خودش رو داره. سروش صحت از یخ ترین مهمونهاشه که بی دلیل میخنده. علیرضا خمسه همینطور. اما علی مشهدی عااالیه. در مورد حضور خانمها در استندآپ کمدی هم باید عرض کنم من هم هر حضوری رو نمیپسندم. اما وقتی شقایق دهقان از دردسرهای بچه ها گفت واااقعاً از ته دل خندیدم. هر حضوری بد نیست. البته نمیگم که عالیه. اما به نظرم گناه ها و فسادهای اجتماعی حتی توی تلویزیون اونقدر زیاده که برنامه خندوانه جزو بهترین هاشه. چند وقت پیش هم حاج منصور ارضی از سرکردگان این سیستم این برنامه رو عالی توصیف کرده بود. اصلاً این موضوع اونقدر مهم نیست که به خاطرش اینهمه بحث بشه. دیشب با خانواده به یکی از معروف ترین پاساژهای تهران یعنی میلاد نور رفتیم. تمام مانتو فروشی ها مانتوهای توری و بدون دکمه عرضه میکردن. اما در بدترین قسمت ماجرا دیدیم که کم کم مانتو ها و پیراهن های مردونه و کیف ها و کفش های زنونه طرح رنگین کمون دارن. همون رنگین کمونی که نشان همجنس بازیه. اگه کسی جلوی اینا رو بگیره هنر کرده. نه کسی که جلوی خنده - شاید در نگاه خیلی مذهبی - نیمه حلال 4 نفر رو بگیره. حجاب رو دریابید که خانواده ها از بی حجابی در حال فروپاشیه. وگرنه هیشکی از دیدن زن محجبه ای که میخنده یا پیرمردی که دست میزنه، بنیان خانواده اش سست نمیشه. حداقل تو این دوره و زمونه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تلاش های مبتذل برای سیاسی کردن خندوانه | عدالت | 39 | 17,128 |