|
"التماس دعا"ها را دریابید...
|
|
۹:۱۲, ۳/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد
حتماً اجابت می شود چون به دور از خداوند رحمان و رحیم و بخشنده است که اول و آخر دعا را برآورده کند و وسط آن دعا را برآورده نکند! پس صلوات در اول و آخر دعاهاتون یادتون نره! |
|||
|
|
۱:۳۵, ۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۰ ۶:۱۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
عزیزان می خواستم از شما همسنگرانم درخواست دعایی داشته باشم در یک مورد ، گفتم چه بهتر که یه تایپک ایجاد کنم برای اینکه هر کس درخواست دعا داشت بیاد اینجا اعلام کنه! کسی هم خواست چند روزی یا یه مدت نباشه و یا کاری داشت ، همین جا اعلام کنه.این کار باعث میشه که تایپک های اضافه برای این دو کار ساخته نشه (حالا بگو کی ساخته می شد که تو اومدی گفتی؟ )![]() مبنای تایپک بر این حدیثی هست که مضمونش اینه که اگر برای کسی دعا کنی ، صد برابرش رو فرشتگان برای تو دعا می کنن. خب اولین درخواست از جانب بنده هست: برادرا و خواهرا.... خوشحال باشید. قراره چند روزی از دست علی درستکار خلاص بشید. راستش حال مزاجی و روحی ام ناجوره. با اجازه شما تا 1-2 رمضان نیستم. اصلا دیگه کم کم دارم از نوشتن توی تالار و اینترنت می افتم ، یه استراحتی باید باشه. برای حل مشکل روحی و بدنی ام هم از خدا درخواست مشکل گشایی کنید. ممنون از اونایی که این کار رو برای برادر کوچکشون (هم از لحاظ معنوی و هم از لحاظ سنی-19 سال-) انجام می دهند. |
|||
|
|
۱:۵۰, ۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۰ ۴:۳۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
خدا بگم چیکارت کنه علی جان. با این قلب ضعیف عنوان رو که دیدم ...
خوب به خاطر اینکه داداش گلی هستی تا 1 یا 2 رمضان برو . اما زود بیا . ![]() اصلا دوست ندارم این تاپیک پست بخوره. یعنی دوست ندارم هیچ کدوم از دوستانم از جمع جدا بشن یا حق |
|||
|
|
۲:۰۷, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
درخواست دعاست اینجا.؟؟؟؟ .واسه منم دعا کنید...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() منم واسه همه دعا میکنم... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۹:۱۱, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام علی آقا
انشاءالله که زود حالتون خوب بشه بیشتره بچه های تالار این استراحت چندروزه رو دارن... ولی شما زود بیا.... * منم برای همه دعا میکنم
|
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۹/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۰ ۱۸:۱۳ توسط آزرمشاه.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
فکر نمی کردم تایپک هایی با موضوع التماس دعا داشته باشیم
خوب ولی دوستان ، تقصیر خودتون هست ، دعا کردید و بنده حالم بهتر شده و باز سراغتون اومدم. از این به بعد بازهم هستم. |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم التماس دعا دارم از همگی..مخصوصا" در این ماه مبارک رمضان...
|
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
دعا کنید خدا حاجت همه رو بده
حالا این وسطا حاجت ماهم دادش عیبی نداره. |
|||
|
|
۱۷:۲۳, ۱۰/مرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/مرداد/۹۰ ۱۷:۲۵ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۳/مرداد/۹۰ ۹:۱۲)EMPERATOR نوشته است: دعایی که با صلوات شروع شود و با صلوات پایان یابد امام صادق (علیه السلام) فرمود : کسی که حاجتی دارد باید اول ، صلوات بر محمد و ال محمد - (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) - بفرستد و بعد از آن ، حاجت خود را بخواهد و در آخر دعا ، دوباره صلوات بفرستد . زیرا خدا کریم تر از آن است که دو طرف دعا را قبول کند و وسط دعا را قبول نکند و صلوات بر محمد و آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مانع های استجابت دعا را بر طرف می کند . ( اصول کافی،جلد2،صفحه494) |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۱/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
من یکی از حاجت هامو گرفتم...(البته بزرگ بود)
اگه میدونستم دلاتون اینقده پاکه که زود دعاهاتون واسه دیگران اجابت میشه زودتر میومدم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم خدا ان شاء الله حاجت هممون رو عطا فرماید ![]() ..(حاجت های خوب خوب و پسندیده)![]() ![]() اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم |
|||
|
|
|
|
|
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "التماس دعا"ها را دریابید...۲ | Ramin_Ghn | 1,747 | 652,502 |
۲۱/دی/۹۶ ۱۱:۴۶ آخرین ارسال: soheyl68 |
|

کسی هم خواست چند روزی یا یه مدت نباشه و یا کاری داشت ، همین جا اعلام کنه.
)

..(حاجت های خوب خوب و پسندیده)