|
؟؟
|
|
۱۹:۳۵, ۸/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
چرا اینجا اینقدر خلوت شده؟ به نظر من هیچ موفقیت و شکستی اتفاقی نیست تعداد اعضای تالار نشان دهنده اعتبار تالار است و این تعداد اعضای فعال کم نشاندهنده در پیش گرفتن سیاستی غلط است به نظر من اگر شعاع دایره بینش تالار را افزایش دهیم شاهد گرمای بیشتری خواهیم بود به نظر شما اگر چندین نفر امثال آقای میرزا حضور آزاد داشته باشند تغییری در فعالیت های اعضای دیگر نخواهیم یافت؟ به نظر من بهتره سیاست تالار هم میهن را در پیش گرفت به طور میانگین حداقل اعضای آنلاین تالار هم میهن 15 هزار نفر است و این دستاورد قابل ستایش است آزادی بیان،انتقاد پذیری و احترام متقابل |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۹:۴۹, ۱۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۸/بهمن/۹۴ ۲۲:۴۵)مهدی2012 نوشته است: به بعضی از دوستان چند بار پیام خصوصی میدیم اصلا جواب آدمو نمیدن! واقعا چرا؟بسم الله سلام جواب این سوالتون رو می تونید توی این تاپیک پیدا کنید چرا درست پاسخ نمی گوییم؟ |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۱۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۴ ۱۰:۲۵ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
سلام آقای عبدالرحمان جزاکم الله خیرا برادر بسیجی بعنوان دومین راه حل پیشنهاد میکنم از طریق فضای مجازی به کاربرانقبلی تالار دسترسی پیدا کنیم و دلایل ترک تالار و ناراضی بودن آنها را از زبان خودشان جویا شویم به نظر من این بهترین راه حل است |
|||
|
|
۱۰:۵۰, ۱۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۴ ۱۳:۵۷ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان و بزرگواران عزیزم
در رابطه با تولید محتوا در یک فضای رسانه ای همانطور که مدیران تالار مطلع هستند و در ارائه مطالب مفید خود ،صاحب سبک می باشند ، باید به این موضوع و محتوا در یک زمان توجه داشت که اگر حتی موضوعی که در این تالار مخاطب نداشته باشد ،می تواند در موتور های جستجو مورد خطاب قرار بگیرد و در صفحه اول موتور های جستجو قرار بگیرد ....اما از انجایی که اهداف این تالار در ابتدا بیداری اندیشه عزیزانی است که به نوعی مخاطب این تالار هستند ،اولویت سوق دادن اندیشه انها به سمت حق و اندیشیدن درست در موضوعات مختلف است که به نظر من در این امر موفق هم بوده است .... اما همانطور که عزیزان فرمودند برای این که همیشه جذابیتی در موضوعات و مباحثه ها پیدا شود باید در فضای دو قطبی سالم به موضوعات پرداخت و هوچی گری نمیتواند مصالب ارسالی را به نتیجه مناسب ختم کند ,در این مدت شاهد حضور افرادی بودیم که حتی خدا را هم انکار می کرده اند و بالطبع با چنین افرادی که هیچ مبنایی برای مباحثه با انها نمیتوان یافت مباحثه هم نمیتوان نمود . و لازم به ذکر است که در سایت الکسا این رنکینگ قابل مشاهده است . |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
|
۲۰:۵۹, ۱۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۴ ۲۰:۴۱)عبدالرحمن نوشته است: بوی تعفن شما هزارچهره ها باعث خلوت شدن تالارهدوست عزیز و گرامی ![]() من حقیقتش آشنایی زیادی با جناب دوست حقیقت و فعالیتشون ندارم ولی از شما اصلا اینجور رفتار رو توقع ندارم، واقعا انتظار نداشتم...به نظر شخصی من افراد مخالف نه تنها باعث خلوت شدن تالار نمیشن بلکه برعکس هم نتیجه میده... و به نظرم همین بداخلاقی ها و بد صحبت کردن ها باعث خلوت شدن تالار میشه مخصوصااگر از مدیران و کاربرهای قدیمی باشه و باعث میشه افرادی وارد تالار شن که بد حرف زدن واسشون عادی باشه درصورتی که این بد حرف زدن ها قلب خیلی ها رو میشکنه... |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۱۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۱۰/بهمن/۹۴ ۲۰:۵۹)مهدی2012 نوشته است: دوست عزیز و گرامی دوست من شما خیلی فرق داری با چنین افرادی قلب دشمنان رو شکستن باعث مسرت بنده میباشد گول ادب ریاکارانه و صبر و تحمل و لایک های کیلویی شونو نخورید در باطن اصلا قابل تحمل نیستن |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۱۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
آقای عبد الرحمن
عزیز دلم چرا ناراحت شدی؟ ![]() ادب هر کس نشاندهنده شخصیت اوست پس کمی با ادبتر آفرین گلم |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۱۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/بهمن/۹۴ ۲۳:۵۰ توسط دوست حقیقت.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خوشحالم که وجود مرا نعمت میدانید
من هم نسبت به شما چنین نظری دارم دوست عزیزم ![]()
|
|||
|
۱۰:۴۵, ۱۱/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام
![]() اینجا چیزی که اهمیت داره مطالبی هست که میفرستن پس ما چیکار به باطن افراد داریم... هر چند که اگر هم باطن بد باشد... عبدالرحمن عزیز من خودم هر جور که تو دنیای واقعی باشم تو این تالار ده برابر بهتر هستم چون که اولا اینجا محیط مذهبی و پاکی هست دوما اینجا خوب بودن خیلی راحتتر از واقعیت هست.... اگه ما اینجا نتونیم خوب باشیم دیگه بیرون از اینجا خدا میدونه چه جوری باید باشیم... فرض کنید یک نفر از بیرون بیاد و مطلب شما رو ببینه و بگه آقای عبدالرحمن که اندیشه بیدار تالار هستن دارن اینجور برخورد میکنن واقعا چی فکر میکنه؟ مردم ظاهر رو میبینند ولی باطن و نیت شما رو نمیدونند که! ![]() و میدونم که شما در مورد اخلاق اسلامی و سیره پیامبر و اهل بیت استاد من هستید پس نیازی به بازگو کردن نمیبینم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

واقعا انتظار نداشتم...