|
گزارش حمله معتمدآریا به مردم مظلوم کاشان!!!!
|
|
۰:۲۶, ۱۲/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۴ ۰:۲۹ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام.
حتما در جریان اتفاقاتی که در کاشان به دلیل حضور خانم معتمد آریا افتاد هستید.... متن زیر نگاهی طنز آمیز به اتهامات تاسف باری هست که به خانم معتمد آریا نسبت داده شد: حتما تا امروز در جریان حوادثی که پیرامون جلسه نقد فیلم «یحیی سکوت نکرد» قرار گرفتهاید. بازیگری ممنوعالتصویر به نام ف.ا.ط.م.ه/ م.ع.ت.م.د.آ.ر.ی.ا (که مشخصا قصد نام بردن از وی را نداریم) به بهانه شرکت در جلسه بررسی فیلم «یحیی سکوت نکرد» وارد شهر کاشان میشود و به راحتی دل مردم و مسئولین این شهر را خون میکند. با این که یکی از مسئولین دولتی قبل از حضور او میگوید «اجازه برگزاری مجالس لهو و لعب را نمیدهیم». باز هم این مجلس لهو و لعب برگزار میشود و مردم و مسئولین را دچار خونریزی داخلی میکند. بنا بر گفتههای یک شاهد عینی و دلسوز این بازیگر به محض ورود به شهر از خود اشعهای ساطع کرد که در همان لحظه هشت نفر تبدیل به پودر بچه شدند. سپس با عزمی راسخ به سمت محل برگزاری مجلس لهو و لعب حرکت کرد و ایستادگی مردم هم نتوانست جلوی او را بگیرد. پوشش این بازیگر به نحوی بود که چند خانواده مجبور به مهاجرت از کاشان شدند و یک پیرمرد نیز از دنیا رفت. جالب اینجاست که معتمدآریا و ابراهیمپور (کارگردان فیلم یحیی سکوت نکرد) وقتی با این پرسش مردم مواجه می شدند که چرا اصرار به برگزاری این نشست دارید؟ میگفتند ما ماموریت داریم با ایجاد نشستهای لهو و لعب در پوشش نقد فیلمهای به ظاهر مجوزدار بنیان خانواده مردم را به باد دهیم. این دو وقتی با مقاومت مردم برای جلوگیری از برگزاری جلسه روبرو شدند سعی کردند با فحاشی و حملات فیزیکی وارد سالن شوند و موفق هم شدند. متاسفانه در میان غفلت مقامات دولتی در کاشان این مجلس لهو و لعب برگزار شد. صحنههایی که در این مجلس مشاهده میشد دل هر انسان باوجدانی را به درد می آورد. در ابتدای مراسم شخصی به نام جیلو با ظاهری زننده اقدام به اجرای موسیقی دو صدایی با مردی بیمو به نام پیت.ب کرد. سپس بازیگر نقش اول مرد فیلم روی استیج آمد. از آنجایی که نام فیلم با موذیگری «یحیی سکوت نکرد گذاشته» شده حاضران در جلسه با زدن کف مرتب مکررا میگفتند یحیی باید برقصه و خواستار شکستن سکوت یحیی بودند. یحیی نیز با یک قر ریز پاسخ حاضران فاسد جلسه را داد و سپس به جایگاه خود بازگشت. در ادامه فاطمه معتمدآریا با ظاهری زننذه رو به ابراهیمپور میگوید کاااوه؟ ابراهیمپور میگوید جانم؟ بازیگر ممنوعالتصویر میگوید: هوسِ رانی کردم. و ابراهیمپور به نزدیکترین سوپرمارکت میرود و برای همه رانی میخرد و بدین ترتیب ادامه جلسه به هوسرانی میگذرد. در پایان این جلسه ساختارشکنانه الکسیس سانچز بازیکن تیم ملی شیلی به افتخار این فیلم اقدام به زدن روپایی و لایی برای حضار کرد و هر چه هنجار دم دستش بود شکست. در نهایت ف.م.آ (شباهت مخفف نام این بازیگر به افبیآی عجیب نیست؟) به همراه ابراهیمپور در حالی که ماموریت خود را با موفقیت به پایان رسانده بودند از سالن گریخته و با فحاشی و ضرب و شتم مردم مظلوم کاشان به تهران بازگشتند. باید دید واکنش وزارت ارشاد در مقابل این مجالس فاجعهبار چیست. آیا باز هم سکوت خواهند کرد؟ آیدین سیار سریع |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۶, ۱۳/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۴ ۲۱:۵۸ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
آیتالله نمازی: همگان بدانند کاشان تحمل برگزاری مجالس لهو و لعب را ندارد/ عاملین اهانت به بانوان محجبه مجازات شوند.
امام جمعه کاشان آیتالله نمازی با اشاره به دعوت غیرقانونی بازیگر زن دارای پیشینه کشف حجاب گفت: همگان بدانند کاشان به دلیل جایگاهی که در تشیع در طول تاریخ داشته، تحمل برگزاری مجالس لهو و لعب را ندارد. ایشان در جلسه تفسیر قرآن کریم با ابراز تأسف شدید از حادثه شب گذشته اظهار کرد: من همواره در طول سالهای حضور در کاشان از مسئولان شهر و نظام حمایت کرده و میکنم و اگر جایی گلایه وجود داشته تذکر میدادم اما از طرح آن در اجتماعات، سخنرانیها و خطبهها در قالب تذکرهای عمومی پرهیز میکردم ولی در روز گذشته واقعه تلخی در کاشان اتفاق افتاد که ذائقه حزباللهیها را تلخ کرد و غصه خوردم که مگر در این شهر حساب و کتاب وجود ندارد. وی با اشاره به دعوت غیرقانونی از هنرپیشه زن دارای پیشینه کشف حجاب بیان کرد: چگونه یک نفر که سمتی هم ندارد در گوشه نهادی از ارشاد تهران درخواست اعزام هنرپیشهای که - دارای وضعیت مناسبی نیست - به کاشان بدهد. شنبهشب در شورای فرهنگ عمومی شهرستان کاشان با حضور مسئولان اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و سایر نهادهای این شهرستان عنوان شد که این حضور منتفی است. پس از این جریان دیروز عصر مطلع شدم که این خانم بازیگر به همراه گروه محافظ وارد کاشان شده است. وی در خصوص وضعیت ظاهری این بازیگر زن عنوان کرد: آنچنان وضعیت ظاهری وی بد بوده که گویا هنگام ورود وی به خیابان تمهیداتی فراهم میکنند تا کسی وی را با آن وضعیت نبیند. ایشان با اشاره به مشایعت این بازیگر زن توسط برخی افراد به داخل سالن خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی مسئولان نهادهای مسئول این توجیه را داشتند که چون ایشان مجوز دارد کسی مزاحم او نشود. ایشان با اشاره به حضور برخی خانمهای چادری که از قبل به مکان مراسم رفته بودند، یادآور شد: برخی مأموران کسانی که ظاهر اسلامی داشتند را از آنجا بیرون میکنند و حتی برخورد ناشایست با برخی بانوان محجبه صورت میگیرد حتی یکی از بانوان که مجبور به ترک سالن شده، آسیب دیده است. وی در خصوص عدم شرکت در شورای اداری امروز شهرستان اضافه کرد: من در این شورا شرکت نکردم تا آنکه استاندار اصفهان بعد از جلسه به دفترم آمد. من از ایشان گلایه کردم و گفتم که این سرزمین با خون هزاران شهید استوار است و اما این چه کاری است که آقایان انجام دادهاند. حتماً این حادثه باید مورد رسیدگی قرار گیرد و مأموران دولتی که در این قضیه، و در آسیب رساندن و ضرب و شتم دخالت داشتند، باید تحویل دستگاه قضایی شده و بر طبق قانون با آنها برخورد شود. اگر کسانی دیگر این رفتار را انجام میدادند زیاد توقعی نبود، اما به هیچ عنوان دخالت کارمندان و مسئولان؛ اینهایی که به برکت خون شهدا بر این میز و صندلیها تکیه زدهاند در این قضیه پذیرفته نیست، که استاندار اصفهان در این خصوص به من قول داد. مصیبت بزرگی است. در این شهر مذهبی کهنسال، با این همه سوابق روشن ِ صلحا و متقین، و برخوردار از مردم متدین و بهرهمند از خانوادههای شهدا، چه جوابی خواهیم داشت؟ به مسئولان شهرستان اعلام شد با جدیت و قوت وارد عمل شده و تمام افرادی که در ضرب و شتم متدینین و خانمهای محجبه نقش داشتند، باید مجازات شوند. همگان، چه آنهایی که در تهران، اصفهان، و چه در شهرستان هستند بدانند کاشان به دلیل جایگاهی که در تشیع در طول تاریخ داشته تحمل برگزاری مجالس لهو و لعب را ندارد. --- گلاب، گلاب ِ کاشونه، ماشاءالله
|
|||
|
|
۲۱:۰۲, ۱۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
الله اکبر سبحان الله شما از چی این خانم دفاع میکنید؟چرا اینطوری میکنید با خودتون؟چرا این کار بسیار وقیح در اسلام رو اینقدر کوچک قلمداد میکنید؟صرفا به دلیل اینکه زیاد شده بی حجابی؟رفتی اون دنیا میخوای جواب خدا رو اینطوری بدی؟یا نکنه فکر کردی چون همه کشف حجاب میکنن اون دنیا اگه رد شدن خدا میبره رو نمودار نمره ها رو و بهشتیتون میکنه؟فکر کردید امتحان خدا مثل امتحانات دانشگاهه که اگه همه کم شدن ببره رو نمودار؟واقعآ نمیفهمید چکار میکنید و از چی حمایت میکنید؟ به کجا دارید میرید؟چرا از این کار زشت حمایت میکنید؟چرا تا یکی یه مطلب از بد حجابی میذاره فوری میکوبیدش و میگید مشکل مملکت چیز دیگست؟لااقل تایید کنید این رفتار زشت بدحجابی رو و بعد از مشکلات دیگر جامعه بگید.والله قسم اون دنیا باید جواب پس بدید بابت این دفاعیات کورکورانه و از روی لجبازی یا هر چیز دیگه.انتظار دارید مثل گلابی بشینن هیچی نگن؟ کم کم داریم به جایی میرسیم که دیگه ارزشها واسمون بی معنی میشه.آخه مگه میشه آدم اینقدر کور؟؟واسم خیلی سخته هضم این مسأله که چطور بعضیا که اهل واجباتن از این مسائل دفاع میکنن.فقط بخاطر لجبازی با چندتا آدمی که اسمشون رو تندرو میذارید؟فکر اون دنیاتون نیستید؟ خدا هدایت کنه ما رو این دیگه آخر الزمان نیست،از آخر الزمان رد شده... |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۳/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۲۶)ـــ نوشته است: تحمل برگزاری مجالس لهو و لعب را ندارد. تصویری از جلسه لهو و لعب که در کاشان برگزار شد: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (۱۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۲۶)ـــ نوشته است: که ذائقه حزباللهیها را تلخ کرد و غصه خوردم که مگر در این شهر حساب و کتاب وجود ندارد. البته ذائقه مردم هم که همون ذائقه حرب اللهی هاست ![]() (۱۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۲۶)ـــ نوشته است: وی در خصوص وضعیت ظاهری این بازیگر زن عنوان کرد: آنچنان وضعیت ظاهری وی بد بوده که گویا هنگام ورود وی به خیابان تمهیداتی فراهم میکنند تا کسی وی را با آن وضعیت نبیند. تصویری از وضعیت ظاهری بسیار بده خانم معتمد آریا در کاشان : ![]() (۱۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۲۶)ـــ نوشته است: حتماً این حادثه باید مورد رسیدگی قرار گیرد و مأموران دولتی که در این قضیه، و در آسیب رساندن و ضرب و شتم دخالت داشتند، باید تحویل دستگاه قضایی شده و بر طبق قانون با آنها برخورد شود. و صد البته اینکه چه کسانی ابتدا جار و جنجال راه انداختن و حمله ور شدن مهم نیست...... کارگردان فیلم یحیی سکوت نکرد آقای کاوه ابراهیم پور گفته بودن که به ماشین خانم معتمد آریا حمله ور شدن و از سقف ماشین بالا رفتن و قصد شکستن شیشه ها رو داشتن (همراه با فحاشی) که ماموران نیروی انتظامی اونها رو از محل دور کردن. (البته ما انتظار نداریم طبق قانون با خودسرها برخورد بشه .... اصلا چه ما انتظار داشته باشیم چه نداشته باشیم مهم نیست چون طبق قانون هیچ وقت باهاشون برخورد نمیشه )(۱۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۲۶)ـــ نوشته است: همگان، چه آنهایی که در تهران، اصفهان، و چه در شهرستان هستند بدانند کاشان به دلیل جایگاهی که در تشیع در طول تاریخ داشته تحمل برگزاری مجالس لهو و لعب را ندارد. خیلی جالبه که ماله یه شهری نباشی و هیچ بستگی هم با اون شهر و مردمش نداشته باشی ولی از طرف مردم اون شهر صحبت کنی.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
۱:۲۴, ۱۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۴ ۱۷:۳۵)Silence نوشته است: چماق امثال شماها دارید که هرکی خلاف عقیدتون باشه بهش برچسب میزنید و تکفیرش میکنید بیرونش می کنید...برادر گرامی میشه نقطه ای رو که بنده در اون ماله کشی کردم رو بیاورید ببینم کجا باعث شدم شما ' از کفر من تا دین تو' نتیجه بگیرید؟!
|
|||
|
|
۱:۴۹, ۱۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
جناب پارمیس به نظر شما با اوباش فرهنگی و فتنه گر چه باید کرد !
آیا اجازه لجن پرانی بدهیم ! مگر همین زن سوار سال 88 سوار بر موج دیکتاتوری در مقابل رای مردم ناایستاد ! مگر در جشنواره های خارجی خود را مانند کالا در معرض قرار نداد ! حق بدهید مردم نگران انتشار ویروس های بیماری فرهنگی که بسا سخت علاج هم هست باشند |
|||
|
|
۲:۵۶, ۱۴/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
فاطمه خانوم تو امتیاز هم گفتم خطابم به برادران داعشی واقع در سایت بود که جز توهین و تحمیل عقیده کار دیگه ای بلد نیستند!
ادبیات شما کاملا مناسبه... |
|||
|
|
۳:۲۴, ۱۴/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۴ ۵:۴۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۴ ۲۳:۴۱)پارمیس نوشته است: تصویری از جلسه لهو و لعب که در کاشان برگزار شد:لهو و لعب فقط بزن و بکوب نیست! پرستیدن ِ افراد مشهور (celebrity ها) هم لهو و لعب هست! آیا به نظر شما اگر یک بازیگر به میان ِ مشهورپرستانی مثل شما بره، اظهار ِ مفرط اشتیاق و حلواحلوا کردن و درخواست امضاء و ... رخ نمیده؟ پس اثبات شد. لهو و لعب «قصد ِ دنیا و فقط دنیا» داشتن هست. وقتی این بهاصطلاح بازیگر، چندین گفتهی شرمآور در مورد استفادههای جنسی وقیح و شرمآور در سینما داره، آیا از حمایت ازش خجالت نمیکشید؟ اون دفعه، ندونسته حمایت کردید از جبهةالنصرة ِ کثافت ِ پلید که زنا و شکنجه و قتل و فساد رو آزاد میدونه، اما وقتی که براتون اشتباهتون رو توضیح دادم، نیومدید حرفتون رو پس بگیرید. آیا میدونستید این صهیونیستهایی که این بهاصطلاح بازیگر بهشون لبخند میزنه، حامی ِ اسرائیل و همین وهابیهای بیهمهچیز هستند؟ میدونید چقدر از کثافتکاریهاشون و خونهایی که ریختهاند بر گردن ِ کسانی که به هر نحو باهاشون دوست باشند و ازشون بطور مستقیم و غیرمستقیم حمایت کنند میفته؟ یهخورده از آخرتتون بترسید. ما مؤمنیم، غیرت داریم، ناموس داریم، و به این خاطر، کسی که از استفادههای جنسی وقیح و شرمآور در سینما حرف بزنه رو در حدّ یزید حسابش میکنیم و باهاش به همون شدّت دشمن میشیم. آیا نحس و نجس نیست و آیا نباید مردم مؤمن ازش متنفر و منزجر و مشمئز باشن؟ وقتی که همراه با چنین وقاحتهایی، در عین حال ادعای مسلمونی میکنه، آیا دین رو بشدت به سخره نگرفته؟ سوره مائده، آیه ۵۷: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ لاَ تَتَّخِذُواْ الَّذِينَ اتَّخَذُواْ دِينَكُمْ هُزُوًا وَ لَعِبًا مِّنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ مِن قَبْلِكُمْ وَ الْكُفَّارَ أَوْلِيَاء وَ اتَّقُواْ اللّهَ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ اى كسانى كه ايمان آوردهايد، كسانى را كه دين شما را به مسخره و بازى میگیرند، از آنان كه پيش از شما به آنان كتاب داده شده و كافران، به دوستی مگيريد، و اگر ايمان داريد از خداوند بترسید. (۱۳/بهمن/۹۴ ۲۳:۴۱)پارمیس نوشته است: البته ذائقه مردم هم که همون ذائقه حزب اللهی هاستحزب الله یعنی حزب ِ خدا. یعنی قصد دارن که کارهاشون مطابق ِ دستور خدا باشه. اگر راست میگید ثابت کنید که خدا گفته بدننمایی و بیحیایی و بیناموسی اشکال نداره! اصلاً مهم نیست که کسانی که خشنودی ِ خدا براشون مهم نیست چی میخوان یا چی نمیخوان. چون خدا خداست. هرکسی که جرأت داره، ازش اطاعت نکنه، تا توی روز قیامت جزای نافرمانیاش رو بده. (۱۳/بهمن/۹۴ ۲۳:۴۱)پارمیس نوشته است:توجه نداشتید که ایشون فرمودهاند: «آنچنان وضعیت ظاهری وی بد بوده که گویا هنگام ورود وی به خیابان تمهیداتی فراهم میکنند تا کسی وی را با آن وضعیت نبیند.»(۱۳/بهمن/۹۴ ۲۰:۲۶)ـــ نوشته است: وی در خصوص وضعیت ظاهری این بازیگر زن عنوان کرد: آنچنان وضعیت ظاهری وی بد بوده که گویا هنگام ورود وی به خیابان تمهیداتی فراهم میکنند تا کسی وی را با آن وضعیت نبیند.تصویری از وضعیت ظاهری بسیار بده خانم معتمد آریا در کاشان : یعنی باید تصویری از لحظهی ورود به خیابان داشته باشید تا بتونید نقض کنید. در حالی که در تصویر ِ شما هوا رو به تاریکی هست و در تصاویر مربوط به تظاهرات هوا کاملاً روشن و آفتابی هست. (۱۳/بهمن/۹۴ ۲۳:۴۱)پارمیس نوشته است: و صد البته اینکه چه کسانی ابتدا جار و جنجال راه انداختن و حمله ور شدن مهم نیست......حرف یک نفر رو بر اساس حرف یک نفر دیگه رد میکنید؟ کجاست شواهد شما که حرف ِ این آقا درسته و حرف ِ اون آقا غلطه؟ بانوان محجبه هم رفته بودن روی سقف ماشین؟ باقی ِ صحبتهاتون در مورد ِ اینکه با بعضی افراد (بهقول ِشما «خودسرها») برخورد نمیشه، واقعاً احتیاجی به جواب نداره. شما کلاً انکار کنید. (۱۳/بهمن/۹۴ ۲۳:۴۱)پارمیس نوشته است: خیلی جالبه که ماله یه شهری نباشی و هیچ بستگی هم با اون شهر و مردمش نداشته باشی ولی از طرف مردم اون شهر صحبت کنی.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!طرف امام جمعهی کاشان هست، بعد میگید «هیچ بستگی با اون شهر و مردمش نداشته باشی» ؟ مردم کاشان که ریختن توی خیابون و اعتراض میکنن مردمشون نیستن، اونوقت شما که توی تهرانید مردمشون هستید؟؟!! اشکهای معتمدآریا و تقدیر از خانواده یک شهید فرهنگی در افتتاحیهی جشنوارهی فیلم فجر خیلی جالبه. خیلی خیلی جالبه. ببینید که چطور این دستگاه ِ فساد ِ رسانهای ِ ما به تقلّا افتاده که از عمّالش در برابر اعتراضات متدینین حمایت کنه و جریان ِ کاشان رو سیاهنمایی کنه: ابتدا در مورد شوهرش مانور دادهاند: نقل قول:این تهیهکننده سینما(دادگو) با اشاره به احمد حامد، همسر معتمدآریا به حوادث اخیری که برای این بازیگر سینما و تلویزیون پیش آمد، اشاره کرد: «نباید از مصائب همسران هنرمندان غافل شد. مطمئنم احمد حامد روزهای سختی را میگذراند که تحمل آن به عنوان یک مرد ایرانی که به خودش و خانوادهاش احترام میگذارد، نیازمند صبوری زیادی است.»آخه شوهر ِ نیست و نابود! توی جشنوارههای خارجی زنت جلوی چندین دوربین سرلخت و بدنلخت و پالخت ظاهر میشه و لبخند ِ مسخره میزنه، و تو کک ِ غیرتت هم نگزید، اونوقت اگر مردم دربارهی بیغیرتیات حرف بزنن بهت روزهای سختی میگذره؟؟؟؟!!!! اگر نمیخواید برید بهشت، میتونید برید به جهنم! اما حق ندارید جامعهی کسانی که میخوان برن بهشت رو به گند بکشید! یک خانوادهی شهید آوردن و تقدیر کردن: نقل قول:برای تقدیر از خانوادهی شهید سعید سیاحطاهری، از فاطمه معتمدآریا، رخشان بنیاعتماد، مهتاب کرامتی و سیده زهرا حسینی نویسندهی کتاب «دا» دعوت شد. پس از صحبتهای خانم حسینی، معتمدآریا با حضور در پشت میکروفن از همسر این شهید که در ردیف اول سالن تصویری از همسرش را در دست داشت، دعوت کرد تا بر روی سن حاضر شود.واقعاً از خانوادههای متدین انتظار نداشتم که گول ِ بازیهای اینها رو بخورن. از سیده زهرا حسینی(نویسندهی کتاب «دا») هم اصلاً انتظار نداشتم که متوجه ِ این حقهی منافقانهی کثیفشون نشه. یک مشت فاسق و فاجر ِ عمّال دست شیطان، اومدن از مقام شهید تقدیر کنن! از اون طرف با شیاطین میبندید و از این طرف ما رو احمق گیر آوردید؟ شما که به محرم و نامحرمی اعتقادی ندارید از شهید مدافع حرم تجلیل میکنید؟ شما که میخواید نوامیس مملکت رو به فساد بکشونید، «حرم» میفهمید چیه؟ و تعدادی از باقی ِ تقلّاها: نقل قول:داوود کیانیان که برای تقدیر از برادرش دعوت شده بود، در ادامهی مراسم بیان کرد: «رضا وقتی در شکم مادرم بود، فقط من، مادرم و پدرم خبر داشتیم و او همیشه لگد میزد. مادربزرگم این لگدها را که میدیدید میگفت دخترم، بچهای که آدم به زور از خدا بگیره، بهتر از این نیست. اما مادرم به شکمش دست کشید و گفت نه مادر، رضا جایش تنگ و تاریک است و برای همین ناآرامی میکند. رضا از وقتی به دنیا آمد هرگز نتوانست فضای تنگ و تاریک را تحمل کند و فقط راه خودش را رفت و اگر جلویش را میگرفتند سعی می کرد در فیلمها و نوشتههایش راه را برای خودش باز کند. سینما هم باید چنین تصمیمی بگیرد تا بتواند راه خودش را باز کند.» نقل قول:بخش پایانی مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر نیز به بزرگداشت از رویا تیموریان اختصاص داشت که برای این امر از ویشکا آسایش و محمد حیدری خواسته شد تا روی صحنه حاضر شوند. (۱۴/بهمن/۹۴ ۲:۵۶)Silence نوشته است: خطابم به برادران داعشی واقع در سایت بود که جز توهین و تحمیل عقیده کار دیگه ای بلد نیستند!داعشیها حلال ِ خدا رو حرام میکنن و حرام ِ خدا رو حلال میکنن. اگر راست میگید ثابت کنید که خدا کجا گفته که بدننمایی و بیحیایی و بیناموسی حلاله؟ خدا کجا گفته اجرای صحنههای جنسی در معرض مردم حلاله؟ خب اگر راست میگید جواب بدید! بلکه دروغ میگید. پس حواستون باشه که داعشی کیه! چون دارید بدننمایی و نمایش تصاویر ِ جنسی رو حلال میکنید و این یک جزء از کارهای داعشیهاست که حرام ِ خدا رو حلال میکنن، مثل حلال کردن ِ زنا و همجنسبازی و شکنجه و قتل و غارت. عقیدهای که ما داریم ازش حرف میزنیم دستور خداست. خدا فرموده که فاسقین و فاجرین تا حدی که توی چهاردیواری ِ خودشون باشن و اونتو هم آزارشون به هیچکس جز خودشون نرسه، باهاشون کاری نداشته باشید، اما وقتی خواستن میانتون فساد بپا کنن، بترسید که از راه خدا به در بشید و به زور مانعشون بشید. سوره توبه، آیه ۲۹: قَاتِلُواْ الَّذِينَ لاَ يُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَ لاَ بِالْيَوْمِ الآخِرِ وَ لاَ يُحَرِّمُونَ مَا حَرَّمَ اللّهُ وَ رَسُولُهُ وَ لاَ يَدِينُونَ دِينَ الْحَقِّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُواْ الْكِتَابَ حَتَّى يُعْطُواْ الْجِزْيَةَ عَن يَدٍ وَ هُمْ صَاغِرُونَ بکشید آنهایی که ایمان نمیآورند به خدا و به روز واپسین و آنچه را که خدا و فرستادهاش حرام گردانيدهاند را حرام نمیدارند و به دين حق نمیگرایند از میان آنان که به آنان کتاب داده شده، تا به دست خود جزيه دهند در حالی که خوار و کوچک شده باشند. (البته معنای این کشتن(قتال) رو بعضیها اشتباه متوجه میشن. از قسمت ِ انتهایی آیه یعنی «تا به دست خود جزيه دهند در حالی که خوار و کوچک شده باشند» میشه دریافت که معنیاش این نیست که اگر از فتنهگریشون بازایستادند باز هم بکشیمشون! و نیز از زمان ِ مضارع ِ افعال ِ «ایمان نمیآورند» و «حرام نمیدارند» و «به دين حق نمیگرایند» میشه دریافت که پیش از این اقدام، اقداماتی سبکتر(=تذکر، اعتراض، و برخوردهای فیزیکی ِ سبکتر) انجام شده ولی مؤثر نبوده. پس معنیاش این میشه که باید با کسانی که حرام ِ خدا رو حلال میکنن و تذکر و اعتراض رو نمیپذیرن و هیچ برخورد انتظامی به دلیل ِ قدرتی که دارند برای متوقف کردنشون کافی نیست، برخوردمون رو تا شدت ِ جنگیدن(اقدام به کشتن) تشدید کنیم.) پس بله، ما داریم نظر خدا رو به فاجرین تحمیل میکنیم. و این شمایید که عقاید شخصی خودتون رو در برابر ِ نظر خدا به دیگران تحمیل میکنید! |
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۵/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۱۱ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
۱:۲۳, ۱۵/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۴۲ توسط Silence.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۰۸)ـــ نوشته است: آشنایی با ادبیات مناسب:سلام من به اون خانوم گفتم ادبیاتش مناسبه نه خودم چون یه سوتفاهم پیش اومده بود.. از این به بعد اگه چیزی رو نفهمدی سوال کن نیازی نیست الکی تاپیک منحرف کنی... اینارو بعدا حذف کنید... نقل قول:داعشیها حلال ِ خدا رو حرام میکنن و حرام ِ خدا رو حلال میکنن.رفیق گاردتو باز کن من دشمن نیستم...منظورم از داعشی کسه دیگه ای بود...شما کلا دچار سو تفاهم شدی صفحه اول همین تاپیک بخون من اولین نفری هستم که مخالفت کردم هرگز این رفتار هارو تایید نکردم و نگفتم درسته... تمام حرف من اینکه رفتار امام جمعه کاشان منطقی نبود و زیادی تند بود،این رفتار تبعات بسیار بدی در جامعه میزاره و بیشتر باعث دو دستگی در کشور میشه... همین... درضمن داعش از نظر من و شما حلال خدارو حرام میکنه ولی از نظر خودش داره احکام اسلام اجرا می کنه... |
|||
|
|
۶:۱۱, ۱۵/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۴ ۵:۳۲ توسط ـــ.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
(۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۲۳)Silence نوشته است: سلامسلام (۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۲۳)Silence نوشته است: من گفتم ادبیاتشون مناسبه نه خودم چون یه سوتفاهم پیش اومده بود..این تکه از فرمایش ِ شما که منظورتون خودتون نبود صحیح هست. تسلیم. ببخشید. (۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۲۳)Silence نوشته است: منظورم از داعشی کسه دیگه ای بود...شما کلا دچار سو تفاهم شدیچه فرقی داره که به کی بگید داعشی؟ نه، بنده دچار ِ سوءتفاهم نشده بودم. حواسم بود به مخاطب ِ صحبتتون، و اتفاقاً هم با شخص موردنظر - بخاطر مسائلی - دوست نیستم. اما به هر حال ظلم نباید کرد. در مبحث ِ دیگری که امشب بستند هم سعی داشتم به چند نفر دیگه بگم این مسائل اخلاقی رو رعایت کنیم. خودم بارها از نحوهی برخورد ِ اون کاربر بشدت ناراضی بودهام و هنوز هم هستم. اما داعشی خیلی فحش بدی هست و بینهایت برای ایشون نامناسب هست. (۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۲۳)Silence نوشته است: رفیق گاردتو باز کن من دشمن نیستم...حفاظ ِ بنده در برابر حق باز بازه. (بعضیها مینویسن «بازه بازه»! اصلاً چطور میشه وسط جمله برای کسره «ه» گذاشت؟! ![]() ![]() ![]() ![]() بگذریم.)(۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۲۳)Silence نوشته است: تمام حرف من اینکه رفتار امام جمعه کاشان منطقی نبود و زیادی تند بود،این رفتار تبعات بسیار بدی در جامعه میزاره و بیشتر باعث دو دستگی در کشور میشه...در این آیات تأمل بفرمایید و نظر خداوند رو در مورد تفرقه ببینید: سوره آل عمران: وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَ لاَ تَفَرَّقُواْ وَاذْكُرُواْ نِعْمَةَ اللّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنتُمْ أَعْدَاء فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُم بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنتُمْ عَلَىَ شَفَا حُفْرَةٍ مِّنَ النَّارِ فَأَنقَذَكُم مِّنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ اللّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ (۱۰۳) وَلْتَكُن مِّنكُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَى الْخَيْرِ وَ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ (۱۰۴) وَ لاَ تَكُونُواْ كَالَّذِينَ تَفَرَّقُواْ وَاخْتَلَفُواْ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْبَيِّنَاتُ وَ أُوْلَـئِكَ لَهُمْ عَذَابٌ عَظِيمٌ (۱۰۵) و همگى به ريسمان خدا چنگ زنيد و پراكنده نشويد و نعمت خدا را بر خود ياد كنيد آنگاه كه دشمن بوديد، پس ميان دلهاى شما الفت انداخت تا به لطف او برادران هم شديد، و بر كنار پرتگاه آتش بوديد كه شما را از آن رهانيد. اينگونه خداوند نشانههاى خود را براى شما روشن میكند، باشد كه شما راه يابيد. (۱۰۳) و بايد در ميان شما گروهى باشند كه به نيكى فرمان دهند و از ناشايست باز دارند و هم آنان رستگارانند. (۱۰۴) و چون كسانى نباشيد كه پس از آنكه دلايل آشكار برايشان آمد تفرقه کردند و با هم مخالفت كردند، و براى آنان عذابى سهمگين است. (۱۰۵) سوره انفال، آیه ۴۶: وَ أَطِيعُواْ اللّهَ وَ رَسُولَهُ وَ لاَ تَنَازَعُواْ فَتَفْشَلُواْ وَ تَذْهَبَ رِيحُكُمْ وَاصْبِرُواْ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ و از خدا و پيامبرش اطاعت كنيد و با هم نزاع نكنيد كه سُست شويد و مهابت شما از بين برود، و صبر كنيد كه خدا با شكيبايان است. نظر خداوند این هست که باید همه از راه ِ پیروی از فرامین ِ الهی متحد بشن و کسانی که غیر از این میکنن تفرقهگرند. خداوند اتحاد رو تنها در چنگ زدن به ریسمان الهی دونسته. وقتی یک افرادی اهل باطل هستند و به ریسمان خدا چنگ نمیزنن و بجاش به ریسمان شیطان چنگ میزنن، آیا ما باید ریسمان ِ خدا رو رها کنیم و همراه ِ اونها به ریسمان ِ شیطان چنگ بزنیم تا تفرقه پدید نیاد؟ پس اونها دارن در جامعه تفرقه میکنن، نه ما! همیشه پس از اینکه حق معلوم میشه، یک گروه طرفدار حق میشن و یک گروه مخالف حق، و به بیان دیگه، بر سر حق اختلاف میکنن: سوره بقره، آیه ۲۱۳: كَانَ النَّاسُ أُمَّةً وَاحِدَةً فَبَعَثَ اللّهُ النَّبِيِّينَ مُبَشِّرِينَ وَ مُنذِرِينَ وَ أَنزَلَ مَعَهُمُ الْكِتَابَ بِالْحَقِّ لِيَحْكُمَ بَيْنَ النَّاسِ فِيمَا اخْتَلَفُواْ فِيهِ وَ مَا اخْتَلَفَ فِيهِ إِلاَّ الَّذِينَ أُوتُوهُ مِن بَعْدِ مَا جَاءتْهُمُ الْبَيِّنَاتُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ فَهَدَى اللّهُ الَّذِينَ آمَنُواْ لِمَا اخْتَلَفُواْ فِيهِ مِنَ الْحَقِّ بِإِذْنِهِ وَاللّهُ يَهْدِي مَن يَشَاء إِلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ همه مردم یک امت بودند. پس خداوند پیامبران را بشارتدهنده و بیمدهنده اعزام فرمود و همراهشان کتاب را به حق فروفرستاد تا میان مردم در آنچه با هم اختلاف داشتند داورى کند. و در آن اختلاف نکردند مگر کسانى که به آنان داده شده بود، پس از آنکه دلایل روشن برایشان آمد، از سر ستم در میان خودشان. پس خداوند کسانى را که ایمان آوردند، به اذن خود به حقى که در آن اختلاف میکردند هدایت نمود و خداوند هر که را بخواهد به راهى راست هدایت میکند. سوره آل عمران، آیه ۱۹: إِنَّ الدِّينَ عِندَ اللّهِ الإِسْلاَمُ وَ مَا اخْتَلَفَ الَّذِينَ أُوْتُواْ الْكِتَابَ إِلاَّ مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَ مَن يَكْفُرْ بِآيَاتِ اللّهِ فَإِنَّ اللّهِ سَرِيعُ الْحِسَابِ بیتردید دین نزد خدا اسلام است. و کسانى که به آنان کتاب داده شده در آن اختلاف نکردند مگر پس از آنکه این آگاهی بدیشان رسید، از سر ستم در میان خودشان. و هر کس به آیات خدا کفر ورزد، پس بهراستی خداوند زودشمار است. سوره شوری: شَرَعَ لَكُم مِّنَ الدِّينِ مَا وَصَّى بِهِ نُوحًا وَالَّذِي أَوْحَيْنَا إِلَيْكَ وَ مَا وَصَّيْنَا بِهِ إِبْرَاهِيمَ وَ مُوسَى وَ عِيسَى أَنْ أَقِيمُوا الدِّينَ وَ لَا تَتَفَرَّقُوا فِيهِ كَبُرَ عَلَى الْمُشْرِكِينَ مَا تَدْعُوهُمْ إِلَيْهِ اللَّهُ يَجْتَبِي إِلَيْهِ مَن يَشَاء وَ يَهْدِي إِلَيْهِ مَن يُنِيبُ (۱۳) وَ مَا تَفَرَّقُوا إِلَّا مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمُ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ وَ لَوْلَا كَلِمَةٌ سَبَقَتْ مِن رَّبِّكَ إِلَى أَجَلٍ مُّسَمًّى لَّقُضِيَ بَيْنَهُمْ وَ إِنَّ الَّذِينَ أُورِثُوا الْكِتَابَ مِن بَعْدِهِمْ لَفِي شَكٍّ مِّنْهُ مُرِيبٍ (۱۴) برای شما از دين، تشريع فرمود آنچه را كه به نوح سفارش فرموده بود و آنچه که به تو وحى كرديم و آنچه كه به ابراهيم و موسى و عيسى سفارش نمودیم، كه «دين را برپا داريد و در آن تفرقهاندازی نكنيد». بر مشركان گران است آنچه كه ايشان را بسویش فرامیخوانى. خدا هركه را بخواهد به سوى خود برمیگزيند، و هركه از در توبه درآيد به سوى خود راه مینمايد. (۱۳) و تفرقه نکردند مگر پس از آنکه این آگاهی بدیشان رسید، از سر ستم در میان خودشان. و اگر سخنی از طرف پروردگارت تا به زمانی معين مقدم نشده بود، قطعاً میانشان داورى شده بود. و کسانى که بعد از آنان کتاب را به ارث بردند، بهراستی دربارهی آن سخت در تردیدند. (۱۴) سوره جاثیه، آیه ۱۷: وَ آتَيْنَاهُم بَيِّنَاتٍ مِّنَ الْأَمْرِ فَمَا اخْتَلَفُوا إِلَّا مِن بَعْدِ مَا جَاءهُمْ الْعِلْمُ بَغْيًا بَيْنَهُمْ إِنَّ رَبَّكَ يَقْضِي بَيْنَهُمْ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فِيمَا كَانُوا فِيهِ يَخْتَلِفُونَ و به آنان دلایلی روشن در آن امر عطا کردیم. و در آن اختلاف نکردند مگر پس از آنکه این آگاهی بدیشان رسید، از سر ستم در میان خودشان. قطعاً پروردگارت روز قیامت میانشان دربارهی آنچه در آن اختلاف میکردند، داورى خواهد فرمود. تفرقه و دودستگی با کسانی که به ریسمان شیطان چنگ میزنن اجتنابناپذیره. ما هم در پیش داریم. فقط دعا کنیم که در این فتنهها، در طرف خدا بمونیم... (۱۵/بهمن/۹۴ ۱:۲۳)Silence نوشته است: درضمن داعش از نظر من و شما حلال خدارو حرام میکنه ولی از نظر خودش داره احکام اسلام اجرا می کنه...مگر میشه که خدا کسی که دنبال هدایت باشه رو گمراه کنه؟ چطور میشه با نیت خوب، فسادهای وهابیون - مثل تجاوز و شکنجه و قتل - رو انجام داد؟ و یا حتی فسادهای مردم ِ کمتر فاسد - مثل دزدی و رشوهگیری و نگاه به نامحرم؟ سوره قیامة: بَلِ الْإِنسَانُ عَلَى نَفْسِهِ بَصِيرَةٌ (۱۴) وَلَوْ أَلْقَى مَعَاذِيرَهُ (۱۵) بلكه انسان خود بر نفس خويشتن بيناست. (۱۴) هر چند عذرهايش را پيش آورد. (۱۵) |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| مردم ایران در انتظار سه گزارش اند | Mforootaghe | 10 | 2,460 |
۱۵/فروردین/۹۶ ۱۱:۳۲ آخرین ارسال: پارمیس |
|

![[تصویر: 301490717.jpg]](http://www.parsnaz.ir/images/2016/01/301490717.jpg)

![[تصویر: fatemeh-1.jpg]](http://www.amazing.ir/wp-content/uploads/2016/01/fatemeh-1.jpg)