|
مرقد امام خمینی بروم یا نروم؟!؟
|
|
۲۱:۲۶, ۱۷/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() دوستان گرامی سلام علیکم حتما در این مدت گذشته ضریح جدید مرقد امام راحل را رویت فرمودین و احتمالا ناراحت هم شدین که امام گرامی ما که حامی حقوق مظلومین و کوخ نشین ها بودند، چرا براشون همچین بارگاهی که از سادگی فارغ هست ساخته شده و n تومن خرجش شده و... الان چی کار باید بکنیم؟ بریم مرقد امام ؟ یا نرویم ؟! وظیفه ما این وسط چیست ؟! منتظر نظرات گرامیان هستیم ... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۱۴, ۲۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۴ ۱۴:۱۲ توسط A.E.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
خدا زیباست وزیبایی را دوست دارد اتفاقا بنده برخلاف عقیده شما کاربر السا هر وقت وارد حرم امام رضاع میشم همون حالت روحانی وعرفانی بهم دست میده وقتی به درودیوار نگاه میکن احساس ارامش بهم دست میده احساس تمیزی پاکی با این وجود بذار اینجوری بگیمتجمل یعنی زینت یافتن یه جایی این تجمل تجمل دنیوی هست مثه مبل سلطنتی یا زیور الات گرون قیمت که خانمها میخرن فقط به قصد چشم وهم چشمی و...
ولی بعضی تجملات معنوی هستن مثه دستوری که خدا در ایه 31 سوره اعراف داده«یا بَنی آدَمَ خُذُوا زینَتَکُمْ عِنْدَ کُلِّ مَسْجِدٍ وَ کُلُوا وَ اشْرَبُوا وَ لا تُسْرِفُوا إِنَّهُ لا یُحِبُّ الْمُسْرِفین ـــــ اى فرزندان آدم! زینت خود را به هنگام رفتن به مسجد، با خود بردارید! و بخورید و بیاشامید، ولى اسراف نکنید که خداوند مسرفان را دوست نمیدارد.» برگرفته شده از وبنوشت http://borhan.blog.ir واین زینتی که در حرم مطهر امام رضا ع به کار رفته از نوع معنویه چیزی مانند انچه که در اعراف گفته شد جهت کسب اطلاعات بیشتربه اینجا مراجعه شود البته اینو فقط در خصوص امامان معصوم عرض کردم و در رابطه با مرقد امام به نظر بنده هم خود امام خمینی هم راضی به اینکار نیستن |
|||
|
|
۹:۱۷, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله
به نظر بنده هم نیاز است که مرقد مطهر امام راحل (رحمة الله علیه) دارای شکوه و زیبایی باشه، و به این بهانه که امام سادگی را دوست داشت که نباید برای ایشان مرقد ناچیزی بسازیم. در ضمن در نظر داشته باشید که این مکان هم بعد از بیست و چند سال ساخته شده. با سپاس یا علی مدد |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۲۰/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/بهمن/۹۴ ۱۸:۱۸ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۰/بهمن/۹۴ ۹:۱۷)mohamad نوشته است: بسم الله به نام خدا متاسفانه حرف شما را قبول ندارم. بنده با زیبایی و مدرن سازی و معماری نوین مخالف نیستم و اتفاقا طرفدارشان هم هستم ولی به یاد بیاورید خانه امام در جماران را به یاد بیاورید حسینیه جماران را که در تمام طول مدت زندگی امام، کوچکترین تغییری نکرد و فقط رنگ آبی آن، چند بار تجدید شد به یاد بیاورید، صندلی دوست داشتنی امام را که همیشه، همان بود که بود و به یاد بیاوریم، پوشش ساده و دوست داشتنی امام ساده زیستمان را پس همچین امام ساده زیستی قطعا راضی نیست که حرمش از سادگی و آرامش به دور باشد و به نام مدرن سازی، آنرا تجملی کنند. بنده تخصصی اندک، در زمینه معماری دارم و برخلاف گفته شما باید بگویم که هرچند معماری جدید حرم امام، زیباست ولی این زیبایی معنوی نیست و از جنس امام نیست. به راحتی میشد بسیار زیباتر از این، اما در عین سادگی هم کار کرد که نمونه هایش در جهان اسلام بسیار است. زیبایی درعین سادگی به معنای ناچیزی نیست و تجمل هم به معنای حفظ حرمت نیست !!!! و نکته آخر هم اینکه بنده نقد جدی به چهار هرم ((به قول برخی خیمه )) روی مرقد امام دارم که درمعماری اسلامی هیچ جایی ندارد و فلسفه ساخت آنرا نمیدانم، همانطور که فلسفه ساخت مجلس شورای اسلامی!! هرمی شکل در مملکت اسلامی را نمیدانم و نمیتوانم دلیلش را بیابم !!!!!!!!!!!!!!!!!!. هرم بیشتر انسان را یاد فراعنه میاندازد تا یاد انبیاء و اسلام !!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۲۲:۰۱, ۲۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
ببخشید!!
گویا از نوشته های بنده سوء برداشت شده! من که هنوز نظرم رو نگفتم. اصلا مرقد جدید رو هم ندیدم پس نظر دادنم اشتباهه اصلا! عرض ببخشید(مضاعف) تا حالا حرفهای گرامیانی که مخالف تجملات حرمی بودند بیشترش احساسی هست تا منطقی! شما باید ببیایید از دید اسلام مسئله رو رد کنید یا قبول! شرع و عرف ملاک اسلام هست. ملاک ما هم باید همون باشه. ... السا جان راجع به دو مثالی که گفتم سرچ کن. میابی. |
|||
|
|
۹:۱۴, ۲۱/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
فاطمه خانم شما خودتون مختارید که برید یا نه
اما من اصولا از خالی کردن میدون خوشم نمیاد ماها میدون رو خالی کنیم و برم نرم دربیاریم دشمن راهش مشخص میشه کل ضریح هم طلا باشه من میرم به حرمت اون آقایی که اونجاست |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۲۱/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۱/بهمن/۹۴ ۹:۱۴)عـرفان نوشته است: فاطمه خانم شما خودتون مختارید که برید یا نهبله. ![]() امیدوار بودم همه همین نتیجه رو بگیریم. به نظرم نباید بگذاریم امام عزیز انحصاری مال یه عده ای بشه و مال خود کنند امام امت رو و از عموم مردم جداش کنند. به هر بهانه ای. |
|||
|
|
۱۶:۲۹, ۲۱/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
خانوم خب میخوای بری مرقد امام پاشو برو!
دیگه نظر سنجی داره؟؟؟؟ |
|||
|
|
۱۷:۰۷, ۲۲/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۴ ۱۷:۱۲ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
آقا من الان این مطالب رو خوندم کلا رفتم تو هنگ!!!!
![]() اینکه معماری باید معماری اسلامی باشه مشخصه و حرفی توش نیست ولی ولی ولی ... ولی خوب چه ربطی داره؟ چه ربطی به تجمل گرایی داره؟!!!؟!!! مگه امام زنده هست و داره از اونا استفاده میکنه که بگیم تجمل گرایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اینجوری باشه حرم های پیامبر و اهل بیت هم تجمل گرایییییه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ باید بهترین حرم ها رو ابتدا برای پیامبر و اهل بیت و بعد برای امام زاده ها و بعد برای بزرگان بسازند... خیلی هم خوبه... کدوم مرجع تقلید گفته اشتباهه؟؟ واقعا متوجه نمیشم!!! باید بسازند خیلی بزرگ و مجلل هم بسازند طوری که تو دنیا صدا بده... باید همه بدونند که امام خمینی برای ما خیلی ارزش دارد و این هزینه ها را مردم به خاطر امام میدهند این واقعا خنده دار است که بگیم ربطی به تجمل گرایی دارد... دشمن بدش میاد از اینکه امام رو بزرگ کنیم و به همه بشناسیمش بعد چرا شما میاد و حرف دشمن رو میزنید؟؟؟ |
|||
|
|
۱۸:۵۷, ۲۲/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۲۲/بهمن/۹۴ ۱۷:۰۷)مهدی2012 نوشته است: آقا من الان این مطالب رو خوندم کلا رفتم تو هنگ!!!! اینا رو جدی میگید یا به کنایه؟؟؟ |
|||
|
۲۰:۳۱, ۲۲/بهمن/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۴ ۲۰:۳۶ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| دل به عشق زنده می ماند، چه در دل داری؟ عشق به امام خمینی (ره | bahmaneyar | 0 | 740 |
۲۰/بهمن/۹۶ ۹:۲۴ آخرین ارسال: bahmaneyar |
|
| طعن امام خمینی به معاویه که دیگر تکرار نکردند | aaaaa | 85 | 20,576 |
۲۴/مرداد/۹۶ ۱۵:۳۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| جملات قصار امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون دشمنشناسی | vahrakan | 13 | 3,803 |
۱۸/خرداد/۹۵ ۱۲:۲۱ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| چه کسانی تفسیر سوره حمد امام خمینی را نیمه تمام گذاشتند | mohammadz | 4 | 1,962 |
۷/اسفند/۹۴ ۸:۱۳ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| «مرگ بر آمریکا» عهد ما با امام خمینی (رحمة الله علیه) | عبدالرحیم | 11 | 5,637 |
۱۶/مهر/۹۴ ۲۰:۴۸ آخرین ارسال: عبدالرحیم |
|
| نظر امام خمینی (رحمة الله علیه) پیرامون همه پرسی و رفراندوم | علائم ظهور | 0 | 1,278 |
۱۹/دی/۹۳ ۱۴:۰۱ آخرین ارسال: علائم ظهور |
|
| کاپیتولاسیون و برخورد قاطع امام خمینی(رحمة الله علیه) | عبدالرحمن | 2 | 1,638 |
۳/بهمن/۹۲ ۲۱:۰۱ آخرین ارسال: سیمرغ |
|

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)
![[تصویر: 541244_715.jpg]](http://cdn.bartarinha.ir/files/fa/news/1394/3/4/541244_715.jpg)