|
تندرو ها بخوانند ...
|
|
۱۴:۵۵, ۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۴ ۱۴:۵۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
چند روز پیش تاپیکی زده شد با این عنوان که رهبری عزیز فرمودند که منظور از تندرو ها بچه مذهبی های ما هستند و مطمئنا به کسایی که تندرو گفته میشه ، حتما بچه مذهبی نیستند ، کسایی هستند که میخوان به سود خودشون از اسلام و حرف های آقا استفاده کنند. ما که به خودمون نمیگیم تندرو... از این به بعد وقتی مینویسیم تندروها منظور با کسایی هست که فکر میکنن به تنهایی از جمیع مردم بیشتر میفهمند و همونطور که قبلا گفتم مردم در انتخابات بعدی نشون میدن که از این اوضاع راضی هستند یا نه. و نشون دادند که از این اوضاع یک طرفه بودن خسته شدند. اصولگرایان به این نکات توجه کنند ◀️اصولگرایان نشان دادند که به طور جدی در مسیر ریزش قرار دارند: هم ریزش آرا و هم ریزش افراد. علت نیز کاملاً مشخص است: اصولگرایان در سال های اخیر با یک استراتژی مهلک، روز به روز دایره اصولگرایی را تنگ تر و تنگ تر کردند به گونه ای که ابتدا افرادی مانند هاشمی و سپس کسانی چون ناطق نوری، حسن روحانی و حتی این اواخر، علی لاریجانی را از دایره اصولگرایی بیرون گذاشتند. ◀️در اغلب حوزه هایی که کاندیداهای جریان اصولگرایی رأی آوردند، یا کاندیداهای اصلاح طلب و اعتدالگرا به دلیل رد صلاحیتهای گسترده حضور نداشتند یا جریان اصلاح و اعتدال، مجبور شده بود به همان دلیل، با افراد فرعی و ناشناخته وارد انتخابات شود. ◀️بخش افراطگرای جریان اصولگرایی، اخلاق را نیز در این انتخابات باخت. سوء استفاده از سخنان رهبری و متهم کردن کاندیداهای رقیب به انگلیسی بودن، تمسک به مفتی وهابیون و جعل خبر از قول وی که "به جنتی و یزدی و مصباح رأی ندهید(!)"، انتشار لیست های جعلی، توزیع شب نامه، متهم کردن رقبا به ارتباط با بیگانگان و بی دینی، ایجاد مزاحمت برای تبلیغات انتخاباتی رقبا به ویژه در روزهای اول تبلیغات، انتشار خبرهای جعلی از برندگان انتخابات و ... اقدامات غیراخلاقی بودند که در کارنامه اینان ثبت شد. ➖ جریان اصولگرایی، یکی از دو جریان اصلی سیاسی کشور است و دریغ که به واسطه ندانم کاری، خودخواهی و زیاده طلبی گروهی افراط گرا مضمحل شود. این جریان، باید بدون خود فریبی، به نقد خویش بپردازد و آسیب زدایی کند تا بتواند همچنان به عنوان یک بال نظام، در خدمت مردم باشد و الا همواره مجبور خواهد بود از حضور مردم در انتخابات، واهمه داشته باشد /"ایسنا" به امید روزی که اصولگرایی واقعی برگرده |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۵۵, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۴۶)مخلوق نوشته است: كسي كه بگه روز شبه اصلاً صحبتي نمي شه باهاش كرد وقتی روز باشه و انگلیس بخواد بهتون القا کنه شبه، بهتون میگه روزه. شما در جوابش میگین چون انگلیس داره میگه پس حتماً روز نیست و شبه. ما در جوابش نگاه میکنیم به ساعت و آسمون و از چندجا استعلام میکنیم و میگیم انگلیس میخواد ما رو فریب بده که شبه! در واقع روزه! حالا خوش باشید |
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۱۰/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۰۰ توسط مخلوق.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بعضي وقتا با خودم مي گفتم چه طور يه عده با وجود براهين قاطع پيامبران و معجزاتشون باز هم منكر حق مي شدن
ديگه اين سوال رو ندارم فهميدم چه طوري ممكنه ![]() كسي كه خواب باشه رو مي شه بيدار كرد اما كسي كه خودش رو به خواب بزنه ... كسي كه منكر اين هست كه حمايت دشمنان دين خدا از كسي و عدم بيزاري اون شخص از اين حمايت نشان از .... ندارد خوب ...
|
|||
|
|
۱۱:۵۹, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
رهبری خیلی خوب دست دشمن رو میخونند... به نظرم از رهنمود های خیلی مهم و به جا رهبری غافل نشید...
|
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۸)عدالت نوشته است: به نام خدا واسه این خاطر بود که به عمد تعداد کاندیدها رو زیاد کرده بودن که رای ها شکسته بشه. که اگه روحانی پیروز شد با رای کم و پشتوانه کمتر انتخاب بشه. وگرنه درستش مثه انتخابات آمریکاست..... اینکه 7 تا 8 تا کاندید بیارن که مردم بهشون رای بدن که انتخابات نمیشه. |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۰/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۱۱ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۰۲)پارمیس نوشته است: واسه این خاطر بود که به عمد تعداد کاندیدها رو زیاد کرده بودن که رای ها شکسته بشه. به نام خدا این حرف را جدی گفتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کاربر محترم اگر تعداد کاندیداها کم بود که انتخابات صد در صد به دور دوم کشیده میشد، اصلا انتقادات به اصولگرایان سر این بود که روی یک فرد به اجتماع نرسیدند و باعث شکسته شدن رای بین سایر اصولگرایان شدند. در ضمن نتیجه انتخابات رو در رو و قطبی را هم دیدیم: سال 84: آقایان احمدی نژاد و هاشمی، پیروز آقای احمدی نژاد سال 88 : آقای احمدی نژاد و موسوی، پیروز آقای احمدی نژاد انتخابات آمریکا درست هست حالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ انتخابات آمریکا اتفاقا جزو بسته ترین سیستمهای انتخاباتی دنیاست چون فقط دو حزب جمهوریخواه و دموکرات عملا شانس پیروزی دارند و جریانهای دیگر در همان مراحل اول اتوماتیک حذف میشوند. خواهشا این حرفها را نزنید، کمی دقیقتر به مسائل نگاه کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۱۳, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام علیک خسته نباشید همگی.
به قول بچه ها تو شبکه های اینوری انوری...بگید ظریف به جان کری تلفن بزنه بگه اگر با دونالد ترامپ مشکل دارید آقا سید محمد یک لیست ام برا یو اس عا بده بیرون ![]() ببینید سال 88 که احمدی نژاد رئیس جمهور شد بیشتر رای رو در شهرستانها من خودم سال 88 سر صندوق بودم با چشم خودم دیدم،(اتفاقا من در یک شعبه بودم که در منطقه فقیر نشین شهر بود) پدر خانواده میومد با 10تا شناسنامه بچه ها همه پشت سرش به ردیف+زنش سر هم 12 نفری به احمدی نژاد رای میدادن!! خب برای چی؟؟به نظرتون برای چی؟ معلومه دیگه برای اون چند تومن پول یارانه ...وقتی صندوق ها شمرده شد،در مناطق فقیر نشین احمدی نژاد رای بالایی داشت ولی در مناطق که متوسط رو به بالا و مرفع بودن رای موسوی بیشتر بود(بخوانید مناطقی که سواد و تحصیلات بالاتر بود )امسالم برای مجلس در شهر ما رقابت بین سه کاندیدا بود یکی اصولگرا،یکی دیگه اصلاح طلب(که اتفاقا اسمش جزوه لیست بود) و دیگری شخصی که مستقل شرکت کرده بود و قبلا هم چندین دوره نماینده شهر بود(قبلا تمایل به اصولگرا داشت ولی دو دوره اس که مستقل شرکت میکنن) در نهایت اون شخصی که مستقل شرکت کرده بود در انتخابات پیروز شد و خود منم هیچ وقت نگفتم اصولگرا یا اصلاح طلب هستم ولی به برخی چهرهای اصلاح طلب علاقه دارم ولی کلا کاری به لیست و این حرفها نداشتم کسی که اصلح بود به اون رای دادم و انصافا مردم شهرم به همون شخص اصلح رای دادن...جمع رای دو کاندیدای اصلاح طلب و اصولگرا به اندازی رای نفر اول بود که شخص مستقلی بود! اما در باقی شهرها ظاهرا خیلی از اصلاح طلبها رد شده بودن و نمیشه به این گفت رقابت... اگر رقابت عادلانه بخوایم در نظر بگیریم باید تهران در نظر بگیریم که از هر دو جناح حضور مناسب داشتند و یک نکته دیگه هم هست این که در شهرستانها چهره شناخته شده اصلاح طلبی نیست! و همونایی که بودن رد شدن. اما نتیجه انتخابات در تهران(خبرگان و مجلس) یک پیام بزرگ و یک کارت قرمز به خط فکری اونهاس. هیچ وقت نمیشه مقابل مردم ایستاد،همونطور که نمیتونی جلوی جریان آب مقاومت کرد،جلوی خواست مردم نمیشه مقاومت کرد در نهایت پیروز مردم هستند همونطور که در سال 92 و امسال نشون دادن |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۱۰/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۲۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۱۳)A L I نوشته است: سلام علیک خسته نباشید همگی. به نام خدا با بخشی از صحبتهایتان موافقم بجز آنجایی که بحث تحصیلات را وسط کشیده اید. رای دادن به تحصیلات چه ربطی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟ یعین الان بچه هایی که در تالار تحصیکرده هستند و حامی اصولگرایان ، جزو تحصیلکردگان حساب نمیشوند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بهتر بود میگفتید تحصیلکردگان سکولار لیبرال و غربزده و همه تحصیلکردگان را جمع نمیزدید. |
|||
|
|
۱۲:۳۳, ۱۰/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۳۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۱۳)A L I نوشته است: سلام علیک خسته نباشید همگی.سلام ببینید دوست عزیز اصلاح طلبان هر جا رای بيارن حرف از سواد مردم میزنن و هر جا رای نيارند مردم رو تحقیر می کنند اول اینکه رای دادن و انتخاب نماینده ربطی به سواد نداره بلکه به کار نماینده بر میگرده و مردم کار برای خودشون رو حس می کنن بعضيا همچين می گن سواد انگار... مردم به شعار نماینده نگاه می کنند و رای ميدن تمام پس مردم مستضعف رو تحقیر نکنید دوم اینکه همه می دونند تهران یعنی اصلاح طلب پس رقابت در تهران نشانه تمام کشور نیست دوستان يه جوري می گن نماینده های اصلاح طلب رد صلاحیت شدن انگار فقط تو تهران نماینده داشتن نه دوست عزيز در تمام شهرها تقریباً لیست اصلاح طلب وجود داشته اگر مردم بخوان به یک جناح رای بدن ديگه به چهرش کاری ندارن همین که ببينن بالای لیست اسم جناح مورد علاقه خودشون هست به اون شخص رای ميدن پس راي به چهره ها ربطی به جناح ها نداره و رای به جناح ها ربطی به چهره ها نداره رقابت عادلانه در کشور رخ ميده نه فقط در یک شهر کسی هم جلوی مردم واینستاده که شما یه جوري حرف میزنید که انگار... حالا خوبه همون مردم اون همه رای به احمدي نژاد و اصولگرایان دادن و همون مردم به خاتمی رای دادن و همون مردم به روحانی رای دادن مردم پای بند کسی نیستن تا ابد |
|||
|
|
۱۳:۰۰, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۵۶)مخلوق نوشته است: بعضي وقتا با خودم مي گفتم چه طور يه عده با وجود براهين قاطع پيامبران و معجزاتشون باز هم منكر حق مي شدن سلام همین حرف درسته ما اسلام رو فقط تا جایی میخوایم که به آسایش و راحتیمون لطمه ای نخوره اسلام یعنی فقط نماز و روزه.بقیشو خدا میبخشه این وسط بعضیام هستن اگه بهشون حقیقت رو بگی احتمال بیدار شدنشون هست چون نمیفهمن اما اونایی که ... خدا خودش بهمون رحم کنه فقط یه سوال.اینکه همیشه باید اوضاع بر وفق مرادمون باشه تا مسلمون واقعی باشیم چه فایده ای داره؟چکار کردیم واسه دین خدا که انتظار داریم ما رو ببخشه؟با خودم هستم که هر غلطی دلم خواست میکنم بعد میگم خدا ارحم الراحمینه با این شرایط باید منتظر نزول بلا بود اونم چه بلایی |
|||
|
|
|
|
|

...