|
تندرو ها بخوانند ...
|
|
۱۴:۵۵, ۹/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۴ ۱۴:۵۶ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
چند روز پیش تاپیکی زده شد با این عنوان که رهبری عزیز فرمودند که منظور از تندرو ها بچه مذهبی های ما هستند و مطمئنا به کسایی که تندرو گفته میشه ، حتما بچه مذهبی نیستند ، کسایی هستند که میخوان به سود خودشون از اسلام و حرف های آقا استفاده کنند. ما که به خودمون نمیگیم تندرو... از این به بعد وقتی مینویسیم تندروها منظور با کسایی هست که فکر میکنن به تنهایی از جمیع مردم بیشتر میفهمند و همونطور که قبلا گفتم مردم در انتخابات بعدی نشون میدن که از این اوضاع راضی هستند یا نه. و نشون دادند که از این اوضاع یک طرفه بودن خسته شدند. اصولگرایان به این نکات توجه کنند ◀️اصولگرایان نشان دادند که به طور جدی در مسیر ریزش قرار دارند: هم ریزش آرا و هم ریزش افراد. علت نیز کاملاً مشخص است: اصولگرایان در سال های اخیر با یک استراتژی مهلک، روز به روز دایره اصولگرایی را تنگ تر و تنگ تر کردند به گونه ای که ابتدا افرادی مانند هاشمی و سپس کسانی چون ناطق نوری، حسن روحانی و حتی این اواخر، علی لاریجانی را از دایره اصولگرایی بیرون گذاشتند. ◀️در اغلب حوزه هایی که کاندیداهای جریان اصولگرایی رأی آوردند، یا کاندیداهای اصلاح طلب و اعتدالگرا به دلیل رد صلاحیتهای گسترده حضور نداشتند یا جریان اصلاح و اعتدال، مجبور شده بود به همان دلیل، با افراد فرعی و ناشناخته وارد انتخابات شود. ◀️بخش افراطگرای جریان اصولگرایی، اخلاق را نیز در این انتخابات باخت. سوء استفاده از سخنان رهبری و متهم کردن کاندیداهای رقیب به انگلیسی بودن، تمسک به مفتی وهابیون و جعل خبر از قول وی که "به جنتی و یزدی و مصباح رأی ندهید(!)"، انتشار لیست های جعلی، توزیع شب نامه، متهم کردن رقبا به ارتباط با بیگانگان و بی دینی، ایجاد مزاحمت برای تبلیغات انتخاباتی رقبا به ویژه در روزهای اول تبلیغات، انتشار خبرهای جعلی از برندگان انتخابات و ... اقدامات غیراخلاقی بودند که در کارنامه اینان ثبت شد. ➖ جریان اصولگرایی، یکی از دو جریان اصلی سیاسی کشور است و دریغ که به واسطه ندانم کاری، خودخواهی و زیاده طلبی گروهی افراط گرا مضمحل شود. این جریان، باید بدون خود فریبی، به نقد خویش بپردازد و آسیب زدایی کند تا بتواند همچنان به عنوان یک بال نظام، در خدمت مردم باشد و الا همواره مجبور خواهد بود از حضور مردم در انتخابات، واهمه داشته باشد /"ایسنا" به امید روزی که اصولگرایی واقعی برگرده |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۷, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۱۸)عدالت نوشته است: به نام خدا بهتر بود میگفتم سواد سیاسی من که مثال زدم برای سال 88... تهران یکی از عمده ترین دلایلی که اصولگرایان رای نیاوردن این بود که مردم نمیخواستن رای بیارن،براشون مهم نبود شخص در لیست کی هست! حتی اگر اسم من رو هم مینوشتن ممکن بود در تهران پیروز بشم!(حیف شد میتونستم برم مجلس ![]() ) خب دیگه وقتی به مردم دهن کجی میکنن و خلاف خواست اونها رفتار میکنند همین میشه دیگه!به جای اینکه به فکر مشکل گردو خاک و آلودگی هوا و گرونی و بیکاری باشند میرن برای افرادی که حیون خانگی دارند جریمه و شلاق مشخص میکنن ![]() مردم در تهران کارت قرمز دادن به اصولگرایان، یعنی گفتن اصلا برای اونها مهم نیست کی مجلس میره فقط برای اونها مهمه که شماها که الان مجلس هستید دوباره نتونید وارد مجلس بشید ![]() البته در شهرستانها هم تقریبا همینطور بود مثلا در شهر ما دوره قبل یک کاندیدای اصولگرا از حدود 100هزارتا رای 62 هزارتا رای اورد و با اکثریت قاطع وارد مجلس شد! ولی امسال چی شد ؟امسال سوم شد!!!!! با حدود 20 هزارتا رای! و یک کاندیدای مستقل وارد مجلس شد،به نظرتون اینها یعنی چی؟؟؟مشخصه که مردم از عملکرد اصولگراها راضی نبودن |
|||
|
|
۱۳:۱۵, ۱۰/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۳:۱۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۳:۰۷)A L I نوشته است: بهتر بود میگفتم سواد سیاسی من که مثال زدم برای سال 88...سلام چه حرفا!! اصولگرایان 60 درصد آرا را کسب کردند و در شهرستانها هم بیشتر اونوقت شما میگید از عملکرد اصولگرایان راضی نبودن!! جل الخالق عجب نتیجه گیری!!!!!! |
|||
|
|
۱۳:۲۸, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۳:۱۵)قلب نوشته است: سلامشهر همسایه ما کاندیدا هر دو اصولگرا بودن!(هر دو بخت اول برنده شدن) در شهر اونوری هم همه اصولگرا بودن! در شهر ما شخصی که به مجلس راه پیدا کرد قبلا اصولگرا بود ولی جدیدا مستقل هستند. در شهرستانها رقابتی وجود نداشت! در اصل رقابت درون حزبی بود
|
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۳:۲۸)A L I نوشته است: شهر همسایه ما کاندیدا هر دو اصولگرا بودن!(هر دو بخت اول برنده شدن)سلام شهر ما هم دقیقا همین ترکیب بود اصولگرا + مستقل |
|||
|
|
۱۳:۴۹, ۱۰/اسفند/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۴ ۱۴:۲۶ توسط قلب.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
۱۴:۰۲, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
|
۱۴:۱۹, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۱:۵۶)مخلوق نوشته است: بعضي وقتا با خودم مي گفتم چه طور يه عده با وجود براهين قاطع پيامبران و معجزاتشون باز هم منكر حق مي شدن کسی که نخواهد واقعیت را بفهمد نمی توان به او فهماند! الان میفهمم ابوموسی اشعری ها چه کسانی هستند. کسانی که عمروعاص ها به راحتی فریبشون میدن هنوز تو دوره ما زندگی میکنن. کسی که منکر این هست که سیاست اینقدر روراست نیست.... نمیخواهد بپذیرد ![]()
|
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
نکته ای که باید بهش توجه داشت اینه که انتخابات توی شهرستان های کوچیک حزبی نیست و فقط در تهران و برخی شهرهای بزرگ در انتخابات به صورت حزبی رای داده میشه.کسی نمیره رای بده به یک کاندیدا به خاطر اینکه اون اصلاح طلبه یا اصول گراست.توی خیلی از شهرهای ما ملاک اصلی متاسفانه قومیت هست و در بقیه ی شهرها هم چون همه یه جورایی همدیگرو میشناسن کسایی رای میارن که از قبل مسئولیت هایی در پست های انتصابی داشتن و بین مردم مقبولیت پیدا کردن و طرفدارهایی دارن.
ضمن اینکه خیلی از این نماینده ها اگر اسما اصول گرا یا اصلاح طلب هم باشن اونقدرها در مجلس مثل اصول گراهای اصلی که معمولا از تهران هستن نفوذ و تاثیر ندارن و بیشتر تحت تاثیر جو مجلس منفعل هستن.اصل کار به قول معروف کله گنده های حزب ها هستن که اصول گراها شکست خوردن و مجلس کاملا تحت نفوذ اصلاح طلب هاست. از اینکه در خیلی از شهرها انقدر ردصلاحیت کردن که اصلاح طلبی هم نمونده بود بگذریم. خلاصه ، توصیه ی من به عنوان یک ادم معمولی بدون هیچگونه گرایش سیاسی از نوع اصلاح طلبی یا اصول گرایی ، به دوستان اصول گرا اینه که به جای بهانه تراشی و درصدبندی و میله گذاری برای برنده نشون دادن خودشون شکست رو بپذیرن و ببینن کجای کار اشتباه کردن و به فکر برطرف کردنش برای انتخابات بعدی باشن.بااین وضعیت بنده بهتون قول میدم انتخابات ریاست جمهوری رو هم از همین الآن باختین. چیزی که اصول گراها نیاز دارن یاد بگیرن اینه که سیاست داشته باشن.هاشمی هرچیزی که میخواید بهش نسبت بدید به من ربطی نداره ولی در این انتخابات نبوغ سیاسی ای به خرج داد که قابلا از منظر سیاسی قابل تحسینه.اینکه اصول گرایان فعلا در جامعه محبوبیت اکثریت رو ندارن و شکستشون از قبل مشخص بود چیز روشنیه ولی هاشمی با لیستی که از بعضی چهره های اصول گرا پر کرد ، شکست عادی اصول گرایان رو به یک شکست مطلق و با عرض معذرت تحقیر کننده تبدیل کرد.در انتخابات مجلس که نتایج گویای همه چیز هست و تمام کله گنده های اصلاح طلب بالا رفتن و اصول گراها به ردیف اخر شدن.در انتخابات خبرگان هم انقدر همه ی جریان اصلاح طلب رد صلاحیت شده بودن که اصلا به دست آوردن اکثریت کرسی ها امکان پذیر نبود پس هدف اصلاح طلب ها هم این نبود.ولی حذف دو چهره ی مهم اصول گرا در تهران و آخر شدن یکی دیگه در لیست 16 نفره نشون از موفقیت سیاست هاشمی و اصلاح طلبا در به دست آوردن اون چیزی بود که میخواستن.و از لحاظ روانی تاثیر زیادی داشت. بازم به شما توصیه میکنم برای به دست آوردن موفقیت های مورد نظرتون به جای استفاده از چیزهایی که خوشبختانه یا متاسفانه این روزا خریدار نداره مثل لیست انگلیسی و ... اول شکست رو بپذیرید ، چون به دست آوردن موفقیت بدون پذیرش شکست اصلا ممکن نیست و بعدش یکم از نظر سیاسی خودتون رو قوی کنید. |
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۲:۱۰)Lancelot نوشته است: سلامhttp://arshnews.ir/vdcd5j0ffyt0zn6.2a2y.html http://www.bultannews.com/fa/news/169546...B%8C%D9%85 |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۱۰/اسفند/۹۴
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۴ ۱۵:۰۳)t.kam67 نوشته است: http://arshnews.ir/vdcd5j0ffyt0zn6.2a2y.htmlیکبار دیگه حرف شما رو نقل قول میکنم: نقل قول:الان وقتی اسرائیل میگه خدمتی که احمدی نژاد به ما کرد هیشکی نکردمیشه بفرمایید دقیقاً کجای این دو منبع این جمله رو میتونم پیدا کنم؟ همچنین فکر کنم شما الان با گوگل این دو تا "منبع" رو پیدا کردین و هنوز خودتون هم نخوندینشون: نقل قول:اگرچه هدف این سازمان مهم صهیونیستی از انتشار این گزارش، نادیده انگاشتن و کم جلوه دادن دستاوردهای مهم دولت احمدی نژاد است که در دوره 8 ساله خود ضربات محکمی را به اسرائیل وارد آورد اما این لابی مهم به صورت ناخواسته خط مشی مهم سیاستگذاران و مقامات رژیم صهیونیستی را نیز فاش کرد...شما یا منبعی که به بنده نشون میدین رو قبول دارین یا ندارین. اگه منبع رو قبول دارید، چرا نتیجه گیریتون دقیقاً 180 درجه متفاوت است؟ و اگر قبول ندارید چرا به عنوان "منبع" به بنده نشونش دادین؟ ترجمه ی تیتر داخل تصویر منبع دوم شما (که البته باز هم من جمله ای که ذکر کردین رو توش پیدا نکردم): "جاذبه ی شخصیت روحانی موجب بروز مشکلات جدی برای نتانیاهو شده است" "شخصیت دلفریب این ایرانی و عدم اعتنای آمریکا به [درخواست اسرائیل برای] مقابله کردن [با ایران] موجب طرح این سؤال [برای اسرائیل] میشود: احمدی نژاد کجاست وقتی واقعاً به او احتیاج داریم؟" میشه لطف کنید بفرمایید شما از این تیتر دقیقاً چه برداشتی دارید؟ واقعاً نیازی نیست به این پست بنده جواب بدین چون واقعاً جوابمو با دیدن این دو لینک گرفتم. ممنون. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ممکن بود در تهران پیروز بشم!(حیف شد میتونستم برم مجلس