|
آیا بهائیان کافرند؟ چرا نه
|
|
۲۳:۵۳, ۱۰/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان یه سوال دارم ،آیا بهائیان کافرند؟
کافر در لغت به معني بي دين، بي خدا و ضد مومن است. به بيان فقها كافر يعني كسي كه منكر خدا باشد و يا براي خداوند متعال شريك قائل باشد و يا اينكه پيغمبري حضرت خاتم الانبياء محمد بن عبدالله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را قبول نداشته باشد و نيز به كسي كافر مي گويند كه ضروري دين يعني، چيزي را مثل نماز و روزه كه همه مسلمانان جزء دين اسلام مي دانند منكر شود. رساله توضيح المسائل با متن فتاوي آقاي بروجردي و حواشي آيات عظام- جاويدان و فراهاني- علميه- مسئله 107- صفحه 30 اما بهائيان به خداوند يکتا (بدون شريک) ايمان دارند و خدايي جز او را نمي پرستند و اين موضوع در اکثر آثار بهايي ذکر شده است. به عنوان مثال، در نماز وسطي و يکي از نماز هاي سه گانه ديانت بهايي آيه زير را مي خوانيم: « اشهد بوحدانيتک و فردانيتک و بأنک انت الله لا اله الا انت» يعني شهادت مي دهم به وحدانيت و فردانيت تو و به اين که تو خدايي هستي که خدايي جز تو نيست.
لا اله الا انا المسجون الفرید _ آثار قلم اعلى - جلد اول (كتاب مبين)
خدایی جز من زندانی تنها نیست این اصلا شریک خدا بودن نیستا ![]() عبدالبهاء در ص 254 و 255 مکاتیب جلد2 آورده " اظهار الوهیت و ربوبیت بسیاری نمودند... و جمال مبارک (بهاء الله) در قصیده عزّورقائیه می فرماید کلّ الالوه من رشح امری تالّهت ******** و کلّ الربوب من طفح حکمی تربّت یعنی همه معبودها از تراوش امر من معبود شده اند و همه پروزرگار ها از سر ریز حکم من پروردگار شده اند. اینم خود جناب حسین علی نوری گفته ها پس شریک خدا شد و حتی همه خدایان هم از ایشون حکم گرفتن ایا منکر نبوت هم شد؟ تو ص 54 کتاب اقتدارات ببین چی گفته :" قد بعثنی الله و ارسلنی الیکم بایات بینات و اصدق ما بین ایدیکم من کتب الله و صحائفه و ما نزل فی البیان" یعنی خود را مبعوث از جانب خداوند متعالی و مصدق آیین باب می داند.
اما در مورد بي دين بودن، بايد گفت که ديانت بهايي يک دين کاملاً مستقل است که از طرف خداي يگانه براي بشر فرستاده شده است. بهائيان تمام پيامبران قبل را (حضرت آدم و ابراهيم و نوح و موسي و عيسي و محمد و ساير پيامبران) را قبول دارند و آنها را چون پيامبرخودشان، حضرت بهاء الله، دوست دارند. اگر يك بهائي پيامبران ديگر را قبول نداشته باشد و پيروان آنها را دوست نداشته باشد، بهائي حقيقي نيست. بهائيان پيامبران الهي را مانند حلقه هاي زنجيري مي دانند که سر آغازشان پروردگار يکتا است ودر نتيجه انکار حتي يکي از رسولان الهي به معني پاره شدن اين زنجير و جدا شدن از ريسمان محکم الهي است. اقرار به حقانيت پيامبران قبل و شرح کتب و آثارشان، معاني باطني از استعارات و تشبيهات موجوده در کتب آسماني مختلف در بسياري از آثار ديانت بهايي از جمله کتاب مستطاب ايقان آمده است.
![]() همه رو اونجا توضیح داده شده و نیازی به تکرار نیست فقط بگم خوب این شخص موسس قبل از این ادعا گفته که : میرزا حسینعلی در صفحه ۲۹۳ اشراقات می نویسد: « اَلصَلوةُ و السَّلامُ عَلی سَیِّدِ العالَم و مُرَبّیِ الاُمَمِ الذی بِه انتَهَتِ الرِسالَةُ وَالنُّبوَه و عَلی آلِه وَ اَصحابِه دائِماً اَبَداً سَرمَداً» سلام و درود بر آقای اهل عالم و پرورش دهنده ی امت ها کسی که به او نبوت و رسالت پایان یافته و بر خاندان و دوستانش سلام و درود دائمی و ابدی و سرمدی باد. خوب پس بحث خاتمیت هم اینجا تکلیفش تغیریبا معلوم شد . پس دیگه ایشون پیامبر نیست . در مورد قبول داشتن پيغمبري حضرت محمد بايد گفت ما بهائيان نه تنها حضرت محمد را قبول داشته بلكه اورا بعنوان خاتم (به معناي نگين) پيامبران مي شناسيم. حضرت بهاالله در حمد و ثناي حضرت محمّد و خاتميّت ايشان و سلام بر امامان مذهب شيعه چنين فرموده اند: «جوده العظيم الصّلوة و السّلام علي سيّد العالم و مربّي الامم الّذي به انتهت الرّسالة و النّبوّة و علي آله و اصحابه دائماً ابداً سرمدا[ اشراقات – صفحه ۲۹۳] بحث خاتم رو فقط یک نکته میگم و بعد شما بازم مراجعه کنین به همون خاتمیت چه خاتم ( به معنای انگشتر هم بگیری و چه معنای اخر ) بازم شما به این میرسی که رسالت و نبوت تمام شد چرا که : شما که میگید اسلام رو قبول دارید و ... پس این حدیث که سندا و محتوا صحیحی داره رو چطور رد میکنید که : انا خاتم الانبیاء و انت یا علیّ خاتم الاوصیاء. ( قسمت خاتم اوصیا رو چطور سر هم میارین که ایا امام علی انگشتیر و نگین اوصیا بود؟ ) اصلا اینهم بگیریم که خاتم به فتح و کسر و ضمه ... بنگریم میشه این 1- خاتِم بر وزن "حافِظ" که به صورت اسم فاعل است و مفاد آن ختم کننده است. 2- خاتَم به فتح تا، بر وزن "عالَم" و معنی آن آخر و آخرین است. 3- خاتَم بر وزن "عالَم" به معنی چیزی که با آن اسناد و نامه ها را مُهر میکردند. 4- خاتَمَ به فتح تا و میم بر وزن "ضَارَبَ" فعل ماضی از باب مضاربه، یعنی کسی که پیامبران الهی را ختم کرد. پس پاسخ شما بسی بی تامل و بی تدبیری هست و ناچار باید ختمیت رو بپذیرید. ( البته اینجا هم مثل کلمه مولا در غدیر دست به تحریف زدند و ... )اما ادامه سخن بهائیان ، حضرت عبدالبها نيز در مقام دفاع از شأن حضرت رسول چنين فرموده اند: «امّا حضرت محمّد ، اهل اروپا و امريکا بعضي روايات از حضرت رسول شنيدهاند و صدق انگاشتهاند و حال آنکه راوي يا جاهل بوده و يا مبغض و اکثر راويها قسّيسها بودهاند و همچنين بعضي از جهله اسلام روايتهاي بي اصل از حضرت محمّد نقل کردند و بخيال خود مدح دانستند . مثلاً بعضي از مسلمانان جاهل کثرت زوجات را مدار ممدوحيّت دانسته و کرامت قرار داده زيرا اين نفوس جاهله تکثّر زوجات را از قبيل معجزات شمردهاند و استناد مورّخين اروپا اکثرش بر اقوال اين نفوس جاهله است . مثلاً شخص جاهلي در نزد قسّيسي گفته که دليل بزرگواري شدّت شجاعت و خونريزيست و يک شخص از اصحاب حضرت محمّد در يک روز صد نفر را در ميدان حرب سر از تن جدا کرد آن قسّيس گمان نمود که في الحقيقه برهان دين محمّد قتل است . و حال آنکه اين صرف اوهام است بلکه غزوات حضرت محمّد جميع حرکت دفاعي بوده و برهان واضح آنکه سيزده سال در مکّه چه خود و چه احبّايش نهايت اذيّت را کشيدند و در اين مدّت هدف تير جفا بودند بعضي اصحاب کشته گشتند و اموال به يغما رفت و سائرين ترک وطن مألوف نمودند و به ديار غربت فرار کردند و خود حضرت را بعد از نهايت اذيّت مصمّم به قتل شدند لهذا نصف شب از مکّه بيرون رفتند و بمدينه هجرت فرمودند. با وجود اين اعدا ترک جفا نکردند بلکه تعاقب تا حبشه و مدينه نمودند…[ مفاوضات- صفحه 14 ]»
"کما انتم تقرئون فی الکتاب بانّ الله لما ختم النبوّه بحبیبه بشر العباد بلقائه و کان ذلک حتم محتوم " (مائده آسمانى - جلد ۴- صفحه ۶۵) همانطور که شما در قرآن می خوانید ، خدای بزرگ آنگاه که نبوت را به حبیبش پایان بخشید ، بندگان را به لقاء خود بشارت داد و این امری حتمی است.
در بيان ديگر،گفته مي شود که کافر کسي است که حق را باطل و باطل را حق جلوه دهد. کافران در قرآن چنين توصيف شده اند: « أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ كَذِبًا فَإِن يَشَأِ اللَّهُ يَخْتِمْ عَلَى قَلْبِكَ وَيَمْحُ اللَّهُ الْبَاطِلَ وَيُحِقُّ الْحَقَّ بِكَلِمَاتِهِ إِنَّهُ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ»[سوره شوري – آيه 24] يعني آيا مىگويند بر خدا دروغى بسته است پس اگر خدا بخواهد بر دلت مهر مى نهد و خدا باطل را محو و حقيقت را با كلمات خويش پا برجا مىكند اوست كه به راز دلها داناست. پس طبق اين آيه باطل محو شدني است، اما ديانت بهايي پس از 160 سال با قدرتي روز افزون به جلو پيش مي رود و نه تنها از قدرت آن کاسته نشده بلکه حقانيتش روز به روز جلوه گر تر مي شود. چون انتشار امر باطل در ميان مردمان خلاف عدل خداوند است در صورتي که امر بهائي روز به روز بيشتر گسترش مي يابد، مي توان نتيجه گرفت که دين بهايي برحق است و نوشته هاي رديه نويسان امروز نا حق است چرا که که سخنانشان به راحتي، در مدتي اندک محو شده، باطل بودن آنها مشخص مي شود. جالبه که خد این اقایان به دروغی بودن و .. چه میگن و استناد به قرانی که در واقعه دشت بدشت ( زمان باب نسخ شد و .. ( به واقعه دشت بدشت مراجعه کنید )
"حضرت عبدالبهآء راجع به وظائف ولايت امر اللّه در الواح وصايا ميفرمايد اوست " مُبيّن آيات اللّه " و اين عيناً عبارتی است که آن حضرت در موقع اعتراض ناقضين ميثاق به مقام تبيين از نصوص مبارکهء حضرت بهآءاللّه اختيار فرموده در ردّ آنان اظهار ميداشتند و نيز ميفرمايد : " و من بعده بکراً بعد بکر يعنی در سلاله او . " و ايضاً ميفرمايد : حصن متين امر اللّه به اطاعت من هو وليّ امراللّه محفوظ و مصون ماند و اعضای بيت عدل و جميع اغصان و افنان و ايادی امر اللّه بايد کمال اطاعت و تمکين و انقياد و توجّه و خضوع و خشوع را به وليّ امر اللّه داشته باشند ."(دور بهائی - صفحات ٨٠ و 81) یعنی چی؟ ولی امر نداشتن بیت العدل یعنی چی؟ یعنی اصلا مشروعیت نداره این سازمان «بدون این مؤسسه - و ولی امرالله - وحدت و اساس در خطر افتد و بنیانش متزلزل گردد و از منزلتش بکاهد و از واسطه ی فیضی که بر عواقب امور طی دهور احاطه دارد بالنده بی نصیب ماند و هدایتی که جهت تعیین حدود و وظایف منتخبین ضروری است، سلب شود» ( ارکان نظم بدیع، ص46.) یعنی عدم مشروعیتبعدشم این سازمان میدونین که هنوز هنوزه چند جرم رو براش هیچ حدی قرار نداده ؟ این یعنی رشد ![]() وقتی شوقی افندی به تعیین جانشین اقدام نمیکنه ( ولی امر بعدی ) گواه عدم اعتقاد خودش به جایگاهی که خودش و باباش و رهبران بهائی به گزاف برای ولی امر تعیین کردند، نیست؟! ![]() عجب حقانیتی داره این دیانت همچنين در قرآن کريم تاکيد شده که « اگر او (محمد) به دروغ سخناني بر ما مي بست حتما او را به دست راست خود مي گرفتيم سپس رگ گردنش را قطع مي کرديم وشما هيچ يک بر دفاع از او قادر نبوديد و اين قرآن پندي براي پرهيزگاران است»[ سوره حاقة – آيات 39 – 47 ]. طبق اين آيه خداوند به کسي که به دروغ مطالبي عليه او بگويد فرصت نمي دهد و از بروز حرفهاي باطل جلوگيري مي کند. اما گسترش و قدرت آئين بهايي باطل نبودن آن را ثابت مي کند. حضرت بهاءالله در يکي از مناجات هاي خود بي تاثير بودن و محو شدن سخنان کافران را اين گونه بيان مي فرمايند: گرجمله کائنات کافر گردند بر دامن کبرياش ننشيند گرد اینم اخرین قسمت این حرف : ایه رو چه قشنگ ترجمه کردن اینا بعدشم این ایات رو از ایه 44 ترجمه کرده میگهم 39 . این حالا هیچی . پیش میاد.اما ایات مبارک : وَلَوْ تَقَوَّلَ عَلَيْنَا بَعْضَ الْأَقَاوِيلِ * لَأَخَذْنَا مِنْهُ بِالْيَمِينِ * ثُمَّ لَقَطَعْنَا مِنْهُ الْوَتِينَ * فَمَا مِنكُم مِّنْ أَحَدٍ عَنْهُ حَاجِزِينَ* وَإِنَّهُ لَتَذْكِرَةٌ لِّلْمُتَّقِينَ 44 -48 سوره حاقه پس مراقب باشین تو نقل هایی که براتون میشه. باطل نبودن دیانت؟! واقعا ؟ بابا خدا و نبی و رسول و ... همه یکی هستی و تازه خدا بزرگه مرحله اخر این موسستونه که از پوست و گوشت و استخونه و دنیا اومده و مرده بعد میگی دیانت ما کاذبه نیست ؟ با شعرش موافقم ، ولی جالبه که قشنگ خودشون رو رو میکنن برای توضیح و نفسیر و تاویل . تا نقد بعد در پناه خدا. متن نقل قول شده از سایتهایبهایی بود که نخواستیم اسمش تبلیغ بشه ![]() نگارش یافته در 10-11-94 mahdy30na
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۷, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۵ ۱۴:۱۸)mahdy30na نوشته است: من ینکر هذا الفضل الظاهر المتعالی المنیر ینبغی له بان یسئل عن امه حاله ... قل من کان فی قلبه بغض هذا الغلام (بهاء)فقد دخل الشیطان علی فراش امه ... از کی هست این جمله؟؟؟ |
|||
|
۱۵:۱۱, ۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۱۵:۱۲ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
یکی از همین بهائیان کثیف و زاده استعمار خبیث انگلیس به نام شادی صدر، در صفحه اینستاگرام خود، تصویری بسیار چندش آور از توهین به مقدسات و سیدالشهدا (علیه السلام) قرار داده، لطفا با مراجعه به این صفحه آنرا ریپورت کنید تا کل پیج این هرزه کافر، بسته شود و متوجه شوید که این فمینیستها و سکولارهای خودفروخته و به اصطلاح شبه روشنفکر چقدر مادون حیوان و پست هستند و دختر یکی از مسئولان مملکت چه جنایتی در حق جمهوری اسلامی و حتی پدرش کرده که با امثال این زن حرامی، رفته و عکس انداخته !!!!!!!!!!!!!!!!. http://www.tabnak.ir/fa/news/592883/%D8%...9%86%D8%AF |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۵۸ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
وَلاَ تَسُبُّواْ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَيَسُبُّواْ اللّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ
و آنهايى را كه جز خدا مىخوانند دشنام مدهيد كه آنان از روى دشمنى [و] به نادانى خدا را دشنام خواهند داد (سوره انعام آیه 108) مسئله اینه که منزل بهاء که یکی از اماکن مقدس اونهاست الآن تبدیل شده به دستشویی. اما اگر دیگران احترام از ما مسلمانان ببینند، شاید احترام گذاشتن رو یاد بگیرند |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۸/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم صُمٌّ بُکْمٌ عُمْیٌ فَهُمْ لاَ یَرْجِعُونَ سوره بقره 18 (۸/خرداد/۹۵ ۱۴:۴۷)پارمیس نوشته است: از کی هست این جمله؟؟؟ سلام شما اهل تحقیق هستین اگه یکم زحمت میکشیدید ، متوجه میشدید که از کتاب گنج شایگان نقل شده ( ادرس دادم که ) و این کتاب نوشته عبدالحمید اشراق خاوری هستش و این سخن هم از جناب خدای بهاییت نقل شده. (۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۵۷)سعدی نوشته است: وَلاَ تَسُبُّواْ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَيَسُبُّواْ اللّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍوَلاَ تَسُبُّواْ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَيَسُبُّواْ اللّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ كَذَلِكَ زَيَّنَّا لِكُلِّ أُمَّةٍ عَمَلَهُمْ ثُمَّ إِلَى رَبِّهِم مَّرْجِعُهُمْ فَيُنَبِّئُهُم بِمَا كَانُواْ يَعْمَلُونَ (به معبود) کسانى که غير خدا را مىخوانند دشنام ندهيد، مبادا آنها (نيز) از روى (ظلم و) جهل، خدا را دشنام دهند! اينچنين براى هر امّتى عملشان را زينت داديم سپس بازگشت همه آنان به سوى پروردگارشان است؛ و آنها را از آنچه عمل مىکردند، آگاه مىسازد (و پاداش و کيفر مىدهد). عجب ! متن رو نصفه به نفع خود میخوایین مصادره به مطلبوب کنین . وسط ایه رو نیاورین که این قسمت رو اگه میگفتین خیلی خوب میشد چون علامت سوال بهاییت هستش.جناب یه کم هم اگه شده سری به تاریخ صدر اسلام بزنین " مسجد ضرار " نمونه ای هست که بدونین اگه جایی برای فتنه گری و ... باشه تخریب میشه که نمونش همین مسجد هست .
فقط قبل از نقل مطلب بگم که اگه چنین سخنی رو هر کسی دیگه میزد متهم به نژاد پرسیتی و ... میشد وحال اینکه این جماعت فقط سکوت بخرج میدن . اقا اول بیا ثابت کن فرستاده از سوی خدای واحد ( خدایی که انبایایی که معترف به رسالتشون هستش ) رو ثابت کن بعد بگو منم همون خدا فرستاده . حالا لذت ببرین از در و گوهر هایی که واقعا ادم کیف میکنه از این مطالب . فقط این زنا زاده رو اگه یکی میگفت شما چی میکردی؟ مثلا جناب سعدی و خانم پرامیس ، شما که بهایی نیستی پس در نگاه همین افرادی که دارین ازشون دفاع میکنین یا زنا زاده هستین یا نیستین . اگه هستین که بهایی نیسیتین و اگه نه زنا زاده نیستین پس بهایی هستین . تکلیف ؟ زنا داده ؟ حلال زاده ؟ البته در نگاه بهاییتا. «ثم اعلم بان الله حرم علی احباء الله لقاء المشرکین و المنافقین» «بدان که خدا بر احبایش دیدار با مشرکین (منکرین بهاییت) و منافقین را حرام کرده است»: اشراق خاوری، مائده آسمانی، ج 4، ص 280. «لعمرالله حزب شیعه از مشرکین از قلم اعلی در صحیفه حمرا مذکور و مسطور» اشراق خاوری، مائده آسمانی، ج 4، باب الواح مبارکه درباره شیعه، صص 140-141 (به نقل از بهاءالله). الیوم بنص نقطه ی بیان (یعنی طبق سخنان باب) نفوسی که از امر بدیع معرضند از رداء اسمیه و صفتیه محروم، و کل از بهائم بین یدی الله محشور و مذکور.
بهاءالله، آثار قلم اعلی، ج 1، لوح 20، ص 183.
بهاءالله، آثار قلم اعلی، ج 2، لوح 81، ص 452.
بهاءالله، جواهر الأسرار، عبارت دوم، ص 4.
اشراق خاوری، رحیق مختوم، ج 2، ص27.
بهاءالله، ادعیه حضرت محبوب، لوح احمد. خوب جنابان سعدی و پارمیس شما بفرما که این دیانت چرا اینگونه گوهر نثار غیر بهایی میکنه؟ البته تکرار میکنم این مطالب به سمت شما هم نشانه میره ها چون شما که بهایی نیسی .اها اینهمه گفتم تا در پاسخ این فراز از صحبت شما که گفتین (۸/خرداد/۹۵ ۱۷:۵۷)سعدی نوشته است: مسئله اینه که منزل بهاء که یکی از اماکن مقدس اونهاست الآن تبدیل شده به دستشویی. اما اگر دیگران احترام از ما مسلمانان ببینند، شاید احترام گذاشتن رو یاد بگیرند بگم که : همکار گرامی اینها بیش از صدو اندی سال هست که دارن رفتار صحیح میبینن ولی چون خودشون خلاف گفته هاشون عمل میکنن دیگه از دیگران چه انتظار میره؟ نمونه های تاریخی رو برید بخونین .جنابان بهایی ( من جمله خود بها الله ) دست به ترور میزنه اونم ترور شاه مملکت ( مراجعه کنین به کتاب تنبیه النائمین نوشته خواهر خدای بهاییت ( البته این خواهر هم باید به مادرش مراجعه کنه چون برادرش رو به عنوان پیامبر قبول نداشت :cool .. و یا وقتی دستور میده تو کتاب اقدس که مقداریش برسی شد تو همین تالار میگه که : من احرق بیتا متعمدا فاحرقوه ... کسی که عمداً خانه ای را آتش زد پس او را با آتش بسوزانید . کتاب اقدس صفحه 18خوب در اخر کلام جناب سعدی و پارمیس طبق عقیده بهایت تکلیفتون معلومه . در انتها . . . . . منتظرم جناب سعدی ادرس اون دستشویی رو بدن . |
|||
|
۲۳:۳۱, ۸/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/خرداد/۹۵ ۲۳:۳۲ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:منتظرم جناب سعدی ادرس اون دستشویی رو بدن .یکی از روحانیون توی سخنرانیشون به این موضوع اشاره فرمودند. می گفتند اینها اگر بخوان طواف کنند باید دماغشونو بگیرند. نقل قول:«مشرکین (منکرین بهاییت) را نبینید جز مانند کرم های خاکی و صدایشان را همانند وزوز مگس»حرف خیلی زشتی زده. اما باید دید در مقابل این حرفها چطور باید رفتار کرد. |
|||
|
۰:۰۸, ۹/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۵ ۰:۱۱ توسط پارمیس.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
هر وقت با شما حرف زدم پشیمون شدم.اینم بار آخر بود. میخواستم بدونم میتونید فقط جواب بدید یا طبق معمول با کنایه و توهین صحبت خواهید کرد. که خب خداروشکر برام ثابت شد. ضمنا من بحثی در مورد بهائیت با شما نداشتم که از من سوال میکنید. |
|||
|
۱۲:۰۶, ۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۸/خرداد/۹۵ ۲۳:۳۱)سعدی نوشته است: یکی از روحانیون توی سخنرانیشون به این موضوع اشاره فرمودند. می گفتند اینها اگر بخوان طواف کنند باید دماغشونو بگیرند. سلام قرار هست بحث مستند و علمی باشه نه صرف گفتن یک سخن از شخصیتی در هرجا ( لطفا ادرس دادن رو تو نقل قول تمرین کنین ) ببخشین طواف به کجا ؟ کعبه ؟ قبر بهاالله ؟ خانه باب ( علی محمد شیرازی ) ؟ کجا ؟ نقل قول:کتاب اقدسبابا چرا اینقدر من توضیح میدم و دوستان بعدا ناراحت میشن که به ما هم توهین میکنین . (۸/خرداد/۹۵ ۲۳:۳۱)سعدی نوشته است: حرف خیلی زشتی زده. اما باید دید در مقابل این حرفها چطور باید رفتار کرد.گرامی شما در مقابل این حرف چی میخوای بهشون بگی؟ گل من ؟ عزیز من ؟ ای ماه پیشونی؟ شما برو ببین اینا به خودشون چی میگن بعد به برادر خودش میرزا یحیی رو ملقب به گوساله مفتخر میکنه (صفحه553رحیق مختوم جلد اول) خوب این شخص برادر خودش رو گوساله میدونه برادر من حالا شما به این قوم چی میخوای بگی؟ بشین فکر کن . (۹/خرداد/۹۵ ۰:۰۸)پارمیس نوشته است: سلام و عرض ادب خدمت پارمیس گرامی شما هم که تا یچی میشه میگین توهین . بابا اینهمه بها داره بد و بیرا میگه به من و شما و غیر بهاییا بعد شما میگی ن دارم توهین می کنم؟ بلکه جواب شما رو فقط در یک قسمت دادم . (۸/خرداد/۹۵ ۲۲:۰۴)mahdy30na نوشته است: سلام شما اهل تحقیق هستین اگه یکم زحمت میکشیدید ، متوجه میشدید که از کتاب گنج شایگان نقل شده ( ادرس دادم که ) و این کتاب نوشته عبدالحمید اشراق خاوری هستش و این سخن هم از جناب خدای بهاییت نقل شده.توهین این قسمت کجاس؟ سابقه بحث داریما اگه یکم برید عقبتر پیدا میکنین . نمونه بحث پیشین که با سکوت شما ختم شد چرا تبليغ بهائيت در ايران ممنوع است؟ و اینکه اگه بنده شما رو مورد خطاب برای پاسخ به دو سوال ( البته سوال نبود بلکه تذکر بود ) در خطوط انتهایی صرفا برای این بود که بدونین با چه عقیده و تفکری روبرو هستیم . بازم در اخر خدمت شما میگم که توهین رو جناب خدای بهایت صورت داده نه بنده . جناب سعدی شما اگه تونستی برای عبارات بهالله معادل پیدا کنی اینجا لطفا قرار بده تا جامعه جهانی در مقابل این قوم از اونها استفاده کنه . یه نمونه من میگم برای این یه عبارت پیدا کن من ینکر هذا الفضل الظاهر المتعالی المنیر ینبغی له بان یسئل عن امه حاله ... (صفحه78-79گنج شایگان و صفحه355جلد4مائده آسمانی) بهاییه به شما میگه برو وضعتو از مادرت بپرس بهش چی میگی ؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
۱۴:۲۹, ۹/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۰ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
نقل قول:قرار هست بحث مستند و علمی باشه نه صرف گفتن یک سخن از شخصیتی در هرجا ( لطفا ادرس دادن رو تو نقل قول تمرین کنین )به این موضوع در بخشی از سخنرانی حجت الاسلام انجوی نژاد اشاره شده: http://s7.picofile.com/file/8253467642/a...d.mp4.html |
|||
|
۱۴:۵۳, ۹/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۹/خرداد/۹۵ ۱۴:۲۹)سعدی نوشته است: به این موضوع در بخشی از سخنرانی حجت الاسلام انجوی نژاد اشاره شده: خوب الان این صحبت ایشون بازم برپایه مستند هست؟ بحث حج رو که منبع دادم و ایشون هم گوشه ای اشاره داشت جناب دقت کردی چی میگفت؟ برفرض دستشویی بودن میگن که باید دماغ بگیره . چرا یکم دقت نمیکنی تو نقل مطلب. (۸/خرداد/۹۵ ۲۳:۳۱)سعدی نوشته است: یکی از روحانیون توی سخنرانیشون به این موضوع اشاره فرمودند. می گفتند اینها اگر بخوان طواف کنند باید دماغشونو بگیرند.جمله میشه این : خانه باب در شیراز اگه دستشویی شده باشه ( باید اینو دید که خونه باب چی شده بعد ) در این صورت باید دماغشون رو بگیرن . دماغ گرفتن که در اعمال حج نیست. الان شما یه لطفی کن سرچ کن ببین خونه باب تو شیراز الان وضعش در چه حال هست/ ایا تخریب شده ایا تبدیل به جای دیگه شده و ... . مسجد بیت المهدی که در محل قبلی منزل سید علی محمد باب در شیراز ساخته شدهاست منبع این عکس هم همون ویکی مورد علاقه برخی از دوستان . از همه اینها بگذریم شما برای اون کلام پاسخی پیدا کردی؟ |
|||
|
۱۷:۰۹, ۹/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/خرداد/۹۵ ۱۷:۱۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
نقل قول:بهاییه به شما میگه برو وضعتو از مادرت بپرس بهش چی میگی ؟؟؟؟؟؟اگه اعتقادش این باشه و اینو بگه ... بهش میگم از کجا می دونی اونی که این حرفو بهت زده راست گفته؟ یا براش توضیح میدم که این شیوه دفاع از عقیده، همون مغلطه مسموم کردن سرچشمه است + مثال زدن حکایت "لباس پادشاه". |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نقد استناد بهائیان به حدیث زوراء | mahdy30na | 0 | 1,400 |
۲۲/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۱ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| بهائیان قاتل در ایران چه کردند؟ + تصاویر | ELENOR | 7 | 6,550 |
۱۸/اردیبهشت/۹۲ ۲۳:۲۴ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| کیفیت نماز بهائیان چگونه است؟! | vahrakan | 0 | 1,857 |
۱۴/دی/۹۰ ۰:۲۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| جدال فیسبوکی عبدالله شهبازی با بهائیان | وحید110 | 4 | 3,150 |
۱۳/شهریور/۹۰ ۰:۴۴ آخرین ارسال: hamed313 |
|

بعدشم این ایات رو از ایه 44 ترجمه کرده میگهم 39 . این حالا هیچی . پیش میاد.

وسط ایه رو نیاورین که این قسمت رو اگه میگفتین خیلی خوب میشد چون علامت سوال بهاییت هستش.