|
بد نام کردن حجامت در کتب درسی
|
|
۹:۴۲, ۵/دی/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/دی/۹۱ ۹:۵۱ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
" سلام علیکم متاسفانه چند روز پیش متوجه شدم که اینبار در کتاب علوم زیستی سال اول دبیرستان در بخش مربوط به راههای ورود ویروس ایدز به بدن، سنت نبوی و اوصیایی حجامت را در کنار وسایل خالکوبی از راههای سرایت ایدز معرفی کرده اند. و اینبار وزارت آموزش و پرورش مرکب جولان بدخواهان و مغرضان حجامتشده است تا با تزریق افکار ضد دینی شان در نوجوانان ما چهره ای آلوده از حجامت ترسیم کنند. این درحالی است که حجامت با آن برد عظیم پیشگیری و درمانی اش در طول این بیست و چند سالی که از احیای آن می گذرد بسیار عالی امتحان پس داده و تاکنون موردی از انتقال بیماری توسط ان گزارش نشده است. علت این امر بر همه ی صاحبان رشته و دوستداران سنت اسلامی حجامت کاملا آشکارست. اما جهت اطلاع سایرین و برای اینکه به زبان خودشان گفته باشم اینکه حجامت تماما با وسایل یکبار مصرف و استریل صورت می گیرد و علاوه بر آن خود عمل حجامت یک مکانیسم ضد بیماری و آلودگی را در بدن فعال کرده که مانع از ورود هرگونه آلودگی از محل حجامت به بدن می شود.تفکر غیر دینی که بر برخی مسئولان حاکم باشد نتیجه اش همین می شود. آیا برخی از آنان واقعا در جریان نیستند که حجامت دارای چه پیشینه و جایگاهی بوده و چگونه به جایگاه فعلی خود دست یافته است؟ به نظرم حداقل باید همه مسئولان با آن همه مطالب و کتب و سخنرانیهایی که از حجامت در محافل گوناگون پخش شده است از قضیه آگاه باشند.برخورد با حجامت موضوعیت ندارد و وزارت آموزش و پرورش که یکی از ارگانهای انتقال ارزش های دینی به فرزندان این کشور است و در سالی که خودش آن را تحول بنیادین در آموزش و پرورش معرفی کرده است و پس از آنکه حجامت الان دیگر جایگاه کاملا اجتماعی و قانونی به دست آورده است و دیوان عدالت اداری هم سالها قبل به احکام مخالف با آن رای ابطال زده است نباید اینگونه رفتاری داشته باشد و مسئولان این وزارت و در راس آن وزیر مربوطه باید هرچه سریعتر نسبت به اصلاح کتاب و حذف این مطلب از کتاب و یا کتب مربوطه اقدام کند تا در سال آینده به هیچ وجه شاهد چنین مطلبی در کتاب های درسی نباشیم و به کمتر از این هم قانع نخواهیم شد. وقت آن رسیده است که همه ی مسئولانی که سالها طبل مخالفت با حجامت را می کوفتند به خود آیند و همچون مسئولی آگاه به قضیه حجامت نگاه کنند و ارزش آن را در حل بحرانهای اجتماعی درک کنند.جهت اثبات بطلان این مطلب که حجامت از راههای انتقال ایدز است توجه شما را به لینک زیر از وبلاگ طب و تهدید نرم جلب می کنم. حتما لینک های زیر را ببینید که یک نمونه از صدها نمونه ای است که صدایش هم در نمی آید اما از هر طرف به حجامت حمله کرده و اینگونه آنرا آلوده ساز معرفی می کنند.حجامت خطرناک است یا اندوسکپی http://www.aftabnews.ir/vdciyyaz3t1a5p2.cbct.html[/b] نمونه ای از حمله به حجامت در سال های گذشت هhttp://www.mehrnews.com/fa/NewsDetail.aspx?NewsID=211629 ............................................................... منبع http://www.islamteb.blogfa.com/post-17.aspx واقعا اسف باره، اینا مسلمان نبودن چیکار میکردن
بسم الله الرحمن الرحیم برخی عناوین مباحث مطرح شده : + معرفی کتب تدوین شده در باب حجامت + سابقه شخصی شروع حجامت در ایران + حجامت و افزایش بینایی + حجامت و درمان جنون + توطئه ی حذف حجامت در ایران + تغییر سنت های تغذیه ای( نان، روغن) + بهترین ها و اصل ها در میوه ها و حبوبات + تاثیر انواع رفتارها و هنجارها بر خون انسان + سوداسازها و تاثیر بر خون + بهترین روش برای پاکسازی خون + حجامت و مقابله با بحرانهای اجتماعی (بمبارانهای شیمیایی، مسمومیت های غذایی، گزیدگی ها ) + ضرورت حجامت در عصر حاضر + حجامت در پیشگیری از بیماریها + مزیت حجامت بر سایر روشها + حجامت پشت گوش و درمان زردی نوزادان + حجامت آلرژی و درمان آلرژی و فراگیری آن + حجامت گرم و خشک و درمان آرتروزها + درمان آلرژی با تخت گیوه در قدیم + حجامت و درمان بیماریهای پرکشتار مانند سکته قلبی + حجامت و درمان آسیب های اخلاقی و مشکلات اجتماعی + تاثیر برخی ایام ماه قمری بر غلیان خون و جنون + اوقات وعده های غذایی + تاثیر عمل به دستورات دینی + ستون های طب ( حجامت و تغذیه) + اصلاح سبک زندگی + تغییرات نابجای غذایی + رساله ی ذهبیه پرسش و پاسخ از استاد خیراندیش : + پیدایش ویتیلیگو و درمان آن + بواسیر و عوارض ناشی از عمل جراحی + دیابت و یبوست + حساسیت های ناشی از زالودرمانی + ناراحتی و نارسایی کبدی + تپش قلب و کم خونی + انسداد حالب کلیه و عفونت ادراری + گواتر و کم کاری تیروئید + خشکی چشم + کم خونی و کمبود کلسیم + درد معده و تهوع صبحگاهی + بلغمی مزاجها و درمان کسالت آنها و حجامت + غذاهای گرم مزاج اصلی + کم خونی و درمان با حجامت گرم + نقرس و روماتیسم + بثورات جلدی و خارش و ناراحتی خواب + زردی نوزاد و حجامت پشت گوش + درد گیجگاهی و شقیقه ها + خون دماغ شدن + آفت دهان و حجامت + ناراحتی قلبی توسط انگور + تومور مننژیومایی + دیابت نوع 1 + آستیگمات چشم + اضطراب شدید در دختر نوجوان + حجامت زنان باردار و نوزادان + بیماری ام اس MS ( اشاره ای به دریاچه ی ارومیه در درمان ام اس ) + بیماری صدف ( داءالصدف ) مطالب بالا رو میتونید در فایل های صوتی زیر بیابید(دکتر خیر اندیش) [align=-WEBKIT-CENTER]قسمت اول: دانلود [align=-WEBKIT-CENTER]قسمت دوم: دانلود[align=-WEBKIT-CENTER]قسمت سوم: دانلود
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۳, ۱۰/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
معذرت میخوام
خوب هر چیزی که تو قرآن نباشه دلیله بر این نیست که سنت پیامبر نباشه...هست ![]() همچنین حجامت اینقدر خواص بیشمار داره که طب مدرن پر اشکال امروزی هیچوقت فکر نکنم جایگزینی براش داشته باشه و شاید هم نتونه بیاره.... حدیث معروف از پیامبر هم داریم که موقع معراج میگه به هیچ فرشته ای نرسیدم مگر من و امتم را به حجامت توصیه کرد و....
|
|||
|
|
۳:۲۸, ۱۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
نقل قول:نه دلیلی نمیشه،من هم نگفتم دلیل میشه بلکه گفتم اگه توی قرآن نباشه ممکنه بشه دلیل آورد که این مسئله فقط مناسب همون دوران بوده باشه... نقل قول: همچنین حجامت اینقدر خواص بیشمار داره که طب مدرن پر اشکال امروزی هیچوقت فکر نکنم جایگزینی براش داشته باشه و شاید هم نتونه بیاره....والا به نظر من ذالو خیلی جایگزین خوبی هستش ولی این رو هم بگم که حجامت علاوه بر نفع،ضررهایی رو هم همراه داره،حتی تا جایی که حدود سالای 80 یا 81 یادمه وزارت بهداشت میخواست حجامت رو ممنوع کنه تا جایی که با مخالفت مراجع و مجلس روبرو شد نقل قول: حدیث معروف از پیامبر هم داریم که موقع معراج میگه به هیچ فرشته ای نرسیدم مگر من و امتم را به حجامت توصیه کرد و....میشه این حدیث رو بنویسید یا برای اون یک منبع بیارید؟ با تشکر |
|||
|
۱۰:۰۳, ۱۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
|
۱۰:۲۰, ۱۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
با تشکر از مخلوق عزیز
![]() نقل قول:اگه این حرف رو به خاطر وزارت بهداشت میگین که تا آخرین زمانی که یادم میاد( حدود دو سال پیش) زالو هنوز هم غیرقانونی بود و الان نمیدونم...هر چند حدیث هایی که مخلوق گذاشتن حجت رو تمام میکنه ولی پیشنهاد میکنم مطالب سایت دکتر حاج طالبی در مورد طب سنتی و حجامت و زالو و شفایافتگانش رو بخونید... خیلی خوب توضیح داده... http://www.iraniantherapy.com/ |
|||
|
|
۱۵:۳۷, ۱۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
ویکیپدیای انگلیسی هم یه مطلب مختصری دراینمورد داره
https://en.wikipedia.org/wiki/Hijama |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۴/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
من از همه ی شما یه سوال دارم:
اگه یه زمانی، شما یا یکی از کسایی که دوستش دارید، یه بیماری سخت یا خطرناک یا ناشناخته بگیره ( مثل سرطان، بیماری قلبی، بیماری مغزی، ایدز و...) شما اونو میبرید پیش پزشک سنتی یا پزشک متخصص؟ یا فقط دعا میکنید شاید :-? |
|||
|
۲۳:۲۲, ۱۶/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۵ ۱۸:۳۷)JohnShepard نوشته است: من از همه ی شما یه سوال دارم:معمولا همین پزشک های طب سنتی تخصص طب مدرن هم دارن مثلا خود دکتر روازاده مدرکشون رو از خارج گرفتن پس اطلاعاتشون خیلی وسیعتره.... قطعا اگه پزشک معتبر سنتی باشه اول پیش اون مییریم برای مثال طب مدرن برای ناراحتی قلبی چیکار کنه؟ 4 تا قرص شیمیایی میده که 4 تا مریضی دیگه هم بگیره و تاثیر چندانی هم نداره و عاقبت باید بره قلبشو عمل کنه دکوراسیون بدنشو بهم بزنه ولی بودن افرادی که با طب سنتی و حجامت و زالو تونستن رگ های قلبش رو باز کنن مخصوصا زالو که ابن سینا هم از این روش استفاده میکرده و بهش میگن جراح کوچک قلب... علت اصلی بسته شدن رگهای قلب و هزاران بیماری دیگه همین خون کثیف هست که درمانش حجامت و زالو هست... یا مثلا علت همین سکته ها و مرگ های زود که اینقدر زیاد شده همین خون کثیف هست و به قول روازاده امکان نداره کسی حجامت کنه و سکته کنه... یا مثلا بیماری واریکوسل که میگن هر چهار تا مرد یکی میگیره و در خیلی ها باعث عقیم شدن میشه به خاطر خون کثیفه و درمانش زالو و پیشگیرش حجامته... طب مدرن بسیار دید ظاهری به بیماری ها داره و فقط میخواد علائم بیماری رو از بین ببره و توجهی به عمق و علت بیماری نداره و به نظرم یه طب نامرد هست که فقط به فکر جیب و سودهای کلانی هست که نصیب پزشکان و داروسازها میشه... در صورتی که طب سنتی طب پیشگیری و ریشه کنی بیماری ها با استفاده از راهکارهای ساده طبیعی و بدون ضرر هست... اگه طب سنتی این همه باهاش دشمنی نکنن و واقعا پیاده سازی بشه و در این زمینه پیشرفت کنیم باید این دکترها و داروسازها همه دم و دستگاشون رو جمع کنن... |
|||
|
۰:۳۰, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
(۱۶/خرداد/۹۵ ۲۳:۲۲)مهدی2012 نوشته است: معمولا همین پزشک های طب سنتی تخصص طب مدرن هم دارن مثلا خود دکتر روازاده مدرکشون رو از خارج گرفتن پس اطلاعاتشون خیلی وسیعتره....:| مطمئن هستین اگر در اون شرایط که گفتم قرار بگیرید پیش متخصص نمیرید؟! مورد بعدی، خون کثیف چیه؟! خون تمیز و کثیف نداریم خواص خون یکیه فقط از نظر میزان اکسیژن بین خون سیاه رگ و سرخ رگ فرق هست... میشه گفت بین خون وارد شده به کلیه و خارج شدخ از اونم فرق هست... رگهای بدن به هم متصله خون هم فقط و فقط داخل رگ ها و مورگهاست... خون خارج شده از کلیه پالایش شده و مواد سمی اون گرفته میشه وگرنه اینکه 2 نوع خون باشه کثیف و تمیز همچین چیزی نیست... کراتین و اوره از مهمترین سم های داخل خون هستند که توسط کلیه دفع میشوند... شما با ایجاد زخم خون عادی رو از بدن خارج میکنین، اوره و مواد سمی اون هم در حد همون مقدار خونیه که خارج میشه... این نیست که مواد سمی جمع بشه و خون پالایش بشه جدا کردن این سموم به این راحتی نیست اگر باور ندارید از بیماران کلیوی بپرسید مخصوصا کسانی که دیالیز میشن |
|||
|
۱۰:۰۷, ۱۷/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۵ ۱۰:۱۱ توسط مهدی2012.)
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
(۱۷/خرداد/۹۵ ۰:۳۰)JohnShepard نوشته است: :|دقیقا منظورتون اگه از شرایط سخت, بیماری های لا علاج و سخت باشه گفتم که قطعا ابتدا به دکتر طب سنتی مورد اعتماد میرم. دلیلتون از این سوال چیه آیا شما طب سنتی رو قبول نداری؟!!!! اگه نداری به شدت تعجب میکنم چرا که چه از نظر اسلامی چه علمی و چه تجربی اکثرشون ثابت شده البته واسه من مهمترش تجربه و اسلام هست که شکی درش نیس. در مورد خون کثیف هم این اصطلاح عامیانه که استفاده میکنیم و از نظر علمی هم چیزیه که ثابت شده و طی آزمایش هایی که روی خون حجامت و وریدی انجام گرفته و تفاوت قابل ملاحظه ای در میزان اوره و اسید اوریک و تری گلیسرید و کلسترول و... مشاهده شده.... هر چند من اهمیت زیادی به این مسائل علمی نمیدم چرا که مهمتر از اون تجربه هست و تعداد افراد و بیمارها و بیماری های لاعلاج که به وسیله طب سنتی و حجامت و زالو و دارو های گیاهی درمان شده اند حجت بر همه تمام میکنه.... خبر دارین حتی با حجامت برخی از جنون ها هم درمان شده چون علتش غلظت خون بوده.... به سایت دکتر حاج طالبی سری بزنید(بیماری های لاعلاج و صعب العلاج و شفایافتگان طب سنتی) |
|||
|
۱۰:۴۶, ۱۷/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
|
سلام
برخی بیماری هایی که امروزه ریشه کن شده اند یا به سادگی درمان میشن، در قدیم جان عده زیادی رو می گرفتند و خیلی از بچه ها اینقدر عمر نمی کردند که به سن بزرگسالی برسند. دو تا از برادرای پدربزرگم تو سن بچگی به خاطر طاعون فوت کردند. توصیه طب اون زمان فقط این بوده که از خوردن مایعات پرهیز کنند. اما الآن این بیماری آنتی بیوتیک داره. نقل قول:در مورد خون کثیف هم این اصطلاح عامیانه که استفاده میکنیم و از نظر علمی هم چیزیه که ثابت شده و طی آزمایش هایی که روی خون حجامت و وریدی انجام گرفته و تفاوت قابل ملاحظه ای در میزان اوره و اسید اوریک و تری گلیسرید و کلسترول و... مشاهده شده....خود شما نتایج این آزمایشها رو دیده اید؟ آیا به یک منبع معتبر علمی رجوع کرده اید؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکات مهم درمورد حجامت که باید بدانیم!( واقعا مهمه) | یاســین | 13 | 10,636 |
۷/تیر/۹۶ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: یاسر رستگار |
|
| حجامت، هدیه شب معراج | احیاء | 62 | 36,759 |
۱۷/خرداد/۹۵ ۱۲:۴۴ آخرین ارسال: JohnShepard |
|
| سالنامه حجامت 1395 هجری شمسی | -Ali- | 0 | 1,282 |
۲۹/اسفند/۹۴ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: -Ali- |
|
| ***سالنامه حجامت ـ 1394 هجری شمسی*** | أین المنتظر | 0 | 1,723 |
۲۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| ***سالنامه حجامت ـ 1392 هجری شمسی*** | عبدالرحیم | 7 | 5,456 |
۲۷/خرداد/۹۳ ۱۶:۱۴ آخرین ارسال: هادی... |
|

![[تصویر: huh.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/huh.png)