|
خبر بد: "امیرعبداللهیان برکنار شد"خدا رحم کنه!!!
|
|
۲۱:۱۳, ۳۰/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۵ ۲۱:۱۳ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
امیر عبداللهیان برکنار شد. محمود جواد ظریف طی حکمی حسین جابری انصاری را بعنوان معاون جدید عربی و آفریقا وزارت امور خارجه منصوب کرد.
این حکم البته در کنار چند حکم دیگر اعلام شده تا ظاهرا از اهمیت آن کاسته شود. اطلاعات موجود نشان می دهد ظریف از مدت ها قبل در پی تغییر امیرعبداللهیان بود اما درگیری مستقیم، هماهنگی نهادی و تسلط میدانی وی بر پرونده های مهم منطقه ای مانع این کار می شد. «ایران هسته ای» پیش تر گزارشی منتشر کرده بود که نشان می داد برخی اعضای گروه تریتا پارسی در امریکا برای تغییر امیرعبداللهیان در حال لابی درون وزارت خارجه هستند. برخی کارشناسان عقیده دارند خبر تغییر امیر عبداللهیان را باید علامتی از تلاش وزارت خارجه برای «ورود متفاوت» به پرونده های منطقه ای تحلیل کرد. این در حالی است که وزارت خارجه از حیث ساختاری متولی برخی پرونده های منطقه ای نیست. ____________________________________________________________________________ فلوجه آزاد شده، ارتش سوریه به رقه حمله کرده، خبری از عملیات مشترک کردها و آمریکا تو شمال سوریه بود دقیقا یکسال از امضای برجام گذشته چند ماه پیش خبر فشار اصلاح طلبا برای تغییر امیر عبداللهیان بود چند روز پیش ظریف با کری دیدار کرده بود اخبار افشای رشوه های داده شده برای برجام منتشر شد و گفته شده بود برای تحت فشار قرار دادن طرف ایرانی برای انجام تعهدات دیگه است دولت وقتی تا انتخابات نداره ____________________________________________________________________________________ چند روز پیش المانیتور خبری به نقل از ظریف منتشر کرد: وزیر خارجه ایران در نشست هفته گذشته خود در اسلو نشان داد که پیش از گذشته در خصوص پرونده سوریه اختیار دارد و ممکن است ایران آماده نشان دادن انعطاف بیشتری در قبال یک راه حل سیاسی باشد. ظریف با جان کری وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست اسلو برای گفت وگو درباره اجرای توافق هسته ای ایران و وضعیت سوریه دیدار کردند. یک مقام وزارت خارجه آمریکا که در حاشیه کنفرانس اسلو با ظریف دیدار کرد می گوید: آنچه که ظریف نشان داد بیانگر این است که وی اختیارات بیشتری را در پرونده سوریه دریافت کرده است، اختیاراتی پیش از گذشته. به نظر می رسد که وی نشان داد که ایران آماده آن است تا انعطاف بیشتری را در خصوص پرسش هایی درباره اسد ارائه کرده است. ظریف : من بارها گفته ام که در صورتی که بر روی شخص متمرکز شویم به هیچ راه حلی نخواهیم رسیدچرا که یک پرسش با حاصل جمع صفر است که به ناچار به بن بست خواهد رسید. ظریف افزود: پاسخ این است که باید بر نهادهای قدرت و شکل آینده حکومت به شکلی متمرکز شد که مرکزیت نقش یک فرد و یا قومیت را کاهش و یا حتی از بین برد. خدا رحم کنه چه خبره؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۵, ۳۱/خرداد/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۶ توسط غریب.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
قانون اول انجمن بیداری اندیشه:
شما هر تاپیکی با هر موضوعی ایجاد کن. کاربران A L I و محمد تراست و پارمیس و چندتن دیگه بزودی موضوع رو به اختلاس، نرخ سود وام ها، بیکاری، احمدی نژاد و ... می کشانند. الان بنده قصد دارم درباره "آثار اشعه های کیهانی بر پیوند کوالانسی" تاپیکی ایجاد کنم. مطمئن باشید یکی از این دوستان وارد میشه و... ................................................................................ |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
هر وقت من همون اندازه که مانتوی کوتاه و بی دکمه و توری و تنگ توی مغازه ها دیدم مانتو های گشاد و سنگین و دکمه دار و خوب دیدم میتونم بگم کشور دموکراسیه.
اگه مانتوهای حجاب و پوشش بیشتر شد میگم کشور دست ۴ تا آدم مذهبیه. اما متاسفانه الآن کشور مطلقا اسلامی نیست. نگید آقای گودرزی چه ربطی داشت به گل شقایق. اینو در جواب جناب علی که فرمودن مملکت دست اصولگراهاست گفتم. چون ایشون به وجهه روزنامه ها اشاره کردن من هم به وجهه حجاب و فرهنگ اشاره کردم. برادر من! حرف زدن و روزنامه نوشتن که کاری نداره. همه ما صبح تا شب در دفاع از ولی فقیه داد سر میدیم. مقاله مینویسیم اندازه دو صفحه کیهان. اما موقع عمل.... همه مون دنیا رو چسبیدیم. ماها وزیر امور خارجه و سکان دار مسائل بین المللی نیستیم. نگید که حتی حق نداریم از وزیر مملکتمون بخوایم که به اسلام و ولی فقیه دهن کجی نکنه. اینا تا وقتی پشتیبانی مثل اکبر فتنه دارن از رهبر و مردم نمیترسن. هر شکری که دوست دارن میخورن و به خورد مردم هم میدن. من به دوستان شدیدا توصیه میکنم ۴ تا سایت اخبار مثل yjc و فارس نیوز و ایسنا و شبکه خبر رو تو صفحه اینترنتشون بوک مارک کنن یا تو تلگرامشون عضو بشن. این چیزی نبود که فلانی و بهمانی بگه. من هم بلافاصله بعد از شنیدن خبر همین فکر به ذهنم خطور کرد. کافیه اخبار بخونید. در ضمن. روی صحبتم با خانم پارمیس و بقیه دوستانیه که بعد از فاجعه منا فوش ناموسی به عربها میدادن و از عزت ایران و ایرانی دم میزدن.... امیرعبداللهیان با سعودی ها بسیار قاطع حرف زد ولی جناب ظریف فرمودن برادران سعودی... من در عجبم از وزیری که برادراش قاتل ۶۰۰ ایرانین. خیانت ظریف هم مثل خیانت روحانی مسجل شد. مردک وطن فروش.... ضمنا.... دوست دارم تهمت بزنم. گناهشم پای خودم... والا... |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۵)غریب نوشته است: قانون اول انجمن بیداری اندیشه: قانون دوم هم اینه: که در دولت احمدی نژاد خفه - در دولت روحانی دلواپس !!! یه تاپیک به من نشون بده شما یکم اعتراض کردید ... |
|||
|
۲۲:۵۰, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۵ ۲۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است: قانون دوم هم اینه: که در دولت احمدی نژاد خفه - در دولت روحانی دلواپس !!! یه تاپیک به من نشون بده شما یکم اعتراض کردید ... اعتراض به چی؟ به کی؟ اعتراضات بنده به دولت تدبیر و امید تنها در موضوع برجام بوده. به احمدی نژاد هم خصوصا در دوره دوم ریاست جمهوری شان اعتراضات زیادی وارده. اما چه دلیلی داره هر تاپیکی که زده میشه کار به این بحث های جناحی کشیده بشه؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۶, ۳۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
ما هم میدونیم نقد هایی وارد هست ، منتهی اون نقد های شما در مورد دولت قبل، کجاست ؟ من توی سایت نمیتونم ببینم ؟ چرا هر تاپیکی هر نقدی در دولت قبل سرکوب میشد و زیر ده دقیقه پاک میشد؟
|
|||
|
۰:۲۱, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بنده اون زمان در این انجمن عضو نبودم. اصولا هم نه اصولگرام نه اصلاح طلب. پیرو خط رهبری بودن به نظرم بهترین حالت برای راحت شدن از دست حزب بازی هاست... .
|
|||
|
۰:۴۴, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
آقای تراست محترم!
نقد به کسی وارده که از ۱۰ تا کارش ۶ تاش خوب باشه. اون وقت ۴ تای دیگه اش نقد میشه. این دولت و اون دولت هم نداره. خیلی از کسانی که اینجا نظر میدن از احمدی نژاد هم به اندازه حسن کلید بیزارن. هیشکی یادش نمیره که این آقا بود که بی حرمتی به حرف رهبر رو به همه یاد داد. کلا ۴ تا پست بیارید که ما از عملکرد ایشون دفاع کرده باشیم. البته در ۴ سال دومش. اون موقع کلا بحث سیاسی تو تالار ممنوع بود به خاطر جو امنیتی ای که بعد از ماجرای ۸۸ پیدا شده بود. نه به خاطر گل روی محمود خان. الآن هم خطر خیانت خیلی آشکاره. اگه نگیم دلمون میسوزه. اگرم بگیم که پل میمونه اون ور ![]() الآن زمان سکوت نیست. الآن زمان یادآوری به مجلس و دولته که ما عاشق چشم و ابروی هیشکدومتون نیستیم. فقط دنباله روی سید علی هستیم ولاغیر. اگه بگم تنفر من از لاریجانی و مطهری در حد حسن کلیده باور نمیکنی. اینا همه اونایی هستن که مردم و رهبر رو گذاشتن تو آمپاس. از همه شون بیزارم. از تک تک مدیرایی که حق آموزش پرورشیهای بینوا رو خوردن... از تک تک وزیرایی که دزدی کردن و دزدی دیدن و سکوت کردن. از تک تک نمایندگانی که تو هر ۴ سال دو بار هم پای تریبون نمیرن و دفاع از مردم نمیکنن. از قوه قضاییه که واسه یقه سفیدا چشماشو میبنده. اما عاشق اون رهبری هستم که حتی مهاجرانی میگه یه لکه خاکستری هم تو زندگی اقتصادی خودش و خانواده اش نیست. دزد دزده... احمدی نژاد و اکبر فتنه و حسن کلید و قالیباف هم نداره. اما نبش قبر احمدی نژاد در زمان روحانی باعث میشه روحانی فرصت بیشتر و بهتری برای خنجر زدن به رهبر داشته باشه. هر کدوممون به نوبه خودمون داریم اعلام میکنیم پشت رهبریم. همییییییین. |
|||
|
|
۱:۲۷, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۵ ۲۲:۳۰)Mohammad Trust نوشته است: قانون دوم هم اینه: که در دولت احمدی نژاد خفه - در دولت روحانی دلواپس !!! یه تاپیک به من نشون بده شما یکم اعتراض کردید ... فعلا تنها قانونی که در مواجهه با منطق شما و دوستانتون مشاهده میکنم اینه که هرکی به دولت روحانی نقدی وارد کنه طرفدار احمدی نژاد هستش و نقدش رد میشه !!!!! |
|||
|
|
۲:۴۶, ۱/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۵ ۲:۵۶ توسط A L I.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۹:۰۵)غریب نوشته است: قانون اول انجمن بیداری اندیشه:قانون اصلی تالار بیداری اندیشه... هر موضعی مطرح بشه شما کل مجموعه دولت و اصلاحات به خیانت کار بودن و جاسوس آمریکا بودن متهم میکنید و هیچ وقت دلیل منطقی نه شما و نه هم فکرای شما ارائه نمیدید!! اگر یک پیرزن بیفته تو خیابون پاش بشکنه،مقصر روحانی و ظریف هستن که به توافق هسته ی رسیدن! اگر یک نفر تخم مرغهاش دیر بفروشه،همه فریاد میزنن پس این برجام و فرجام ، فریال چی شد بعدها حجم خیانت پاک ترین دولت تاریخ ایران مشخص میشه! آیندگان در مورد ما قضاوت میکنن... (۳۱/خرداد/۹۵ ۱۹:۵۸)ام ابیها نوشته است: هر وقت من همون اندازه که مانتوی کوتاه و بی دکمه و توری و تنگ توی مغازه ها دیدم مانتو های گشاد و سنگین و دکمه دار و خوب دیدم میتونم بگم کشور دموکراسیه.از جمله آخرتون مشخص منطق و سطح سوادتون یا سنتون در چه حد هست! اما الان مشکل اصلی این سقف اتاق سوراخ شد! دوتا شاخ از کنار سرم زده بالا...شما چطور نبودن مانتوی مناسب به دولت فعلی ربط میدی؟! یعنی تا قبل دولت روحانی تو همه مغازه ها چادر و مانتو زیر کفشی میفروختن؟؟(مانتو زیرکفشی مانتوهای دهه شصت ) بعد تا آقای روحانی اومد گفت سریع برید شبونه همه جمع کنید و تمام بوتیکها از لباسهای بی حجاب پر کنید و حتی لیدی گاگا در سمت مشاور فرهنگی خودشون انتخاب کردن!!د آخه یکی بیاد به من بگه الان این 37 ساله کشور دست کیه!!! موسی و کروبی که زندان هستن!!(رئیس مجلس و نخست وزیر) خاتمی که ممنوع التصویر شده!! به جرم سران فتنه بودن! هاشمی که شده پدر فتنه! روحانی و ظریفم که جاسوس خیانت کار هستند! همین دوستان شما به احمدی نژادم گفتن جریان انحرافی! فقط این وسط کسی جرات نمیکنه به دوره ریاست رهبری ایرادی بگیره...وگرنه معلوم نبود الان به ایشون چه تهمتی میزدید!! این جور که شما ها میگید پدرو مادر ما انقلاب کردن و رفتن جنگ! ولی رئیس جمهور و سکان مملکت دست انگلیس و آمریکاس! همه ما خیانتکار هستیم فقط شما و دوستان کیهانی کشور دوست هستید...شهدام که اکثرا مصادره کردید به اسم خودتون! حالا باز خوبه پدرم زنده اس! دایی جانبازم زنده اس...عموم زنده اس! اینا میبینم میدونم اون نسلی که رفت جنگ و انقلاب چه اشخاصی بودن! خدا به داد دو نسل بعد من برسه که هیچ کدوم از اینا نمیبینه و قراره تبلیغات صداو سیمای (شما) ببینه و کتابهای درسی بخونه.... فقط من الان موندم چطور اون افرادی که به احمدی نژاد گفتن جریان انحرافی الان صف بستن پشت سرش؟؟حداقل انقدر مرد باشن که سر حرفشون بمونن....ولی متاسفانه نیستن |
|||
|
|
۴:۵۸, ۱/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۵ ۵:۰۱ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
شما با سکوتتون در مورد احمدی نژآد خیانت کردید ! نفاق کردید ! الان دم از انتقاد میزنید ؟ به خاطر مصلحت تعطیل بود ؟ گوش مخملی نیستیم خوشبختانه...
بله ما هم انتقاد داریم ولی در هر زمانی. تازه میرسم به حرف بزرگان که گفتند: (وقت بذارید 3 دقیقه و بخونید این چهار خط رو لطفا) "تشیع مصلحت"، تشیع صفوی است و در برابرش تشیع علوی که" تشیع حقیقت" است. همیشه مصلحت، روپوش دروغین زیبایی بوده است، تا دشمنان"حقیقت"، حقیقت را در درونش مدفون کنند. و همیشه "مصلحت" تیغ شرعی بوده است تا حقیقت را رو به قبله ذبح کنند. که مصلحت همیشه مونتاژ دین و دنیا بوده است. ...آنچه گفتی حقیقت است، راست میگویی،خوب تحلیل کردی و نظریهات "کاملا نظریه اسلام است" اما! ...مصلحت نیست. این منطق کیست؟ این مصلحتاندیش و منطقش، دشمن و مخالف علی است، و با همین ابزار و ضربه است که علی، خانهنشین میشود و هنوز هم همین "مصلحت نیست"ها را چون سدی در برابر همه جنبشها و کوششها میبینیم. میگوید: "فلان کتاب پر از روایت مجعول است، افکار را خراب میکند ضررش از هر کتاب ردیهای برای عقاید مردم این زمان بیشتر است..." میپرسیم: "پس بفرمایید تا مردم بدانند و با خواندنش منحرف نشوند، جوانان نخوانند تا با خواندنش به اسلام بدبین نشوند!" بله ، ولی ... خوب ... مصلحت نیست! میگوید: "سینهزنی و قمهزنی و تیغزنی و جریدهکشی و نعشبندی و این حرکات با اسلام سازگار نیست، لخت شدن مردها در انظار، آسیب زدن به بدن، شرعاً جایز نیست"، میگوییم: "پس اعلام بفرمایید تا نکنند، مخالفان اسلام و تشیع نبینند، شما خودتان درستش کنید تا دیگران جور دیگری جمعش نکنند..." مىفرماید: "بله، ولی... مصلحت نیست" اعتراف میکند که: "این جور وعظ و تبلیغ دیگر برای این زمان مؤثر نیست، در برابر هجوم تبلیغات غیرمذهبی و ضد مذهبی و مجهز به آخرین وسائل ارتباطی و آموزشی و تبلیغی و شیوههای هنری و فنی و علمی جدید نمیتواند مقاومت کند و از اسلام دفاع اثربخشی کند، باید فیلم را، تلویزیون را، تأتر را، رادیو را در خدمت بیان جدید مذهب آورد..." خوشحال میشوی از اینهمه روشنبینی و هوشیاری و احساس زمان و نیاز زمان و قدرت نقد تحلیل اجتماعی و پیشنهاد میکنی که: "اشکالی ندارد ما حاضریم هر کاری از دستمان برآید در این راه انجام دهیم." بلافاصله: "بله، ولی هنوز زود است ، فعلا مصلحت نیست، مصلحت نیست ، مصلحت نیست ، مصلحت نیست. آری، حقیقت نیست اما مصلحت است، حقیقت است اما مصلحت نیست. "این است شعار" تشیع مصلحت" "تشیع مصلحت"، نابود کننده "تشیع حقیقت" است، همچنانکه در تاریخ اسلام ، "اسلام حقیقت"، قربانی "اسلام مصلحت" شد، که آغاز نبرد میان مصلحت و حقیقت در سقیفه بود، و مصلحت پیروز شد و از همانجا، همچنان ادامه دارد و همچون دو خطی که از یک نقطه آغاز میشود و با زاویه یک درجهای از هم دور میشوند و هر چه میگذرد فاصله بیشتر میشود و بیشتر تا فاصله حقیقت و مصلحت، میشود فاصله ظلم و عدل، امامت و استبداد، جمود و اجتهاد، ذلت و عزت...، یعنی گذشته و حال. این است که برای گریز از تمامی مسئولیتهای شیعه بودن (مذهب مسئولیت) راه حلهایی ساختهاند و میسازند، تا خوابشان نیاشوبد. من که تمام عمر شاهد قربانی شدن و پایمال شدن حقیقتها، بوسیله انسانهای مصلحت پرست بودهام، در مورد "مصلحت" عقده پیدا کردهام و اعتقاد یافتهام که هیچ چیز غیر از حقیقت، مصلحت نیست همین یه بار منظور منو متوجه بشید لطفا... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |