کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خبر بد: "امیرعبداللهیان برکنار شد"خدا رحم کنه!!!
۲۱:۱۳, ۳۰/خرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۵ ۲۱:۱۳ توسط میثم2.)
شماره ارسال: #1

امیر عبداللهیان برکنار شد. محمود جواد ظریف طی حکمی حسین جابری انصاری را بعنوان معاون جدید عربی و آفریقا وزارت امور خارجه منصوب کرد.
این حکم البته در کنار چند حکم دیگر اعلام شده تا ظاهرا از اهمیت آن کاسته شود.
اطلاعات موجود نشان می دهد ظریف از مدت ها قبل در پی تغییر امیرعبداللهیان بود اما درگیری مستقیم، هماهنگی نهادی و تسلط میدانی وی بر پرونده های مهم منطقه ای مانع این کار می شد.
«ایران هسته ای» پیش تر گزارشی منتشر کرده بود که نشان می داد برخی اعضای گروه تریتا پارسی در امریکا برای تغییر امیرعبداللهیان در حال لابی درون وزارت خارجه هستند.
برخی کارشناسان عقیده دارند خبر تغییر امیر عبداللهیان را باید علامتی از تلاش وزارت خارجه برای «ورود متفاوت» به پرونده های منطقه ای تحلیل کرد.
این در حالی است که وزارت خارجه از حیث ساختاری متولی برخی پرونده های منطقه ای نیست.
چند روز پیش ظریف با کری دیدار کرده بود
اخبار افشای رشوه های داده شده برای برجام منتشر شد و گفته شده بود برای تحت فشار قرار دادن طرف ایرانی برای انجام تعهدات دیگه است
دولت وقتی تا انتخابات نداره
____________________________________________________________________________________
چند روز پیش المانیتور خبری به نقل از ظریف منتشر کرد:
وزیر خارجه ایران در نشست هفته گذشته خود در اسلو نشان داد که پیش از گذشته در خصوص پرونده سوریه اختیار دارد و ممکن است ایران آماده نشان دادن انعطاف بیشتری در قبال یک راه حل سیاسی باشد.
ظریف با جان کری وزیر خارجه آمریکا در حاشیه نشست اسلو برای گفت وگو درباره اجرای توافق هسته ای ایران و وضعیت سوریه دیدار کردند.
یک مقام وزارت خارجه آمریکا که در حاشیه کنفرانس اسلو با ظریف دیدار کرد می گوید: آنچه که ظریف نشان داد بیانگر این است که وی اختیارات بیشتری را در پرونده سوریه دریافت کرده است، اختیاراتی پیش از گذشته. به نظر می رسد که وی نشان داد که ایران آماده آن است تا انعطاف بیشتری را در خصوص پرسش هایی درباره اسد ارائه کرده است.
ظریف : من بارها گفته ام که در صورتی که بر روی شخص متمرکز شویم به هیچ راه حلی نخواهیم رسیدچرا که یک پرسش با حاصل جمع صفر است که به ناچار به بن بست خواهد رسید.
ظریف افزود: پاسخ این است که باید بر نهادهای قدرت و شکل آینده حکومت به شکلی متمرکز شد که مرکزیت نقش یک فرد و یا قومیت را کاهش و یا حتی از بین برد.
خدا رحم کنه چه خبره؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، علائم ظهور ، افشین ، Imam12 ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، عدالت ، انتصـار ، عبدالرحیم

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۵:۱۹, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #31

(۱/تیر/۹۵ ۲:۴۶)A L I نوشته است:  د آخه یکی بیاد به من بگه الان این 37 ساله کشور دست کیه!!!
موسی و کروبی که زندان هستن!!(رئیس مجلس و نخست وزیر) خاتمی که ممنوع التصویر شده!! به جرم سران فتنه بودن!
هاشمی که شده پدر فتنه! روحانی و ظریفم که جاسوس خیانت کار هستند! همین دوستان شما به احمدی نژادم گفتن جریان انحرافی! فقط این وسط کسی جرات نمیکنه به دوره ریاست رهبری ایرادی بگیره...وگرنه معلوم نبود الان به ایشون چه تهمتی میزدید!!
این جور که شما ها میگید پدرو مادر ما انقلاب کردن و رفتن جنگ! ولی رئیس جمهور و سکان مملکت دست انگلیس و آمریکاس!
اتفاقا دقیقا همینطوره
بعد گذشت 27 سال از جنگ هنوز یه دولت کاملا انقلابی و حزب اللهی نداریم
تمام این دولت ها مشکل داشتن، فساد مالی و خرابی اقتصاد و هر گندی که تونستن به کشور زدن بعد آخر همه رو انداختن گردن نظام و انقلاب
همه چی دست خودشون بود، خرابکاری رو خودشون کردن بعد میگفتن ما اختیار کامل نداریم، نمیزارن کار کنیم
مثل چی داشتن دروغ میگفتن، اگه نگذاشتن کار کنین چرا همتون دوباره کاندید رییس جمهوری میشین؟

خرمشهر سال 61 آزاد شد الان سال 95 هستیم هنوز اقتصاد ایران آزاد نشده !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها ، عدالت
۶:۵۷, ۱/تیر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۵ ۷:۰۳ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۵ ۹:۲۰)پارمیس نوشته است:  استاد میبینه تو کشور امکانات لازم نیست و دانشجوش هم استعداد فراوانی داره.
خب بگه تو ایران بمون خودتو بیچاره کن؟؟؟
خب اگرم رفت اونطرف هم به علم کمک میکنه هم به دیگر انسان ها.مثل پرفسور سمیعی.
الان پرفسور سمیعی که رفتن خارج حالا یا به توصیه اساتیدشون یا از فکر خودشون خائنن؟؟؟
هم اونطرف به مردم کمک میکنن هم اینجا.
به نظرتون اگه پرفسور سمیعی ایران میموند چی میشد.؟؟؟؟
و هزاران شخص دیگه مثل ایشون.......

جملات کامل رهبر رو اینجا میارم برای رفع سوء تفاهم:

احساس هویّت؛ گفتیم [دانشجویان‌] باید احساس هویّت کنند. ما باید واقعیّتهای کشور را بدانیم؛ آنچه امروز گفته شد بخشی از واقعیّتها بود: اینکه ما در بخش فضا این کارها را کرده‌ایم، در بخش نانو این کارها را کرده‌ایم، در بخش هسته‌ای این کارها را کرده‌ایم، در بخش زیست‌فنّاوری این کارها را کرده‌ایم، در بخش پزشکی این‌جور پیش رفته‌ایم؛ اینها چیزهایی است که بایستی گفته بشود. استاد میتواند در زمینه‌ی احساس هویّت در دل دانشجو تأثیر بگذارد تا احساس کند هویّت با ارزشی دارد و به آن افتخار بکند. اینکه استاد ما در داخل کلاس دل دانشجو را خالی کند و مدام بگوید «شما کوچکید، شما حقیرید، شما عقب‌مانده‌اید» خیانت است؛ این بی‌تعارف خیانت است. اینکه استاد ما دانشجوی نخبه را تشویق کند که «آقا! اینجا مانده‌ای چه‌کار کنی؟ بلند شو برو [خارج‌] استفاده کن!»، خب اینجا بهترین دانشگاه‌های کشور با هزینه‌ی زیاد این دانشجو را آماده کرده‌اند، پرورش داده‌اند؛ آن‌وقتی‌که وقت استفاده و میوه‌چینیِ از این نهال با ارزش است، برود میوه‌اش را جای دیگر بدهد؟ این خیانت است. معنای احساس هویّت این است: دانشجو احساس کند که ایرانی بودن و مسلمان بودن و انقلابی بودن یک افتخار است و به این افتخار کند. بله، عقبیم امّا نیرو داریم، تلاش داریم، انرژی داریم، جوانی داریم، حرکت میکنیم، میرویم به جلو و میرسیم...

اگر چنانچه این احساس هویّت در جوان به وجود آمد، واگرایی به وجود نمی‌آید؛ ما چندین هزار دانشجو در خارج داریم، اگر این افتخار بود، آن دانشجو پامیشود می‌آید ایران. [البتّه‌] درسش را بخواند؛ بنده از رفتن دانشجو به خارج از کشور احساس وحشت نمیکنم، بارها هم گفته‌ام، برود درسش را بخواند، یاد بگیرد، بیاید برای کشورش مفید باشد. این کِی خواهد شد؟ آن‌وقتی که به ایرانی بودن افتخار کند، به انقلابی بودن افتخار کند. این احساس هویّت، معنایش این است.

نقل قول:هر موضعی مطرح بشه شما کل مجموعه دولت و اصلاحات به خیانت کار بودن و جاسوس آمریکا بودن متهم میکنید و هیچ وقت دلیل منطقی نه شما و نه هم فکرای شما ارائه نمیدید!!

کجا امثال بنده کل مجموعه اصلاحات رو متهم کردیم؟ اگر شما پستهای بنده رو خونده باشین می بینین فتنه های بزرگ 78 و 88 رو که منجر به قتل هموطنان هم شده متاسفانه مسببش همین مثلا اصلاح طلبان هستن که به واقع فساد طلبان هستن. منتهی اصلاح طلب تا اصلاح طلب با هم فرق دارن. بنده قبلا جایی گفتم اصلاح طلب تندرو دوستمون گفتن اصلاح طلب تندرو کندرو نداره. متاسفانه ایشون از سر بی اطلاعی اظهار نظر کردن در حالیکه بنده از طریق مطالعه خط فکری آقایون صحبت کردم. خود کله گنده های اصلاح طلب ایرادشون به خودشون اینه که شعار اصلاح طلبان به تعداد کله گنده هاشون متفاوته و اینها هیچ موقع نتونستن اصول و ایدئولوژی خودشون رو به طور شفاف و صریح و یکپارچه مطرح کنن و اتفاق نظر در اصول و فروع ندارن. ولی بالاخره تاریخ سیاسی ایران اگرچه نقاط پر ابهام و پرونده های بسته نشده ای داره اما تا همون حد که باز شده نشون داده خیانت به معنای واقعی کلمه کی و توسط چه کسانی شکل گرفته. برای بنده جالبه این مشت نمونه خروارها اگر سند نیستن پس چی هستن:

از حلقه کیان تا روزنامه های زنجیره ای

پشت پرده واقعه 18 تیر 78 کوی دانشگاه در مستند مصاف

نتایج اعتماد به دشمن در دولت خاتمی

رد صریح مبانی فکری- عقیدتی دولت توسط رهبر

این هاشمی که اینقدر سنگ بیت امام رو به سینه میزنه تا یکی مثل سید حسن رو به قدرت برسونه (کمترین جرم سید حسن اینه که هنوز حکم سران فتنه و نظر ولی فقیه در مورد خیانت بزرگ سران فتنه رو قبول نداره و عمدا ... در حالیکه خود امام خمینی می فرمودن پشتیبان ولایت فقیه باشین و از قضا بسیار هم از آیت الله خامنه ای حمایت فرمودن). خود آقای هاشمی چنان وقیحانه به شورای نگهبان حمله کرده و میکنه در حالیکه شاخص انقلاب یعنی حضرت امام خمینی فرمودن کسی به شورای نگهبان حمله کنه مفسد هست. از قضا تاپیک زیر انتقادات صریح سید احمد خمینی هست به سیاستهای اقتصادی غیر انقلابی و غیر دینی هاشمی:

انتقاد صریح سید احمد خمینی از سیاستهای اقتصادی دولت هاشمی

احمد خمینی مربوط به بیت امام نیست؟ اینها سند نیست که مدام ما متهم میشیم به بی سندی. بعد از 6 سال تالار چرخوندن مهمترین چیزی که یاد گرفتم صحبت بر اساس سند هست. بنده سر موضوعی با شما در پیام خصوصی هم روی همین قضیه صحبتی داشتیم... پس لطفا اگر تاریخ سیاسی ایران و نقش خواص اصلاح طلب در بدبختی های ملت رو خبر ندارین انگ بی سند حرف زدن به ما نزنین. هر کدوم از تاپیکهای بالا مشکل سندی داشت یا جاییش نادرست بود حتما مطرح کنین. مجلس ششم و لوایح دو قلوی آقایون و نامه معروف به جام زهر به رهبر و .... رو جستجو کنین تا معلوم بشه کدام اصلاح طلبان مفسد هستن. خدا رو شکر این اصلاح طلبان که ما نفهمیدیم کی در رأسش هست ولی جرم موسوی خوینی ها، خاتمی، میرحسین، کروبی، هاشمی، سروش و حجاریان و تاج زاده و .... که برای همش سند وجود داره کافی نیست؟... حالا ممکنه یکی مثل کواکبیان هم اصلاح طلب باشه اما مثل آقایون مجرم نباشه اما ملاک رفتار پدر معنوی و پدر مادی و پدر و مادر این جریان هست که پرونده بسیار سیاه و تاریکی داره خصوصا در بحثهای اصول انقلاب....

هاشمی به امام اینهمه دروغ می بنده جرم نیست؟ امام گفت جام زهر 598 برام شیرین شد؟ اصلا بعد از پذیرش قطعنامه امام هیچ سخنرانی عمومی نکرد و دیگه لبخند نزد. این رو محافظان و خانواده امام گفتن. رفتار امام با هاشمی هم عوض شده بود. تاریخ اینو گفته بعد در دیدار خصوصی که از قضا هیچکس نبوده امام گفته شیرین شد یا امام آخرش موافق حذف شعار مرگ بر آمریکا بود؟ یه بچه نینی هم می فهمه این حرف بسیار دروغ بزرگی هست. فقط و فقط همین حرفها که انقلاب رو دچار استحاله میکنه جرم نیست؟ این حرفهای ایشون سند خیانت نیست؟

یا ملاک حق و حقیقت امام خمینی هست یا نیست. اگر نیست یعنی دین هم ملاک نیست دیگه اونموقع حرفی برای گفتن نمی مونه. اگرم هست اینها و دیگر تخلفات سیاسیون از تفکر امام همش سند محسوب میشه...

نقل قول:فقط من الان موندم چطور اون افرادی که به احمدی نژاد گفتن جریان انحرافی الان صف بستن پشت سرش؟؟حداقل انقدر مرد باشن که سر حرفشون بمونن....ولی متاسفانه نیستن

علی آقا نمی دونم چرا فهم این مسئله ساده رو پیچیده جلوه میدین. ملاک درستی دین ماست. والسلام. دین رو 1400 سال علمای شاخص نگه داشتن. یعنی جنابعالی خودتون رو فقیه تر و آگاه تر و دیندار تر از امام خمینی و امام خامنه ای می دونین؟ و خیلی های دیگه... مگه ما در نقدها جز تقابل فکری آقایون با امام و رهبری کار دیگه ای کردیم؟ هر کس تا زمانیکه در خط فکری تشیع علوی و فاطمی و حسنی و حسینی حرکت کنه که مصداق امروزش تبعیت از ولایت فقیه هست رو سر ما جا داره و هر موقع از این خط انحراف پیدا کرد از چشم ما ساقط میشه و سیل انقادات بهش وارد میشه. احمدی نژاد منحرف شد توسط همون مشایی های دور و برش. 2 تا مستند ببینین بعد قضاوت کنین. خود مشایی توی مستند مصاف توضیح میده چه گندی زده به احمدی نژاد وگرنه احمدی نژاد 4 سال اولش خیلی هم خوب بود اگرم اشتباهاتی داشت طبیعت کار اجرایی بود. بنده همین الان کار اجرایی در دولت روحانی رخ بده و خرابی داشته باشه هیچی نمیگم. مثلا اون سبد یارانه واقعا ناراحت شدم خوب از آب در نیومد چون قرار بود ایرادهای یارانه نقدی رو حل کنه اما اجراش موفق نبود. این جای نقد و تخریب نداره. رهبری هم فرمودن ماهیت کار اجرایی اینطوریه. البته احمدی نژاد کارهای مثبت هم داشت لااقل کار میکرد و نیتش خوب بود و اصلا هم دنبال تغییر نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و فروختن فلسطین و حزب الله نبود. اگر کسانی امروز از یکی مثل احمدی نژاد دفاع می کنن به خاطر عملکرد بد دولت روحانی هست وگرنه اگر ایشون هم تفکرات انقلابی داشت و اینهمه به کرات مسیر غیر انقلابی و مخالف ولایت فقیه رو دنبال نمی کرد وضع اینطور نمیشد.

نمی دونم متوجه شدین یا نه بحث سر نقد تفکر و خط فکری و ایدئولوژی هست وگرنه بنده بارها گفتم فساد اقتصادی ربطی به رئیس جمهورها نداره. خطاهای اجرایی کارها ماهیت کارهای اجرایی است که بنده در شغل خودم هم می بینم و مرتکب خطا میشم. مشکلات اقتصادی و خطاهای اقتصادی در کارهای اجرایی پیش میاد و از هر دولتی قابل چشم پوشی هست اما فکر غلط و غیر انقلابی و مخالف ایدئولوژی اسلام چیزی نیست که قابل قبول باشه.

نقل قول:شما با سکوتتون در مورد احمدی نژآد خیانت کردید ! نفاق کردید ! الان دم از انتقاد میزنید ؟

جناب محمد تراست بنده قبلا عرض کردم اینکه در تالار ما به احمدی نژاد انتقاد نمیشد دلیل داشت. دلایلش رو هم عرض کردیم. البته انتقاد هم بود اما به خاطر شرایط اون موقع تالار نشد فضای گفتگو در تالار فراهم بشه. دوستان اصلا نمی گذاشتن ما بحث و گفتگوی سیاسی رو در تالار باز کنیم. همین نقدها هم اوایل داشت به جایی می رسید که دوباره تعطیل بشه... فضای انتقاد سیاسی کشور عوض شده. شبکه های اجتماعی در جهت مثبت و منفی به بحث سیاسی دامن زده. من موافق روشن شدن قضایا هستم البته به شرطها و شروطها...

بنده قبلا گفتم بازم میگم ما منتقد هر کسی هستیم که بر خلاف مصالح ملی و دینی و انقلابی کشور عمل کنه. احمدی نژاد در دولت اولش تنها جرمش این بود که انقلابی بود و مورد هجوم تمام احزاب دشمن قرار گرفت. بنده یادمه مثل آقای جلیلی هنوز احمدی نژاد نیومده سیل تخریب ها و انتقادات علیه اش در رسانه ها و روزنامه ها براه بود. اینم مربوط به آمار اقتصادیش بود؟ 6 سال اول دلار 1000 تومن ثابت بود انتقاد و فحاشی علیهش نبود آقایون منصف؟ دولت دست به کوچکترین فعالیتی میزد فقط تخریب بود و سیاه نمایی. همین سهمیه بندی بنزین چقدر کمک کرد هم آلودگی هم فرهنگ درست مصرف کردن هم ذخیره ارز هم کاهش مصرف اما 4 نفر قاچاق کردن فقط انتقاد بود و تخریب و سیاه نمایی. مسکن مهر و یارانه زمان انتخابات 92 همه آقایون کاندیدا موافقش بودن بدون استثنا فقط می گفتن پیاده شدنش بد بوده که دیدیم چطور مسکن مهر شد طرح مزخرف و یارانه نقدی هم جای خودش رو داد به سبد کالا که متاسفانه خیلی بد پیاده شد و ... حالا این طرح ها مشکلاتی داشته و با وجود محاسن مشکلاتی به وجود آورده اما این دیگه خیلی بحث کارشناسی میشه بخوای سبک سنگین کنی ببینی چقدر این حرکت درست بوده یا غلط. لااقل نیتش درست بوده و هدف هم خوب بوده منتهی به دلایل مختلف نتیجه اونی نشد که باید میشد اما اینها فقط بهانه ای می شدن برای تخریب.

اما در خیلی موارد اصول فکری احمدی نژاد درست بود. اینکه خودش اهل تجمل و اشرافی گری و استخر 7 میلیاردی نبود. اینکه به فکر روستاها و مناطق محروم بود. من خودم اشک جوان در بدرقه و خداحافظی از احمدی نژاد رو دیدم. این محبوبیت احمدی نژاد بین محرومان تصادفیه؟ مستند ببینین چقدر به روستاها رسیدگی شد از جاده سازی و آبرسانی و ... اینکه استکبار ستیز بود هر چند آخراش کم آورد یا عبارتی کجش کردن. البته از نگاه فرهنگی بنده اصلا از دولتش راضی نبودم...

اما نکات مثبتش نسبت به دولتهای دیگه می چربید و لااقل خیالمون راحت بود دنبال تغییر نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه و فروختن فلسطین و حزب الله نبود. تغییر هر کدوم از اینها یعنی از بین رفتن اصل انقلاب و برگشت به زمان شاه و هدر رفتن خون اینهمه شهید و ...

اما در مورد دولت فعلی مشکل اساسی هست. مشکل هاشمی و خاتمی و روحانی خط فکری غیر انقلابی اونهاست. چرا سال 88 رهبری فرمودن فکر من به احمدی نژاد نزدیکتر هست در مقابل هاشمی؟ مسئله خیلی واضحه. خود غربی ها از زمان رضا خان اقتصاد و کشاورزی ما رو نابود کردن کاری که آمریکا و انگلیس قرنهاست در همه کشورهای ضعیف تر کرده بودن. بعد از انقلاب دشمنی مستکبران 100 برابر شد و مستقیما در ریختن خون مردم و جوانان ما هم حتی نقش داشتن. حالا آقایون سیاستمدار بعد از انقلاب رفتن به کسانی که شدیدا خواهان نابودی ایران و تشیع و مردمش هستن دست التماس دراز می کنن و طلب کمک می کنن. دراکولا رو گذاشتن رئیس سازمان انتقال خون. میگن خزانه خالیه آب خوردن نداریم اشتغال نابوده تو رو خدا تحریمهای فلج کننده رو بردارین. خوب خود دشمن خواسته ما اینطور باشیم. این خط فکری بسیار افتضاحه و خلاف دین و قرآن و اهل بیته. این دل ما رو به درد آورده. سه سال پیش چقدر گفتیم برکت و پیشرفت در سایه جهاد و استقامت و توکل به خداست نه یاری خواستن از دشمن خدا. کسی گوش نکرد نتیجه شد این باتلاق برجام. این نتیجه غیر انقلابی بودن هست. حالا خدا رو شکر ولی فقیه داشته و داریم وگرنه دولت الان داشت در ائتلاف با آمریکا سوریه رو بمباران میکرد...

راستی جواب ندادین سخنرانی اخیر رهبر در دیدار سران قوه پر بود از انقادات صریح رهبری به دولت. آیا از منظر شما ایشون هم...؟

سوال دیگه آیا اگر کسی ادعای درست بودن فکر خودش رو داشت میشه داعشی؟ آیا انبیاء و معصومین هم داعشی بودن؟ آیا داعش باید ابزاری باشه برای تخریب حقیقت؟ آیا این داعش باید بشه ابزار تخریب فکر انقلابی؟ آیا ....

نقل قول:"تشیع مصلحت"، تشیع صفوی است و در برابرش تشیع علوی که" تشیع حقیقت" است. همیشه مصلحت، روپوش دروغین زیبایی بوده است، تا دشمنان"حقیقت"، حقیقت را در درونش مدفون کنند. و همیشه "مصلحت" تیغ شرعی بوده است تا حقیقت را رو به قبله ذبح کنند. که مصلحت همیشه مونتاژ دین و دنیا بوده است.

البته بنده آقای شریعتی رو خاکستری می بینم اما جنبه سفید بودنش بیشتر طبق تحقیقات خودم اما حرفهای ایشون حجت نیست و ایشون اشتباهتی داشته ...

از جمله اشتباهات ایشون همین قرار دادن مصلحت در مقابل حقیقت هست در حالیکه در مکتب تشیع مصلحت علی علیه السلام با حقیقت یکی هست. اگر پیامبر به مصلحت در مورد خالد بن ولید سکوت کردن این مصلحت عین حق هست. حالا چون عده ای از مصلحت بخوان سوء استفاده کنن اصل ماجرا زیر سوال نمیره...

لینک

نقل قول:در واقع، مصلحت‎اندیشی وسیله‎ای برای حفظ و بقای دین در زمان­ها و مکان­های گوناگون است که نوعی انعطاف‎‎پذیری به دین و احکام اسلامی می‎دهد تا در شرایط مختلف و حساس، اصل آن حفظ شود. لذا اصل، انجام دادن تکالیف اولیه است. پس نباید مصلحت به وسیله‎ای برای حفظ حکومت و قدرت تبدیل شود و به بهانة‌ حفظ آن،‌ احکام دین به تعطیلی کشانده شود. در اسلام، حکومت تا جایی معتبر است که عامل و ابزاری برای اجرای احکام باشد. اگر قرار باشد خود آن به تعطیل دین بپردازد، از نظر اسلام مشروعیت ندارد و نقض غرض خواهد شد. ذکر این نکته ضروری می­نماید که هرکسی نمی­تواند تشخیص دهنده مصلحت باشد و متعلَق مصلحت هم هر چیزی نمی­تواند باشد. رعایت اهمّ و مهم در مصلحت اندیشی­ها نیز ضروری است.

لینک

نقل قول:
آن مصلحتی که مذموم است، رفتارهای فرصت‌طلیانه (اُپورتونیستی) با سمت و سوی منافع شخصی و نفسانی است که به دروغ نامش را «مصلحت» گذاشتنه‌اند. چرا که نه به مصلحت شخص است و نه به مصلحت جامعه؛ نه این که اصل «مصلحت اندیشی»، «مصلحت بینی» و «عمل به مصلحت» بد و مذموم باشد، بلکه ایجاب عقل، ایمان و شعور این است که انسان مصلحت را درست تشخیص داده و به مصلحت عمل نماید.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ام ابیها ، عدالت ، عبدالرحیم
۹:۳۲, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #33
آواتار
(۳۱/خرداد/۹۵ ۱۹:۵۸)ام ابیها نوشته است:  روی صحبتم با خانم پارمیس و بقیه دوستانیه که بعد از فاجعه منا فوش ناموسی به عربها میدادن و از عزت ایران و ایرانی دم میزدن....

کجا دقیقا من فوش دادم؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۲:۳۰, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #34
آواتار
مشکل اصلی همین،شما فک میکنید کروبی و موسوی در فکر تغییر نظام بودن در صورتیکه اونها فقط خواستار بازشماری آرا بودن
این همه شلوغی و کشته و این همه هزینه لازم نبود.

هاله نور احمدی نژاد رو رحیم مشایی بهش گفته بگو؟؟ احمدی نژاد هنوزم پشت مشایی هست

من کاری به هاشمی ندارم،سیاست اقتصادیش غلط بود یا نبود،ولی بیشتر دعوای هاشمی الان فقط با احمدی نژاد بخاطر دشمنی که با هم دارن و سر این دشمنی احمدی نژاد شروع کرده

ملاک دینداری دوستان اینطوره که وقتی بهشون میگیم دارید تهمت میزنید،میگن آره دلم میخواد گناهش گردن خودم!

یک سوال بزرگ،چرا هر دولتی سر کار اومده بعد مدتی همه به اون میگن ولاییی نیست و دیندار نیست!!
برای انتخاب یک کاندیدای رئیس جمهوری این همه فی*ل*تر رد میشن آخرش باز میشن جاسوس؟؟Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۱۳:۰۶, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #35
آواتار
(۱/تیر/۹۵ ۱۲:۳۰)A L I نوشته است:  مشکل اصلی همین،شما فک میکنید کروبی و موسوی در فکر تغییر نظام بودن در صورتیکه اونها فقط خواستار بازشماری آرا بودن

بابا اینقدر ساده فکر کنید....طرف(آقا بیگدلی نماینده مجلس)جلو عارف تو سخنرانیش میگه به ضد ولایت فقه بودنم افتخار میکنم......مسئله ساده ای نیست....11 میلیون اختلافه ....چیو دوباره بشمرن ...دیگه جای بحثی نمونده بود....اصلا من یه سوال دارم از شما این موسوی چرا قبل از اتمام شمارش گفت من حتما برنده ام؟؟؟آیا این نیست که ایشون از قبل میدونست شکست میخوره و فقط قصد آشوب داشت.....جدا از همه ی اینا این آقایان از کسانی حمایت میکردن که تو روز عاشورا.....دیگه خودتون میدونید.....خواهشا دست کم نگیرید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عدالت
۱۳:۴۴, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #36
آواتار
(۱/تیر/۹۵ ۶:۵۷)بیداری اندیشه نوشته است:  البته بنده آقای شریعتی رو خاکستری می بینم اما جنبه سفید بودنش بیشتر طبق تحقیقات خودم اما حرفهای ایشون حجت نیست و ایشون اشتباهتی داشته ...

از جمله اشتباهات ایشون همین قرار دادن مصلحت در مقابل حقیقت هست در حالیکه در مکتب تشیع مصلحت علی علیه السلام با حقیقت یکی هست. اگر پیامبر به مصلحت در مورد خالد بن ولید سکوت کردن این مصلحت عین حق هست. حالا چون عده ای از مصلحت بخوان سوء استفاده کنن اصل ماجرا زیر سوال نمیره...

پیامبر اگر به مصلحت سکوت کردند ، ولی از جبهه باطل حمایت نکردند ، انصار پیامبر میدونستند واقعیت رو ! ولی الان چی ؟ میگیم مصلحته و دقیقه حرف جلهه باطل رو تایید میکنیم به خاطر این که مصلحته !

این صحیح نیست. اصلا هم در این مورد قانع نمیشم!
۱۶:۵۴, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱/تیر/۹۵ ۱۳:۰۶)علی املشی نوشته است:  میلیون اختلافه ....چیو دوباره بشمرن ...دیگه جای بحثی نمونده بود....

چیو دوباره بشمرن؟؟؟؟
اصلا همه ابهام ها در مورد همون شمارش دوبارست.
حدود 40 میلیون رای در عرض چند ساعت شمرده شد.
ولی وقتی پای بازشمارش آرا وسط اومد این بازشمارش روزها طول کشید.!!!!!!!!!
چطور همچین چیزی ممکنه؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۷:۱۳, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #38
آواتار
(۱/تیر/۹۵ ۱۲:۳۰)A L I نوشته است:  مشکل اصلی همین،شما فک میکنید کروبی و موسوی در فکر تغییر نظام بودن در صورتیکه اونها فقط خواستار بازشماری آرا بودن
سلام
درباره آقای کروبی هیچ بحثی نیست کسی فکر نمی کنه ایشون دنبال براندازی بوده چون تو این قدقواره نبود.
اما مهندس موسوی در گذشته سوابقی داره که نمیشه به راحتی از کنارش رد شد و ایشونو در مزن اتهام درباره تغییر نظام قرار میده.(مثلا خاطرات دکتر محمد مکری 1370 و یا ماجرای شهید شدن حسن آیت)که البته قابل بحثه
درضمن آقایان در دیدار با رهبری حرفی از بازشماری آرا نزدند بلکه خواستار ابطال انتخابات بودند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، عدالت ، بیداری اندیشه ، sagheb
۱۸:۲۲, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #39

(۱/تیر/۹۵ ۱۶:۵۴)پارمیس نوشته است:  چیو دوباره بشمرن؟؟؟؟
اصلا همه ابهام ها در مورد همون شمارش دوبارست.
حدود 40 میلیون رای در عرض چند ساعت شمرده شد.
ولی وقتی پای بازشمارش آرا وسط اومد این بازشمارش روزها طول کشید.!!!!!!!!!
چطور همچین چیزی ممکنه؟؟؟
سلام

مساله اعتراض نبود مساله بازشمارش آرا نبود مساله این نبود که امکان تقلب نیست

مساله این بود کسایی که میگفتن ما هزاران مدرک و شاهد برای تقلب داریم کلی از نماینده های ما رو از حوزه رای بیرون کردن و فلان
بعد وقتی مهلت دادن شکایتشون رو بدن شورای نگهبان یهو کوه مدارکشون موش زایید!!!
اون همه مدرک و دلیل فراموش شد، بابا حداقل اون نماینده هایی که گفتین از حوزه رای بیرون کردن از اونا امضا بگیرین، اونایی که تقلب رو دیدن، نه اصلا فقط اسم اونا رو بدین، ولی چی دادن هیچی!!!

حالا شورای نگهبان انتخابات رو برگزار کرده بود؟ نه وزارت کشور بود
موسوی شورای نگهبان رو قبول نداشت؟ دقیقا قبل رای گیری گفته بود کل نظام رو قبول دارم
اصلا اگه قبل رای قبول نداشت نباید شرکت میکرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی املشی
۲۳:۳۱, ۱/تیر/۹۵
شماره ارسال: #40
آواتار
توضیح ظریف در‌مورد تغییر برخی مدیران

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: توهینی بالاتر از این نسبت به جمهوری اسلامی متصور نیست که ادعا شود تغییر مقاماتش به درخواست این و آن انجام می‌شود.

به گزارش انتخاب، محمد جواد ظریف درباره گمانه زنی های منتشر شده در برخی رسانه ها درباره دلایل تغییرات اخیر در وزارت امور خارجه اعلام کرد: تصمیم در مورد تغییر برخی مدیران ارشد وزارت خارجه بر اساس برنامه ها و اولویت‌های کاری روابط خارجی کشور و مدت‌ها قبل از عید امسال گرفته شد ولی برای حفظ شئونات همکاران با تاخیر انجام و همان زمان رسانه ها خبر تغییر را منتشر و من هم در اظهاراتی تغییر و گردش مدیران وزارت امور خارجه را کاملا طبیعی خواندم.

محمد جواد ظریف افزود: توهینی بالاتر از این نسبت به جمهوری اسلامی متصور نیست که ادعا شود تغییر مقاماتش به درخواست این و آن انجام می‌شود. تاکنون هیچ‌کس در منطقه و یا خارج از آن جرات چنین درخواستی از ایران اسلامی نداشته و هیچگاه نخواهد داشت. امیدواریم برخی به خاطر ملاحظات داخلی، قبح عبور از این خطوط قرمز نظام مقتدر و سربلند جمهوری اسلامی را نشکنند.

وزیر امور خارجه همچنین گفت: محور مقاومت قوی‌تر از آن است که با افراد خاص گره زده شود و آن‌ها که چنین تحلیل هایی ارائه می‌کنند خواسته یا ناخواسته بیش از آن‌که مقاومت را تقویت کنند آن را تضعیف می‌کنند. چگونه است که گروه‌ها و افرادی که تندترین شعارهای انقلابی را مطرح می‌کنند با عدم خودباوری، تصورات دروغینی درباره روش انتصاب در جمهوری اسلامی و نظام بر آمده از انقلاب اسلامی را در مخیله خود گنجانده و آن را منتشر می‌کنند؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، بیداری اندیشه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا