|
کمپین ما روزه خواریم!!!
|
|
۹:۳۷, ۱۲/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
گروه اجتماعی فرهنگ نیوز، دنیای معاصر با سرعت برق و باد در حال درنوردیدن علم و تکنولوژی است، سرعت فرآیند فوق به حدی روند فزونی به خود یافته که شماری از متخصصین امر را به نگرانی انداخته تا آن جا که برخی از آنان از احتمال اسارت آدمیان توسط ابزارها و تکنولوژی در آینده ای نه چندان دور سخن رانده اند.
ایران ما نیز از این امر مستثنی نبوده و مظاهر رشد و تکنولوژی را به وضوح می توان در جوامع خرد هم چون خانواده تا درشت نظیر شهرها مشاهده نمود. رویه ی فوق متاسفانه علی رغم مزایای هنگفتش، معایبی را نیز در پی داشته که تغییر در سبک زندگی را می توان بزرگترین پیامد منفی تحول صورت پذیرفته دانست. شبکه های اجتماعی در خلال یک دهه اخیر بزرگترین مظاهر تکنولوژی و تاثیر گذارترین آن ها در میان ایرانی ها بوده است. تا آن جا که بسیاری از هنجارهای درونی را زیر رو نموده و موجب ایجاد سبک جدیدی از زندگی گردیده است. تاثیر شبکه های اجتماعی در امور و زوایای مختلف هم چون ادبیات، سیاست، اجتماع، فرهنگ، اقتصاد و... امروزه بر کسی پوشیده نیست، تا آن جا که به طور نمونه از این شبکه به عنوان عاملی تعیین کننده در انتخابات اخیر پارلمانی نام برده می شد. رشد و توسعه شبکه های اجتماعی اگرچه زمینه تسهیل زندگی را فراهم آورده اما به دلیل اشاعه فرهنگی خاص موجب تغییر آداب و رسوم ملل را فراهم آورده است. جهان امروز شاهد ارائه یک سویه ی علم و تکنولوژی از سوی غرب به سایر مناطق گیتی می باشد، این امر گرچه موجب بهبود زندگی سایر ساکنین جهان را فراهم آورده با این حال و به دلیل فرهنگ ترویج شده از سوی این مظاهر پیشرفت، عملا خرد فرهنگ ها، زبان سایر ملل، هنجار و رسوم آنان و مذهب شان را به حاشیه رانده و زمینه را برای استیلای فرهنگی – اجتماعی دیدگاه های غربی مهیا نموده است. هضم خرده فرهنگ ها توسط فرهنگ غالب غربی درباب کارکردها و اثرات شبکه های اجتماعی در فضای فرهنگی ایران تا به امروز سخنان زیادی بیان شده است. نگرانی از هژمونی احتمالی در آینده ای نزدیک، موجب نگرانی علاقه مندان به فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی شده است. دوست داران فرهنگ، ادبیات، هنر، مذهب و تاریخ کشورمان اعم از اساتید دانشگاه تا مسئولین ارشد کشورمان و در راس آن ها رهبری معظم انقلاب مکررا نسبت به تداوم رویه فوق گله مند بوده اند. ایشان در پیام اخیر خود به رئیس صدا و سیما از توجه ویژه شان به شبکه های اجتماعی سخن گفته و پیشتر نیز از اشاعه مدام زبان انگلیسی در کشور نارضایتی شان را بیان نمودند. به فرموده ایشان ورود چنین ابزارهایی در کنار مزایای آن ها موجب ورود و نفوذ فرهنگ و سبک زندگی شان نیز خواهد بود. در این میان و فارغ از کارکردهای مثبت شبکه های اجتماعی در برخی مواقع نظیر ایجاد حس یک دلی در برخورد قاطع با مسئله حیوان آزاری و برخی موارد مشابه، دشمنان این مرز و بوم بر آنند با ارائه خدمات اینچنینی و صرف هزینه های احتمالی، شرایط را برای صید هدف مد نظر در لحظه کلیدی فراهم نمایند. مصداق بروز تنش های ایجاد شده ناشی از شبکه های اجتماعی را می توان در فتنه ی 88 مشاهده نمود، آن جا که رسانه هایی هم چون توئیتر و فیس بوک با حمایت های پیدا و پنهان ایالات متحده و رژیم اسرائیل در پی دستیابی به خواسته ی خویش در ایران بر آمدند. امروزه و با گذشت هفت سال از آن واقعه تلخ، نقش شبکه های اجتماعی به گونه ی کمی و کیفی به نحو چشمگیری افزایش یافته است. نکته دیگر حائز اهمیت در رابطه با پیامدهای چنین شبکه هایی را می توان در سودجویی های احتمالی در آن مشاهده نمود، آن جا که بسیاری از کلاه برداران و سواستفاده کنندگان با آگاهی از بی اطلاعی برخی مردم، در پی اشاعه برخی رفتارها و توصیه برخی موارد ناصحیح به ویژه در امور پزشکی، بهداشتی در راستای مطامع خویش می نمایند. فقدان نظارت بر چنین شبکه هایی و فرا ملی بودن شان موجب شده تا سواستفاده کنندگان به بهره برداری در راستای منافع شان گام برداشته و به اشاعه موارد خلاف واقع بپردازند. بنا بر نظرسنجی های صورت گرفته، بخش کثیری از مردم به طور خاص در اموری هم چون مسائل بهداشتی، آرایشی، کسب خبر، پزشکی، گیاهی، تغذیه به مباحث مطرح شده در شبکه های اجتماعی به دیده ی صحیح نگریسته و آن ها را بسان منابعی معتبر تلقی می نمایند، امری که پیامدهای ناگوار اجتماعی و فرهنگی را در پی خواهد داشت. ![]() شبکه هایی در نوک پیکان جنگ نرم مسئله جنگ نرم و توجه به استحاله فرهنگی اگر چه در خلال سال های اخیر و به انحای مختلف بیان شده است، با این حال، قدمت آن به ابتدای دهه هفتاد شمسی و به سال های پس از اتمام دفاع مقدس باز می گردد، مقطعی که در آن رهبری معظم انقلاب اسلامی ضمن تشریح ناکامی های دشمنان انقلاب در دستیابی به اهداف شان از طریق نظامی، از رویارویی آتی شان از طریق فرهنگی سخن رانده و نسبت به عواقب آن هشدار دادند. سال های حضور فعال جریان اصلاحات در راس هرم قدرت و در اختیار گرفتن دو قوه ی مجریه و مقننه را می توان فعال ترین دوران جریان استحاله گر در سه دهه اولیه انقلاب اسلامی دانست. مقطعی که در آن مجریان دگرگونی فرهنگی با در اختیار گرفتن مطبوعات داخلی به عنوان توپخانه دشمن به تخریب فرهنگ و مفاهیم دینی پرداختند. ورود شبکه های اجتماعی و دسترسی قاطبه ملت به اینترنت در فرایندی چند ساله، فضا را در سال های کنونی به نحوی متحول ساخته که راه های متعددی را برای دشمنان نظام اسلامی جهت ضربه زنی به انقلاب اسلامی پیش پای آنان گذارده است. امروزه کمتر سخنی از مطبوعات و یا حتی شبکه های تلوزیونی ضد انقلاب به میان می آید و عملا این شبکه های اجتماعی هستند که با جذب عضویت های بالا عملا به مکانی برای تغییر باورهای جامعه ایرانی بدل شده اند. بنابر یافته های متعدد هم اکنون قریب به 50 میلیون ایران در یک یا چند شبکه ی اجتماعی نظیر اینستاگرام، تلگرام، توئیتر، فیس بوک، واتس آپ، وایبر و... عضو می باشند. جمعیتی کثیری که عمده ی آن را قشر جوان و نوجوان تشکیل می دهد. اثیر گذاری بالای این شبکه ها مورد تایید دوست و دشمن می باشد تا آن جا که در برخی موارد و در صورت ایجاد موجی جدید در این رسانه ها عملا پیامدهای سنگینی را برای جامعه ایرانی در پی داشته است. بی گمان و در صورت تداوم این رویه، دیگر نیازی به مقابله ی مستقیم و یا نظامی با جمهوری اسلامی از سوی دشمنانش احساس نمی شود و آنان را قادر خواهد ساخت با سرمایه گذاری دو چندان عملا بخش عمده ای از مردم در باورها و اعتقادات شان سست نماید. ![]() جریان ضد انقلاب در خلال سال های اخیر بر حضور خود در این شبکه ها افزوده اند. به طور نمونه مسیح علی نژاد خبرنگار پیشین رسانه های اصلاح طلب داخلی با راه اندازی صفحه ای به نام آزادی های یواشکی، عملا مردم را به بی حجابی تشویق می نماید. حمایت از برخی زندانیان امنیتی یا تجزیه طلب از طریق هشتگ یا رساندن پیام آنان از طریق این شبکه ها نمونه ی دیگری از فعالیت های ضد نظام در شبکه های اجتماعی را نشان می دهد که تنها مصداق مشت نمونه ی خروار می باشد. هدف از نوشتار حاضر اشاره به فعالیت جریان خاص در آستانه ی ماه مبارک رمضان دارد که همسو با خط فکری یاد شده بر آن است از طرق مستقیم و غیر مستقیم، خط بطلانی بر این فرضیه ی الهی کشیده و مردم را به سوی زیر پا گذاردن حکم خداوند تشویق نمایند. جریان یاد شده که در سال های گذشته و در آستانه ماه رمضان با توسل به اظهارات ظاهرا علمی بر آن بود که مردم را به روزه خواری مجاب نماید، اکنون صریح تر از هر زمانی به طراحی ایده هایی جدید برای مقابله با ماه رمضان پرداخته است. ایده ای که خشم و نگرانی جامعه ی مذهبی و متعهد کشورمان را در پی داشته است. رسانه های یاد شده به ویژه در تلگرام و اینستاگرام با راه اندازی کمپین هایی در پی قبح زدایی در این راستا گام بر می دارند، این در حالی است که متولیان فرهنگی کشورمان در این رابطه سکوت نموده اند. بر مبنای طرح یاد شده، این کانال ها از مردم خواسته اند که در طول ماه رمضان، هر روز از غذایی که برای ناهار درست کرده اند عکس گرفته و آن را در کانال قرار دهند، باشد که از این روش بیش از پیش ارزش و اهمیت فرهنگ روزه داری را در سطح جامعه کاهش دهند ![]() حمید رسایی نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اولین مقامی بوده که نسبت به رواج این قبیل کانال ها هشدار داده و خواستار مقابله با آن شده است. وی در صفحه شخصی خود در متنی کوتاه چنین می نویسد: « وقتی وزارتخانه های دولت اعتدال، میتوانند مدیرکانالی که تصاویر یک کاندیدای ردصلاحیت شده را منتشرکرده بود، شناسایی کنند، آیا از شناسایی مدیران این کانال های ضددینی عاجزند!؟» نمونه ی یاد شده تنها بخش کوچکی از هجمه های وسیعی می باشد که تمامی ارکان های هویتی و اسلامی ایرانیان را در خلال سال های اخیر هدف قرار داده است، رویه ای که در صورت عدم جلوگیری از آن و فقدان ارائه راه حل های جایگزین، بی گمان به تهی شدن فرهنگ ها و هنجارهای کشور از درون منجر شده و منجر به زوال سیاست های کلان اجتماعی کشور می گردد. |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۲۰, ۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
جناب بیداری ، حرف شما کاااملا درسته در مورد جامعه ی اسلامی . جامعه ای که بیشتر مردمش شیعه یا معتقد باشند ، و بخوان قوانین اسلام رو اجرا کنن . بهرحال هیچ چیزی ایده آل نمیشه . هیچ جای دنیا هم مدینه ی فاضله نیست که عدالت صد در صدی اجرا بشه . وقتی معصوم پیشوای ما نیست هنوز ناخوداگاه حق خوری پیش میاد ، وظیفه مون اینه که به حداقل برسونیمش .
توی یه جامعه ی اسلامی ، قوانین باید اسلامی باشه . مردمش ، مثل همه جای دنیا باید قوانین رو رعایت کنن . من واقعا فکر نمیکنم تا اینجارو کسی مخالف باشه . اما ، این جاست که تفاوت ها شروع میشه . اینکه شما اکثریت مردم و چی ببینید . من یا شما یا هرکدوم از کاربر ها گروه اطرافمون و میبینیم و نظر میدیم ، هم کارها ،هم کلاسی ها ، خانواده . من اطرافیان خودم رو میگم ، دانشگاه . راحت بهتون بگم ، شاید یک چهارم دانشجوها واقعا معتقد باشند ، اینو جدی بهتون میگم . اینم یه دانشگاه قطب ه تو ایران نه دانشگاهایی که بهر دلیلی معروفند به بی بند باری دانشجوهاش . من دارم میبینم اطرافم ، اکثریت مسلمان شناسنامه ایند . داریم کسی که به خدا اعتقاد نداره . داریم کسی که به اسلام اعتقاد نداره . داریم اونی که خیلی حس معتقد بودنم داره ولی همه با کارهای غلط و حق خوری هاش میشناسنش .به رابطه های نامعتارفش . اینایی که میگم ، ممکنه اطراف شما کم باشن . گروه های انسانی متفاوتن . ولی دور و بر من انقدر زیاد هستن ک گاهی فکر میکنم اینا اسم مسلمون روشون نباید باشه ، که این حس و داشته باشم که چقدر مومن کم شده . من خودم مومن نیستم ، عجیبه چقدر راحت این کلمه گفته میشه ولی خودم ومسلمون میدونم . با این حال ، برام عیانه ، که اکثریت اطراف من ، نیستن . حالا ، بحث اینه . اگر ، به این نتیجه برسیم که کم نیستن یا به نصف میرسن حتی آدمهایی که معتقد نیستن ،اونوقت تکلیف این آدمها چی میشه ؟ آیا باید با پوشش اسلام باشن؟ یا ، قوانین اسلامی براشون اجرا بشه ؟ به چه صورت؟ (نمیگم بله و نمیگم نه فقط میخوام ازین حالت جدل ودعوا بیایم بیرون و واقعا بحث کنیم و دنبال راه حل باشیم) یه خواهش دیگه هم دارم ،لطفا هرجا استدلال کم اومد از بهانه ی ؛مگه آمریکا چطوریه؛ استفاده نکنیم . ماها همه میدونیم اونجا ضعف های شدیدی داره و مقایسه غلطه . همه ی این بحثا بخاطر بالا بردن کیفیت زندگی خودمونه نه رسیدن به غرب یا هرچیزی . لطفا ازین گروه بندی کاربرا و برچسب زدن ها بیایم بیرون . |
|||
|
|
۱۳:۰۳, ۷/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۵ ۱۳:۰۳ توسط Silence.)
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
۱۳:۱۹, ۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۵ ۱۵:۰۸)پارمیس نوشته است: جالبترین حرفی که تا حالا شنیده بودم.به نام خالق هستی پس از خوندن همه ی کامنت ها بخصوص کامنت مدیریت محترم سایت جز تاسف چیزی باقی نموند.وقتی مدیریت یک سایتی مانند بیداری اندیشه اینچنان استدلال ها و نظرات سطحی میدن چه انتظاری از کاربرای عادی سایت میره؟خدمت مدیریت بگم اون سه استدلال علی اقا اصلا هم اشتباه نبود.شما فعلا همین سه راه را برای توجیه دارید.اولا که ما هم مسلمانیم اما قرار نیست هرچی جنابعالی و امثالهم به نام قانون تصویب میکنید را کاملا بپذیریم.ما گوسفند نیستیم که یه چوپان بخواد مارو راهنمایی کنه.انسان هستیم اشرف مخلوقات و دارای قدرت اختیار و تفکر.مشورت و راهنمایی خوبه و هرانسانی باید استفاده کنه اما استدلال های شما بیشتر شبیه به زورگویی و دستور میباشد.خیلی چیزها با اسم قانون,قانونی شد اما ایا چون نام قانون روی ان هست نشان از درستی ان هست؟اکثریت مسلمان هستن ما هم هستیم اما باید احترام اقشار مختلف جامعه در نظر گرفته بشه.بعدشم شما و صدایو سیمای عزیزتان صبح تا شب برنامه اشپزی میزارد و حتی فیلم هایی پخش میکند که دراون غذا خوردن یه شخص رو نشون میده پس از فردا شبکه نمایش کلا قطع بشه تا پایان رمضان و شبکه های دیگر هم فیلم و سریال پخش نکنند.در کشوری مانند هندوستان هم مردم با ادیان مختلف که تنوع ادیانشون به مراتب بیشتر از ایران هست دارن با صلح و بدون جنجال انچنانی زندگی میکنند و به یکدیگر احترام میزارند.اگر اینطوری نبود باید الان هرکس گوشت گاو در هندوستان میخورد به دار اویخته میشد.استدلال اخر که فوق العاده بود میتونیم شلاق هم میزنیم!! چرا چون برای انقلاب و وضع قوانین خون دادیم و هزینه دادیم!!کسی نگفت که دین کشور رو تغییر بدین گفتن قوانینشو اصلاح کنین و واقعا براساس اسلام پیاده کنین نه به نام اسلام. بعدشم مگه جنابعالی خون دادی که انقدر ما ما میکنی.امثال والدین من و شما و دیگران رفتن جنگ شهید شدن وجانباز شدن.برای جریان انقلاب 57 شهید شدن وجانباز شدن.تو این جمله یه صورت کاملا علنی دیکتاتوری خود را به اثبات رساندید.بعد احساسی حرف زدن شما در نوع خودش جالبه.شاه هر که بود و هرچه بود همه میدانند و نیازی نیست از ادبیاتی مثل شهوتران و کاسه لیس استفاده کنین.اگه قراره اسلامی بودن خود را نشون بدیم با ادبیاتمون نشون میدیم.مگر حضرت علی (علیه السلام) به ابن ملجم توهین کرد با انکه بدترین ضربه را از او خورد در ناجوانمردانه ترین حالت ممکن.فقط گفت اگر شهید شدم همان گونه به من ضربه زده با او برخورد کنید و اگر زنده ماندم خودم میدانم چه کنم. اگر قراراه با یه رفراندوم دین یه کشور تغییر کنه نشون از میزان رضایت مردم از نحوه اجرای قوانین دینه!!در زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مردم خودشون به قدری راضی بودن که درخواست رفراندم نمیدادن اما حالا چی؟بعدشم امام های ما کلی سختی کشیدن و دنبال تخت پادشاهی و حکومت کردن نبودند.نه به کسی چیزی رو اجبار کردن نه دستور سرکوب مخالفاشونو دادن. در یه جا هم میگین یا باید قوانین مثلا اسلامی رو پذیرفت یا هزینه پرداخت که معمولا هزینش یا طرد شدن از جامعه هست یا ....!!خدای جهان افرین را شکر که شما همیشه برای هر مساله ای روایت اماده دارین!!اگر قرار نباشه کسی بتونه وارد حیطه ای به قول شما حیطه قرمز بشه و درمورد اون سوال کنه و به چالش بکشه چگونه انتظار دارین به دین و کشورش مقید باشه.اونور هم مردم رو براساس قوانین متریالیستی میچرخونن اما اصل قانوننشون بعد روحانی رو هم در نظر میگیره یعنی در اصل این قوانین رو میسازن تا از لحاظ بعد روحانی به شیطان نزدیکتر بشن.بله پس انطور ها هم که گفتین متریالیست نیستند و ظاهرا متریالیستی برخورد میکنند اما به خوبی با مسائل روحی و ابعاد فراطبیعی اشنا هستند. در رابطه با قانون حجاب هم فکر نکنم جنابعالی از ایات الله طالقانی بشتر علم داشته باشین.ایشون همون اول گفته بودن اجباری در حجاب نیست.من خودم مخالف سرسختم بی حجابیم اما اجبار هم غلطه.اگر درتشو داری با علمت اثبات کن که حجاب واقعا منطقیه و خوبه بعد ببین اگر کسی نپذیرفت.ماموران عزیز به جای اینکه فرد رو مورد ضرب و شتم یا توهین قرار میدن با فرد صحبت کنن و دلیل منطقی بیارن اونوقت در بدترین حالت حداقل 50 درصد این کار رو میپذیرن.قرار نیست کل جامعه یه شکل باشه و درست باشه.اون که امامان معصوم بودن نه اجباری گذاشتن و نه تونستن کاملا فساد و جهل رو از بین ببرند حالا شما کی باشین که همچین ادعایی دارین. در اخر بگم افکار امثال ما مثل افکار شریعتی ها و طالقانی ها است و شما و امثالتون همیشه با نوع بینش و تفکر ما مشکل داشتین و دارین و خواهید داشت.پس بحث با شما بی فایده میباشد و راه را به بیراهه میکشاند. یا حق |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
خانم حوا.
با یه دو دو تا چهارتای ساده میشه فهمید اکثریت کشور چطورین. انتخابات ۹۲ ده تا کاندید داشتیم. ۲ تا اصلاح طلب و کسانی که خواستار تغییرات بودن. ۸ تا معتقد به اصول اسلامی و انقلاب. کاری ندارم اونا چقدر به اعتقاداتشون پابند بودن. اما یه اصلاح طلب رفت کنار و یه اصولگرا هم رفت کنار. حقیقت اینه که رای اصولگراها بیشتر از رای روحانی که تنها اصلاح طلب جمع بود، بود. انتخابات مجلس پارسال هم موید همین قضیه بود. ایران فقط تهران نیست. ضمن این که خیلی از اونایی که به اصلاح طلبها هم رای دادن، آدمهای مومن و مسلمونی بودن. به همین راحتی... پس اطرافیانمون رو ول میکنیم و به آمار بسنده میکنیم. حقیقت هم اینه اینهایی که ادعا میکنن شیوه بهتری بلدن نصفشون حتی رای هم نمیدن. چه برسه به این که واسه اعتقاداتشون خون بدن. البته این نظر منه و حق آقای بیداری اندیشه برای پاسخ محفوظه. |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۷/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۵ ۱۳:۲۹ توسط Silence.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
|
اگه ریشه بعضی از حرفهاو طرز فکر گوینده مشخص بشه راحت تر میشه نتیجه کرد
خب حالا یه سوال ساده: من به اعتقاد خودم مثلا مقید به اسلام و احکامش(احکامی که در قرآن اومده) هستم.خب پس روزه میگیرم و ...اما حالا این وسط همسایه من مقید به اسلام نیست لائیکه یا هرچی..حالا این همسایه من حق داره جلوی منی که مقید هستم غذا بخوره یا نه؟قطعا این کار درست و اخلاقی نیست و کسی نمی پسنده ولی و حالا اگه بخوره باید مجازات بشه؟ استدلال دوستان اینکه بله باید مجازات بشه چون حکومت اسلامیه و اکثریت مردم اسلام رو قبول دارند و به طبع اون هم روزه می گیرن.. دوستان مخالف میگن نه از کجا معلوم همه مسلمان هستند یا همه انقلاب اسلامی رو قبول دارند؟ بنظر منم برخورد بد و تنبیه شدید کار درستی نیست و نتایج بد تری به دنبال داره تازه من روزه می گیرم که همینارو تمرین کنم اگه قرار بشنیم زیرکولر و دست به هیچ کاری نزدم هیچ کسم هیچی جلوم نخوره که فسلفه روزه رو بردم زیرسوال! |
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۷/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۵ ۱۳:۴۳ توسط ام ابیها.)
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
آقای سایلنس.
تا حالا دیدین کسی رو بزنن چون نماز نخونده؟ یا کسی رو چون روزه اش رو خورده بزنن؟ بحث بر سر اینه که گناه هایی که جنبه اجتماعی داره باید تنبیه شه. روزه خواری به خودی خود تنبیه نداره. اما اگه در ملا عام باشه ایراد داره. دوستانی هم که دم از رحمانیت اسلام میزنن بهشون توصیه اکید میشه کتاب جاذبه و دافعه علی رو بخونن. راستی... امام خمینی هم تو پاریس اجازه نداد واسه تش گوسفند بکشن. گفت اینا این چیزا رو ندارن. اما آیا ایشون تو ایران قبل از انقلاب که همه هم مومن نبودن اجازه نمیداد واسه اش گوسفند قربونی کنن؟؟ یا بعد از انقلاب اومد و احکام ذبح رو عوض کرد طوری که بع بعی خونش در نیاد که روحیه مردم خراب میشه؟؟؟ حکم خداست. ما هم حتی اگه ابوسفیان باشیم که اسما فقط مسلمون باشیم هم موظف به اجرای قوانینیم. |
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۷/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۵ ۱۳:۵۹ توسط Silence.)
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۵ ۱۳:۳۶)ام ابیها نوشته است: آقای سایلنس.سلام من تو پست بالاتر گفتم نتیجه گیری تو بحث منوط به اینکه ریشه تفکر اشخاص مشخص بشه.وقتی شما یک طرز فکر دارید و من یک طرز فکر متفاوت چطور میخوایم به یک فصل مشترک برسیم؟ مثال عرض میکنم من خدا رو قبول ندارم و طبعا پیامبر و کتابش رو هم قبول ندارم روزه هم نمیگیرم یعنی از نظر من گناه نیست چون یک لیوان آب خوردم تو خیابون باید تنبیه بشم؟؟خب من که قبول ندارم این کار گناهه ... بله گفتم به لحاظ اخلاقی کار درستی نیست مثل این می مونه که یک نفر یکی از عزیزانشو از دست داده و عزاداره ولی همسایش تو خونه بزن و برقص راه انداخته و صدای آهنگشو زیاد کرده..خب این کار به لحاظ اخلاقی درست نیست ولی نمیشه که ما بخاطر این کار همسایه رو مجازات کنیم. |
|||
|
|
۱۷:۲۱, ۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
موضوع اینه که شما تو کشور اسلامی بزرگ شدید و قواعد اسلام رو میدونین.
ارامنه یا یهودیها یا زرتشتی های ما پابند به حجاب نیستن. اما آیا نمیدونن تو کشور ما باااید روسری سر کنن؟ ممکنه تو مجامع خصوصیشون سر نکنن که کسی هم تا حالا معترضشون نشده. اما در جامعه باااید سر کنن. اگه دنیا امروز شروع شده بود و من و شما بدون هیچ وجه مشترک فکری ای و شناخت تفکرات همدیگه همسایه میشدیم حرف شما درست بود. من یه بخشی از عمرم رو در خارج از ایران سپری کردم و یکشنبه ها تعطیل بودیم. در حالی که تعطیلی مسلمونا جمعه است. اما به قانونشون احترام میذاشتیم و همونطوری زندگی میکردیم. قانون کشور ما ممنوعیت شرب خمره. قانون اونا نیست. یه مسیحی که میخواد بخوره، میل خودشه. اما نباید مست و پاتیل تو خیابونا ظاهر بشه. |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۷/تیر/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۵ ۱۸:۵۷ توسط قلب.)
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
(۶/تیر/۹۵ ۱۵:۰۸)پارمیس نوشته است: جالبترین حرفی که تا حالا شنیده بودم.سلام با آدمهایی که زیر بار هیچ دلیلی نمیرن می خواي چی بگن!!!! میگیم اسلام گفته قبول نمی کنید ولی میگید مسلمان هستید!!! خب این پارادوکس داره!!! آیه قرآن هم که میاریم آخرش میگید یزید هم آیه می گفت!!! میگیم دموکراسی ميگه اکثریت و این اکثریت مسلمان هستند پس بقیه باید اطاعت کنند ولی شما میای در امضای خودت میگی این یعنی دیکتاتوری!!!! اينا پارادوکسه خواهر من اینجوری که نميشه امثال شما باید انتخاب کنن که پایه اعتقادات و منطقشون چيه اسلامه یا دموکراسی یا هیچی تکلیف خودتون رو معلوم کنید اینقدر هم وقت بقیه رو نگیرید (۷/تیر/۹۵ ۳:۴۰)Nadia نوشته است: یکی از چیزهایی که من متوجه نمیشم اینه که چطور مغز بعضی ها شستشو داده شده که احمقانه ترین چیزها را به عنوان اموری که درکش ورای درک انسان هست طبقه بندی می کنن!سلام این مسایلی که جناب علی مطرح می کنن نیاز به بحث داره برای شما که تازه عضو شدید بهتره بدونيد ايشون قبلاً عقاید ديگه داشتن در این تالار خودشون هم معتقد هستن که ریاکاری زیادی در زندگی دارن که حالا بحث ما چيزه دیگس و اینطور حرف زدن ايشون ریشه در منطق نادرست بحث کردنه بحث صیغه بچه های کم سن هم برميگردد به فرزند خواندگي و مسایل خاص دیگری به هرصورت وقتی یک فقیه در موردی نظر ميده اینه که باید برای تمام مردم و مسایلی که براشون پیش میاد حتی موارد خاص راه حل داشته باشه اگر خواستید درباره اسلام تحقیق کنید باید اينو مد نظر داشته باشید که احکام و فقه با نیت آنها بررسی میشن یه عده اسلام ستیز می گردن نقطه ضعف پیدا کنن در فقه و کاربری مثل علی اونارو مطرح می کنه اونم در بحثی که هیچ ربطی به مسئله تاپیک نداره نشون ميده ايشون دنبال جواب نیست بلکه می خواد تحقیر کنه (۷/تیر/۹۵ ۳:۴۰)Nadia نوشته است: ی سلام از روشنگری های شما مشعوف شدیم |
|||
|
|
۲۳:۱۰, ۷/تیر/۹۵
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۷/تیر/۹۵ ۱۱:۱۷)پارمیس نوشته است: سلام این قیافه حق به جانب رو کنار بزار ديگه شما اول بگو مسلمان هستی یا نه بعدم بگو دینت رو از کجا گرفتی انگلیس یا آمریکا یا... دین اسلام شيعه در حوزه های علمیه شیعه و دین مسیحیت در واتیکان تعلیم می دهند این واقعا مسخرس شما بیای بگي من مسلمانم و احکام اسلام رو زیر سوال ببری تازه پیش خودت و همفکرانتون فکر کنید که بله خدا با ماست کدوم خدا کدوم قرآن و کدوم حوزه علمیه بله این پزهای روشنفکری به درد همون مجالس می خوره نه اینجا خوش باش و تا می تونی بچه حزب اللهی ها رو مسخره کن چون سال آخری هست که وقت دارید برای اینکار بعد از این یک سال می بیمنت که یا پشیمونی یا سرگشته نا خودآگاه آدم ياده این آیه می افتد يُريدُونَ أَنْ يُطْفِؤُا نُورَ اللَّهِ بِأَفْواهِهِمْ وَ يَأْبَي اللَّهُ إِلاَّ أَنْ يُتِمَّ نُورَهُ وَ لَوْ کَرِهَ الْکافِرُونَ می خواهند نور خدا را با دهنهای خود خاموش کنند ، و خدا نمی گذارد و دست برنمی دارد تا آنکه نور خود را به کمال و تمامیت برساند ، هر چند کافران کراهت داشته باشند . اینم برای کسانی که فکر می کنن دین اسلام داره کم فروغ ميشه در حالی که نور اسلام داره درون خودشون کم فروغ ميشه نه جهان |
|||
|
|
|
|
|

![[تصویر: farhangnews_206846-570099-1464601141.jpg]](http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/95-03/10/farhangnews_206846-570099-1464601141.jpg)
![[تصویر: farhangnews_206846-570088-1464601141.jpg]](http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/95-03/10/farhangnews_206846-570088-1464601141.jpg)
![[تصویر: farhangnews_206846-570084-1464601141.jpg]](http://www.farhangnews.ir/sites/default/files/content/images/story/95-03/10/farhangnews_206846-570084-1464601141.jpg)