کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انتخابات۹۶
۶:۲۸, ۵/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحیم
موضوع :انتخابات 96
۱–ریاست جمهوری۲–شورای محلات
عمر این دولت در حال اتمام است . دولت در وضعیتی سال اخرش را سپری می کند که از نظر اقتصاد عملکرد مطلوبی برجا نگذاشته است. فیشهای نجومی ، تعطیلی کارخانه ها (ارج و همین امروز خبر تعطیلی کارخانه ترانسفو در خبرگزاری دانشجو) افزایش تحریم های اقتصادی با تصویب بیشتر طرح های ضد ایرانی بعد از برجام در کنگره 114امریکا ، ۲برابر شدن وابستگی بودجه ۹۵بر خام فروشی نفت، افزایش واردات ، کارنامه ۱۰۰روزه نه، کارنامه چهار ساله خوبی برجاگذاشته نخواهد شد. این از نظر اقتصادی !
فرض کنید که الان پای صندوق رای هستیم چه کسی را انتخاب کنیم که سابقه های تلخ دوره های قبل تکرار نشود؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۰, ۱۳/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۵ ۲۳:۴۳ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #41

(۱۰/مرداد/۹۵ ۱۸:۴۵)بیداری اندیشه نوشته است:  علی آقا پس دقیقا داریم با آمریکا چیکار می کنیم؟ فقط امتیاز میدیم و دست به دعا برمی داریم تا اونها هم امتیازکی بدن؟ یا ایمیل توفانی بهشون می زنیم و ازشون به خودشون شکایت یا بهتر بگم درد دل می کنیم؟

رصد می کنین اخبار رو؟ همه مقامات آمریکایی میگن ایران باید رفتارش در منطقه رو تغییر بده. شما میگی تغییر نمیدیم چون خلاف سیاستهای کلی نظام هست. خوب پس چرا اینهمه ضرر دادیم و توجیه می کنیم و ادامه هم میدیم؟ به چی امیدواریم؟ قراره ما دیگه چیکار کنیم که دستگاه دیپلماسی نکرده تا اقتصادمون زیر و رو بشه و اشتغال دار بشیم و خوشبخت و ... این گور که داریم براش فاتحه می خونیم از 4 سال پیش میت نداشت الان هم نداره ولی دولت همچنان داره فاتحه می خونه. بعدا هم میتی نخواهد داشت و جنابعالی می فرمایین به کسی رأی میدم که دوباره روی همین گور بی مرده فاتحه بخونه و ....

پیام آمریکایی ها رو بگیریم که معامله با آمریکا یعنی کشک. نه فقط با ایران با همه کشورها جز دروغ و کلاهبرداری کاری نکرده. تاریخش موجوده. این پیام آمریکایی ها رو باید گرفت که انگار هیچکس نمی گیره...

بعد هم یه احمدی نژاد حرفهای انقلابی زد بعدش هم مشاوران نزدیکش تغییرش دادن دیگه هر کسی اومد و حرف انقلابی زد میشه دروغگو؟ الان روحانی وعده 100 روزه داد راستگو بود؟ 400 بار به صراحت گفت از رکود عبور کردیم راست بود؟ در مورد برجام و قراردادهای جدید نفتی راست گفتن؟ فقط حزب اللهی ها دروغگو هستن و مفسد اقتصادی؟ بعد همشون هم دروغگو هستن؟ یعنی احتمال 1 درصد هم نداره یکی بیاد به حرفی که میزنه معتقد باشه؟ عجیبه حرفتون. دیگه به معتدلین و اصلاحات رأی بدیم 100 درصد راستگو هستن؟ ماذا؟

تعریف شما از انقلابی بودن یعنی یکی که فقط به آمریکا فحش بده؟ احیانا حرکت دولت قبل در بی توجهی به خواسته های آمریکا و سرمایه گذاری برای جوانان انقلابی و زمینه سازی بروز استعدادهای داخلی که نتیجش شد همون دستاوردهای هسته ای و فضایی و ... جز مصادیقش نیست؟

ضمنا در مورد این جمله که گفتین اگر برجام اینقدر بد بود مجلس و رهبر موافقت نمی کردن. متاسفانه این حرفها صرفا ظن و گمان و ساده انگاری هست. اولا متن برجام مشخص بود و نتیجه برجام مشخص. همون موقع بودن مقامات مختلف که مخالف برجام بودن اما انگ کاسب تحریم خوردن. کمیسیون مجلس بعد از ۴۰ روز گزارشی مبسوط داد از نقاط ضعف بسیار برجام که ایکاش مطالعه می کردین که کمیسیون موافق نبود اما لاریجانی کرد آنچه کرد. رهبر با توجه به تصویب مجلس و اصرار دولت و از اونجاییکه هسته ای جز سیاستهای کلی نظام نبود با شروطی اجرای برجام رو موافقت کردن که از قبل معلوم بود نقض میشه و شد اخیرا بارها و بارها رهبری به صراحت گفتن دست کم صد بار گفتم با این شیطان معامله کردن معنی نداره.

این حرف ساده رو هم لطفا بگذارین کنار که رهبر نمی گذاره و .... حالا مقصر شد رهبر. شما تاریخ سیاسی ایران بعد از انقلاب بخون امام رو چطور یکی مثل هاشمی دور میزد در مسئله منتظری و قطعنامه ۵۹۸ و .... نگو امام خودش موافق منتظری بود چون عینا گفتن از ابتدا مخالف بودن همینطور بنی صدر. اون که امام بود...

درود بر شما

چرا اینقدر به خودتون فشار میارین برادرمن؟ مگه مشکلات اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی جامعه ایران برای امروز و دیروزه؟؟ تا وقتی که یادمون هست همین بوده ، ایران قوانین درش تضمین اجرایی نداره ، یعنی توی برخی از کشورهای پیشرفته قوانین باید حتما اجرا بشن و روش نظارت دقیق هست.

اما توی ایران هیچ قانونی عملا وجود نداره و به واقع میشه گفت هرکسی کار خودشو میکنه و با پول و پارتی میشه هرکاری کرد و هیچگونه شایسته سالاری در طبقات مختلف جامعه وجود نداره.

حالا این حرفها دیگه بازیه برای سرگرم کردن شما و من ، هر دولتی ، هر سیاست مداری میاد و جیب خودش رو پر میکنه و یه خیری به آشنا های خودش میده و هیچ فرقی هم به حال جامعه نمیکنه.

دو حزب بزرگ مملکت بینشون دولت میچرخه و بازم فرقی نداره ، درنهایت همشون از یک قماش هستند.

وضع ما با اومدن دولت های مختلف تغییر خاصی نکرده و نمیکنه بلکه وضع جامعه ما جریان داره و حتی اگر من هم رئیس جمهور بشم فرقی به حال ما نمیکنه.

موفق باشید و امیدوارم درگیر این بازیها نشید برادر بزرگوار من.

(۵/مرداد/۹۵ ۶:۲۸)moi bai نوشته است:  عمر این دولت در حال اتمام است . دولت در وضعیتی سال اخرش را سپری می کند که از نظر اقتصاد عملکرد مطلوبی برجا نگذاشته است. فیشهای نجومی ، تعطیلی کارخانه ها (ارج و همین امروز خبر تعطیلی کارخانه ترانسفو در خبرگزاری دانشجو) افزایش تحریم های اقتصادی با تصویب بیشتر طرح های ضد ایرانی بعد از برجام در کنگره 114امریکا ، ۲برابر شدن وابستگی بودجه ۹۵بر خام فروشی نفت، افزایش واردات ، کارنامه ۱۰۰روزه نه، کارنامه چهار ساله خوبی برجاگذاشته نخواهد شد. این از نظر اقتصادی !

درود بر شما

شما فکرمیکنید توی این دولت فقط فیشهای نجومی وجود داره؟ اینها همیشه وجود داشته ، وجود داره و وجود خواهد داشت کسی نمیتونه و نمیخواهند که جلوی این مسائل رو بگیرن.

شما فکرمیکنید دوره ی اقای احمدی نژاد فیشهای نجومی نبود؟ خود معاونین اقای احمدی نژاد اختلاص کردن که!!! البته من نمیگم این دولت بهتره بلکه همشون یه کرباس هستند و هیچ فرقی نداره! همشون در یک چرخه و یک خانواده هستند و من و شما فقط درگیر بازی هستیم!

اینها ربطی به این دولت نداره همیشه همین بوده!

دلیلش هم اینه که توی ایران قانون عملا بی معنا هستش و وجود خارجی نداره فقط اسمه!

(۸/مرداد/۹۵ ۲۳:۱۴)A L I نوشته است:  اصلاح طلبها دل خوشی از روحانی ندارن....
اکثر اونهایی که به روحانی رای دادن همچین رضایتی ندارن...
اصولگراها رابطه خوبی با احمدی نژاد ندارن....
احمدی نژاد مثل قبل طرفدار نداره....
ممکنه ...ممکنه،اصولگراها از یک نفر مثل جلیلی شایدم قالیباف حمایت کنند و اصلاح طلبها از یکی مثل ظریف یا عارف...
بعد خیلی بهم میریزه....روحانی،احمدی نژاد،جلیلی،قالیباف،عارف یا ظریف...شایدم حتی خاتمی(البته اگر رد صلاحیت نشه!)
بعد این وسط رضایی و ولایتی هم شرکت میکننBig Grin

دکتر رضایی مرد بزرگی هستش اما متاسفانه رای نمیاره و بعیده!

اما بهتون میتونم قول بدم و بدون هیچ شکی بگم اگر خاتمی کاندید بشه صدرصد رای میاره ، خاتمی پرطرفدارترین و محبوبترین فرد سیاسی تاریخ ایران پس از انقلابه و شاید یکی از پرطرفدارترین های تاریخ ایران .... در تمام اقشار مردم !!!

اما مسلما خاتمی خودش نمیاد چون میدونه که عدم صلاحیت میخوره!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۵:۵۴, ۱۴/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۵ ۶:۰۲ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #42
آواتار
نقل قول:چرا اینقدر به خودتون فشار میارین برادرمن؟ مگه مشکلات اقتصادی ، فرهنگی ، سیاسی جامعه ایران برای امروز و دیروزه؟؟ تا وقتی که یادمون هست همین بوده ، ایران قوانین درش تضمین اجرایی نداره ، یعنی توی برخی از کشورهای پیشرفته قوانین باید حتما اجرا بشن و روش نظارت دقیق هست. اما توی ایران هیچ قانونی عملا وجود نداره و به واقع میشه گفت هرکسی کار خودشو میکنه و با پول و پارتی میشه هرکاری کرد و هیچگونه شایسته سالاری در طبقات مختلف جامعه وجود نداره.

فشار داره عزیز من. شاید شما درک نکنی. قبل از انتخاب روحانی و قبل از شروع مذاکرات ما و دیگر دلواپسان و خود رهبر گفتیم و گفتیم و گفتیم و ... مذاکره با آمریکا فایده نداره. اونموقع گفتیم ضرر هم نداره اما متاسفانه ضرر هم کردیم. صرفا به خاطر عبرت گرفتن و شناخت مجدد 100 باره آمریکا به عنوان دشمن، رهبری اجازه دادن صنعت بزرگ هسته ای کشور نابود بشه چون مردم و دولت چاره دیگه ای نگذاشتن برای رهبر. خود احمدی نژاد هم اواخر دولتش دنبال مذاکره با آمریکا بود. حالا که دشمن به مرادش رسید و صنعت هسته ای نابود شده و هیچ هیچ گیرمون اومده ملت به جای عبرت گرفتن و تغییر نگاه، همچنان دارن از این رویه پر ضرر دفاع می کنن. فشار داره برادر من...

اما اینکه گفتین قانون وجود نداره خوب حرف درستی نیست. شما از اونور بوم افتادی. قانون وجود داره و خیلی مواردش اجرا هم میشه. خوب طبیعتا هم نقص قوانین داریم که باید اصلاح بشه هم اجرای قانون رو داریم که به خود مردم و نهادهای دولتی و خصوصی بر می گرده هم نظارت بر اجرا که دولت و مجلس و قوه قضائیه باید کار کنن. همه کوتاهی کردن و می کنن که نتیجه شده این. اما این به معنای اون چیزی که شما گفتی نیست.

نقل قول:حالا این حرفها دیگه بازیه برای سرگرم کردن شما و من ، هر دولتی ، هر سیاست مداری میاد و جیب خودش رو پر میکنه و یه خیری به آشنا های خودش میده و هیچ فرقی هم به حال جامعه نمیکنه.

این حرف هم درست نیست. خیلی بحث کردن درباره تفاوت دولتها مفصله اما مهم نوع جهانبینی مدیریت اجرایی کشور هست. یه وقت یه مدیری میخواد کشور رو از لحاظ اقتصادی قوی کنه. راهکارش هم دستور رهبری مبنی بر اجرای اقتصاد مقاومتی هست که آقایون سال آخر یادشون اومده نیم نگاهی بهش داشته باشن. می بینی مدیر نگاهش درسته و نیتش هم درسته اما کار اجرایی هزار مشکل داره. هر کدوم از شما تجربه کار اجرایی داشته باشین متوجه میشین که همیشه مسائل اونطوری پیش نمیره که مد نظر هست. تازه کارشکنی های دشمن خارجی و منافقان داخلی و مافیای واردات و .... کمکاری خود مردم و کارمند و کارگر و مدیر و ... رو هم اضافه کنین. اختلاس ها و دزدی ها و قاچاق ها و رانت ها هم متاسفانه... اینها قضیه رو سخت و زمانبر میکنه اما چاره کار همینه. تکیه به داخل. میشه امیدوار بود که این مسیر به جاهای خوبی برسه....
اما یه وقت نوع نگاه مدیر کلا منحرفه مثل این دولت که هر چی گفتن به جای تکیه بر سرمایه گذاران چپاولگر و افزایش واردات زمین زننده تولید داخل، رویکرد نگاه به درون داشته باشین انگار نه انگار و الان کشور ایران که تازه داشت روی زانو بلند میشد در جهت تولید داخلی، محکم زمین خورد و بیش از 60 درصد تولید کنندگان داخلی .... بعضی ها صادر کننده به کشورهای اروپایی بودن. این یکی چون کلا تو جاده نیست اصلا امیدی بهش نیست. این نوع نگاه از دید شما فرقی با نوع نگاه اول نداره؟

بله کار رو راحت کردین. تشخیص بد و بدتر و خوب و خوبتر از سخت ترین کارهاست اما میشه راحت صورت مسئله رو پاک کرد و گفت همه بد هستن و .... نا امیدی محض و پوچی و خود کشی راهکار شماست دیگه نه؟ مردم با امید زنده هستن عزیزم. اطلاعات شما در مورد بی تفاوت بودن دولتها غلطه. اینجا آمریکا نیست که سیاستمدارانش از یه آبشخور اسرائیل تغذیه بشن. خیلی روشنفکر شدن هم خوب نیست دیگه. باید خیلی دقیق مطالعه کرد و آگاهانه تصمیم گرفت... بالاخره یا قلب ما برای ملت و کشور و دینمون می تپه یا الکی ادعای وطن پرستی می کنیم. اگر واقعا قلبمون می تپه نمی تونیم بی تفاوت باشیم...

سرنوشت یک قوم رو خودشون تعیین می کنن. کم کمش مردم باید به اونیکه فکرش درسته فرصت کار بدن و سرمایه و انرژی مملکت رو در اختیار اونی که فکرش غلطه نگذارن....

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z
۱۵:۵۴, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #43
آواتار
حسن روحانی |اگه رد صلاحیت نشه(جدی!)| 96 هم رای میاره.
مخصوصا اگر احمدی نژاد رد صلاحیت نشه.در واقع هیچکس از تایید صلاحیت شدن احمدی نژاد بیشتر از روحانی خوشحال نمیشه!
هجوم رای های خاکستری و نبودن هیچ اصلاح طلب دیگه ای وضعیت روحانی رو خوب کرده.

طبق آمار بر خلاف تصور عمومی حسن روحانی در سال 92 در روستاها موفق تر از احمدی نژاد 84 بود.
احمدی نژاد اگه باهوش باشه اصلا کاندیدا نمیشه و اصولگراها اگه باهوش باشن یک کاندیدای موجه معرفی میکنند.
اون وقت شاید یه کم خطرناک بشند.که البته بعیده با این وضعیتشون!

به طور کلی من بعید میدونم اتفاق خاصی در سال آینده رخ بده،احتمالا یک انتخابات معمولی مثل سال 92 برگزار میشه.
۱۶:۱۸, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #44
آواتار
اون روزی که سومین مناظره شبکه یک توی خرداد 92 پخش شد

روحانی می گفت من سرهنگ نیستم.
جلیلی هم تیکه می نداخت می خندید.
قالیباف هم داد و بیداد می کرد

اون لحظه که غرضی به حیدری اعتراض کرد که اینا فقط دارن سیاست بازی می کنن و حیدری هم حمایت کرد چون می خواست برنامه اش بیننده داشته باشه

همون لحظه باید به این سطح از درک می رسیدیم مملکت سیاسی بازاره. ای کار یکم شعور بین این مردم بود که نه با شعار و داد و بیداد رای اشون عوض می شد. نه با 4 دقیقه کلیپ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، AmirEfrit ، amirabdi
۱۸:۲۸, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #45
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۵ ۱۵:۵۴)Ali#59 نوشته است:  حسن روحانی |اگه رد صلاحیت نشه(جدی!)| 96 هم رای میاره.
مخصوصا اگر احمدی نژاد رد صلاحیت نشه.در واقع هیچکس از تایید صلاحیت شدن احمدی نژاد بیشتر از روحانی خوشحال نمیشه!

طبق آمار بر خلاف تصور عمومی حسن روحانی در سال 92 در روستاها موفق تر از احمدی نژاد 84 بود.
احمدی نژاد اگه باهوش باشه اصلا کاندیدا نمیشه و اصولگراها اگه باهوش باشن یک کاندیدای موجه معرفی میکنند.

به طور کلی من بعید میدونم اتفاق خاصی در سال آینده رخ بده،احتمالا یک انتخابات معمولی مثل سال 92 برگزار میشه.
ینی تحلیلی شما کردی که یه کلمه شم به واقعیت نمیخوره:
اتفاقا کابوس روحانی احمدی نژاده و احمدی نژاد نشون داده تو مناظره ها دست برتر رو داره.ندیدین کروبی و موسوی رو چطور تو مناظره ها کتلت میکرد.به نظر من احمدی نژاد یه داغی از روحانی داره وصف نشدنی.البته این نظر منه.هیچ چیزی هم معلوم نیست.انتخابات 96 هم خیلی معمولی نیست.احمدی نژاد بیاد جلیلی بیاد روحانی هم هست اصلاح طلبها هم احتمالا یه گزینه معرفی میکنن بعد شما بشین تماشا کن معمولیه یا نه.
۱۹:۴۲, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #46

(۱۴/مرداد/۹۵ ۱۵:۵۴)Ali#59 نوشته است:  حسن روحانی |اگه رد صلاحیت نشه(جدی!)| 96 هم رای میاره.

از افعال معکوس استفاده کردید؟
آقای روحانی با کدام کارنامه و عملکرد قراره رای بیاره؟! شهر و روستا نداره
رای های خاکستری دیگه کی هستن؟ کجا هجوم بردن؟ خوب رسما بگید همه مردم طرفدار اصلاح طلبها هستن.

معنی رای خاکستری چیه؟ افرادی که طرفدار هیچ حزب و گروه خاصی نیستن و در زمان هر انتخابات ممکنه به هر کدوم از افراد رای بدن. به خاطر همینه که این آرا اغلب مواقع قابل پیش بینی نبوده
فکر کنم شما کلا معنی رای خاکستری رو هم به خاطر حاج حسن عوض کردی Smile Smile

فعلا که 9 ماه تا انتخابات مونده و حسن روحانی هنوز هم فرصت ریزش آرا در بین افکار عمومی رو داره. ولی توی این 9 ماه بعیده که اقتصاد و مسائل مهم کشور به جای درستی برسه!!!
ولی همین الان هم من بعید می دونم بالای 10 میلیون رای داشته باشه. با کل عقبه اصلاح طلب و طرفدار هاشمی گفتم
۲۰:۲۴, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #47
آواتار
دیگه واقعا دوستان منصف باشند!

سال ۹۲ بهترین زمان برای روحانی بود. همه ی اصلاح طلب ها کنار رفتند و اکثر رای های اصلاح طلب ها به نفعش بود. رای های خاکستری رو هم که داشت.کارخرابی های احمدی نژاد هم که اصولگراها رو بدنام کرده بود! با تمام این وجود با اختلاف ناچیز ۳۰۰ هزار رای رییس جمهور شد.

اما سال ۹۶ ایشون چی داره.

به گفته ی خیلی از طرفدارهای خود ایشون و افرادی که بهشون رای دادند و با استناد به افرادی که اطرافمون می بینم که بشیمون شدند از رای دادن به روحانی , ایشون به شدت ریزش رای داشتند.

علاوه بر این در این دوره به شدت تعداد کل رای دهندگان هم به نظر من کاهش بیدا میکنه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
۲۰:۳۶, ۱۴/مرداد/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۳۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #48
آواتار
کلا بستگی به احمدی نژاد داره.
من نمیدونم چطور بعضی ها میگن احمدی نژاد رای میاره...تو جامعه نیستن یا نمیخوان جامعه رو ببینند.
احمدی نژاد تایید صلاحیت بشه خیلی ها که واسشون روحانی با قالیباف فرقی نداره وارد گود میشن و به رقیبش رای میدن.
فقط برای این که احمدی رئیس جمهور نشه.
خود اصولگراها هم این رو میدونن که به احمدی نژاد دل نمیبندن.

اگر هم محمودخان توی انتخابات نباشه،وحدت کلید بُرده.
این اصولگراهایی که من می بینم بعیده سرِ یه گزینه توافق کنند،اما از اون طرف اصلاح طلب ها گزینه ای جز روحانی ندارند.

این نظر منه،این پست ها اینجا میمونه سال دیگه نتیجه رو می بینیم.
شاید هم گفته شما درست از آب در بیاد.
کابوس روحانی برگرده،قضیه روحانی رو هم لولو ببره Smile
الله اعلم

البته اینم بگم که احتمالا تعداد کاندیداها تو این دوره بیشتر از 4 تا باشه.
به هر شکل حاکمیت بدش نمیاد با هر ترفندی شده شر روحانی رو از سر خودش کم کنه.
همین پریروز آقای خامنه ای گفت 6 ماه از برجام گذشت و هیچ تاثیر ملموسی تو زندگی مردم نداشت.
دیشب روحانی توی مصاحبش گفت که برجام وضع اقتصادی مردم رو بهتر کرده.
خودتون حساب کنید دیگه...
۲۱:۳۲, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #49
آواتار
انتخابات مهندسی شده روحانی

برای هموار کردن مسیر مذاکرات مخفیانه، یک روحانی توانست بر احمدی نژاد پیروز بشود. جورج سورس با رییس جمهور روحانی اسبق ایران دیدار کرده و دو بار از او می خواهد که به ریاست جمهوری بازگردد. از آنجایی که خاتمی از حضور در انتخابات منع شده بود، بنابراین جنبش سبز به رنگ بنفش تغییر رنگ داد تا روحانی رئیس جمهور شود.

با کمک ان جی او های آمریکایی و تبلیغات رسانه های غربی و همکاری با اصلاح طلبان ایران، حسن روحانی در سال 2013 رییس جمهور شد. اعلام پیروزی روحانی در جون 2013 بسیار شعف انگیز بود.

بعد از اعلام پیروزی، هیچ گونه اتهام تقلبی در انتخابات اعلام نشد. چرا که معمولا در انتخابات کشورهای جهان سوم، اگر کاندیدای مورد نظر آمریکا روی کار نیاید، این اتهام زده خواهد شد.

هوشنگ امیر احمدی که ریاست شورای ایرانیان آمریکا را داشت مدعی است که انتخابات 2013 ایران برای ریاست جمهوری حسن روحانی و برای اینکه مذاکرات پنهان برای توافق هسته ای به سرانجام و نتیجه برسد، مهندسی شده است.

امیراحمدی در ادامه می گوید: در واقع اعضای کلیدی دولت از همان گروه دیپلمات های سابق ایرانی در ماموریت سازمان ملل که از آنها به عنوان حلقه ی نیویورکی ها از جمله محمد جواد ظریف یاد می شود، انتخاب شدند. محمد جواد ظریف نیز روابط دوستانه خود با برخی از آمریکایی های شناخته شده را دوباره برقرار کرده است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۲۲:۲۹, ۱۴/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #50
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۵ ۲۰:۳۶)Ali#59 نوشته است:  کلا بستگی به احمدی نژاد داره.
من نمیدونم چطور بعضی ها میگن احمدی نژاد رای میاره...تو جامعه نیستن یا نمیخوان جامعه رو ببینند.
احمدی نژاد تایید صلاحیت بشه خیلی ها که واسشون روحانی با قالیباف فرقی نداره وارد گود میشن و به رقیبش رای میدن.
فقط برای این که احمدی رئیس جمهور نشه.
خود اصولگراها هم این رو میدونن که به احمدی نژاد دل نمیبندن.

اگر هم محمودخان توی انتخابات نباشه،وحدت کلید بُرده.
این اصولگراهایی که من می بینم بعیده سرِ یه گزینه توافق کنند،اما از اون طرف اصلاح طلب ها گزینه ای جز روحانی ندارند.

این نظر منه،این پست ها اینجا میمونه سال دیگه نتیجه رو می بینیم.
شاید هم گفته شما درست از آب در بیاد.
کابوس روحانی برگرده،قضیه روحانی رو هم لولو ببره Smile
الله اعلم

البته اینم بگم که احتمالا تعداد کاندیداها تو این دوره بیشتر از 4 تا باشه.
به هر شکل حاکمیت بدش نمیاد با هر ترفندی شده شر روحانی رو از سر خودش کم کنه.
همین پریروز آقای خامنه ای گفت 6 ماه از برجام گذشت و هیچ تاثیر ملموسی تو زندگی مردم نداشت.
دیشب روحانی توی مصاحبش گفت که برجام وضع اقتصادی مردم رو بهتر کرده.
خودتون حساب کنید دیگه...
دقیقا،منم به دوستام دارم همینو میگمBig Grin
من به شخصه اصلا همون دور اولم به روحانی رای ندادم،دور دومم بهش رای نمیدم،ولی اگر احمدی نژاد بیاد شاید بخاطر اینکه این محمود خان افغان دوباره به ایران حمله نکنه مجبور بشم به روحانی رای بدم....
خیلی افراد میشناسم مث من فکر میکنن،یه نگاه به جامعه بندازید،یه نگاه به فضای مجازی بندازید اکثرا همچین دل خوشی از روحانی ندارن،ولی از احمدی نژاد متنفرن(حالا دلیلش کاری نداریم!) بعضی ها حتی حاضرن به عموپورنگ رای بدن ولی احمدی نژاد رئیس جمهور نشه
بدترین گزینه اصولگراها احمدی نژاد و بهترین گزینه اونها شخصی مثل جلیلی یا قالیباف میتونه باشه!
در صحبتهای رهبری هم کاملا مشخصه همچین تمایل به روحانی ندارن و دوس دارن شخصی بیان که سیاستشون تقریبا هم سوی خودشون باشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا