|
اهداف برجام چه بود؟
|
|
۱۸:۲۸, ۲۱/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام بنظر بنده در برجام دوهدف عمده درکاربود 1-رفع سایه جنگ ازسر کشورمان 2- رفع تحریمات سازمان ملل وآژانس اتمی اینک این سوال مطرح است که آیا برجام به اهداف خودرسید پاسخ بله هم کشورمان از جنگ دور شد وهم کلیه تحریمات بین المللی منتفی شد .در نتیجه ما دربرجام موفق بودیم علیرغم اینکه درعمل مشکلاتی هم داریم والسلام |
|||
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۲۳, ۳۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۵ ۰:۴۸ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وتشکر خوب اگر شما تصور میکنید که برجام توافق با آمریکا بوده است پس با اجازه رهبری بوده است دیگر مشکلی ندارد. مگر آنکه شما نادرست برداشت کرده اید.ضمنا اگر نمایندگان ما ضعیف عمل کرده اند خوب این مشکل ماست نه آنها وباید بدنبال عامل این خرابیها بود که کار رابدینجا کشانیدند ممنون ضمنا خسته هستم رفتم بخوابم شب بخیر تا روزی دیگر اگر زنده بودم بدرود |
|||
|
۱:۲۲, ۳۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۵ ۲۲:۲۱ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۵ ۲۲:۵۲)aliabad نوشته است: ظاهرا شما عنوان بحث را با مطلب دیگری قاطی کرده اید. برادر من صحبت برسر برجام است نه آمریکا .کسی دستش را بسوی آمریکا دراز نکرده است .اگر دستی دراز شده برای آشتی با سازمان ملل ودنیاست واین هم با اجازه رهبری بودقطعنامه شورای امنیت تعیین میکنه که دنیا با ما قهره ؟ شورای امنیت چیه ؟ اینجا بخونید اگر بلد نیستید : https://fa.wikipedia.org/wiki/شورای_امنی...ن_ملل_متحد پس شورای امنیت مجموعه چند کشوره . چه کشورهایی ؟ پنج عضو داءم که حق وتو دارند : آمریکا ، انگلیس ، روسیه ، چین ، فرانسه . و ده عضو غیرداءم که همینجوری برای خنده میان که اگر نظراتی مخالف اون یکی ها دادن وتو بشه . پس توهم نزنید که شورای امنیت چیزی غیر از چند تا کشوره . این چند تا کشور چرا قطعنامه دادند ؟ ما باهاشون چیکار کرده بودیم که باهامون قهر کرده بودن ؟ میگفتن ما می ترسیم که شما سلاح هسته ای بسازید . اما ما که NPT رو امضاء کرده بودیم و به سازمان بین المللی انرژی اتمی اجازه نظارت داده بودیم . بیشترین مقدار نظارت بر فعالیت های اتمی یک کشور در کل جهان ، هم از نظر گستردگی نظارت ، هم از نظر عمق نظارت ، و هم از نظر تعداد ساعتهای بازرسی ، مربوط به ایران بوده و هست . غیر از اینه ؟ پس چرا میگفتن ما می ترسیم که شما سلاح هسته ای بسازید ؟ اگر علت قهر کردنشون با ما همینا بود ، پس ما چه تقصیری این وسط داشتیم ؟ چیکار کرده بودیم که از نظر شما بد بود و باید صنعت هسته ای مون رو تا حد اسباب بازی پایین می آوردیم تا با اونا آشتی می کردیم ؟ اسم این چند تا کشور نمیشه دنیا ، اما حتی اگر اسمشون می شد دنیا ، ما باهاشون چه دشمنی ای کرده بودیم که لازم شده بود دست دوستی دراز کنیم ؟ دقیقا بگید چه دشمنی ای کرده بودیم . اگر بحث برجام ربطی به آمریکا نداره ، پس چطور ظریف مذاکرات برجام رو با وزیر امور خارجه آمریکا انجام می داد ؟ مذاکراتش رو با کری انجام می داد ، برداشتن تحریمها رو هم آمریکا تعهد کرد ، ولی بحث برجام ربطی به آمریکا نداره ؟ اگر ادعا می کنید که مذاکرات ما با سازمان ملل و نمایندگان شورای امنیت بوده ، پس آلمان توی مذاکرات چه غلطی می کرد ؟ اگر آلمان عضو داءم شواری امنیت نیست ، و در سالهای توافق برجام عضو غیرداءم هم نبوده (http://www.un.org/en/sc/members/) پس اصلا چرا آلمان جزء مذاکرات بود اگر ادعا می کنید که مذاکرات ما با سازمان ملل و نمایندگان شورای امنیت بوده ؟ اگر علت قهر کردن اعضای داءم شورای امنیت با ما این بود که با امکان دستیابی ایران به سلاح هسته ای به صلح و امنیت جهانی صدمه میخوره ، پس چرا خودشون بزرگترین دارندگان سلاح های هسته ای جهانند ؟ اگر در مورد سلاح های هسته ای خودشون منطقشون زورمداریه ، چطور ادعا می کنید سر موضوع هسته ای ما دیگه زورمداری نمیخوان بکنن ؟ یهو اینجا هدفشون صلح دوستی میشه ؟ اگر به آمریکا دست دوستی دراز نشده ، چرا روحانی با اوباما تلفنی حرف می زد ؟ نکنه فکر می کنید رفتار دیپلماتیک و صحبت دیپلماتیک همون صحبتهای دوستانه پسرخاله هاست که بخاطر اینکه حال همدیگه رو بپرسند و خوش و بش کنند به هم زنگ می زنند ؟ در مورد دست دادن ظریف با اوباما هم همینطور . نکنه فکر می کنید رفتار دیپلماتیک همون تعارفات همسایگیه که اگر اتفاقی همدیگه رو تو راهرو دیدن با هم دست میدن ؟ رهبر ، اگر بخواد هم نمیتونه اجازه دوستی با دشمن دین خدا رو بده . اینجور حسابها رو کسانی روی رهبر میکنن که زیاد متوجه نشده اند که چرا رهبر خوبه . ملاک تشخیص خوبی یک فرد ، دین خداست . هر خوبی ای که ما برای رهبر متصوریم بخاطر طرفداری اش از دین خدا و بخاطر دشمنی اش با دشمن دین خداست . اگر خلافش رو ببینیم ، میره جزء بدی هاش . نه اینکه یهو از مریخ بهمون الهام شده باشه که : "این فرد خوب است" و بعد ملاک تشخیص خوب و بد بشه اون فرد ! |
|||
|
۸:۲۷, ۳۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۵ ۸:۵۹ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وصبح بخیر اولا شورای امنیت یکی از ارکان ششگانه سازمان ملل متحد است وتنها رکنی است که فرمان جنگ صادر میکند والبته 5 عضو صاحب حق وتو هم درآن هستند پس آن شورا نماینده سازمان ملل است واگر 5 عضو دارنده حق وتو با دولتی مذاکره کند وبه توافق برسد حتما در شورا تصویب میشود . ثانیا علاوه برشورا نماینده اتحادیه اروپا وآلمان کاندید آینده درشورا نیز در مذاکرات حضور داشتند پس ما با دنیا درحال مذاکره بودیم نه آمریکا ثالثا:اینکه چرا بهانه ای علیه ما برپا کردند این را باید خود ما بخودمان جواب بدهیم ما دردرون خودمان جاسوس داشتیم (اخیرا امیری اعدام شد)اینها اخبار مخفی کاری مارا به آنها دادند وبهانه بدستشان آمد وعلیه ما قطعنامه صادر کردند.پس اشکال از خودما بود نه آنها رابعا:اگر با آمریکا هم مذاکره کرده ایم با اجازه رهبری بود چون آنقدر گندش را قبلی ها درآورده بودند که راهی جز دیدار ومذاکره با کدخدا هم نبود .البته آنها هالو نبودند که با وجود دشمنی دیرینه ما امتیازات گسترده بدهند ولذا مشکل ما باآمریکا بجای خود هست ومسوول آن رهبری هستند تا روزیکه تصمیم جدیدی بگیرند(البته با تصویب شورای امنیت ملی) .اگر در بیان من تندی بود ببخشید موفق باشید. |
|||
|
۱۱:۰۰, ۳۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۵ ۰:۲۳)aliabad نوشته است: بنام خدا دوست عزیز آیا من گفتم مذاکره کردن مشکلی دارد ؟؟؟ کسی اینجا اساس مذاکره با آمریکا رو زیر سوال برد ؟!!! شما پرسیدی اهداف برجام چه بود و ما هم گفتیم طبق متن برجام هدف این بود که تحریم ها برداشته بشه و برگرده به دوران قبل تحریم ... استناد ما هم به متن برجام است و تعهدات 5+1 ... وقتی اونها تعهد میکنند که فلان و فلان تحریم رو بردارند یعنی هدف اصلی برجام رفع تحریم ها بوده . اگر شما فکر میکنید هدف برجام چیزی غیر از برداشتن تحریم ها بوده ... خیلی خب ، یک بخشی از متن برجام رو برای ما بیارید که توش نوشته باشه یا بشه ازش برداشت کرد که هدف برجام رفع سایه جنگ است !!! |
|||
|
|
۱۱:۱۲, ۳۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۵ ۱۱:۴۵ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۵ ۸:۲۷)aliabad نوشته است: اولا شورای امنیت یکی از ارکان ششگانه سازمان ملل متحد است وتنها رکنی است که فرمان جنگ صادر میکند والبته 5 عضو صاحب حق وتو هم درآن هستند پس آن شورا نماینده سازمان ملل است واگر 5 عضو دارنده حق وتو با دولتی مذاکره کند وبه توافق برسد حتما در شورا تصویب میشود .بعد از اون همه توضیحات روشن ، هرکسی که هنوز نفهمیده و با این حرفای بی ربط سرش کلاه میره ، میخوام سرش کلاه بره . |
|||
|
۱۳:۵۸, ۳۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۵ ۱۴:۰۰ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام دوستان خسته بودم جای شما خالی رفتم استخر الان درخدمتم اگر به عنوان مطلب وپاسخ آن نگاه کنید همه چیز قبلا پاسخ داده شده است ببینید بنام خدا سلام بنظر بنده در برجام دوهدف عمده درکاربود 1-رفع سایه جنگ ازسر کشورمان 2- رفع تحریمات سازمان ملل وآژانس اتمی اینک این سوال مطرح است که آیا برجام به اهداف خودرسید پاسخ بله هم کشورمان از جنگ دور شد وهم کلیه تحریمات بین المللی منتفی شد .در نتیجه ما دربرجام موفق بودیم علیرغم اینکه درعمل مشکلاتی هم داریم والسلام . در خصوص ایراد(دیدگاه نوین) وقتی پرونده کشوری در فصل هفتم منشور سازمان قرار میگیرد همیشه درمعرض تهدید نظامی است مانند کره شمالی وسوریه.با امضای برجام وخروج پرونده از سازمان مساله تهدید مرتفع گردید ووضعیت ایران عادی شد. اما در مورد تحریمات سازمان ملل همه آنها رفع شد اگر شما مصداق خلاف آنرا دارید بفرمائید. موارد موجود مربوط به آمریکاست که آگر من هم جای آنها بودم همین کاررا میکردم چون به دشمن رحم نباید کرد. در مورد فرشته عذاب هم چون داوری را بدیگران واگذار کرده اند ومطلبی ندارند دیگر ختم کلام است موفق باشید |
|||
|
۱۵:۲۳, ۳۱/شهریور/۹۵
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
(۳۱/شهریور/۹۵ ۱۳:۵۸)aliabad نوشته است: بنام خدا دوست عزیز من و شما برجام رو ننوشتیم که بخوایم اهدافش رو تعیین کنیم . هدف برجام همون چیزی است که مذاکره کننده های برجام قصدش رو داشتند . من و شما از طرف خودمون نمیتونیم بگیم فلانی هدفش این بود در حالی که خودش داره میگه هدف من این نبود !!! برای تعیین اهداف برجام فقط دو راه وجود دارد : 1. متن برجام 2. صحبت ها و اظهارات رسمی طرف های برجام (مسئولین ایران و 5+1) اگه واقعا قصد یک بحث علمی رو دارید باید طبق اصولش بحث کنید . ازخودمون نمیتونیم هدف تعیین کنیم برای کار بقیه . الان برای من از متن برجام یا اظهارات مسئولین مذاکره کننده سند بیارید در کجای برجام در مورد جنگ و رفع جنگ صحبت شده ؟!!! در کجای برجام در مورد تحریم آژنس اتمی (!) صحبت شده ؟!!! تا این موضوع حل نشه سر مسائل دیگه نمیشه بحث کرد ، لطفا علمی و دقیق برای من منبع بیارید و حرفتون رو ثابت کنید . |
|||
|
|
۱۷:۱۱, ۳۱/شهریور/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۵ ۱۷:۲۱ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وتشکر ایرادی نیست شما بدنبال اهداف برجام ازطریق رسانه ها وسخنرانی ها باشید هروقت یافتید برای من ودوستان سایت بنویسید تا همه آگاه شویم ممنونم |
|||
|
۲۱:۳۳, ۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
وداع با نیویورک و دستی که به هیچ جا بند نیست
?? آخرین سفر رئیس دولت یازدهم به #نیویورک ، با یک سخنرانی و چند ملاقات پایان یافت. آقای روحانی درباره زیرپا گذاشته شدن #برجام فقط چند جمله گفت که اگر نمی گفت یا سخنگوی وزارت خارجه این جملات را می گفت ، هیچ توفیری نمی کرد ؛ " ایالات متّحده، به خوبی میداند که برجام، سند چندجانبه است و #اهمال نسبت به اجرای آن تخلفی بین المللی تلقّی خواهد شد و اعتراض جامعۀ جهانی را برخواهد انگیخت.هرگونه بدعهدی در اجرای برجام، به بیاعتباری بیشتر میانجامد. #تعلل در اجرای تعهدات قانونی اشتباهی راهبردی است که باید فوراً جبران شود". بعد از سخنرانی روحانی ، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت "آمریکا همه تعهداتش بر اساس برجام را انجام داده است". ?? همین! حالا دست روحانی به هیچ جا بند نیست ؛ چون تمام امتیاز هایی را که می شد #ضمانت اجرای برجام از سوی آمریکا باشد، پیشاپیش و با سخاوت تمام واگذار کرده است! فرانس پرس و رویتر هم اکنون می گویند تحریم ها سر جای خود باقی است و هیچ #بانک_بزرگ یا #متوسط اروپایی نمی تواند با ایران همکاری کند. تهدید و ارعاب آمریکا نیز چاشنی ماجراست. حالا فقط می ماند کرم کدخدا و سرنوشت #سهل_اندیشان ؛ همان ها که به قول جان کری " خود را در مذاکرات به خطر انداختند". راستی می دانستید بر اساس #تقسیم_کار ، وزارت خارجه آمریکا مسئول وعده و فریب ، و وزارت خزانه داری مسئول اعمال سخت ترین تحریم ها و ارعاب شرکت ها و بانک هاست؟! |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۲/مهر/۹۵
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
بنام خدا
سلام وشب بخیر وتشکر اتفاقا سخنان رئیس جمهور نشان داد که از میان همه اعضای امضا کننده برجام تنها آمریکاست که بد قولی میکند وآن هم روشن است که آمریکا دشمن ماست وما دشمن آنها ومیان دشمنان جز رجز خوانی وکینه چیزی نمیماند .البته ما با برجام مشکلمان را با دنیا حل کردیم واحترام دنیارا در برخورد با رئیس جمهور هم دیدیم موفق باشید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |