کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پیشنهادروز امامت وخلافت روز وحدت شیعه وسنی
۱۶:۴۸, ۱۵/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۵ ۲۱:۰۵ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #1

بنام خدا
تفاوت میان مفهوم امامت وخلافت در کتاب های شیعه وسنی آمده است .از نظر ما در غدیر خم مساله امامت امام علی از جانب پیامبر ص به مردم حاضر درصحنه اعلام شد ودر تاریخ ثبت است .اما امامت ایشان تا زمان رحلت پیامبر بالقوه بود وزمانی که پیامبر اسلام رحلت فرمودند امامت امام علی ع بالفعل آغاز گردد . در همان زمان که امام مشغول غسل وکفن ودفن پیامبر بودند اصحاب در شورای سقیفه ابو بکررا به خلافت مسلمین برگزیدند . اگر چه امام علی صلاحیت خلافت را دارا بودند اما چون این امر مستلزم بیعت مردم بود عملا امر خلافت ازسوی شورابه ابا بکر تفویض شد ودر نتیجه در یک روز امامت امام علی وخلافت ابو بکر آغاز گردید. اینک پیشنهاد میشود برای ایجاد وحدت میان اهل سنت وشیعه همین روز بعنوان روز امامت وخلافت انتخاب گردد .امری که در تاریخ ثبت شده وغیر قابل انکار است . وروز عید غدید روز اکمال دین اعلام گردد.
در این باره هفته مولودی که ایام میان دوتاریخ ولادت پیامبر بقول شیعه وسنی قبلا ایجادشد یک اقدام بسیار مثبت برای وحدت این دو گروه بزرگ اسلامی بود

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۱۸, ۱۹/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۵ ۲۲:۲۰ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #61

(۱۸/مهر/۹۵ ۱۸:۴۲)aliabad نوشته است:  در مورد غصب خلافت واینکه اساسا نیاز به بیعت دارد یانه بحثی است مفصل در میان اهل سنت وشیعه وبنده حتی در این سایت هم مناسب طرح بررسی آنرا نمی بینم بگذریم
اولا
چرا زیرسوال بردن حق خلافت امام علی(علیه السلام) رو مناسب میدونید اما بررسی اش رو مناسب نمیدونید ؟

ثانیا
پرسیده بودم :
(۱۸/مهر/۹۵ ۱۶:۵۱)فرشته ی عذاب نوشته است:  کدوم شیعه ای حق امام علی (علیه السلام) برای خلافت رو مشروط به بیعت مردم امام نشناس میکنه که شما کردید ؟
کجاش نامشخصه ؟
کجاش براتون مبهمه ؟
چرا حرفی که زدم رو دور میندازید و خودتون رو به اون راه می زنید ؟

بقیه ی جواب رو اگر خدا بخواد بعدا میدم .

دقیقا به همین سوالها جواب بدید . باز حرفای دیگه از چیزهای دیگه نگید .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۱۰, ۱۹/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۵ ۲۳:۱۱ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #62

بنام خدا
سلام وشب بخیر
مساله غصب خلافت ونیاز به بیعت یا عدم آن مساله ای دنباله داری است که جای بحث آن این پست نیست وبنده هم آماده پاسخگوئی دراین امر نیستم ولذا مناسب این پست ندانستم وشما میتوانید دریک پست مستقل مطرح فرمائید تا با مطالعه بیشتر پی بگیریم.ومطلب بعدی هم دنباله همان است . اجمالا اگر در اساس خلافت مولا نیاز به بیعت نداشته باشد درعمل دیدیم که نیاز دارد وشما هم پذیرفتید که این دو دو امرند . بنابراین بفرض که نیاز به بیعت هم نباشد امام ردای خلافت را پس از25 سال با بیعت مردم پوشیدند وبا مصالحه بدیگری واگذار کردند. در هرحال این بحث پست مستقلی میخواهد وپیشنهاد بنده صرفا یک امر شکلی است که میتواند موجب وحدت عملی شود ممنونم
۰:۱۴, ۲۰/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۵ ۰:۳۱ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #63

گفته بودم :
(۱۹/مهر/۹۵ ۲۲:۱۸)فرشته ی عذاب نوشته است:  دقیقا به همین سوالها جواب بدید . باز حرفای دیگه از چیزهای دیگه نگید .

(به عبارتی : ما رو چی فرض کردید ؟)

در واقع نباید از این تعجب کرد که کسی که جواب نداشته باشه و نخواد حق رو هم بپذیره ، برای فرار از اقرار ، به حرفای بی ربط دست بندازه .
در واقع باید از عقل من تعجب کرد که از کار شما تعجب می کنم !!!
سوالها کاملا واصح بود .

خب . دیگه دفعه ی دیگه این قسمت از بحث رو تکرار نمی کنم . رفتارتون بر همه معلوم بود و باز معلومتر شد . میریم سر چیزهای دیگه و جوابهایی که از قبل جا گذاشتید .
۰:۳۶, ۲۰/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۵ ۰:۳۸ توسط aliabad.)
شماره ارسال: #64

بنام خدا
سلام وشب بخیر
فرزند عزیزم من خیلی خوشحال میشوم که بتوانم پاسخ صدها سوال شمارا بدهم اما پیشنهاد من آنقدر ساده وقابل درک است که تعجب میکنم چرا اینهمه برای شما سوال ایجاد کرده است ؟ بعبارت دیگر شما یکبار این پیشنهاد را بخوانید وایرادش را بنویسید .برای یادگیری مباحث اعتقادی فرصت بسیار است ومن در خدمتتان
چون در عمل روز پس از رحلت پیامبر امامت امام علی وخلافت ابوبکر هردو عملا محقق شده است پیشنهاد میشود که آن روز روز امامت وخلافت میان اهل سنت وشیعه اعلام شود.
اگر این پیشنهاد ازنظر شما ایراد دارد روی آن کار کنید تا به نتیجه برسیم ممنونم
ضمنا شب بخیر تا فردا ان شاء الله
۰:۴۴, ۲۰/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۵ ۱:۱۰ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #65

(۲۰/مهر/۹۵ ۰:۳۶)aliabad نوشته است:  فرزند عزیزم من خیلی خوشحال میشوم که بتوانم پاسخ صدها سوال شمارا بدهم اما پیشنهاد من آنقدر ساده وقابل درک است که تعجب میکنم چرا اینهمه برای شما سوال ایجاد کرده است ؟ بعبارت دیگر شما یکبار این پیشنهاد را بخوانید وایرادش را بنویسید .برای یادگیری مباحث اعتقادی فرصت بسیار است ومن در خدمتتان
چون در عمل روز پس از رحلت پیامبر امامت امام علی وخلافت ابوبکر هردو عملا محقق شده است پیشنهاد میشود که آن روز روز امامت وخلافت میان اهل سنت وشیعه اعلام شود.
اگر این پیشنهاد ازنظر شما ایراد دارد روی آن کار کنید تا به نتیجه برسیم
گفته بودم :
(۲۰/مهر/۹۵ ۰:۱۴)فرشته ی عذاب نوشته است:  گفته بودم :
(۱۹/مهر/۹۵ ۲۲:۱۸)فرشته ی عذاب نوشته است:  دقیقا به همین سوالها جواب بدید . باز حرفای دیگه از چیزهای دیگه نگید .
(۲۰/مهر/۹۵ ۰:۱۴)فرشته ی عذاب نوشته است:  خب . دیگه دفعه ی دیگه این قسمت از بحث رو تکرار نمی کنم . رفتارتون بر همه معلوم بود و باز معلومتر شد . میریم سر چیزهای دیگه و جوابهایی که از قبل جا گذاشتید .

این آخرین باره که تکرار کردم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2
۶:۱۹, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #66

بنام خدا
سلام صبح همگی بخیر
آقای فرشته عذاب!
یکی از اصول مسلم هر بحثی وجود نظم درآن است واین امر سفارش مولای متقیان است .شما مدام در مبحث یک پیشنهاد شکلی مباحث بنیادی را مطرح می کنید ودرمورد اصل بحث وارد نمیشوید واین امر نه تنها نتیجه مثبتی ببار نمیاورد بلکه خواننده را نیز دچارسرگردانی میکند.شما هرهدفی که درسرتان هست بجای خود محترم ومحفوظ اما رعایت نظم درکار امری ضروری است .برای اینکه این مبحث پایان یابد وسوالات شماهم بی جواب نباشد از مدیریت تقاضا دارم ادامه این بحث دراینجا متوقف گردد وبنده مبحثی را تحت عنوان مورد علاقه ایشان ایجاد میکنم تا درآنجا دنبال شود وابهامات ایشان برطرف گردد.
آنچه درجمع دراین مبحث مطرح بود پیشنهاد یک روز برای جشن وحدت میان سنی وشیعه بود که با توجه به پذیرش جنابعالی در دو واقعیت بودن امامت وخلافت ووجود یک روز که هردو درآن تحقق یافت درتاریخ تنها همتی میخواهد که این امر اعلام شود مانند هفته مولودی که یادگار مرحوم منتظری بودوامام پذیرفتند.بنابراین شمارا درمبحث مستقل غدیر ان شاءالله دیدار خواهم نمود.والسلام
۱۴:۴۹, ۲۰/مهر/۹۵
شماره ارسال: #67

بنام خدا
سلام (فرشته عذاب)
بشما عرض کردم وارد معقولات نشوید کارزار دیگری دارد .بهرحال اگر مایلید بحث را می بندیم واگر هم سایت موافقت نکرد میتوانیم ازطریق ایمیل بنده مباحثه داشته باشیم تا بتوافق برسیم موفق باشید
۶:۳۸, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۵ ۶:۴۸ توسط فرشته ی عذاب.)
شماره ارسال: #68

آشنایی با کاربر aliabad :
این کاربر هیچ تعهدی به پذیرش منطق نداره .
مدارک :
اینجا pid371353 ادعا کرده که نمی فهمه که حرف اسراءیل در مورد خود اسراءیل قبول نیست !!!!!!!
اینجا pid370877 ادعا کرده که نمی فهمه که حرف آمریکا در مورد خود آمریکا قبول نیست !!!!!!! و ادعا کرده که متوجه نمیشه که ظریف مخالف برجام نیست !!!!!!!
در پاسخ به این نوشته pid370078 ادعا کرده که نمی فهمه که اگر طبق درخواست ما همه رو با ذکر شماره پاسخ بده ، توان انکار هیچکدوم رو نداره .
در پاسخ به این نوشته pid371444 ادعا کرده که جمله ی "اگر خدا میخواسته ما فکر کنیم که جهنم ابدیه ، چطور خدا موفق نشد ما رو در همون فکر نگه داره ؟" رو نمی فهمه .

نتیجه گیری :
بنابراین وقت خودمون رو برای "قبولاندن" بهش هدر ندیم و صرفا سعی کنیم توان انکار و شبهه افکنی مجددش رو محدود کنیم (البته طبق تجربه موارد فوق ، در نهایت باز به هر حال منکر خواهد شد ، که در این صورت قطعا این مدیران خواهند بود که نباید اجازه ی جولان دغل و اظهارات فاقد صداقت رو بدن)

بقیه جوابهای مربوط به این موضوع رو اگر خدا بخواد فردا می نویسم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: متفکر
۷:۰۰, ۲۱/مهر/۹۵
شماره ارسال: #69

بنام خدا
سلام صبح بخیر
ادامه بحث درپست دیگری آمده است موفق باشید
۷:۱۴, ۲۱/مهر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۵ ۷:۱۵ توسط افشین.)
شماره ارسال: #70
آواتار
(۲۰/مهر/۹۵ ۶:۱۹)aliabad نوشته است:  
آنچه درجمع دراین مبحث مطرح بود پیشنهاد یک روز برای جشن وحدت میان سنی وشیعه بود که با توجه به پذیرش جنابعالی در دو واقعیت بودن امامت وخلافت ووجود یک روز که هردو درآن تحقق یافت درتاریخ تنها همتی میخواهد که این امر اعلام شود

تصویب شد (تو بیست دقیقه) Wink

شما که تصویبش کردین،خودتونم اعلامش کنین

یه لحظه فکر کردم با لاریجانی طرفیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرشته ی عذاب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]