کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همراهی نکردن با شیعه انگلیسی
۱۱:۱۸, ۲۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
من ی چیزایی شنیدم بعد در موردش تحقیق کردم
براتون گذاشتم اینجا (بنا ب درخواست عده قلیلی بی غلط نوشتم حالشُ ببرید)
شمام نظر خودتون بگید
اهمم اهمممممممم
ی توصیه میکنم ب همه عزیزان

این عید الزهرا و یا عمر کشونی ک ی عده جاهل و غافل راه میندازند و یه عده مغرض و خائن تبلیغش رو میکنند ، با سبک زندگی اهلبیت منافات داره اصلاً مورد تأیید اهلبیت نیست .
آقا امام عصر عج ناراحتند از این رفتارها .

ما حتی یک قدم هم نباید با این افراد بی خبر از اهلبیت همراهی کنیم . حتی یک قدم همراهی هم باعث تأیید اونها میشه

لعن فرستادن و مراسم گرفتن و لعن های خاص فرستادن و استعمال هرگونه عکس و پوستر که به معنای همراهی با شیعه ی انگلیسی باشه بسیار بسیار شنیع و منفی است و همچنین آنچه که به مراسم عمر کشون مرتبط میشه هم همین حکم رو داره .

این شیعه ی انگلیسی نجس تر از نواصب هستند .
اگر عکسی طراحی بشه که منتسب به شیعه ی انگلیسی باشه و ما از اون عکس توی پروفایلمون استفاده کنیم و لعن کردن های اونها رو ترویج کنیم یعنی نماد های شیطانی رو داریم استفاده می کنیم

شیعه ی انگلیسی در نگاه بصیرتی هیچ تفاوتی با شیطان پرستی ندارد .

قمه زنی ، مراسم هفته ی برائت ، مخالفت با وحدت ، مراسم های لعن ،توهین به صحابه و همسران پیامبر ص و .... هر چه که منتسب به شیعه ی انگلیسی هست و حتی هرچیزی که یک قدم هم همراهی با آنها باشد ، حتی یک قدم ، تأکید میکنم حتی یک قدم ، انحراف و شیطانی است .
مواظبت کنیم

اما آنچه که عمومی است و نذر و صدقه و لعن های معتدل و متعادل و روضه های مناسب و مباحث تاریخ شناسی و توضیح مؤدبانه و محققانه ی مباحث تاریخی در فضای درو از تقابل و دور از توهین بسیار خوب و صحیح است و وظیفه .
دعوت اهل سنت به همراهی و برادری و تشکیل حکومت مهدوی و اصلاح جهان بر اساس قرآن و عقل و اهلبیت بسیار صحیح است .

عزیزان سعی کنیم جهانی فکر کنیم .
لعن در رسانه ها درست نیست
لعن در کلام و در دعاست رسانه جای لعن فرستادن نیست .

۱۱:۴۲, ۲۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #2

ما که چهل ساله داریم به همه کشورها لعن و نفرین میفرستیم و پرچمشون رو آتش میزنیم. حالا بفرمایید چرا به فردی که مانع حکومت امام علی شده لعن و نفرین نفرستیم؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، dcashop
۱۲:۱۴, ۲۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۲/آذر/۹۵ ۱۱:۴۲)truthfinder نوشته است:  ما که چهل ساله داریم به همه کشورها لعن و نفرین میفرستیم و پرچمشون رو آتش میزنیم. حالا بفرمایید چرا به فردی که مانع حکومت امام علی شده لعن و نفرین نفرستیم؟
سلام

کسی نگفت لعن نفرستید
ما در زیارت عاشورا لعن می فرستیم

حرف چيزه ديگريست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
۱۲:۳۴, ۲۲/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۵ ۱۲:۳۵ توسط vahrakan.)
شماره ارسال: #4
آواتار
سخنان آیت الله جاودان درباره نهم ربیع
روز نهم ربیع، روز شادمانی است. شادمانی اهل‌بیت است. آن را قدر بدانیم و به حرام آلوده نکنیم. گاهی کسانی که عنوان دوستی دارند، حرام‌های خیلی روشن و مسلّم را انجام می‌دهند. البته اگر واقعاً دوست بود که این کار‌ها را نمی‌-کرد و به حرام آلوده نمی‌شد، به بی‌ادبی آلوده نمی‌شد، به بی‌حیایی آلوده نمی‌شد.

یک آقای بزرگواری است که الان در استان خراسان، امام جمعه است. ایشان یک طلبه‌ فاضل و خیلی باعرضه بوده و دو سه زبان خارجی هم آموخته بود و آرزو می‌کرد که برای کارهای تبلیغی به کشورهای خارجی برود. یک‌وقت فرمایشات رهبر را گوش می‌کند که از ایشان سؤال کردند که اگر شما در این مقام رهبری نبودید، دلتان می‌خواست که چه کاری انجام بدهید؟ ایشان فرموده بودند که دلم می‌خواست بروم در یک روستا و کار آخوندی بکنم.

ایشان، اوّلین‌بار که این حرف را شنیده، از آن آرزو که امیدوار بود برای کارهای تبلیغی به کشورهای خارجی برود، دست برداشت و گفت خُب می‌رویم به یک روستا. به سیستان و بلوچستان رفت. اوّل که به آن روستا وارد شده بود، کسی جواب سلامش را هم نمی‌داد. اما باقی ماند و حوصله کرد. خوش اخلاقی و خدمت نشان داد. آرام آرام اهالی این روستا به او علاقه‌مند شدند، اهالی آن روستا به او علاقه‌مند شدند، این‌جا می‌توانست کار بکند، آن‌جا می‌توانست کار بکند، از این طرف می‌بردنش، از آن طرف می‌بردنش.

یک‌دفعه که به روستایی رفته بود، مثلاَ پنجاه کیلومتر آن طرف‌تر، هنگام برگشت، پشت ماشین که نشسته و کمی از آن منطقه دور شده بود، یک نفر اسلحه‌ای را پشت گردنش می‌گذارد و می‌گوید آقا کنار بایست. ایشان فکر می‌کند بچه‌های بسیج هستند و دارند با او شوخی می‌کنند. ولی دید خیلی جدّی است.

از ماشین پیاده‌اش کردند و روی موتور نشاندند و رفتند تا پاکستان. حدود صد و پنجاه کیلومتر راه بود. ایشان می‌گوید هر کجا آن‌ها پیاده شدند که آب بخورند، به من فقط اجازهٔ یک مشت آب می‌دادند. وقتی که فهمیده ‌بود به دست چه کسانی گرفتار شده، به حضرت صدیقه کبری (سلام الله علیها) عرض کرده‌ بود: «یک کاری کنید آبرویم نرود، آبروداری کنیم. حالا هرطور هم شد، بشود».
خب در راه با ‌‌نهایت شجاعت با آن‌ها برخورد کرد. ایشان به دست عوامل ریگی گرفتار شده ‌بود؛ آن‌ها یک مجموعه بزرگی از شیعیان را از هر طرف ‌دزدیده بودند. در آن‌جا هم شکنجه و شلاق برقرار بود و با فاصله‌هایی، سر می‌بریدند. ایشان تعریف می‌کرد که یک نوار سخن‌رانی در اصفهان که خیلی هم سرو صدا داشت را ابتدا پخش می‌کردند. سخنرانی علنی که نوار‌هایش را همه‌جا برده‌اند. لعن و سبّ کرده ‌بود. هروقت می‌خواستند سر یک نفر را ببُرند، این نوار را می‌گذاشتند، خونشان به جوش می‌آمد و بعد، سر می‌بریدند. خُب ثوابش برای آن آقایی که سخنرانی کرد و آن‌هایی که پای منبر خندیدند و کف زدند! آن‌هایی که تشویق کردند، آن‌هایی که دعوت کردند، ثوابش به آن‌ها هم می‌رسد!

ایشان به حساب‌‌ همان حرفی که با حضرت زهرا (سلام الله علیها) عرض کرده ‌بود، تمام این حوادث را به خوبی پشت سر گذاشته-بود. همه را در یک کنار می‌نشاندند، سر یک نفر را می‌بریدند که بقیه را هم آزار بدهند. آن‌ها به ایشان گفته بودند ما نمی‌دانیم تو چه طوری هستی! همه‌ این‌هایی که می‌بینی این‌جا هستند، همه‌ شما که می‌گویید شیعه هستید، همه‌شان مشرک هستند. وقتی پای مرگ می‌آید، می‌افتند به دست و‌ پای ما و التماس می‌کنند و قسَم می‌دهند. هرکار بتوانند، می‌کنند تا کشته نشوند. ما هم برای اینکه نشان می‌دهند که مشرک هستند، حقد و کینه‌مان بیشتر می‌شود. آن نوار لعن و نفرین را هم که می‌گذارند.

در هر صورت، در این مدّت هم که آن‌جا بود، چون باسواد بود، ناگزیر با آن‌ها زیاد بحث می‌کرد و آیه و حدیث برایشان می‌خواند. به برکت آن توسّل به حضرت صدیق طاهره، یکی از مریدان آن‌ها، کمی به ایشان تمایل پیدا کرده ‌بود. یعنی احساس کرده ‌بود حرف‌های ایشان، حق است. هم‌او، یک روزی ایشان را نجات می‌دهد و الان هم در خراسان، در یکی از شهرستان‌های کوچک، امام جمعه است. اگر همه آن جمع توسّل می‌کردند، همه‌شان نجات پیدا می‌کردند.

همین یک حادثه کافی است، هرچند که صد نمونه از این دست، شنیده‌ایم که مثلاً یک نفر به خودش بمب می‌بندد و می‌رود داخل یک مسجد تا صد نفر، دویست نفر شیعه را تکّه پاره ‌کند. این کار، صد‌ها عامل دارد. آمریکا هست، اسرائیل هست، عربستان سعودی هم هست، من هم با آن منبر و اظهاراتم، یک عامل هستم که کمک می‌کنم. لااقل ما نکنیم. حالا در داخل این شهر، هزار جای دیگر می‌کنند، من این را نکنم. من به قتل عام شیعه کمک نکنم. رهبر هم که فتوا دادند، حکم کردند به حرمت.

ما در سابق جلساتی داشتیم، با دوستان صحبت می‌کردیم، می‌گفتیم تو در بند رضای خدایی یا هر کاری دلت می‌‌خواهد، می‌کنی؟ اگر خواست دلت مهم است، پس هر کاری می‌خواهی بکن! خدا که در کار نیست. اما اگر در بند رضای خدایی، من شک دارم. چون می‌بینم یک مرجع تقلید، دو مرجع تقلید، بلکه بیشتر این حرکت را حرام دانسته‌اند. شک می‌کنم در بند رضای خدا باشی. وقتی یک نفر، دو نفر از مراجع، چنین حرفی زده‌اند و از حرمت سخن گفته‌اند، آدم شک در رضای خدا می‌کند. شما دربند رضای خدا هستی یا نیستی؟

میگویند این روزها ایام لعن است
خب ما هم لعن میکنیم

بر فتنه گران88 لعنت
بر مسببان فتنه 88 لعنت
بر خائنین برجامی لعنت
بر نجومی بگیران بیت المال لعنت
برچاکران ونوکران امریکا لعنت
بر نوکران انگلیس لعنت
بر آخوندهای انگلیسی لعنت
بر حرمت شکنان عاشورا و امام حسین لعنت
بر مدیران حرام خوار لعنت
بر پایمال کنندگان خون شهدا لعنت
بر پدران_فتنه لعنت
بر تضعیف کنندگان رهبری لعنت
بر انقلاب کنندگان ضد انقلاب لعنت
بر منافقین داخلی و خارجی لعنت
بر قانون‌گذاران ضد قانون لعنت
بر مخدوش کنندگان چهره امام لعنت
بر خیانتکاران به وطن لعنت
بر ظالمان داخلی و خارجی لعنت
بر دروغگویان داخلی لعنت
بر کسانیکه جام_زهر نوشاندند لعنت
بر خیانتکاران دهه 60 لعنت
بر مسئولین ضد نظام لعنت
بر ضد انقلاب لعنت
بر بزک کنندگان چهره استکبار لعنت
بر جاسوسان داخلی لعنت
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر ، قلب ، Anti gods ، نرگس مهدوی
۱۲:۵۱, ۲۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۲/آذر/۹۵ ۱۱:۴۲)truthfinder نوشته است:  ما که چهل ساله داریم به همه کشورها لعن و نفرین میفرستیم و پرچمشون رو آتش میزنیم. حالا بفرمایید چرا به فردی که مانع حکومت امام علی شده لعن و نفرین نفرستیم؟

میگویند این روزها ایام لعن است

خب ما هم لعن میکنیم

بر فتنه گران88 لعنت

بر مسببان فتنه 88 لعنت

بر خائنین برجامی لعنت

بر نجومی بگیران بیت المال لعنت

برچاکران ونوکران امریکا لعنت

بر نوکران انگلیس لعنت

بر آخوندهای انگلیسی لعنت

بر حرمت شکنان عاشورا و امام حسین لعنت

بر مدیران حرام خوار لعنت

بر پایمال کنندگان خون شهدا لعنت

بر پدران_فتنه لعنت

بر تضعیف کنندگان رهبری لعنت

بر انقلاب کنندگان ضد انقلاب لعنت

بر منافقین داخلی و خارجی لعنت

بر قانون‌گذاران ضد قانون لعنت

بر مخدوش کنندگان چهره امام لعنت

بر خیانتکاران به وطن لعنت

بر ظالمان داخلی و خارجی لعنت

بر دروغگویان داخلی لعنت

بر کسانیکه جام_زهر نوشاندند لعنت

بر خیانتکاران دهه 60 لعنت

بر مسئولین ضد نظام لعنت

بر ضد انقلاب لعنت

بر بزک کنندگان چهره استکبار لعنت

بر جاسوسان داخلی لعنت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، قلب ، عبدالرحمن
۱۳:۰۳, ۲۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #6
آواتار

پاسخ شبهه مشخصه.

برای اینکه در صفوف مسلمین تفرقه و دودستدگی ایجاد میشه. اسلام در وضعیتی نیست که بخواد چشم از خارج جهانش برداره و به داخل معطوف بشه.

لعن صحابه یعنی درود بر انگلیس
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، قبیله منتظر ، نرگس مهدوی
۱۳:۰۶, ۲۲/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۵ ۱۴:۲۲ توسط قبیله منتظر.)
شماره ارسال: #7
آواتار
اینو باید درک کرد که جمعیت مسیحی به 2ملیارد500 ملیون رسیده

یعنی بخوایم من من من کنیم نیم من هم نمیشیم

[تصویر: 1481536344464277_large.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، نرگس مهدوی
۲۳:۰۹, ۲۲/آذر/۹۵
شماره ارسال: #8

(۲۲/آذر/۹۵ ۱۳:۰۳)سدرة المنتهی نوشته است:  پاسخ شبهه مشخصه.

برای اینکه در صفوف مسلمین تفرقه و دودستدگی ایجاد میشه. اسلام در وضعیتی نیست که بخواد چشم از خارج جهانش برداره و به داخل معطوف بشه.

لعن صحابه یعنی درود بر انگلیس
بحث خیلی سادس. ما که داریم به فرقه تحریف شده وهابیت هر چی لعن هست میفرستیم. اگر عمر یا به طور کلی سه حاکم هم از راه انحراف پیدا کردن چرا به اونها لعنت نفرستیم؟
ربط دادن هر کار اشتباهی به غرب و انگلیس کاری رو درست نمیکنه. زمان صفویه که این مراسمات شروع شده کسی از وجود انگلیس خبر نداشته که. به نظرم بهتره خودمون مسولیت چنین کارهایی رو به عهده بگیریم. این افکار و رفتار به ما القا نشده بلکه خودمون اینها رو درست کردیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قبیله منتظر
۱۶:۲۰, ۲۸/آذر/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آذر/۹۵ ۱۶:۲۷ توسط aaaaa.)
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۲/آذر/۹۵ ۱۱:۱۸)قبیله منتظر نوشته است:  [b]
این شیعه ی انگلیسی نجس تر از نواصب هستنو عقل و اهلبیت بسیار صحیح است .

عزیزان سعی کنیم جهانی فکر کنیم .
لعن در رسانه ها درست نیست
لعن در کلام و در دعاست رسانه جای لعن فرستادن نیست .

"تا وقتی به آیین آنها وارد نشوی ، از تو راضی نمیشوند"
این دید جهانی که شما ازش حرف میزنید ، رنگ بوی جهانی را دارد که "مرا پایین آوردند ، مرا پایین آوردند ، مرا پایین آوردند ، تاحاییکه میگفتند علی و معاویه"

(۲۲/آذر/۹۵ ۱۳:۰۳)سدرة المنتهی نوشته است:  لعن صحابه یعنی درود بر انگلیس
اگر مقصودتان از صحابه سلمان و ابوذر و ابوسعیدخدری رضی الله عنهم هستند ، که لعنشان کفر هست
اما اگر معاویه و ابوسفیان و سه متخلف اول رو صحابه حساب میکنید ، الا لعنت الله علی الظالمین

.
من قبلا از منتقدین همین شیعیان برایتی بودم ، دوستان قدیمی شاید بشناسن.اما الان به این نتیجه رسیدم :دنیایی که در آن دشمنان علی (علیه السلام)محترم باشند ، با جهنم فرقی ندارد
۱۷:۳۷, ۲۸/آذر/۹۵
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۸/آذر/۹۵ ۱۶:۲۰)aaaaa نوشته است:  من قبلا از منتقدین همین شیعیان برایتی بودم ، دوستان قدیمی شاید بشناسن.اما الان به این نتیجه رسیدم :دنیایی که در آن دشمنان علی (علیه السلام)محترم باشند ، با جهنم فرقی ندارد

بحث سر احترام و محترم شمردن نیست، بحث سر اتحاد و یک دستگیه.
امثال خلیفه ی دوم که تکلیفشون صراحتا معلومه و در احادیث اومده که چه وضعی در آخرت دارند.

شیوه ی ائمه و معصومین بر لعن خصوصی در بین عموم مردم نبوده بلکه به صورتی لعن میکردن که حتی اون معتقد به خلفای سه گانه هم برشون لعن میفرستادند

الهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر طابع له علی ذلک

امام صادق ع هم بعد از هر نماز دشمنان اهل بیت رو با لفظ الهم العن الجبت و الطاغوت لعن میکردند.
پس بهتره برای حفظ وحدت و کثرت آمین گویان، و نه برای احترام به ظالم، از شیوه ی ائمه پیروی کنیم و مطیع امر باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثم2 ، قبیله منتظر ، vahrakan
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا