|
چگونه اطلاعات خود را از دسترس گوگل خارج کنیم
|
|
۱۳:۳۴, ۱/خرداد/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
زمانی که از سرویس گوگل استفاده میکنید در حقیقت یک معامله انجام میدهید. شما از سرویسهای مختلفی مانند جیمیل، درایو، جستجو، یوتیوب و نقشه گوگل به صورت رایگان بهرهمند میشوید. در این معامله شما توافق می کنید همه اطلاعات خودتان را با تبلیغ کنندگان اشتراک بگذارید. بهعنوان مثال، شرکتهای هواپیمایی مایلند که بدانند چه کسانی علاقه بیشتری به سفرکردن دارند تا آنها را هدف قرار دهند یا تولیدکنندگان لباس کودک میخواهند تا والدین آنها را زیرنظر بگیرند.
سرویس گوگل از روشهای مختلفی استفاده می کند تا اطلاعاتتان را کشف کند. هنگامی که شما وارد حساب کاربری خود در جیمیل میشوید یا از گوشی اندرویدی استفاده میکنید، خیلی راحت اطلاعاتی همچون نام، شماره تلفن، مکان و غیره را در اختیار گوگل قرار می دهید. اما هنگامی که مشغول گشت و گذار اینترنتی هستید، این سرویس منافع خود را از طریق جستجوهای شما برداشت مینماید (اینکه درباره چه چیزی جستجو میکنید یا چه بخشهایی را انتخاب میکنید). شما می توانید با مراجعه به صفحهای که "Web & App Activity” نامیده میشود، موارد تحت نظر این سرویس گوگل را مشاهده کنید. سپس با رفتن به سایت "Ads Settings” قادر هستید تا از تفکرات گوگل درمورد خود آگاه شوید و موارد گفتهشده به تبلیغکنندگان درباره خودتان را تغییر دهید. یافتن صفحه "Web & App Activity” کار آسانی نیست. شما باید به حساب کاربری خود در گوگل وارد شوید تا بتوانید آن را ببینید. پس از ورود، به آدرس https://history.google.com/history رفته و روی "all time” کلیک کنید. برای حذف یکباره همه فعالیتهای برنامهها و وبسایتها، به صفحه اصلی Web and App Activity بازگردید و روی ۳ نقطه نمایش دادهشده در گوشه بالای صفحه کلیک کنید. سپس "Delete options” را انتخاب کرده و سپس "Advanced” و "All time” را بزنید.
اکنون روی منوی کوچکی که در سمت چپ بالای صفحه موجود است، کلیک کنید.
این بخش جایی است برای پیدا کردن صدا، دستگاه، مکان و اطلاعات ثبتشدهای که گوگل درباره شما از یوتیوب نگهداری کردهاست. میتوانید با رفتن به آن صفحات، موارد ذخیرهشده توسط گوگل را از بین ببرید.
درصورتی که قصد حذف همه آنها را دارید، میتوانید به گزینه مورد نظر از طریق ۳ نقطه نمایش دادهشده در گوشه سمت راست بالای صفحه دسترسی داشته باشید.
اما در این قسمت با هشدار گفتهشده درباره اطمینان از حذف آنها مواجه میشوید.
حال "select all” را بزنید. به پایین صفحه رفته و "next” را انتخاب نمایید. گوگل این هشدار را به شما میدهد که ارسال فایلهای فشردهشده به ایمیل شما ممکن است تا چند ساعت یا چند روز برای گردآوری آنها طول بکشد. بنابراین برای این کار باید صبر کنید. در تست انجامشده، گوگل برای ما یک فایل سنگین ۲ گیگابایتی را ارسال نمود! که البته بیشتر آنها عکسهای آپلود شده از ۳ سال اخیر بود.
منبع مقاله :
باشگاه خبرنگاران |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام به همه عزیزان. تشکر می کنم بابت راه اندازی این انجمن و راهنمایی دوستان. من به تازگی وارد حرفه بهینه سازی و سئو سایت شده ام و چندین پروژه در حال اجرا دارم. در یکی از پروژه ها که مربوط به صنعت ابزار و یراق است به مشکل عجیبی برخورد کرده ام. از من خواستن که 4 کلمه برایشان سئو کنم که توانستم 3 کلمه را در صفحه اول گوگل نمایش دهم. اما صفحه مربوط به سیم بکسل در صفحه دوم است اما نوسان شدید داره یعنی یک روز در صفحه 2 یک روز در صفحه 5 یا اصلا دو روز در گوگل نمایش داده نمی شود. ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در این باره داره در اختیارم بگذاره . اینم لینک صفحه سیم بکسل که در موردش صحبت کردم: http://www.ts-iranian.com/ابزارآلات/سیم-بکسل.html http://www.ts-iranian.com/ایمنی/دستکش-ایمنی.html |
|||
|
|
۱۸:۰۴, ۴/دی/۹۵
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۴/دی/۹۵ ۱۶:۱۹)aroatech نوشته است:سلام برادر اگر منظور انگلیسیه ...که پیشنهاد میکنم کلمه tensile cable رو سرچ کنید .و اگر فارسیه که میتونید کلمه تراول کابل رو جستجو کنید تا گوگل بتونه نتیجه مورد نظرتون رو نشون بده |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۴/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۵ ۱۹:۲۵ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱/خرداد/۹۵ ۱۳:۳۴)vahrakan نوشته است: با تشکر از مقاله خوبی که قرار دادید و سپاس از زحماتت اما یه نکته ای رو عرض کنم: قانونی توی دنیای مجازی وجود داره: هیچی پاک نمی شه، فقط حذف می شه. حذف شدن یعنی از دسترس خارج شدن. یعنی گوگل، یاهو، ماکروسافت، بینگ، فیسبوک، اینستا و تلگرام اطلاعات شما رو در صورت درخواست شما حذف نمی کنند. فقط از دسترس شما خارجش می کنن. شما اگر اطلاعات خودتون رو از روی گوگل حذف کنید، دیگه گوگل به شما توی جستجو هاش کمک نمی کنه. مثلا شما یه مادر خانه دار هستید و جستجو هاتون مربوط به فرزند داری، آشپزی و ... هست. پس از مدتی گوگل اینها رو در نظر می گرفت اما پس از این کار دیگه این اطلاعات رو در نظر نمی گرفت. ممکنه فکر کنید در نظر نگرفتن یعنی حذف کردن ولی غلطه. حذف نمی شن. ابدا حذف نمی شن ![]() طی دوره های چند ساله به صورت سفارشی، اطلاعات در قالب کاملا رسمی و فرم های آکادمی (پیکره و ست) در سطح مراکز تحقیقاتی و آماری به فروش می رسن پ.ن: سرویس های جاسوسی هم می خرن. یادم رفت راه حل ارائه بدم: از Tor استفاده کنید. در حال حاضر تحت حمایت بنیاد های مستقل و ضدتمرکزگرا هست. |
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۵/دی/۹۵
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
مطلب مفیدی بود، ممنونم از شما
|