|
آیتالله هاشمی رفسنجانی درگذشت
|
|
۲۰:۴۹, ۱۹/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۵ ۲۰:۵۱ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آیتالله هاشمی رفسنجانی از شخصیتهای باسابقه انقلاب اسلامی دقایقی پیش بر اثر عارضه قلبی درگذشت. به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آخرین اخبار واصله، آیتالله هاشمی رفسنجانی که غروب امروز در پی عارضه قلبی در بیمارستان بستری شده بود، دقایقی پیش دار فانی را وداع گفت. |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۵, ۱۹/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۵ ۲۳:۳۵ توسط قلب.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۳۶, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اهان الان ایت الله خامنه ای حضرت علی هستن حتما و ایت الله هاشمی زبیر؟؟؟ چرا چرت میگین ، اون معصوم بود بر اساس اسلام...
بعدشم مثلا اول انقلاب اقای هاشمی تلاش نمیکردن تا اقای خامنه ای رهبر بشن اونوقت ایشون هرگز رهبر نمیشدن...پس چرت پرت نگین لطفا. |
|||
|
۲۳:۳۸, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
پيام تسليت رهبر انقلاب اسلامی در پی ارتحال آیتالله #هاشمی_رفسنجانی
بسمالله الرحمن الرحیم انّا لله و انّا الیه راجعون با دریغ و تأسف خبر درگذشت ناگهانی رفیق دیرین، و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی، و همکار نزدیک سالهای متمادی در عهد جمهوری اسلامی جناب حجتالاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی را دریافت کردم. فقدان همرزم و همگامی که سابقهی همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام میرسد، سخت و جانکاه است. چه دشواریها و تنگناها که در این دهها سال بر ما گذشت و چه همفکریها و همدلیها که در برهههای زیادی ما را با یکدیگر در راهی مشترک به تلاش و تحمل و خطرپذیری کشانید. هوش وافر و صمیمیت کمنظیر او در آن سالها، تکیهگاه مطمئنی برای همهی کسانی که با وی همکار بودند به ویژه برای اینجانب به شمار میآید. اختلاف نظرها و اجتهادهای متفاوت در برهههائی از این دوران طولانی هرگز نتوانست پیوند رفاقتی را که سرآغاز آن در بینالحرمین کربلای معلّی بود به کلی بگسلد و وسوسهی خناسانی که در سال های اخیر با شدت و جدیت در پی بهره برداری از این تفاوت های نظری بودند، نتوانست در محبت شخصی عمیق او نسبت به این حقیر خلل وارد آورد. او نمونهی کم نظیری از نسل اول مبارزان ضد ستم شاهی و از رنج دیدگان این راه پر خطر و پر افتخار بود. سال ها زندان و تحمل شکنجه های ساواک و مقاومت در برابر این همه و آن گاه مسئولیت های خطیر در دفاع مقدس و ریاست مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان و غیره، برگ های درخشان زندگی پر فراز و نشیب این مبارز قدیمی است. با فقدان هاشمی اینجانب هیچ شخصیت دیگری را نمی شناسم که تجربه ای مشترک و چنین دراز مدت را با او در نشیب و فرازهای این دوران تاریخ ساز به یاد داشته باشم. اکنون این مبارز کهنسال در محضر محاسبهی الهی با پروندهای مشحون از تلاش و فعالیت گوناگون قرار دارد، و این سرنوشت همهی ما مسئولان جمهوری اسلامی است. غفران و رحمت و عفو الهی را برای وی از صمیم قلب تمنا میکنم و به همسر گرامی و فرزندان و برادران و دیگر بازماندگان ایشان تسلیت عرض میکنم . غفرالله لنا و له سید علی خامنه ای ۱۹ دیماه ۱۳۹۵ |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سه شنبه تعطیل شد
دولت که به فکر مردم نیست که توی این آلودگی هوای خفه کننده فکری به حال مردم کنه. فکر کنم از فردا شب تهران خلوت بشه و مردم نفسی بکشن! |
|||
|
|
۲۳:۴۶, ۱۹/دی/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/دی/۹۵ ۲۳:۴۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
لطفاً مرگ ایشون تبدیل به مایه اختلاف نشه.
ایشون از دنیا رفتند و در معرض قضاوت الهی هستند. امام خامنه ای هم تسلیت گفتند الان وظفیه ما اینه که مواظب باشیم برخی از آب گل آلود ماهی نگیرند. این فضا برای موج سواری برخی خیلی مستعده. لطفاً هوشیار باشیم. |
|||
|
|
۲۳:۵۰, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۵ ۲۳:۴۲)vahrakan نوشته است: در حال حاضر که دارم چرت رو از تو میشنوم پس در جریان هیچ چیزی نیستی !!! اینو دیگه هر بنی بشری میدونه که ایشون خاطره تعریف کردن و گفتن امام گفته بعد از من اقای خامنه ای بهش رهبر!! درحالیکه ایشون از نظر قانونی نمیتونستن بشن چون رساله نداشتن هنوز! |
|||
|
۲۳:۵۵, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
سلام
متاسفانه بعضی کانالای تلگرامی غربزده از فوت هاشمی هم نمیگذرن، مرگ هاشمی رو هم وسیله ای برای سیاسی بازی و برای کوبیدن مخالفاشون و انقلابیون قرار میدن، الان وقت تصویه حساب نیست |
|||
|
|
۲۳:۵۵, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۵ ۲۳:۵۰)AmirEfrit نوشته است: ![]() «اكنون كه من حاضرم، بعض نسبتهای بیواقعیت به من داده میشود و ممكن است پس از من در حجم آن افزوده شود؛ لهذا عرض میكنم آنچه به من نسبت داده شده یا میشود، مورد تصدیق نیست مگر آنكه صدای من یا خط و امضای من باشد، با تصدیق كارشناسان؛ یا در سیمای جمهوری اسلامی چیزی گفته باشم.»
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
از همین مشت نمونه خروار میشه وضعیت چند روز آینده ی جامعه رو حدس زد.
|
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۱۹/دی/۹۵
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۹/دی/۹۵ ۲۳:۵۵)vahrakan نوشته است: خب این الان یعنی چی؟؟؟ خب برادر اگه ایشون نمیگفت که اقای خامنه ای رهبر نمیشد؟ پس کار خوبی کرد . خخخ
چند چندین شما؟؟؟ ایشون تعریف کرد گفت که من به امام میگفتم بعد از مرگ شما کسی رو نداریم ایشون فرمود اقای خامنه ای که هستن. و بنا بر همین حرف اقای هاشمی که توی ارشیو اینترنت هم هست سرچ کنید تو صحن علنی خبرگان ایشون شدن رهبر ...درحالیکه رساله نداشتن و بهشون فرصت دادن رساله نوشتن. نمیدونم چی میگی!! |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 61542233846953766649.jpg]](http://www.axgig.com/images/61542233846953766649.jpg)

![[تصویر: 4179.jpg]](http://www.x-shobhe.com/pic/4179.jpg)