|
فرازهایی از صحیفه امام خمینی 2
|
|
۲۱:۴۷, ۲۴/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مطالب بنده در تایپیک قبلی بدون هیچ توضیحی حذف شده،همچنین اعتراضم به حذف کردن پست ها.
# # # آیا در چنین شرایطی که آنها قوانین مقدس اسلامی را بازیچه دست خود قرار دادهاند ما ساکت بنشینیم و اعتراض نکنیم و نگوییم که چرا وعاظ و خطبای اسلام را تحت فشار قرار میدهند؟ چرا صدای مبلغین اسلام را خفه میکنند؟ چرا چاپخانهها را تحت سانسور قرار میدهند و از چاپ و نشر نوشتههای اسلامی جلوگیری میکنند؟ چرا آزادی مطبوعات را سلب میکنند؟
جلد 1 ص 161 # # «فضای باز سیاسی» در ایران یعنی اختناقِ همه چیز! سانسور همه مطبوعات و جلوگیری از هر اظهارنظر! بشر در اظهارنظر خودش آزاد است، «فضای باز سیاسی» یعنی جلوگیری از هر اظهارنظری! در زندگی خودش، در مقدراتِ خودش هیچ حق اظهارنظر ندارد! مطبوعات هیچ حق ندارند که یک کلمه برخلاف آنکه دیکته به آنها میشد بنویسند! خوب، حالا اخیراً یک قدری اینها صحبتهایی میکنند و رادیو هم همین طور؛ و این توجه عمومی و این مشتهای گره کرده برادران ما در ایران - این - موجب این شد که نتوانند دیگر همچو آنطور که دلشان میخواست عمل بکنند. حالا هم باز به آن آزادی نیست و لهذا میبینید که در تمام این روزنامهها و در تمام این رادیوها و دستگاه تبلیغی، آن نقطه اصلی را باز نمیتوانند ذکر کنند. همهمان میدانیم، همه شان میدانند، همه مطبوعات و ارباب مطبوعات میدانند این را که آن نقطه اصلی - که البته نقطه اصلی که عرض میکنم نقطه اصلی در این صف نوکرها، نه در آن صف اربابها - آن نقطه اصلی عبارت از شاه است. جلد 4 ص 267 و ص 268 ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۰۷, ۲۶/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۱۳:۱۸ توسط قلب.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۵ ۲۳:۵۶)Nadia نوشته است: اولا: جر و دعوایی نبودسلام به نوشته کاربر علی 59 در تاپیک فرازهايي از صحیفه امام خمینی ره دقت کنید که پاک شده است و مربوط به تاپیک اول است """"" من الان یه نگاهی به این تایپیک کوبندت انداختم، و فکر میکنم ائمه کفر و نفاق بسیار باسواد تر از ائمه شما بودند! ![]() من اگر بخوام صحبت های عرزشیون رو بزارم نیازی ندارم که زیرش به رنگ بک گراند بهشون فحش بدم،حرف خودشون بزرگترین فحش و توهینه. کسانی که چنین عقایدی دارند نیازی به توهین ندارند،خودشون به خودشون توهین میکنند! با این حال فعلا بزارید علی الحساب ما از صحبت های خمینی کبیر مستفیض بشیم؛ شاید مرضمان شما یافت. اینم آدرس پست که پاک شده http://forum.bidari-andishe.ir/thread-41860-post-377377.html#pid377377 کاملاً واضحه که این کاربر داره تخریب و تمسخر و توهین می کنه و خودش هم معترف هست خود ايشون از نیت سو ای که دارن صحبت کردن در ضمن سخنرانی های امام هرکدوم در زمانی بیان شدن و این سخنرانی هارو کامل قرار نمیدن استارتر تاپیک چون همونطور که خودشون اعتراف کردن که چه قصد و نیتی دارند خوب جای حق و باطل رو تغییر میدید!!! یکی از شگردهاي جنگ روانی بازی با واقعیت هست یعنی حرف درسته ولی زمان و مکان و منظور رو تغییر میدیم و در نهایت نتیجه تغییر می کنه یا قرار دادن 2 جمله که دقیقاً باهم تناقض دارن! خب این هم خنده داره و هم تمسخر آمیز و هم توهین کننده یعنی فهم این چیزها خیلی برای شما سخته! خود استارتر تاپیک می دونن دارن چیکار می کنن ولی متاسفانه طبق معمول با ریاکاری دارن پیش میرن حداقل مرد باش علی 59 حرفت رو روراست بگو نه اینطور ما هرچی باشیم اینقدر مرد هستیم که حرفمون رو روراست بزنیم و نیازی نبینیم از این موارد حیله گرانه استفاده کنیم |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۲۶/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۶/اسفند/۹۵ ۱۳:۰۷)قلب نوشته است: سلام |
|||
|
|
۲۲:۱۸, ۲۶/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۵ ۲۲:۲۰ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جناب علی آقا ممنونم از ادبتون. واقعا جای تاسفه...
اون تاپیک به نظر من هیچ مشکلی نداشت. همه حرفهای امام حق بوده و الان هم هست اتفاقا خصوص انتقادهایی که به آخوندها و مذهبی ها می کنن. منتهی عده ای ممکنه بخوان با هر نیتی از گفته های امام سو استفاده بکنن. ۱۰ ساله تو این تالار و تالارهای بحث آزاد و بیرون در جامعه با همه نوع افکار و عقاید بحث و گفتگو کردیم و می کنیم. بعضی دوستان ایرادی به پست علی آقای ۵۹ گرفتن که هم میشد بگی ایرادی درست بوده هم نه. من خودم خوندم و ایرادی ندیدم چون متوجه منظور امام میشم. بر خلاف بعضی ها چندین کتاب از کتب امام و چند کتاب در شرح حال ایشون خوندم و تا حدی می فهمم جنس دغدغه های امام چی بوده و حرفهاشون با کی بوده و چرا زده شده و ... در نتیجه هیچموقع دچار تناقض در اعتقادات خودم با امام نمیشم که بخوام مطلبی رو به این دلیل حذف کنم. علت حذف مطالب رو گفتم. انتقاد دارم هم از کسانیکه با برخورد تند باعث میشن بعضیها دچار اوهام باطل بشن و پیش خودشون فکرهایی کنن و هم انتقاد دارم به آقای علی۵۹ که می فهمه اومده کجا و می دونه اعتقادات و مقدسات افراد این تالار چطوریه اما همونطور که دوستمون در چند پست قبل آوردن راحت میان توهین و تمسخر می کنن و جالبه طلبکار هم هستن. کسی از شما دعوت نکرده بیای اینجا و به مقدسات مدیران و اکثریت افراد تالار توهین و تمسخر کنی. حتی اگر به زعم شما روشنفکر عصر جاهلیت پست مدرن ما در حماقت و گمراهی هستیم حق نداری با ادبیات توهین و تمسخر در تالار فعالیت کنی. درسته بعضی کاربران مسیر سیر اون تاپیک رو مخدوش کردن اما شما هم اجازه نداشتی به این بهانه هر چرندی به زبونت میاد بیاری. ۱۰۰ بار هم گفتیم اینجا آزادی بیان به معنای ولنگاری و توهین و .... نداریم. ما مثل بعضی سایتهای دولتی و خصوصی نیستیم که نوشته های کاربران بذامون بی اهمیت باشه. حس مسئولیت داریم که ممکنه برای بعضی ها قابل فهم نباشه ولی اینقدر اختیار داریم چارچوب قوانین و حدود آزادی بیان رو خودمون تعریف کنیم. با افکار شما تضاد داره و اذیت میشین؟ اصراری نیست بمونین. اصرار دارین بمونین و هدایتگری کنین؟ طبق چارچوب اینجا باید عمل کنین. فکر کنم اینقدر ساده گفتم که برای همه قابل فهم باشه. خواهشا حرفهای قلمبه هم تحویل ما ندین. گوشمون از کلام معصومین پره و الحمدلله بی نیاز از تزهای روشنفکری غربی ها و غرب زده ها هستیم. همه حرفها رو زدم. علیرغم توهین های شما اهل توهین نیستم اما طبق قانون تالار عمل کرده و میکنم. ضمنا ناظر هستم. پستهای مشکوک رو نظارت میکنم. وقتی لینک به سایتهای فی*ل*تر ببینم چون محتواش رو نمی دونم حذفش میکنم. پست بالا هم نتونسته پلاگین لود کنه و معلوم نیست چیه. اصلاح کنین یا لینک بدین یا توضیح بدین که بعدا حذف نشه. |
|||
|
|
۸:۲۸, ۲۷/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
فرازی از صحیفه علم الهدی :
مردان عراقی که برای زیارت به مشهد می آیند ، زنان ایرانی صیغه موقت و ....... آنها شوند . هم ثواب دارد و هم تبرک دارد ! اینها از عراق آمده اند و بوی کربلا و امام حسین می دهند . |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۲۷/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۵ ۱۲:۵۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
خانم پارمیس تا حالا 100 تا قصه مسخره از صیغه زنان در مشهد توسط زوار عرب شنیدیم. معلومه شیاطین زورشون اومده اهل بیت بشن عامل وحدت شروع می کنن شایعه سازی. از اینکه آستان قدس هم همین حرفها رو زده و احتمالا شهردار تهران هم همینطور و احتمالا سپاه و بسیج هم حمایت می کنن و ....
![]() چاره ای جز لبخند تلخ به این شایعات نیست و فقط باید گفت شنونده باید عاقل باشه.توی این تاپیک دوستان دارن نقل قولهای امام خمینی با سند میارن. اعتراض به این هست که کم حوصله بودن خواننده دلیل نمیشه حرفهای بریده یه نفر رو اینجا قرار داد. اونوقت شما اولا با زدن این پست دارین مسیر تاپیک رو منحرف می کنین. بعد هم دارین شایعات تماما دروغ رو نشر می دین خلاف صریح قرآن. لااقل زحمت بکشین یه کلیپی از ایشون یا تو سایت رسمی ایشون جایی لینک بدین تا بعد ببینیم قصه چی بوده... |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۲۷/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۵ ۱۳:۱۰ توسط Woodi2020.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۷/اسفند/۹۵ ۸:۲۸)پارمیس نوشته است: فرازی از صحیفه علم الهدی : معلوم نیست این همه دروغ برای چیه!!!! یا با سند حرف بزنید یا بدون دلیل سخن پراکنی نکنید!! لینک تکذیبیه سایت ایشان: تکذیبیه |
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۲۷/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۷/اسفند/۹۵ ۸:۲۸)پارمیس نوشته است: فرازی از صحیفه علم الهدی : خواهرم شما در بیداری اندیشه در حال فعالیت هستید. این حرفهای خنده دار چیست می زنید؟! شما هر چقدر هم ضد این ادم باشید به عقل خودتون رجوع کنید. یک انسان همچین حرفی رو میزنه؟! مثل اینکه بعد از علامه مصباح و ایت الله جنتی ،دشمن جهت تخریب ها رو به سمت ایت الله علم الهدی چرخانده. |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۲۷/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
به نظر من پست ها اصلا نباید پاک بشه! آخه بعضی مواقع خوبن مثلا برا این که عقاید به اصطلاح روشن فکرها رو به بقیه نشون بدیم و مخصوصا طریقه ی بحث کردنشون و ...!
خدایی پاک نکنین، مرجع خوبیه برای نشون دادن (الهی سایه ی این کاربرا از تالار کم نشه )
|
|||
|
|
۱۹:۴۸, ۲۷/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم این بحث های فرسایشی فایده ای نداره،قبلا در این تالار این پروسه بحث رو طی کردیم و دقیقا همین مطالب گفته شده و آخرش هم هیچ.
فقط یک نکته رو من بگم و روند تایپیک رو ادامه بدم : این ان قلتی که در رابطه با گزینش سخنرانی ها میارید اصلا منصفانه نیست.در تایپیک قبلی هم این رو گفتم که حذف شد؛اگر جایی مطلب طوری گزینش شده که مفهوم حرف آیت الله خمینی عوض شده باشه یا این که مفهوم مورد نظر نرسیده باشه،به ارسال کننده بگید که اصلاح کنه. من تا حالا چنین کاری انجام ندادم و خیلی هم از چنین کاری بدم میاد (حالا این که چه جریاناتی ید طولایی در چنین کاری دارند،بماند) من قرار نیست کل صحیفه رو اینجا کپی پیست کنم،سعی میکنم در خلاصه ترین حالت ممکن مطالب رو بیارم.اگر مطلب در یک جمله گفته باشه یک جمله و اگر یک صفحه تمام مطلب ادامه داشته باشه اون یک صفحه رو میارم. در تایپیک قبلی نمونه ش هم هست که مطلبی چندین صفحه بود و اصلا هم نمیشد طوری کات کرد که به مطلب ضربه نخوره،من لینک دادم به خود سایت رسمی آیت الله خمینی که مطلب رو از اونجا بخونند مخاطبین. حالا باز اگر مطلبی به نظر شما زیادی کوتاه شده یا توضیح بعد یا قبلش نیازه،خودتون مطلب رو تکمیل کنید از نظر من ایرادی نداره. اون موردی که باعث به وجود اومدن بحث شد اصلا این ایراد بهش وارد نبود،خط آخر دقیقا همون چیزی رو میگفت که کل اون پاراگراف داشت میگفت. مطلب این بود که من لا معاش له لا معاد له. امّید که خداوند همه ما را آدم کند. (ناموسا جدی گفتم)
|
|||
|
|
۱۴:۳۷, ۲۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
استقلال هم اگر چنانچه آنها میگویند که الآن امریکا در اینجا دارد حکومت میکند. شما میبینید که الآن مرکز فساد امریکا را جوانها رفتهاند گرفتهاند، و امریکاییهایی هم که در آنجا بوده گرفتند، و آن لانۀ فساد را به دست آوردند و امریکا هم هیچ غلطی نمیتواند بکند، و جوانها هم مطمئن باشند که امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند. بیخود صحبت اینکه اگر دخالت نظامی[کند]، مگر امریکا میتواند دخالت نظامی در این مملکت بکند؟ امکان برایش ندارد. تمام دنیا توجهشان الآن به اینجاست. مگر امریکا میتواند مقابل همۀ دنیا بایستد و دخالت نظامی بکند؟ غلط میکند دخالت نظامی بکند.
نترسید، نترسانید. همین تعبیری که جوانهای ما از روی احساسات جوانی کردند که اگر چنانچه امریکا بخواهد دخالت نظامی بکند ما چه خواهیم کرد، اصلاً این «اگر»ش را هم نباید بگویند. امریکا عاجز از این است که دخالت نظامی در اینجاها بکند. اینها یک مسائلی در پیششان است، یک مطالبی در پیششان است که روی آن مطالب گرفتاریهایی دارند، نمیتوانند این کارها را بکنند. اگر آنها میتوانستند دخالت نظامی بکنند، شاه را نگه میداشتند. با تمام قدرتشان، قدرتهای تبلیغی[تلاش]کردند که نگهش دارند و ملت ما اعتنا نکرد به آن. و نه تنها او، همۀ قدرتها پشت سر هم ایستاده بودند که نگه دارند شاه را و نتوانستند نگه دارند. برای اینکه ملت، یک چیزی را که میخواهد، نمیشود مقابل ملت بایستد کسی و چه بکند، هیچ ابداً.
جلد 1 ص 515
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فرازهایی از صحیفه امام خمینی | Ali#59 | 104 | 30,657 |
۲۳/اسفند/۹۵ ۲۱:۲۰ آخرین ارسال: قلب |
|
| شکوفایی استعدادها در سختی ها از نظر امام خمینی -ره- | yektasepas | 0 | 1,064 |
۲/آذر/۹۳ ۱۷:۵۹ آخرین ارسال: yektasepas |
|

![[تصویر: url_1.jpg]](http://s6.picofile.com/file/8258414726/url_1.jpg)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)

(الهی سایه ی این کاربرا از تالار کم نشه
(ناموسا جدی گفتم)