کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فیلم سینمایی arrival-2016
۲:۵۵, ۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: arrival-final-trailer-and-new-poster-arr...jpg?x24956]

فیلم arrival ساخته Denis Villeneuve از آن فیلمهای تفکر برانگیز سینمای دنیاست. ظاهرا فیلم اقتباسی از یک نوشته علمی داستانی است اما در باطن بسیار فلسفی ظاهر میشود. داستان فیلم بسیار جذاب است و خیلی تخیلی نیست. ماجرا بر میگردد به اینکه ۱۲ شی عجیب غریب غیر زمینی در ۱۲ نقطه زمین فرود آمده اند و همه دولتهای قدرتمند دنیا به هراس افتاده اند که ایا این تهدید و حمله است ؟ چه خبر است ؟ زن بازیگر فیلم دکترای زبان شناسی دارد و لازم است که با بیگانگان ارتباط بگیرد و این کار را بر اساس شیوه های مغز در یادگیری و برقراری ارتباط انجام میدهد
کسی این فیلم رو دیده ؟ اسم فیلم ظهور هستش و عدد 12 هم در فیلم هست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، Mohammad Trust ، Anti gods ، nader008 ، عدالت ، سید ابراهیم ، Islam ، amirak ، 313s.w.o

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۸, ۲۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۸/اسفند/۹۵ ۲۳:۲۱)Islam نوشته است:  بسم تعالی

بنده هم چند هفته پیش فیلم را دیدم.

به هیچ وجه نمی شود به هالیوود اطمینان کرد آن هم به فیلمی که تیر اصلی آن است و بودجه ی عظیمی صرف ساخت و تبلیغات ان کرده است.

اولین چیزی که توجه بنده رو جلب کرد ، ورود 12 سفینه بود و بعد متحد شدن همه ی کشورهای جهان حتی با وجود دشمنی ، در برابر این 12 سفینه که مفهومش واضح است. اینکه اخر کار سفینه ها علم خود را به یک آمریکایی دادند و تصمیم گرفتند زمین را ترک کنند(!) تا جنگی شکل نگیرد(!) می تواند نکته ی اصلی داستان باشد. یعنی حق با امریکایی است که علم به او داده شده است و ما 12 سفینه(امام؟!) زمین را ترک می کنیم و مادامی که شما به حرف امریکا گوش دهید صلح برقرار خواهد بود.
اونها این سلاح رو به بشر دادن چون ۳۰۰۰ سال بعد به کمک بشر احتیاج پیدا خواهند کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam
۲۳:۳۱, ۲۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #22
آواتار
(۲۸/اسفند/۹۵ ۲۳:۲۸)Bidel.s نوشته است:  اونها این سلاح رو به بشر دادن چون ۳۰۰۰ سال بعد به کمک بشر احتیاج پیدا خواهند کرد.

سلاح نبود عزیز ، علم بود. علم به آینده.

مسئله این است که چرا به آمریکا دادند؟!

شاید این فیلم اگر در ایران ساخته می شد معنی ان 180 درجه متفاوت می شد.
۲۳:۴۰, ۲۸/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اسفند/۹۵ ۰:۰۰ توسط Esmaeel.)
شماره ارسال: #23
آواتار
چند تا از نکات ایدئولوژیک که کاربرا قبلا تو جاهای دیگه نوشتن و نظر خودمو درباره این فیلم اینجا مینویسم:
نقش روسیه و چین(به خصوص چین،سیاست هالیوود روی دوستی باچین تمرکزکرده تو چند سال اخیر بطور مثال فیلمایی مثل میریخیِ ریدلی اسکات یا پاندای کونگ فوکار و ...)،منجی بودن آمریکا (خوب این که قانون هالیووده)،اشاره علنی به ایران و زبان فارسی
نشون میده که زبون فارسی یک زبان ناشناخته هست و بعدش یکجایی از shell یک چیزی به شکل منشور (اشاره به منشور حقوق بشر کوروش!) خارج میشه.
،12تابودن shell ها و اینکه اسم فیلم هم یکم مورد داره و اینکه یک جایی نشون میده این عدد 12 یک تفکر با ریشه مذهبی هست جمیع این موارد تصادفی بودن عدد 12 رو تو این فیلم تقریبا رد میکنه(اشاره به ریشه مذهبی داشتن عدد 12 تو اخبار هست که داره از تلویزیون پخش میشه،قرار نیست مستقیم اینقدر واضح بگن که تو عقاید افرادی که شیعه مذهب هستن این مورد وجود داره، فقط میاد میگه که این عدد 12 مربوط به یک تفکر مذهبی فلانه که یهو حرفشم قطع میشه، همین قدر که تو پسِ ذهن مخاطب اروپایی، آمریکایی و جاهای دیگه جهان که غیر شیعه هستن، عدد 12، عقاید مذهبی، اینا کنار هم تو ذهن و حافظه‌ش شکل میگیره کار با موفقیت انجام شده)، اینا بعضیاش چیزایی هست که مخاطبین نوشته بودن یا به ذهن خودم رسید و حتما هم همش درست نیست ولی میتونه کمک کنه تا بهتر درباره فیلم فکر کنید و نتیجه گیری کنید
در ضمن من دارم رو یک وبلاگ کار میکنم که در آینده انشاءالله فکرهای بزرگی براش دارم و میخوام اگه بشه یک گروه تشکیل بدیم که بشه زیرنویس فیلم بسازیم طوری که مثلا از هر سه چهار نفری که اون فیلم رو میبینه یک نفرشون از زیرنویسی که ما ساختیم استفاده کنه و از این طریق روشنگری کنیم درباره سینما و هالیوود، ایده های کاملمو میتونید تو این وبلاگ ها ببینید و بخونید:sutopia.blog.ir و ideatopia.blog.ir
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirak
۲۳:۴۱, ۲۸/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۸/اسفند/۹۵ ۲۳:۳۱)Islam نوشته است:  سلاح نبود عزیز ، علم بود. علم به آینده.

مسئله این است که چرا به آمریکا دادند؟!

شاید این فیلم اگر در ایران ساخته می شد معنی ان 180 درجه متفاوت می شد.

کاری به ایران و آمریکاش ندارم. بالاخره این دلیلی بود که شما آوردی چیزی ندارم ردش کنم. ولی خوب هیچ وقت نباید انتظار داشته باشی هالیوود بیاد بگه آره ایران و حکومتش خیلی خفنن

ولی درباره قسمتی از حرف هات که قرمزش کردم:
ببخش منو ولی حال ندارم برم دوباره فیلمو ببینم ولی از دومین سکانس صحبت های شخصیت اول فیلم با فضایی ها اونا لغت سلاح رو به کار می برن و تا آخر فیلم (خود خود آخرین لحظات فیلم)‌ علنا و کاملا مستقیم و کاملا واضح ببینده درگیر این می شه که اون چیزی که فضایی های به زمینی ها دادن سلاحه یا ابزار (علم همون ابزاره دیگه درسته؟ منظورم علم غربی و از نوع تجربیش نه فلسفی)
تقریبا از ثلث سوم فیلم هم معلوم می شه اون سلاح(ابزار)‌ همون زبان فضایی ها هست (که غیر خطی هست)

یه جایی شخصیت اول مرد فیلم با شخصیت اول زن فیلم دیالوگی دارن از یه زبان شناس بزرگ(که یادم نمی یاد بازم)‌ و مرد می گه «درسته اگه زبان جدیدی یاد بگیریم مغزمون به شیوه جدیدی شروع به فکر کردن می کنه؟» (یا همچین چیزی)
اون سلاح همون زبان غیرخطی بود که با فراگرفتنش شخصیت اول فیلم می تونست آینده رو مشاهده کنه.

پ.ن: اوکیه؟‌ Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam
۰:۰۴, ۲۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۸/اسفند/۹۵ ۲۳:۴۱)Bidel.s نوشته است:  کاری به ایران و آمریکاش ندارم. بالاخره این دلیلی بود که شما آوردی چیزی ندارم ردش کنم. ولی خوب هیچ وقت نباید انتظار داشته باشی هالیوود بیاد بگه آره ایران و حکومتش خیلی خفنن

ببخش منو ولی حال ندارم برم دوباره فیلمو ببینم ولی از دومین سکانس صحبت های شخصیت اول فیلم با فضایی ها اونا لغت سلاح رو به کار می برن و تا آخر فیلم (خود خود آخرین لحظات فیلم)‌ علنا و کاملا مستقیم و کاملا واضح ببینده درگیر این می شه که اون چیزی که فضایی های به زمینی ها دادن سلاحه یا ابزار (علم همون ابزاره دیگه درسته؟ منظورم علم غربی و از نوع تجربیش نه فلسفی)
تقریبا از ثلث سوم فیلم هم معلوم می شه اون سلاح(ابزار)‌ همون زبان فضایی ها هست (که غیر خطی هست)

یه جایی شخصیت اول مرد فیلم با شخصیت اول زن فیلم دیالوگی دارن از یه زبان شناس بزرگ(که یادم نمی یاد بازم)‌ و مرد می گه «درسته اگه زبان جدیدی یاد بگیریم مغزمون به شیوه جدیدی شروع به فکر کردن می کنه؟» (یا همچین چیزی)
اون سلاح همون زبان غیرخطی بود که با فراگرفتنش شخصیت اول فیلم می تونست آینده رو مشاهده کنه.

بله متوجه شدم. هر دو درست است. هم سلاح و هم علم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s
۱:۱۹, ۲۹/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #26

(۲۸/اسفند/۹۵ ۲۳:۴۰)Esmaeel نوشته است:  
چند تا از نکات ایدئولوژیک که کاربرا قبلا تو جاهای دیگه نوشتن و نظر خودمو درباره این فیلم اینجا مینویسم:
نقش روسیه و چین(به خصوص چین،سیاست هالیوود روی دوستی باچین تمرکزکرده تو چند سال اخیر بطور مثال فیلمایی مثل میریخیِ ریدلی اسکات یا پاندای کونگ فوکار و ...)،منجی بودن آمریکا (خوب این که قانون هالیووده)،اشاره علنی به ایران و زبان فارسی
نشون میده که زبون فارسی یک زبان ناشناخته هست و بعدش یکجایی از shell یک چیزی به شکل منشور (اشاره به منشور حقوق بشر کوروش!) خارج میشه.
،12تابودن shell ها و اینکه اسم فیلم هم یکم مورد داره و اینکه یک جایی نشون میده این عدد 12 یک تفکر با ریشه مذهبی هست جمیع این موارد تصادفی بودن عدد 12 رو تو این فیلم تقریبا رد میکنه(اشاره به ریشه مذهبی داشتن عدد 12 تو اخبار هست که داره از تلویزیون پخش میشه،قرار نیست مستقیم اینقدر واضح بگن که تو عقاید افرادی که شیعه مذهب هستن این مورد وجود داره، فقط میاد میگه که این عدد 12 مربوط به یک تفکر مذهبی فلانه که یهو حرفشم قطع میشه، همین قدر که تو پسِ ذهن مخاطب اروپایی، آمریکایی و جاهای دیگه جهان که غیر شیعه هستن، عدد 12، عقاید مذهبی، اینا کنار هم تو ذهن و حافظه‌ش شکل میگیره کار با موفقیت انجام شده)، اینا بعضیاش چیزایی هست که مخاطبین نوشته بودن یا به ذهن خودم رسید و حتما هم همش درست نیست ولی میتونه کمک کنه تا بهتر درباره فیلم فکر کنید و نتیجه گیری کنید[تصویر: Capture.png]

در ضمن من دارم رو یک وبلاگ کار میکنم که در آینده انشاءالله فکرهای بزرگی براش دارم و میخوام اگه بشه یک گروه تشکیل بدیم که بشه زیرنویس فیلم بسازیم طوری که مثلا از هر سه چهار نفری که اون فیلم رو میبینه یک نفرشون از زیرنویسی که ما ساختیم استفاده کنه و از این طریق روشنگری کنیم درباره سینما و هالیوود، ایده های کاملمو میتونید تو این وبلاگ ها ببینید و بخونید:sutopia.blog.ir و ideatopia.blog.ir
این همه نوشتید و یه عکس یک مگی آپلود کردید که بگید "عدد 12 مربوط به تفکر مذهبی فلانه"؟
از این عکس چی قراره نتیجه بگیریم؟ پیشگویی آنها مبنی بر اینکه 12؟ همین؟
واقعا اینکه کلمات 12 و "تفکر مذهبی" کنار هم قرار میگیرند و شما میخواین اینا رو به اسلام و شیعه برسونید کار واقعا سختی خواهید داشت.
به نظرم شما بشین فکر کن چه عددی کنار "تفکر مذهبی" میتونه بیاد و شما ازش نتونی نتیجه ی خاصی بگیری. چون با این روش شما همه اعداد رو میشه به یه چیزی ربط داد.
۰:۱۳, ۳۰/اسفند/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اسفند/۹۵ ۰:۱۴ توسط Esmaeel.)
شماره ارسال: #27
آواتار
(۲۹/اسفند/۹۵ ۱:۱۹)truthfinder نوشته است:  این همه نوشتید و یه عکس یک مگی آپلود کردید که بگید "عدد 12 مربوط به تفکر مذهبی فلانه"؟
از این عکس چی قراره نتیجه بگیریم؟ پیشگویی آنها مبنی بر اینکه 12؟ همین؟
واقعا اینکه کلمات 12 و "تفکر مذهبی" کنار هم قرار میگیرند و شما میخواین اینا رو به اسلام و شیعه برسونید کار واقعا سختی خواهید داشت.
به نظرم شما بشین فکر کن چه عددی کنار "تفکر مذهبی" میتونه بیاد و شما ازش نتونی نتیجه ی خاصی بگیری. چون با این روش شما همه اعداد رو میشه به یه چیزی ربط داد.

بابت عکس شرمنده، فکر میکردم عکسه باید خیلی کم حجم باشه چون اسکرین شاتهایی که میگیرم معمولا حجم پایین هستن حتما اصلاحش میکنم
برای عدد 12، اسم فیلم، در کنار اون صحبته توی اخبار و اشاراتی که به ایران تو فیلم هست و کارای این کارگردان کانادایی که هالیوود داره پروژه های بزرگ مثل بلید رانر 2 رو بهش میده و بعد این همه مدت با شناختی که از هالیوود بدست آوردم به هیچ وجه نمیتونم قبول کنم 12 رو به طور تصادفی تو فیلم آوردن، 2016 سالی بود که به طور علنی تو دو فیلم اکس-من آپوکالیپس و پاندای کونگ فوکار 3 امام زمان رو به نمایش گذاشتن و ساخته های هالیوود داره خیلی شدیدتر تو این موارد ورود میکنه
۴:۰۶, ۱۱/اردیبهشت/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۶:۰۴ توسط A.N.P.X.)
شماره ارسال: #28

(۲۸/اسفند/۹۵ ۲۳:۴۱)Bidel.s نوشته است:  کاری به ایران و آمریکاش ندارم. بالاخره این دلیلی بود که شما آوردی چیزی ندارم ردش کنم. ولی خوب هیچ وقت نباید انتظار داشته باشی هالیوود بیاد بگه آره ایران و حکومتش خیلی خفنن

ضمن خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز و عذرخواهی بابت دخالت در بحث شما به نظر من علم همون سلاح اصلی هست چون بدون وجود علم یا تفکر و عقل انسان نمیتونه بر ایده یا زبان جدید تسلط پیدا کنه.علم سلاح هست مثلا علم ریاضی یا موسیقی و ابزار مثل زبان ریاضیات که اعداد و فرمولات هست یا زبان موسیقی که نت های ان هست.حال با کمک علم که همون سلاح هست میتونه به ابزار خطرناک تری مثل زبان غیر خطی موجودات هوشمند برسه که توانایی دیدن اینده رو داره.حال به نظرم این اشاره ی غیر مستقیم و استعاره ای به کتب جادوی سیاه و وردهای و زبان عجیب انهاست که با استفاده از ان میتوان با نیروهای شیطانی(دراینجا هوشمند فضایی) پیشگویی کرد و اینده رو تغییر داد.کاری که به نوعی انستیتوی راکفلر و روچیلدها و ...در ان تا حدودی موفق شدند.اصولا تعریف هالیوود از فضا و موجودات هوشمند فضایی و فراانسانی رو قبول ندارم و معتقدم همه اینها تبلیغات و تحریفاتی در باب شست و شوی مغزی به کمک سازمان تاویستاک هست تا از الان ذهن های عامه را برای برخورد با موجودات شیطانی یا ساخته شده توسط بشر را به عنوان هوشمند و فضایی به خورد عامه بدهند.به همین دلیل مردم به انچه که واقعا هست اگاهی ندارند و انچه هالیوود براشون تعریف کرده را طوطی وارانه قبول میکنند.حتی مستنداتی که در این زمینه ساخته میشود مبنای واقعا قانع کننده ندارد و همه به نوعی مدرک سازی و جو سازی هست.من حتی کتاب ارابه خدایان و چند کتاب دیگر در این موضوع رو مطالعه کردم و بشدت به وجود موجودات هوشمند و یوفوها اعتقاد داشتم اما به لطف خدا اگاه شدم که همه اینها پروژه تاویستاک و انستیتوی راکفلر هست که برنامه ریزی 50 ساله میطلبیده.یوفوها و انچه ما به عنوان فضایی دیدیم و قبول داریم ساخته دست داشمندان کشورهای قدرتمندی مثل امریکا و روسیه هست حال که هیتلر اولین نسخه بشقاب پرنده را ساخته بود.موجودات عجیب و غریب هم یا احظار شده و شیطانی هستند یا نتیجه ازمایش های ژنتیکی غیراخلاقی بروی داوطلبان ارتش در منطقه 51 و مشابه ان میباشند.جالب انکه این بشقاب پرنده بیشتر در اماکن مهم عمومی یا مراکز امنیتی و هسته ای کشورها یافت میشوند که نشان از جاسوسی انها دارد.سرعت نور این دستگاه ها را نیز قبول ندارم و تا انجا که مطالعه کردم انها با سرعت نور سفر نمیکنند بلکه نامرئی میشوند به همین دلیل وقتی انها را نمیبینیم گمان میکنیم رفته اند هرچند انقدر سرعت دارند که از تیر راس جت های جنگی فرار کنند.اتفاقات عجیب غربی هم که به هنگام نزدیکی به انها رخ میدهد مانند بهم ریختن قطب نما و ...به کمک دستگاه های ساخت بشر ممکن هست مانند پروژه ی مثلث برمودا امریکا که به کمک پروژه هارپ تسلا امکان پذیر شده.یا حتی اتفاقات عجیب و غریبی مثل هیپنوتیزم شدن ربوده شده ها و بخاطر نیاوردن اتفاقات نمونه ای از استفاده مردم به عنوان موش ازمایشگاهی هست.

(۹/اسفند/۹۵ ۲۱:۲۶)-Ali- نوشته است:  این فیلم به لحاظ نمادشناسی نیاز به تحلیل بیشتر دارد
مثل شباهت زبان بیگانه ها به نماد اوروبروس (Ouroboros)

[تصویر: 18d294dbd5421aca1bcca668393e4595_2.jpg]
کاملا موافقم و اصلا قبول ندارم اتفاقی باشه.نیاز به تفسیر یه عزیز نماد شناس داره که تو سایت هم عضوه ولی اسمشو یادم نمیاد.

(۲۸/اسفند/۹۵ ۲۳:۴۰)Esmaeel نوشته است:  
،12تابودن shell ها و اینکه اسم فیلم هم یکم مورد داره و اینکه یک جایی نشون میده این عدد 12 یک تفکر با ریشه مذهبی هست جمیع این موارد تصادفی بودن عدد 12 رو تو این فیلم تقریبا رد میکنه(اشاره به ریشه مذهبی داشتن عدد 12 تو اخبار هست که داره از تلویزیون پخش میشه،قرار نیست مستقیم اینقدر واضح بگن که تو عقاید افرادی که شیعه مذهب هستن این مورد وجود داره، فقط میاد میگه که این عدد 12 مربوط به یک تفکر مذهبی فلانه که یهو حرفشم قطع میشه، همین قدر که تو پسِ ذهن مخاطب اروپایی، آمریکایی و جاهای دیگه جهان که غیر شیعه هستن، عدد 12، عقاید مذهبی، اینا کنار هم تو ذهن و حافظه‌ش شکل میگیره کار با موفقیت انجام شده)، اینا بعضیاش چیزایی هست که مخاطبین نوشته بودن یا به ذهن خودم رسید و حتما هم همش درست نیست ولی میتونه کمک کنه تا بهتر درباره فیلم فکر کنید و نتیجه گیری کنید
عده ای میگن تصادفیه که به هیچ عنوان قبول ندارم تصادفی بودن مکان ها یا اعداد ان هم در همچین فیلم هایی توهین به شعور مخاطبان و حتی شعور کارگردان هست.چرا مثلا 10 تا نبودن چرا دوازده تا با اسم دقیق مکان ها!!خواهشا نگین نویسنده عشقی مکان ها و تعداد سفینه رو انتخاب کرده که خندم میگیره!حال تاریخ 11.11 اکران فیلم هم بماند که جای بحث داره.فقط در همین حد بگم که اگه به جنس بدنه سفینه ها وحتی شکلش دقت کنید بسیارمشابه سنگ هست بله سنگ!کمی دقت کنی خصوصا تو برخورد نور افتاب به سطح سفینه ها و دیده شدن سطح سفینه این نکته رو خواهید دید.حتی در تصویر پوستر فیلم.حال علت شباهت به سنگ و عده ای که به تمسخر میگفتن الان ما توهم توطئه برمیداریم و یه چی الکی میگیم.در انجیل باب 4 میگه که وقتی‌که همهٔ مردم به سلامتی از رود اردن عبور کردند، خداوند به یوشع فرمود:
«دوازده نفر، یکی از هر طایفه انتخاب کن
به آنها بگو که هرکدام یک سنگ از همان‌ جای خشک رودخانه که کاهنان ایستاده‌اند، بردارند و در جایی که امشب اردو می‌زنید، بگذارند.»
پس یوشع آن دوازده نفر نمایندهٔ طایفه‌های اسرائیل را فرا خوانده،
به آنها گفت: «به رود اردن، جایی که صندوق پیمان خداوند خدایتان قرار دارد، بروید و هر کدام به نمایندگی از هر طایفهٔ اسرائیل، یک سنگ را بر روی شانهٔ خود بیاورید.
آن دوازده سنگ، کارهای بزرگی را كه خداوند برای آنها انجام داده است، به یاد می‌آورند. و در آینده چون فرزندان شما بپرسند که این سنگها برای چیست،
شما به آنها بگویید که وقتی صندوق پیمان خداوند از رود اردن عبور می‌‌کرد، جریان آب قطع شد و به همین سبب، این سنگها برای بنی‌اسرائیل خاطره‌ای جاودانه می‌باشند.»
یوشع در آنجا دوازده سنگی را که از رود اردن آورده بودند، بر روی هم نصب کرد.
آنگاه به مردم گفت: «در آینده وقتی فرزندان شما بپرسند که این سنگها برای چیست؟
شما به آنها بگویید که این سنگها به یادبود روزی است که مردم اسرائیل از میان رود اردن، از خشکی عبور کردند.
بفرمایید حالا بازهم بگید ربطی نداره ما توهم زدیم!یه عده از هیچ تلاشی برای گوگولی مگولی بودن هالیوود فروگذاری نمیکنند!اقا قبول تکنیکی کارشونو بلدن چون سینمای مدرن مال خودشونه خودشون به وجودش اوردن تو این مورد بحثی نیست که خوش ساختن اگه نبودن که دنیا رو جذب نمیکرد مسئله ما محتوا انحرافیشون هست همین.محتوایی که تفکرات اسراییلی رو به عنوان ناجی های انسان ها معرفی میکنه.صلح هم بیش از همه به نفع اسراییل و امریکای پرورش یافته ی صهیونیست هاست.منظورم صلحی که در این فیلم مطرح میشه نه صلحی که عدالت رو به مساوات برای کل دنیا بیاره.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564...154f87.jpg
یه دقت بکنین به جنس بدنه سفینه و البته نکته بسیار بسیار جالب ترش سوالی که تیتر پوستره؟اشنا نیست براتون؟
شما به آنها بگویید که این سنگها به یادبود روزی است که مردم اسرائیل از میان رود اردن، از خشکی عبور کردند.
دقیقا همون سوال این سفینه ها چرا اینجا هستند؟برای احقاق صلح منفعت رسان برای اسراییل و امریکا و متحدانش!صلحی که در ان همه بله چشم قربان گوی اسراییل و امریکا حال مستقیم یا غیرمستقیم باشند.12 سفینه ای که امده اند تا با برقرای صلح و رساندن اسراییل به ارزویش یعنی ایجاد کشور فلسطین بنام خود بدون درگیر و در اوج صلح منافع اسراییل و متحدانش را تامین کنند!حال موضوع وقتی جالب تر میشود که مینی سفینه ای که از سفینه اصلی جدا شده و دکتر لوییس را سوار میکند همان سنگ لینگام(سمبل الت تانسلی در هندوستان) و مقدس شیوا هست خودتان ببینید!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564...952c1f.jpg
و درنهایت جنس سفینه اصلی هم از سنگ ریزه های ساحلی یا همون پبل ها است که بنی اسراییل برای عبور از رود,ازکنار رودخانه اردن 12 عدد ان را جمع اوری کرد.
و بله ما همچنان متوهمیم و از تخیلات خودمون درمیاریم تخیلاتمون در حد ژول ورنهSmile)بس کنید این مارک چسبوندنا رو لطفا و حقیقت را بپذیرید.صادقانه بگویید ماعاشق فیلمسازی و تکنیک فیلم ها هستیم و داستان ظاهریش!دیگه طوماری از توجیه نبافین که نه فیلمش خیلیم گوگولی مگولیه و اصلا شان انسانیت رو برده بالا و فلان.گول ظاهر مثلا علمی و انسانیشو نخورید.هالیوود میدونه رگ حساس عامه چیه دقیقا دست میزاره رو اون تا جذبشون کنه مسائلی مثل علم و انسانیت که خداروشکر دکترای علم پرستی و انسانیت شناسی در ایران ریخته نمیدونیم چکار کنیم براشون؟دین همه شده انسانیتشون البته الکی مثلا در ظاهر و البته خداشونم علم و نمادش هاوکینگ نمیتونن باور کنن ممکنه یه دفعه برخی مسائل تمام حساب دودوتا چهارتاشونو که همونم قراردادیه رو بریزه بهم و زیرسوال ببره!تکبر و غرور و البته جهل ناشی از شست و شوی مغزی باعث پایان کار انسان میشه نه دین اسلام واقعی!ببخشید تیکه اخر بی ربط بود اما باید میگفتم.
اینم نظر سازنده که دوستان تمسخر میکردند بنده رو!
۳:۱۱, ۶/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #29

(۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۴:۰۶)A.N.P.X نوشته است:  ضمن خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز و عذرخواهی بابت دخالت در بحث شما به نظر من علم همون سلاح اصلی هست چون بدون وجود علم یا تفکر و عقل انسان نمیتونه بر ایده یا زبان جدید تسلط پیدا کنه.علم سلاح هست مثلا علم ریاضی یا موسیقی و ابزار مثل زبان ریاضیات که اعداد و فرمولات هست یا زبان موسیقی که نت های ان هست.حال با کمک علم که همون سلاح هست میتونه به ابزار خطرناک تری مثل زبان غیر خطی موجودات هوشمند برسه که توانایی دیدن اینده رو داره.حال به نظرم این اشاره ی غیر مستقیم و استعاره ای به کتب جادوی سیاه و وردهای و زبان عجیب انهاست که با استفاده از ان میتوان با نیروهای شیطانی(دراینجا هوشمند فضایی) پیشگویی کرد و اینده رو تغییر داد.کاری که به نوعی انستیتوی راکفلر و روچیلدها و ...در ان تا حدودی موفق شدند.اصولا تعریف هالیوود از فضا و موجودات هوشمند فضایی و فراانسانی رو قبول ندارم و معتقدم همه اینها تبلیغات و تحریفاتی در باب شست و شوی مغزی به کمک سازمان تاویستاک هست تا از الان ذهن های عامه را برای برخورد با موجودات شیطانی یا ساخته شده توسط بشر را به عنوان هوشمند و فضایی به خورد عامه بدهند.به همین دلیل مردم به انچه که واقعا هست اگاهی ندارند و انچه هالیوود براشون تعریف کرده را طوطی وارانه قبول میکنند.حتی مستنداتی که در این زمینه ساخته میشود مبنای واقعا قانع کننده ندارد و همه به نوعی مدرک سازی و جو سازی هست.من حتی کتاب ارابه خدایان و چند کتاب دیگر در این موضوع رو مطالعه کردم و بشدت به وجود موجودات هوشمند و یوفوها اعتقاد داشتم اما به لطف خدا اگاه شدم که همه اینها پروژه تاویستاک و انستیتوی راکفلر هست که برنامه ریزی 50 ساله میطلبیده.یوفوها و انچه ما به عنوان فضایی دیدیم و قبول داریم ساخته دست داشمندان کشورهای قدرتمندی مثل امریکا و روسیه هست حال که هیتلر اولین نسخه بشقاب پرنده را ساخته بود.موجودات عجیب و غریب هم یا احظار شده و شیطانی هستند یا نتیجه ازمایش های ژنتیکی غیراخلاقی بروی داوطلبان ارتش در منطقه 51 و مشابه ان میباشند.جالب انکه این بشقاب پرنده بیشتر در اماکن مهم عمومی یا مراکز امنیتی و هسته ای کشورها یافت میشوند که نشان از جاسوسی انها دارد.سرعت نور این دستگاه ها را نیز قبول ندارم و تا انجا که مطالعه کردم انها با سرعت نور سفر نمیکنند بلکه نامرئی میشوند به همین دلیل وقتی انها را نمیبینیم گمان میکنیم رفته اند هرچند انقدر سرعت دارند که از تیر راس جت های جنگی فرار کنند.اتفاقات عجیب غربی هم که به هنگام نزدیکی به انها رخ میدهد مانند بهم ریختن قطب نما و ...به کمک دستگاه های ساخت بشر ممکن هست مانند پروژه ی مثلث برمودا امریکا که به کمک پروژه هارپ تسلا امکان پذیر شده.یا حتی اتفاقات عجیب و غریبی مثل هیپنوتیزم شدن ربوده شده ها و بخاطر نیاوردن اتفاقات نمونه ای از استفاده مردم به عنوان موش ازمایشگاهی هست.

کاملا موافقم و اصلا قبول ندارم اتفاقی باشه.نیاز به تفسیر یه عزیز نماد شناس داره که تو سایت هم عضوه ولی اسمشو یادم نمیاد.

عده ای میگن تصادفیه که به هیچ عنوان قبول ندارم تصادفی بودن مکان ها یا اعداد ان هم در همچین فیلم هایی توهین به شعور مخاطبان و حتی شعور کارگردان هست.چرا مثلا 10 تا نبودن چرا دوازده تا با اسم دقیق مکان ها!!خواهشا نگین نویسنده عشقی مکان ها و تعداد سفینه رو انتخاب کرده که خندم میگیره!حال تاریخ 11.11 اکران فیلم هم بماند که جای بحث داره.فقط در همین حد بگم که اگه به جنس بدنه سفینه ها وحتی شکلش دقت کنید بسیارمشابه سنگ هست بله سنگ!کمی دقت کنی خصوصا تو برخورد نور افتاب به سطح سفینه ها و دیده شدن سطح سفینه این نکته رو خواهید دید.حتی در تصویر پوستر فیلم.حال علت شباهت به سنگ و عده ای که به تمسخر میگفتن الان ما توهم توطئه برمیداریم و یه چی الکی میگیم.در انجیل باب 4 میگه که وقتی‌که همهٔ مردم به سلامتی از رود اردن عبور کردند، خداوند به یوشع فرمود:
«دوازده نفر، یکی از هر طایفه انتخاب کن
به آنها بگو که هرکدام یک سنگ از همان‌ جای خشک رودخانه که کاهنان ایستاده‌اند، بردارند و در جایی که امشب اردو می‌زنید، بگذارند.»
پس یوشع آن دوازده نفر نمایندهٔ طایفه‌های اسرائیل را فرا خوانده،
به آنها گفت: «به رود اردن، جایی که صندوق پیمان خداوند خدایتان قرار دارد، بروید و هر کدام به نمایندگی از هر طایفهٔ اسرائیل، یک سنگ را بر روی شانهٔ خود بیاورید.
آن دوازده سنگ، کارهای بزرگی را كه خداوند برای آنها انجام داده است، به یاد می‌آورند. و در آینده چون فرزندان شما بپرسند که این سنگها برای چیست،
شما به آنها بگویید که وقتی صندوق پیمان خداوند از رود اردن عبور می‌‌کرد، جریان آب قطع شد و به همین سبب، این سنگها برای بنی‌اسرائیل خاطره‌ای جاودانه می‌باشند.»
یوشع در آنجا دوازده سنگی را که از رود اردن آورده بودند، بر روی هم نصب کرد.
بفرمایید حالا بازهم بگید ربطی نداره ما توهم زدیم!یه عده از هیچ تلاشی برای گوگولی مگولی بودن هالیوود فروگذاری نمیکنند!اقا قبول تکنیکی کارشونو بلدن چون سینمای مدرن مال خودشونه خودشون به وجودش اوردن تو این مورد بحثی نیست که خوش ساختن اگه نبودن که دنیا رو جذب نمیکرد مسئله ما محتوا انحرافیشون هست همین.محتوایی که تفکرات اسراییلی رو به عنوان ناجی های انسان ها معرفی میکنه.صلح هم بیش از همه به نفع اسراییل و امریکای پرورش یافته ی صهیونیست هاست.منظورم صلحی که در این فیلم مطرح میشه نه صلحی که عدالت رو به مساوات برای کل دنیا بیاره.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564...154f87.jpg
یه دقت بکنین به جنس بدنه سفینه و البته نکته بسیار بسیار جالب ترش سوالی که تیتر پوستره؟اشنا نیست براتون؟
دقیقا همون سوال این سفینه ها چرا اینجا هستند؟برای احقاق صلح منفعت رسان برای اسراییل و امریکا و متحدانش!صلحی که در ان همه بله چشم قربان گوی اسراییل و امریکا حال مستقیم یا غیرمستقیم باشند.12 سفینه ای که امده اند تا با برقرای صلح و رساندن اسراییل به ارزویش یعنی ایجاد کشور فلسطین بنام خود بدون درگیر و در اوج صلح منافع اسراییل و متحدانش را تامین کنند!حال موضوع وقتی جالب تر میشود که مینی سفینه ای که از سفینه اصلی جدا شده و دکتر لوییس را سوار میکند همان سنگ لینگام(سمبل الت تانسلی در هندوستان) و مقدس شیوا هست خودتان ببینید!
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564...952c1f.jpg
و درنهایت جنس سفینه اصلی هم از سنگ ریزه های ساحلی یا همون پبل ها است که بنی اسراییل برای عبور از رود,ازکنار رودخانه اردن 12 عدد ان را جمع اوری کرد.
و بله ما همچنان متوهمیم و از تخیلات خودمون درمیاریم تخیلاتمون در حد ژول ورنهSmile)بس کنید این مارک چسبوندنا رو لطفا و حقیقت را بپذیرید.صادقانه بگویید ماعاشق فیلمسازی و تکنیک فیلم ها هستیم و داستان ظاهریش!دیگه طوماری از توجیه نبافین که نه فیلمش خیلیم گوگولی مگولیه و اصلا شان انسانیت رو برده بالا و فلان.گول ظاهر مثلا علمی و انسانیشو نخورید.هالیوود میدونه رگ حساس عامه چیه دقیقا دست میزاره رو اون تا جذبشون کنه مسائلی مثل علم و انسانیت که خداروشکر دکترای علم پرستی و انسانیت شناسی در ایران ریخته نمیدونیم چکار کنیم براشون؟دین همه شده انسانیتشون البته الکی مثلا در ظاهر و البته خداشونم علم و نمادش هاوکینگ نمیتونن باور کنن ممکنه یه دفعه برخی مسائل تمام حساب دودوتا چهارتاشونو که همونم قراردادیه رو بریزه بهم و زیرسوال ببره!تکبر و غرور و البته جهل ناشی از شست و شوی مغزی باعث پایان کار انسان میشه نه دین اسلام واقعی!ببخشید تیکه اخر بی ربط بود اما باید میگفتم.
اینم نظر سازنده که دوستان تمسخر میکردند بنده رو!
تکمیلی(نماد اوروبوروس)
مبدا اوروبوروس یونان و یا در آفریقاست که به آن گاهاماری میگویند. در هند به آن چرخ سامسارا و در مصر به آن دایره ی عالم و راه ایزد خورشید میگویند. نمود این نماد جاودانگی و ازلی-ابدی و نیروی مضاف(به این معنا که مار خود را نیش میزند و خود خود را جاودانه و قوی میکند).
مفهمو این نماد در یونان اساطیر بدین معناست: « همه چیز واحد است.»، « همه چیز از آغاز مانند تخم مرغ بود، با ماری [ روح Pneuma] که به شکل بند یا دایره گرد آن حلقه زده بود.» ( اپیکور). از این رو نظریه بیگ بنگ و گزاره ی وحدت وجود و وحدت اشیاء مشکوک هستند.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]