کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پرسشی مهم؟؟؟
۱۳:۴۰, ۱۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #1

با نام ویاد خدا
درود بردوستان
میدانیم که طبق قانون اساسی همه نهادها متکی به رای مردم است مثلا مجلس شورای اسلامی یا ریاست جمهوری ویا رهبری که منصوب مجلس خبرگان رهبری اند. خوب اگر مردم از یک طرف رئیس جمهوررا انتخاب میکنند واز طرف دیگر نمایندگان مجلس خبرگان را برمی گزینند تا رهبررا منصوب کند چرا میان رهبر ورئیس جمهور اختلاف بوجود میاید؟ این پرسش مهمی است اندیشه کنید دقیق بعد پاسخ دهید. ببینید که سرچشمه انتخاب این دو مسوول یکی است آن هم مردم چرا نتیجه به اختلاف می انجامد؟ چگونه از آبشخور واحد مایه اختلاف میجوشد؟ البته تصور نکنید که اختلافی درکار نیست .با کمی دقت در تاریخ انقلاب اختلافات را میان ده مسوول قوه اجرائی ورهبری شاهد بوده وهستیم. منتظر نظرات شما هستم التماس دعا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۹, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #21
آواتار
۲۳ میلیون رأی دادن به خودارضایی؟ متاسفانه شما رو کمی در بحثها کمی پخته می دیدم که دیگه نمی بینم. قصدم توهین نیست واقعا سطح گفتگوی شما پایین اومده. ۲۳ میلیون اصلا می دونن ۲۰۳۰ چیه؟ ارای خاکستری رو اصلا شنیدین؟ ۸ سال پیش تحلیلتون چی بود؟
اصلا روی جامعه شناخت دارین؟ لااقل اگر دنبال سکولار کردن جامعه هستین صبر کنین ۴ سال دیگه اگر دوباره جناح چپ رأی اورد اونموقع سوالتون رو مطرح کنین....Blush

اگر اینقدر مطمئن هستین به انتخاب مردم اینهمه تخلفات و پول پاشی ها و لولو سازی از رییسی و تخریب ها و تهمتها و .... برای چی بود؟ غیر از این بود که از فرح پهلوی و مریم رجوی و دولت امریکا و ملعونان اسرائیلی تا کل دولت و وزرا همه نگران شکست روحانی بودن؟ چقدر طرح افتتاح شد خیلی اتفاقی زمانش دقیق از دو ماه قبل انتخابات بود تا خود انتخابات. الان هم دولت خستشه کلا تعطیلاته و ... کاش سالی دو بار انتخابات بود...Big Grin حالا اینها یه اشتباه کردن قالیباف رفت کنار و اینها تونستن از رییسی لولوی ضد ازادی و جنگ و ... بسازن و ناجوانمردانه و کثیف پیروز بشن شما چرا تحلیل هاتون به خطا میره؟ اگر قالیباف مونده بود و رأی می اورد چه بلایی سر حضور شما در تالار می افتاد چه برسه به طرح سوالاتی اینچنین که استارتر تاپیک چند روزه سوزنش گیر کرده روی این مسئله که چه می شود اگر امثال روحانی رهبر شود؟
بچگانه است که شما فرق اینها رو متوجه نمیشین اما برای کسی که حق جو باشه میگم...

انقلاب شد و خونها ریخته شد برای اسلام. دلایل دیگه هم بود اما غالبش و رهبرش دغدغه دین و اخرت مردم رو داشتن نه صرفا نفت مجانی سر سفره. جاری شدن احکام و قوانین اسلامی. ولایت فقیه شرایط داره هر کسی از راه برسه و دو تا پارچه به سر و کله اش بکشه نمیشه فقیه. اول که باید مجتهد باشه نه حجت الاسلامی که در تحلیل سیاسی حادثه کربلا غلط تحلیل کنه. و شجاع باشه نه با یه تلفن امریکایی ها ماهواره اماده پرتاب دانشگاه شریف رو جمع کنه. امثال ایشون فرسنگها از داشتن شرایط ولایت فقیه دورن...

چرا هر فرد منتخب مردمی به درد ولایت فقیه نمی خوره اول چون ممکنه مردم به خاطر نداشتن اگاهی سیاسی یه جاسوس به اسم بنی صدر رو انتخاب کنن و یا ممکنه تهش منتظری از آب در بیاد که:

موضوع: «عدم صلاحیت برای تصدی رهبری نظام جمهوری اسلامی»
مخاطب: منتظری، حسینعلی
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای منتظری
با دلی پر خون و قلبی شکسته چند کلمه‌ای برایتان می‌نویسم تا مردم روزی در جریان امر قرار گیرند. شما در نامه اخیرتان نوشته‌اید که نظر تو را شرعاً بر نظر خود مقدم می‌دانم؛ خدا را در نظر می‌گیرم و مسائلی را گوشزد می‌کنم
. از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین می‌سپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آینده نظام را از دست داده‌اید. شما در اکثر نامه‌ها و صحبتها و موضعگیریهایتان نشان دادید که معتقدید لیبرالها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند. به قدری مطالبی که می‌گفتید دیکته شده منافقین بود که من فایده‌ای برای جواب به آنها نمی‌دیدم. مثلاً در همین دفاعیه شما از منافقین تعداد بسیار معدودی که در جنگ مسلحانه علیه اسلام و انقلاب محکوم به اعدام شده بودند را منافقین از دهان و قلم شما به آلاف و الوف رساندند و می‌بینید که چه خدمت ارزنده‌ای به استکبار کرده‌اید. در مسئله مهدی هاشمیِ قاتل، شما او را از همه متدینین متدینتر می‌دانستید و با اینکه برایتان ثابت شده بود که او قاتل است مرتب پیغام می‌دادید که او را نکشید. از قضایای مثلِ قضیه مهدی هاشمی که بسیار است و من حالِ بازگو کردن تمامی آنها را ندارم. شما از این پس وکیل من نمی‌باشید و به طلابی که پول برای شما می‌آورند بگویید به قم منزل آقای پسندیده و یا در تهران به جماران مراجعه کنند. بحمدالله از این پس شما مسئله مالی هم ندارید. اگر شما نظر من را شرعاً مقدم بر نظر خود می‌دانید – که مسلماً منافقین صلاح نمی‌دانند و شما مشغول به نوشتن چیزهایی می‌شوید که آخرتتان را خرابتر می‌کند – با دلی شکسته و سینه‌ای گداخته از آتش بی‌مهریها با اتکا به خداوند متعال به شما که حاصل عمر من بودید چند نصیحت می‌کنم دیگر خود دانید:
۱- سعی کنید افراد بیت خود را عوض کنید تا سهم مبارک امام بر حلقوم منافقین و گروه مهدی هاشمی و لیبرالها نریزد.
۲- از آنجا که ساده لوح هستید و سریعاً تحریک می‌شوید در هیچ کار سیاسی دخالت نکنید، شاید خدا از سر تقصیرات شما بگذرد.
۳- دیگر نه برای من نامه بنویسید و نه اجازه دهید منافقین هرچه اسرار مملکت است را به رادیوهای بیگانه دهند.
۴- نامه‌ها و سخنرانیهای منافقین که به وسیله شما از رسانه‌های گروهی به مردم می‌رسید؛ ضربات سنگینی بر اسلام و انقلاب زد و موجب خیانتی بزرگ به سربازان گمنام امام زمان – روحی له الفداء – و خونهای پاک شهدای اسلام و انقلاب گردید؛ برای اینکه در قعر جهنم نسوزید خود اعتراف به اشتباه و گناه کنید، شاید خدا کمکتان کند.
والله قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولی در آن وقت شما را ساده لوح می‌دانستم که مدیر و مدبر نبودید ولی شخصی بودید تحصیلکرده که مفید برای حوزه‌های علمیه بودید و اگر اینگونه کارهاتان را ادامه دهید مسلماً تکلیف دیگری دارم و می‌دانید که از تکلیف خود سرپیچی نمی‌کنم. والله قسم، من با نخست وزیری بازرگان مخالف بودم ولی او را هم آدم خوبی می‌دانستم. والله قسم، من رأی به ریاست جمهوری بنی صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذیرفتم.
سخنی از سرِ درد و رنج و با دلی شکسته و پر از غم و اندوه با مردم عزیزمان دارم: من با خدای خود عهد کردم که از بدی افرادی که مکلف به اغماض آن نیستم هرگز چشم پوشی نکنم. من با خدای خود پیمان بسته‌ام که رضای او را بر رضای مردم و دوستان مقدم دارم؛ اگر تمام جهان علیه من قیام کنند دست از حق و حقیقت برنمی دارم.
من کار به تاریخ و آنچه اتفاق می‌افتد ندارم؛ من تنها باید به وظیفه شرعی خود عمل کنم.
من بعد از خدا با مردم خوب و شریف و نجیب پیمان بسته‌ام که واقعیات را در موقع مناسبش با آنها در میان گذارم. تاریخ اسلام پر است از خیانت بزرگانش به اسلام؛ سعی کنند تحت تأثیر دروغهای دیکته شده که این روزها رادیوهای بیگانه آن را با شوق و شور و شعف پخش می‌کنند نگردند. از خدا می‌خواهم که به پدر پیر مردم عزیز ایران صبر و تحمل عطا فرماید و او را بخشیده و از این دنیا ببرد تا طعم تلخ خیانت دوستان را بیش از این نچشد. ما همه راضی هستیم به رضایت او؛ از خود که چیزی نداریم، هرچه هست اوست. والسلام.
یکشنبه ۶ / ۱ / ۶۸
روح الله الموسوی الخمینی

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، MohammadSadra ، Mforootaghe ، فاطمه خانم ، عبدالرحمن ، nasimesaba
۱۶:۰۹, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام
این طور که بنده متوجه شدم نظر شما این است که رهبری و ریاست جمهور در ادوار مختلف ، اختلافات دیدگاهی بسیار شدید دارند .
چون خودتان هم پذیرفتید که اختلاف نظر مطمئنا وجود خواهد داشت اما مشکل از جایی است که اختلاف نظر در اصول و مبانی اصلی و پایه ای به وجود میاید .
سوال بنده از شما این است که این اختلاف نظر های فاحش کدامند ؟
در چه مسائلی این اختلافات وجود دارد ؟
حقیقت این است که روسای جمهور هیچ گاه در مبانی اصلی انقلاب با رهبری اختلاف نظر نداشته اند .
مثلا استقلال کشور
مثلا جمهوری
آزادی و...
یعنی تمامی آقایان در موضع گیری های رسمی به این اصول تاکید داشته اند .
دقیقا به همین دلیل قشر خاکستری که قدرت تحلیل ندارند به این آقایان رای می دهند. چون از دید این افراد همین که رئیس جمهور به صورت رسمی و ظاهری اصول انقلاب را قبول داشته باشد کافی است .
اینها رد شدن کاندیدا از فی*ل*تر شورای نگهبان را برای این امر کافی می دانند . لذا اگر هر کدام از کاندیدا به صورت رسمی از مبانی اصلی انقلاب برائت بجوید بدون شک آرای خاکستری و حتی بسیاری از آرای طیف خود (چه اصلاح طلب چه اصولگرا ) را ازدست خواهد داد .
بنابراین بازهم تاکید می کنم فرض این سوال نادرست است و انتخابات متر و معیار مناسبی برای سنجش نیست .

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Mforootaghe ، فاطمه خانم ، عمار94 ، عبدالرحمن
۱۸:۰۵, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #23

با نام ویاد خدا
درود بردوستان وطاعات قبول
بنده اگر بتوانم در این روز بیاد ماندنی که بزرگترین تشییع در جهان ازسوی ملت بزرگ ایران از امام بزرگ خودشد ابهامات رابرطرف کنم برای امروزم کافی خواهد بود. برادران بجای دقت در پرسش بنده ابتدا نگران پاسخ بنده هستید ولذا پیشاپیش آنرا رد کرده وبه حواشی میپردازید .بگذریم
مدیریت محترم سایت: مساله ترویج همجنسگرائی وسایر امور جنسی در مطالبی که توسط سایت شما منتشر شده آمده است وهمین امر موجب بر افروختگی مردم ساده دل در کشور شد که آراء خودرا به آقای رئیسی دادند ورقیب اورا متهم به پذیرش سند ننگین 2030 نمودند . بنده چنین باوری ندارم ونداشتم و22 میلیون نفر هم چنین باوری نکردند وبه روحانی رای دادند . اینک تفاوت 22 میلیون رای را با 16 میلیون در باور به سند ویا عکس آن بهتر درک میکنید.
برادرم مهدی عزیز:بار اول افراط کردید وقایل شدید که اختلاف امری طبیعی است وبنده عرض کردم بله اما اختلافات مهمی مطرح است. این بار افراط ازسوی دیگر نموده اید وچارچوب های اصلی نظام را مطرح کرده اید مانند آزادی جمهوری استقلال بنده عرض میکنم اینها آن اختلافات نیستند اگر چنین بود شورای نگهبان نامزدهارا تائید نمیکرد . اما اختلافاتی هست بسیار مهم نه آنقدر کوچک وناچیز ونه آنقدر بزرگ که در انتخابات نگنجد اما میتواند جامعه را دچار بحران کند ونتیجه آن بد نامی همه مسوولان قوه مجریه را بدنبال داشته باشد(موسوی هاشمی خاتمی احمدی نژاد وروحانی) مثلا همین سند 2030 که یکی دستور اجرا میدهد ودیگری دستور الغا ویا مساله حجاب اجباری ویا نصب آنتن های ماهواره یا کنسرت و..... یکی دستور اجرا میدهد ودیگری دستور الغاء
بنابراین باز تلاش کنیم پاسخ سوال بنده را بیابیم که چرا یک ملت دوانتخاب با اختلاف فاحش انجام میدهد؟ التماس دعا
۱۹:۵۰, ۱۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۶ ۱۹:۵۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۴/خرداد/۹۶ ۱۵:۳۴)Mforootaghe نوشته است:  با یا ونام خدا
درود برخواهر عزیز ورحمت بر امام راحل
برادرمان آقا مهدی در رد مطلب بنده منطقا پاسخ دادند وبنده هم جواب ایشانرا نوشتم .شما هم تلاش کنید منطقا پاسخ دهید . درنهایت بنده جواب سوالی را که مطرح کرده ام وتقزیبا یافته ام می نویسم التماس دعا
Smile
شما بیست ملیون ملت رو بهشون توهین کردید و گفتید طرفدار ... هستند . خجالت داره واقعا این اهانت به این بزرگی !! بعد من رو منطق دعوت میکنید ؟! جالبه !
چی باید بگم ؟! اگر اینها رو یافتید چیزی نیافتید Smileخیلی بیشتر باید بگردید!!

ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی. کین ره که تو میروی به ترکستان است

فقط این رو بگم که ره تفرقه رو نپویید که کار دشمن این هست .
اگر راه دشمن رو بروید شما هم ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، عبدالرحمن ، MohammadSadra
۱۹:۵۶, ۱۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۶ ۲۰:۱۶ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #25

با نام ویاد خدا
درود برخواهر عزیز طاعات قبول
باز شتاب کردید مجددا نظرات بنده رابخوانید این برداشت دوستان ما درسایت بود که سند حاکی از امیال جنسی است واین امر درسراسر کشور تبلیغ شد بنده فرض دوستانرا ملاک قرار دادم که 22 میلیون طرفدار این سند منحوس بودند .این باور بنده وآن جمعیت نبود باور رای دهندگان به اقای رئیسی بود بعبارت دیگر این بنده نبودم که توهین کردم این سایت شما بود که چنین گفت من خودم جزو همان 22 هستم پس بخودم اهانت نمیکنم ممنون والتماس دعا
عین عبارت
مدیریت محترم سایت: مساله ترویج همجنسگرائی وسایر امور جنسی در مطالبی که توسط سایت شما منتشر شده آمده است وهمین امر موجب بر افروختگی مردم ساده دل در کشور شد که آراء خودرا به آقای رئیسی دادند ورقیب اورا متهم به پذیرش سند ننگین 2030 نمودند . بنده چنین باوری ندارم ونداشتم و22 میلیون نفر هم چنین باوری نکردند وبه روحانی رای دادند . اینک تفاوت 22 میلیون رای را با 16 میلیون در باور به سند ویا عکس آن بهتر درک میکنید.
۲۱:۲۱, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۴/خرداد/۹۶ ۱۹:۵۶)Mforootaghe نوشته است:  با نام ویاد خدا
درود برخواهر عزیز طاعات قبول
باز شتاب کردید مجددا نظرات بنده رابخوانید این برداشت دوستان ما درسایت بود که سند حاکی از امیال جنسی است واین امر درسراسر کشور تبلیغ شد بنده فرض دوستانرا ملاک قرار دادم که 22 میلیون طرفدار این سند منحوس بودند .این باور بنده وآن جمعیت نبود باور رای دهندگان به اقای رئیسی بود بعبارت دیگر این بنده نبودم که توهین کردم این سایت شما بود که چنین گفت من خودم جزو همان 22 هستم پس بخودم اهانت نمیکنم ممنون والتماس دعا
عین عبارت
آقای محترم عین حرفهای شما موجود هست چرا فرافکنی میکنید به تالار . با بچه که طرف نیستندSmile
شما به ملت بزرگ ایران و آرای ملت توهین کردید از مدیریت تالار می‌خوام که نسبت به این اتهام بزرگ از طرف شما تسامح نکنند .
بسیار صحبت کردیم در باره سند ،بنده هم علی رغم وقت اندکم نظراتم رو گفتم حالا کم یا زیاد . ولی این اتهام شما بسیار بزرگتر هست از اونکه بشه راجع بهش سهل انگاری کرد .
تفرقه هم که مدام می‌اندازید از طریق القای تفکر اختلاف !!
ملت بزرگ ایران پای صندوق رای حاضر شدند .نظرخودشون رو بدون توحش اعلام کردند الان هم رییس جمهور داریم .
نکنه از این بابت ناراحت هستید ؟
یا از اینکه امنیت برقراره ناراحتید؟
از القای تفکر تفرقه چه می پویید؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، عمار94 ، عبدالرحمن ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra
۲۱:۲۹, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #27

با نام ویاد خدا
درود برشما خواهر عزیز
اولا بنده خوشحالم که آقای روحانی رای آوردند ورئیس جمهور همه هستند واسیر سند 2030 نشدم ثانیا در مورد مطلب بنده نظر بفرمائید از متن دور نشوید . درمورد اهانت هم دوستان داوری میکنند نظر شما هم محترم است ولذا انشاء الله درپایان نظرات نظر خودم را هم مینویسم البته یک مورد ازآن بوسیله دونفر ازدوستان در مطالبشان آمده است التماس دعا
۲۱:۵۰, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۴/خرداد/۹۶ ۱۹:۵۶)Mforootaghe نوشته است:  وهمین امر موجب بر افروختگی مردم ساده دل در کشور شد ...

حالا از کجا معلوم که این مردم ساده دل هستند !Smile

شاید هم کاملا برعکس مردم هوشیارند و شما خودتان ساده دل هستید ! یا حتی ساده لوح

به نظرم برای اینکه جدی تر به حرفاتون توجه بشه ابتدا نشون بدید که ساده لوح نیستید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mforootaghe ، عبدالرحمن ، MohammadSadra
۲۲:۰۱, ۱۴/خرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۶ ۲۲:۵۱ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #29

با نام ویاد خدا
درود برعمار طاعات قبول
دوستان ساده دلان را معرفی کرده اند آنان که رای خاکستری دارند وبا تبلیغ سند 2030 رای به رئیسی دادند بنده رایم روحانی بود اگر ساده دل ویا ساده لوح باشم مهم نیست. گول تبلیغات را نخوردم ضمنا متاسفم که انرژی خودرا بجای دادن جواب به ایرادات لغوی در انشای من میگیریدالتماس دعا

با نام ویاد خدا
درود بردوستان طاعات قبول
بنظر میرسد که دیگر نظری نیاید ونباید دوستان را زیاد منتظر گذاشت لذا با یاد امام راحل و کمک از روح بلند ایشان پاسخ سوال را می نویسم.(چرا ملت ایران درانتخاب دو شخصیت اول کشور دو چهره متضاد را برمی گزیند؟)
پاسخ سوال :دو عامل موجب این تضاد است یکی در ابتدای انتخابات ودیگری در انتهای آن
عامل یک:انتخابات
بیاد آورید که در دوران امام اولین شکاف میان روحانیت پدید آمد و گروهی ازآن جدا شدند از همین جا شکاف درمیان ملت پدید آمد زیرا روحانیت برای مردم یک کلمه واحده بود. کم کم بخش جداشده دارای رهبرانی شد که امروز همه آنان را بخوبی می شناسند(خاتمی- هاشمی- روحانی وبرخی مراجع). بعد ازرحلت امام این جدائی کاملا وارد عرصه انتخابات شد ودیدیم که در یک مرحله ناطق شکست خورد ودر مرحله بعد جلیلی ودر نهایت رئیسی اینان شکست خوردگان همان روحانیت سنتی اند که لایتغیرند واز روحانیتی شکست خورده اند که اهل مماشات وتعاملند . در نتیجه ملت در هر انتخابات بویژه ریاست جمهوری پیرو روحانیت خودشانند هرگاه منتخب از روحانیت سنتی باشد تاحدودی با رهبری هم آهنگند ودرغیر این صورت اختلاف در میان آن دو پدید میاید . روحانیت سنتی بدنبال ظواهر دین واصرار برآنند وبیشتر مردم را بسوی بهشت هدایت میکنند وروحانیت مدرن بیشتر بدنیای مردم میپردازند. بعبارت دیگر مردم در انتخابات بدنبال نظام نیستند بلکه بدنبال خواسته خود هستند وهم اینک بظاهر عنوان میکنند که روحانی رئیس جمهور همه است اما در کمین تسویه حساب با ایشان هستند
عامل دو:
پس از انتخابات
معمولا در هر انتخابی مردم توقع دارند تغییراتی روی دهد .در مساله انتخاب خبرگان نیز مردم برای تغییر در رهبری یا تغییر در روشهای رهبری پای صندوق رای میروند . رهبر عزیزمان در طول 38 سال انقلاب 36 سال درراس عالیترین مقام بوده اند دودوره ریاست جمهوری وبقیه بعنوان رهبر .مردم شاهد اختلاف نظر آقای رئیس جمهور با موسوی در دوران جنگ بودند .اما پس از رحلت امام وبرخلاف قانون اساسی ایشان رهبر شدند و مواضع ایشان را با رئیس جمهور وقت (هاشمی) میدیدند ولذا در انتخابات خبرگان تلاش میکردند که کسانی را بفرستند که نقشی در امر رهبری ایفا کنند ودر انتخابات اخیر حتی سه چهره درجه یک را حذف کردند اما با لطایفی یکی ازآنها به ته فهرست گیر کرد وآمد توی مجلس وشد رئیس مجلس . چندبار کمیسیون خبرگان تلاش کردند زیر مجموعه رهبری را بررسی کنند ایشان اجازه نفرمودند و فرمودند اگر بنده را قبول ندارید تغییر دهید واگر قبول دارید نباید وارد حریم شوید ودر نتیجه رهبری ماندگار شدند والبته هریک از نمایندگان هم بنوعی از خوان ایشان برخوردارند امامت جمعه یا نمایندگی ولی فقیه ویا تولیتها وغیره پس مردم برایشان مسلم شد که رهبری مانع از تغییر ویا تعویضند ولذا تنها راه را در انتخابات ریاست جمهوری می بینند وعملا کسی را برمیگزینند تا با نظرات رهبر موافقت کامل ندارد بنابراین عامل دوم این انتخاب برخوردی شخص رهیری معظم هستند والسلام التماس دعا
۲۲:۵۲, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #30
آواتار
دو خط نوشتی پر از غلط و همش ناشی از نداشتن آگاهی و تحلیل عمیق هست. شناخت شما از جریانات کشور متاسفانه عمق نداره و در حد تیتر اخبار کانالهای خاص خوندنه. فرصتی شد جواب میدم....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، Mforootaghe ، MohammadSadra ، عبدالرحمن ، فاطمه خانم
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا