|
پرسشی مهم؟؟؟
|
|
۱۳:۴۰, ۱۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا درود بردوستان میدانیم که طبق قانون اساسی همه نهادها متکی به رای مردم است مثلا مجلس شورای اسلامی یا ریاست جمهوری ویا رهبری که منصوب مجلس خبرگان رهبری اند. خوب اگر مردم از یک طرف رئیس جمهوررا انتخاب میکنند واز طرف دیگر نمایندگان مجلس خبرگان را برمی گزینند تا رهبررا منصوب کند چرا میان رهبر ورئیس جمهور اختلاف بوجود میاید؟ این پرسش مهمی است اندیشه کنید دقیق بعد پاسخ دهید. ببینید که سرچشمه انتخاب این دو مسوول یکی است آن هم مردم چرا نتیجه به اختلاف می انجامد؟ چگونه از آبشخور واحد مایه اختلاف میجوشد؟ البته تصور نکنید که اختلافی درکار نیست .با کمی دقت در تاریخ انقلاب اختلافات را میان ده مسوول قوه اجرائی ورهبری شاهد بوده وهستیم. منتظر نظرات شما هستم التماس دعا
|
|||
|
۱۵:۳۰, ۱۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
در این سوال این طور فرض شده که هرگاه یک گروه از مردم به دو نفر رای داده باشند(حال به هر نحوی) بین آن دونفر نباید هیچ اختلاف نظری وجود داشته باشد! فرض سوال غلط است . در باز است ، باز پرنده است ، بنابراین در پرنده است ! |
|||
|
|
۱۵:۳۳, ۱۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این دوستمون استاد مغلطه است بهترین کار اینه که بذاریم مغلطه هاش خاک بخورن.
|
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۳/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۶ ۱۷:۴۹ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا درود بر آقامهدی عزیز (هنرمند دنیای مجازی)طاعات قبول
اساسا درآفرینش خداوند دو موجود بدون اختلاف وجودندارد شما در میان دوچهره ارزشمند تاریخ اسلام پیامبر گرامی وامام علی ع نیز تفاوتاتی را میبینید بنابراین مراد بنده وجود اختلافات جزئی نیست و سخن از اختلافاتی هست که با هم قابل جمع نیستند وبعبارتی یکی نافی دیگری است مثلا یکی شرقگراست ودیگری غربگرا یکی موحد است دیگری منافق . بنابراین در میان یک گروه با نیازهای واحد نمیتوان انتخاب دونفر با این تفاوت را مشاهده کرد که مثلا در سایت شما که همه طرفدار یک جناح هستند(بفرض) در انتخاب رئیس جمهور ورهبر دو نفر مشابه موجودرا برگزینند .قطعا مایلند آقای رئیسی ورهبررا برگزینند. بعبارت دیگر چنین گزینشی برخلاف عقل است وتنها از دیوانگان برمیاید . درست مثل اینستکه بگوئیم اکثریت ملت ایران مایلند دونفری را برگزینند که با هم مثل سگ وگربه بجان هم بیفتند .در اینصورت آیا ملت ایران خردمندانه عمل کرده است؟ نتیجه اینکه فرض شما مصداق قضیه بنده نیست . تلاش کنید پاسخ مناسبتری بیابید ممنونم التماس دعا
ضمنا در پاسخ به صدرای عزیز بله اگر مغلطه است بگذارید خاک بخورد
|
|||
|
|
۱۷:۵۰, ۱۳/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۶ ۱۷:۵۰ توسط متفکر.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان هشدار میدم که هرگز پاسخ اینگونه پست ها رو ندهند. ![]() این محقق پروژه کنترل ذهن امریکا میگوید: اگر ما فرایند و نیت های مغزی افراد را شناسایی کنیم قادر خواهیم بود مغز یک جمعیت را کنترل کنیم بدون انکه آگاه باشند؟ بله آنها با آخرین فناوری های مغز و اعصاب و علوم شناختی، توسط رسانه ها، مواد غذایی، داروها، سیگنال ها و امواج و روانشناسی و جامعه شناسی تلاش می کنند با شستشوی مغزی همه ملت های جهان را تحت کنترل خود در آورند. . |
|||
|
|
۱۷:۵۷, ۱۳/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۶ ۱۹:۳۸ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برمتفکر وخواهر عزیز طاعات قبول چطور برای فرار از پاسخ به نظریه آمریکائی متوسل شده اید و اسلام را فراموش کرده اید. میبینید که دچار تناقض هستید . آنقدر بزرگ میکنید که بنده حقیر هم دچار خود بینی میشوم که آیا من هم اینقدر مهم شده ام که بچه های مسلمان از سوالم هراس دارند ؟ خیر من همان برادر کوچک همه شما هستم منتها خودرا دردایره تنگ یک جناح قرار نداده ام منتظر پاسخ شماهم هستم التماس دعا با نام ویاد خدا درود بردوستان طاعات قبول شاید کمی در پیدا کردن اشکال شمارا یاری کنم بهتر باشد. یک ملت واحد در دو پروژه انتخابات دو کس را برمی گزیند که با هم متضادند چرا؟ در اینکه ملت ایران مردمانی معتدل وخردمندند تردیدی نداریم پس اشکال یا در آغاز راه است (موقع انتخاب) ویا درپایان راه(پس از انتخاب) کمی بیاندیشید التماس دعا |
|||
|
۲۱:۱۰, ۱۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظرم مردمی که به روحانی رای داده اند، از رهبر شدن ایشان هم استقبال خواهند کرد. نمی دانم امکانش وجود داره یا نه. |
|||
|
|
۲۱:۲۶, ۱۳/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/خرداد/۹۶ ۲۱:۲۷ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود بر سعدی عزیز طاعات قبول بله درست است قاعده کلی همین است که اکثریت مردم طالب رئیس جمهور ورهبر یکسو باشند مثلا گروهی هم که به آقای رئیسی رای دادند حتما رهبر را قبول میکنند. پرسش من اینستکه چرا چنین است تا بتوانیم ریشه ای مشکل مجادله رهبری وریاست جمهوری را برچینیم موفق باشید |
|||
|
|
۴:۲۷, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
خاک تو سرتون که ، دموکراسی رو هم دارید تفسیر به رای میکنید .
طبیعی هم هست وقتی میبینید 80 درصد مردم با کلیت نظام موافقند و هر گونه اصلاح و نقد رو در چارچوب نظام و قانون اساسی قبول دارند ، تو همون دموکراسی خودتون هم دچار دوگانگی میشید و به آستانه ی .... گسیختگی میرسید ! اتفاقا بتده با چند تا از دوستان ولایتی که به روحانی رای داده بودند حرف میزدم معتقد بودن دولت با ثباتی که ایجاد کرده باعث تقویت نظام شده و این مسیر باید ادامه داشته باشه !. ضمنا همون دور و بری های روحانی از ظریف گرفته تا جهانگیری خیلی از امثال بنده ولایت مدار تر هستند و فقط طرز تفکر و متد هاشون با من فرف میکنه ! یه زمان فکر نکنید خبری شده ! ما یه تار موی گندیده ی آقای ظریف رو با 1000 تا منافق بوقلمون صفت مثل شما عوض نمیکنیم
|
|||
|
|
۹:۲۶, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
آقا عمار
بله فرمایش شما صحیحه. یک طیف خاص که خودشون رو انقلابی تصور می کردند، به دشمن کمک کردند تا جو ایران هراسی ایجاد کنه. در مقابل اصلاح طلبان تونستند این جو رو تعدیل کنند و با ایجاد ثبات، به نظام کمک کنند. و شما هم دارید به این نتیجه می رسید که شاید لازم باشه در تعریف این کلمه "انقلابی" تجدید نظر بشه. آقای ظریف می تونست استاد بهترین دانشگاههای دنیا باشه اما موند و توهین های امثال کوچک زاده رو تحمل کرد، تهدیدها رو تحمل کرد تا بتونه به کشورش کمک کنه. اما سوال اینه: چرا رهبر از بین طیفی که اینقدر به کشور خدمت کرده انتخاب نشه؟ چرا آقای روحانی که به قول شما با ایجاد ثبات به انقلاب کمک کرده رهبر نباشند؟ نمی دانم ایشان گزینه مطرحی برای رهبری هستند یا نه اما اگر باشند خیلی خوبه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: photo_2017_06_03_17_49_15.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8296744026/photo_2017_06_03_17_49_15.jpg)
رو با 1000 تا منافق بوقلمون صفت مثل شما عوض نمیکنیم