|
پرسشی مهم؟؟؟
|
|
۱۳:۴۰, ۱۳/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا درود بردوستان میدانیم که طبق قانون اساسی همه نهادها متکی به رای مردم است مثلا مجلس شورای اسلامی یا ریاست جمهوری ویا رهبری که منصوب مجلس خبرگان رهبری اند. خوب اگر مردم از یک طرف رئیس جمهوررا انتخاب میکنند واز طرف دیگر نمایندگان مجلس خبرگان را برمی گزینند تا رهبررا منصوب کند چرا میان رهبر ورئیس جمهور اختلاف بوجود میاید؟ این پرسش مهمی است اندیشه کنید دقیق بعد پاسخ دهید. ببینید که سرچشمه انتخاب این دو مسوول یکی است آن هم مردم چرا نتیجه به اختلاف می انجامد؟ چگونه از آبشخور واحد مایه اختلاف میجوشد؟ البته تصور نکنید که اختلافی درکار نیست .با کمی دقت در تاریخ انقلاب اختلافات را میان ده مسوول قوه اجرائی ورهبری شاهد بوده وهستیم. منتظر نظرات شما هستم التماس دعا
|
|||
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۲, ۱۴/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا
درود برمدیریت محترم سایت طاعات قبول خوشحال میشوم نظرات شمارا بشنوم واستفاده کنم التماس دعا |
|||
|
۶:۱۲, ۱۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۶ ۶:۳۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۴/خرداد/۹۶ ۲۲:۰۱)Mforootaghe نوشته است: با نام ویاد خدا اولا این نامردان بودن که به جای رسیدگی به کارهای دولت وقتشون رو گذاشتن روی تکنیکهای روانی تخریب حریف و تونستن با القای لولویی به اسم سلب آزادی و دیوارکش پیاده رو و ایجاد جنگ، ارای خاکستری رو با دروغ و تهمت سمت خودشون بکشن. من با خیلی ها بحث می کردم. اونی که رأیش روحانی بود توی بحثها حرفی برای دفاع نداشت فقط اخرش می گفت ما از رییسی خوشمون نمیاد. بنابراین کمتر کسی به خاطر ۲۰۳۰ رایش از روحانی برگشته لااقل ما برخورد نکردیم. اما تا دلتون بخواد مومن مذهبی نیمه کاره بی بصیرت دیدیم که چون رییسی خفقان و محدودیت میاره و جنگ میشه و دیوار میکشه و .... رایشون رو به هر کسی جز رییسی می دادن و چون جز روحانی کسی نبود بهش دادن وگرنه دلشون از روحانی پر بود. خیلی ها گفتن قبولش ندارن اما چون طرف مقابلش رییسی بود... به همین دلیل احتمالش خیلی زیاد بود اگر قالیباف می موند نه تنها ۱۰۰ درصد ارای رییسی رو مال خودش میکرد بلکه پیروز رقابتها هم میشد چون قالیباف رو به عنوان اصولگرای کمی تکنوکرات و شهرساز می شناختن و از شهرداریش هم تهرانی ها راضی بودن حتی مخالفین. دیگه برچسب لولوی خفقان هم بهش نمی چسبید... حالا نتیجه شد انچه نباید میشد ولی گفتم ۲۰۳۰ هیچ نقشی در افزایش ارای رییسی نداشت چون دلایل بسیار مهمتری برای رای ندادن به روحانی و رای دادن به رییسی وجود داشت که ۲۰۳۰ توش گم بود. ضمن اینکه سند ۲۰۳۰ واقعا مشکل داره. اقایون بی اجازه امضا کردن. توش مسائلی مطرحه که با مبانی دینی و فرهنگی ما نمی خونه. تهمتی در کار نبوده. اگر وارد جزئیاتش بشی مسائل مشکل داری رو در قالب الفاظ زیبا و بعدها تفاسیر دو گانه مطرح می کنن. قبلا بحث ۲۰۳۰ شده. دولت کوتاهی یا حماقت داشته و پاسخ سوالهای ما رو نداده و جای هیچ مظلوم نمایی در این زمینه نیست. اما عواملی که گفتین. شکاف در روحانیت به این سادگی که شما نوشتی نبود. اتفاقا مجمع روحانیون مبارز ابتدا به عنوان شاخه ضد امپریالیستی فوق العاده رادیکال از مجمع روحانیت مبارز جدا شد و چهره هایی مثل هاشمی و روحانی اصلا در این شاخه نمی گنجیدن. هدایت این شاخه به دست موسوی خوئینی ها بود که فوق العاده تند بود و از تمام ایات قران تفسیر جهادی میکرد و شهید مطهری بارها خطر تفکر ایشون و کلاسهای تفسیر ایشون رو گوشزد کرد. حتی در جنگ امریکا و عراق اینها می گفتن ایران باید از صدام حمایت کنه که رهبری و هاشمی مخالفت کردن. پس در واقع هاشمی دوره پس از امام هاشمی اصلاح طلب نبود اتفاقا هاشمی اصولگرا بود کما اینکه ناطق هم بود و سال ۷۶ مردم ضد هاشمی و ناطق به خاتمی رأی دادن. شما از شکست ناطق گفتین و جلیلی و رییسی در حالیکه از شکست موسوی و معین نگفتین. در واقع اینکه میگم ۴ سال دیگه صبر کنین بعد قضاوت کنین به همین علته. بعد از امام ۸ سال دولت اصولگرا داشتیم بعد ۸ سال اصلاح طلب بعد دوباره ۸ سال اصولگرا الان شده ۸ سال اصلاح طلب. اتفاق خاصی نیافتاده و مردم و خصوصا ارای خاکستری دارن هر ۸ سال یکبار به جناح مقابل رأی میدن. همین تخریب های امسال علیه اقای رئیسی، سال ۸۴ علیه کاندیدای چهره جدید یعنی احمدی نژاد صورت می گرفت. یادمه در موردش می گفتن این دیوار می کشه به موی پسرها گیر میده چه برسه به دخترها تو سرویس دانشگاه ها دیوار می کشه و دانشگاه ها رو جنسیتی جدا میکنه و ... چرا مردم بهش رأی دادن؟ اگر مردم می دونستن ایشون تفکر رهبری رو داره و به زعم شما مخالف رهبری بودن چرا به احمدی نژاد رأی دادن؟ و چرا ۴ سال بعدش هم علیرغم جنگ احزاب رسانه ای دشمنان انقلاب باز احمدی نژاد با اختلاف بالا پیروز شد؟ مگه رهبری صراحتا نگفتن افکار من به احمدی نژاد نزدیکتره؟ چرا مردم بهش رأی دادن؟ می بینین که در تحلیل هاتون اشتباه می کنین.... یه نکته هم در مورد روحانیت سنتی و مدرن گفتین که اشتباه بود. روحانیت سنتی که البته دقیقا تعریفش معلوم نیست دنبال ظواهر نیست. اگر امام و رهبری و بعضی مراجع رو در این دسته قرار بدیم اینها دنبال سعادت دنیا و اخرت مردم هستن خصوصا اخرت کما اینکه تمام ایات قران حکایت از همین داره اما روحانیت مدرن به نظر من اصلا دغدغه مردم رو ندارن و دغدغه افکار التقاطی خودشون رو دارن. در واقع اینها دینی از خودشون تعریف کردن و دنبال پیاده کردن تفکرات خودشون هستن. دینی که توش روز عزاداری اباعبدالله میرن بازدید مریض و دینی که از امامش در کربلا درس مذاکره می گیرن و دینی که توش دشمنی دشمن معنا نداره و هشدارهای قرآنی جایگاهی نداره و دینی که توش ولایت فقیه شأنی از شئون امامت نیست و دینی که معتقده حکومت نباید کاری به اخرت مردم داشته باشه و دینی که جای اشدا علی الکفار رحما بینهم توش جابجا شده و دینی که.... کجا اینان دنبال دنیای مردم بودن؟ دنیای مردم از منظر شما یعنی رقص و، کنسرت و برهنگی؟ اینها که میشه فساد و گناه... پس باید بگین اینان دنبال شهوات مردم هستن نه دنیا وگرنه چرا با وجود مدارک بسیار علیه خان داداش ها اتفاقی براشون نمی افته؟ چرا این میلیاردها تو جیب مردم نمیره؟ این دنیا نیست فقط حجاب و کنسرت میشه دنیا؟ اینجا خیر سرمون حکومت اسلامی تشکیل شده. سعادت اخروی باید برای حاکم شرع مهم باشه. نیامدیم که فقط بچریم و برقصیم. میزان و حساب کتاب و زندگی ابدی چی میشه؟ از وظایف حاکم شرع دنبال کردن دستورات اسلامه در جهت سعادت دنیوی و عدالت و سعادت اخروی. روحانیت مدرن متاسفانه یعنی روحانیت سکولار. حتما اقایون با این سبک دنبال رضایت امام زمان علیهدالسلام هم هستن. نه؟ در مورد دوم که پا رو کاملا از انصاف خارج کردین. اولا گفتین مردم شاهد اختلاف رهبر با موسوی بودن. کاملا غلطه. مردم تا فتنه ۸۸ اصلا شناخت درستی از موسوی نداشتن. حتی بسیاری از پدران و مادران حتی از نوع تندروش☺ ایشون رو دست راست امام در سالهای جنگ می دونستن و اصلا حافظه سیاسی نداشتن. این نسل جدید بود که با مطالعه تاریخ انقلاب پی به چهره سیاه موسوی و مخالفت هاش با امام در اون سالها برد و بعد اختلافش با رهبری که اون موقع رییس جمهور بودن. پس مردم شاهد نبودن الان بخشی از مردم اهل مطالعه الان فهمیدن موسوی که بود و خیلی ها هنوز هم اینها رو نمی دونن.... باز دارید القا می کنین رهبری بر خلاف قانون رهبر شدن. متاسفم. دارین مسیر روحانی تو مناظرات رو در پیش می گیرین. مستند بعد از خمینی رو ببینین توش قصه انتخاب رهبری رو میگه. متن قانون قسمت مرجعیتش چند روز قبل از فوت امام به بحث گذاشته شده بود و بعد از تصویب حذف مرجعیت که توصیه خود امام به مجلس خبرگان هم بود خبرگان رهبری رو انتخاب کردن اونهم نه یک ضرب. اول رای گیری شد برای شورای رهبری مخالفت شد. بعد رای گیری شد برای ایت الله گلپایگانی که ۱۵ رای بیشتر نیاورد و بعد با خوندن خاطرات امام و پیشنهاد ایشون رهبری کاندیدا شد و فقط یک نفر مخالف بود... پس یا دیگه تکرار نکنین خلاف قانون اساسی یا سند ارائه بدین ... مواضع مخالف رهبری با هاشمی هم اونموقع اصلا پدیدار نبود. حرفهای شما واقعا ساده انگارانه و سطحی هست. تازه سال ۸۸ کمی رو شد که اختلاف فکری کمی از دید مردم بین رهبر و هاشمی هست. کجا دوران ریاست جمهوری هاشمی مردم اختلافش با رهبری رو دیدن. هنوز که هنوزه بزرگان سیاسی این رو نفهمیدن عامه مردم بفهمن؟ شناخت شما از مردم هم ضعیفه متاسفانه و اون عموم رای خاکستری رو اصلا در محاسبات خودتون نمی بینین. شما هم دارین همون مسیری رو میرین که اصلاح طلبان در سالهای دولت خاتمی رفتن و ۲۰ میلیون رای به خاتمی رو تفسیر به مخالفت مردم با ولایت فقیه دونستن و تو مجلس ششم رفتن سمت حذف تدریجی ولایت فقیه و سکولار کردن حکومت که تو دهنی خوردن و هنوز که هنوزه مجبورن خودشون رو پشت اعتدال و تبعیت از «مقام معظم رهبری» قایم کنن. این تعبیر رو در مناظرات تنها کسی که به کار میبرد و ازش استفاده ابزاری میکرد کسی نبود جز کاندیدای کاملا مستقل اصلاحات یعنی جناب جهانگیری ![]() انتخابات خبرگان فقط در تهران برگزار نشد. بقیه مملکت رو هم ببینین. اخرش هم خبرگان بیشتر اصولگراها داخل رفتن علیرغم صحبت شما. در مجلس هم شرایط مطابق میل شما نبود و نیست. به زعم شما مجلس باید الان از مجلس ششم چپ تر میشد و تیم خبرگان هاشمی هم باید کامل پیروز میشد چون مردم به زعم شما اکثریتشون رهبری رو نمی خوان. پس چی شد؟ ۴ سال دیگه اگر اصولگراها مهره خوبی بیارن و جنگ روانی و تخریبها و برگزاری مناسب انتخابات نتیجه بده و بشه شکست اصلاح طلبان اونموقع با چه رویی می خواین این تحلیل ها رو تکرار کنین؟ تکه اخر صحبتهای شما اراجیف محض بود. واقعا حرف حقیه که کافر همه را به کیش خود پندارد. سند این حرف کمیسیون خبرگان خواسته زیرمجموعه رهبری؟؟!!؟ رو بررسی کنه و ایشون نگذاشتن کجاست؟ بنده خدا به اولیای خدا تهمت زدن عقوبت دنیایی داره اخرتی، هم سر جاش. جنس شما از جنس رییس جمهور منتخب هست. اهل تهمت و تخریب بی سند. اگر سندی برای این اراجیف ارائه ندین با کاربری شما برخورد جدی میشه. اخیرا خیلی تند مواضع خودتون علیه رهبری رو برملا می کنین. حالا، ما فضا میدیم دلیل نمیشه تهمت و حرفهای بی سند شبکه های اجتماعی خاص رو اینجا تکرار کنین.اخبار کمیسیون خبرگان سری هستن چطور شما فهمیدین؟ رهبری الحمدلله پاک پاک هستن دوست و دشمن می دونن انگ چه فسادی به ایشون میزنین که نگذاشتن کمیسیون زیر مجموعه ایشون رو بررسی کنن؟ فکر کردین رهبری مثل بعضی ها هستن که نگذارن کسی به حیطه خان داداش نزدیک بشه؟ واقعا کافر همه را.... حق السکوت دادن به ائمه جمعه و تولیت آستان؟ همچنان حملات کثیف به رییسی ادامه داره؟ حالا به رهبری هم تعمیم داده شد؟ اخرت خودت رو با این تهمتها خراب نکن البته اگر اصلا اعتقادی به اخرت داری... |
|||
|
|
۷:۲۱, ۱۵/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
نقل قول:بعد از امام ۸ سال دولت اصولگرا داشتیم بعد ۸ سال اصلاح طلب بعد دوباره ۸ سال اصولگرا الان شده ۸ سال اصلاح طلب. اتفاق خاصی نیافتاده م مردم و خصوصا ارای خاکستری دارن هر ۸ سال یکبار به جناح مقابل رأی میدن. خیلی جالبه شما به این بنده خدا میگی از شرایط جامعه هیچی نمیدونه ولی خودتون که بدترید! شاید هم تو فرو کردن سرتون توی برف تا قوزک پا پیش رفتید، یا خودتون رو زدید به اون راه... شما اینی که میگی درسته، این تغییرات هر 8 ساله درسته ولی یه فاکتور خیلی مهم رو فراموش کردید. اتفاقات و خونهای ریخته شده های سال 88 دیگه اینجوری که شما میگی نیست، این خاکستری هایی که میگید تا زمان مرگشون کثافتکاری های سال 88 رو یادشون نمیره، اون 24 میلیون هم همینطور، حالا شما میگی حزب الهی هم قاطیشون بوده منم میگم باشه. 20 میلیون! حکومت شاه اگه 17 شهریور 57 رو داشت این نظام 88 رو داره. مردم فراموش نمیکنن. کثافتکاری های کهریزک رو فراموش نمیکنن، شتر دیدی ندیدی های نظام رو فراموش نمیکنن. شما لازم نیست خیلی تحقیق کنی تا متوجه بشید بعد از 88 هر جبه ای که نظام حمایتش کرده و هر حرفی که شخص رهبری زده دقیقا برعکسش انتخاب شده. اکثریت یادشونه چی شده، نه صرفا به خاطر جنایت هایی که صورت گرفت بلکه به خاطر جانبداری های نظام، به سخره گرفتن فاجعه ی کهریزک با دویست هزارتومن جریمه! اگه انکار میکنید اینو پس هنوز مونده متوجه بشید اعمال نظام تو اون سال و تصمیمات بعدش چقدر براشون گرون تموم شده. من تو نوشته هام هیچوقت شخص رهبری رو زیر سوال نبردم چون باور داشتم هر اعتقادی که داره حداقل یه سیاستمدار قاطع هست که میتونه کشور رو اداره کنه. اما بعد از 88 رفته رفته چی شد؟! شخصی که حرفش به قول خودتون فصل الخطاب بود الان به جایی رسیده که حتی یکی مثل احمدی نژاد هم مستقیم حرفش رو زمین میزنه و میاد انتخابات نظامش رو مسخره میکنه جلوی دوربین خبرنگارها. پس تعجب نداره یکی مثل روحانی یا خاتمی با شعار نظام سکولار برای رهبری جلو بیان و مقابل جریان فعلی قرار بگیرن این 24 میلیون که هیچی اون 15 میلیونی هم که رای ندادن میرن سمتشون. همین انتخابات رو در نظر بگیرید، رهبری چهار ساله با زبون بی زبونی داره میگه با سیاست های دولت روحانی مخالف هست و دم انتخابات هی حرف های روحانی رو نقد شدید در حد تو دهنی میکرد. صدا و سیما و نشریات هم کامل دستشونه. از اونور آقای خاتمی ممنوع الهمه چیزه ولی میاد یه کلیپ کوتاه میده میلیونی بازدید داره و ورق رو برمیگردونه. خودتون رو گول نزنید که نمیدونم چند درصد به نظام رای مثبت دادن چه بسا اگه نظام با روحانی جریان اصلاحات مخالفت نمیکرد و طرفدارش بود روحانی 5 میلیون هم رای نمیاورد. شما هی دارید میگید روحانی از رئیسی لولو ساخت! نه برادر من لولو رو خود نظام چند سال پیش از خودش ساخت، یکی مثل روحانی کارش آسونه فقط میاد یادآوری میکنه. رئیسی که هیچی هرکی دیگه هم میومد همین بود. مسئله سر نماینده نظام و نماینده ای که نظام مخالفش هست بود این انتخابات های گذشته. البته شما همیشه این حق رو دارید که حقایق اطرافتون رو انکار کنید، از طرف مابقی ملت استقبال هم میشه اتفاقا
|
|||
|
|
۱۰:۲۵, ۱۵/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۶ ۷:۲۱)#1Zero نوشته است: البته شما همیشه این حق رو دارید که حقایق اطرافتون رو انکار کنید، از طرف مابقی ملت استقبال هم میشه اتفاقا سلام عزیزم به نظرم الان بهترین کار یه مقدار تفکره . البته شما فکر بکنی یا نکنید شاید به نظر ربط خاصی به من نداشته باشه منتها من حسب امر به معروف از خدمتتون میخوام که فکر کنید ؛ نهایتش هم یه ربع ساعت وقتتون رو میگیره ،خودم هم بیکار نیستم و حداقل باید یه ربع وقت بزارم براتون تایپ کنم نتیجه هم هر چی شد شد . ببینید سال 88 خیلی شبیه 96 بود . 1. جلوی ریاست حاضر شخصی قرار گرفته بود که تونسته بود تمام جریانهای مخالف ریاست حاضر رو دور خودش جمع کنه 2. دو قطبی و فضای احساسی شکل گرفته بود (خود من با اینکه ادم منطقی هستم اما تعداد نفرات استقبال کننده از ریسی طوری بود که قبل انتخابات تقریبا کار رو تموم شده میدونستم ) 3.طبق قانون دولت حاضر انتخابات رو برگزار میکرد . 4. بعد از پیروزی احمدی نژاد یه عده ی کم رو خس و خاشاک نامید ، از این ور روحانی بدتر همه ی مخالفانش رو خشونت طلب و افراطی 5. تو 88 هرچه بود بین نامزدهای حاضربود اما تو 96 نامزد قدری به نام احمدی نژاد امکان ورود پیدا نکرد 6.رهبری هم که انصافا نهایتا از چیزی حمایت کردند که قانون آن را تایید کرد . میبینید که فضای امثال خیلی حساس تر از 88 بود چون اگه نامزد شکست خورده تحریک میشد ، غیر از هوادارای خودش قطب سومی هم بود که بخوان با اون همراهی بکنن . اما چه شد که 96 ؛ 88 نشد ! آیا ظرفیت 88 وجود نداشت که داشت ! آیا افراد عصبانی وجود نداشت که داشت ! اتفاقا ما ها که در میدان نبرد خیلی بدتر و خطرناک تر از اونها هستیم ! دوست عزیز به نظرت اگه ما میریختیم خیابونو اون کارها رو تکرار میکردیم ، دولت دقیقا دربرابرمون چه استراتژی خاصی داشت . اما اینکه چرا 88 تکرار نشد مساله ای هست به اسم تقوا و حق ، البته این تقوا و حق اینجا به معنی مطلق نیست و یه مفهوم نسبی هست ، این طور میشه گفت جریان بازنده 96 خیلی با تقوا تر از جریان بازنده ی 88 و دنبالش برنده ی 96 بود . مهمترین تفاوت اساسی ما با سایر جانداران مادی در همین بحث تقوا و گرایش به حق سرچشمه میگیره . بنده به نوبه ی خودم حاضرم 100 ساله دیگه شیخ سرخه رو تحمل کنم اما یه خار تو پا یا یه خراش روی ماشیین برادران مسلمانم نیافته . البته دوباره تاکید میکنم که این معیار یه معیار نسبی البته مهمه ! فرض کن نصف شب دو تا ماشین به چراغ قزمز میرسن ؛ یکی رد میکنه و اون دیگری وایمیسته , اونی که چراغ رو رد کرده کافر نشده . اما همین انتخاباتی که ما هر روز و هروز با اهمیت های مختلف تو زندگی داریم باعث میشه که ما به سمت متقی شدن حرکت کنیم یا برعکسش ... دیگه اینجا تعداد و کی بود چی بود اهمیت خاصی نداره مهم اینه که خودت تو راه راست باشی و البته به بقیه هم راه راست رو نشون بدی . در مورد مسائل سیاسی هم یه مقدار مطالعه ی تاریخ معاصر میتونه کمک کنه . |
|||
|
|
۱۰:۴۶, ۱۵/خرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۶ ۱۰:۵۶ توسط Mforootaghe.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
با نام ویاد خدا درود بردوستان طاعات قبول مدیریت محترم سایت صمیمانه از اینکه در بحث فیمابین وارد شده وتلاش میکنید پاسخ دهید سپاسگزارم .خداوند شمارا تائید وسایتتان را موفق بدارد .سوال بنده محصول مطالعه مطالب دوستان در جریان انتخابات بود که تنها یک هفته پیش بذهنم رسید وتلاش کردم با نظرات دوستان به پاسخ برسم ولذا درسایت مطرح کردم وتا کنون درهیچ سایت یا مرجع دیگری چنین سوالی را ندیده ام ولذا شائبه ارتباط با مسایل سیاسی وگروهها ورسانه هارا قطعا رد میکنم . واما در مورد مطالب شما اگر دقت کرده باشید سوال دقیقا علت اختلاف رای ملت را در گزینش دو شخصیت اول کشور جویاست. برای اینکه ببینیم این سوال جدی است یا شوخی باید همه انتخابات ریاست جمهوری وخبرگان رهبری را نگاهی اجمالی کنیم . چه نتیجه ای حاصل میشود؟ وجود اختلافات مهم میان همه مسوولان اجرائی با رهبران وسرنوشت نهائی آنان(بنی صدر-بازرگان-خامنه ای- موسوی-هاشمی-خاتمی-احمدی نژاد- روحانی) این تاریخ 38 سال انتخابات کشور است آیا این نتیجه را نمیپذیرید؟ اگر قبول ندارید که هیچ سوال بنده بی معناست.ونیازی به پاسخ ندارد ولی اگر قبول دارید باید علت آنرا بیابید ومن یافتم ونوشتم در مورد عامل اول شکاف درمیان روحانیت شما آنراپذیرفتید علت وچگونگی آن امر دیگری است مردم بدنبال این شکاف رفتند گروهی حیدری وگروهی نعمتی شدند .کاری هم نداریم که کدام گروه متدینترند ؟ ولی مردم میدانند که رهبران گروهها کیانند؟ (مصباح- محمد یزدی-جنتی- طهرانی- علم الهدی- رئیسی ووو)-(خاتمی- هاشمی- روحانی- وووو) خوب معلوم است که مردم درانتخابات پیرو کدامند امسال 23 میلیون دنبال روحانی رفتند وظاهرا16 تا دنبال رئیسی. اینست عامل اول نتیجه انتخاب دوشخصیت اول در مورد عامل دوم : آیا شما در مورد رهبری که 36 سال درراس قدرت بوده اند تردیدی دارید؟ آیا هرگز ازخودتان پرسیده اید که چرا ایشان این مدت طولانی که از مدت خدمت یک کارمند بیشتر است در راس قدرتند؟ بنده هم از جزئیات بیخبرم چرا که بقول شما همه چیز سری ومحرمانه است .اما در مورد انتخاب ایشان قانون اساسی سابق صریحا شرط مرجعیت داشت وایشان مرجع نبودند وهیچکس ویا مرجعی بجز اصلاح قانون اساسی نمیتواند رهبری ایشان را تائید کند .دربرابرنص اجتهاد درست نیست . وعرض کردم راهکار درخود قانون اساسی بود اما عمل نکردند .البته قانون اصلاح شد ومشکل مرجعیت حل شد وبعداهم بدون نیاز ایشان مرجعیت هم پیدا کردند. بعد ازآن 27 سال مستمرا این سوال را درذهن مردم ایجاد کرد که چگونه این نهاد با یک امپراطوری بزرگ هیچ نقصانی ندارد؟ البته بنده موردی را در نوشته ای ازمجلس خبرگان وکمیسیون مربوطه دیده ام و بدنبال آن هستم تا برایتان بنویسم . این عامل دوم جدائی بخشی مهم از مردم است که در انتخابات رای دیگری میدهند .التماس دعا در خدمتم
-------------------باین جمله خود نگاه کنید جنس شما از جنس رییس جمهور منتخب هست. اهل تهمت و تخریب بی سند آیا شما رئیس جمهور تائید شده منصوبان رهبری ومنتخب ملت را اینگونه می بینید ؟ بنده که قابل نیستم همین اظهار نظر شما برای شناخت 23 میلیون کافی است وآیا این اهانت به اکثریت مردم نیست؟ |
|||
|
۱۲:۰۹, ۱۵/خرداد/۹۶
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
متاسفانه اینهمه نوشتیم باز شما تکرار مکررات کردین. کلا رویه شما در همه بحثها همینه. بحث رو فرسایشی و طرف بحث رو خسته می کنین. مجبورم بحثهای شما رو ببندم چون اخرین ارسال شما با اولین ارسالتون هیچ فرقی نمی کنه.
گفتم ۴ سال دیگه صبر کنین بعد قضاوت کنین. ایکاش قالیباف مونده بود اونموقع من مجبور نبودم این تحلیلها رو بشنوم. صدر اسلام همه از دین برگشتن. خود پیامبر هم اخطارش رو داده بود. تعجبی نداره بعضی از انقلابیون برگشته باشن. مقام و قدرت فساد خیزه. می تونه خوی ادم رو برگردونه. امام گفتن تهذیب نفس کنین و تقوی رو کسب کنین بعد برین دنبال مقام. رعایت نکردن گندشون در اومد. اما چرا رهبری به قول شما ۳۸ سال بود نه تنها خراب نشد بلکه بعضی بزرگان اهل سر و معنا از رشد معنوی روزافزون ایشون میگن. گفتین چطور ولایت فقیه فرق داره با امپراتوری. واضحه. جوابش تقوی و دیانت هست. اصلا ولایت فقیه هست که امپراتوری و دیکتاتوری رخ نده. فرق ولی فقیه با شاه و دیکتاتور و امپراتور چیه؟ اینکه این مخالف هوای نفس خودش فقط دغدغه پیاده شدن حکم خدا و قرآن و عمل به سیره معصومین می دونه اما اونطرف فقط دنبال امتیاز خود و خانواده اش هست و شهوت پرستی خودش. این تفاوت رو کسی می فهمه که خودش اهل تقوی و دینداری باشه. رییس جمهور منتخب اخلاق رو کامل زیر پا گذاشت. اگر برجامش قابل دفاع باشه که نیست اخلاقش اصلا قابل دفاع نیست. دیوار کشی رو شما هم نکنه باور کردین؟ انگ فساد زدن به رییسی رو شما هم باور کردین؟ همه ۲۳ میلیون مثل شما اهل تهمت نیستن و ... خودتون می دونین منظور من چی بود. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |