کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
به نظرتون کار گلشیفته بدتر بود یا آزاده نامداری؟
۳:۵۸, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 99849157391594960380.jpg];
با سلامنمی دونم خانم آزاده نامداری رو میشناسید یا نه ایشون مجری صدا و سیما هستن که ادعا کردن به چادری بودنشون افتخار کردنامروز داشتم در نت جستجو می کردم یکهو کلیپی با عنوان در و دل ازاده نامداری به چشمم خورد واقعا ناراحت شدم که عکسای ایشون پخش شده...به هر حال هر کس حریم خصوصی دارهتا این که نظرات کلیپ رو خوندم فهمیدم ایشون در یکی از پارک های عمومی کشف حجاب کردنایشون در کلیپ مدعی میشن که روسری از سرشون افتاده من باور کرده بودم خیلی هم ناراحت شدم ولی کلیپ رو با دقت دیدم شعاع ده متریشون هیچ روسری نیستDodgyیادتونه سال 90 عکسای گلشیفته پخش شد چقدر در این انجمن سر و صدا شد!به نظرم گلشیفته وقتی ایران بود ریا نکرد ولی این خانم ریا کردنخواهش می کنم نذارید این خانم وارد صدا و سیما بشهتا می تونید اعتراض کنید
[تصویر: 25604910489519406147.jpg];
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yahya63 ، Nadia

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۲۱, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #21

میگن وقتی پشت سر یه نفر بدگویی میشه، از ثوابهای فرد غیبت کننده کم میشه و به فرد غیبت شونده اضافه میشه.
یعنی همینطور ثواب داره به ایشون واریز میشه. بریم حسرتشو بخوریم به جای بدگویی کردن.
۱۸:۲۴, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۱۸:۳۶ توسط MiladYLH.)
شماره ارسال: #22
آواتار
برام یک چیزی جالبه
یک اصل روانشناسی اینه که آدم ها چند شخصیتی هستن
خانم آزاده نامداری خودشون باور کردن بی گناه هستن و کسی که عکس رو گرفته به حریم خصوصیشون تجاوز کرده
به قول امام کسی که خوابه رو می تونی بیدارش کنی ولی کسی که خودش رو به خواب زده نمیشه بیدارش کرد

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۸:۲۱)سعدی نوشته است:  میگن وقتی پشت سر یه نفر بدگویی میشه، از ثوابهای فرد غیبت کننده کم میشه و به فرد غیبت شونده اضافه میشه.
یعنی همینطور ثواب داره به ایشون واریز میشه. بریم حسرتشو بخوریم به جای بدگویی کردن.

اتفاقا من اصلا نمی خوام راجع بش صحبت کنم
البته تا وقتی که ایشون از رسانه ملی استفاده نکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Nadia ، نرگس مهدوی
۲۰:۲۰, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۶ ۲۰:۲۲ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بعضی استدلال ها رو که درباره این ماجرا می‌خونم یاد کوفی ها می‌افتم ! خیلی شبیهند انصافا !
یکی از بدترین اتفاقات که برای آدم می‌افته اینه که بعدها عبرت بشه برای دیگران!
بگذریم ...
بله خانم نامداری کار بدی کرد حتی ظاهر سازی کرد . اما ‌...
بدترین اتفاق اینه که آدمی پرده بین خودش و خداوند رو پاره کنه بعد فکر کنه که آبروش نباید بره ! و وظیفه دیگران هست حفظ آبرو کنن!
به هر حال عرض کردم ... هیچ کس از گناه بری نیست ... بی گناه نیست اما این اتفاق قبیح بود !
اما گریه خانم نامداری خوب بود ! به هر حال سعی کرد الکی هم شده دلیل بتراشه !
خانم زینب خانم نمیتونم موضوع رو ببندم متاسفانه !
آقای سعدی ..
شلوارک برای یک آقا با روسری برای یک خانم قابل قیاس نیست !

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زینب خانوم ، عمار94 ، Nadia ، نرگس مهدوی
۲۱:۰۶, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #24
آواتار
فاطمه جان.
طبق معمول استدلالاتون رو درک نمیکنم.
حداقل به دو دلیل ثابت میکنم این تاپیک باید بسته شه:
۱. هدف از بحث تو این تاپیک چیه؟
علنی کردن ریای این خانوم که دیگه تو صدا و سیما بهش کار ندن؟
ایشون سالهاست تو صدا و سیما کار نمیکنه.
تریبون ایشون الآن در حد تریبون من و شماست.
اگه ویوئوش تو آپارات پر بازدیده، تتلو و کرباسچی و ناظری و فیتنس کاران و ... هم ویوئوهای پربازدید دارن و مربوط به شناخته بودنش در قدیمه.
پس مسخره است که بگیم ما این مطلبو بازنشر میدیم تا ریاش رو بشه که دیگه تو صدا و سیما بهش کار ندن.
گناه کرده یا نکرده، توبه کرده یا نکرده، کمکی به زندگی هیشکی نمیکنه.
صرفا کمک میکنیم تا مثل زهرا امیرابراهیمی و خیلیای دیگه بپره تو بغل اونایی که نباید...
این آش لجن نباید زیاد هم زده بشه.
همه مون یه دبه گناه داریم که بهتره که هم زده نشه.
۲. همین هفته گذشته فاطمه حقیقت جو که محجبه هم بود و حالا کارشناس voa و bbc شده اعلام کرد که ازدواج سفید کرده.
چرا کسی فریاد وا اسلاما و امان از ریا حداقل تو این سایت سر نداد؟
عزیزم، مومن خوبه یه ذره کیاس باشه.
تنها یه دلیل داره.
فاطمه حقیقت جو قبلا از نظام تبری جسته و در رفته و آزاده نامداری حتی خبر پناهنده شدنش رو هم تکذیب کرد و عملا اعلام کرد با نظام و کشور مشکلی نداره.
پس اگه نامداری زده بشه میشه گفت صدا و سیمای نظام جای یه مشت آدم ریاکار و دو روئه.
فرشید منافی و حسینی و امثالهم زیادن که یه زمانی دورویی کردن.
اما چون از نظام تبری جستن کسی تو شبکه ها کاریشون نداشت.
اینقدر به قول آقای عبدالرحمن انگولکش کنین تا اینم از ایران فرار کنه و اینم از نظام تبری بجوئه.
ولش کنین...
با زندگی خصوصی و عمومی مردم بازی نکنیم.
با آینده خودش و همسرش و بچه اش بازی نکنیم.
هر کاری کرده این دنیا به دستگاه های مربوط و اون دنیا هم به خدا باید پاسخگو باشه.
که ما و این تالار نه خداییم و دستگاه مربوطه که اینقدر نظر میدیم.

ان شاء ا... که این آخرین پست من تو تالاره.
زندگی تمام اطرافیانم دچار مشکله و متاسفانه در هر خونه ای رو میزنی پر از مشکلاته.
چه شما و چه اعضای خانواده ام و عزیزانم رو تشویق میکنم به گیر ندادن به مسائل پیش پا افتاده و فوکوس رو مسائل کلان و مهم.

در پناه حق.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E ، amirabdi ، عبدالرحمن
۲۳:۲۶, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #25
آواتار
(۱۱/مرداد/۹۶ ۲۱:۰۶)زینب خانوم نوشته است:  فاطمه جان.
طبق معمول استدلالاتون رو درک نمیکنم.
حداقل به دو دلیل ثابت میکنم این تاپیک باید بسته شه:
۱. هدف از بحث تو این تاپیک چیه؟
علنی کردن ریای این خانوم که دیگه تو صدا و سیما بهش کار ندن؟
ایشون سالهاست تو صدا و سیما کار نمیکنه.
تریبون ایشون الآن در حد تریبون من و شماست.
اگه ویوئوش تو آپارات پر بازدیده، تتلو و کرباسچی و ناظری و فیتنس کاران و ... هم ویوئوهای پربازدید دارن و مربوط به شناخته بودنش در قدیمه.
پس مسخره است که بگیم ما این مطلبو بازنشر میدیم تا ریاش رو بشه که دیگه تو صدا و سیما بهش کار ندن.
گناه کرده یا نکرده، توبه کرده یا نکرده، کمکی به زندگی هیشکی نمیکنه.
صرفا کمک میکنیم تا مثل زهرا امیرابراهیمی و خیلیای دیگه بپره تو بغل اونایی که نباید...
۲. همین هفته گذشته فاطمه حقیقت جو که محجبه هم بود و حالا کارشناس voa و bbc شده اعلام کرد که ازدواج سفید کرده.
چرا کسی فریاد وا اسلاما و امان از ریا حداقل تو این سایت سر نداد؟
عزیزم، مومن خوبه یه ذره کیاس باشه.
تنها یه دلیل داره.
فاطمه حقیقت جو قبلا از نظام تبری جسته و در رفته و آزاده نامداری حتی خبر پناهنده شدنش رو هم تکذیب کرد و عملا اعلام کرد با نظام و کشور مشکلی نداره.
پس اگه نامداری زده بشه میشه گفت صدا و سیمای نظام جای یه مشت آدم ریاکار و دو روئه.
فرشید منافی و حسینی و امثالهم زیادن که یه زمانی دورویی کردن.
اما چون از نظام تبری جستن کسی تو شبکه ها کاریشون نداشت.
اینقدر به قول آقای عبدالرحمن انگولکش کنین تا اینم از ایران فرار کنه و اینم از نظام تبری بجوئه.
ولش کنین...
با زندگی خصوصی و عمومی مردم بازی نکنیم.
هر کاری کرده این دنیا به دستگاه های مربوط و اون دنیا هم به خدا باید پاسخگو باشه.

ان شاء ا... که این آخرین پست من تو تالاره.
زندگی تمام اطرافیانم دچار مشکله و متاسفانه در هر خونه ای رو میزنی پر از مشکلاته.
چه شما و چه اعضای خانواده ام و عزیزانم رو تشویق میکنم به گیر ندادن به مسائل پیش پا افتاده و فوکوس رو مسائل کلان و مهم.

در پناه حق.
من اصلا از این اقدام نه حمایت کردم نه می‌کنم . من با انتشار موافق نیستم !
این اتفاقی هست که خودبه خود در این دنیا می‌افته!
آدم ریاکار خودبه‌خود خود رسوا میشه.
به قول دوستان آخرالزمان ه . خط ها خود به خود مشخص میشه .
کسانی که به دو طرف خیر و شر گرایش دارند باید راهشون رو انتخاب کنن .
همه ما رسول باطنی داریم!! رسول ظاهری داریم ...

هیچ کس نمی‌تونه بین امام حسین و یزید بمونه !
شما یا با امام حسین هستی یا با یزید .
حر میاد عضو امام حسین میشه و روحش در امام حسین فنا میشه اما شریح قاضی میشه طرف یزید !

شیعه امیرالمومنین دنیا رو هم بدی دست از خطش بر نمی‌داره! اشتباه نکنید این دنیا جای فشارها ...کم آوردن ها ... دورو بازی ها ... خالی کردن هاست .
کسی درباره دنیا اشتباه فکر کنه میشه طرف یزید !
اتفاقا ما باید زیاد صحبت کنیم زیاد فکر کنیم زیاد عبرت بگیریم که چرا این اتفاقات می‌افته !! بستن راهش نیست ! حرف نزدن راهش نیست!!

کلاهاتون رو سفت بچسبید که از این موارد از این به بعد زیاده .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عمار94 ، MiladYLH ، Nadia ، Eve
۲۳:۴۴, ۱۱/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۶ ۰:۱۴ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #26

(۱۱/مرداد/۹۶ ۹:۱۲)سعدی نوشته است:  مگر ما نمی گیم حجاب برای ممانعت از مشکلات اجتماعیه؟ توی ایران فرد حتماً باید حجاب داشته باشه وگرنه مشکلات زیادی براش پیش میاد. اگر فردی بخواد مثل اروپا در ایران لباس بپوشه ممکنه مورد تعرض قرار بگیره. اما اونجا این مشکل پیش نمیاد. به جز اینکه یه عده ایرانی اونجا هستند و ممکنه از پشت بوته ها فیلم بگیرند ...

پوشیدن چادر در کشورهای اروپایی خیلی جای بحث داره. چون چادر از طرفی واجب نیست و از طرفی موجب انگشت نما شدن فرد میشه.به طور مثال:

نمی خوام وانمود کنم که این قضیه مورد تایید علماست. اما می خوام بگم اونقدرا مسئله مهمی نیست که اینهمه حاشیه و جنجال در موردش ایجاد بشه.
من نمیدونم شما دینت چیه. چون به نظر نه روشنفکر و اتئیست میای! نه مسیحی نه مسلمان!
یعنی تا جایی که من پستهای شمارو خوندم به چیزی اعتقاد ندارین.
اگه داشتین متوجه می شدین که "حجاب" از نظر مسلمانها یک اصل مسلم قرانیه و احکام قرانی هم ربطی به زمان و مکان نداره. پس اگه قرآن میگه حجاب داشته باشین یعنی باید همه جا حجاب داشته باشین. ایران و اروپا هم نداره.
از طرفی کسی نگفت این خانم بره اروپا چادر سرش کنه. حداقل می تونست یک روسری یا شال روی سرش بندازه. نمی تونست؟
کل مسائل کشور ایران از خرابی اقتصاد و خشکسالی و تحریم و جنگ و ... رو به کم حجابی زنان ربط میدن . بعد شما میگین بی حجابی مسئله مهمی نیست؟ Big Grin

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۶:۵۶)سدرة المنتهی نوشته است:  آسیبی که یه خودی یه چادری میتونه با رفتار بدش به دین بزنه هیچکسی نمی تونه بزنه. قطعا قابل مقایسه با کارهای گلشیفته و غیره نیست.
.
برای خراب کردن یک عقیده، خوب به آن حمله نکن. بد از آن دفاع کن!

بد یعنی کاری که جناب نامداری کردن. از یک طرف میگن: خدا را شکر چادری ام! از طرف دیگه میرن پارک بی حجاب مشروب می خورن!!

برای خراب کردن اعتقاد جوانان به دین کار خیلی بزرگی انجام دادن. کاری که اگر امثال آتئیست ها 20 سال زحمت فکری و عقیدتی می کشیدن شاید نتیجه اش با نیم ساعت کار ایشون در سوئیس یکسان بود Big Grin

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۲۷)زینب خانوم نوشته است:  اول از همه یه "به شما چه ربطی داره" بزرگ به همه کسانی که درباره حجاب ایشون اظهار نظر کردن.
تا دیروز که ما می گفتیم حجاب یه امر خصوصیه و به کسی ربطی نداره می گفتین: حجاب حق الله است و تبعات عمومی و اجتماعی داره و خصوصی نیست.
چی شد الان؟ یک دفعه یک امر عمومی با فتوای شما خصوصی شد و به کسی ربطی نداره؟ WinkBig Grin
(بعد من میگم افراد این تالار اعتقاداتشون بر خودشون هم روشن نیست میگن اشتباه میکنی)Dodgy

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۲۷)زینب خانوم نوشته است:  ضمن این که شما بفرمایید پارک عمومیه و خودش بگه محفل خصوصیه، از اونجایی که همسرش پولداره من حرفشو باور میکنم.
آخی همسرش پولداره و لی زنش مجبور شده بطری آبجوی ارزان قیمت هتل را بشوره داخلش شربت بریزه بخوره!!!! اونم نه یک بطری آبجو. سه چهار تا!!!
کلیپ این خانم دو رو را در آپارات تماشا کنین. اصلا ادعا نکرده پارک مال شوهرشه!! خنده داره برای دفاع از ایشون تا کجا پیش میرین!! Big Grin گفته با انتشار عکسهام وارد حریم خصوصیم شدن. خودروی مردم حریم خصوصی نیست. بعد پارک عمومی حریم خصوصیه؟ Dodgy

بعد هم عکسهای منتشره را کامل ببینین. متوجه میشین که پشت سر ایشون کمی با فاصله سه چهار مرد خارجی هستن. میشه بگین سه چهار مرد خارجی تو محفل خصوصیه ایشون چکار می کردن؟!

(۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۴۹)زینب خانوم نوشته است:  ۱. از کجا فهمیدین پارک عمومیه؟؟

شاید عروسی نکردین که بدونین باغ رو تو تهران هم میشه اجاره کرد و یه روز مثلا محیط خصوصیش کرد.اونجا هم مثل اینجا.
بله باغ رو میشه خصوصی کرد. ولی میشه بگین توی اون عکسها مردهای خارجی پشت سر ایشون چکار می کنن؟ محرم ایشون هستن نکنه؟ یا شاید اونجا جشنی چیزی بوده فامیل اومدن ما خبر نداریم؟!! اون زنهای خارجی بی حجاب دیگه که توی عکسها هستن چی؟ اونها هم جزء جشن خانم بودن؟
جالبه این ادعاهایی که شما میکنین خود نامداری نکرد Big GrinBig Grin

(۱۱/مرداد/۹۶ ۲۱:۰۶)زینب خانوم نوشته است:  گناه کرده یا نکرده، توبه کرده یا نکرده، کمکی به زندگی هیشکی نمیکنه.

جالبه. شما همون خانمی نیستی که اومدی انواع تهمت ها را به روحانی و مردم زدی و گفتی در انتخابات تقلب شده و تخلف شده و چه و چه و جه ...
اون موقع یه دبه گناه نداشتین؟ اون موقع خدا بودین؟ اون موقع دیگران به خدا پاسخگو نبودن؟

یا نکنه انتخابات یک امر عمومیه و حجاب یک امر خصوصیه و همونطور که گفتین به کسی ربطی نداره؟Big Grin

ببینین این بحثها روشنه و جای دفاع نداره. فقط من میخوام شما مسلمونها با خودتون و اصول اعتقادیتون رو راست باشین.
یا قبولش کنین یا نکنین!
نه هرجا مایل باشین اعتقادتون از جانب خداست و کسی حق نداشته باشه درباره اش تردید کنه
هر جا مایل نباشین خدا کیه و به کسی ربطی نداره!!

این اعتقادات سست و لرزان را درستش کنین. یا این وری یا اون وری...
این نشه که مثل آزاده نامداری از درون مدافع بی حجابی و مشروب خواری و ... باشیم و از بیرون "برای پول و پست و مقام و شهرت" ادای افراد معتقد رو در بیاریم..

من اگه به حجاب اعتقاد نداشته باشم حداقل "صداقت " دارم. برای پول دروغ نمیگم. .. برای شهرت دروغ نمیگم....
تا جایی که من میدونم در اسلام دروغ گفتن جزء گناهانه بزرگه ... حجاب داشتن جزء اعتقادات قرانیه
پس یا اعتقاد داشته باشین یا نداشته باشین یا رومی روم یا زنگی زنگ!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، amirabdi ، Eve
۱:۴۹, ۱۲/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #27

(۱۱/مرداد/۹۶ ۲۳:۴۴)Nadia نوشته است:  اونم نه یک بطری آبجو. سه چهار تا!!!
از اون بطری ها فقط چند تا عکس مات منتشر شده. چطور میشه از روی این عکس نوع نوشیدنی رو تشخیص داد؟

(۱۱/مرداد/۹۶ ۲۳:۴۴)Nadia نوشته است:  کل مسائل کشور ایران از خرابی اقتصاد و خشکسالی و تحریم و جنگ و ... رو به کم حجابی زنان ربط میدن . بعد شما میگین بی حجابی مسئله مهمی نیست؟ Big Grin
مگر شما به رابطه اقتصاد و خشکسالی با حجاب معتقدید؟
اگر اینطور بود، افغانستان که حجاب خیلی سفت و سخت تری داره باید قدرت اول اقتصادی دنیا میشد. اروپا و آمریکا هم می رفتن آخر.

بارش باران هم در اروپا بیشتر از خاورمیانه است.
۱۲:۴۶, ۱۲/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۶ ۱۲:۵۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۶ ۱:۴۹)سعدی نوشته است:  از اون بطری ها فقط چند تا عکس مات منتشر شده. چطور میشه از روی این عکس نوع نوشیدنی رو تشخیص داد؟
یعنی شما پفک نمکی رو از چیپس چیتوز تشخیص نمی‌دید ؟!
طبیعتاً هر کس چیپس خور باشه میمون چیتوز رو هر جا ببینه می‌شناسه Smile

(۱۲/مرداد/۹۶ ۱:۴۹)سعدی نوشته است:  مگر شما به رابطه اقتصاد و خشکسالی با حجاب معتقدید؟
اگر اینطور بود، افغانستان که حجاب خیلی سفت و سخت تری داره باید قدرت اول اقتصادی دنیا میشد. اروپا و آمریکا هم می رفتن آخر.

بارش باران هم در اروپا بیشتر از خاورمیانه است.
ببینید شما شبهه مطرح می‌کنید ما هم نمیتونیم جواب ندیم !
توضیحش هم مفصله ...
اما
  • یک گناه تاثیر منفی می‌گذارد روی تمام موجودات .
چون ما اشرف موجودات هستیم و افعالمون حساب و کتاب داره .
یکی از اشتباهاتی که دارید این هست که با عقل خودتون می سنجید و با یک مثال نقض کلیت حدیث رو میبرید زیر سوال .
برای اینکه عقل بشری رو زیر سوال ببرم در مورد اتفاقات دینی . شما رو ارجاع میدم به دیه!
مثلا ممکن هست یک نفر زنده بمونه اما دیه اش از قتل بیشتر بشه ! چرا ؟
  • دوم اینکه رحمت خداوند عمومیه به هر ملتی که بخواد بارون میفرسته ! اگر خداوند در دم می خواست یک گناهکار رو مستقیم مجازات کنه در زمان خطا روی سرش آب جوش می ریخت و کارش رو تموم می کرد ! راحت تر هم میشد Smile اما دیگه دنیا معنی نداشت ! همه مسلمون بودند الان و دیگه کار به بارون لازم نبود برسه !
پس بارون رو خداوند سر گناهکار و بی گناه می بارونه Confused

• سوم خداوند سنتی داره به نام استدراج!
با نعمت فرد مجازات میشه ! این دلیل نیست که یک نفر چون براش بارون فرستاده میشه بی گناهه یا آدم خوبیه !
یا کافر پولداره یعنی خدا بیشتر دوستش داره!
بعدها بیشتر می نویسم ان شاء الله ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نرگس مهدوی
۱۵:۱۷, ۱۲/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۶ ۱۵:۳۸ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #29

(۱۲/مرداد/۹۶ ۱۲:۴۶)فاطمه خانم نوشته است:  یعنی شما پفک نمکی رو از چیپس چیتوز تشخیص نمی‌دید ؟!
طبیعتاً هر کس چیپس خور باشه میمون چیتوز رو هر جا ببینه می‌شناسه Smile
اتفاقاً یه سری افراد مطلع گفته اند که این شیشه مربوط به یک نوشیدنی بدون الکله که عبات Alcohol Free (یعنی بدون الکل) روی اون درج شده:
[تصویر: 539273_437.jpg]

http://www.fardanews.com/fa/news/702116/

برخی مدعی شده اند که تصویر بطری فوتوشاپ شده. در حالی که اینطور نیست:
https://www.beer4you.ch/bier/feldschloes...ei-10x33cl
۱۶:۵۸, ۱۲/مرداد/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۶ ۱۶:۵۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #30
آواتار
(۱۲/مرداد/۹۶ ۱۵:۱۷)سعدی نوشته است:  اتفاقاً یه سری افراد مطلع گفته اند که این شیشه مربوط به یک نوشیدنی بدون الکله که عبات Alcohol Free (یعنی بدون الکل) روی اون درج شده:
[تصویر: 539273_437.jpg]

http://www.fardanews.com/fa/news/702116/

برخی مدعی شده اند که تصویر بطری فوتوشاپ شده. در حالی که اینطور نیست:
https://www.beer4you.ch/bier/feldschloes...ei-10x33cl
بله واقعا من از خدام هست که لااقل موضوع الکل از این ماجرا واقعی نباشه ... کلمه FELDSCHLÖSSCHEN رو سرچ کنید محصولات این شرکت رو می‌بینید با همین بسته بندی هم الکی هست هم فاقد الکل .
با این برچسب و شبیهش . این که شما لینک دادید 0.5٪ الکل داره نمیدونم این حد مجاز هست یا نه
از این فاصله فقط میمون چیتوز مشخصه ! پیاز یا سرکه نمکی بودنش معلوم نیستSmile
بله رجوع میکنیم به ضرب المثل ... ان شاء الله گربه هست Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Nadia ، MiladYLH ، Eve
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا