|
به نظرتون کار گلشیفته بدتر بود یا آزاده نامداری؟
|
|
۳:۵۸, ۱۱/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
;با سلامنمی دونم خانم آزاده نامداری رو میشناسید یا نه ایشون مجری صدا و سیما هستن که ادعا کردن به چادری بودنشون افتخار کردنامروز داشتم در نت جستجو می کردم یکهو کلیپی با عنوان در و دل ازاده نامداری به چشمم خورد واقعا ناراحت شدم که عکسای ایشون پخش شده...به هر حال هر کس حریم خصوصی دارهتا این که نظرات کلیپ رو خوندم فهمیدم ایشون در یکی از پارک های عمومی کشف حجاب کردنایشون در کلیپ مدعی میشن که روسری از سرشون افتاده من باور کرده بودم خیلی هم ناراحت شدم ولی کلیپ رو با دقت دیدم شعاع ده متریشون هیچ روسری نیست یادتونه سال 90 عکسای گلشیفته پخش شد چقدر در این انجمن سر و صدا شد!به نظرم گلشیفته وقتی ایران بود ریا نکرد ولی این خانم ریا کردنخواهش می کنم نذارید این خانم وارد صدا و سیما بشهتا می تونید اعتراض کنید ;
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۴, ۱۲/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۶ ۱۶:۵۸)فاطمه خانم نوشته است: از این فاصله فقط میمون چیتوز مشخصه ! پیاز یا سرکه نمکی بودنش معلوم نیستبله. وقتی هر دو احتمال رو میشه داد، در نظر گرفتن احتمال بد و مطرح کردن قطعیش در رسانه یک جور تهمته و اینجا ما وظیفه ای نداریم که در مورد نوعش گمانه زنی کنیم. پس همان طور که فرمودید باید فرض رو بر برائت بگذاریم. به این میگن اصل برائت. که هم پشتوانه دینی داره هم پشتوانه قانونی. اصل سی و هفتم قانون اساسی هم به این موضوع پرداخته: "اصل، برائت است و هیچکس از نظر قانون مجرم شناخته نمیشود، مگر این که جرم او در دادگاه صالح ثابت گردد." |
|||
|
|
۱۹:۱۹, ۱۲/مرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۶ ۱۹:۳۴ توسط Nadia.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۶ ۱:۴۹)سعدی نوشته است: از اون بطری ها فقط چند تا عکس مات منتشر شده. چطور میشه از روی این عکس نوع نوشیدنی رو تشخیص داد؟ جالبه. میشه بگین اگه اینطوره که شما میگین پس از روی اون عکس های مات (در پست بعدیتون) چطور تشخیص دادین نوع نوشیدنی بدون الکل بوده؟!! عکس بقول شما مات هست بعد شما نوشته روی اون رو هم تونستین بخونین؟ ![]() از اون گذشته در کشور های اروپایی ۹۵ درصد نوشیدنی ها دارای الکل هست. در تصاویر منتشره از اون بانوی ریاکار، از نوع بطری شیشه و رنگش هم مشخصه که نوشیدنی الکلی هست. برای اینکه نور خورشید به نوشیدنی های الکلی نرسه در اکثر مواقع در بطری های مات و رنگ کدر میریزند. من واقعا تعجب میکنم بعضی چرا میخوان از ریاکاری و دروغگویی دفاع کنند. شاید برخی هم مانند برخی!! نقاب بر چهره دارند و می ترسند که اون نقاب بیفته و مانند نامداری بی آبرو بشن؟(۱۲/مرداد/۹۶ ۱:۴۹)سعدی نوشته است: مگر شما به رابطه اقتصاد و خشکسالی با حجاب معتقدید؟مساله اعتقاد من نیست.اعتقاد رژیم و نظام حاکم است. اعتقاد این خانمه که خودش را در رسانه بعنوان یک چادری که عاشق چادره معرفی کرده و بعد رفته بی حجاب در پارکی پر از مرد خارجی با بچه اش بازی کرده (فیلم بازی با دخترش، بی حجاب در همون پارک بعد از اینکه این خانم ادعا کرد که روسری یک لحظه از سرش افتاده!!! پخش شد . به قول معروف: تا سیه روی شود هر که او در غش باشد) بنظر من دادستان کشور باید از ایشون به خاطر ریاکاری و مسخره کردن رسانه کشور و حربه دادن به کشورهای خارجی برای سست جلوه دادن اعتقادات ایرانیان اعلام جرم کنه و ایشون را به پشت میله های زندان بفرسته یک روزنامه سوئیسی از این خانم دورو عکسی بی حجاب و باحجاب چاپ کرده و تیتر زده: دو رویی! (۱۱/مرداد/۹۶ ۱۷:۴۹)زینب خانوم نوشته است: این خانوم مدتهاست بعد از طلاقش از فرزاد حسنی دیگه تو صدا و سیما نیست. یک نکته ای که من یادم رفت به شما بگم اینه که این خانم خودش دنبال حاشیه است و میخواد به هر نحوی خودش را سر زبانها بندازه! این خانم نه قیافه داره نه صدا نه دانش و هیچ نکته مثبتی نداره که به خاطر اون مشهور بشه. با یک سری لابی وارد صدا و سیما شده و بعد با پوشیدن چادر و ریاکاری و دروغگویی که من عاشق چادرم جای خودش را در رسانه محکم کرد. اما از آنجایی که می خواست در بین مردم هم مطرح باشه و چیزی برای مطرح شدن نداشت شروع کرد به پخش زندگی خصوصی خودش! ازدواجش با حسنی، طلاقش با حسنی، مساله کتک خوردنش (اگه راست باشه) ازدواج مجدد و بچه داری و ... اصلا چه نیازی هست که این خانم اینقدر سعی میکنه زندگی خصوصیش را توی بوق و کرنا بدمه؟؟ وقتی ایشون خودش میاد زندگی خصوصی خودش را در رسانه ها پخش می کنه ، صدا و سیما هم نباید بهش اجازه ابروریزی بیشتر رو بده. ماجرای ازدواج دوم ایشون را میدونید؟ میدونید همسر اول شوهر دومش (مهسا آ.) نوشته بود این خانم سه ماه قبل از طلاق با شوهر ایشون رابطه داشته و براش گل می برده (گلهایی که نامداری دراینستاگرامش می گذاشت و بعد معلوم شد ازطرف عبادی بوده) و بعد این رابطه باعث طلاق عبادی و همسر اولش میشه و میره این خانم را عقد می کنه؟ نمیدونید؟ دروغه لابد؟ همون کاری که مهناز افشار کرد و باعث جدایی رامین از همسر اولش شد و بعد خودش با اون ازدواج کرد. خودتون را جای همسر اول عبادی و رامین بگذارید. آیا هنوز هم فکر می کنید باید از همچین موجودی دفاع کرد؟ الان خدا خواسته و ایشون رسوا شده تا بیش از این به کارهای زشتش ادامه نده. الان این خانم داره سعی میکنه خودش را پشت بچه اش پنهان کنه تا مردم به خاطر بچه اش از گناهش بگذرن ولی دیگه دوره دروغگویی به سر رسیده.... |
|||
|
۱۹:۳۷, ۱۲/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۶ ۱۹:۱۹)Nadia نوشته است: جالبه. میشه بگین اگه اینطوره که شما میگین پس از روی اون عکس های مات (در پست بعدیتون) چطور تشخیص دادین نوع نوشیدنی بدون الکل بوده؟!!مثالی که آورده شد نشون میده که دقیقاً همین رنگ بطری هم می تونه برای نوشیدنی غیر الکلی استفاده بشه. اگر قرار بود بطری نوشیدنی به صورت رندوم از بین بطری های موجود در مغازه ها استفاده بشه، میشد صحبت از احتمال کرد (به قول شما 95 درصد). اما هیچ کسی یه بطری رو به صورت تصادفی و رندوم نمی خره. به هر حال ادعای افرادی که با اطمینان در مورد الکلی بودن نوشیدنی صحبت کرده اند مبتنی بر حدس و گمانه. استناد به این حدسیات هم میشه تهمت. (۱۲/مرداد/۹۶ ۱۹:۱۹)Nadia نوشته است: من واقعا تعجب میکنم بعضی چرا میخوان از ریاکاری و دروغگویی دفاع کنند. شاید برخی هم مانند برخی!!این قضاوت کردنها، تهمت زدنها، سرکشی کردنها و ... همه نشون دهنده مشکلات فرهنگیه که باید تصحیح بشن. |
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۲/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
کلا وقتی حجاب به زور و به اجبار و با ظاهر سازی باشه ، اینطوری میشه. هیچ جایی هیچ وقت هیچ کس به زور نمیشه مسلمون باشه.
من اصلا به این مجری کاری ندارم ، فقط اسم اسلام رو خراب نکنن. طرف بیاد بگه من مسلمون نیستم ، چون توی ایران زندگی میکنم حجاب دارم ، به کسی هم اسیب نمیرسه !!! ولی وقتی افرادی مثل ایشون توی برنامه های فرهنگی "من حجاب را دوست دارم" شرکت میکنه و بعدش یه اتفاق اینطوری پیش میاد ، کل کار های فرهنگی ما زیر سوال میره |
|||
|
|
۲۳:۳۸, ۱۲/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۶ ۲۲:۴۸)Mohammad Trust نوشته است: کلا وقتی حجاب به زور و به اجبار و با ظاهر سازی باشه ، اینطوری میشه.به نظرت یکی پیدا بشه و با این استدلالت بگه رد شدن از چراغ قرمز رو هم اختیاری بشه چی میگی بهش ![]() (۱۲/مرداد/۹۶ ۲۲:۴۸)Mohammad Trust نوشته است: کل کار های فرهنگی ما زیر سوال میرهچندتا از کارهای فرهنگی که انجام دادید یا انجان دادند و نتیجه نداده رو بگید ببینیم چی بوده |
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۱۲/مرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۶ ۲۳:۴۱ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۶ ۲۲:۴۸)Mohammad Trust نوشته است: کلا وقتی حجاب به زور و به اجبار و با ظاهر سازی باشه ، اینطوری میشه. هیچ جایی هیچ وقت هیچ کس به زور نمیشه مسلمون باشه.مدل ترکیه خوبه?? به نظرتون چرا تو کشور عراق که حجاب اجباری نیست شهرهایی مثل کربلا و نجف حجاب دارن?? |
|||
|
|
۲۳:۵۳, ۱۲/مرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۶ ۲۳:۵۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۶ ۲۳:۳۸)عمار94 نوشته است: چندتا از کارهای فرهنگی که انجام دادید یا انجان دادند و نتیجه نداده رو بگید ببینیم چی بودهاین که راحت تهمت زده میشه، عکسها با این اشتیاق پخش میشه، مردم می خوان همدیگه رو قضاوت کنند و توی کارهای دیگران سرک بکشن و خیلی چیزهای دیگه نشونه مشکلات فرهنگیه. باید ریشه یابی بشه که مشکل کارهای فرهنگی چی بوده؟ تو یه تاپیک دیگه مطرحش می کنم. (۱۲/مرداد/۹۶ ۲۳:۴۰)MOHSEN-Z نوشته است: به نظرتون چرا تو کشور عراق که حجاب اجباری نیست شهرهایی مثل کربلا و نجف حجاب دارن??احتمالا خود مردم انتخاب کرده اند که حجاب داشته باشند. |
|||
|
|
۰:۰۶, ۱۳/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۶ ۲۳:۳۸)عمار94 نوشته است: به نظرت یکی پیدا بشه و با این استدلالت بگه رد شدن از چراغ قرمز رو هم اختیاری بشه چی میگی بهش میگم که قانون قانونه ! درست یا اشتباهش به ما ربطی نداره ، باید رعایت بشه. اگه قانون بشه که چراغ قرمز اختیاری بشه ، اونم به ما ربطی نداره ، به قانون گذار مربوطه !!! در حوزه حجاب اگه خدا قبول کنه با این دوستان مرتبط با من حجاب را دوست دارم در ارتباط هستیم http://manhejabradoostdaram.com/ ![]() سعی میشه جوان های بیشتری با مفهوم حجاب بیشتر اشنا بشن |
|||
|
|
۰:۰۸, ۱۳/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا اگه کسی دلش بخواد بی حجاب بگرده چی میشه |
|||
|
۰:۱۰, ۱۳/مرداد/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مرداد/۹۶ ۰:۱۵ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۶ ۲۳:۴۰)MOHSEN-Z نوشته است: مدل ترکیه خوبه?? این شهر های نام برده خودشون انتخاب کردن ! ما 40 ساله داریم به زور حجاب سر جوونا میکنیم ! چرا وضع درست نمیشه ؟ چرا اینقدر بازیگرارو بهشون میدان میدیم ، میشن الگو و بعدش میرن و کشف حجاب میکنن و به ریش ما میخندن. چرا باید به مجریا اینقدر میدون داده بشه ؟ به نظرتون اگه بقیه قسمت های اسلام هم اجرا میشد ، و درست هم اجرا میشد ، الان حداقل در زیمنه پوشش مشکل کمتری داشتیم ، 3-4 تا از این کشور هایی که حدود 50% مسلمون هستند رو بررسی کنید ، به مراتب پوشش بهتری نسبت به پوشش سختگیرانه ایران دارند. والا ما مشکل داریم در این زمینه. کسی هم نیست رسیدگی کنه. اون جوونی که الان داره با ظاهری که ما بهش میگیم بد حجاب میاد بیرون ، خوب این معلومه با اجبار درست نمیشه. هیچ وقت اینو کسی ریشه یابی نمیکنه ! چرا ؟ چون هزینه داره ، چون نمیخوان اعتراف کنن که اشتباه کردیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 99849157391594960380.jpg]](http://www.axgig.com/images/99849157391594960380.jpg)

![[تصویر: 25604910489519406147.jpg]](http://www.axgig.com/images/25604910489519406147.jpg)

عکس بقول شما مات هست بعد شما نوشته روی اون رو هم تونستین بخونین؟
نقاب بر چهره دارند و می ترسند که اون نقاب بیفته و مانند نامداری بی آبرو بشن؟

![[تصویر: IMG14222529.jpg]](http://dl.nasimonline.ir/FileRepository/1394/06/12/IMG14222529.jpg)