|
برخورد با زن از نگاه قرآن و کتاب مقدس!
|
|
۱۸:۵۱, ۱۹/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۶ ۱۹:۲۲ توسط Savior777.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام به کاربران عزیز سایت. این اولین پست من در این انجمن است و قصد دارم برای شروع مطالبم به یک موضوع مهم اشاره کنم. اینکه دیدگاه قرآن و کتاب مقدس (Bible) در مورد رفتار با همسر چیست؟ آیا هر دوی این دو کتاب که ادعا میکنند از طرف خدا هستند یک چیز مشترک را بیان میکنند ؟ برای بررسی و گفتگو در مورد این موضوع بهتر است آیاتی مستقیم را از هر دو کتاب در این مورد استخراج کنیم . در کتاب مقدس رساله افسسیان باب ۵ آیات ۲۸ تا ۳۳ اینطور میخوانیم:" ... شوهران باید همسران خود را همچون بدن خویش محبت کنند. آن که زن خود را محبت میکند، خویشتن را محبت مینماید. زیرا هرگز کسی از بدن خود نفرت ندارد، بلکه به آن خوراک میدهد و از آن نگاهداری میکند، همچنانکه مسیح نیز از کلیسا مراقبت مینماید؛ «از این رو مرد، پدر و مادر خود را ترک گفته، به زن خویش خواهد پیوست، و آن دو یک تن خواهند شد.» این راز، بس عظیم است - امّا من دربارۀ مسیح و کلیسا سخن میگویم. باری، هر یک از شما نیز باید زن خود را همچون خویشتن محبت کند، و زن باید شوهر خویش را حرمت نهد. "
و یا در اول پطرس باب ۳ آیه ۷ چنین میخوانیم:" به همینسان، شما نیز ای شوهران، در زندگی با همسرانتان باملاحظه باشید و با آنان چون جنس ظریفتر با احترام رفتار کنید، چرا که همپای شما وارث هدیۀ فیضآمیز حیاتند، تا دعاهایتان بازداشته نشود. " رعایت رفتار کاملا مناسب بدون خشونت و غضب از نکته های کلیدی است که در آیات فوق به آنها اشاره شده و کتاب مقدس حتی در بخش هایی دیگر اشاره کرده حتی با دشمنان خود نیز با محبت برخورد کنید چه برسد به همسر خود در هر شرایطی. قرآن اما نظر دیگری دارد :در سوره نسا آیه ۳۴ چنین میخوانیم: الرِّجَالُ قَوّاَمُونَ عَلی النِّساءِ بِمَا فَضلَ اللَّهُ بَعْضهُمْ عَلی بَعْضٍ وَ بِمَا أَنفَقُوا مِنْ أَمْوَالِهِمْ فَالصالِحَت قَانِتَاتٌ حاَفِظاتٌ لِّلْغَیْبِ بِمَا حَفِظ اللَّهُ وَ الّاَتی تخَافُونَ نُشوزَهُنَّ فَعِظوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فی الْمَضاجِع وَ اضرِبُوهُنَّ فَإِنْ أَطعْنَکمْ فَلا تَبْغُوا عَلَیهِنَّ سبِیلاً إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلِیًّا کبِیراً مردان، سرپرست و نگهبان زنانند، بخاطر برتریهایی که خداوند (از نظر نظام اجتماع) برای بعضی نسبت به بعضی دیگر قرار داده است، و بخاطر انفاقهایی که از اموالشان (در مورد زنان) میکنند. و زنان صالح، زنانی هستند که متواضعند، و در غیاب (همسر خود،)اسرار و حقوق او را، در مقابل حقوقی که خدا برای آنان قرار داده، حفظ میکنند. و (امّا) آن دسته از زنان را که از سرکشی و مخالفتشان بیم دارید، پند و اندرز دهید! (و اگر مؤثر واقع نشد،) در بستر از آنها دوری نمایید! و (اگر هیچ راهی جز شدت عمل، برای وادار کردن آنها به انجام وظایفشان نبود،) آنها را تنبیه کنید! و اگر از شما پیروی کردند، راهی برای تعدّی بر آنها نجویید! (بدانید) خداوند، بلندمرتبه و بزرگ است. (و قدرت او، بالاترین قدرتهاست تنبیه زن؟!!! قرآن بر عکس کتاب مقدس دستور به تنبیه و کتک زدن زن را میدهد! سوالی که اینجا مطرح میشود این است چطور قرآن به عنوان آخرین کتاب آسمانی (ادعای مسلمانان) که از طرف خدای پر محبت میباشد چنین سخنی میگوید و در آن طرف کتاب مقدس چنین چیزی را نهی میکند و تحت هیچ شرایطی خشم به همسر را جایز نمیشمارد؟ دوستانی که تمایل به گفتگو دارند خوشحال میشم نظر دهید.علامه طبابایی در مورد آیه فوق چنین تفسیر کرده اند: به این مضمون اشاره میکند: که اگر زن تحت فرمان احساسات و عواطف خاص خود، نشوز کرده و از طاعت در امور جنسی از مرد سرباز زد، مرد به عنوان قیم و مدیر و مدبر اینگونه امور باید چارهجویی کند، اول او را موعظه و پند دهد اگر نشد مضاجع خود را از او دور دارد مثلا در رختخواب پشت به او بخوابد تا مایه تنبیه و توجه او شود و اگر این هم سودی نکرد، مرد چه باید بکند آیا زن را طلاق دهد یا او را تنبیه بدنی کند !معلوم است که چاره دوم بیشتر به مصلحت زن میباشد، البته این چیزی که در قرآن کریم آمده است تنها جنبه عاطفی دارد و الا با حدودی که در فقه دارد نمیتواند عنوان اکراه داشته باشد مثلا باید بدن زن سیاه، سرخ یا کبود نشود و جرح و شکستی ایجاد نشود و اسلام این حد را برای کسانی نهاده است که کلا وظیفه شناس نیستند، برای وادار کردن آنان به وظیفه، بهترین راهها را پیش روی نهاده است. بعضی از روانکاوان هم عقیده دارند که بعضی از زنان حالتی به نام مازوشیسم (آزارطلبی) دارند که این حالت در آنها تشدید میشود و تنها راه آرامش آنان تنبیه مختصر بدنی ا ست و ممکن است که آیه شریفه ناظر به چنین وضعیتی باشد. و اگر زن تسلیم شد قهرا مرد حق بهانه گرفتن ندارد. و مسلم است که سوء استفاده از این قانون ممکن است صورت بگیرد، که آن امر دیگری است. و امروزه ممکن است از هر قانون و قاعده اجتماعی سوء استفادههای فراوانی بشود. [i] [i] - (ر.ک. المیزان علامه طباطبائی ج 4 ص 547 و 458 و نمون ج 3 ص 415 و 416) اما باز هم با هر تفسیر و فرمولی نمیتوان موضوع را خوب و نیکو توجیه کنیم! |
|||
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۰۶, ۲۱/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۶ ۸:۵۱)سید ابراهیم نوشته است: بسم الله سلام و عرض احترام کار برای جناب Savior777 سخت میشه چون دست روی هرچیزی بزارن کلی نقض توش پیدا میشه .خوب درباره اون ایه که میخوان با دوتا کلام _ که صاحب کلام بین مفسرین و محققین کتاب مقدس اختلاف هست _ اثبات کنن میمونه سر جاش ، جناب Savior777 جایگاه زن در مسیحیت کلیسا رو بفرمایید شرح بدید . میخوایین یک سوال مطرح کنم و شما دنبال اون پاسخی مطرح کنین . فقط اگه دوستان هم خواستن پرسشی مطرح کنن لطف کنن با نهایت احترام و بدون کنایه برخورد کنین، و بزارید دوست ما پاسخ هایی که بلد هستن رو بیان کنن. جناب Savior777 شما هم باید منطقی پاسخ بدید نه اینکه من میگم ، اگه نقل قولی هست بصورت صحیح ادرس بدید و اگه پیش شرطی هم دارید بگید که با یکسری قواعد مورد پذیرش از سمت طرفین پیش بریم که بعدا حرفی پیش نیاد . فقط یه موضوع میمونه که اگه دوستان به کتاب مقدس _ چه عهد جدید چه قدیم _ اشاره کنن باید مورد قبول شما باشه . ایا پذیرا هستین چنین مواردی رو ؟ البته بحث تحریف رو نمیگیم ندیده میگیریم بلکه برای ما حجت نیست و برای شما حجت هست پس فکر نکنین که اعتبار کتاب مقدس رو قبول کردیم . امیدوارم بحث مفیدی باشه و بدور از هرگونه لجلجت و فقط برای روشنگری / . |
|||
|
۱۹:۵۶, ۲۱/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۱/شهریور/۹۶ ۱۹:۰۰)گرگ بارون دیده نوشته است: گفتم بخاطر مخالفت؟گرامی ، میتونین از گزارش استفاده کنین و اگه دلتون میخواد حرفی بزنین لطف کنین به ناظرین و مدیریت پیام ارسال کنید . مطالب گویا بود توضیح بیشتر نیازی نیست ، اگه کمی دقت میکردید متوجه میشدید که چه گفتم . وقتی کلام رو متوجه نمیشید و ادرس رو اشتباهی به شما میدن و شما هم دلتون پر هست ، میتونین جایی که میشه خالی کنی . yahya63 گرامی ، و همینطور Savior777 گرامی اگه کلامی درباره موضوع بحث هست بفرمایید ،
و از موضوع بحث پیگیری نکنین . |
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۲/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۶ ۲:۲۲ توسط گرگ بارون دیده.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
اگر پاسخی داشتید با شماره پاسخ بدید که معلوم بشه به چی پاسخ دادید.
(۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: شما توهین به مقدسات رو توهین به قران میدونی ، باشه افرین و احسنت و مرسی که به این فکر میکنی۱. شاید شما شک داشته باشید اما بنده شک ندارم که قرآن کریم جزء مقدس ترین مقدسات هست. (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: ولی به اینم فکر کن که اون طرف بهش اطلاعات غلط دادن و یا غلط فهمیده و میخواد بکوبه ، پس اول براش توضیح میدی بعد که براش گفتی و ادامه داد شما میتونی برخورد متناسب انجام بدی .۲. زمانی که هیچ توهینی نکرده بود با زبان تمسخر پاسخ دادید و کار رو به توهین کشوندید و در جوابتون توهین کرد. بنده گفتم:
(۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: بعدشم جناب شما یک ماده رو فقط میخونی و یک برداشت میکنی و هم حاکم میشی هم مجری حکم .۳. شدم حاکم؟ شدم مجری حکم؟ من حکم توهین به مقدسات - که بالاترین نوامیس من هست - رو گفتم. شما میتونید در مورد نوامیس خودتون بگید هرکسی هتک حرمتشون کرد تا اطلاع ثانوی مشمول احکام هتک حرمت نوامیس نیست! یک حرف به این سادگی رو چطور زور میزنید که نفهمید. (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: پیشنهاد میدم به این متن دقت کنییعنی میخواید بگید توهین نکرد دیگه؟ توهینش رو بخاطر سنگینی و زشتی اش در مطلب اولم نیاوردم. اما حالا که نمیذارید میارم: ۴. کتابی که قرآن کریم رو آیات شیطانی نامیده بود توهین به مقدسات بود، حرف کسی که میگه: (۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: کتابی که مشخص است رسما از طرف شیطان و دجال است.توهین هست یا نیست؟ ۵. منکرید که این حرف توهین هست: (۲۰/شهریور/۹۶ ۱۰:۰۲)Savior777 نوشته است: قرآن پر است از افتضاحات غیراخلاقیبذارید روی خودتون اثبات کنم چون شما به خودتون جرأت میدید در چنین موضوع سنگینی فقط بخاطر نفسانیات خودتون و اظهار برتری، برای دیگران ایجاد شک کنید. پس اگر کسی در مورد نوامیس شما بگه: "زندگی فلانی پر است از افتضاحات غیر اخلاقی" به نظرتون توهین نیست دیگه؟ در مورد قرآن بی غیرتید، اما نمیتونید حقیقت رو بجای باطل جا بزنید. (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: الان وقتی منم به طرف مقابل میگم کتابت اعتبار نداره و نوشته شده توسط منحرفین و ... هست اونم میگه داری توهین میکنی بیاد بزنه بکشه خوبه ؟۶. این توهین نیست که بگید: "کتابت اعتبار نداره" اما این شاید از نظرشون توهین باشه که بگید: "نوشته شده توسط منحرفین" پس نباید کلمه "منحرفین" رو بگید و بلکه باید دلایل تحریف شده بودن کتاب رو براشون ثابت کنید. بله، نباید به مقدساتشون توهین کنید. نمونه اش رو در مورد بعضی افراد که از نظر اهل تسنن مقدس هستن اما از نظر ما جزء بدترین موجودات عالم و دشمن ائمه(علیهم السلام) بودن داریم. نمونه اش معاویه. نباید به معاویه توهین کنید، بلکه در بحث برای اهل تسنن اثبات کنید که معاویه چنین و چنان بوده تا به عقیده خودتون جذبشون کنید. (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: فقط دوست گرامی ماده 6 قانون مدنی بند نداره ؛ اگه میخوای از جایی نقل مطلب کنی مراقب باش . منم میتونم بگم به عقل که مقدس هست توهین کردین و شما رو هم باید .... . مراقب باشین . اگه شما یه ماده میبینی و میاری ما شرحش میدیم و از بطنش و چرایش اطلاع داریم لطف کنین مراقب رفتارتون باشین . (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: متن مواد 5تا 7 که برای شما مشخص بشه موضوع ماده 6 اصلا چی هست و اینکه ایا بندی داره یا نه .۷. شماره قانونش؟ یعنی اوج فهم رو شاهدیم اینجا. موضوع به این سنگینی و مهمی هست و شما به شماره قانونش اینطور گیر میدید. میشه بگید چطور فکر کردید که نمی فهمیم که می فهمید که شماره قانونش اصلاً محل بحث نیست؟ ۸. نشانی ای که برای اون قانون برداشتم از اینجاست: صفحه فی*ل*ترینگ > بند "ب) محتوای علیه مقدسات اسلامی" > مورد "2. اهانت به دين مبين اسلام ومقدسات آن (بند 7 ماده6 ق.م وماده 513 ق. م.ا)" هیچ اصراری ندارم که اونجا درست نوشته یا نه. در هر حال توهین به مقدسات جرم هست، و قرآن کریم جزء بالاترین مقدسات هست. (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: عزیزم اگه توان پاسخ نداری میتونی این کار رو پیشنهاد بدی ولی اگه میتونی با این رفتار 1 نفر رو هم به دینت دعوت کنی _ دین با عقلانیت ( نه عقل ظاهری ) و باطن و وجدان همخانی داره _ این کاررو انجام بده ، اگه هم احساس میکنی طرف مشکل داره مشکلش رو حل کن۹. توهین کنندگان رو به دین دعوت کنم؟ در نظر نگرفتن مجازات شدید برای توهین به مقدسات باعث سبک شدن حرمت مقدسات و جری تر شدن توهین کنندگان میشه. در مطلب شماره ۱۵ خطاب به کاربر دیگر بیشتر شرح داده ام. شما حرمت مقدسات رو سبک نکنید، دعوت کردن کسانی که به مقدسات توهین میکنن به سمت دین پیشکش! ۱۰. من چی پیشنهاد دادم؟ بنده پیشنهاد دادم که اگر وقت یا حوصله برای پاسخ کامل و مرتب ندارید ، برای پاسخ جستجو کنید و به یک مطلب ارجاع بدید. چه ربطی داره به اینکه بنده توان پاسخ دارم یا ندارم؟ باورم نمیشه که سطح این انجمن اینقدر رقت باره که ناظرش اینطور از یک نصیحت ساده کینه به دل میگیره. مشکل توهین کنندگان رو حل کنم؟ شما بخاطر اینکه یه نفر بهتون نصیحت کرده یا شماره قوانین رو از جایی که اشتباه نوشته بوده آورده براش مشکل الکی درست نکنید، حل کردن مشکل کسانی که به مقدسات توهین میکنن پیشکش! (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: خوب شما اگه حوصله نداری میتونی مطالب رو دنبال نکنی ،۱۱. خیلی خیلی معلومه که مشکل دارید با نصیحت های ساده ای که راجع به نحوه پاسخ دادن بهتون گفتم. گفتم اونقدر پاسختون بد و فرافکنانه بود که انگار اسلام جوابی در اون مورد نداره تا جایی که کسی که داشت علیه حق حرف میزد از موضع حق طلبانه گفت دارید فرافکنی میکنید. این به حوصله من چه ربطی داره؟ (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: جناب الان نگاهی که یک مخالف دین شما به شما داره ایا مخالفت در عین محبت هست ؟ طرف میاد که بکوبه دینت رو نه اینکه بیاد با نوازش بهت بکوبه _ البته اونم داریم که برخی میان و میکوبن ولی خودشون پرس میشن _ (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: ، اما جند نکته وقتی میبینی توی قانون میاد توهین به مقدسات ، شما توی بحث حلوا پخش میکنی؟ الان ایراد گرفتن و هرچند که بخوان حرفی بزنن چون برای این دیانت نیستن فکر نکنم احترام سرشون بشه ، البه واقعا از داریوش بازم تشکر میکنم که تا اخر بحث محترمانه بحث میکرد ، همه مثل ایشون بخث نمیکنن ، یکی میاد مشکل عقیدتی داره یکی بهش بد فهموندن یکی هم خودش مشکل داره میخواد یکی رو مشکل دار کنه .۱۲. در هیچ صورتی حق نداره کوبیدن به معنای توهین انجام بده. و این برای هر صاحب غیرت و صاحب ناموسی مشخص هست که نباید ناموسش در هیچ صورتی هتک حرمت بشه. (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: رفتار خود شما نوعی رفتار خلاف قوانین تالار هست . اگه قوانین رومطالعه نکردید میتونید یکبار مطالعه کنید چون دفعه بعد هر گونه مطلب که توهین توش باشه برخورد خواهد شد .۱۳. رفتار من بخاطر حفظ حرمت مقدسات هست که بالاترین ناموسم هست. اصلاً اهمیت نمیدم که مخالف هر قانون بشری ای هست یا نیست. (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۹:۵۶)mahdy30na نوشته است: گرامی ، میتونین از گزارش استفاده کنین و اگه دلتون میخواد حرفی بزنین لطف کنین به ناظرین و مدیریت پیام ارسال کنید .۱۴. طبیعی هست که لازم ببینم که اشتباه صحبتهاتون رو شرح بدم. چرا خودتون مثلاً زمانی که دلتون میخواست در مخالفت با حرف من حرفی بزنید، بجای اینکه اینجا پاسخ من رو بدید نرفتید به ناظرین و مدیریت پیام ارسال کنید؟ برای خودتون می فهمید چرا، اما برای من نمی فهمید؟ (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۷:۳۹)mahdy30na نوشته است: گرامی با نگاهی که شما دارید باید از صدر اسلام اخ ببخشین از زمان ادم علیه اسلام هرکسی مخالف میشد از لب تیغ رد میشد .۱۵. دوباره می پرسم چون پاسخ ندادید: گفتم بخاطر مخالفت؟ گفتم بخاطر منکر خدا شدن؟ نه! گفتم بخاطر توهین! چطور تونستید طور دیگه بفهمید؟! (۲۱/شهریور/۹۶ ۱۹:۵۶)mahdy30na نوشته است: وقتی کلام رو متوجه نمیشید و ادرس رو اشتباهی به شما میدن و شما هم دلتون پر هست ، میتونین جایی که میشه خالی کنی .اگر قرآن براتون تقدس داشت می فهمیدید که چرا باید یک نفر به این موضوع اهمیت بده. اگر حق طلب بودید درک می کردید که ممکنه دیگران هم حق طلب باشن. |
|||
|
۱۰:۲۶, ۲۲/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
جناب گرگ بارون دیده، ای تنها غیرتمند، شمشیرت را بردار و گردن بزن.
![]() وجود امثال شماست که کار را برای امثال مهدی سینای گرامی سخت و طاقت فرسا و ... میکند. |
|||
|
|
۱۰:۳۸, ۲۲/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۲۱, ۲۲/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۶ ۱۱:۲۳ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۶ ۰:۱۹)گرگ بارون دیده نوشته است: اگر پاسخی داشتید با شماره پاسخ بدید که معلوم بشه به چی پاسخ دادید. جناب با سواد ، جناب فهیم ، جناب .... وقتی میخوای یچی بیاری دقت کن . وقتی میخوای حرفی بزنی بسنج وقتی میخوای بکوبی بپا کوبیده نشی . با سواد ، (۲۲/شهریور/۹۶ ۰:۱۹)گرگ بارون دیده نوشته است: اگر پاسخی داشتید با شماره پاسخ بدید که معلوم بشه به چی پاسخ دادید.ب ) محتوا علیه مقدسات اسلامی 1. محتوای الحادی و مخالف موازین اسلامی ( بند1ماده6 قانون مطبوعات ) 2. اهانت به دین مبین اسلام و مقدسات آن ( بند 7 ماده 6 قانون مطبوعات و ماده 513 قانون مجازات اسلامی ) 3. اهانت به هر یک از انبیاء عظام یا ائمه طاهرین ( ع ) یا حضرت صدیقه طاهره ( س ) ( ماده 513 قانون مجازات اسلامی ) 4. تبلیغ به نفع حزب گروه یا فرقه منحرف و مخالف اسلام ( بند 9 ماده 6 قانون مطبوعات ) 5. نقل مطالب از نشریات و رسانه ها و احزاب و گروه های داخلی و خارجی منحرف و مخالف اسلام به نحوی که تبلیغ از آنها باشد. ( بند 9 ماده 6 قانون مطبوعات ) 6. اهانت به امام خمینی ( ره ) و تحریف آثار ایشان ( ماده 514 قانون مجازات اسلامی ) 7. اهانت به مقام معظم رهبری ( امام خامنه ای ) و سایر مراجع مسلم تقلید ( بند 7 ماده 6 قانون مطبوعات ) 2. اهانت به دين مبين اسلام و مقدسات آن ( بند 7 ماده6 قانون مطبوعات و ماده 513 قانون مجازات اسلامی) دو نقل قول از سایت فتا و کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه براتون اوردم ، کجا ق.م داشت ؟ اونجا درست نوشته اما شما اشتباه از جایی کپی کردی چون ادرسی هم که لینک کردی ربطی به اون بند و ماده نداشت بسم الله الرحمن الرحیم أَتَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَتَنسَوْنَ أَنفُسَکُمْ وَأَنتُمْ تَتْلُونَ الْکِتَابَ أَفَلَا تَعْقِلُونَ بقره 44 میخوام بدونم الان شما به عقل و شعور 15828 کاربر ثبت نامی و کاربران میهانی که میان توهین کردی ، ایا عقل و شعور رو به تمسخر گرفتن و تشویق به .... جرم هست یا نه ؟ نقل قول:نقل قول خودتونه که گفتین : بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی (قانون جرایم رایانه ای) ماده746ـ هر كس به قصد اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی یا مقامات رسمی به وسیله سامانه رایانه ای یا مخابراتی اكاذیبی را منتشر نماید یا در دسترس دیگران قرار دهد یا با همان مقاصد اعمالی را بر خلاف حقیقت، رأساً یا به عنوان نقل قول، به شخص حقیقی یا حقوقی به طور صریح یا تلویحی نسبت دهد، اعم از اینكه از طریق یادشده به نحوی از انحاء ضرر مادی یا معنوی به دیگری وارد شود یا نشود، افزون بر اعاده حیثیت (در صورت امكان)، به حبس از نود و یك روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون(5.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد. [/b] الان شما رو میشه محکوم کردا البته مستندات دیگم هست که اگه بیارم کلا ... / بیخیالشما شخصیت این کاربران رو مورد توهین و البته دروغ بستید به internet.ir . میشه از شما به جرم نشر اکاذیب و افترا و تشویق اذهان عمومی ، ادعای جرم کرد . حداقل به قوانین هم اگاهی پس نمیتونین بگین جهل به قوانین داشتید . وقتی اطلاعات حقوقیتون 0 هست لطف کنین مطالعات خودتون رو بالاببرین . قوانین ما از فقه گرفته شده . (۲۲/شهریور/۹۶ ۰:۱۹)گرگ بارون دیده نوشته است: ۹. توهین کنندگان رو به دین دعوت کنم؟ در نظر نگرفتن مجازات شدید برای توهین به مقدسات باعث سبک شدن حرمت مقدسات و جری تر شدن توهین کنندگان میشه. در مطلب شماره ۱۵ خطاب به کاربر دیگر بیشتر شرح داده ام. شما حرمت مقدسات رو سبک نکنید، دعوت کردن کسانی که به مقدسات توهین میکنن به سمت دین پیشکش! جالبه که ایشون شدن مدافع savior777 . جناب گرگ بارون دیده ، که اصلا بارون ندیدی ، برو ببین چه افرادی به دین اسلام اومدن ؟ نمونه جدید بگم ، کسی که فیلم میسازه برای توهین به مقدسات اسلامی بعد از مدتی پشیمان و مشرف به اسلام میشه بدون هیچ مشکلی ، ایا همون اول ایشون رو بزنید بکشید خوبه یا اینکه الان هدایت شد ؟ جناب شما میدونی طرف قصد و مشکل داره یا اینکه بر اثر بی اطلاعی و فریب و .. داره توهین میکنه ؟ علم به باطن داری؟ من چرا دارم با شما بحث میکنم ؟ طرف بحث بنده و دوستان savior777 هست و شما شدی نقل مجلس . فکر کنم برای شما همین چند پاسخ هم زیاد باشه ؛ برید اول یاد بگیرین چطور ادرس بدید ، بعد که یاد گرفتید تشریف بیارید اینجا . مراقب باشید و هر جمله به دهنتون میرسه ننویسین . گرامی اگه مخفف قوانین رو نمیدونین اظهار فضل نکنین . ق.م = قانون مدنی نه قانون مطبوعات . ق.م.ا هم میشه قانون مجازات اسلامی . میخوایین براتون دوره اموزش قوانین بزارم ؟ بله توهین به مقدسات جرم است ، شکی نیست اما داره ، واین اما رو شما نه درک خواهی کرد نه فهم . بازم پیشنهاد میکنم تشریف ببرید و مناظرات معصومین رو بخونین تا متوجه بشید با کسی که همچون ایشون بودن چطور برخورد میکردن . بعدشم شما چرا مثل برخی از دوستان ما برای پرسشها شماره میزنی و مثل اونها حرف ؟ جالبیش هم اینه مواد قانونی میاری اونم دستبرده شده . جناب savior777 نیستن ؟ رفتن احتمالا ایشون . جناب گرگ بارون دیده ، برای بار اخر به شما تذکر میدم مطلبی دارید به ناظرین و مدیران اطلاع بدید ، و از گزارش استفاده کنین ، اگه هم پاسخی برای تاپیک دارید محترمانه پاسخ بدید . نشر هرگونه مطالب خلاف طبق قوانین جاری ممنوع هست چه کاربران تازه کار تالار باشن چه مولتی یوزرها . فقط موندم که اینو چرا میگی بعد از قوانین کمک میخوای ؟ (۲۲/شهریور/۹۶ ۰:۱۹)گرگ بارون دیده نوشته است: ۱۳.شما از ناموست دفاع کن ، البته هرکی حرف بهش زد بزن گردنش قطع کن ، نه اینکه مشت و لگد بزنی ، با این اوصاف شما همیشه باید الت جرم حمل کنی چون ممکنه توی ماشین ، خیابون و ... یکی چپ نگاه کنه و شما هم بزنی گردن طرف رو قطع کنی ، بعد هم بگی چپ نگاه کرد زدم نصفش کردم . همینجا هم میشه چندین جرم برای شما حساب کرد ، حمل الت جرم ، نزاع ،ضرب و جرح منجر به قتل و اشوب و اخلال در نظم عمومی ، که اگه اینو جلو دادستان تازه کار هم بزاری برات یک حکم قشنگ میبنده . موفق باشین (۲۲/شهریور/۹۶ ۱۰:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: جناب گرگ بارون دیده، ای تنها غیرتمند، شمشیرت را بردار و گردن بزن.اینارو تازه دیدم . سید جان اشکال نداره حداقل اخر این ماجرا یه حکم دادستانی بود که گرفتیم دیگه براشون . ![]() ماده۴ قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز ـ وارد کردن هر نوع سلاح، مهمات، اقلام و مواد تحت کنترل به کشور، خارج کردن آنها از کشور، ساخت، مونتاژ، نگهداری، حمل، توزیع، تعمیر و هرگونه معامله آنها بدون مجوز مراجع ذیصلاح جرم است و مرتکب به مجازاتهای مندرج در این قانون محکوم میشود. ماده۶ ـ هر کس به طور غیرمجاز سلاح گرم یا سردجنگی یا سلاح شکاری یا قطعات مؤثر یا مهمات آنها را خریداری، نگهداری یا حمل نماید یا با آنها معامله دیگری انجام دهد، به ترتیب زیر به حبس تعزیری محکوم میشود:
قتل عمد هم که دیگه حکمش مشخص هست . جناب گرگ بارون دیده چطور تا الان زنده هستن جای سواله راسی میشه به ایشون جرم محارب رو هم به نوعی و اخلال گر نظم عمومی هم داد . عححب پرنده ای شد . (۲۲/شهریور/۹۶ ۱۰:۳۸)yahya63 نوشته است: فکر کنم اگه به ایشون باشه،گردن خود مارو هم بزنه!!!!مگه ایشون داعشیه ؟ فقط به ناموسش چپ نگاه نکنین همین ، کاری با شما نداره . گرگ بارون دیده پستی از شما رویت بشه که توش توهین خفی هم شده باشه باید بگم بعدش که ، از اشنایی با شما خوشوقت شدیم و به امید دیدار . جهت اطلاع شما نقل قول: بسم الله الرحمن الرحیمامیدوارم مطالب رو با دقت بخونن گرگ بارون دیده و تکرار نکنن موارد تدکر داده شده رو و تابع قوانین رفتار کنن. و اگه موردی رو خواستن نسبت بدن با دقت این کار رو انجام بدن نه مثل داستان ادرس دادن از قانون . |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۲۲/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۶ ۱۲:۰۴ توسط گرگ بارون دیده.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۶ ۱۰:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: جناب گرگ بارون دیده، ای تنها غیرتمند، شمشیرت را بردار و گردن بزن.اگر صرفاً از سر نفسانیات هست خدا به دادتون برسه. ۱. من راجع به حفظ حرمت نوامیس (و مقدسات که بالاترین نوامیس مسلمانان هست) تذکر شدید دادم. اگر معنی ناموس رو می فهمید بگید متلک های خط اول چه ارتباطی با تذکر به حفظ حرمت نوامیس داره؟ وقتی راجع به سنگینی حرمت قرآن تذکر داده میشه، شما الآن برای ذلیل کردن حرمت قرآن قیام میکنید؟ برای ضربه زدن به چی متلک می پرونید؟ ضربه زدن به حرمت قرآن؟ با من می جنگید یا با خدای قرآن؟ خدا با موافقان سلمان رشدی محشورتون کنه. (۲۲/شهریور/۹۶ ۱۰:۲۶)سید ابراهیم نوشته است: وجود امثال شماست که کار را برای امثال مهدی سینای گرامی سخت و طاقت فرسا و ... میکند.اگر صرفاً از سر نفسانیات هست خدا به دادتون برسه. ۲. دقیقاً ایشون میخواست چیکار کنه و دقیقاً بنده چیکار کرده که کار رو براشون سخت کردم؟ احتمالات ممکن:
(۲۲/شهریور/۹۶ ۱۰:۳۸)yahya63 نوشته است: فکر کنم اگه به ایشون باشه،گردن خود مارو هم بزنه!!!!واقعاً نابینا هستید که نمی بینید که موضوع چقدر مهم هست. در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ در شخصیت بنده تشکیک ایجاد میکنید یا در سنگینی حرمت قرآن؟ اگر صرفاً از سر نفسانیات هست خدا به دادتون برسه. اگر صرفاً از سر نفسانیات هست خدا به دادتون برسه. |
|||
|
۱۲:۱۱, ۲۲/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۶ ۱۲:۲۹ توسط راوی110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
اعوذ بالله من الشيطان الرجيم
بسم الله الرحمن الرحيم از جناب Savior777 تقاضا داريم مقداري در خصوص رابطه تامار با يهودا براي ما بگويند البته ميتوانيد از كتاب مقدس يا حتي ويكيپديا هم اين مطلب را مطع شوند دوستان ميدانيد تامار كيست؟ تامار عروس يهوداست و يهودا يكي از فرزندان يعقوب نبي بر اساس تعاليم بسيار مقدس كتاب به اصطلاح مقدس شوهر تامار كه پسر يهودا بوده ميميره يهودا يكي ديگه از پسرانش رو به عقد تامار در ماياره پسر دو هم ميميره يهودا به تامار قول ميده كه اگر پسر ديگرش به بلوغ رسيد باز او را به عقد آن پسر كوچكتر دربياره پسر كوچكتر به بلوغ ميرسه اما يهودا اون رو به عقد تامار در نمياره تامار ناراحت ميشه خيلي و در صدد انتقام بر مياد در مسير يهودا قرار ميگيره و او رو اغوا مي كنه (البته گفته شده كه صورتش را پوشانده، حالا با سر پوشيه زده چه جوري يهودا اغوا شده خدا ميدونه!) بعد يهودا بدون اين كه بدونه با عروس محترمش زنا انجام ميده (زناي محارم!!!) چون در طول عمل زنا هم گويا پوشيه داشته و تامار رو نشناخته! بعد تامار از پدر زن محترم باردار ميشه! خبر به يهودا ميرسه كه عروس محترم بارادار شده اونم بدون شوهر!!! يهودا دستور ميده كه تامار رو مجازات كنن به جرم زنا!!! تامار پيغام ميده فلان موقع كه داشتي فلان كار و ميكردي من بودم!!! چند نشاني هم ميده!!! بعد يهودا پشيمان ميشه و ميگه: تامار از من بیگناهتر است و او را رها کنيد. به لينك ويكيپديا هم مراجعه كنيد خوبه در اين زمينه: https://fa.wikipedia.org/wiki/%DB%8C%D9%...8%AF%D8%A7 حالا كار نداريم چه طور ممكن هست كه يهودا زنا كند با كسي كه صورتش را هم نمي بيند! هنوز فاجعه داستان را خدمت شما عرض نكردم محصول اين زناي محارم با يكديگر پسري است به نام فارص! حالا اين فارص كي باشه خوبه؟؟!! جناب فارص زنا زاده (آن هم زناي محارم) جد اعلاي داوود نبي است!!!! نه تنها جد اعلاي داود نبي است بلكه جد اعلاي حضرت مسيح هم هست!!! https://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B5 حالا يعني چه؟ يعني بر طبق تعاليم محترم كتاب به اصطلاح مقدس، انبياي الهي بزرگواري چون داوود و عيسي عليه السلام از نسل زنا زاده است!!!! آن هم زنا زادهاي كه نتيجه زناي محارم است!!!! جناب Savior777 اگر زياد اصرار كنند مجبور به افشا گريهاي بيشتري در خصوص كتاب مقدس خواهيم شد فجايع خفتبار و شرم آوري كه در باره زنان گفته شده نسبتهاي سخيف و وقيحانهاي كه به انبيا و اوليا زده شده نظير تقاضاي حضرت مريم از حضرت عيسي براي ساخت شراب ناب براي هر چه بهتر مست شدن ميهمانان عروسي آن هم با معجزه تبديل آب به شراب ناب! https://www.bibleserver.com/text/FCB/%D9%86%D9%88%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%20%D8%A1%20%D9%8A%D9%88%D8%AD%D9%86%D8%A71 (لينك بالا مربوط به سايت رسمي كتاب مقدس با ترجمه به تمام زبانها زنده دنياست) زناي محارم حضرت لوط عليه السلام با دخترانش!!!! و .... پناه بر خدا از اين نسبتها وقيحانه حالا عبارات احمقانه و مضحك اعتقادي كه بيان شده در كتاب به اصطلاح مقدس بماند و تناقضات احمقانهاي كه در كتاب موجود است البته در خانه اگر كسي هست يك حرف بس است....
|
|||
|
۱۲:۳۲, ۲۲/شهریور/۹۶
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۶ ۱۲:۱۱)راوی110 نوشته است: اعوذ بالله من الشيطان الرجيم سلام و عرض احترام جناب راوی110 فعلا قرار هستش روی جایگاه زن در اسلام و مسیحیت صحبت بشه ، اعتبار کتاب مقدس رو حتما در پستی جدا برسی میکنیم . فقط همینقدر بگم برای انیا عصمت قائل نیستن و میگن مثل بیقه انسان هستن و میتونن گناه و فعل حرام انجام بدن . (۲۲/شهریور/۹۶ ۱۲:۰۳)گرگ بارون دیده نوشته است: اگر صرفاً از سر نفسانیات هست خدا به دادتون برسه. کاربر گرامی دقت کنین که خودتون دارین خودتون رو محروم میکنین . |
|||
|
|
۱۳:۵۵, ۲۲/شهریور/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۶ ۱۴:۳۲ توسط راوی110.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
نه آخه حضرات ادعاهايي در خصوص قرآن داشتند و ادعاهايي در خصوص كتاب به اصطلاح مقدس يه مشت نمونه خروار آورديم بدانند ادعاها تكرار شود بيشتر پته بيانات گوهر بار نوشته شده توسط جناب پولس گرانقدر و پيروان و همفكرانش در كتاب مقدس را تقديم خواهيم كرد
اگر لازم هست بيانات مضحك و البته مشمئز كننده كتاب مقدس درباره زن و حقوق زن را نيز تقديم ميكنم مشت از خروار در خصوص زن: در ميان هزار مرد میتوان يک مرد خوب يافت؛ اما در ميان زنان، يک زن خوب هم يافت نمیشود. عهد عتيق (كتاب جامعه سليمان ؛ بخش 7 ؛ آيه 28) which my soul has sought repeatedly, but I have not found. One man among a thousand I found, but a woman among all these I have not found. Ecclesiastes 7 28 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| _-_اقسام گناه از نگاه قرآن _-_ | fatemeh-55 | 19 | 6,315 |
۱۴/اسفند/۹۲ ۱:۳۴ آخرین ارسال: fatemeh-55 |
|
| چگونه با مخالفان برخورد کنیم؟-----(با استناد به قرآن کریم) | میلاد.م | 1 | 1,963 |
۲۲/آذر/۹۱ ۱۵:۲۳ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

چون دست روی هرچیزی بزارن کلی نقض توش پیدا میشه .

که زیر هر پست وجود دارد، گزارش چنین تخلفی را به ناظر بخش یا سایر مدیران اطلاع دهید و تصمیم گیری در آن مورد را به عهده آنان بسپارید.