کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با تفکیک و جدا کردنِ «قانون پوشش» و «حجاب» از یکدیگر موافق هستید؟
این نظرسنجی بسته شده است.
بله 50.00% 1 50.00%
خیر 50.00% 1 50.00%
تمام 2 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نه به حجاب اجباری (موضوعات تئوریکی)
۷:۴۰, ۱۲/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #1
آواتار
(۱۱/بهمن/۹۶ ۱۸:۰۸)سید ابراهیم نوشته است:  از سیره معصومین علیهم السلام بفرمایید. با گوش جان میشنویم.
(۱۰/بهمن/۹۶ ۱۹:۰۴)Mohammad Trust نوشته است:  1- در زمان صدر اسلام که حکومت بدست پیامبر بود یا در چند سالی که حکومت در دست امام علی بود ، آیا حجاب اجباری بود ؟

2- آیا جایی در قران یا سخنان معصومین گفته شده که به اجبار مردم را مجبور به داشتن حجاب کنید ؟

3- آیا عقل سالم چیزی را به اجبار قبول می کند ؟ یا بهتر است به مرور زمان مشاهده و بعد مورد قبول قرار گیرد؟
چون تاپیک دختر خیابان انقلاب از همون اول به ابتذال کشیده شده و بنا هم نداره از این رویه خارج بشه و الانم سعی میشه، خواسته مشخص این بانوان به را خواسته‌های سیاسی دیگر جریانات گره بزنند، این تاپیک در مورد "بحث تئوریکی" حجاب اجباری و نگاه معصوم (نقل قول آقای سید ابراهیم) است که شخصا چیزی نمیدانم و خواهش میکنم اهل فن وارد بشن!

[تصویر: o089946_UU.jpg]

«قانون پوشش» یک چیز است و اجبار یک «اعتقاد» چیز دیگر. موضوعی که در کشور و حتی در تاپیک قبلی کاملا باهم خلط شده و آن را به ابتذال کشیده !

اگر باور دارید که «حجاب» یک «اعتقاد» است، نمی‌توان آن را «اجبار» کرد اما برای «پوشش» به عنوان یک «رفتار اثرگذار بر جامعه» می‌توان قانون گذاشت و حدود آن را تعیین کرد (چیزی که در قانون نمی بینیم)

«کد پوشش» که در بسیاری از کشورها پذیرفته شده، دستورهای نوع پوشش و قوانین لباسی یکسانی است که در محیط‌های کار، آموزشی و... مورداستفاده قرار می‌گیرد.

[تصویر: f259517_dre.jpg]

پی نوشت :

1- می‌توان با حرکت «دختر انقلاب» مخالفت یا موافقت کرد اما برچسب زدن و فحاشی کردن نشانه تعصب کورکورانه و ضعف تفکر است.

2- تقلیلِ سخیفِ منازعاتِ سیاسی-اجتماعی و استفاده از عباراتی مثل "شوهر میخواهد" به قصد "تحقیر" برای فعالیت سیاسی دختر و بانویی که مخالف حرکتش هستید، توهین به همه بانوان از جمله مادران و خواهران خودتون هم هست.

3- این موضوع در بخش "اخلاق اسلامی و سیره معصومین" ایجاد شده تا هم به بررسی موضوع از این منظر بپردازد و هم مدیر بخش مذکور توانایی بیشتری در ممانعت از تغییر و انحراف بحث داشته باشد.

با تشکر از تذکر جناب درودگر
(۱۱/بهمن/۹۶ ۱۲:۰۴)mdroudgar نوشته است:  درمباحثه اختلاف وپرخاش تا حدودی مقبول است اما خروج از مسیر بحث آثار نا مطلوبی دارد ولذا مدیران حتما باید از تغییر مسیر بحث ممانعت کنند تا منحرف نشود والا در گیری آن هم درمسایل عقیدتی اجتناب ناپذیر است وتنها درسایه آزادی اندیشه میتوان رفتار اخلاقی معصوم را تعقیب نمود
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، سید ابراهیم ، سعدی ، آتئیسمو ، برف

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۱۳, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #21
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۰۶)دختر انقلاب نوشته است:  1- با اجبار حجاب به همه مخالفت وجود دارد نه با خود حجاب. البته توضیحات جناب درودگر هم درسته اما منظور من لزوما اون نبود.

2- اصلا این تاپیک برای همین ایجاد شده که آیا حکومت دینی حق دارد چنین اجباری را برای همه در نظر بگیرد؟ آقای سید ابراهیم که به بنده گفتن "با غوری که در تاریخ اسلام و... داشته اند تاکنون ندیدن یکی از وجود نازنین ائمه اطهار اجباری به حجاب در جامعه داشته باشند."

در تاپیک «دختر خیابان انقلاب» بخشی از صحبت‌های عبدالناصر رهبر مصر را قرار دادم.
در آنجا اخوان المسلمین درخواست کردن قانونی وضع بشه که «طرحة» (روسری) برای دختران و زنان «اجباری» بشه!
در کلیپ عبدلناصر میگه اگر من چنین کاری بکنم درواقع بازگشت به دوران «حاکم بامرالله» است.

پی نوشت : «حاکم بامرالله» ششمین خلیفه فاطمی مصر (375ـ411ق) است. او زنان را از درآمدن به خیابان بازداشت و کفشگران را بفرمود تا دیگر کفش زنانه ندوزند و زنان از هنگام صدور این فرمان تا مرگ خلیفه که هفت سال و هفت ماه به درازا کشید ناگزیر در خانه بماندند.

استدلال خیلی مسخره ایه

مثل اینکه بگیم چون داعش و طالبان زنان رو میکردن تو گونی پس حجاب بده

یه قاعده و قانون وجود داره به نام دین که شماها باهاش مشکل دارید و اهمیتی هم نداره

زنِ مسلمان باید حجاب داشته باشه

در حکومت دینی به قول خودتون زنان باید حجاب داشته باشند که یه حداقلی داره و خوشبختانه بجز افراد بیمار کسی با این قانون مشکل نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فنا ، Woodi2020
۱۹:۱۷, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #22

(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۰۶)دختر انقلاب نوشته است:  1- با اجبار حجاب به همه مخالفت وجود دارد نه با خود حجاب. البته توضیحات جناب درودگر هم درسته اما منظور من لزوما اون نبود.

2- اصلا این تاپیک برای همین ایجاد شده که آیا حکومت دینی حق دارد چنین اجباری را برای همه در نظر بگیرد؟ آقای سید ابراهیم که به بنده گفتن "با غوری که در تاریخ اسلام و... داشته اند تاکنون ندیدن یکی از وجود نازنین ائمه اطهار اجباری به حجاب در جامعه داشته باشند."

در تاپیک «دختر خیابان انقلاب» بخشی از صحبت‌های عبدالناصر رهبر مصر را قرار دادم.
در آنجا اخوان المسلمین درخواست کردن قانونی وضع بشه که «طرحة» (روسری) برای دختران و زنان «اجباری» بشه!
در کلیپ عبدلناصر میگه اگر من چنین کاری بکنم درواقع بازگشت به دوران «حاکم بامرالله» است.

پی نوشت : «حاکم بامرالله» ششمین خلیفه فاطمی مصر (375ـ411ق) است. او زنان را از درآمدن به خیابان بازداشت و کفشگران را بفرمود تا دیگر کفش زنانه ندوزند و زنان از هنگام صدور این فرمان تا مرگ خلیفه که هفت سال و هفت ماه به درازا کشید ناگزیر در خانه بماندند.
درود برشما
شاید اگر اینگونه سوال کنید به نتیجه زودتر میرسید
آیا آیه یا روایتی ویا سند تاریخی براجبار حجاب درجامعه وجوددارد؟ لطفا بنویسید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۹:۱۷, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۱۳)عبدالرحمن نوشته است:  در حکومت دینی به قول خودتون زنان باید حجاب داشته باشند
خیر این نظر شماست. یک فکت از معصوم بیاورید که حجاب را اجباری کردن. آقای سید ابراهیم هم گفتن چنین چیزی نبوده.

در مورد قانون پوشش هم توضیح دادم. سعی کنید در چارچوب مشخص شده تاپیک بحث کنید.

در تاپیک‌ها خودتون آزاد هستی هر مطلبی بنویسید اما اینجا تاکید شده سوالات چه هستن.
اگر سواد کافی ندارید، لزومی به قلم فرسایی نیست
۱۹:۱۸, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #24
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۱۷)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
شاید اگر اینگونه سوال کنید به نتیجه زودتر میرسید
آیا آیه یا روایتی ویا سند تاریخی براجبار حجاب درجامعه وجوددارد؟ لطفا بنویسید

آیا شما در تمامی باید ها و نبایدهای زندگیتون به روایت،آیه یا سند تاریخی مراجعه میکنید ؟ (با فرض مسلمان بودن)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar
۱۹:۲۱, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #25

(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۱۸)عبدالرحمن نوشته است:  آیا شما در تمامی باید ها و نبایدهای زندگیتون به روایت،آیه یا سند تاریخی مراجعه میکنید ؟ (با فرض مسلمان بودن)
درود برشما
بله درزندگی شخصی حتما بمرجع دینی مراجعه میکنم. ولی درمورد جامعه باید دید طبق قانون اساسی چه باید کرد؟ منتها آنانکه مدام برطبل حجاب میزنند ابتدا باید سند ارائه کنند واگر هم ندارند مانند بنده عمل کنند
۱۹:۲۴, ۱۴/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۶ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۱۷)دختر انقلاب نوشته است:  خیر این نظر شماست. یک فکت از معصوم بیاورید که حجاب را اجباری کردن. آقای سید ابراهیم هم گفتن چنین چیزی نبوده.

در مورد قانون پوشش هم توضیح دادم. سعی کنید در چارچوب مشخص شده تاپیک بحث کنید.

در تاپیک‌ها خودتون آزاد هستی هر مطلبی بنویسید اما اینجا تاکید شده سوالات چه هستن.
اگر سواد کافی ندارید، لزومی به قلم فرسایی نیست

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-44...#pid388348

جواب شما در لینک بالا داده شده نیازی به ارجاع به صحبت های سید ابراهیم نیست ...شاید اشتباه کنه ایشون

من سواد کافی دارم لیکن شما با پیش فرض درستی افکار خودت و لجبازی اومدی که تالارو بهم بزنی و حقیقت برات ارزشی نداره

ارسالایی هم که میزنم برای افرادیه که سوال براشون پیش میاد نه برای امثال شما

(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۱)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
بله درزندگی شخصی حتما بمرجع دینی مراجعه میکنم. ولی درمورد جامعه باید دید طبق قانون اساسی چه باید کرد؟ منتها آنانکه مدام برطبل حجاب میزنند ابتدا باید سند ارائه کنند واگر هم ندارند مانند بنده عمل کنند

شما در مورد خوردن خربزه با عسل به کدوم مرجع دینی صرفاً مراجعه میکنی؟

دقت کن به سوالم

دیکتاتور هم که هستی حداقل بگو خودم اینطور رفتار میکنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar ، فنا
۱۹:۳۰, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۴)عبدالرحمن نوشته است:  نیازی به ارجاع به صحبت های سید ابراهیم نیست
ایشان به عنوان فردی که مطالعات زیادی در این زمینه داشتن گفتن چنین چیزی نیست!
می‌فرمایید چنین چیزی هست و سواد کافی دارید، خیلی عالی "
از سیره معصومین علیهم السلام بفرمایید. با گوش جان میشنویم."

از جناب درودگر هم تقاضا دارم تا این آقا سخنی برای این ادعاشون از معصوم و اجبار حجاب نیاوردن بحث را با ایشون ادامه ندن تا تاپیک از مسیر اصلی خودش خارج نشه
۱۹:۳۲, ۱۴/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۳۲ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #28

(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۲۴)عبدالرحمن نوشته است:  1-شما در مورد خوردن خربزه با عسل به کدوم مرجع دینی صرفاً مراجعه میکنی؟
2-دیکتاتور هم که هستی حداقل بگو خودم اینطور رفتار میکنم
درود برشما
1-در رساله عملیه آمده است که درامور کارشناسی به کارشناس مراجعه کنید مثلا دراین مورد به پزشک خوراکی ها
2-نه اشتباه نکن (مثل بنده )منظورم پیروی ازقانون اساسی است حتما شما هم همینطور عمل میکنید
۱۹:۴۱, ۱۴/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۴۴ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول:از سیره معصومین علیهم السلام بفرمایید. با گوش جان میشنویم."

جواب شما در لینک مذکور موجود است

اما اگر دنبال این حدیثی که داشتن حجاب در ملاء عام اجباریست به عقلت شک میکنم و سید ابراهیم هم چنین حدیثی رو نداشته نه اونی که برای خودت میبافی

(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۳۲)mdroudgar نوشته است:  درود برشما
1-در رساله عملیه آمده است که درامور کارشناسی به کارشناس مراجعه کنید مثلا دراین مورد به پزشک خوراکی ها
2-نه اشتباه نکن (مثل بنده )منظورم پیروی ازقانون اساسی است حتما شما هم همینطور عمل میکنید

واضح تر بگو

قانع نشدم با سند و مدرک حرف بزن کدوم مرجع؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mdroudgar
۱۹:۴۹, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #30

(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۹:۴۱)عبدالرحمن نوشته است:  واضح تر بگو
قانع نشدم با سند و مدرک حرف بزن کدوم مرجع؟
درود برشما
بموجب رساله ایت الله سیستانی در مسایل کارشناسی درامور غیر دینی باید به اهل فن مراجعه کرد الان رساله دراختیار ندارد وفکر میکنم همه مراجع همین امررا دارند چرا که ارجاع به کارشناس ازامور عقلی است ودر جامعه هم مشاهده میکنید که همه درهر امری به کارشناسش مراجعه میکنند مثلا آقای شاهرودی براساس نظر کارشناس به آلمان رفتند وبرگشتند
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا