کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 16 رای - 3.94 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
معرفی «کاربران فعال» تالار بیداری اندیشه
۴:۲۶, ۲۵/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۰:۵۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام

همونطور که می دونید اهداف این تالار متعالی و معنوی است و هر کسی در آن فعالیت می کند نمی تواند به خاطر چیزی جز آن اهداف باشد.به همین خاطر تمام کارهای مدیران تالار بر این اساس است
اما برای متمایز کردن افرادی که فعالیت مستمر و بهتری دارند یک عنوان در نظر گرفته شده که این افراد را از سایرین متمایز کند.

ملاکهای انتخاب کاربر فعال:
ارسال پستهای کیفیت دار و نقدهای درست
دادن جوابهای مستدل و منطقی
آرامش در لحن پاسخ دادن
داشتن اطلاعات کافی در مورد زمینه های مطرح شده در تالار
عدم گرایش به مباحث سیاسی و تنش زا...

ضمنا دوستانی که پس از فعال شدن، به هر دلیلی بیش از 1 ماه ارسال جدیدی نداشته باشن، دیگر کاربر فعال محسوب نخواهند شد

البته این عنوان به معنای تایید تمام نظرات و آرا این عزیزان نیست.برای کسب اطلاعات بیشتر به موضوع گروههای کاربری رجوع کنید...

اولین کاربران فعال تالار آقایان mohamad و s-eyvazi-sa هستند.امیدواریم این عزیزان الگوی خوبی برای سایر کاربران باشند
جا دارد از سایر کاربرانی هم که فعالیت مناسبی دارند و این عنوان را نگرفتند تشکر و قدردانی خود را انجام دهم

«من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق»

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، oO DaViD Oo ، fs231 ، ELENOR ، haddii ، MAHDI59 ، zarati313 ، Amir ، fazel ، shakiba ، The Arrival ، خاک ، ایران ، MohammadMeraj ، bahar2006 ، سیماباروتیان ، زینت ، MESSENGER ، boghz ، سپهسالار ، nooromahdi ، mohammad008 ، EMPERATOR ، Secret ، janali ، kahf ، s_habibee ، am_po ، Resistance ، warior ، MohammadSadra ، حسن.س. ، m.hossein ، أین المنتظر ، بیداری اندیشه ، mohammad reza ، nasimesaba ، Farzaneh ، shafagh_mah ، شهیدطیبه واعظی ، نگار ، تفکر ، دل خسته ، TINCHY ، ANTI satan ، انتصـار ، saloomeh ، AMINI ، وحید110 ، hesam110 ، Agha sayyed ، azade ، نسیم ، mahdi jan ، netlog36 ، شهرام ، جوینده حق ، vahrakan ، فانوس *7* ، انصارالمهدی ، s.majid hashemi ، mj.fekri ، مجید املشی ، black ، خیبر110 ، مفقود الاثر ، farzad313 ، mhvvhm ، مهدی2012 ، ahmad1300 ، جویای حقیقت ، fatemeh ، omidman ، شیدا ، پرنیان ، ali0077 ، fiftynine ، danialdd ، ترنم ، رضوانه ، آفتاب ، ساقی ، شاهد ، Mohammad Trust ، عبدالرحمن ، Sakineh ، sarallah ، Bahar ، mohamad ، مجنون الحسین ، zahra11 ، سیمرغ ، میرزا احمد ، یاســین ، السا ، Hadith ، mahdy30na ، S.A.M ، حضرت عشق ، Eve ، محمدهادی ، OSZ ، sabrina ، نورالسادات ، Hadiss313 ، REYHANEH11 ، علی املشی ، قبیله منتظر ، mdroudgar

آغاز صفحه 32 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۰۵, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #311
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۶ ۹:۲۷)عبدالرحمن نوشته است:  خیلی رک بگم

با این نوع برخورد مدیران

انگار نون تالار توی این تقابل بین دلواپسای اسلام و ......هاست

ینی متوقف شدیم در مرحله این مباحث پیش پا افتاده

شدیم تریبونِ ....ها

از امکانات تالار به نفعشون استفاده میکنن

و اینکه.... همه شون عین هم نیستن بعضیاشون مواجهه میکنن با همونا!

دقیقاً همینه،
اینجا که باید تریبون مطالب اسلامی و ارزشی ناب باشه، شده تریبون 1 سری مجهول المکان مزخرف گوی بی شرم
اصلاً انگار کارکرد تالار عوض شده. همین جا رو هم نمی تونند برای ارزشی های ببینند.............
۱۳:۱۵, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #312
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۰:۳۳)mahdy30na نوشته است:  واقعا متاسفم برای ذهن های بیمار .
در تکمیل فرمایشات شما و ابراز تاسفتون برای «ذهن‌های بیمار» کمی توضح لازمه (می‌تونین بعدا منتقل کنین)

ذهن‌های بیمار، کسانی هستن که چهل ساله جواب منتقدین رو وقتی زورشون نمیرسیده با توهین، فحاشی، برچسب زنی و نهایتا سکوت و فرار میدادن!

و وقتی زورشون میرسیده، باطوم و زندان و اعدام. (تقلیل این موضوع در تالار میشه همین رفتاری که حتی با اکانت‌های فیک به مدیریت هجوم ببرن و او را مورد توهین قرار بدن و جوی ایجاد کنن که کسی از ترس توهین نتونه حرف بزنه)

ذهن‌های بیمار کسانی هستن که در عین اقلیت بودن در موضوعی، توهم اکثریت بودن دارن (نظرسنجی درباره حجاب‌اجباری سال۹۴ از سوی وزارت فرهنگ‌وارشاداسلامی نشان‌می‌دهد تنها در استان خراسان جنوبی تعداد موافقان حجاب اجباری از مخالفان بیشتر است ولاغیر)

[تصویر: o398058_photo_2018-02-03_23-08-20.jpg]

ذهن‌های بیمار، برای اثبات توهم اکثریت بودنشون، حتی در یک تالار دست چین شده هم نمی‌توانند رای اکثریت مطلق را بدست آوردن.
موافقان حجاب اجباری:

09-
10-

مخالفان حجاب اجباری:

04-del@
06-

پی نوشت: آری چقدر باید متاسف بود برای این ذهن‌های بیمار
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۲۷, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #313
آواتار
جناب، شما قواعد اولیهء بحث در تالار رو هم بلد نیستید، بفرمایید موضوع دلچسب و دلخواهتون رو تو تاپیک مطلوبتون ادامه بدهید، همه جا شلنگ تخته نیندازید و نظم تالار رو به هم نزنید

پی نوشت: اونچه که لیاقت خودتون هست، به دیگران نسبت ندهید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۵:۳۸, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #314
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۵)دختر انقلاب نوشته است:  در تکمیل فرمایشات شما و ابراز تاسفتون برای «ذهن‌های بیمار» کمی توضح لازمه (می‌تونین بعدا منتقل کنین)

ذهن‌های بیمار، کسانی هستن که چهل ساله جواب منتقدین رو وقتی زورشون نمیرسیده با توهین، فحاشی، برچسب زنی و نهایتا سکوت و فرار میدادن!

و وقتی زورشون میرسیده، باطوم و زندان و اعدام. (تقلیل این موضوع در تالار میشه همین رفتاری که حتی با اکانت‌های فیک به مدیریت هجوم ببرن و او را مورد توهین قرار بدن و جوی ایجاد کنن که کسی از ترس توهین نتونه حرف بزنه)

ذهن‌های بیمار کسانی هستن که در عین اقلیت بودن در موضوعی، توهم اکثریت بودن دارن (نظرسنجی درباره حجاب‌اجباری سال۹۴ از سوی وزارت فرهنگ‌وارشاداسلامی نشان‌می‌دهد تنها در استان خراسان جنوبی تعداد موافقان حجاب اجباری از مخالفان بیشتر است ولاغیر)

ذهن‌های بیمار، برای اثبات توهم اکثریت بودنشون، حتی در یک تالار دست چین شده هم نمی‌توانند رای اکثریت مطلق را بدست آوردن.
موافقان حجاب اجباری:

09-
10-

مخالفان حجاب اجباری:

04-del@
06-

واقعا درکتون نمیکنم..چرا میخواید نظر خودتون رو هرجوری شده تحمیل کنید ....اگر یه مطلب از جایی بذاریم میگید منبعش کو و فلان...بعد خودتون یه آمار مبهمی میذارید بعد بخاطر اینکه گندش درنیاد میگید خراسان جنوبی فلانه....اصلا گیریم درست باشه نظر علما و قرآن و..براتون مهمه یا مردم...بعد واقعا بحث بیخودی هست که بیایم بگیم اجباری باشه یا نه چون جامعه اسلامی هست حداقل باید تو جامعه رعایت بشه حالا تو خونشون هر ...میخوان بکنن...کسی که داره غرق میشه غلط میکنه بقیه رو هم با خودش بکشه پایین
..
.اگر هم حرفی مونده برید تو تایپیکتون ادامه بدید...اینجا جاش نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فنا ، MohammadSadra
۱۵:۵۱, ۱۵/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #315
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۳:۱۵)دختر انقلاب نوشته است:  در تکمیل فرمایشات شما و ابراز تاسفتون برای «ذهن‌های بیمار» کمی توضح لازمه (می‌تونین بعدا منتقل کنین)

موافقان حجاب اجباری:

09-
10-

مخالفان حجاب اجباری:

04-del@
06-

پس پاسخی برای مطالب نبود که تنها تاسف بدردتون خورد . این هم نشون داد که چقدر اشنابه مطالب هستین و جز ادای متفکرا رو در بیارین کاری دیگه نمیتونین بکنین . Smile

منبع این امار" لینک " ؟
نمیدونم از کی حکم خدا شده اراده مردم .
کسی ادعای اکثریت نداره گرامی ، اگه مبنا بر اکثریت باشه که باید بگیم بودایی ها بر حق و چون اکثریت هستن حقیقت رو بایداز زبان اونها گرفت Smile اینم گوشه ای از ذهنی که بیمار هست .
اتیسمو مگه محدودیت ارسال نداره ؟ چطور نظرش رو ثبت کردین ؟
شما میتونی کمپین نخوردن رو هم اجرا کنی و امار بگیری و نشر بدی و کلی هم رای بدن بر نخوردن ایا این امار با هر نتیجه عقلانی هست ؟ Huh
مثلا امار بگیریم در اینکه ایا مردم دنیا دوست دارن هرطور که میل دارن زندگی کنن یا اینکه قانون مند باشن ؟ اگه تواین امار نتیجه حاصل بشه که هرکی میخواد به روش خودش زندگی کنه اجساس نمیکنین باید به قئه تعقل امار گیر و طراح و پاسخگو ، شک کرد ؟
شما فقط مشکل داری به اینکه حجاب اجباری و من نمیخوام ، و میخوام اصلا بدون شال و روسری و با یه تیپ خود خواسته بیام بیرون ؟ گرامی ما که الانشم داریم همینطوری میبینیم . طرف قد تخفیف شال رو سرش هست . همونم برای کلاسش گذاشته .
مشکل ذهن بیمار چیز دیگست گرامی .
امیدوارم کمی اون عقل رو بکار ببرن گرامیان و حداقل در حد نو تحویل خاک ندن Smile

مدیریت و نظارت مطالب بی ارتباط با ایت تاپیک رو انتقال بدن به مسیر خودش .

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Woodi2020 ، فنا ، MohammadSadra
۶:۲۹, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #316
آواتار
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۵:۳۸)علی املشی نوشته است:  چرا میخواید نظر خودتون رو هرجوری شده تحمیل کنید
کاملا واضحه چه کسانی نظر خودشون رو "هر جوری شده" دارن تحمیل میکنن.
آیا من دائم دارم توهین و تهمت می‌زنم و فضایی را بوجود آوردم که حتی یه دختر 19 ساله هم در تالار از ابراز نظرش، ترس شنیدنِ توهین داشته باشه؟

آیا من تردید و ذهنیت کثیفی که در مورد مامان یا اعضای دختر فامیل‌مون دارم را به شما (فرض کن دختری) نسبت دادم و گفتم "بعدا در آینده برهنه میشی؟"

آیا من در ارسال‌هام به شما (فرض کن دختری) متلک جنسی انداختم و گفتم "تنها وجه مشترکتت با زنان سرزمینم ... " است؟

آیا من بابت توهمی که از سیره معصوم در مورد اجبار حجاب در جامعه داشتم به آقای سید ابراهیم توهین کردم و او را کم‌ اطلاع خطاب کردم و انواع برچسب‌ها رو بهش زدم در حالی که تا الان فکتی برای رد سخن آقای سید ابراهیم ارائه ندادم؟

[تصویر: i19703_Capture_3989.jpg]

پی‌نوشت : آیا دوست داری کسی به «خواهر خودت» صرف اینکه با اندیشه‌اش موافق نیست، اینهمه توهین بکنه؟
اگه پاسخت مثبته پس چشاتو روی توهین‌هایی که اینجا به من میشه، ببند و بیا باز منو محکوم به تحمیل نظرم کن و
مطمئن باش بر خلاف خودت، من درکت خواهم کرد.
(۱۵/بهمن/۹۶ ۱۵:۳۸)علی املشی نوشته است:  واقعا درکتون نمیکنم
۹:۱۴, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #317
آواتار
نقل قول:الان دوستان شما با برچسب زنی و فحاشی مکرر، فضایی رو بوجود آوردن که یک دختر 19 ساله از ابراز نظر خودش واهمه داره که نکند مورد توهین شماها قرار بگیره!

بچه ها مواظب باشید...روحیه این گروه خیلی ظریفه

[تصویر: 189174575.jpg]

چقدر نفاق و دورویی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۰:۳۷, ۱۶/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۵۷ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #318
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۶ ۶:۲۹)دختر انقلاب نوشته است:  آیا من دائم دارم توهین و تهمت می‌زنم و فضایی را بوجود آوردم که حتی یه دختر 19 ساله هم در تالار از ابراز نظرش، ترس شنیدنِ توهین داشته باشه؟
مظلومیت در ارسال های شما موج میزنه ....

پ.ن.
شما که نمی تونی نظراتت رو بگی، این شدی، اگر میتونستی چی میشدی؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MOHSEN-Z
۱۷:۲۸, ۱۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #319
آواتار
(۱۶/بهمن/۹۶ ۱۰:۳۷)MohammadSadra نوشته است:  مظلومیت در ارسال های شما موج میزنه ....

شما که نمی تونی نظراتت رو بگی، این شدی، اگر میتونستی چی میشدی؟؟؟؟
شما خودتون رو به "... تعمدی زدین" ؟؟؟ مطئنم نزدی، می‌دونی چرا؟ چون از کسی که هنوز فرق «سعید زیباکلام» با «صادق زیباکلام» را نمیفهمه، انتظار ندارم متوجه بشه که منظورم از دختر 19 ساله، خواهرم آیدا77 بود نه خودم !!!
که به‌خاطر جوی که "اوباش" بوجود آوردن، اول باید باهاتون طی کنه که "لطفا بدون توهین جواب منو بدین"

[تصویر: m952486_Opera_Snapshot.jpg]

پی نوشت 1: هرکی پست‌هامو بخونه کاملا متوجه میشه، هیچ ترسی از مذکر اوباش ندارم. (باز بیا جزع و فزع کنین که آی این به من بی ادبی کرده، آی ببینین به من چی گفته)

پی نوشت 2: سعی کنید دفعه بعد، اگر کسی خطایی رو، خصوصی بهتون تذکر داد و شماهم ازش تشکر کردین و زیرش نوشتین "ارادتمند محمدصدرا"، برای حفظ ظاهر هم که شده، بعدش یه سری حرمت‌ها رو نگه داری و اینجوری فهم و شعور خودتو به‌خاطر دفاع از توهین رفیقتون به نمایش نذاری !

والسلام !
۰:۲۱, ۱۷/بهمن/۹۶ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/بهمن/۹۶ ۰:۲۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #320
آواتار
جواب شما رو دوست عزیزم III I III دادند.

مولا اميرالمؤمنين علي عليه السلام:

احمق الناس من ظنّ انه اعقل الناس.

احمق‌ترين مردم كسي است كه خود را عاقل‌ترين مردم می‌داند.

ميزان الحكمه: ج3، ص 237

حضرت عيسي عليه السلام:

داوَيْتُ المَرْضى فشَفَيتُهُم بإذنِ اللّه ِ ، و أبْرَأتُ الأكْمَهَ و الأبْرَصَ بإذنِ اللّه ِ ، و عالَجْتُ المَوْتى فأحْيَيتُهُم بإذنِ اللّه ِ ، و عالَجْتُ الأحمَقَ فلَم أقْدِرْ على إصْلاحِهِ.

المُعجَبُ برأيهِ و نَفْسِهِ ، الّذي يَرى الفَضلَ كُلَّهُ لَه لا علَيهِ ، و يُوجِبُ الحقَّ كُلَّهُ لنَفْسِهِ و لا يُوجِبُ علَيها حقّا ، فذاكَ الأحمَقُ الّذي لا حِيلةَ في مُداواتِه.

من بيماران را معالجه كردم و آنان را شفا دادم كور مادرزاد و مرض پيسى را به اذن خدا مداوا نموده و مردگان را زنده كردم
ولى آدم احمق را نتوانستم اصلاح و معالجه كنم.

پرسيدند: يا روح الله ! احمق كيست؟

فرمود:
شخصى خودپسند و خودخواه است كه هر فضيلت و امتيازى را از آن خود مى داند
و هر گونه حق را در همه جا به خود نسبت مى دهد
و براى ديگران هيچ گونه احترامى قائل نمى شود
و اين گونه آدم احمق هرگز قابل مداوا و اصلاح نيست.

اختصاص: ص 221
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، سدرة المنتهی ، عبدالرحمن ، علی املشی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

[-]