|
انتقاد از ایجاد بعضی تاپیک ها
|
|
۱۶:۴۴, ۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برای خیلی از کاربران متأسفم!!!!!!! دوستان من اینجا اسمش تالار بیداری اندیشه است . و مطالب داخل این تالار برای مطلع کردن شما عزیزان از حقایق پنهان جهان هستش. ولی متأسفانه در این تالار تقریبا عده بسیار زیادی سراغ مطالب پرمحتوا نمیرن . متأسفانه تازگی ها هم مطالب بی محتوا که با عنوان های سرگرمی و مشاعره و ... در تالار بسیار زیاد شده . باز دوباره متأسفانه بازدید و مشارکت در این مطالب حیرت انگیزه . ( 24 صفحه در یک روز!!!! ) این تالار هیچ توقعی از کاربران نداره که در بحث ها شرکت کنند !!!! ولی حداقل بازدید که باید انجام بشه. بخدا بعضی از تالارها رو آدم وقتی بهشون سر میزنه احساس غربت میکنه !!! بحث هایی مثل دشمن شناسی از منظر امام علی خداوکیلی چندتا بازدید داشته ؟؟؟ لطفا کمی رعایت کنید . برای روشنفکرایی مثل شماها زشته !!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۷:۳۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
بسم الله
دوستان اون تاپیک مشاعره به نظر بنده کاملا بیراهه رفته.و کسی پیدا نمیشه همه ی اون اشعار رو مطالعه کنه.فقط پشت سر هم شعر میذارن.بهتر بود از اشعار پر محتوا تر و بهتر استفاده میشد حداقل. بنده واقعا تاسف میخورم وقتی می بینم از قسمت قرآن کریم اینقدر کم بازدید میشه.اما از مشاعره اینقدر زیاد. اخیرا تاپیکی با نام مشاعره از نوع قرآنی (مقارئه) که لینکش در امضای بنده موجوده ایجاد شده ولی به علت مشارکت و استقبال شدید دوستان تقریبا متروکه مونده.و تاپیکی هم با نام مشاعره احادیثی ایجاد شده که استقبال از اون هم چندان نیست. بنده دعوت میکنم دوستان رو که به این دو تا موضوع سر بزنن و در اونها شرکت کنند، و دعوت میکنم از قسمت قرآن کریم بسیار دیدن کنید. و از مدیران خواهش میکنم قسمت قرآن کریم رو از زیرمجموعه بودن اصول عقاید شیعه خارج کنند. |
|||
|
|
۱:۴۲, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بازم که تاپیک گهر بار و پر طرفداره مشاعره شروع به کار کرده و به کارش ادامه میده!!!!!!!!!!!!!!!!1
با اینکه من برای تالارمون کاری نکردم چون در حدی نیستم که کاری بکنم و همه ی سعیم اینه که از حرفای اساتیدم تو تالار استفاده کنم برای آدم شدنم اما وقتی مطالبی مثل مشاعره رو میبینم بد جور حالم بد میشه.....فقط یکی بیاد یک فایده ی این تاپیک رو برای من بگه..... به نظر من هرکسی که میخواد در این تالار تاپیکی ایجاد کنه در باید اول به این سوال خودش جواب بده آیا این تاپیک در بیداری اندیشه تاثیری داره؟ |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
سلام!
بچه ها این درست نیست که مثلا تاپیک هایی مثل مشاعره این همه بازدید دارن ولی کلا تاپیک های بخش کتاب یا مثلا بخش هنر اسلامی هیچ توجهی بهشون نمیشه! یعنی مثلا هیچ کدوم از ما کتابی نخوندیم که برامون مفید بوده باشه و بخوایم اون رو به دیگران هم معرفی کنیم تا برا اون ها هم قابل استفاده باشه؟ این خودخواهی نیست؟ ![]() یکیم من وقتی علاقه ی وافر دوستان رو به مشاعره دیدم بهشون پیشنهاد دادم که حداقل بیاین از اشعار مذهبی استفاده کنیم تا اینجوری بیشتر با اشعار مذهبی آشنا بشیم... ولی متاسفانه پیشنهادم با استقبال چندانی روبرو نشد... ![]() یا علی |
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۱۲/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/دی/۹۰ ۱۱:۰۵ توسط دیدگاه نوین.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۰ ۱:۴۲)boghz نوشته است: بازم که تاپیک گهر بار و پر طرفداره مشاعره شروع به کار کرده و به کارش ادامه میده!!!!!!!!!!!!!!!!1 با سلام خدمت دوست گرامی ... بنده به عنوان کسی که تایپیک مشاعره رو ایجاد کرده خودم رو موظف میدونم نسبت به این حرف شما واکنش نشون بدم . همه میدانیم که در آثار کهن و ادبی ایرانیان خصوصا بعد از اسلام ، مفاهیم والا و ارزشمندی نهفته است . مشاعره باعث میشه که خودی بجنبانیم و به سراغ کتاب ها و دیوان های شعری برویم که در کنج کتابخانه هایمان ، در حال خاک خوردن است . مسلما مشاعره به خاطر جذابیتی که داره باعث ترغیب ما برای رفتن به سمت شعر میشه و موجب استفاده از مفاهیم این اشعار میشه . به علاوه مشاعره یک نوع تفریح سالم است که میتونه گنجینه لغات فرد و اطلاعات عمومی رو هم بالا تر میبره . (۱۲/دی/۹۰ ۱۰:۵۶)N.Mahdavian نوشته است: سلام! دوست گرامی محترم ، بالا بودن میزان بازدید یک تایپیک و پایین بودن بازدید تایپیک دیگر دلیل بر این نیست که بیام و اون رو بکوبیم . همونطور که در بلا هم گفتم مشاعره فواید بسیار زیادی داره و ما باید به خاطر بازدید این تایپیک خوشحال باشیم . دوما من به این دلیل با اینکه فقط اشعار مذهبی بگیم مخالف بودم که با این کار افراد رو محدود کردیم . من گفتم هر نوع شعری که میتونید بگید چه مذهبی چه عرفانی و عاشقانه و ... |
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۰ ۱۱:۰۱)دیدگاه نوین نوشته است: دوست گرامی محترم ، بالا بودن میزان بازدید یک تایپیک و پایین بودن بازدید تایپیک دیگر دلیل بر این نیست که بیام و اون رو بکوبیم . همونطور که در بلا هم گفتم مشاعره فواید بسیار زیادی داره و ما باید به خاطر بازدید این تایپیک خوشحال باشیم . سلام! دوست عزیز من نگفتم بیایم تاپیکی که بازدیدش زیاده بکوبیم بلکه گفتم تو همه ی تاپیکا شرکت کنیم و نذاریم بعضی تاپیک ها بی بازدید بمونه! مورد دیگه ای که هست اینه که چرا فکر می کنید اگه از شعرای مذهبی استفاده کنیم افراد محدود میشن اینجا یه فروم مذهبیه پس طبیعتا شعرهای مذهبی بیشتر با استقبال روبرو میشن تا شعرهای عاشقانه و.... دقت کرده باشین اولا بعضی از ناظرا هم تو این تاپیک شرکت می کردند ولی الان دیگه نه یکیم اینکه می دونین ما قبلا هم یه تاپیک مشاعره داشتیم که بسته شد اون موقع یکی از دوستان حرف جالبی گفت: (۲۰/شهریور/۹۰ ۲:۱۸)guided نوشته است: یک نکته کوچیک و جالب رو همه دوستان یادشون رفته!!! |
|||
|
۱۲:۱۵, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۰ ۱۱:۳۱)N.Mahdavian نوشته است: در گنجینه اشعار فارسی تعداد اشعار مذهبی نسبت به عرفانی و عاشقانه خیلی کمه . طبیعیه که پیدا کردن شعر مذهبی اون هم با یک حرف خاص مشکل است و کار هر کسی نیست . در مورد اون دوستمون هم که گفتید : به نظرم ایشون یک طرفه به قاضی رفته . قرار نیست کسی بیاد و این همه شعر رو بخونه . بلکه قرار است مشاعره باعث بشه فرد برای پیدا کردن شعر ، به گشتن در بین دیوان های شعری ترغیب بشه . همین کار خودش موجب افزایش گنجینه لغات و در مرحله بعدی استفاده از مفاهیم اون شعر میشه . هر کس از شعر پیدا کردن خودش سود میبره نه بیشتر . در ضمن اگر زیاد شدن اشعار یا به اصطلاح انباری شدن تایپیک چیز بدیه . پس بیایم و یک چهارم کل تایپیک های تالار رو ببندیم . خصوصا اون تایپیک که در مورد تصاویری که باید دید هست . کی حال داره این همه عکس رو نگاه کنه ؟؟؟ اصلا چرا راه دور بریم ؟ بیایم کلیه کتب پرحجم جهان رو از بین ببریم . چون کسی حال نداره این همه رو بخونه !!!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
۱۲:۳۷, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
(۱۲/دی/۹۰ ۱۱:۰۱)دیدگاه نوین نوشته است: سلام دوست عزیز ممنون به خاطر جوابی که دادین....حرف شما درست قبولش دارم ...اما توی همچین مشاعره ای طبیعتا هرکسی که میره شعری پیدا کنه اولین شعری رو که مثلا اولش الف داره انتخاب میکنه و دیگه به بار فرهنگی و ادبی و علمیش توجهی نداره و اینکه چند تا لغت جدید میتونه ازش یاد بگیره.....من با اینکه فقط شعر مذهبی نوشته بشه کاملا مخالفم اما شعرهایی گفته بشه که واقعا ارزششو داره و نکته ی خوبی چه از لحاظ داشتن لغات و چه از لحاظ محتوا و معنی داشته باشه تا گامی باشه در جهت یادگیری و بیداری اندیشه ....اما همچین مشاعره ای این امکان رو نمیده...نمیدونم شاید اگه یه تغییراتی تو قوانین این مشاعره داشته باشه بتونه مفید باشه با این هم که به بهانه ی اینکه بعضی تاپیک های دیگه کم بازدید هستند دره این تاپیکو تخته کنیم خیلی مخالفم....زیبایی به زور که نمیشه.... درآخر هم ازتون معذرت میخوام من در حدی نیستم که بخام یا حتی قصد این رو داشته باشم تا بگم تاپیکی حذف بشه یا بمونه.....ختم کلام من اینه ببینیم ته این راه کجا میره و مواظب باشیم وقتمونو الکی از دست ندیم دشمن هر روز داره با جدیت تمام برنامه هاشو اجرا میکنه ماها هنوز تو شناخت دین خودمون و راهمون میلنگیم چون اونا یه اسباب بازی دادن دست ما ماهم با اونا خووووب سرگرمیم.....(منظورم مشاعره نبود هرچیزه بی فایده ای بود)......یا علی |
|||
|
|
۱۶:۲۰, ۲۶/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۶ ۱۶:۳۳ توسط فنا.)
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
تا 10-20 روز قبل، با ایجاد کابری های تکراری و مطالب هجو، قصد به هم زدن تالار رو داشتند، توی این چند روز هم با ارسال مکرر تبلیغات مجهول، زشت و مجعول...
اونها که خسته نمی شوند، همهء تلاششون رو دارن می کنن برای حذف و به چشم نیامدن مطالب درست و ارزشمند.... باید فکری جدی کرد. |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۲۶/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۶/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۶ ۱۶:۳۰ توسط فنا.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
(۲۶/بهمن/۹۶ ۱۶:۲۴)عمار94 نوشته است: خانه از پای بست ویرانست / خواجه در بند نقش ایوانستالبته من اینقدر ها ناامید نیستم... همت اگر سلسله جنبان شود مور تواند که سلیمان شود باید همت کرد این تالار شاید به نظر ما (شاید) خیلی مهم نیاد، ولی گویا از دید اونوری ها، خیلی مهمه که دارن همه جوره می زننش... راستی، دیدن اینا هم جالبه: [img]http://forum.bidari-andishe.ir/ [/img]تازه واردان تمام تبلیغی!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی در مورد ایجاد تاپیک در تالار گفتگوی بیداری اندیشه | علی 110 | 0 | 1,794 |
۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|

![[تصویر: hbux_1111111111111111111111111111111111111.png]](http://uupload.ir/files/hbux_1111111111111111111111111111111111111.png)