|
کتاب العبقری الحسان فی احوال مولانا صاحب الزمان علیه السلام
|
|
۱۹:۴۵, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این کتاب توسط یک دوست خوب به من معرفی شده و من هم اون رو به شما معرفی میکنم:
درتوضیح این کتاب همین بس که علامه محمد حسین کاشف الغطاء (رحمة الله علیه) درباره اش نوشته : دراین کتاب شریف نگریستم و آن را از برترین حسنات عصر حاضر بلکه از مفاخر دهر یافتم ونیکو خدمتی است برای حضرت ولی عصر عجل الله فرجه و از باقیات صالحاتی است که از قلم مولای فاضل حضرت حجه الاسلام و ملاذالانام حاج شیخ علی اکبر نهاوندی دامت برکاته تراوش یافته است . کتاب شامل 5 بخش است: 1- آیات و سایر کتب آسمانی و اقوال کاهنان وساحران و نیز احادیث و اخبار از ائمه بزرگوار در بشارت ظهور 2- در باره ولادت ومعجزات و خوارق عادت آن حضرت که نام45نفر از علمای اهل سنت که قائل به تولد وحیات آن بزرگوار هستند آمده است. 3- نام هزار نفر یا بیشتر از کسانی که به هرنحوی از هنگام تولد تازمان مولف توفیق دیدار آن امام عالمیان را یافته اند. ذکر شده است. 4- شامل مدح انتظار فرج وعلایم ظهور است . میراث انبیا و معصومینی که با آن حضرت است ذکر شده و شرح حال آن بیان شده است شامل 9 جلد و 4000صفحه - متعلق به انتشارات مسجد مقدس جمکران قیمت: 42000 تومان. برای خرید این اثر به بخش کتب مهدوی فروشگاه اینترنتی یاران شاپ مراجعه فرمایید www.yaranshop.ir
|
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این یه درد دل هست
میدونم که گفتنش دردی رو دوا نمیکونه اما رو دلم سنگینی میکنه در حالی که وهابی ها و بهایی ها انبوهی از کتاب ها و cdها رو مجانی بین مردم پخش میکنند برای دزدیدن عقاید مردم و خاموش کردن حق و حقیقت این همه ادعای مسولین شما فکر میکنید چند نفر میتونن 42000 تومن پول بدن چه باید کرد از اینهمه غفلت و خیانت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ الهم عجل لولیک الفرج باز هم ممنون از معرفی این کتاب ارزشمند |
|||
|
|
۲۰:۲۸, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۳/دی/۸۹ ۲۰:۰۳)علی 110 نوشته است: این یه درد دل هست سلام من هم کاملا موفق صحبتت هستم و همیشه روی این مطلب فکر کردم توی این عصر تکنولوژی و هجوم دیوانه وار و گسترده ی نظام شیطانی واقعا ما نیاز به ایجاد یک حرکت عظیم داریم به نظر من این حرکت می تونه به صورت ایجاد گروهی باشه که شروع کنن به پیاده کردن کتابها به صورت نرم افزار و یا PDF کردن اونها که همه بتونن بهشون دسترسی داشته باشن مثلا من خودم می خواستم یه کتاب خیلی عالی رو بخرم که جلدهای متعددی داره و هنوز هم داره جلد های جدیدش ترجمه میشه ولی چون که حجمش بالاس قیمتش هم فکر کنم هر جلدش حدودا 14000 باشه ! البته اون افرادی رو که زحمت می کشن رو نمیشه به هیچ وجه بدون اجر گذاشت (نویسنده ، مترجم ، مولف ، ناشر و ... ) کارشون رو که براش خیلی وقت میگذارن یعنی نمیشه که اونا بیان و زحمت اساسی بکشن و ما خیلی راحت بیایم و کتابشونو فرضا توی یک CD کپی کنیم و برای روشنی ذهن مردم و به خیال ثواب رایگان بدیم حتما باید اونها اجر زحمتشون رو دریافت کنن حالا اگه بشه مثلا مسئولان کشور ( همونایی که میان این همه از تهاجم فرهنگی صحبت می کنن ) بیان و مثلا امتیاز کتابهای ارزشی رو خریداری کنن و به این صورت ( CD و اینترنت ) توی جامعه پخشش کنن خیلی کار خوبی میشه هم این همه کاغذ و به تبع اون درخت نابود نمیشه و هم این کتاب نداریم که توی کتابفروشی ها خاک بخورن ! در ضمن من خودم خیلی از کتابهای موبایل استفاده می کنم و خیلی لذت می برم که به راحتی می تونم توی اتوبوس یا هر جایی از وقتم برای یادگیری استفاده کنم
|
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۳/دی/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
فکر می کنم هر کس یه نگاه به زندگی نامه آیت الله نهاوندی بندازه به ارزش این کتاب پی میبره. ان شاالله که بتونیم تهیه اش کنیم.
قیمت بالای بعضی از کتابها به خاطر تیراژ پایینه مثلا اگه توجه کرده باشید کتابهای تست کنکور مخصوصا اونایی که شناخته شده هستن قیمت پایینی دارن چون به تعداد زیاد چاپ می شن. البته به گردن کلفتیه ناشر ! هم بر میگرده. اما در مورد pdf کردن کتاب ها من فکر می کنم این کار هم از نظر قانونی و هم شرعی درست نباشه. به هر حال حق نشر و چاپ کتاب در اختیار ناشر هستش. راستی دوستان. به نظر من اگه سعی کنیم خود کتاب رو بخریم خیلی بهتر از فایل pdf هست. فکر می کنم اینجوری چشم آدم در نمیاد! و اصلا خوندن کتاب به این شکل یه لطف دیگه ای داره. |
|||
|
|
۲۲:۲۷, ۱۷/دی/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
همينطور كه GUIDED عزيز گفت بهتر است مواظب شرايط شرعي و قانوني كار هم باشيم . لطفا بخاطر ثواب ، گناه نكنيم.
ولي فكر كنم PARISN بتونه وقت بذاره و بصورت خيلي خيلي فشرده و خلاصه مهمترين قسمتها و به نظر خودش بهترين قسمتها رو همينجا بياره . انشالله ثوابش نصيب هم خودش و هم دست اندركاران تهيه اين كتاب مي شود. اين به ميل و اراده معرفي كننده كتاب بستگي داره. |
|||
|
|
۱۷:۴۱, ۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام عليكم براي ديدن خلاصه كتاب العبقري الحسان به لينك زير رجوع كنيد http://www.m-mahdi.com/farsi/books/006/index.htm |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۵/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۲۱:۵۳ توسط یا صاحب الزمان.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام .
بنده بسیار بسیار مشتاق هستم این کتاب ارزشمند رو از این تاپیک دنبال کنم . میشه خواهش کنم شروع کنید ؟ عذر می خوام بنده پست بالا رو مطالعه نکرده بودم .
|
|||
|
۱۵:۵۸, ۱۴/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۱)jalalhaji نوشته است: به نام خدا ضمن تشکر این لینک تنها به ارائه ی بخش تشرفات کتاب شریف عبقری الحسان پرداخته که از نظر حقیر در مقایسه با سایر بخشها بسیار از اهمیت کمتری برخوردار است این کتاب مطالب بسیار مهمتری از مطالبی که در لینک بالا ارائه شده است را در خود دارد |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چکیده کتاب قیام و انقلاب مهدی، علیه السلام | kamelia | 0 | 1,428 |
۲۸/مرداد/۹۳ ۱۲:۴۴ آخرین ارسال: kamelia |
|
| کتاب شرح احوال وسخنان عارف واصل سید علی قاضی طباطبایی | مصطفي مازح7610 | 2 | 1,503 |
۳/دی/۹۲ ۸:۵۴ آخرین ارسال: غربت تشیع |
|
| کتاب عبقات الانوار فى امامة الائمة الاطهار عليهم السلام | mahdy30na | 0 | 1,311 |
۹/آذر/۹۲ ۱۳:۵۷ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| داستان هایی از تولد تا شهادت امام حسين علیه السلام | مجید املشی | 15 | 7,597 |
۱۹/آبان/۹۲ ۱۳:۵۵ آخرین ارسال: مجید املشی |
|
| چند کتاب مفيد در رابطه با اميرمؤمنان (عليه السلام) | مصطفي مازح7610 | 3 | 2,219 |
۱۳/مرداد/۹۲ ۱:۳۶ آخرین ارسال: آفتاب |
|
| سیر زمان تا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | میثاق | 1 | 1,947 |
۱۱/آذر/۹۱ ۱۸:۱۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| معرفی کتاب "شيوه مناظرات انبيا و امام صادق (علیه السلام)" | مجید املشی | 0 | 1,789 |
۲۵/مهر/۹۱ ۴:۰۹ آخرین ارسال: مجید املشی |
|