کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نجات غریق(مهم)
۱۹:۲۱, ۵/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با توجه به گفته ی رهبر معظم انقلاب مبنی بر جذب حداکثر و دفع حداقلی
( http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=9607 )
و همچنین تربیت نجات غریق برای کمک به کسانی که در حال غرق شدن هستند
پس از این که در تالار جستجو کردم موردی مشابه ندیدم همچنین بخشی مناسب تر از این (اگه بخشی مناسب تر است به آن انتقال دهید)
از شما دوستان عزیز تقاضا دارم در اینجا به بررسی راه های نجات کسانی که در حال غرق شدن هستند وکمک به برگردوندن کسانی که به زیر آب رفتن بپردازیم و تلاشی در این زمینه انجام دهیم بخصوص نوجوانان و جوانانی که گرفتار شدن و امیدی به برگشتشون هم هست از بزرگان هم تقاضای کمک و همکاری دارم .
برای شروع خود من ددر حال شفاف سازی برای یکی از همکلاسی هایم هستم و نیاز به کمک دارم تا بتونم با دلیل و منطق آنها را قانع کنیم .

به امید ظهور حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F_R ، أین المنتظر ، در جستجوی سختی ، janali ، محیصا ، yek Montazer ، Maysam-1st ، shia12 ، یاران مهدی ، oO DaViD Oo ، Ahmad-A.R.M ، hesam110 ، Agha sayyed ، زهرا خانم ، ساقی
۰:۳۲, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
من دوستی دارم پایبند به اسلام 100% اما محیط اطرافش داره غرقش می کنه و همچنان راهی براش پیدا نکردم تا برشگردونم
کسی می تونه کمک کنه ؟
امیدوارم از این تایپک استقبال بشه Undecided
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st
۲:۳۳, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
دو راه داره

یا غرق شده یا غرق نشده

در هر دو حالت بستگی داره خودش اهل هدایت شدن باشه یا نه!!!

اگه خودش بخواد هدایت بشه، قطعاً هدایت پروردگار شامل حالش خواهد شد(حتی اگه غرق شده باشه)

اما اگه نه اهل هدایت نباشه، هدایت خدا شامل حالش نمیشه
و مصداق آیه "صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ " رو پیدا میکنه

من در حد و اندازه ای نیستم که بخوام راه پیش روتون بزارم-اما اگه میتونی بهتر توضیح بده شاید دوستان راه حلی پیدا کردند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساقی
۳:۳۶, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
البته آیه ی "صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَرْجِعُونَ " مصداق انسان های منافقه. نه همه.

امضای أین المنتظر
www.kamitafakkor.blogfa.com

صفحه اینستاگرام:
hadithcity
soldierr313
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: janali ، ساقی
۱۵:۵۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱/شهریور/۹۰ ۰:۳۲)wonder نوشته است:  من دوستی دارم پایبند به اسلام 100% اما محیط اطرافش داره غرقش می کنه و همچنان راهی براش پیدا نکردم تا برشگردونم
کسی می تونه کمک کنه ؟
سلام
بهتر است شما دوستتون را با این تالار آشنا کنید
مدام باهاش صحبت کنید و بهش بگید مواظب چاه جلوی پاش باشه
به دوستتون کلیپ ها و سی دی های اسلامی بدید مثل سخنرانی های استاد رافئی پور دکتر عباسی و دکتر انوشه
راستی من میتونم تا حدودی به سوالاتش در مورد خداشناسی جواب بدم
به هر حال اگه به کمک خاصی احتیاج دارید تعارف نکنیدExclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: janali ، Maysam-1st ، میرزا احمد
۱۶:۱۴, ۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6

دوستان سلام

دوست عزیز اسلام رو با عمل باید معرفی کرد
برای دوستان و افراد نزدیک بهترین راه عمل مناسب و اخلاق خوبه
در عموم بید کار فرهنگی بشه
شما منظورت افراد دور و برت هست یا کلیت افراد؟
علی علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: janali ، میرزا احمد
۱۴:۳۴, ۳/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۳ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام

به نظر من پیشنهاد خیلی خوبی است و من مقصر اصلی این کم آگاهی عوام را مسئولین وقت میدونم.

بهترین کار هم اینه که حرفهای ایشان را در هر زمانی ملاک قرار بدیم و طبق اون عمل کنیم. مثلا ایشان اعلام میکنند امسال سال جهاد اقتصادی است. ما باید همه به سمت این مسیر برویم و در مسیر اقتصاد طبق فرمایشات ایشان با شتاب بیشتر گام برداریم .
همچنین می تونیم بسیاری از زوایای ناگفته ی شخصیت ایشان را به صورت گوناگون منتشر کنیم. چطور؟
دوستان ولایت مدار متاسفانه فکر می کنند که بهترین راه شناخت معرفی ایشان یعنی اینکه چند تا مقاله از سخنانشان را در وبسایت یا وبلاگ خودشون قرار بدند یا اینکه خیلی هنر کنند یه سی دی مذهبی با یه اتوران بسازند و تصویر ایشون رو توی اتوران قرار بدند و چند تا از سخنرانی هایشان را هم ضمیمه سی دی کنند!!!!!!!

ببیند هر کسی در هر شغلی باید کمک کنه. ما باید حرفها و طرز تفکر و دید ایشان را به صورت هنر و تصویر در بیاریم!
اول باید مقصد رو پیدا کنیم از سخنان ایشان و طبق اون مقصد شروع به تولید محتوا به صورتهای مختلف کنیم.

مثلا بینید یه مشکلی که الان باعث مظلومیت ایشان شده است درجه 1 نبودن ماست! چطور؟ اگر ما اینقدر که فرعیات و چیزهای بی ارزش توجه داریم به فرمایشات خدا و پیامبر و امام معصوم توجه داشتیم الان می توانستیم عمار امام خامنه ای باشیم. می توانستیم مالک اشترها مقدادها سلمان ها و ... برای ایشان باشیم.
ببینید مثلا ایشون چه سالی مساله شبیخون فرهنگی رو مطرح کردند و همچنین جنگ نرم رو . اما با غفلت ما این مساله با بروز فتنه ما رو از خواب بیدار کرد . در صورتی که اگر همون موقع ما فرمایشات ایشان را شاخص قرار میدادیم امروز تازه این مباحث رو شروع نمی کردیم!!

الان مثلا ما به جای گوش دادن به آهنگها و دیدن فیلمهای مختلف و ... که مضمونی بی ارزش دارند بیاییم سخنان ایشان و پیروان ایشون رو با گوش دل بشنویم و به اون سمت خیز بلندی برداریم نه اینکه در جا بزنیم!
الان جامعه ی ما توی همه چیز ساکن مونده و اون جور که شایسته ی کشور جمهوری اسلامی ایران است و اون جور که شایعه ی شیعه ی علی است عمل نکرده .

اگر همه ی ما به این باور برسیم که الان میدون جنگه و جنگ هم بین نیروهای خیر و شر هست باید سعی و تلاشمون رو دو برابر کنیم و به قول ایشان ما باید در همه ی عرصه ها قله باشیم.
مطمئن باشید بهترین راه شناخت ایشون به دیگران انجام دادن به فرمایشاتشان است. و اگر ما از خودمون شروع کنیم مطمئن باشید میتونیم به راحتی دیگران را هم جذب کنیم. Smile

به این سخنان خوب توجه کنید: Smile
نقل قول:جوان باید در درون خود، در دل خود، در وجدان خود احساس کند که نسبت به آینده این کشور، آینده این ملت، آینده این تاریخ مسؤولیت دارد. همین احساس مسؤولیت بود که در دوران دفاع مقدس، اکثر جوان های متعهد را به میدان دفاع کشاند. جوان ها می توانستند توی خانه های خودشان، زیر سایه پدرها و مادرها و ناز و نوازش آن ها بمانند، نه در زمستان ها در کوههای برف آلود و سربه فلک کشیده غرب، نه در تابستان ها در بیابان های تفتیده خوزستان حاضر نشوند و راحت باشند،
اما احساس مسؤولیت نگذاشت دنبال راحتی باشند. آنها توی میدان آمدند و نتیجه، یک نتیجه معجزآسا شد. من مشتاقم که جوان های ما قصه جنگ تحمیلی هشت ساله را بدانند که چه بود. این را بارها گفته ایم، افراد هم گفته اند و تشریح کرده اند، اما یک نگاه کلان به این هشت سال، با اطلاع از جزئیاتی که وجود داشته است، خیلی برای برنامه ریزی آینده جوان در روزگار ما مهم است. خوشبختانه کتابهای خوبی هم نوشته شده است. من با این که وقت زیادی ندارم، بسیاری از کتابهایی را که در باب مسائل دفاع مقدس هست، نگاه می کنم، برای خود من مفید است.

من به جوانها می گویم:تحصیل، تهذیب، ورزش. تحصیل کنید، یعنی نیروی خرد، فکر، مغز، علم در شما تقویت شود. از لحاظ علمی خودتان را تقویت کنید، پیش ببرید، نه فقط برای این که حرف شما در دیگری اثر کند، برای این که شما می خواهید یک ستونی باشید که این بنای عظیم، این کاخ مجلل- کاخ مدنیت و پیشرفت ملت ایران - روی این ستونها سرپا بایستد و بنا شود. در کنار تحصیل، تهذیب باشد.

جوان باید آرمانگرا باشد. از آرمان ها کوتاه نیایید. آرمان ها را بخواهید، قله ها را بطلبید تا یقین بکنیم که به نیمه راه لا اقل خواهیم رسید. البته اگر قله را بطلبید، بنده یقین می کنم به خود قله هم خواهید رسید. روحیه آرمانگرایی را که از جمله مصادیق(آن)،تمسک به اصول و مبانی فکر است، از دست ندهید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میرزا احمد
۶:۲۶, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱/شهریور/۹۰ ۱۵:۵۴)7zahra7 نوشته است:  
(۱/شهریور/۹۰ ۰:۳۲)wonder نوشته است:  من دوستی دارم پایبند به اسلام 100% اما محیط اطرافش داره غرقش می کنه و همچنان راهی براش پیدا نکردم تا برشگردونم
کسی می تونه کمک کنه ؟
سلام
بهتر است شما دوستتون را با این تالار آشنا کنید
مدام باهاش صحبت کنید و بهش بگید مواظب چاه جلوی پاش باشه
به دوستتون کلیپ ها و سی دی های اسلامی بدید مثل سخنرانی های استاد رافئی پور دکتر عباسی و دکتر انوشه
راستی من میتونم تا حدودی به سوالاتش در مورد خداشناسی جواب بدم
به هر حال اگه به کمک خاصی احتیاج دارید تعارف نکنیدExclamation

مشکی با اسلام وخدا شناسی نداره بلکه بچه پایبندیه ولی مشکلش با ولایت فقیه و امام خامنه ای است ، یعنی چون محیط خانواده اش رو تاثیر گذاشته و سخنان کذبی که به گوشش رسیده اگه مجموعه کلیپ هایی بود که غیر مستقیم یا مستقیم ولایت فقیه و آقا رو برای ایشون ثابت می کرد خیلی خوب بود من گشتم به غیر از چند دست نوشته پیدا نکردم
کلیپی ، سخنرانی از استاد رائفی پور و یا کسان دیگه ای ندارین که به این امر پرداخته باشه ؟ :s
۱۷:۳۱, ۵/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #9

دوستان سلام

کتاب ولایت فقیه امام خمینی رو پیدا کن و بده بهش بخونه
بهش نزدیک تر شو
چه می دونم با هم برین باشگاه، برین تفریح
صمیمی تر شدی ازش بخواه باهات بیاد یه مسجدی، هیئتی، بسیجی
اخلاق شما خیلی میتونه روش تاثیر بزاره
علی علی