|
انتقاد از ایجاد بعضی تاپیک ها
|
|
۱۶:۴۴, ۸/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۵:۳۴ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
برای خیلی از کاربران متأسفم!!!!!!! دوستان من اینجا اسمش تالار بیداری اندیشه است . و مطالب داخل این تالار برای مطلع کردن شما عزیزان از حقایق پنهان جهان هستش. ولی متأسفانه در این تالار تقریبا عده بسیار زیادی سراغ مطالب پرمحتوا نمیرن . متأسفانه تازگی ها هم مطالب بی محتوا که با عنوان های سرگرمی و مشاعره و ... در تالار بسیار زیاد شده . باز دوباره متأسفانه بازدید و مشارکت در این مطالب حیرت انگیزه . ( 24 صفحه در یک روز!!!! ) این تالار هیچ توقعی از کاربران نداره که در بحث ها شرکت کنند !!!! ولی حداقل بازدید که باید انجام بشه. بخدا بعضی از تالارها رو آدم وقتی بهشون سر میزنه احساس غربت میکنه !!! بحث هایی مثل دشمن شناسی از منظر امام علی خداوکیلی چندتا بازدید داشته ؟؟؟ لطفا کمی رعایت کنید . برای روشنفکرایی مثل شماها زشته !!!! |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۷, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۰ ۱۳:۱۰)seyyedi نوشته است: دوستان سلامشما یه خرده بگرد مطالب خوب خیلی مفید پیدا خواهی کرد مثل آیا می دانید دشمن شناسی امام علی(علیه السلام) تدبر در ایات قران پندها ودر قسمت جنگ نرم ومباحث اخرالزمان خیلی مطالب خوبی می تونی پیدا کنی |
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
من تاپیک مشاعره رو شروع کردم ، اما باور کنید یک چیز دیگه ای خواستم ، خواستم چند نفری شعر بگیم که این کار هم کار خوب و مفیدی هست ، اما نمی دونم یک دفعه ای چی شد که 190 درجه منحرف شد.
|
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
دیشب تاپیکی دیدم با عنوان مشاعره قرآنی . دوستان لطفا جهت مشاعره اصلی به اون تاپیک مراجعه کنید .
مشاعره خوبه ولی در سایتی مثل تالار بیداری اندیشه باید دارای محتوا باشه ( در کنار سرگرمی ) |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
دوست خوبم wakeup2012 ، من هم با شما هم عقیده ام. در اولین topic اینجانب با نام یکماه با شما دوستان تذکری دوستانه دادم که این سایت یک سایت صرفاً خبری نیست و میباست بیشتر موضوعات حول و حوش مهدویت باشد، اما میبینم برخی موضوعات خبری مانند بستنی 400هزارتومانی در برج میلاد+عکس و یا خبر موجودی بنام لیدی گاگا و ... آنقدر بیننده دارد که مطلبی با عنوان دیدار یار غایب و یا برای علامه حسن زاده دعا کنید ندارد. فکر میکنم تا حدی از مسیر فکری اصلی سایت ،بیداری اندیشه دور شده ایم. موفق باشید و خدایی. |
|||
|
|
۱۵:۲۶, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۸/شهریور/۹۰ ۱۶:۴۴)wakeup2012 نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم با سلام و احترام به دوستان عزیز این نکته را نباید از یاد برد که از "عدم" ، "نتیجه" ای نخواهیم گرفت ... در حقیقت ما چه بخواهیم و چه نخواهیم عده ی زیادی به سراغ مطالبی همچون جک(پیامکی= کوتاه) و شعر و مشاعره و کاریکاتور ، و سرگرمی های دیگر می روند ، حال اگر فاروم هایی که کار فرهنگی می کنند ، عقیم باشند و تولید نداشته باشند ، قطعا آلترناتیوها(جایگزینها)یی برای آنها وجود دارد که می تواند نامناسب باشد ... چه ایرادی دارد افرادی حتی برای گذراندن وقت در یک چارچوب معقول وقتشان را اینجا بگذارند ، شاید در این بین به جستارهای تاثیرگذار هم سر زدند ... |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۱۳:۴۵)wakeup2012 نوشته است: دیشب تاپیکی دیدم با عنوان مشاعره قرآنی . دوستان لطفا جهت مشاعره اصلی به اون تاپیک مراجعه کنید .خوب تاپیک "مشاعره از نوع واقعی" که من ساختمش قرار بود واقعی باشه ، یعنی کاربرها از خودشون شعر بگن ، شاعر بشن ، طبع شعری پیدا کنند ، اما خوب به بیراهه کشیده شد. به نظر من ناظر بخش باید ترتیب اثر می داد و پست های منافی با اصل تاپیک رو پاک می کرد و تذکر می داد. |
|||
|
۲۲:۳۳, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان فکر نمی کنید شاید یکی از دلایل از دین زده شدن بعضیها رفتار غلط ماست چرا ما ( مذهبی ها ) در اکثر اوقات باید دارای تفکر خشک و غیر قابل انعطاف باشیم ؟ چرا فقط می خواهیم دین رو از دیدی که خودمون داریم به همه بشناسونیم ؟ چرا سعی نمی کنیم به دید بقیه احترام بگذاریم ؟ انقدر همه چیز رو با خط کش و متر عقل خودمون نسنجیم دنیای اطراف ما یک ماکت نیست که سعی کنیم اون طوری که ما می خوایم اون و آدمهاش رو به سلیقه ی خودمون بچینیم ما نمی تونیم ارتباطمون رو با بعضی از تیپ ها به زعم اینکه منحرف هستند قطع کنیم و اونها رو ( شایدم خودمون رو به انزوا بکشونیم ) این بزرگترین اشتباه هست برای مثال : مسجدی رو در نظر بگیرید یک سئوال : مسجد جای چه چیزی هست ؟ حتما می گید جای عبادت ؟ پس جایگاه کلیدی مسجد چی میشه ؟ جایی برای مشورت مومنین ، دیدار مومنین ، خبر از حال یکدیگر و کمک به همسایه های نیازمند و خیلی از چیزهایی که ما توجهی بهش نداریم حالا یک عده جوون با پیش زمینه های مذهبی میان به مسجد برای نماز با هم دوست میشن و معمولا به خاطر محیط زیبا و معنوی مسجد سعی میکنند که بعد از نماز دور هم باشن بعد از نماز با هم میگن می خندن و شاید توی همون مکان با هم شوخی بکنند به اقتضای سنشون اگر بخواهیم از دیدگاه ایزو متریک بعضی به قضیه نگاه کنیم باید این افراد رو فورا از مسجد خارج کنیم و گوششونو بپیچونیم ! چرا ؟ چون از دیدگاه مطلق بعضی مسجد فقط جایی هست برای عبادت و فوقش دیدار مومنین ، و افرادی باید در این مکان مقدس دور هم جمع بشند که آدمهای کاملا سنگین ، با وقار ، و عالم باشند و مباحث علمی و دینی مطرح کنند و با هم بحث کنند ( البته واقعا این خیلی عالی هست ) ولی آیا همه ی آدمها با هم یکسان هستند ، از نظر خلقیات و استعدادها فقط یک سئوال دیگه : چرا مساجد ما جایی شده فقط برای افرادی با سنین بالا و بعضا عده ای جوان و نوجوان با پیش زمینه ی دینی فضای معنوی ای که مسجد دارای اون هست ، همه ی انسانهای سالم رو به خودش جذب میکنه چرا بعضی ، علی الخصوص جوونها به این محیط زیبا کمتر رفت و آمد دارند ؟ خواهش می کنم خواهش می کنم یکم دیدمون رو عوض کنیم |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
(۱۹/شهریور/۹۰ ۲۲:۳۳)oO DaViD Oo نوشته است: سلام دوست عزیز به خدا من آدم خشک مذهبی نیستم . هدفم از ایجاد این پست و نوشتن چنین مطلبی این بود تلنگری به کاربران محترم سایت زده باشم . شاید در پست های مفیدتر بیشتر شرکت کنند . فقط و فقط همین . ( در ضمن من نفر سوم مسابقه مشاعره در بین مدارس راهنمایی مشهد شده بودم !!!! ) |
|||
|
|
۲:۱۸, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
یک نکته کوچیک و جالب رو همه دوستان یادشون رفته!!!
این چه جور مشاعره ایه!!!؟؟ ![]() مشاعره آداب و قوانین خودش رو داره. ای کاش به جای مشاعره می گفتید هر کس شعری که روش تاثیر داشته رو بذاره خداییش الان تاپییک مشاعره تبدیل به انباری نشده!!!؟؟؟ کسی حوصله خوندن اون همه شعر رو داره؟؟!! چی بگم والا!! همه جا دچار افراط و تفریطیم. با این روش که دوستان توی اون تاپیک در پیش گرفتن ارزش شعر رو هم زیر سوال بردن. |
|||
|
|
۵:۱۴, ۲۰/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۵:۲۶ توسط semnani.)
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام
نمی دونم چرا بعضی ها فقط می خواهند عقاید خودشان رو به زور دیکته به دیگران کنند !؟ برادر من خواهر من کجای مشاعره بده ؟! یه پند خیلی حکیمانه هست که میگه : « یکی داشت غرق میشد داد و فریاد می کرد دنیا داره غرق میشه یکی داشت به بحرفاش گوش می داد که گفت دنیا کجا بود خودت داری غرق میشی...... » . من با اینکه با این جور چیزا موافق 100% نیستم اما اون رو رد نمی کنم ؛ چرا : 1 - خود رهبر عزیز هر چند وقت یک بار جلسات مشاعره برگذار میکنند . 2 - حتی امامان معصوم (علیهم السلام) نیز شعر های خیلی زیبای می سرودند ، به عنوان نمونه یک شعر از امام هادی علیه السلام که خطاب به متوکل عباسی سروده اند : باتوا علی قُلل الجبال تحرسهم *************** غلب الرجال فما اغنتهم القلل (زماندارن جهانخوار و مقتدر) بر قلۀ کوهسارها شب را به روز آوردند در حالی که مردان نیرومند از آنان پاسداری می کردند ، ولی قله ها نتوانستند آنان را (از خطر مرگ برهانند)واستنزلوا بعد عزّ عن معاقلهم **************** فاودعوا حفـراً یـابئس ما نزلوا آنان پس از مدتها عزت از جایگاههای امن به زیر کشیده شدند و در گودالها (گورها) جایشان دادند ؛ چه منزل و آرامگاه ناپسندی ! ...... 3 - اگه اعضا تالار که همه مؤمن (به استثناء خودم) اینجا تفریح(!!!!!!!!؟) نکنند پس باید بروند تو یه سایت های که ...... ؛ بقول استاد رائفی پور : اگه تو به فرزندت (هر کسی که بهت نزدیکه) چیزای که نیاز داره رو یاد ندی و آگاهش نکنی دیگری میاد همون چیز(اصلا سیاسی نیست) رو یاد میده در ضمن دوتا چیز منحرف هم بهش یاد میده ؛ امیدوارم منظورمو فهمیده باشید که اگر کسی بره تو سایت های مخصوص این کارا (مشاعره و سرگرمی و...) هیچ معلوم نیست توی اون فضا چه بر سراش اتفاق می افتد . و................... نکته پایانی : در مواجهه با این جور مسائل (که جوان پسنده) جای برخود تند و دافعه باید با بینش و استدلال بجا دیگران رو هدایت به اون مطلوب کرد نه اینکه با برخورد های نسنجیده و اشتباه سبب تنفر طرف از .......بشه ، اصلا فکر کردین چرا رهبر همچون جوانان به ورزش می پردازد ؟ چرا ایشون محافل مشاعره برگزار می کنند ؟ چرا دیدار با بازیگران مطرح سینما دارند ؟ چرا با قهرمانان ملی دیدارهای چند ساعته دارند؟....؟ همه این ها برای اینه که جوانان مملکت رو از الگو برداری های غلط باز دارند و آنان رو با مباحث مباح در آن زمینه ها هدایت کنند . در یک کلام نباید جلو تر از رهبران خود باشیم اگر این امور بد می بود سریحاً با آن مخالفت می کردند . امید هست که توانسته باشم عمق مطلب رو تفهیم کرده باشم . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکاتی در مورد ایجاد تاپیک در تالار گفتگوی بیداری اندیشه | علی 110 | 0 | 1,793 |
۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|