کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا مشکلاتی مانند بدحجابی در جامعه به وجود می آید ؟
۱۳:۳۳, ۱۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
چرا مشکلاتی مانند بدحجابی در جامعه به وجود می آید ؟


هر مشکلی که در جامعه به وجود می آید مسلما عدم پرورش سالم خانواده ها است .آن کوچکترین و در عین حال مهمترین رکن یک جامعه بزرگ است.باید اخلاق و فرهنگ اسلامی را در خانواده ها را آموزش داد به خصوص مسئله حجاب و بد حجابی در جامعه.

مشکلی که در جامعه امروزی ما هست بیشتر بد حجابی مورد نظر می باشد و تاثیرات نامطلوب آن ، از بی حجابی بدتر است .چرا که پوشاندن چیزی که نقطه از آن نمایان است و یا با حالت برجستگی بروز می کند بیشتر از جلوه دادن اصل آن چیز است . انسان فطرتا به دنبال چیزهایی که از آن منع شده است می رود و این حس زمانی بیشتر خواهد شد که گوشه ای از آن واقعه را ببیند یا بشنود .

یکی از خصلت های مهم انسانی خودنمایی، میل به ریاست و مشهور بودن است و هرکس می خواهد به نوعی خود را در جامعه نمایش دهد . یکی با مد غربی و دیگری با مد اسلامی و در موضوعات مختلف می توان این مثال را زد. مثلا حجاب . خانمی با چادر و مقنعه خود را در جامعه نشان می دهد که الگوی مناسبی است و دیگری با مانتوی چسبیده و کوتاه و روسری های دستمال جیبی که الگوی غربی است .

آقایی با لباس رسمی و ظاهر آراسته در جامعه زندگی می کند و مردی با شلوار لی چسبیده و تن نما و پیراهن کوتاه بالاتر از ناف و مدهای در حال بیداد و ایستاده . و هرکدام می خواهند بگویند که من هستم.

تا به امروز مسئله مهم بی حجابی برای زنان بوده اما متاسفانه مشکل دیگری تحت عنوان بی حجابی مردان در جامعه امروز می باشد و این یکی از نشانه های آخرالزمان است که مردان خود را شبیه زنان و عکس آن رخ داده است .

با اجبار نمی توان جامعه را به اصلاح حجاب سوق داد باید اعتقاد درونی را معرفت انسان شناسی و هویت اسلامی آموخت تا ریشه بد حجابی بسوزد و نهالی نو از حجاب آدمیت کاشت و تا رسیدن به دوران فرهنگ سازی محفوظ داشت.

دلایل بسیاری می توان در مورد بد حجابی در جامعه بر شمرد :

الف – ضعف اعتقادات و عدم معرفت شناسی جامعه: آنان که ایمان و یقین در وجودشان نهفته است و خود را همیشه در محضر خدا حاضر و شاهد می بینند و به این باور رسیده اند که دنیا مزرعه آخرت است و تمام دستورات الهی و پیامبران و ائمه برای هدایت بشر و گذر از این دار فناست دیگر لزومی ندارد با اکراه و اجبار او را به حجاب کامل خویشتن راهنمایی کرد زیرا او یک انسان کامل است و انسان کامل قبل از صدور دستور و فرمان دادن وظایف خود را به خوبی انجام می دهد.

هر کوچک و بزرگ پی به خوب و بد بودن کاری می برد. یک شخصی که دین آن اسلام است می داند نماز و روزه و حجاب واجب است و در کل می داند چه چیزحلال و حرام،صواب و گناه است. ولی با وجود این روزه اش را می خورد و به نماز توجهی نمی کند و با بد حجابی در جامعه نمایان می شود و این یعنی عدم معرفت شناسی او به خویش ،خدا،دنیا و آخرت است.

چرا بسیاری از مردم علم به اشتباه انجام دادن کاری دارند ولی باز هم به آن عمل پایبندند ؟

شاید یکی از دلایل آن با توجه به ظهر عاشورا که امام حسین (علیه السلام) سپاه دشمن را بارها پند و نصیحت کرد ولی در دلهای ناپاکشان اثر نکرد و فرمودند:شکم های شما از لقمه حرام پر شده است برای همین سخن حق در دلهای سیاه شما اثر نمی کند و رحم و مروتی در دلهای شما نمی بینم. تاثیرات لقمه حرام آثار زیان باری در روح تن آدمی دارد و به طوری که چهل روز طول می کشد اثر یک لقمه از وجود انسان پاک شود . لقمه حرام انسان را نسبت به تکالیف الهی وامرونهی اسلامی سست و بی تفاوت می کند و این خطر بزرگی است برای یک جامعه اسلامی و ام القرای شیعه در جهان امروزی لقمه حرام خوردن فقط دزدیدن مال دیگران و خوردن آن نیست بلکه از وقت کار اداری دزدیدن ،استفاده از اموال بیت المال در منافع شخصی ،عدم توجه به مشکلات ارباب رجوع گزینش های نیروی کار فامیلی و ضایع کردن حق دیگران مثال هایی هستند از آن موارد.



ب-پیروی از الگوی غربی بر ماهواره ای بعلت نبود الگوی مناسب و عدم زمینه سازی فرهنگ حجاب اسلامی :

طراحان و تولید کنندگان مسئولین مرتبط در سال چند مدل لباس اسلامی برای جوانان به وجود اورده اند در سال چند نمایشگاه یا همایش با موضوعات پوشش اسلامی ،مدگرایی در اسلام و ...برگزار کرده اند. متاسفانه باید قبول کرد که در این زمینه سهل انگاری بسیاری شده است و این همه مدل لباس خارجی وارد کشور می شود والگویی برای تولید کنندگان داخلی میشود و باید قبول کرد که جوان امروزی چندان مقصر نیست. باید کار اساسی و برنامه ریزی دقیق کرد.

ج - عدم توجه والدین به خصوص مادران به نحوه پوشش کودکان در دوران خردسالی و نوجوانی

اگر می خواهیم جامعه را به سوی رشد فرهنگ اسلامی و رسیدن به کمال هدایت کنید باید از همان دوران طفولیت برای کودکان برنامه ریزی دقیق کرد .با پوشاندن لباسهای نازک به کودکان و آزاد بودن توجیه بچه بودن او را نداشته باشید. چرا که از همان کودکی به ان عادت خواهد کرد و زمانی که دوران بلوغ رسید دیگر قادر به حفظ حجاب اسلامی نخواهد بود و یک نوع دید منفی از اسلام خواهد داشت با این نظر که یک نوع محدودیت گریبانگیر او شده است. از همان دوران کودکی فرزندان خود را به درست پوشیدن و پوشش اسلامی داشتن عادت داد و وقتی یک چیزی عادت شد یک فرهنگ در جامعه به وجود می آید چه یک عمل خوب یا بد.

برای انکه یک نهال درختی به ثمر برسد مهمترین دوران آن همان دوران نهال بودن ان است چرا که آن موسم ریشه گرفتن در خاک است تا با هر بادی نیفتد و تنومند شود تا با هر ضربه ای نشکند.

د-تاثیرات مطلوب و نامطلوب برنامه های صدا وسیما

به نظر شما این برنامه های کودک و نوجوان به خصوص برنامه های شاد عمو پورنگ و فیتیله جمعه تعطیله چه نقشی در شخصیت و شکل گیری خصوصیات جوانان آینده ما خواهد داشت؟ مسلما نقاط قوت و ضعفی دارد . قسمتی از این برنامه را زیر ذره بین می بریم. برنامه با موسیقی همراه با آواز و حرکات اندام بازیگران آغاز می شود و با جیغ کشیدن و هیاهوی بچه ها مجری برنامه شروع به سخن گفتن می کند .کودکان را می بینی که مانند عروسک های ویترین اسباب بازی فروشی ها تزئین شده اند و و هر کس فرزند خود را به بهترین وضع ممکن آرایش ظاهری کرده و به ویترین برنامه فرستاده است. درست است که در آن برنامه ها احترام به دیگران ، ادب در خانواده ،... آموزش داده میشود ولی چیبزهای مهمی در وجود آنان نقش می بندد. کودک از همان دوران با اهنگهای موسیقی رپ و حرکات موزون آشنا می شود و از الان با جیغ و هیاهو همراه با موسیقی آشنا می شود و با آن اخت می گیرد و این یک زنگ خطری است برای ما .

فقط مشکل در برنامه های کودکانه نیست در جوانان و بزرگسالان نیز هست همیشه فیلم ها و سریال هایی پخش می شود که به اصلی ترین مشکل جوانان اشاره نکرده است . انگار همه مشکلات جوان اشتغال ،مسکن، وضع اقتصادی ، حل است که داستان عشق و عاشقی دو جوان پولدار را در خانه های مجلل به تصویر می کشند . سریال های ما ترویج تجمل و مدگرایی غیر اسلامی را اجرا می کنند . از سینماهای ایران که جای حرف بافی نیست .

ه - نهادینه و فرهنگ سازی حجاب ، نه اجباری و سوری اجرا کردن در مدارس و دانشگاه ها آموزش و پرورش

مسئولین و دانشگاه ها وظایف مهمی در این زمینه بر عهده دارند . باید در هر مقطع سنی و تحصیلی به نیازهای روحی و روانی دانش آموزان و دانشجویان توجه جدی داشت. مثلا برای فرهنگ سازی حجاب می توان یک کتاب مختص حجاب اسلامی در تمام سطوح واحد درسی دانش آموزان و دانشجویان عزیز باشد .

در دوران راهنمایی و دبیرستان که شکل گیری بلوغ جسمی نوجوانان عزیز می باشد ، چه طرحهایی اموزش و پرورش ارائه داده است ؟چرا نباید یک کتاب درسی با موضوع بلوغ و تکلیف نباشد؟ چرا دانشگاه های ازاد ، مرکز بی حجابی جامعه باشند و همه نظاره گر این واقعه تاسف ؟

با همفکری و هم اندیشی مسئولین عزیز می توان بسیاری از مشکلات جامعه امروزی را در همان دوران کودکی و نوجوانی ریشه کن کرد تا به فردایی روشن وجامعه اسلامی بهتر رسید.

مرا ترسی است...

مرا ترسی است به دل آن دم ببینم دختری را به جای روسری ، دستمال جیبی بر سرش بسته است بدیدم مانتو ها مثل بلوزند ، شلوارها به سوی زانو گریزند ،و آن پیراهنت قهر است ز نافت . و این ملبوس تو یادم آورد که روزی این تنم بر گور تنگ است.

چنان چسبیده بر تن مثل پوست که شاید پوشش محسوس نباشد. هوای شهوت آن کور چشمان بر این پوشش به از جمع برهنه است .

چه رازیست ای خدا در رنگ کردن بر این شلوار ، نقاط جذبه تن.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer_rm ، nafas ، یاران مهدی ، بیداری12 ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، behzad-jn ، saloomeh ، fafa*

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۵, ۱۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/شهریور/۹۰ ۲۲:۲۸ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #81
آواتار
دلیل عرفانی بسیار زیبا در مورد حجاب از استاد صمدی


کل عالم و مقام عصمت عالم اگر به صورت يک شکل و يک بافت و صورتي در بيايد، قهراً به بافت انسان در مي آيد . همانطور که قوه خيال، حقايق آنسويي را مطابق با مناسباتي که بينشان است، با اشکال اين سويي براي انسان پياده مي کند، قوه خيال عالم، عصمت نظام عالم را در نشئه طبيعت به صورت انسان شکل مي دهد و چون عصمت بيشتر با اسم شريف (الباطن) سازگار است، لذا به صورت زن شکل مي دهد، نه صورت مرد . چون مرد بيشتر با اسم ( الظاهر) و زن بيشتر با اسم شريف (الباطن) در ارتباط است . لذا همان مقام اسم شريف (الباطن ) آمده در شريعت و براي زن به صورت حجاب مطرح شده است
اين حجاب در حقيقت صفت خدا داشتن زن است، خداوند هم محجوب است. خودش فرمود: ((از پشت هفت هزار حجاب داريد من را مي بينيد ))اگر عدد را بالاتر ببرد باز هم حق است .
نه اين که دين اگر به زن مي گويد(( تو حجاب را نگه داشته باش )) اين العياذ بالله جسارت به زن است اين در حقيقت يک احترامي به زن است . به او مي گويد : ((چون تو مطابق اسم شريف ((الباطن )) الهي پياده شده اي، ما نمي خواهيم که تو در معرض ديد هر کسي قرار بگيري، لذا محجوب باش. بگذار اگر ديگران مي خواهند تو را ببينند از پشت حجابها ببينند)) اين حجاب برگرفته از حجاب حق است، لذا حجاب دژ زن است، چه اينکه براي خداوند دژ است. فرمود هر چه کوشش کنيد نمي توانيد حقيقت غيبيه ذات مرا ببينيد، آنقدر محجوبم، آنقدر در حجابم، هر چه کوشش کنيد و حجابها را خرق کنيد و پاره کنيد باز هم همچنان مرا در پشت حجاب بايد ببينيد. هرگز من کشف تام نمي کنم، حتي در قرآن هم کشف تام ذاتي نکرد. قر آن هم اگر چه خدا را به ما معرفي کرد، اما يا با الفاظ يا با معاني يا با صور. هم الفاظ حجابند و هم معاني و هم صور حجابند. از پشت حجاب ها خدا خود را معرفي کرد و الا حق آنطوري که حق است، براي خلق جلوه نمي کند، که اگر بخواهد بکند لازمه جلوه گري حق براي خلق بساط خلق را جمع کردن است .
زن تا موقعي که در حجاب است، حق است؛ موقعي که از حجاب در آمده است وجهه ي خلقي پيدا مي کند. وقتي وجهه ي خلقي پيدا کرد، ديگر تواناييش شکسته مي شود . اين است که حجاب براي زن يک احترام است که زن بيشتر شبيه به خداوند شود. و اگر مي خواهند ((عصمت اعظم )) را به صورت شکل زني در بياورد، ظاهراً به بهترين شکل در مي آورد که بهتر و زيباتر از اين چهره در نظام هستي پيدا نمي شود . لذا مشابه چهره جناب صديقه طاهره در عالم هرگز زني پيدا نمي شود، چه اينکه مشابه چهره پيغمبر و اميرالمومنين هرگز در عالم پيدا نمي شود .
حال که اين عصمت کبراي الهي را در حضرت صديقه طاهره تجلي کرده است او آنچنان در حجاب قرار مي گيرد که فقط امير المومنين لياقت ديدار همچنين جمالي را خواهد داشت . که به او گفتنند : ((زهراي عزيز اگر علي ابن ابيطالب نبود براي تو هرگز در عالم کفوي پيدا نمي شد )) چون زن وشوهر بايد کفو هم ديگر باشند.
*** لازم به ذکر است که مراد از حجاب، حجاب اسلامی و قرآنی یعنی چادر است

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، ريحانه الرسول
۱۱:۵۸, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #82
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

تلاش دشمن برای از بین بردن حجاب
چگونه با حجاب مبارزه کنیم و آنرا از بین ببریم ؟




1 - عفت و حیا را از بین ببریم تا حجاب از بین برود و این کار را هم از طریق ماهواره و فیلم های آنچنانی و هم از طریق فیلمهای تلوزیونی ساخت داخل و عادی سازی رابطه با نامحرم میتوان انجام داد .


2 - حجاب را امل بودن جلوه میدهیم به این طریق که در فیلمهای مختلف شخصیت ضعیف را با حجاب قرار میدهیمو قهرمانان را بدحجاب قرار میدهیم.


3 - بد حجابی را عادی میکنیم به این وسیله که در فیلمها بازیگران جوان و زیبا را بدون حجاب لازم به نمایش در می آوریم .


4 - الگوهای جامعه را بی حجاب میکنیم ، به این ترتیب که بازیگران محبوب ورزشکاران شخصیتهای مهم علمی و عملی را بد حجاب میکنیم .


5 - مانع برخورد با بد حجابی میشویم . اگر کسی متعرض بد حجابی شد با او برخورد میکنیم و او را افراطی خطاب میکنیم و با تمام قدرت ممکن نیروهای مبارز با بد حجابی را از قبیل نیروی انتظامی مورد حمله قرار میدهیم ، چه از طریق روزنامه های در اختیارمان چه از طریق تریبون و ...


6 - افکار لائیکی و دین گریزانه را رواج میدهیم و شبهه افکنی میکنیم تا پشتوانه فکری حجاب از بین برود . ( دل باید پاک باشد ، یک تار مو مشکل ما نیست )


7- جوانان را به سمت مد گرایی سوق دهیم و به وسیله مد حجاب را از آنها بگیریم .


8 - مردم را پای ماهواره ها میخکوب کنیم و اعتماد آنها را به ماهواره جلب کنیم تا به این وسیله بتوانیم افکار آنان را مدیریت کنیم .


9 - ترس از نا محرم را با کنار هم قرار دادن دختر پسر در محیط های اجتماعی از قبیل دانشگاه و اداره و غیره از بین میبریم و شوخی با نا محرم و دوستی با او را جایگزین آن میکنیم .


10- مصداق های بد کار یا افرادی که چهره اجتماعی بدی دارند و در با حجاب هستند را بزرگ میکنیم ، آنقدر بزرگ میکنیم تا با حجاب ها تضعیف شوند و به خاطر ترس از نگاه بد هم که شده حجاب را کنار بگذارند .


11 - مانتو ها و لباسهای تنگ و بی حجاب را مد میکنیم و به صورت فراوانو ارزان در اختیار مردم قرار میدهیم در مقابل لباسهای مناسب و اسلامی را گران و کم یاب میکنیم .


12 - مردم را نسبت به روحانیت و مراجع بد بین میکنیم و نفوذ آنها را بین مردم از بین میبریم .


13 - ماهیت حجاب به ویژه چادر را زیر سوال میبریم برای این کار لازم است تا تناقضاتی بوجود بیاوریم مثلا از افراد شناخته شده در رد حجاب و چادر کمک بگیریم.


14 - برنامه هایی به وجود می آوریم تا اخطلاط دختر و پسر بوجود آید مانند جشنواره های تابستانی که در پارکها برگزار میشود یا می توان از مراسم مختلف استفاده کرد .


15 - بد حجابی را بوسیله موسیقی و سینمای مبتذل تبدیل به ارزش می کنیم


16 - و ....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، saloomeh
۱۳:۳۱, ۱۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #83
آواتار
اين چادر من است كه زير پاي شماست!




ماجرا خيلي وقت بود توي دل هاي ما مانده بود ، اما با تصوير زني در تلويزيون جرقه اش خورد و احساسات ما را منفجر كرد.
زن محكوم بود به خيانت، عمل خلاف عفت و قتل. نشسته بود و داشت در مورد ماجراهاي سياسي پيرامون محكوميتش حرف مي زد.

چيزي كه توجه من (و خيلي هاي ديگر مثل من) را جلب كرد، نه اعترافات سياسي او بود ، نه جرم غير قابل تصورش و نه حتي لحن عامي او. ما در بهت چادر مشكي و رو گرفتن سفت و سختش بوديم.

ما ناگهان احساس كرديم به يكي از عزيزترين هاي زندگي مان دارد توهين مي شود. قبل از آن هم اين را ديده بوديم، اما هيچ وقت اين طور جوش نياورده بوديم.

قانون نيست. اما مثل يك قانون نانوشته، همه متهمين مرد لباس هاي خاكستري مهردار مي پوشند و همه زن ها چادر مشكي به سر مي كنند.

مهم نيست كه آن زن قبلا چه جوري بوده، حالا بدون هيچ انتخابي بايد چادر سرش كند.
شايد هم چادر را براي قايم شدن پشت سياهي اش و ديده نشدن در تصويرها به آنها نشان مي دهند.

در هر حال اين ماجرا بدجوري ما را كه چادر را خودمان، نه براي قايم شدن يا گرفتن عفو يا به اجبار انتخاب كرده ايم، ناراحت كرد.
این تبدیل شد به يك اعتراض كه بعد از 30 سال كه خودمان شعار " چادر، حجاب برتر" را توي كتاب هاي درسي و روي در تاكسي و روي بيل بوردهاي بزرگراه و توي تراكت هاي نماز جمعه پخش كرده ايم، آن وقت چادر را به اجبار سر متهمين و محكوميني مي كنند كه گاهي آدم از گفتن جرمشان هم شرم دارد .

نمي خواهم به چادر تقدس بيخودي بدهم يا بگويم هر كسي بي چادر است حتما متهم! اما قبول كنيد كه براي آنكه حجاب را به عنوان يك ارزش نشان بدهيم بايد خودمان ارزشمندي ها را حفظ كنيم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ريحانه الرسول ، خادمة الزهرا
۱۴:۲۸, ۱۶/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۰ ۱۴:۳۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #84
آواتار
رنگ عشق به خدا



وقتی مشکی مد باشه خوبه.
وقتی رنگ مانتو شلوار باشه خوبه.
وقتی رنگ عشقه خوبه!
وقتی رنگ کت و شلوار باشه با کلاسه!
وقتی لباس های شب تو مهمونی‌ها مشکی باشه باکلاسه!



اما؛
وقتی رنگ چادر من مشکی شد:
بد شد!
افسردگی می‌آورد!
دنبال حدیث و روایت می‌گردند که رنگ مشکی مکروهه!




مشکی تا جایی که برای لباس‌های شما بود خوب بود و باکلاس به ما که رسید بد شد!؟

من و متهم می کنید به افسردگی به دل مردگی

و من توی زندگی دنباله لحظه ای هستم که افسردگی گرفتم به حکم شما!

چرا حجاب را مساوی با افسردگی می دانید! ( واقعا چرا ؟؟؟؟)

-
-
-
دوست دارم چادر مد شود

مشکی رنگ عشق باشد

عشق به خدا بدون افسردگی!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ريحانه الرسول ، خادمة الزهرا
۲۰:۵۰, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #85
آواتار

سلام

دو متر پارچه مشکی به خودی خود، غیر از قیمت مادی اش، ارزشی ندارد، اما وقتی چادری شد بر سر زنی مسلمان، ارزشمند می شود.
دو متر پارچه مشکی به خودی خود، نشانه ی چیزی نیست، اما وقتی چادری شد بر سر زنی مسلمان، نشان دین و ملیت اوست.
دو متر پارچه مشکی به خودی خود، حرفی برای گفتن ندارد، اما وقتی چادری شد بر سر زنی مسلمان، سرشار سخن از باور و اعتقاد او می شود.
دو متر پارچه مشکی به خودی خود، آرمان خواهی را نشان نمی دهد ، اما وقتی چادری شد بر سر زنی مسلمان، آرمانی بلند را فریاد می کند.
دو متر پارچه مشکی به خودی خود، معنایی نهفته ندارد ، اما وقتی چادری شد بر سر زنی مسلمان، سراسر نشانه ی تسلیم است در برابر رب.
دو متر پارچه مشکی به خودی خود، جز تیرگی نیست ، اما وقتی چادری شد بر سر زنی مسلمان، نور است در برابر ظلمت شیطان و وسوسه هایش.
دو متر پارچه مشکی به خودی خود، جز سنگینی نیست ، اما وقتی چادری شد بر سر زنی مسلمان، سنگینی مسئولیت او در برابر خانواده و اجتماع را یادآور می شود.
دو متر پارچه مشکی به خودی خود، پاسداری را نمی شناسد ، اما وقتی چادری شد بر سر زنی مسلمان، یاری می کند زن مسلمان را در پاسداری از ارثیه ی پرارزش دلیل آفرینش.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، ريحانه الرسول ، saloomeh
۲۱:۲۴, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #86

(۱۲/مرداد/۹۰ ۱۹:۵۶)فاطمه خانم نوشته است:  
(۱۲/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۱)ساغر -20 نوشته است:  نمونه اش هم دارم.دوهفته پیش من یک سفر خارج از کشور داشتم..خب آب و هوای اونجا شدیدا گرم بود و زنا همه با تاپ و شلوار کوتاه بودن نه فقط خانوم ها حتی آقایون اما اینا هیچ عجیب و غیر عادی نبود ولی ایرانی ها همه از دور هم که می دیدی زار می زدن که ایرانی هستن لخت نمی پوشیدن،کم نمی پوشیدن کثیف می پوشیدن.صورت های غرق آرایش بدن های سرتاپا خالکوبی شده موهای عجق وجق ناخن های قددسته بیل و خلاصه همه اینجوری.ایرانی هم مثل مور و ملخ ریخته بود ولی ایرانی با حجاب من بیشتر از 4 تا زن ندیدم. ما باحجاب بودیم.یه بار که یه جا توی یه مرکز خرید داشتیم خرید می کردیم یه فروشنده ازمون پرسید که ما ایرانی هستیم ما هم گفتیم بله بعد با تعجب گفت پس چرا اینجوری هستید ایرانی ها باحجاب نیستن!بیچاره خبر نداشت ایران چه کشوریه که حجاب توش اجباره.
کسانی که خارج از کشور رفتن حتما منظور منو می فهمن.
این موضوع برای من مثل یه بغض شده که چراتوی ایران بخاطر حجابم باید با من بدرفتاری بشه ولی توی خارج از ایران اصلا.من فکر می کنم مقوله حجاب فقط با تبلیغ و تشویق درست بشه نه با اجبارتوی این کشور افراد باحجاب آدمای بد جلوه داده شدن.دلیل این موضوع چی می تونه باشه؟اجبار.من فکر نمی کنم قبل از انقلاب هم که حجابیدرکار نبود ایرانیا مثل الان بوده باشن.الان این برامن یه کابوس شده که اگه تو ایران حجاب برای یه روز نه دوساعت کنار بره زنها چه جوری لباس بپوشن.فکر کنم باید بگم دیگه شاید لباس هم نپوشن.
فکر می کنم همه چیز بخاطر گشت ارشاده بخاطر گیر دادنه اگه مردم رو آزاد بذارن ولی فقط تبلیغ حجاب رو بکنند همه درست بشن.

ببین خانم
شما داری مودبانه تخریب می کنی ها من متوجه هستمDodgy
دیگه آزادی چی هست اصلا.
هرکی هرچی دلش میخواد می پوشه
هرچی دلش می خواد میگه.
دیگه چی می خواین باشه
همه که بندو آب دادن.
دیگه همین مونده همین تکه پارچه رو هم بگذاریم آزاد بشهDodgy
پس حیوانات آزادن
به اونها اقتدا کنیم؟؟
ببینیم چی می شه
عقده شون وا می شه به این طریق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب می شه شما به من بگید در برابر این مشکلات باید چی کار کرد ؟ شما نظرت چیه؟ می خوای که همه حجاب کامل داشته باشن همه کل مو هاشو نو بپوشونن لباس گشادی که کل بدن به جز صورت معلوم نباشه درسته؟ خب باشه به من بگو چه جوری می شه این کارو کرد ؟راه بیفتیم تو خیابون زنا رو بپوشونیم ؟ به زور با حجابش.ن کنیم ؟ آخه چه طوری؟

برادر و خواهر گرامی کسی که حجابشو کامل رعایت نمی کنه یعنی به حجاب اعتقاد نداره اعتقاد نداره و این جوری می آد تو خیابون که بگه من به حجاب اعتقاد ندارم ولی چون در قانون کشورم حجاب اجباره منم این جوری میآم بیرون که مخالفتمو اعلام کنم آقا طرف مسیحیه زرتشتیه اصلا دین نداره شما می خوای با این آدم چیکار کنید اجبارش کنید که به شیوه ی مسلمونا زندگی کن خب نتیجه ی همچین اجباری همین می شه می شه بد حجابی موضوعی که شده چوب دو سر طلا نه اون بد بدختی که نمی خواد زیر بار زور بره می تونه راحت باشه هم اینکه شده عامل دست دشمن

حالا چرا ابزار دشمن؟ بهت می گم چون در بقیه نقاط دنیا طرف یا حجاب داره که مسلمونه یا حجاب نداره که غیر مسلمونه ولی بد حجابی اولا نماد فضای زور و اخبار در کشور مسلمون ایرانه هم به نوعی تمسخر دینمونه

حالا فهمیدین چرا این نیروهای جنگ نرم دشمن هیچ وقت در باره ی حجاب اجباری در کشور موضع نمیگیرندئ؟ چون این حجاب اجباری واسه دشمن خیلی خوبه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۱:۴۱, ۱۷/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #87

(۱۶/شهریور/۹۰ ۱۴:۲۸)Sms4815 نوشته است:  

مشکی تا جایی که برای لباس‌های شما بود خوب بود و باکلاس به ما که رسید بد شد!؟


حرف بی اساسی ست.من با رنگ مشکی چادر (آنگونه که ما استفاده میکنیم)مخالف هستم.چونکه بانویی که برای یک مهمانی لباس مشکی می پوشد فقط برای یک شب می پوشد.و برای مهمانی های بعدی اش حتما لباسش را عوض می کند.آقایی که کت و شلوار مشکی می پوشد عمدتا رنگ پیراهنش رنگ دیگری است یا اگر نباشد حتما کتو شلوار به رنگ دیگری دارد.و همیشه کت و شلوار مشکی اش را نمی پوشد.اصلا یک آقا همیشه کت و شلوار نمی پوشد.اما یک خانم با حجاب که همیشه و همه جا چادر می پوشد رنگ چادرش مشکیست .حتی در تابستان.آیا این خوبست؟آیا اشکالی دارد که رنگش را هراز چندی عوض کند؟آیا خلاف شرع است؟یک مثال می زنم.هرکسی که به حج رفته باشد(امیدوارم نصیب تک تک اعضای تالار بشود)می بیند که رنگ کفن اکثر زوار سپید است.اما کسانی هم پیدا می شوند که رنگ کفنشان به رنگهای دیگر است(شاید عمدتا از کشورهای آفریقایی)آیا آنها خلاف عرف و شرع عمل کرده اند.آیا انگشت نمای دیگر سپید پوشان هستند.جواب خیر است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۷:۰۳, ۱۸/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۱۲ توسط خادمة الزهرا.)
شماره ارسال: #88
آواتار
سلام

جناب fereydun ؛

جواب این حرف شما ( رنگ مشکی برای چادر ) توی یکی از تایپیکها داده شده .
مطلبی که من قبلا گذاشتم رو میتونید بخونید ... حرف من نیست . مبحث روانشناسی هستش :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7020-post-47626.html#pid47626


توی این تایپیک هم کامل بررسی شده این مسائل :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7020.html


***************************************************

میدونید چیه ، گاهی فکر میکنم اینکه مخصوصا بعضی از آقایون با مسئله حجاب و به خصوص چادر در افتادن و مشکل پیدا کردن ، دلیلش این باشه که ، چادر دید آقایون رو محدود میکنه و اجازه استفاده ابزاری از خانوم ها رو ازشون میگیره !!!


لطفا به این مسائل بدون دید مغرضانه فکر کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise ، وحید110 ، ريحانه الرسول
۱۲:۰۹, ۱۹/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/شهریور/۹۰ ۱۲:۱۰ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #89

(۱۸/شهریور/۹۰ ۱۷:۰۳)خادمة الزهرا نوشته است:  میدونید چیه ، گاهی فکر میکنم اینکه مخصوصا بعضی از آقایون با مسئله حجاب و به خصوص چادر در افتادن و مشکل پیدا کردن ، دلیلش این باشه که ، چادر دید آقایون رو محدود میکنه و اجازه استفاده ابزاری از خانوم ها رو ازشون میگیره !!!


لطفا به این مسائل بدون دید مغرضانه فکر کنید


سلام.اگر منظورتان از آن کلمه ی "آقایان"بنده هستم ,دستتان درد نکند.شما احتمالا یا حرف من رو کامل متوجه نشده اید یا اینکه با معنی کلمه ی مغرضانه آشنایی ندارید.آیا شما از نوشته ی بنده اینطور برداشت کرده اید که من کلا با چادر مخالفم؟یا اینکه انگیزه ای دارم که از خانمها استفاده ی ابزاری کنم؟لطا اگر اینطور است بگویید از کجای نوشته ی من اینطور برداشت کرده اید تا آن را اصلاح کنم.در مورد رنگ چادر هم ,از اینکه تاپیکهای مربوطه اش را معرفی کردید سپاس.در همانجا پیامم رو می ذارم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: paradise
۱۷:۱۹, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #90
آواتار
به نام خدا
با عرض سلام خدمت دوستان


آقای fereydun عزیز...
خانمها بايد عفّت و حجاب و پوشش مناسب داشته باشند, به حدی كه برای نامحرمی جلوه نكنند. و اون رو به خود جلب و جذب نکنند. در جايي قيد نشده كه حتماً بايد لباس خانمها به رنگ مشكي باشه يا حتماً چادر باشه, بلكه مقصود پوشش حجم بدن است . كسي ازعلماي دين اصرار نكرده كه حتماً لباس و چادر مشكي پوشيده بشه. اگه خانمها بخوان از خانه بيرون بيان,بايد پوشش اونها طوري باشه كه مردان را به خود جذب نکنه و باعث فساد در جامعه نشه!!
مفاسد اجتماعی , قتل و غارت ها, خودكشی ها, فرزندان سر راهی , سقط جنين ها, بيماری های زنانگی و بروزايدز و پاشيدگی كانون گرم خانواده و مشكلات روحی و روانی شوهران و زنان و فرزندان از آثار هرزگی و برهنگی و ... است (شاید مطلقا همین یه دلیل رو نداشته باشه ولی یکی از بنیادی ترین دلایل همین موضوع هست) كه دامنگير جامعه بشری شده و هيچ راه صحيح و معقولی به جز اجرای دستورهای اسلامی به نظر نمي رسه!
پوشش اسلامي براي بانوان از ضروريات دينيه . حالا با چادر باشه يا چيز ديگر; لباس مشكی باشه يا لباس رنگی . مهم اینه كه نبايد جذابيت داشته باشه, به طوری كه مردان را به خود جلب كنه و باعث پاشيدگی خانواده ای بشه.

پس دقت کنید که ریشه ساختار حجاب، جلوه نکردن برای نامحرمانه!
به نظر شما توو جامعه ما چادر مشکی بیشتر توو ذوق میزنه یا مثلا چادر صورتی!!
شما فرض کنید توو خیابون یه خانم با چادر نارنجی در حال گذره... فکر میکنید کسی بهش توجه نمیکنه؟؟


شاید افردی مثل شما باشند که به این چیزها اهمیت ندن و فقط به ظاهر قضایا اکتفا نکنن ولی فکر میکنید در سطح عموم مردان، چقدر از افراد این طوری هستند این بینش رو دارند؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن عزتي ، خادمة الزهرا ، saloomeh
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  جامعه هنری در رواج بدحجابی متهم است Aleyasin 2 1,951 ۲۲/مهر/۹۰ ۱۸:۱۲
آخرین ارسال: سدرة المنتهی

پرش در بین بخشها:


بالا