|
اگر نسبت به موسیقی شبهه داری یا معرفی یک نوع موسیقی حلال...
|
|
۸:۱۶, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
اگر نسبت به موسیقی شبهه داری ،و سبک هایی همچون متال و راک و رپ را شیطان پرستی و سبک پاپ را غنایی و لهوو لعب می دانی ولی دوست داری موسیقی بشنوی ، یک سبک موسیقی که مطلقا غنایی نیست و هیچ جنبه پلید ( از نظرحزب اللهی ها ) ندارد را برایت معرفی می کنم ، این نوع موسیقی بسیار ساختارمند و هماهنگ و آرامش بخش است و بسیار برای تمرکز ذهن نیز مفید است ، موسیقی مورد نظر من ، همانا موسیقی کلاسیک است ( یعنی آهنگسازانی همچون بتهوون ، باخ، موتزارت ، اشتراوس ، هایدن ،چایکوفسکی و .... ) مثلا تو آهنگ دریاچه قوی چایکوفسکی یا دانوب آبی اشتراوس را گوش کن و ببین چه زیباست ! البته شاید برای عوام الناس و نوجوانان ایرانی که به آهنگهای ریتم 6 و 8 عادت دارند در ابتدا چندان جالب نیاید ولی کمی که کلاسیک گوش کنید زیبایی آن را خواهید فهمید !
|
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۲۲/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کسی راجع به این نوع موسیقی مباح و بی-تشکیک نظری ندارد ؟!
|
|||
|
۰:۱۱, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۰:۱۲ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
مگه موسیقی چیزی ه که حتما باید گوشش کرد؟
من تا چند وقت پیش خیلی موسیقی گوش می دادم اما علمم که زیادتر شد گذاشتمش کنار . از اون موقع از لحاظ روحی فوق العاده شادترم و امید به زندگی و روحیه ام فوق العاده بالا تر رفته .به جای موسیقی پای کامپیوتر و تو ماشین سخنرانی گوش می دم که اطلاعاتم رو هم افزایش پیدا می کنه و از گوش دادن به موزیک خیلی مفید تره. حالا نمی دونم چه نیازی هست که ما بگردیم از بین موسیقی حرام و حلال حتما حلالش رو پیدا کنیم و گوش بدیم؟ چه مرضی ه؟ البته این نظر شخصی من هست. نمی گم الان اصلا گوش نمی دم . اما سراغش هم معمولا نمی رم و اگه بخوام چیزی گوش کنم بیشتر سخنرانی ارجح است. |
|||
|
|
۱:۴۱, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام،
شما حتما خبر دارین که چه بلایی سر این آهنگ سازای بزرگ اومده دیگه؟ میدونین که اکثرشون یا کر یا کور یا روانی شدن؟؟ (یا هم کور و هم روانی) تا جایی که بعضیاشون از خدا طلب مرگ میکردن....... |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۳/شهریور/۹۰ ۰:۱۱)stranger00 نوشته است: مگه موسیقی چیزی ه که حتما باید گوشش کرد؟ احسنت منم مثل این دوست عزیزمون آقا جان وقتی فاصله ی حرام و حلال شدنش به اندازه ی تار مو است و یقین دارم که صنعت موسیقی به جایی نرسیده که بتونه در این حد جدا کنه چه اسراریه که گوشمون رو بدیم به این چیزا؟ |
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۹)Femme Moderne نوشته است: کسی راجع به این نوع موسیقی مباح و بی-تشکیک نظری ندارد ؟!منظورت سلطان تمام موسيقي ها كلاسيكه من الان از موقعه اي كه يادم مياد بتهوون گوش مي دم مخصوصا سمفوني 5 البته پاستورال و اگمونت و سونات پيانو هاش كه جاي خودش رو داه بعد ه آدم تر شدم موتسارت و هايدن هم گوش كردم البته موتسارت رو فقط سونات هاش رو گوش مي دم رفته رفته شوپن - ويوالدي و استاد ارگ و ويلون پاگانني هم با اون اهنگ toccata and fugue dminor هم بهش اضافه شد ه واقعا با اون بي نظمي كه در عين نظمش داره ادم رو به جنون مي كشه ![]() در كل آماده ي بحث د مورد موسيقي كلاسيم برادر ![]() (۲۲/شهریور/۹۰ ۲۱:۱۹)stranger00 نوشته است: مگه موسیقی چیزی ه که حتما باید گوشش کرد؟قربون ادم چيز فهم موسيقي لاسي رو نبايد گوش بكني بايد حسش بكني حس دوستمون كه درياچه ي قو چايكوفسكي رو گفت ديگه هيچ جاي حرفي نزاشت
|
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام بر دوستان
وسلام مخصوص خدمت اسیمو عزیز!! زیاد فکر نکن عزیز mmsmms ام من تا دو ماه پیش تو رم 4 گیگ ،3گیگ موسیقی داشتم اما الان از 4 گیگ 1 گیگ قرانه و 1 گیگم اهنگ که اصلا دیگه به ندرت گوش میدم الان دارم میکس قران با ترجمه ای که از یاسین مدیا گرفتم گوش میدم http://www.yasinmedia.com/quran-mp3/qura...artil.html از لینک بالا دانلود کنید و خیلی چیزا رو یاد گرفتم مثلا اینکه به سخره گرفتن دیگران به جهالت نسبت داده شده وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ إِنَّ اللّهَ يَأْمُرُكُمْ أَنْ تَذْبَحُواْ بَقَرَةً قَالُواْ أَتَتَّخِذُنَا هُزُوًا قَالَ أَعُوذُ بِاللّهِ أَنْ أَكُونَ مِنَ الْجَاهِلِينَ ﴿67﴾ و هنگامى كه موسى به قوم خود گفتخدا به شما فرمان مىدهد كه ماده گاوى را سر ببريد گفتند آيا ما را به ريشخند مىگيرى گفت پناه مىبرم به خدا كه [مبادا] از جاهلان باشم (67) آیه 67 سوره بقره
جالبتر اینکه دقیقا در مورد تعصب به قوم وقبیله و نسب تحقیق میکردم وقصد دارم در مورد تمسخرم مطلبی بزارم الانم دارم سخنرانی ازغدی رو گوش می کنم یاعلی |
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
الانم دارم سخنرانی ازغدی رو گوش می کنم
[/quote] اقايه ازغدي ![]() ![]() من باهاتون موافقم منم شبا هندزفيري تو گوشم بود خوابم مي برد !اما الان نه تنها شنيدن موسيقيم كم شده بلكه سعي مي كنم شبا وختي مي خوابم باصدايه جناب شاطري خوابم ببره و وختي اين عملم كمتر شده واقعن روحيم برگشته بهم!!حالا مي فهمم كه امام رضا وختي مي گن گوش دادن به موسيقي كناه كبيرس يني چي؟؟
|
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۲۲:۵۴ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان جالبه که در همه ی ما یک احساس مشترک به وجود آمده و به جای گوش دادن به موسیقی با نوای دلنشین قرآن انس گرفتیم.
خدا شاهده کسی که با قرآن انس بگیره دیگه ازش دل نمی کنه نوای روح بخش که میگن ، به نظر من نوای قرآن است ![]() در پناه حق باشید یا علی مدد |
|||
|
|
۰:۰۱, ۲۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
در حلیت و حرمت یک موسیقی ، سبک مهم نیست ، چه بسا موسیقی کلاسیکی باشد که مناسب لهو ولعب باشد. به فتوای تعداد کمی از مراجع موسیقی حرام است. اما به فتوای بعضی دیگر موسیقی با شرط "مناسب بودن برای مجالس لهو و لعب" حرام است. یعنی بهتر بگم اگر اشتباه نکنم ، این یعنی اگر کسی تو مجلس لهو و لعب نشسته و این موسیقی براش پخش شه ، اعتراض کنه که این چه موسیقی گذاشتی! مناسب اینجا نیست. خوب ممکنه این موسیقی پاپ باشه ، رپ باشه و.... اما به کسانی که در موسیقی دنبال "رسیدن به خدا" هستند بگم که ، اگر موسیقی راه مناسبی برای رسیدن به خدا بود ، عرفایی همچون عارف بزرگ آیت الله بهجت هم موسیقی حلال گوش می کردند ، اما خوب برای رسیدن به خدا راه های توصیه شده زیاد و بهتری وجود داره. در کل هر کس هر موسیقی حلالی گوش میده ، سعی کنه معتاد موسیقی نشه ، چون انسان رو همین حلالش هم اگر درش افراط بشه از خدا دور می کنه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تحقیقی پیرامون موسیقی (مقاله ای از گروه بیداری اندیشه) | asier | 113 | 83,193 |
۱۰/خرداد/۰۲ ۱۷:۴۵ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| موسیقی چیست؟ | وحید110 | 24 | 26,375 |
۱۴/بهمن/۹۶ ۲۳:۵۷ آخرین ارسال: panel123 |
|
| ارتباط با ناظر بخش صنعت موسیقی | Amir | 12 | 10,312 |
۱۲/مهر/۹۶ ۱۶:۳۵ آخرین ارسال: sargoncompany |
|
| وضعیت موسیقی درمانی ازغرن بیستم به بعد | googlepars | 0 | 882 |
۸/مهر/۹۶ ۴:۱۰ آخرین ارسال: googlepars |
|
| تاپیک جامع دانلود موسیقی | Amir | 70 | 24,628 |