|
پیشنهادات خود را برای بخش جدید اینجا اعلام کنید
|
|
۲۰:۲۳, ۱۵/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه ی رفقا
دوستان، هر کدام از ما به احتمال بسیار فراوان در طول زندگی کتاب های بسیار ارزشمندی را مطالعه کرده ایم که تأثیر مهمی در زندگی ما داشته و امروز در دوران بمباران اطلاعاتی که معمولاً هم خالی از مطالب کذب نیست، سعی می شود هر آنچه دوست دارند را ما به عنوان حقیقت قبول کنیم به خورد مغز ما میدهند. یکی از مصیبت های جامعه ی امروز ما فقدان مطالعه کافی در بین اقشار مختلف جامع است تازه اگر خدا به کسی لطف کرده باشد و اهل مطالعه هم باشد، پیدا کردن بهترین کتاب ها در موضوعی که شخص می خواهد در موردش به مطالعه بپردازد هم خود داستانی دارد در دنیای انفجار اطلاعات امروز نمی توان بدون مشورت به بهترین کتاب ها دست پیدا کرد آقا جان برم سر اصل مطلب پیشنهاد می کنم یک بخش مجزا برای معرفی کتاب در نظر بگیریم و در آن هر یک از دوستان بهترین و مفید ترین کتاب هایی را که مطالعه کرده اند را معرفی کنند و نظر خودشان و تأثیری که کتاب بر آنها داشته را نیز در آن بیاورند. اگر این پیشنهاد مقبول افتاد من یک آیین نامه ی پیشنهادی برای روش نوشتن معرفی نامه ی کتاب هم آماده کرده ام که البته فقط یک پبشنهاد است برای بهتر شدن هر چه بهتر معرفی نامه ها مولا علی می فرمایند چیزهای مفید برای یاد گرفتن بسیار است و فرصت آدمی محدود پس هر شخص ابتدا باید مهمترین را نسبت به خود بیاموزد بعد مهمتر را و ... خدایا به ما توفیق آموختن آنچه باید بیاموزیم را عنایت فرما و به کمک کن تا دانسته های خود را در عمل به کار بندیم. یا علی و التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۸:۳۸, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
سلام علیک
ایجاد بخشی تحت عنوان بیداری اسلامی برای شروع پست های پراکنده در بخش های مختلف مفید خواهد بود باتشکر-التماس دعا |
|||
|
|
۲:۳۵, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۰ ۸:۳۸)janali نوشته است: سلام علیک ایجاد بخشی تحت عنوان بیداری اسلامی برای شروع پست های پراکنده در بخش های مختلف مفید خواهد بود باتشکر-التماس دعا سلام البته اگر دقت کنید نام این تالار بیداری اندیشه است و مسلما کل مطالبی که در تالار مطرح می شود نهایتا به بیداری اسلامی منجر می شود بیداری اسلامی احتمالا از دید شما فقط اخبار و رویدادهاست خوب بخش اخبار جهان اسلام دقیقا در همین راستاست و کاربرد دیگری ندارد: http://forum.bidari-andishe.ir/forum-16.html اما مهمتر از آن شناساندن دشمنان بشریت است که در برخی بخشها بدان پرداخته می شود. از طرف دیگر هم آگاه سازی در مورد اسلام واقعی اینهاست که در نهایت به بیداری منجر می شود |
|||
|
|
۱۱:۰۰, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
سلام.
من یه پیشنهاد دارم،نمی دونم ساده یا پیچیده است!ولی به مدیرا خیلی کمک میکنه!این که وقتی میریم به پروفایل یه کاربر تعداد پست ها در هر تالار نوشته بشه: مثلا:پیشنهاد به گروه:۵۲ اخبار غرب:۱۴۸ معرفی کتاب:۹۳ و ... . یا علی. |
|||
|
|
۱۱:۲۴, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۲/مهر/۹۰ ۱۱:۰۰)mohammad.d نوشته است: سلام. سلام علیکم خوب این چیزی که گفتید چه کمکی به اهداف تالار می کنه! بیشتر توضیح بدید! |
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
سلام.
جناب امپراتور،نگفتم به اهداف تالار کمک می کنه،گفتم به مدیرهای سایت! من که مدیر نیستم باید ببینیم نظر مدیر سایت چیه.فکر کنم برای انتخاب کاربران فعال که این روزها بازارشون هم گرمه خیلی کمک کنه. یه خوبیش هم اینه که هم اطلاعات کامل درباره یک کاربر داده میشه و میشه فهمید یک کاربر نقاط ضعف و قوتش کجاست.گر چه نظرات و مطالب ارسالی همه کاربران در هر بخشی محترمه،ولی خوب به هر حال میشه فهمید از چه کاربری در چه بخشی بیشتر بهره گرفت. |
|||
|
۱۷:۱۳, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
باعرض سلام و خسته نباشید
یه پیشنهاد دارم امیدوارم با استقبال روبه رو بشه: چه خوب بود اگر ذکر هر روز هفته + اعمال مرتبط با اون روز خاص در یک قسمت از صفحه اصلی تالار گنجانده میشد فکر می کنم پیشنهاد خوبی باشه |
|||
|
|
۱۷:۳۴, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۰ ۱۷:۱۳)nahal_m نوشته است: mall">باعرض سلام و خسته نباشید علیکم السلام اگر به این مبحث علاقه دارید خوب خودتون با زدن یک تاپیک اون رو ایجاد کنید . اتفاقا فکر خوبی هم هست . نقل قول: برادر عزیز پیشنهاد شما خوبه ولی دلیلش خوب نیست! ![]() موفق باشید یا علی |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
بخش دفاع مقدس، بخش شهدا نداریم!!!
واقعاً متاسفم .......... |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۰ ۱۹:۱۴)EMPERATOR نوشته است: بخش دفاع مقدس، بخش شهدا نداریم!!! متاسفانه من هم چندین تاپیک در مورد شهدا زده ام همیشه با این مشکل مواجه بودم که در کجای تالار این مطلب را قرار دهم. خیلی مطلب هست . اگه این بخش ایجاد شد از ناظران تقاضا دارم مطالب را جمع آوری و در این قسمت قرار دهند. در پناه حق |
|||
|
|
۱۰:۳۶, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
نقل قول: باتشکر از پاسخ شما ولی خوب ممکنه یه روز من نتونم ذکر اون روز رو بذارم (مشکلی برام پیش بیاد) به نظرم خود سایت بذاره بهتره |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهادات و انتقادات در رابطه با مطالب برگزیده هفته (حتماً شرکت کنید) | ANTI satan | 8 | 5,225 |
۱/مرداد/۹۰ ۱۲:۰۹ آخرین ارسال: فقط خودم |
|