کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آسیب شناسی جریان های مبارزه با فراماسونری
۱۶:۳۷, ۹/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/تیر/۹۰ ۱۱:۴۹ توسط ANTI satan.)
شماره ارسال: #1
آواتار
خدای ناکرده قصد جسارت ندارم (من کوچیک همه دوستان توی سایت هستم)
چند وقته پیچیدیم به پر و بال این شخصیت و اون شخصیت از شریعتی مورد شبهه قرار گرفتن تا احمدی نژاد
حالا فراماسون باشه.که چی؟!
موسوی هم توی لژ استامبول بوده!!!یه ماسون چه باید می کرد که این نکرد!!
می خوایم به کجا برسیم؟
دوستان مواظب باشید شناخت دشمن هدف نشودکه متاسفانه داره میشه!!!(این از نگرانی های امام خامنه ای و از دغدغه های ایشون است)
شما فهمیدی فلانی ماسونه،برنامه های اون ها رو هم فهمیدید برید این ها رو منتشر کنید،شما هم برنامه بگذارید..مواضع دشمن رو بشناسید و بر علیه اون برنامه بچینید..ماهم جبهه خودتون رو قوی کنیم...بگیم مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)کیه؟برای چی ظهور می کنه!چرا ما باید مقدمات ظهور اون رو بچنیم.
به نظر من ما این کار رو نمی کنیم و با پرداختن به شخصیت ها و افراد داریم به یه صورت دیگه بازی می خوریم.انقدر درگیر این گروه شدیم که یادمون رفته باید ما هم برنامه ریزی کنیم.
به قول اقای جلیلی:من رو با فراماسونری،اون یکی رو با شیطان پرستی،اون یکی رو با توسعه درگیر می کنن و کار خودشون رو جلو می برن.
با عرض ارادت خودم رو به تمامی اساتید و بزرگوارهای این سایت عزیز ابراز می کنم،و به قولی نوکر همتون هم هستم.
http://943.blogfa.com
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، علی ، پارسه ، MohammadMeraj ، MAHDI59 ، oO DaViD Oo ، ALPHA ، ارتش1نفره ، بیداری اندیشه ، user313 ، shadi ، mehrdad_libra ، أین المنتظر ، shafagh_mah ، السا ، آرین (الهه.ع) ، ANTI satan ، Admirer

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۱:۳۰, ۱۹/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۰ ۱۱:۳۵ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #41
آواتار
من فراماسونری را با سخنرانی رائفی پور شناختم بعد با مستند ظهور اشنا شدم و مستند ظهور برای من ملاک نیست ملاک برای من حرفهای استاد است که گفته مستند ظهور اغراق کرده. البته لازم نیست که حتما تابع حرف رائفی پور باشید. با چشم خودم دارم میبینم که خدا فتنه هایشان را به خودشان بر میگرداند از حکومت اسلامی در ایران که جزیره ی امن امریکا و اسرائیل بود تا نماز جماعت خواندن در مصر که برای مصریان ارزو بود یا اعتراف موسسه گالوت از لحاظ اماری که تا 20 سال اینده با این روال دین اول اروپا اسلام میشود و...... اوضاع ماسون ها بیشتر از ان که فکرش را بکنید خراب است.اما در مورد اینکه ما بلندگوی انها شده ایم کاملا قبول دارم چون مهم نیست که انها چی فکر میکنند مهم این است که دین خودمان را بشناسیم نه اینکه مدام از نماد های انها حرف بزنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed313
۱۱:۴۸, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #42

از دوستانی که در این بخش از سایت مطالبی را عنوان میکنند انتظار میرود که تفاوتهای این قسمت با قسمتهای دیگه رو بدونند و بعد مطالب رو ارسال کنند . معماری و خصوصا ساخت ساز جدایی از مباحث دینی که هر کس میتونه احساساتی در موردش نظر بده و تاویل کنه دارای چهار چوب هندسیست . پس نمیشه بدون دانستن اون قواعد نظر داد . به عنوان نمونه مطلبی که یکی از دوستان ارسال کرده بودن که ساخت و ساز ماسونی در تهران باب شده ، شاید باشه اما اینکه هر هرم و مثلثی رو به اون تشکیلات ربط بدن درست نیست و به دونستن همون قواعد بر میگرده .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj ، Amirsaeed ، آنتی ماسون
۱۵:۲۴, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #43

به عنوان مثال این 3 سه عکس که یکی از دوستان به عنوان طرحهای ماسونی ارسال کردند نه تنها ماسونی نیستند بلکه فقط و فقط ایده ها و طرحهای معماری میباشند . البته ما به زیبایی و یا نا زیبا بودن این بناها نخواهیم پرداخت .

[تصویر: 8.jpg]

در نمای بالا خطوط در ادامه روند طراحی کلی ترسیم و مثلثی بودن ورودی یه هیچ وجه بیانگر تفکرات ماسونی نیست . اگر حجم کلی این بنا را دیده باشید کل نما با استفاده از خطوط شکسته و تیز طراحی شده و ورودی نیز در ادامه همان روند بوجود آمده است .

[تصویر: 7.jpg]

این نما نیز تنها به اجبار و برای پوشاندن سازه به این شکل در آمده و حتی طراحی هم برای آن انجام نشده . خطوط سازه بر روی نما با اختلاف متریال نمایان شده و ادامه آن نیز در جانپناه بام به هم برخورد کرده است . پس نمیتوان به آن طراحی گفت چه رسد به طراح های ماسونی !!!

در عکس زیر توجه به این نکته که نمای ساختمان کمابیش مدرن و بام بدون هیچ ارتباطی با نما ، با سازه ای مثلثی پوشانیده شده است همان مشکل همیشگی چند سال اخیر در معماری ایران را یاد آوری میکند . نا هنجاری در طراحی . پس با کمی توجه میتوان بین طرح های معماری هر چند ضعیف یا قوی با طرحهای ماسونی تفاوتهای بسیاری قایل شد .

[تصویر: jordan%20masoni%20tower.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، آنتی ماسون
۲۰:۵۸, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #44

گرچه من نگفتم همه نمونه ها اما اگه اطلاع داشتین این و نمیگفتین . چون شبیه یه نماد پس حتما فراماسون ؟؟؟؟ پس سیب نخور . به مسجد نرو چون پر 5 ضلعیه . پر ستارس ، دو تا ستون جلو دربشه !!! ( مناره ها ) .

تو همین عکسم اونهمه آیه ،‌یا ثار الله ،‌ طاق و نمیبینی ، اونی که دلت میخواد و برداشت میکنی ؟

شاید تو زمینه دین بتونی این کارو انجام بدی اما هنر و معماری روی اصول حرکت میکنه . نه اینکه دین اصول نداره اما تاویل متن تو مذهب رایج و به دل اشخاص و نیت مخاطب برمیگرده اما توی هنر و معماری قبل از مخاطی نظر و نیت خالق اثر مهمه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed
۲۲:۵۸, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #45

عزیزم اون نمادهای ستاره داوودی که روی مساجد می بینی همشون بیانگر این حقیقت هستن که یهودی ها اونجا حضور کامل داشتن.

در عصر صفویه یهودی ها لباس آخوندی می پوشیدن و به مردم می گفتن "علم آموزی کار بدیه و نباید علم آموخت" !!

قبل از اون هم هــمــیــشــه یهودی ها در حکومت های ما حضور داشتن.

ساختمان مجلس و اون نماد زشت و عجیبی که روی پرچم ما هست هم بیانگر این حقیقت تلخه.

[تصویر: 7ef24b42fcec.jpg]
۲۳:۱۶, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #46
آواتار
[quote='MahyarTpour' pid='57513' dateline='1318444098']
عزیزم اون نمادهای ستاره داوودی که روی مساجد می بینی همشون بیانگر این حقیقت هستن که یهودی ها اونجا حضور کامل داشتن.

در عصر صفویه یهودی ها لباس آخوندی می پوشیدن و به مردم می گفتن "علم آموزی کار بدیه و نباید علم آموخت" !!

قبل از اون هم هــمــیــشــه یهودی ها در حکومت های ما حضور داشتن.

ساختمان مجلس و اون نماد زشت و عجیبی که روی پرچم ما هست هم بیانگر این حقیقت تلخه.

در راس تمامی آرم های طراحی شده در دوران پس از انقلاب اسلامی، آرم جمهوری اسلامی ایران که توسط حمید ندیمی طراحی شده است از قداست و توجه ویژه ای برخوردار است و همین قداست و بزرگی سخن گفتن درباره آن را برای خالقش سخت کرده است.
این آرم در درون خود معانی زیادی را جای داده و سادگی و ظرفیت ویژه ای که برای دربرگیری معانی متعدد دارد که آن را از دیگر آرم های طراحی شده در این سال ها متمایز کرده است.

داستانی که از طراحی این آرم نقل شده است تنها به مصاحبه ای از حمید ندیمی با مجله پاسدار اسلام در سال ۱۳۶۲ و همچنین جزییاتی دقیق از استانداردهای طراحی این آرم در مجله استاندارد ایران (که توسط مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران منتشر شده است) محدود می شود. در فرصتی که به خبرنگار فارس برای ملاقات با حمید ندیمی دست داد، وی با ارجاع به همان مطالب منتشر شده سؤالات مطرح شده را پاسخ داد. داستان این آرم آنطور که در منابع ذکر شده نقل شده است از آنجا نشات می گیرد که دکتر ندیمی تفسیری از سوره حدید را می شنود و از آن پس سه رکن اساسی حکومت اسلامی از دیدگاه قرآن در ذهنش نقش می بندد. «کتاب»، «ترازو» و «آهن» و یا به عبارت قرآنی «کتاب»، «میزان» و «حدید».

دکتر نديمي از شعار بودن الله اکبر، تکرار را اقتباس مي کند: «اين شعار يازده بار در رنگ سرخ و يازده بار در رنگ سبز يعني بيست و دو بار تکرار مي شود و اين اشاره اي است به بيست و دوم بهمن 57. قالب راست گوشه خط نوشته الله اکبر، يادي است از کوبندگي اين شعار و اين همان خطي است (خط بنايي) که شعار الله اکبر را بر بلنداي اذان و بر گنبدها و مناره هاي الله اکبر در مساجد اسلامي نقش مي کرده و اکنون بر بلنداي پرچم ايران نشسته است.
کلمه قرمز الله منقوش بر پرچم جمهوري اسلامي بيانگر مبدأ آفرينش است الي الله المصير و هدف و غايت حکومت اسلامي را نشان مي دهد.»
۲۳:۳۳, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
آقای MahyarTpour در اینکه نماد ها در خیلی جاها به کار رفته است قبول اما این دید شما افراطی است خیلی چیز ها تو دنیا بهم متشابه هستند ولی این نمونه ای که شما ذکر می کنید ، یعنی چون شمع دان اون شکلی پس آرم هم ؟ یعنی هر چیزی که نمی دایره باشه مشکل داره ؟
به شما پیشنهاد می کنم در مورد پرچم ایران بیشتر بخونین :
http://www.rangmagazine.com/?type=dynami...=1&id=1384
اگه نمی خونی هم این تکه رو بخون :
اینم هم توضیح اون آرم زشت البته به تعبیر شما !(از مصاحبه بالا ) :
هلال‌هاي تعبيه‌شده در اين آرم از نقش مباركي ريشه مي‌گيرد كه حضرت رسول (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بارها با شمشير مباركشان به عنوان امضا بر روي شن‌ها ترسيم كرده‌اند. اين طرح پنج بخش دارد كه نشان‌دهندة پنج اصل دين است. اصل توحيد را در حكم عمود دو ساقة اصلي در ميان خود دارد. علاوه بر كلمة الله كه در تركيب اصلي آن ديده مي‌شود، لااله‌الاالله نيز در آن مستتر است. جزء قائم مياني در تركيب با شكل تشديد ( ّ ) كه در خط فارسي و عربي نشانة شدت است، شمشير را تداعي مي‌كند؛ اين همان تعبير كلمة «حديد» است. تقارن‌هاي اين آرم هم نشانة تعادل و توازن است؛ اين همان ميزان است.
بزرگ‌ترين و اصلي‌ترين ويژگي اين آرم همان بيان كلمة الله است كه قالب و محتوا را در خود جاي داده است. آرم به صورت كروي طراحي شد تا نشان‌دهنده ی پيام جهاني آن باشد.»

کمی دقت کنید لطفا !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، Agha sayyed ، Detector
۰:۵۸, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #48

واندر جواب شما رو داد دوست عزیز . اگه یه کوچولو طرحهای اسلیمی ، ایرانی و یا کلا هنر رو دیده بودین این نظرتون نبود . خواهشا مهربونانه تر باش با دنیا .
۱:۳۹, ۲۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۱:۴۱ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #49
آواتار
جناب
MahyarTpour

گرچه با شما در مورد ساختمان مجلس و شباهت زیاد مناره ی بالایی به ابلیسک موافقم(گرچه که ممکنه فوتوشاپ هم باشه) ولی اسم الله در روی پرچم ایران به هیچ عنوان ربطی به شمعدان هفت شاخه ی یهود ندارد کجای این نماد شبیه به الله روی پرچم است؟
حتی تعداد شاخه ها هم در شمعدان هفت شاخه ی یهود هفت است ولی در نماد الله 5 تا
در شکل هم هیچ شباهتی با هم ندارند (حتی ذره ای به هم شباهت ندارند Angry)
وقتی که بدون تخصص کافی در زمینه نماد شناسی و از روی اطلاعات کم اظهار نظر کنید نتیجه همین میشود دیگر.Angry

در مورد نماد هایی مهمی مثل: (الله در روی پرچم ایران) با دلایل ضعیف و واهی نمیشود چیزی را ثابت کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، میرزا احمد ، rastin
۱:۴۶, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #50

البته توجه کنید دلیل استفاده ی زیاد از مثلث در تمام بناها اینه که هرم یا مثلث شکل پایدارترین و مستحکم ترین سازه استو
چون تمام قاعده تماس مستقیم داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا