کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دلخورتم یزید - این چه کاری بود کردی یزید؟
۱۸:۴۹, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۰ ۰:۲۶ توسط بهروز.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: thumbnail.aspx?q=1308215345783&i...7jf9hh.jpg][تصویر: thumbnail.aspx?q=1231616738134&i...gnrzr1.jpg]
[تصویر: 1294240545.jpg]
[تصویر: thumbnail.aspx?q=1305090596232&i...vutqe0.jpg][تصویر: thumbnail.aspx?q=1333828988135&i...52_112.jpg]
ضمن تشکر از دوستانی که تا امروز جمعه 1390/08/13 مطالب و نظرات خودشون رو دادن
خواستم با اضافه کردن چند سوال به این تاپیک دوستان لطف کنن علاوه بر دادن نظر ات خودشون در مورد این چندتا عکس به سوالات زیر هم پاسخ بدن .
1- آیا این کارا، کار درستیه یاخیر ؟
2- کار درست در اینمورد چی بود ؟ یعنی چی مینوشتن خوب بود ؟
3- اگه با همچین آدمایی روبرو شدیم رفتار و گفتار و گفتگو و گفتمان یا بحث ما با ایشان چه چیز و به چه نحوی باشه خوبه ؟
4-تفاوت ناسزا و لعن و تفاوت اثرات اونا درچیه ؟
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، SAViOR ، shafagh_mah ، saloomeh ، sarbaz 313 ، MohammadSadra ، عبداللهی ، سدرة المنتهی ، azade ، vahid1878 ، Abasaleh ، m.hossein ، عبدالرحمن
۱۸:۵۸, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
چه آدمای بی سلیقه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این کار صد درصد اشتباهه . حضرت آقا فرمودند هرگونه توهینی به علمای اهل سنت حرام است . ( البته در محیط عمومی )

و ماهم مطیح امر امام خامنه ای هستیم و بس
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، بهروز ، dani ، shafagh_mah ، عبداللهی ، azade ، Atosa
۱۹:۳۱, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۲۳:۰۰ توسط بهروز.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۶/آبان/۹۰ ۱۸:۵۸)wakeup2012 نوشته است:  چه آدمای بی سلیقه ای ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این کار صد درصد اشتباهه . حضرت آقا فرمودند هرگونه توهینی به علمای اهل سنت حرام است . ( البته در محیط عمومی )

و ماهم مطیح امر امام خامنه ای هستیم و بس

دوست عزیز در مورد اشتباه بودن این کار با شما هم نظرم و فرمایش حضرت آقارو که توهین به بزرگان اهل سنت را ممنوع کردند با جان و دل میپذیریم اما توجه داشته باشین که یزید از علمای اهل سنت محسوب نمیشه لذا مطلبی رو که تو یکی از سایتها (1) دیدم براتون میگم :
" در طول تاریخ بسیاری از نویسندگان سنی به ارزش قیام کربلا آگاه شده و آثار ارزشمندی در شرح تبهکاری های بنی امیه منتشر ساخته اند . متأسفانه سلفیون یا وهابیان همچنان تلاش می کنند که از یزید تبهکار چهره ای پاک بسازند. آقای محمد صحتی در کتاب «شهید فاتح در آینه اندیشه» می نویسد:
«شگفتا که پس از گذشت قرن ها، اهل حدیث و پیروان ابن تیمیه هنوز هم به این اصل خود ساخته پای می فشارند و مظلوم را محکوم می کنند و نیز آن گاه که سخن از عاشورا و قیام سیدالشهداء(علیه السلام) به میان می آید، جانبداری از یزید بن معاویه را وظیفه شرعی خود می دانند. اکنون که حقیقت مانند آفتاب می درخشد و همه مسلمانان ـ با هر مذهب و مسلکی ـ هم صدا با همه دانشوران و آزاد اندیشان جهان، حسین بن علی(علیه السلام) را «قهرمان عزت و آزادی» و عاشورا را «حماسه بزرگ تاریخ اسلام» می دانند و با نقل سخنان آن حضرت و استقامت و ایثار او و یارانش ـ در هر زمان و مکانی ـ به خود می بالند، باز جای شگفتی است که گروه وهابیون از یزید بن معاویه دفاع می کنند و هدفشان این است که عاشورای حسینی را تحریف کرده، پیام انسان ساز او را وارونه جلوه دهند. از این رو آنان به همین غرض با صرف بیت المال مسلمانان جزوه و کتاب هایی را ـ همه روز ـ در عربستان سعودی، پاکستان و... منتشر می کنند.
از جمله این کتاب ها «حقایق عن امیرالمومنین، یزید بن معاویه» به قلم مزاع بن عبدالشمری است که وزارت معارف عربستان، چاپ دوم آن را در سال 1396 هـ ق منتشر کرده است.»(1("http://www.kheimehnews.com/prtd.s0f2yt09xa26y.html

کاشکی که بجای اون شیشه نوشته ها مینوشتن :
لعنت بر یزید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، خیبر110 ، صریا ، SAViOR ، azade ، عباس جعفریان ، m.hossein ، حضرت عشق
۱۹:۳۷, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4

یه لحظه خودتمون رو جای این اشخاص بزاریم
خوشمون میاد به ما و مقدسات ما توهین بشه ؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بهروز ، Atosa
۱۹:۴۳, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۲۰:۲۶ توسط بهروز.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۶/آبان/۹۰ ۱۹:۳۷)alitalebi نوشته است:  یه لحظه خودتمون رو جای این اشخاص بزاریم

متشکرم ولی میبخشید اگه منظورتون از این اشخاص همون سلفیون و وهابیونه که از توهین به یزید نگران و ناراحتند باید بگم که همین حالا این اشخاص دارن به نسل کشی شیعیان بحرین ادامه میدن اونوقت ما نگران نگرانی اونها باشیم ؟؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، SAViOR ، shakiba ، آرین (الهه.ع) ، یاســین
۱۹:۵۶, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6

خیر عزیز
با این جملات مسخره که طرف میخواسته نوعی مسخره کرده باشه باید به این نکته هم توجه میکرد خیلی از کسایی که یزید رو قبول دارن بدون هیچ اطلاعی ازش حمایت میکنند و اصلا نمیشناسنش.
من که متوجه نشدم ربط سلفیون و وهابیون این جا چی بود ؟
مگه من ازشون حمایت کردم ؟
اونا که تکلیفشون معلومه و خودشون باید جواب بدن.
من حرفم اینه نباید به هیچ شخصی از هیج دینی توهین کرد به خاطر دینش یا کسی رو که قبول داره.
۱۹:۵۷, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۲۰:۴۸ توسط بهروز.)
شماره ارسال: #7
آواتار
من هم اصلا موافق توهین به هیچ گروهی نیستم به نظر من باید از یه دیدگاه جدی تر به موضوع نگاه کرد
در طول تاریخ برخی از حکومت ها تلاش می کردند که از مراسم عزاداری به نفع خود بهره برند در دوران شاه عباس صفوی تماشای مراسم سوگواری و سپس دسته های سینه زنی را به جان هم انداختن وسیله تفریح شاه و درباریان شده بود. در دوران قاجاریه، مخصوصا در دوران ناصرالدین شاه مجالس عزاداری در دربار فاسد او به مجلس شوخی تبدیل شده بود. الان هم که دشمن داره با هزار ترفند به فرهنگ عاشورایی ما که رمز مقاومتمونه تحریفات اضافه میکنه ماهم کمکشون میکنیم . میگی چه جوری ؟ مثلا با انتشار عکسهای قمه زنی تو فضای اینترنت و ...
۲۰:۱۲, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۶/آبان/۹۰ ۱۹:۳۷)alitalebi نوشته است:  یه لحظه خودتمون رو جای این اشخاص بزاریم

مقدسات Huh

یزید هم شد جزو مقدسات ، ولی ما هنوز بی خبریم!!!!

من با مسخره کردن مخالفم ولی فکر نکنم کسی که سر مولامون رو بریده ارزش بحث کردن داشته باشه ، حالا چه بخواد مقدس باشه چه نباشه ، مهم اینه که جاش جهنمه و شکی در آن نیست!!

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بهروز ، خیبر110 ، وحید110 ، SARV ، SAViOR ، خادمة الزهرا ، محب الزهرا ، آرین (الهه.ع) ، یاســین ، faateme-313 ، عدالت
۲۰:۱۵, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۲۲:۵۲ توسط بهروز.)
شماره ارسال: #9
آواتار
خود سنی ها لعنت بر يزيد رو مجاز میدونن
احمد بن حنبل كه يكى از ائمه اهل سنت است و تاءسيس مذهب حنبلى به او نسبت داده شده در پاسخ به فرزند خود با استناد صريح به قرآن لعن يزيد را جايزى مى دانست و او را از شمار مسلمانان خارج مى شمرد.
ابن جوزى مى نويسد: صالح فرزند احمد بن حنبل مى گويد: من به پدرم گفتم كه مردم ما را به دوستى يزيد نسبت مى دهند.
پدرم گفت : فرزندم ! آيا ممكن است كسى داراى ايمان به خدا باشد و با اين حال يزيد را دوست بدارد؟
گفتم : پس چرا او را لعن نمى كنى ؟
پدرم گفت : فرزندم ! تو تاكنون نديدى من چيزى را لعنت كنم . سپس اضافه كرد: اين فرزند! چگونه ما لعن نكنيم كسى را كه خداوند در كتاب خود او را لعنت كرده !
گفت : آنجا كه مى فرمايد: فهل عسيتم ان توليتم ان تفسدوا فى الارض و تقطعوا ارحامكم اولئك الذين لعنهم الله .
يعنى : آيا آرزو داريد كه اگر به حكومت و رياست رسيديد در روى زمين فساد كنيد و قطع رحم نماييد؟ چنين كسانى را خداوند لعن نموده .
سپس گفت : فرزندم ! كدام فساد بزرگتر از قتل نفس است ؟
احمد بن حنبل ، با آنكه مى گويد در همه عمرم چيزى را لعنت نكرده ام ، با اين حال لعن يزيد را به حكم نص قرآن جايز مى داند.به نقل از http://www.erfan.ir
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، SAViOR ، محب الزهرا ، آرین (الهه.ع) ، خیبر110
۲۰:۳۲, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10

اقا یک سوال ازعزیزانی که میدونن و علمش رو دارند.
ایا یزید از مقدسات برادران سنی محسوب میشه؟
ولی خب چرا یزیدو لعنت کنن
[/b]
در مورد امام حسین و ائمه مینوشتن زیبا تر بود
فکر کنم اگه پلیس بهشون گیر نمیداد براش فحش خوار مادر مینوشتن
خیلی بی سلیقگی هست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بهروز
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: