|
ايجاد بخش سياسي
|
|
۲۰:۰۲, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
يا حق
سلام دوستان ميخواستم پيشنهاد بدم يه بخش سياسي راه اندازي بشه تا ما بتونيم به راحتي حرف دلمون رو بزنيم(در حيطه سياسي) چرا كه تنها پرداختن به مسايل آخر الزمان و ظهور و دين و... كافي نيست مگر يادتان رفته كه :سياست ما عين ديانت ماست و ديانت ما عين سياست ماست. لطفا همه نظر بدهند و مدير محترم نسبت به نظرات همه نظر خودشون رو بگند. ميزان راي ملت است. |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۳۷, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
پروتكل شماره 13 يهود:
برای منحرف كردن فكر و ذهن آنهايی كه ممكن است در بحثهای سياسی، برايمان مشكلاتی ايجاد كنند، مسايل جديدی چون مسايل صنعت به پيش مىكشيم و عنوان مسايل سياسی جديد روی آنها مىگذاريم و به مردم اجازه مىدهيم كه اينگونه مسايل را مورد بحث و بررسی قرار دهند. البته توده های مردم تمايل دارندكه در زمينه مسايل سياسی غيرفعال باشند. لذا برای آنكه امر به آنها مشتبه شود، و ندانند كه درباره چه موضوعی بحث مىكنند، فكر آنها را به مسايلی چون تفريح، سرگرمی و رفتن به كلوپها و... جلب مىكنيم. و در همين اثناء، مطبوعات را وامىداريم كه به مسايلی چون رقابتها و مسابقات هنری و ورزشی بپردازند. بدون شك پرداختن به اينگونه مسايل آنها را از مسايل بنيادی دور و منحرف مىكند. اندك اندك به ابراز نكردن عقيده خود عادت مىكنند و سرانجام، به تكرار همان چيزهايی مىپردازند كه ما مىخواهيم و بدينسان به فكر آنان جهت مىدهيم و مىتوانيم به همكاريشان اعتماد كنيم. در مورد سياست در ايران هم هميبگونه است!!! لطفا به جاي بحث هاي انحرافي سياسي در مورد يهود و استكبار جهاني بحث سياسي كنيد!!!! |
|||
|
|
۱۳:۱۱, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
ببخشيد ولي واقعا شورش رو در آورديد
هر چيزي خوشتون نمياد مي چسبونيد به يهود و فراماسونري و تفرقه و غيره بابا لان به هركدومتون بگن كمونيست ميگيد يعني بدون خدا درحالي كه اين نيست به هركدوم بگن آنارشيست ميگيد هرج و مرج طلب و ضد انسان درحالي كه اين نيست اينها رو من خودم تو فروم خوندم و واقعا متاسف شدم بايد اطلاعات داشته باشيد ولي سرتون رو كرديد تو لاك خودتون و فقط بهونه مياريد بي اطلاعاتي شماست كه بزرگترين ضعفتون هستش هركس اطلاعات داشته باشه و بياد متن هاي شما رو بخونه با بعضي از اين اشتباهات فاحش كل نقد ها و متن هاتون رو مردود ميدونه واقعا بنده متاسفم و شما كه فقط دنبال 4تا نماد افتاديد در حالي كه نماد بدون انديشه اي كه پشتشه بي معني هستش |
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
نقل قول:به هركدوم بگن آنارشيست ميگيد هرج و مرج طلب و ضد انسان درحالي كه اين نيستبا سلام دوست گرامی اینجا یک فروم است و هر کسی میتواند نظرات درست یا غلط خود را بیان کند . خواننده هم در برداشت ازاد است اینجا یک محل بحث و تبادل نظر است نه یک کتاب ... در یک تالار عمومی هیچ کس مسءول نظر کس دیگری نیست و نقل یک مطلب در ان به معنی تایید بقیه کاربران نیست ... در ضمن از کجا فهمیدید اگر از هر کسی این سوال رو بپر سید این جواب رو میده؟!!!! در پناه خدا |
|||
|
|
۱۵:۰۰, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
از اونجايي كه هيچ كس اشتباهات رو نگرفته اگه كسي ميدونست حداقل يكبار گوشزد ميكردش
اگه ميدونستيد چرا پس كسي حرفي نزده؟؟؟ درسته كه انديشه و تفكر بايد آزاد باشه ولي بيانش بايد درست باشه نه نادرست |
|||
|
|
۱۵:۱۴, ۱۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۰ ۱۵:۱۸ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۰ ۱۳:۱۱)atour نوشته است: ببخشيد ولي واقعا شورش رو در آورديد سلام بحث سیاسی هیچ ارتباطی با موضوع این سایت نداره. موضوع بحث کاملا چیز دیگری. توی بخش معرفی و قوانین واضح بیان شده. من هم پیشنهاد می کنم وقت و انرژی رو با بحث های بی فایده تلف نکنیم. مخصوصاً هم که خیلی وقتها سوال ها و مسائلی مطرح میشه که نمیشه ازشون دفاع کرد. نقدهای انجام شده هم درست و غلط در حد وسع ماهاست. ادعا نداریم دکتر فلان یا پروفسور بهمانیم، در حد خودمون یه محفلی داریم موضوعات رو بررسی می کنیم. اگر نقدی دارید بی طرفانه بفرمایید همگی مطالعه می کنیم. مطمئن باشید نقدهای علمی و منصفانه شما بهترین کمک برای پربارتر شدن این فضاست. هیچ ترسی هم از بیان نظرات مخالف جمع نداشته باشید. اینجا همگی دوستیم و همدیگر رو دوست داریم بحث ها هم به معنی دشمنی نیست فقط نظراتمون رو بیان می کنیم، همین. |
|||
|
|
۱۵:۱۶, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
اسلام دین سیاست است قبل از اینکه دین معنویات باشد .*
البته من با بحثهای سیاسی در فروم خیلی موافق نیستم چون سیاست اسلامی و تحلیل سیاسی چیزی نیست که کار هر کسی باشه و بسیار بسیار معدودند افرادی که بخوان تحلیل های درست ارائه بدند همین امر موجب جدل های بی فایده در فروم میشه ؛ به این علت که کسی که عمق دید مشخصی داره رو هیچ جور نمی تونی راضی کنی که افقهای دوردستی هم هست... * جمله بالا هم از حضرت امام خمینی هست . |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
بنام ستار...
بحث سیاسی کردن ،مقوله ایست جامع و اینطور نیست که هر عزیزی طبق اظهار نظر خود و برداشت سطحی خود مطلبی را ارسال کند و با اندک فهم سیاسی به مناظره بر مسائلی مهم بپردازد. هر مبحث سیاسی باید با پشتوانه تجربه و علم آن به مبحث عجین باشد و مخالفان و موافقان نیز باید کارشناس در آن زمینه باشند تا بتوان به مباحث سیاسی پرداخت. غیر از این موارد ،مبحث سلیقه ای شده و به انحراف کشیده میشود و این مسائل شایسته تالار نیست. دوستان گفته اند که سیاست ما عین دیانت ماست کاملا صحیح و قابل تامل است ولی دوستان گرامی یک عالم سیاسی و دینی می تواند در اینگونه مسائل اظهار نظر کند .چگونه است که برای هر کاری باید به متخصص آن رجوع کنیم ولی در امورات سیاسی همگی صاحب نظریم؟؟؟ ممنون و سپاس از دوستان و همسنگرانم در تالار بیداری اندیشه یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
دوستان یه نکته هست که باید بهش توجه کرد.
هر کدوم از ما علاوه بر شخصیت مجازی که در تالار داریم یه شخصیت حقیقی هم در دنیای واقعی داریم.(این که دیگه واضحه ) نباید در دنیای واقعی زندگیمون رو از سیاست جدا کنیم.(البته منظور بنده از سیاست ،مسائلی هست که به بحث های سیاسی معروف هستن و گرنه سیاست یه مفهوم گسترده داره) به قول مقام معظم رهبری(نقل به مضمون) (( جوانان باید سیاست را بشناسند ولی درگیر سیاست بازی نشوند)) منظور اینه که باید بدونیم دور برمون چی می گذره، باید جریان های مختلف سیاسی رو بشناسیم. احزاب رو بشناسیم. ودر موقع لزوم عکس العمل نشون بدیم. ولی در دنیای مجازی محدودیت هایی هست. فکر می کنم جناب مسنجر توی یکی ار تاپیک هاشون این موضوع رو کاملا بررسی کردن و تفاوت های دنیای حقیقی و مجازی رو خیلی خوب مشخص کردن. |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۰ ۱۶:۴۹)guided نوشته است: به قول مقام معظم رهبری(نقل به مضمون) (( جوانان باید سیاست را بشناسند ولی درگیر سیاست بازی نشوند))بنام ستار معاصی عاصیان ممنون میشم اگه متن کامل و صحیح مقام معظم رهبری را برای ما ارسال کنید،چون در این صورت حجت بر ما تمامه و جایی برا اشکال نمی مونه. ممنون و سپاس یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۱۷:۴۳, ۱۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
میدونید چرا دوستان من با ایجاد چنین بخشی مخالفم؟؟؟چون در این تالار ما افراد با گرایشهای مختلف سیاسی داریم که اکثریت به شدت به اون حزب وگرایش تعصب بیجا دارند.اگر همچین بخشی راه بیفته باید یک فضای آرام باشه که با بحثهای منطقی و با سند ومدرک این جور بحثا انجام بشه.ولی متاسفانه عده ای تعصب جلوی چشماشونو بسته ومطمئتم اگر این بخش ایجاد بشه کار به مجادله و توهین وتهمت خواهد کشید. چون اون افراد هرچقدر هم با دلیل با هاشون صحبت کنید ذره ای از عقاید غلطشون پا پس نمیکشن.منم اگر همه افراد بتونن با هم کنار بیان ونظرات همدیگرو بشنون واگه نظر خودشون غلط بود رهاش کنن با ایجاد این بخش موافق بودم.ولی افسوس که فعلا اینجوری نیستیم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)