|
..::همه چیز درباره ی کابالا [Kabala]::..
|
|
۲۲:۴۱, ۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
میشه لطفا بیشتر توضیح بدید. اصلا منظور از این نمودار چیه؟ چه ربطی به درخت داره؟
|
|||
|
|
۲۳:۲۵, ۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
این نمودار در کتاب مبانی فراماسونری خیلی خوب توضیح داده شده .
من این کتاب رو یک ماه پیش مطالعه کردم ومتاسفانه الان پیشم نیست.در اولین فرصت حتما براتون توضیح میدم که یکوقت مطلبی رو جابه جا توضیح ندم. ![]() (راستی..در مستند ظهور یکم درموردش توضیح میده..قسمت های 40 به بعد باید باشه.) |
|||
|
|
۰:۱۳, ۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
قبلا بارها در اینباره شنیدم که بر اساس همین نمودار، از عدد 9 به عدد 11 می روند و عدد 10 که خدا می باشد را پشت سر می گذارند.
این مفهموم بارها در سریال ظهور گفته شده است. و اصل اعداد 9،11 نیز بر همین اساس است. حال چرا چنین مفهمومی در این نمودار نیست؟ |
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۲/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۸۹ ۰:۰۴ توسط parisan.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
توضیح ضروری:عبارات داخل پرانتز ترجمه آن کلمه در کتاب است.چون از کتاب مبانی فراماسونری استفاده میکنم،ودر واقع منبع، این کتاب است،ترجمه آن لغات در کتاب را هم قرار میدهم تا دوستانی که به کتاب مراجعه میکنند،دچار سردرگمی نشوند.
((کتاب قباله ،خدارا به شکل انسان آسمانی به صورت درختی ده شاخه ملاحظه میکند.مظاهر ده گانه الهی که اولین آنها از نور حق ساطع شده،با متابعت از قوانین جنسی در هر شاخه آن جای داده میشود.بدینوسیله اولین و بالاترین مقام که نر و فعال است یعنی حکمت(عقل و حکمت)،پدر را تمثیل میکند،دیگری که ماده و منفعل است یعنی معرفت(ذکاء)مادر را تمثیل میکند.از معرفت(ذکاء)دو مظهر خارج میشود،یکی نر و فعال بوده رحمت(لطف) ودیگری ماده و منفعل بوده ،قهر و سطوت(قدرت)است.اینها دستهای نمودار ر ابیان میکنند رحمت و قهر و سطوت (لطف و قدرت)با جلال و شکوه(زیبایی)درقلب آمیخته میشود،در تهایت از رحمت(لطف)،فتح و پیوزی (ظفر) که نر وفعال است و از قهروسطوت(قدرت)،ملک/شاه(شرف)که ماده و منفعل است منشعب میشود.اینها نیز با دوپای نمودار مطابقت دارند که در بنیاد و اساس(اساس) جمع میشوند.سمبلی در بالای سر همه قرار دارد و آن تاج (تاج)است و دیگری نیز در زیر پا قرار دارد و قلمرو پادشاهی(پادشاهی )است.)) نکته ای که من در اینجا فهمیدم اینست که همواره از نظر کابالا عنصر ماده ،منفعل است.یعنی نمیتواند هیچ فایده و سودی داشته باشد. شاید به خاطر این موضوع ،زنان نمیتوانند یک فراماسون شوند.. امیدوارم توضیحات کافی بوده باشد.. |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
درختی که آدم وحوا از اون خوردن واز بهشت رانده شدن درخت سیب بود جالب اینجاست که شیطان گفت شما با خوردن این درخت میتونید در حد خدا فهم داشته باشید
فراماسونر ها درخت کابالا رو درخت دانش میدونند و در اکثر فیلم ها میبینیم که زندگی حول یک درخت جریان داره (اواترو...) هنوز شیطان داره به اونها میگه از این درخت استفاده کنید تا خدا بشید
|
|||
|
|
۱۶:۱۸, ۱۲/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۸۹ ۱۷:۴۵ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۸۹ ۱۶:۰۲)313 نوشته است: درختی که آدم وحوا از اون خوردن واز بهشت رانده شدن درخت سیب بود جالب اینجاست که شیطان گفت شما با خوردن این درخت میتونید در حد خدا فهم داشته باشید دکتر رافعی در یکی از سخنرانی هاش گفته : در مورد درخت سیب باید بگم که اگه شما یک سیب را از وسط بصورت افقی نصف کنید، در وسط اون یک ستاره پنج پر خواهید دید و شاید دلیل انتخاب ستاره پنج در نمادهای فراماسونی و اهمیت آن به همین دلیل باشه. البته این فقط یک حدس است و هیچ جنبه اثباتی هم نداره. |
|||
|
|
۲۰:۳۳, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۸۹ ۰:۰۱)parisan نوشته است: توضیح ضروری:عبارات داخل پرانتز ترجمه آن کلمه در کتاب است.چون از کتاب مبانی فراماسونری استفاده میکنم،ودر واقع منبع، این کتاب است،ترجمه آن لغات در کتاب را هم قرار میدهم تا دوستانی که به کتاب مراجعه میکنند،دچار سردرگمی نشوند. سلام دوست خوبم تشکر بابت مطلبتون ایکاش کمی روان تر می نوشتید که کاربری مثل بنده که سواد کمتری داره متوجه جملات بشه ، متنتون خیلی سنگین و فلسفی است بازم ممنون
|
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۱۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۱۲/بهمن/۸۹ ۱۶:۰۲)313 نوشته است: درختی که آدم وحوا از اون خوردن واز بهشت رانده شدن درخت سیب بود جالب اینجاست که شیطان گفت شما با خوردن این درخت میتونید در حد خدا فهم داشته باشید بسم الله الرحمن الرحیم وَ قُلْنا يا آدَمُ اسْكُنْ أَنْتَ وَ زَوْجُكَ الْجَنَّةَ وَ كُلا مِنْها رَغَداً حَيْثُ شِئْتُما وَ لا تَقْرَبا هذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَكُونا مِنَ الظَّالِمين(بقره/35) و گفتيم: اى آدم تو و همسرت در بهشت آرام گيريد و از آن بفراوانى از هر جا كه خواستيد بخوريد و نزديك اين درخت مشويد كه از ستمگران خواهيد شد. دوست گرامی خواهش می کنم دقت بفرمایید که خداوند ضمن اینکه این درخت را بصورت معرفه و با «الف و لام» بیان کرده ولی از نوع اون چیزی نگفته... می تونه دلایل زیادی داشته باشه که بنده در حد توانم به یک مورد در چند بخش اشاره می کنم: 1. قرآن کتاب هدایت الهی و برنامه زندگی است و تنها به مطالبی می پردازد که در مسیر هدایت بشر مفید بوده و جزء حواشی محسوب نمی شود. 2. و این بیان به درخت: نیز این پیام را دارد که آنچه اهمیت دارد، این است که: ما به آدم و حوا امر کردیم که به این درخت نزدیک نشوید «ولاتقربا هذه الشجره» که با وسوسه ابلیس از این امر سرباز زدند... اما در تفکر ماسونی، این درخت «سیب» عنوان می شه... خواهش می کنم به این نکته اشاره کنید تا خدایی نکرده مشکلی پیش نیاید. قبلا از توجه شما دوست عزیزم متشکرم موفق باشید |
|||
|
|
۰:۳۱, ۲۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
هیچوقت از نام ها واسم های پیچیده فرقه ی شیطان پرستی گیج نشید هدف از این همه حرف های غلمبه سلمبه اینه که فکر کنیم فری ماسون ها گروه بسیار دانایی هستند و شیطان قدرت زیادی داره.........شیطان رو دست کم بگیرید دوستان و براحتی ازش بگذرید همه اینها حیله اس تا خودشو قوی جلوه بده و مثل قضیه آدم حوا فریب کاری کنه همین.
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کمک درباره یه سری نماد و کسی که گرفتار کابالا شده! | hossain | 40 | 19,050 |