کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک درباره یه سری نماد و کسی که گرفتار کابالا شده!
۲۲:۲۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1

سلام خدمت برادر های گل تالار بیداری اندیشه، مدتیه که با تالار شما آشنا شدم و برام جالبه و واقعا وظیفه خودم میدونم بهتون خدا قوت بگم
من به واسطه برادرم عضو شدم، چون متاسفانه جدیدا یه چیزایی ازش میبینم که نه خودم توضیحی براش دارم و نه تونستم چیزی ازش پیدا کنم،برادرم بچه خیلی درسخونی هست و در حال حاضر از شاگرد اولای دبیرستان انرژی اتمیه ، چند وقتیه تو عکسایی که میگیریم و میبینمش ( من 2 سالی هست که ازدواج کردم و از خانوادم جدا شدم) یه بند قرمز رنگ به دستش بسته و همیشه هم این بند دستشه مثل همین بندای سبزی که ما برای حاجت گرفتن به دستمون میبندیم ولی قرمزش ، خیلی ازش پرسیدم که این چیه برا قشنگی میبندی؟ گفت دلیلشو برم اینترنت جستجو کنم (بدبختانه برادرم تو زمینه برنامه نویسی وب هست و اینترنت هم خیلی میاد ) من نتونستم تو اینترنت جستجو کنم یعنی چیزی پیدا نکردم تا به این سایت اتفاقی برخوردم اونم به واسطه اسم خواننده مدونا که اونم تنها خواننده ای هست که برادرم گوش میده ، یه حسی بهم میگه این به اینجا ربط داره چون برادرم تفکرای دینی و اومانیسمی و اینجور چیزا خیلی داره و در واقع تو این بحثا خیلی چیزا میدونه ، یادمه بچه که بود خیلی نماز خونو خوب بود ولی نمیدونم چرا این چند سال اینطوری شده و من هم از سر غفلت الان چند وقتیه که متوجه شدم، حالا نظر شما چیه؟ این نماد مربوط به چیه و اگر بد هست چطوری میتونم در صدد بیرون کردنش از کله این بر بیام،به خانواده اطلاع بدم
ممنون از برادران گل
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، نگار ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، وحید110 ، Mitsonary ، ANTI satan ، ELENOR ، یاســین ، Dragonborn ، Detector ، بیداری اندیشه ، faateme-313

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۸, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #41
آواتار
الان فکر کنم پا برهنه پریدم وسط بحث :دی

فکر کنم بحث یه ذره از موضوع اصلی خارج شد ها !!

این جا اصلا به معرفی نمادی نپرداخته یا شاید هم اصلا بحث نماد شناسی نبوده !!
هر چند اگه کسی نماد شناسی رو خواست می تونه رو من حساب کنه !! Heart
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sina16
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]