کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستبند مشکوک
۰:۴۵, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۰:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1

سلام

همونطور که میدونید چیزهایی تحت عنوان های : انرژی درمانی ، یوگا ، مدیتیشن ، حاله ی انرژی و.... همه کارهایی کثیف هستند که در واقع منجر به پرستش و عبادت شیاطین من الجن میشود. حالا یه نگاه به این صفحه بندازید و طرز کار این دستبند رو کامل بخونید:
http://biafun.melimarket.com/product/1
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، mohamad ، أین المنتظر ، محمود ، hesam110 ، amirytr ، جویای حقیقت ، سرباز ولایت ، AMINI ، minoo ، mhvvhm ، فدايي ولايت ، soora ، hamediran ، mahdy30na

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۶, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۳۴ توسط فانوس *7*.)
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام من این دستبند را زیاد دیدم خیلی ازش تبلیغ میشه جالبه روش تبلیغش هم به این شکل است که آدم های معروف و مطرح جامعه مثل بازیگران و بازیکن های فوتبال از اون استفاده می کنند همان طور که شما هم می دونید روش تبلیغ یه جورایی اون شی مورد تبلیغ را معرفی می کند من خیلی به این دستبند شک کرده بودم چون می بینم در نود در صد مواقع نود در صد از چیزایی که مد میشه و یا زیاد میشه چیز خوبی نیست خیلی ممنون که این تایپیک را ایجاد کردید
راستی یه چیزی بر فرض که این دستبند هیچ مشکلی نداشته اما این موضوع که هر روز چیز جدیدی داره وارد بازار میشه که به ما انرژی بده آرامش بده احساس خوشبخت بودن نا خود خوشبختی را به ما میدهد و با چیزهای مادی می خواهند آرامش را به زور به خورد ما بدهند عجیب است و بد به این خاطر بد است که ما به مرور یاد می گیریم که چیزهای بسیار زیادی به جز خدا برای رسیدن به آرامش وجود داره که ما به اسانی می تونیم به اون ها دسترسی پیدا کنیم فراموش کردن خدا و این که وجود خدا برای بشر نیازی نیست و همان نظریه که اگر بر فرض خدا باشد مثل سازنده ی ساعتی است که ان را تنظیم و رها کرده و کاری با ان ندارد و این ساعت می تواند بدون وجود خدا هم بدون نیاز به خدا هم کار کند
کاری باید کرد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۳:۰۲, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #32
آواتار
بدبختی بزرگ اینجاست که یک چیز را اگر فلان بازیگر یا خواننده یا فوتبالیست (یا به قول علی 110 شوتبالیست) معروف استفاده کرد، استفاده از آن دیگر توجیه می شود و مشروعیت پیدا می کند. اصلا ایها الناس چه نشسته اید که اینان استفاده کرده اند و شما چقدر بی کلاس و از مرحله پرت هستید که از آن استفاده نمی کنید.
آخر این چه منطقی است که یک چیز را زورکی به آدم بگویند که لازم داری بدو برو بخر و استفاده کن! انسان اگر هم می خواهد چیزی را بخرد خودش بشنید فکر کند ببیند عقلا لازمش دارد یا نه بعد بخرد نه اینکه دست یک شخص معروفی بکنند و میلیونی به او پول دهند تا مردم بروند بخرند! این توهین به سطح شعور و درک آدم هاست.
عرضه و تقاضا اگر به دنبال رفع نیاز باشد خوب است اما اگر فقط بحث مدگرایی و تقلید از دانه درشت های موسیقی و سینما و فوتبال و ... باشد، بی تعارف حماقت است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، AMINI
۱۸:۵۵, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #33

(۲۰/مهر/۹۰ ۱۴:۵۸)Rman نوشته است:  
نقل قول:
همونطور که میدونید چیزهایی تحت عنوان های : انرژی درمانی ، یوگا ، مدیتیشن ، حاله ی انرژی و.... همه کارهایی کثیف هستند که در واقع منجر به پرستش و عبادت شیاطین من الجن میشود

دوست عزیز شما تا حالا خودت یوگا رفتی که میگی کثیفه؟!رو چه حسابی یوگا رو به شیطان ربط میدی؟!؟!
یوگا مجموعه ای از حرکات موزون میباشد که نه تنها برای جسم مفیده(باز شدن عضلات,باز شدن رگ ها و ...)بلکه از نظر روحی هم به انسان کمک میکنه(ارامش فکری بسیار زیادی به ادم میده).بنده تا به حال نام هیچ خدایی را از زبان هیچکسی که یوگا کار میکنه نشنیدمو کاملا مطمئنم که یوگا نوعی ورزشه نه یک نوع عبادت!!

مادر من خوره ی یوگا هست و هفته ای 4 روز میره یوگا و تعریف میکنه که هر هفته سر کلاساشون نفراتی رو میارن که مریضی ها ی لا علاج خودشون رو با یوگا درمان کردن مریضی هایی مثل پارکینسون.

بله حق کاملا با شماست! چون چاکراهای یوگا به زبان هندی و سانسکریت هست نه فارسی که شما اسم خدایی رو از زبان کسی شنیده باشید!!!!!!!!!!
می تونید یک مقاله علمی -با منبع غیر غربی- معرفی کنید که در مورد یوگا و آثارش تحقیق کرده باشه و به نتایجی که شما می فرمایید رسیده باشه؟
یا نه؛ مقاله ای که بگه یوگا یک نوع ورزش باستانی هندی است!
شما از کجا با این همه اطمینان می گی "مطمئنم که یوگا نوعی ورزشه نه یک نوع عبادت!"
اما من مقاله ای سراغ دارم که با ذکر مدارک می گه که یوگا چی بوده و از کجا اومده....
http://www.alvadossadegh.com/fa/article/...mment-7931
اکثر کسانی هم که یوگا کار می کنند اصلا از اصل موضوع خبر ندارند. خب طبیعتا ایرادی هم بهشون وارد نیست. در ضمن! طبق اطلاعات ناقص پزشکی که من دارم پارکینسون با از بین رفتن یک سری سلول ترشح کننده ماده‌ای به نام دوپامین (که یک انتقال دهنده عصبی) است به وجود میاد و درمان قطعی نداره. فقط با کاردرمانی و فیزیوتراپی می شه جلوی پیشرفتش رو گرفت. و فکر کنم مادرتون به شما گفته جلوی پیشرفت بیماری شون گرفته شده نه اینکه درمان شدند!!!! که اینم می شه کاربرد یوگا در حد همون کاردرمانی و فیزیوتراپی نه معجزه جسم و جان یوگایی.....
خواهر یا برادر عزیز! لطفا دیگه از روی هوا با این همه تعصب و حرارت حرف نزن.
۲:۲۷, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #34
آواتار
یوگا؟دستبند؟؟؟با اینا مشکلی دارید؟؟؟رفتم لینکو دیدم و خوندم.خب که چی؟
شما دارید زمین و زمان رو ربط میدید به شیطان پرستی!!!کمی کنترل داشته باشید!
۱۴:۵۵, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #35
آواتار
(۲۶/آبان/۹۰ ۲:۲۷)dark.knight نوشته است:  یوگا؟دستبند؟؟؟با اینا مشکلی دارید؟؟؟رفتم لینکو دیدم و خوندم.خب که چی؟
شما دارید زمین و زمان رو ربط میدید به شیطان پرستی!!!کمی کنترل داشته باشید!

دارم فکر می کنم که شما هر تاپیکی رو باز می کنید و چند جمله عین هم یعنی با محتوا و معنی یکسان درونش قرار می دهید. برادر من بالاخره نقدی، بحثی، ارائه منطق و استدلالی؟! در ضمن کسی هم نگفت این دست بند به شیطان پرستی یا به یوگا ربط دارد یا نه. اساسا چالشی که بنده مطرح کردم این بود که اصلا چنین چیزی توجیه داره، علمی هست؟ منشا اثر هست؟ اگه هست چطور؟ تلقینه؟ ماوارء الطبیعه هست؟ یا اینکه نه کلک پوله؟!
البته درسته که حرف توی حرف آمد و کمی پست ها با موضوع تاپیک مطابقت ندارد ولی کسی هم به نتیجه قطعی نرسید.
حالا اگر شما هم اندیشه ای داری خوشحال می شویم منطقی بیانش کنید... دلیل بیاورد. موضوع را بسط دهید.
در غیر اینصورت این شما باشید که کمی کنترل داشته باشید و هر حرفی را که دیگری زد و به مذاق شما خوش نیامد را به صرف سلیقه شخصی تان محکوم نکنید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، وحید110 ، خیبر110 ، soldier ، rastin ، Havbb 110 ، Admirer ، AMINI ، یاســین
۲۱:۳۱, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
ببین هر کسی یه نظری داره!!!یکی میگه سنگ با قدرت مثبت و نمی دونم چی چی وجود داره...یکی میگه وجود نداره !(مثل من).شما دیگه چیکار داری کی میگه من قبول دارم کی میگه من قبول ندارم!!!
۲۲:۰۹, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37

(۲۶/آبان/۹۰ ۲۱:۳۱)dark.knight نوشته است:  ببین هر کسی یه نظری داره!!!یکی میگه سنگ با قدرت مثبت و نمی دونم چی چی وجود داره...یکی میگه وجود نداره !(مثل من).شما دیگه چیکار داری کی میگه من قبول دارم کی میگه من قبول ندارم!!!
کاش اینقدر همه چی ساده بود !

خورشید تو آسمونه ! حتی اگه کسی بگه من قبول ندارم .

انکار شی باعث نفی اون نمی شه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rastin ، AMINI ، یاســین
۰:۱۵, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38

یادمه توی یکی از انجمن ها (بیداری اندیشه نبود) یه تاپیکی ایجاد کرده بودن که به یه دانشمند ژاپنی که خیلی منطقیه ثابت کن که جن وجود داره (حالا دقیق یادم نیست چی رو باید ثابت میکردیم ولی خلاصه یه چیز ماورایی بود)

بچه ها به من گفتند تو که ادعات میشه و توی بحث های دینی میای شرکت میکنی بیا اینو جواب بده. رفتم گفتم مگه نمیگی منطقیه؟ خوب اگه منطقیه قرآن رو قبول میکنه ، بعد از توی قرآن بقیه چیزها رو قبول میکنه.....

اینجا که رسید بحث کاملا منحرف شد که چرا تو میگی قرآن منطقیه؟ تو در باره اسلام این فکر رو میکنی ، اون مسیحیه هم فکر میکنه دین خودش منطقیه...... خلاصه بحث کاملا به این صورت منحرف شد.

گفتم عنوان تاپیک رو تغییر بدید بنویسید "چرا قرآن و اسلام منطقیه؟" تا بیام براتون توضیح بدم. شما جواب میخواستید منم جواب دادم.

حالا حکایت این تاپیک شده ، من اومدم گفتم که بابا ، این که توی توضیحاتش نوشته با این دستبند به روش انرژی درمانی و یوگا و مدیتیشن کار میکنه این مشکوکه ، بحث کاملا منحرف شد که اصلا به چه حقی تو میگی یوگا خوب نیست؟ فکر کنم منم باید عنوان تاپیک رو به این تغییر میدادم: یوگا خوبه یا نه؟

حالا بماند که قبلا مقاله ی مفصل درباره ی یوگا توی همین انجمن گذاشته شده بود......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، stranger00 ، مسافر ، AMINI ، یاســین
۱:۵۴, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #39
آواتار
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۱:۳۱)dark.knight نوشته است:  ببین هر کسی یه نظری داره!!!یکی میگه سنگ با قدرت مثبت و نمی دونم چی چی وجود داره...یکی میگه وجود نداره !(مثل من).شما دیگه چیکار داری کی میگه من قبول دارم کی میگه من قبول ندارم!!!

ایول برادر. ای کاش به چیزی که خودت می گی عمل می کردی! چرا در هر تاپیکی اصرار داری بگی همه به اشتباه رفتن و ملت رو مسخره می کنی؟ اگر دلیل داری، دلیلت رو بگو در غیر اینصورت دیگران رو مسخره نکن.
علی علی Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، AMINI ، یاســین
۲:۴۱, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #40
آواتار
من کی موقع پست دادن از کسی اسم بردم؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]