کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نظریه آشوب...نظریه شیطان
۱:۳۲, ۲۰/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آذر/۸۹ ۱:۳۹ توسط asier.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الرب الشهداء و الصدیقین

سلام بر همه همرزمان و همسنگران
قبل از هر کلامی از دوستان میخواهم تا با سعه صدر مطلب را دنبال کنند و اجازه دهند تا بتوانم موضوعی به این پیچیدگی و ظرافت را به زبان ساده بیان کنم.
چند سوال برای شروع:
نظریه چیست؟
پارادایم چیست؟
نظریه از کجا میاید؟
نظریه پرداز برای خلق نظریه باید چکار کند؟
وظیفه نظریه چیست؟
هدف از نظریه پردازی چیست؟
نظریه عام چیست؟نظریه خاص چیست؟

جواب این سوالها را بگردید و پیدا کنید.جوابشان را خواهم داد آنگاه جواب خود را با پاسخ من مقایسه کنید و تفاوتها را علت یابی کنید و بپرسید.
صبور باشید....

اما بعد...
دنیای دو قطبی در آناتومی قدرت یعنی تقابل دو حوزه تفکر منسجم.دنیای دو قطبی یعنی کشمکش بر سر داشتن نفوذ بیشتر نه زمین بیشتر.
نفوذ در آناتومی قدرت یکی از ابزار هفتگانه کسب قدرت است.قدرت در آخرالزمان به سه شکل ظهور و بلوغ دارد:قدرت جمع،قدرت تفرقه،قدرت تولید فکر
و اما...
نقلی از کتاب ساده مثل من(Simple As Me) نوشته جان.وی.اندرسون(نیویورک،سان پابلیشر،1992):
"من جانبداری نمیکنم چون در جانبداری باعث میشوم طرفم بر طرف دیگر برتری یابد،من طرفم را نمیشناسم پس جانبداری نمیکنم...."
"....آیا من باید بر سر همسرم متعصب باشم؟من متعصب نیستم چون ممکن است همسرم نیز فریبنده باشد..."
"....آسمان تا کجاست؟من آسمان را دوست ندارم چون مرا در ابهام نگه میدارد،من از ابهام بیزارم.من نمیخواهم بیزار باشم..."

صبور باشید....
در پناه حق پایدار باشید

ان شاءالله ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Ramin_Ghn ، فرهاد ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، سلمان ، خاک ، اسماعیل ، SAViOR ، Admirer ، aliakbar ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، tiyam ، مجید املشی ، saloomeh ، fiftynine ، omidman ، vahrakan ، sajad0511 ، ضحی ، warior ، the god ، حضرت عشق ، soora ، hamediran ، قلب

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۸, ۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام .

من با علم ناقص خودم و تحقیقات سطحی ای که انجام دادم دو مورد اول رو پاسخ میدم تا به اندازه ی خودم تو این بحث سهیم باشم ! ( البته هنوز نفهمیدم که این تاپیک جنبه ی اموزشی یک طرفه رو داره یا این که هر کسی میتونه دیدگاهش رو بیان کنه Huh !! )

_ در رابطه با نظریه, نظریه به مجموعه ی منسجمی از گزاره ها گفته می شود که در راستای توضیح و توصیف یک پدیده و یا راهکار برای حل یک مقابله با یک پدیده به کار می رود.

_ و در رابطه با ارادیم, پاردایم هنگامی که نظریه پردازان بر سر یک نظریه به اجماع برسند پارادیم به وجود می اید و در گرو ان یک الگو و یک دنیای جدید شکل می گیرد.

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، وحید110 ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا ، مجید املشی ، ضحی
۱۴:۵۱, ۱/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۰ ۰:۰۲ توسط asier.)
شماره ارسال: #12
آواتار
نظریه چیست؟
پارادایم چیست؟
نظریه از کجا میاید؟
نظریه پرداز برای خلق نظریه باید چکار کند؟
وظیفه نظریه چیست؟
هدف از نظریه پردازی چیست؟
نظریه عام چیست؟نظریه خاص چیست؟

- نظریه پاسخ محقق است به یک سوال که در مورد آن فرضیات مختلفی وجود داشته است.این ساده ترین و مفهومی ترین تعریف نظریه است.همه مانظریه پردازیم مثلا شما سوال میکنید آیا کسی در خانه هست؟ فرضیات مختلفی وجود دارد مثل اینکه کسی هست،کسی نیست،کسی هست اما نمی خواهد جواب دهد و ... سپس از راههای مختلف فرضیات را آزمون میکنید و در نهایت با توجه به فرضیه ای که رد نشد به اعلام نظریه خود می پردازید.یادمان باشد محقق در جستجوی حقیقت است همین.

- پارادایم یک چتر فکری است که در هر زمینه ای وجود دارد و با توجه به پارامترهای مشخصی نظیر عصر ، نیاز، نوع اندیشه و ... دوره و زمان مشخصی اعتبار دارد.پارادایم به همه کسانی که در زمینه خاصی فعالیت میکنند میگوید چطور فکر کن.مثلا اگر پارادایم غالب یک خانواده تردید باشد آنگاه در صورت غیبت یک فرد در خانواده همه به دنبال جوابهای مرموزانه و جنایی خواهند گشت.یعنی میگویند شاید رفته جایی که نباید بره و ..... .

- نظریه قضاوت شخصی محقق است بر مبنای اسنادی که در دسترس دارد.

- نظریه پرداز برای خلق نظریه باید تمامی فرضیه های موجود درباره آن سوال را آزمون کرده و نتایج همه فرضیه ها را بررسی و در نهایت در مورد آنها نظر و قضاوت شخصیش را بگوید.

- نظریه تنها وظیفه اش پاسخ به سوال بوجود آمده است.

- هدف از نظریه پردازی در اصل پاسخ به سوالات است اما در جنگ نرم هدف از نظریه پردازی انحراف محقق از رسیدن به حقیقت است.در مورد این مسئله بیشتر بحث خواهیم کرد.

- نظریه عام در مورد سوالی مطرح است که جنبه عمومی دارد و سوال بسیاری از افراد است و پاسخ آن نیز جنبه همه گیر دارد. و نظریه خاص در مورد سوالی است که جنبه محدود تری دارد و در نتیجه حیطه نفوذ نظریه هم محدود است.

همانطور که گفتم پاسخهایتان را با این پاسخها مقایسه کنید و اگر نکته ای به نظرتان وجود داشت بازگو کنید.

اما دوست عزیزی که گفتید اینجا یک تاپیک آموزشی یک طرفه است: دوست عزیز بیشتر مباحث در این تالار به دلیل عدم مدیریت و جهت دهی به حاشیه رفته و تباه شده اند، بنده سعی میکنم با مدیریت بحث و جهت دهی آن هر تاپیکی را که ایجاد می کنم به مقصد مورد نظرش هدایت کنم.حالا اگر این موضوع از نظر شما ایراد دارد به نظر شما احترام میگذارم اما هرگز رویه خودم را عوض نمی کنم.شما هم می توانید در تاپیک دیگری شرکت نمایید.

دوستان توجه کنند برای فهمیدن اشکالاتی که در نظریه آشوب وجود دارد باید گام به گام جلو رفت پس سعه صدر فراموش نشود.بنده سعی میکنم همه بسترهای لازم را ایجاد کنم تا مشکلی از جهت فهم ایرادات برای همه دوستان ایجاد نشود و بحث بصورت کاملا استدلالی و منطقی پیش رود تا همه شک و شبهه ها برای شیطانی نبودن آن برطرف گردد.

اما حالا چند سوال دیگر:

سوالات اساسی کدامند؟
نظریه چگونه جهانی می شود؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، Admirer ، وحید110 ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، yamin ، خادمة الزهرا ، مجید املشی
۲۱:۵۳, ۱/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۰ ۲۲:۱۹ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام آسیر گرامی . . . خوشحالم از این که فعالیتت رو دوباره شروع کردی و امیدوارم ادامه دار باشه!

در ارتباط با مواردی که مطرح کردی حقیر همه رو متوجه شدم ولی یه مورد برام ابهام داره هنوز!

در ارتباط با پارادایم! اول این که حقیر توی توضیحی که دادم گفته بودم پاردایم هنگامی به وجود میاد که نظریه پردازان مختلف

بر سر یک موضوع به توافق برسند که نفهمیدم مشکلش با تعریف شما چی بود؟

و این که با توجه به تعریف شما که می فرمایید پارادایم یک تفکر غالب است! این سوال به وجود می آید که پاردایم از کجا می آید؟

و چگونه است که مثلا در یک خانواده تفکر غالب بر اساس سوء ظن شکل می گیرد؟

و در ارتباط با مساله ی تاپیک آموزشی یک طرفه! البته بنده قصد جسارت نداشتم و شاید سوء تفاهم شده باشه!!

من هم معتقدم شخص شروع کننده ی جستار باید بحث را مدیریت کند تا به سرانجام برسد و نقصی در روش شما وجود ندارد

که هیچ، بلکه بهترین روش به ثمر رساندن یک موضوع است! فقط باید اجازه داده شود که همه دیدگاه خود را در چارچوب بحث مطرح کنند حتی اگر

خیلی نظر ضعیفی داشته باشند!

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، yamin ، خادمة الزهرا ، مجید املشی
۲۳:۵۳, ۱/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱/آذر/۹۰ ۲۱:۵۳)mamad90 نوشته است:  سلام آسیر گرامی . . . خوشحالم از این که فعالیتت رو دوباره شروع کردی و امیدوارم ادامه دار باشه!

در ارتباط با مواردی که مطرح کردی حقیر همه رو متوجه شدم ولی یه مورد برام ابهام داره هنوز!

در ارتباط با پارادایم! اول این که حقیر توی توضیحی که دادم گفته بودم پاردایم هنگامی به وجود میاد که نظریه پردازان مختلف

بر سر یک موضوع به توافق برسند که نفهمیدم مشکلش با تعریف شما چی بود؟

و این که با توجه به تعریف شما که می فرمایید پارادایم یک تفکر غالب است! این سوال به وجود می آید که پاردایم از کجا می آید؟

و چگونه است که مثلا در یک خانواده تفکر غالب بر اساس سوء ظن شکل می گیرد؟

و در ارتباط با مساله ی تاپیک آموزشی یک طرفه! البته بنده قصد جسارت نداشتم و شاید سوء تفاهم شده باشه!!

من هم معتقدم شخص شروع کننده ی جستار باید بحث را مدیریت کند تا به سرانجام برسد و نقصی در روش شما وجود ندارد

که هیچ، بلکه بهترین روش به ثمر رساندن یک موضوع است! فقط باید اجازه داده شود که همه دیدگاه خود را در چارچوب بحث مطرح کنند حتی اگر

خیلی نظر ضعیفی داشته باشند!

یا علی

سلام دوست عزیز
تعریف پارادایم را دوباره بخوانید.در تعریف بنده حرفی از توافق نبود و درباره منشا وجود پارادایم چیزی گفته نشد.پارادایم اصلا کاری به توافق ندارد بطور مثال در جهان امروز سیاست پارادایم حاکم دیپلماسی دولتی و تقریب حزبی است حال آنکه تمامی صاحب نظران و فعالان عرصه سیاست بر دیپلماسی مردمی و عمومی تاکید میکنند.اما تاثیری ندارد و نخواهد داشت چون ذهن نای تمامی فعالان این عرصه از پارادایم تبعیت میکند نه از توافق و اجماع صاحبان نظر و فعالان.

پارادایم سازی از بعد از جنگ جهانی اول در نظام سیاسی و اجتماعی بوجود آمد و پس از جنگ جهانی دوم پا به عرصه علم و اندیشه گذاشت.پارادایم ها معمولا از طریق 2 فاکتور اصلی شناخته میشوند اول زمینه هدف و دوم شدت اثر.مثلا در پارادایم بازار گرایی زن دو فاکتور عبارتند از : زمینه انحراف اجتماعی در میان جامعه و شدت تبلیغات بنگاه های بزرگ اقتصادی و سیاسی بر ترویج آن نشانگر این نکته است که منشا اثر این پارادایم بیرونی و متعلق به هسته فکری طبقه کنتل کننده است.در مورد پارادایم ها و تمامی مباحث مربوط به آن باید در جایی دیگر صحبت شود و تنها برای این بحث تا اینجا کافی است.مبحث پارادایم مبحثی وسیع است که تنها میتوان برای افرادی خاص که دارای سطح متناسب هستند به میدان سخن آورد.چنانچه دوستان در این تالار خواستند در تاپیکی جدا به بحث خواهیم پرداخت.

در مثال خانواده منشا اثر این پارادایم تردید را باید در همان 2 فاکتور جستجو کرد.اما برای آنکه کمی ذهن دوستان روشن شود به مثالی دیگر رجوع میکنیم پارادایم گرانی پارادایم حاکم بر بازار تولید و خدمات است.زمینه هدف آن کاهش تولید با کیفیت و یا تولید با کیفیت اندک است.شدت اثر آن موجی است یعنی موج درونی حاصل از سنگی بیرونی است.آنچه واقعی است اینه که هم نیروی کار ارزان در ایران وجود دارد هم منابع اولیه ارزان اما مدیریت در فضای پارادایم گرانی یعنی همین وضع فعلی.(در مورد مثال مناقشه نکنید زیرا در ایران گرانی هست اما نه اینکه این تنها راه چاره است بلکه در ایران بیشتر از به دنبال ارزان کردن به دنبال گران کردن هستند.)

دوستان ان شاءا.. در بحث شرکت کنند تا با تعامل همگی بحث به مقصود برسد.
در پناه حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، وحید110 ، فرهاد ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا ، مجید املشی
۰:۲۹, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
با سلام

شاید پست بنده اسپم باشد ولی بحث شیرینی است و پیگیر ان هستم .
چون رشته حقیر کلا در این باب نبوده نمیتوانم عزیزان را در مطلب همراهی کنم

فقط میتوانم استفاده کنم .
فقط یک سوال . این بحث نظریه و ... در علوم خاصی است یا همه علوم

با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا ، مجید املشی
۷:۰۸, ۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۰ ۷:۵۳ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام دوستان عزیز
من برای پیشبرد بحث یه پیشنهاد دارم
می تونید سخنرانی دکتر عباسی در مورد ((
دکتر حسن عباسی – بررسی ابعاد جنگ نرم در مکاتب امنیتی و جریان شناسی سیاسی در حوادث پس از انتخابات (دانشگاه علم و صنعت، بهمن۸۸) ) رو دانلود و گوش کنید در مورد پارادایم خوب توضیح داده و مثال زده (دانلود سخنرانی از bgh.ir)
نظریه رو هم دیگه دست و پا شکسته همه میدونن چیه
البته بنده بین پارادایم و نظریه وجه اشتراک آنچنانی پیدا نکردم و نمیدونم چرا داره مقایسه میشه. که فکر هم نکنم منظور نویسنده موضوع مقایسشون بوده باشه.
نظریه یه جور دلیل عقلی و پارادیم خیلی ساده بگم میتونیم یه فضا در نظرش بگیریم که تعاریف مشخص چارچوب مشخص یا بهتر بگم یه منطق مشخص داره مکتب نیست مکتب میتونه پارادایم رو تبیین کنه(برای مثال اومانیسم یه پارادایم داره که فضایی است که کلمات در آن تعریف مشخص داره و شما بر اساس اون تعاریف با هم بحث میکنین و نظریه هم میدید.(ببخشید دیگه ساده تر نشد بگم
Big Grin).البته سخنرانی رو گوش بدین ضرر نمکنین.
در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، MohammadSadra ، آزاد اندیش
۱۷:۴۲, ۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۰ ۱۸:۰۵ توسط asier.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۲/آذر/۹۰ ۰:۲۹)وحید110 نوشته است:  با سلام

با تشکر

سلام دوست عزیز

ان شاءا.. شما هم با سوالاتتان کمک به پیشبرد بحث نمایید.

پارادایم و نظریه در علم و اندیشه به طور عام هست اما باید مثالی بزنم تا تمامی این موضوع روشن شود.مثلا وقتی میگویید سیب در ذهن تمامی افراد عالم میوه سیب می آید و متصور می شود اما در ذهن یک فرانسوی آن سیب سبز کمی ترش مزه و در ذهن ایرانی سیب قرمز یا زرد اما در ماهیت مساله تفاوتی نیست اما در ظاهر و برخی ویژگیها تفاوت ایجاد میگردد.

امیدوارم جواب سوالتان را دریافت کرده باشید.
(۲/آذر/۹۰ ۷:۰۸)bi neshani نوشته است:  سلام دوستان عزیز
دکتر حسن عباسی – بررسی ابعاد جنگ نرم در مکاتب امنیتی و جریان شناسی سیاسی در حوادث پس از انتخابات (دانشگاه علم و صنعت، بهمن۸۸) ) رو دانلود و گوش کنید در مورد پارادایم خوب توضیح داده و مثال زده (دانلود سخنرانی از bgh.ir)
البته بنده بین پارادایم و نظریه وجه اشتراک آنچنانی پیدا نکردم و نمیدونم چرا داره مقایسه میشه. که فکر هم نکنم منظور نویسنده موضوع مقایسشون بوده باشه.
نظریه یه جور دلیل عقلی و پارادیم خیلی ساده بگم میتونیم یه فضا در نظرش بگیریم که تعاریف مشخص چارچوب مشخص یا بهتر بگم یه منطق مشخص داره مکتب نیست مکتب میتونه پارادایم رو تبیین کنه(برای مثال اومانیسم یه پارادایم داره که فضایی است که کلمات در آن تعریف مشخص داره و شما بر اساس اون تعاریف با هم بحث میکنین و نظریه هم میدید.(ببخشید دیگه ساده تر نشد بگم

دوست عزیز سلام
شما دیر آمدید و قصد دارید زود هم تشریف ببرید.نخیر عزیز من....

مبحث اصلی این تاپیک بررسی نظریه آشوب است که در جهان امروز و بالاخص در میان صاحبان علم ما انقدر طرفدار دارد.بنده به زعم خودم آنچه که به اندازه علم خودم هست در رد این نظریه و شیطانی بودن آن جمع آوری و نگاشته ام و قرار است در این تاپیک به اطلاع دیگر دوستان برسانم.

منظور بنده از طرح این سوالات شناخت کوتاه و ساده ای از همان معانی در علم و اندیشه است که مثلا اگر در ادامه بحث گفتم فلان حرف نظریه نیست مخاطب بداند چرا و کدام شرط نظریه بودن وجود ندارد.

اگر شما دوست عزیز کمی سعه صدر داشته باشید بحث به خوبی به سرمنزل مقصود خواهد رسید ان شاءا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Admirer ، فرهاد ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا
۲۱:۰۳, ۲/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۰ ۲۱:۰۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱/آذر/۹۰ ۱۴:۵۱)asier نوشته است:  

اما حالا چند سوال دیگر:

سوالات اساسی کدامند؟

با سلام دوباره!

اول از توضیحی که در رابطه با پارادایم دادید ممنونم! و به نظرم رسید که در جنگ نرم جایگاه ویژه ای داشته باشه و شاید بهتر باشه

در یک جستار دیگه به طور کامل بررسی بشه . . .

و اما پاسخ سوالات مطروحه :

1. در ارتباط با این که سوالات اساسی از کجا می آیند به زعم بنده بر می گردد به نیازهای اساسی انسان که به ممکن است

روحی یا جسمی باشد. و گمان می کنم که نظریه ی عام در پاسخ گویی به همین نیازهای رده اول انسان به وجود می آید.

و الباقی سوالاتی که ممکن است در ذهن انسان ایجاد شود بر می گردد به سطح دانش تخصصی اش در یک حوزه ی خاص

که در پاسخ گویی به این سوالات خاص ( که برای یک قشر خاص به وجود می آید و نه برای همه ی انسان ها! ) نظریه ی خاص

به وجود می آید.

2. در ارتباط با این که چطور یک نظریه جهانی می شود. من فکر می کنم که اول باید سطح وسیعی از مردم را درگیر خودش کند

و مساله ای باشد که بیشتر برای عامه ی مردم مطرح باشد و هر چقدر که قابل قبول تر باشد در نتیجه بیشتر مورد پذیرش

قرار می گیرد. و البته میزان مطرح شدن بیشتر، یعنی میزان تبلیغات بیشتر و میزان نفوذ بیشتر برای یک نظریه هم قطعا موثر خواهد بود.

ببخشید اگر جواب هایم چندان تخصصی نبودند!

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فرهاد ، asier ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا ، مجید املشی
۲۰:۵۱, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
(۱/آذر/۹۰ ۱۴:۵۱)asier نوشته است:  
اما حالا چند سوال دیگر:

سوالات اساسی کدامند؟
1- سوالات اساسی متناسب با نیاز و هدف و مقصد انسان مطرح میشوند بطور مثال سوالات انسانی که در پی قدرت هست با سوالات انسانی که در پی ثروت است فرق میکند چون نیاز و اهداف انسانها فرق میکند و سوالات اساسی سوالاتی هستند که با قبول کردن شرایط و محیط واقعی مطرح شوند و بدنبال جواب هایی منطقی و قابل قبول باشند.

2- نظریه با تبلیغ و تکرار و خرج پول جهانی میشود مثل نظریه بیگ بنگ
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، وحید110 ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، خادمة الزهرا
۱۰:۰۲, ۵/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۰ ۱۰:۰۶ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۲/آذر/۹۰ ۱۷:۴۲)asier نوشته است:  
(۲/آذر/۹۰ ۰:۲۹)وحید110 نوشته است:  با سلام

با تشکر

سلام دوست عزیز

ان شاءا.. شما هم با سوالاتتان کمک به پیشبرد بحث نمایید.

پارادایم و نظریه در علم و اندیشه به طور عام هست اما باید مثالی بزنم تا تمامی این موضوع روشن شود.مثلا وقتی میگویید سیب در ذهن تمامی افراد عالم میوه سیب می آید و متصور می شود اما در ذهن یک فرانسوی آن سیب سبز کمی ترش مزه و در ذهن ایرانی سیب قرمز یا زرد اما در ماهیت مساله تفاوتی نیست اما در ظاهر و برخی ویژگیها تفاوت ایجاد میگردد.

امیدوارم جواب سوالتان را دریافت کرده باشید.
(۲/آذر/۹۰ ۷:۰۸)bi neshani نوشته است:  سلام دوستان عزیز

دوست عزیز سلام
شما دیر آمدید و قصد دارید زود هم تشریف ببرید.نخیر عزیز من....

مبحث اصلی این تاپیک بررسی نظریه آشوب است که در جهان امروز و بالاخص در میان صاحبان علم ما انقدر طرفدار دارد.بنده به زعم خودم آنچه که به اندازه علم خودم هست در رد این نظریه و شیطانی بودن آن جمع آوری و نگاشته ام و قرار است در این تاپیک به اطلاع دیگر دوستان برسانم.

منظور بنده از طرح این سوالات شناخت کوتاه و ساده ای از همان معانی در علم و اندیشه است که مثلا اگر در ادامه بحث گفتم فلان حرف نظریه نیست مخاطب بداند چرا و کدام شرط نظریه بودن وجود ندارد.

اگر شما دوست عزیز کمی سعه صدر داشته باشید بحث به خوبی به سرمنزل مقصود خواهد رسید ان شاءا...

سلام
دوست عزیز من دارم از شما حمایت می کنم شما می زنی تو سر من(آره عزیز)
خیلی از دوستان دقیقا(تاکید میکنم دقیقا) معنی پارادایم رو نمیدونستن (من هم ادعا نکردم گفتم تعریف یه استراتژیست رو در مورد پارادیم بدونین) .کلا بحث منحرف شده بود من که نظرم رو القا نکردم ( شما دقیقا معنی یک موضوع رو ندونی،نمیتونی تعریفش کنی و
حدودش رو به درستی نمیدونی)
یکی از اصول مهم بحث، آسیر جان داشتن تعاریف مشترکه
البته قبلش باید مشخص باشه از کجا می خواهیم به کجا برسیم.
بعد اشتراکات بحث کنندگان باید مشخص بشه (که تو فروم عملا امکان پذیر نیست)
سوم تعاریف مشترک که در بالا گفتم.
تا اینا فراهم نشه بحث به هیچ جا نمیرسه و دور باطله
نه عزیز دل من بنده همیشه وقتی نظری میزارم حتما ادامه بحث رو دنبال میکنم
در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آزاد اندیش
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]